hits

En god latter på andres bekostning

 • Publisert: 11.07.2017 14:22 Kategori: Blogg
 • I natt lå jeg å bladde gjennom noen av bildene jeg har lagret på Macen, og der fant jeg litt av hvert. Egentlig så hadde det vært mest gøy å dele de bildene jeg har lagret i mappen "my eyes only", men da tror jeg at jeg mister leserne mine. Jeg kan i alle fall starte med de bildene jeg plukket ut i natt, som er ganske milde i forhold til de andre jeg har. 

  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  På dette tidspunktet hadde jeg nettopp oppdaget "Jenselter" på Instagram og ble inspirert til å dele rumpebilder av meg selv. Jeg prøvde meg på å være "inspogirl" om dere ikke ser det. Eneste som klaffet på dette bildet var lyset som traff rumpa, men jeg ser jo ut som en idiot? Magen er større enn puppene mine, (det er jo selvfølgelig vinden), eller er det de tre kjekspakkene jeg pakket i meg rett før shooten kanskje? Jeg var i alle fall sykelig opphengt i Jenselter, og dere kan se for dere hvor startrucked (kødda, starstrucked) jeg ble da hun kommenterte et bilde av meg på Instagram. Det er sykt hvor opphengt vi blir i disse "kjendisene" ass. Hun er da bare ei vanlig jente som har slått gjennom på Instagram, likevel fikk jeg tidenes lykkerus gjennom kroppen da hun hadde sett min Instagram. Målet mitt på denne tiden var altså at jeg selv skulle slå gjennom på Instagram med rumpa mi. Verste av alt var at jeg hadde trua.

  Magaluf 2014;

  Nesten like tan som cocopopsa;)


  Dette er et perfekt eksempel på hvor lat jeg er. Dette var før jeg visste hvordan man fikk til de beste selfiene, så her tok jeg et av de første bildene inne, foran et vindu. Jeg husker jeg tenkte "oi, dette var fint lys, bildene ble jo fine". Det kunne jo ha vært et fint bilde om jeg hadde gjort en innsats først. Hvorfor kunne jeg ikke bare gre gjennom det grusomme håret mitt og tatt litt vann i ansiktet? Det ser jo ut som jeg har sovet på trynet mitt med en bag på hundre kilo liggende over meg.


  Dette bildet er ikke noe stygt av meg, men historien bak er litt morsom. Dere ser han gutten i bakgrunnen? Han var en danske jeg møtte random på i baren, og jeg forsto seriøst ikke et ord av det han sa. Dere vet, potatis i halsen. MEN, jeg skulle absolutt ha photoshoot med han, og vet dere hvorfor? Fordi han var digg. Jeg tenkte at "omg han der må jeg ha masse bilder av til å legge ut på Facebook så får gutta hjemme se at alle vil ha meg". Jeg har hvert fall sikkert 20 bilder med han her, men jeg vet ikke hva han heter engang, og jeg var med han i maks tre minutter. Jeg var en skikkelig playah på dette tidspunktet, jeg snakket med mange, men møtte seff ingen av de. I did my self exclusive, if u know what I mean. Sykt LOL, men hallo jeg var 19 år.


  Legendarisk tur dette ass. Her står jeg med blåshampoo i håret med en vodkadrink som sikkert er blandet 50/50. 


  Her ser det ut som at noen har kost seg hardt natta før, men det var bare fulle meg som var litt for rung i rumpa da jeg slengte meg ned i senga. 

  Summer 2014;

  Her begynner søta å bli litt full ja.. Du ser det så lett på meg, øynene mine begynner alltid å henge når formen kommer sigende, men det vet jo dere, om dere har fulgt med på pærra. Jeg må bare si at jeg elsker komboen med lilla øyenskygge og knæsjrosa leppestift og negler. Sædcellebrynene er også onpoint;)


  Jeg hadde en greie med å se mest mulig "artig" ut på bildene jeg tok på fylla før, jeg måtte jo vise hele Facebook at jeg var verdens mest lættise person. Her sto jeg i garderoben og bare slengte meg på disken mens jeg fikk ei venninne til å ta et bilde av meg. Det er ikke rart jeg støtt og stadig ble kastet ut fra utestedene, jeg trenger da ikke å se mer full ut enn hva jeg egentlig er. La oss skylde på det, da dere.


  Nå lurer dere sikkert på hva det er jeg har i kjeften, er det ectacy (?) eller sånn papp du får i kirka vet du. Men nei, det er tatovering av alle ting, og det syns jeg var dritlættis.


  Altså hello, se på resultatet!!

  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  Dette bildet er knipset på nyttårsaften, natt til 2015. Jeg fatter ikke hvorfor jeg er så glad på dette bildet, for på dette tidspunktet hadde jeg magesår. Jeg hadde altså ikke spist på flere dager og dere vet at jeg er ei sur fitte når jeg er sulten. Jeg kan se for meg at jeg er happy fordi jeg har alkohol i blodet da. Ja, stupid I know. Har du ikke hatt magesår så skjønner du ikke smerten, men det å drikke vann gjør så vondt at du heller vil leve med en ørken i kjeften enn å drikke en dråpe. Jeg husker at jeg tenkte at så lenge jeg fikk presset i meg alkohol kom det ikke til å bli så vondt å spise, så det var jo smart å drikke med magesår?! Hallo i luken, hva hadde jeg røyka.

  Jeg ble egentlig ganske fornøyd med dette innlegget jeg, eller veldig faktisk. Jeg lo masse da jeg skrev det, men det er kanskje ikke fordi det var så veldig morsomt men fordi alle minnene kom tilbake. Dere vet når dere skal fortelle en lættis historie til venner, så er det kun du som ler? Det er jo fordi de ikke har opplevd det jeg forteller, så de skjønner aldri hvor morsomt det egentlig var. Jeg håper uansett at dere likte dette innlegget og at det kanskje var litt morsomt, hehe.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 11.07.2017, 14:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  11.07.2017 kl.15:04

  haha kule bilder<3

  Victoria

  12.07.2017 kl.10:24

  Haha elsker deg <3 you make my day!

  Henote fan

  12.07.2017 kl.20:56

  Deam å du er nydelig rype 😍😍💖💖 kjempe fine bilder 😊du har jo vært fin å nydelig siden du var liten 😊

  Skriv en ny kommentar