hits

Uken som gikk

 • Publisert: 10.07.2017 23:50 Kategori: Blogg
 • AKKURAT NÅ:
  Sitter jeg i sofaen og er irritert, fordi jeg klarte å miste alt jeg nettopp hadde skrevet.. Det suger, fordi jeg ble egentlig fornøyd med det jeg skrev, men jeg får prøve å gjenfortelle det samme igjen da... Ellers ruller "How to be single" i bakgrunnen OG jeg er fortsatt i Oslo til dere som lurer på det!

  UKENS TANKE: De siste dagene har jeg tenkt mye på at jeg har lyst til å lage flere Youtube-videoer. Dette er kun på grunn av dere, fordi jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger de siste dagene. Jeg synes også det er gøy å spille inn og redigere videoer. Tidligere laget jeg de kun fordi det ble etterspurt, men det slo ikke så godt an.. Derfor synes jeg det var flaut å laste de opp, fordi det var så få som så videoene mine. LOL, jeg vet.. Men nå ser jeg at Youtube-kanalen min har vokst og det er kjempegøy! Har du fortsatt ikke abonnert på kanalen min kan du gjøre det HER. Jeg hadde også blitt kjempeglad om dere hadde lagt igjen en kommentar på hvilke videoer dere vil ha framover. Jeg håper virkelig dere gjør det, om ikke må jeg legge igjen kommentarer selv:( Se etter navnet "Ina", så finner dere ut om det er meg som legger igjen kommentarer:P


  UKENS OPPTUR: Stavernfestivalen!! Jeg vet jeg har nevnt det mye på bloggen de siste dagene, men det er seriøst en av de beste festivalene jeg har vært på! Gjett om jeg skal tilbake igjen neste år da! Dæven, her ble det mye utropstegn!!!

  UKENS NEDTUR: Denne er litt tøff å skrive om fordi jeg sitter midt opp i det, og jeg har egentlig ikke så lyst til å uttale meg om det på bloggen. Jeg er mest irritert på meg selv fordi jeg er den som alltid sier at når ting er for godt til å være sant, så er de som regel det. Den siste måneden har jeg bare oversett den irriterende stemmen i hodet mitt og levd på en "fake" lykkerus, og det har virkelig bitt meg hardt i rumpa. Jeg hater at jeg ikke kan styre tankene mine, og det som er mest mindfuck er at jeg ikke skjønner helt hva som har skjedd. Men tiden leger alle sår, er det ikke det de sier? Jeg skulle bare ønske at jeg kunne skru av tankene noen ganger, tenk hvor lett det hadde vært å leve da.

  UKENS PERSON: Andrea 💗 Det var kjempehyggelig å endelig se henne igjen og jeg koste meg masse med henne på lørdag!

  UKENS ANTREKK:   Jeg virkelig elsker denne outfitten og det er det mange av dere som gjør også! Dette er veldig meg. Det som er litt dumt er at alt er enten gammelt eller lånt, men jeg har lagt ved plagg som er veldig like! Grønn genser finner du ganske lik i fargen HER og lik i fasongen HER / Sko finner du HER / Jeans finner du HER (denne synes jeg minnet mest om buksa med tanke på fasong, stoff og farge.) Ellers har jeg andre favoritter HER og HER

  UKENS MAT:
  Jeg har jo selvfølgelig ikke bilde av dette, men om du var på Stavernfestivalen vet du hva jeg snakker om. Søtpotetfriesene med chillimajones, assa fyfaen, det er det sykeste jeg har smakt i hele mitt liv.

  UKENS CRAVING: Pepsi Max!! Dette er virkelig en lifesaver når du har tredagers. Det rullet nettopp en reklame for Pepsi Max og slagordet de brukte var noe sånn "If you don't love it, u haven't taste it", helt sikkert feil engelsk, men dere skjønner poenget. Men hallo PM, hva slags slagord er det å bruke? Alle har da smakt Pepsi Max? Jeg hadde skjønt det om den reklamen rullet på planeten Mars lissm.

  UKENS FLAUSE: Jeg har jo nevnt her på bloggen at jeg var dårlig de to siste dagene av festivalen. Jeg blir egentlig aldri spydårlig etter fylla, men de dagene jeg sov borte ble jeg selvfølgelig det. Den ene dagen satt alle ute og hygget seg på vors, mens jeg løp inn hvert 10ende minutt for å spy. Det endte med at de måtte dra opp til festivalområdet uten meg, fordi jeg var for dårlig. Etter noen timer kom jeg meg endelig oppover og alle kommenterte at nå så jeg mye bedre ut ja:) Det er kanskje ikke så rart, fordi jeg så ut som helvete tidligere. Ellers lå jeg borte natt til lørdag, og som jeg nevnte krabbet jeg meg ut av sengen og opp til doskåla tidlig på morgenkvisten. Det jeg ikke nevnte var at det sov noen på naborommet av badet som lå å hørte på de verste monsterlydene som kom fra lille meg. Jeg vet ikke om dette er så flaut jeg, men jeg ble i alle fall klein over meg selv og jeg følte meg som en fjortis på 15 år som hadde drukket for første gang.

  UKENS FØLGER: Denne uken klarer jeg ikke å velge, så her må jeg nevne alle dere som kom bort til meg på festivalen! Det er alltid kjempehyggelig å møte på dere og dere er virkelig de beste 💗💗💗

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 10.07.2017, 23:50
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Kan du ha spørsmålsrunde på video? Og sminke/hårvideo? Challenger med en venn?

  Henriette Otervik

  11.07.2017 kl.02:19

  Misha - jeg kommenterer tilbake!: Ja! tusen takk for tips!

  Ina

  11.07.2017 kl.10:23

  Hehe, måtte nesten legge igjen en kommentar da jeg faktisk heter Ina.

  Du kan jo lage en "storytime" på video hvor du snakker om noe du har opplevd :)

  Henriette Otervik

  11.07.2017 kl.15:17

  Ina: Haha gøy! Ja, det kan jeg gjøre :) Takk for tips!

  livetmitt93

  11.07.2017 kl.11:06

  fin uke:)

  Skriv en ny kommentar