På reisefot igjen.. Kanskje jeg møter noen av dere?

  • 06.07.2017 - 18:12

Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å reise til Oslo likevel. Jeg har vært på reisefot siden klokken 13, og er ikke fremme på hotellet før klokken 20. Jeg er allerede sliten og lei av å drasse på en unødvendig tung bag. Ikke rakk jeg polet heller, så kanskje jeg må være edru i kveld. Dette er jo dømt til å bli en dårlig kveld.. Neida, jeg skal se på kjæresten min Kygo opptre, så dette blir bra! Jeg tror forresten at jeg har glemt å fortelle dere at jeg skal på Stavernfestivalen? Nå vet dere det i alle fall! Kanskje noen av dere skal dit? Det hadde vært utrolig hyggelig å møte på noen av dere 💗


Etter jeg var ferdig hos legen var det et helvetes stress. Jeg rakk ikke annet enn å kaste på meg noen filler før jeg måtte løpe til toget for å komme meg til flyplassen. Derfor har jeg sminket meg på flyplassen. Hvor happy tror dere ikke jeg ble da jeg oppdaget dette grusomme lyset? Jeg vil si at du er meget rutinert på sminking, om du klarer å sminke deg med spotter som blender øynene dine. Jeg hater å sminke meg i "styggspeil" som jeg kaller det, og lite visste jeg at jeg har masse dunhår i ansiktet, før jeg sto der med sminkekosten. Jeg fikk ikke looken for å si det sånn.


Etter sminkingen var det klart for boarding og det tok ikke lang tid før nervene kicket inn. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater å fly. Ikke er jeg bare redd, men det er like før jeg fryser ihjel hver eneste gang jeg sitter på et fly. Jeg skjønner ikke hvorfor de har på den iskalde lufta på full guffe, vil de ha syke passasjerer eller?!? Heldigvis gikk flyturen smertefullt unna, sett bort i fra at jeg endte opp som en ispinne:)

Akkurat nå sitter jeg på toget, og jeg er ikke fremme før om en time. Jeg har fortsatt ikke spist noe i dag, så lunta er veldig kort. Men jeg skal prøve å ta meg sammen og holde ut den siste biten. Om ikke synes jeg synd på sidemannen;) Vi blogges fra Sandefjord/Larvik/Stavern?!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

06.07.2017 kl. 20:07
fine bilder:)<3

Henriette Otervik

06.07.2017 kl. 20:35
livetmitt93: Takk <3

Maria

06.07.2017 kl. 23:09
Fine bilder😊

Er du sammen men Kygo? I såfall gratulerer😊

Kristine

07.07.2017 kl. 17:29
Hey you. Kan du ha et "enten eller " innlegg? Eks: pepsi eller cola? Øl eller vin?

Synes bloggen din er gøy og lese.. du virker til å være så ekte. Det liker jeg. Håper du fortsetter med blogg.. din er den første jeg sjekker. Ha en god helg :)

Henriette Otervik

10.07.2017 kl. 15:51
Kristine: Hei! Tusen takk for tips! Jeg skal lage et slik innlegg jeg <3

08.07.2017 kl. 03:37
Lever du eller? Ingen henote på snapchat eller blogg, det var uvant

Bella

12.07.2017 kl. 21:34
Ååå sykt fin bukse, hvor er den fra?

Henriette Otervik

12.07.2017 kl. 22:42
Bella: Tusen takk! Den er kjempegammel, men tror den er fra Bikbok. Jeg har klipt hull selv da :-)
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits