hits

Drama på Stavernfestivalen

 • Publisert: 10.07.2017 13:36 Kategori: Blogg • Dette er det eneste "matbildet" jeg har fra helgen, men det er kanskje ikke så rart siden det var omtrent kun dette jeg spiste. Det positive er at jeg ikke har fått noen ekstra festivalkilos;)
  SØTESTE!!


  Dette har vært en helt fantastisk helg, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye. Det var utrolig hyggelig å møte så mange av dere og jeg får aldri sagt nok hvor mye jeg setter pris på det! Jeg elsker virkelig de fine tilbakemeldingene jeg får, og det er alltid like hyggelig å møte på dere! Denne helgen har bydd på mye latter og moro, og den ble mye bedre enn forventet! Jeg synes lørdag var den beste dagen av de alle, fordi da møtte jeg Andrea. Vi hadde prøvd og møttes flere ganger i løpet av helgen, men siden vi begge er vimsete av oss, så har det tydeligvis vært en umulig oppgave. Da vi endelig møttes klarte vi å holde sammen resten av dagen og det er jeg så glad for! Det er sykt hvor forskjellige vi egentlig er, men likevel klikker vi så bra sammen. Jeg koser meg alltid når jeg er med henne og jeg kunne ikke stoppe å smile på lørdag. Det er lenge siden jeg har kjent på den lykkefølelsen!

  Vi fikk også med oss Karpe Diem, og det var så jævlig fett! Jeg hadde aldri sett for meg at det kom til å bli så bra, men herregud hvor flinke de gutta er live!! Jeg kan leve lenge på lørdagen! Det var tipptopp stemning hele dagen og det endte bra, sett bort i fra at jeg krabbet meg bort til doen på morgenkvisten og spydde opp en hest. Nå når jeg ligger her på sofaen og faktisk skjønner at jeg overlevde, ser jeg tilbake på festivalen med et smil. Det er noe eget med festival altså, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker det. Stemningen, menneskene, musikken og artister som virkelig leverer, det kan du leve lenge på ass.


  Jeg er så glad i denne gutten!! Alle fortjener en Henning i livet sitt 💗

  Så over til noe annet; alltid når noe er helt fantastisk, må det jo bare skje et eller annet som ødelegger.. Det er i alle fall alltid sånn med meg og mine opplevelser. Noen av de jeg møtte på tok seg retten til å snakke om ting de ikke har peiling på. Jeg prøvde først og bare overse det, men etterhvert ble det så ekstremt at jeg måtte si fra at dette ikke var greit. Det endte jo selvfølgelig opp i at jeg selv ble skjelt ut, og de ble forbanna siden jeg ikke brydde meg. Noen kamper er så viktige å ta, og det å stå opp for vennene mine er noe jeg setter høyt på lista.

  Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må nevne det her på bloggen, men det er ingen av de andre deltakerne jeg krangler med. Det er bare enkelte jeg tar avstand fra, og det er rett og slett fordi jeg ikke kommer så godt overens med de. Dere gidder jo heller ikke å bruke tid og energi på mennesker dere ikke klikker med? Ja, det har vært drama i gjengen og ja, dere har fått lest litt om det. Men ikke kom her og tro du vet alt fordi du har lest noen setninger på en blogg. Ting er sjelden slik man tror, og du som ikke har vært i Mexico kan nesten ikke uttale deg om det. Det er veldig lite dere egentlig vet, og det er det jo selvfølgelig en grunn til. Det er helt feil å bruke makten sin på å henge ut andre på sine sosiale medier, og det er noe jeg aldri kommer til å støtte, uansett grunn. Så nei, jeg har ikke noe juicy å fortelle fra festivalen. Sett bort i fra en gris som både jeg og Andrea satte på plass på lørdag, men dette skal jeg faktisk dedikere et helt innlegg til fordi dette er et utrolig viktig tema. Nå begynner øynene mine å henge, så jeg må faktisk legge fra meg Macen og få sovet litt. Jeg gleder meg til å oppdatere dere senere i dag!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 10.07.2017, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  livetmitt93

  10.07.2017 kl.14:43

  fine bilder:)

  Kristine

  10.07.2017 kl.15:38

  Hva mener du m3d å vise finger til handicap toalett skiltet? Velger å tro det ikke er noe vondt ment.. kan ikke se for meg at du har holdninger som det. Som sagt tidligere så digger jeg bloggen din, og ser fram til hvert innlegg 😃 jeg har en mamma som er gansk3 syk og avhengig av rullestol.. derfor jeg gjern3 vil vite hva det bildet egentlig skal bety. Stå på frøken.. :)

  Henriette Otervik

  10.07.2017 kl.15:49

  Kristine: Hei! Jeg tenker så kort enkelte ganger og dette bildet hadde absolutt ingen baktanke! Jeg sto i dokø, så var det noen som sneik og derfor knipset jeg dette bildet. Det var bare tilfeldig at det var handicapdo... Absolutt ikke noe vondt ment ved det og nei jeg har ikke slike holdninger, beklager søte deg <3<3

  Kristine

  10.07.2017 kl.18:31

  Takk for svaret :) regnet egentlig med det måtte være noe sånnt..men måtte bare få det bekreftet uansett :) ha ei fin uke!! :D

  Henriette Otervik

  10.07.2017 kl.19:30

  Kristine: Jeg skjønner det veldig godt, Kristine! Tusen takk, du også! :D

  Skriv en ny kommentar