Ting du ikke vet om Paradise Hotel

  • 11.07.2017 - 20:11

1. Vi har mange regler å forholde oss til. Bare i forhold til mikrofonene er det mye å huske på, som blant annet at vi aldri kan få vann på de, som egentlig sier seg selv. Men det er ikke alltid like lett, siden de blir på en måte en del av deg, så du glemmer ofte at du har de på. Vi kan heller ikke snakke mens musikken er på, fordi det er viktig at de får med seg hva vi sier. 

2. Vi har med oss alt av kosmetikk og klær selv. Det er flere som stusser på dette, fordi vi alltid har nye kjoler til parseremonier. Jeg shoppet som en gal før PH, og det tror jeg alle andre ville ha gjort også. Man vil jo ta seg godt ut på TV. I tillegg er jeg sær på sånne ting, det er sjelden jeg bruker en kjole flere enn én gang, fordi da er den brukt opp. Det hender seg selvfølgelig at jeg gjør det, men om jeg for eksempel ikke hadde "looken" den kvelden jeg brukte kjolen, forbinder jeg den med stygg fordi jeg selv var det den kvelden. Kostymer og slikt fikser selvfølgelig produksjonen, fordi vi aner jo ikke hvilke uker de har planlagt.

3. Vi får alt "sponset". Fra du setter deg på flyet fra Norge til du kommer tilbake bruker du ikke én eneste krone, sett bort i fra snus og taxfreevarer. Går du tom for sminkefjerner, deodorant, tannkrem eller hva det enn måtte være, fikser produksjonen det til deg. Det er ikke lett å pakke til dette oppholdet, for hvem vet hvor mange barberhøvler du behøver i to måneder. Når sant skal sies er det kjipt å gå tom for produkter, fordi utvalget i Mexico er relativt mye dårligere enn i Norge, men du overlever.

4. Nei, vi må ikke blogge. Jeg forstår at dere stusser på dette siden alle åpner seg blogg etter programmet, spesielt i år. Dette gjør vi av fri vilje, og jeg må si at jeg elsker å blogge. I flere år har jeg hatt lyst til å blogge, men jeg har aldri "turt" fordi det er ikke så godt mottatt. Oppholdet mitt på Paradise Hotel fikk meg til å vokse enda mer som person, så nå driter jeg i de som håner meg for bloggen. I do me, and u do u. Dessuten så føler jeg at bloggen min er ikke så jævlig klein som andre sin.5. Vi ødela to kameraer i årets sesong. Det første kameraet er jeg litt usikker på hvorfor ble ødelagt, men om jeg ikke husker feil tror jeg det ble kom mye vann på det. Det andre kameraet ble ødelagt i påskeuka, da Aleksander ble drept. Vi var fulle og skulle løpe ned i Bugalowsene for å se hvilket bilde det var tegnet en X på, og da tok Martine tak i det ene kameraet i fart og det endte med at det smalt i bakken. Hun tenkte ikke over at det sto et kamera på stolpen hun holdt i, så det var selvfølgelig ikke med vilje. Det ble dyrt for produksjonen, men uhell skjer.

6. Det er ikke lov til å ha kjæreste når du er med. Jeg er ikke hundre prosent sikker på hvorfor, men jeg tror det er for at du automatisk "holder" igjen litt når du har kjæreste. I tillegg er det ofte sånn at man blir kjedeligere når man har kjæreste. Hjemlengsel har man nok av fra før, så man trenger virkelig ikke en ekstra en å savne.

7. Når vi er offcam kan vi ikke snakke spill. Dette er for at dere seere ikke skal gå glipp av noe. Det er ikke bare, bare å spille inn et TV-program, og det er viktig at seerne henger med på det som foregår på hotellet. Se for dere om vi hadde planlagt noe offcam, også hadde vi fullført planen oncam, da hadde dere hjemme ikke skjønt noe.

Hjernen er ikke helt på plass i dag, så derfor ble det ikke mer enn sju fakta om Paradise Hotel, men håper det går bra! Nå må jeg legge fra meg Macen og komme meg i dusjen, men vi blogges senere i kveld!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Lisa

11.07.2017 kl. 20:33
Du nevner at det ikke var lov til å kjæreste.. Hva synes du om at Teele hadde kjæreste hjemme i Norge når hun deltok på ph? Jeg har hørt at hun nektet å kysse andre gutter under oppholdet. Men jenter var ok å kysse..

j18

11.07.2017 kl. 22:55
siden du har stengt snappen din;

eyeliner on point? hele henote on point!!

Henriette Otervik

11.07.2017 kl. 23:37
j18: Åpnet den nettopp for å se hvem du er<3

livetmitt93

12.07.2017 kl. 10:29
jeg ville ikke ha meldt meg på hehe:)

Celine

12.07.2017 kl. 13:50
Vil vil bare kommentere det Lisa sa, det er forskjell mellom jenter og gutter når det kommer til kyssing. Jeg har en type sjøl, men jeg nusser allikevel med venninnene mine. Det er bare noe vennskapelig, ikke no mer. Man er ikke nødvendigvis utro når man kysser venninnene sine selvom man har type, det er forskjell fra folk til folk. Noen gutter digger det, imens andre syns det er "ekkelt" at noen kysser med andre i samme kjønn.
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits