hits

Hvordan var jeg på VGS?

 • Publisert: 12.07.2017 21:35 Kategori: Blogg
 • Jeg fikk faktisk noen tilbakemeldinger fra dere om hva jeg kunne blogge om i dag, og det er jeg veldig glad for! Så takk til dere som la igjen kommentarer og skrev til meg på Snapchat. Nå har jeg masse jeg kan blogge om framover, så dette blir spennende :-) Det var noen som ville at jeg skulle skrive om hvordan jeg var på videregående, og den synes jeg var litt morsom! På tre år så forandret jeg meg veldig, og jeg er absolutt ikke samme person i dag som jeg var da. Jeg tenkte å ta for meg år for år, fordi det skjedde en del på de årene.

  Førsteklassen:

  Hahaha jeg blir nesten litt klein av å dele dette bildet, men siden Lindis postet det på veggen til Mk på bursdagen hennes har jo de fleste fått det med seg. Jeg hadde kullsvart hår og brukte selvbruning fra Dove, så jeg gikk ofte rundt som en appelsin. Jeg festet ganske mye, og la på meg veldig på dette året. Jeg var verdens lateste person og spiste ofte cheez doodles og drakk iskaffe til middag. På denne tiden var det om å kline med flest på én kveld, og jeg husker at jeg toppet dette hver fest. En gang klinte jeg faktisk med 18 gutter!!!! på en kveld. Ikke spør meg hvordan jeg rakk det, fordi det aner jeg ikke selv. Jeg oppførte meg som en fjortis og jeg var dramaqueen. Jeg kranglet med veldig mange, ganske ofte. Jeg ante ikke hva selvinnsikt var fordi jeg hadde alltid rett og gjorde aldri noe galt. Jeg knuste også hjertet til en gutt på dette tidspunktet og det er noe jeg angrer meg mest for, fordi ingen fortjener å få hjertet sitt knust.


  Dette bildet er tatt på hytta til Mk, se så små vi var!!

  Andreklasse:

  Jeg oppdaget solarium og andre midler for å bli brun, som jeg kanskje ikke burde skrive om på bloggen. Jeg hadde et helt jævlig år, dere aner virkelig ikke hvor langt nede jeg var. Jeg ble mobbet og hengt ut på nett, noe som var helt nytt for meg, fordi jeg hadde aldri blitt mobbet før. Jeg gikk til psykolog, men det hjalp veldig lite. Jeg hadde ingen ekte venner i klassen og var ofte alene. Det var flere ganger i løpet av året at jeg knakk sammen og gråt, men jeg passet alltid på at ingen fikk det med seg. Det var veldig få som visste hvordan jeg hadde det, og de som visste det gikk i en annen klasse enn meg. Det er grusomt å føle seg så alene, og det ødelegger virkelig måten du ser på deg selv. Jeg kan skrive et lengre innlegg om dette senere om hva jeg følte og hvordan jeg ble bedre. Jeg tror det er veldig mange som har det slik som jeg hadde det, så kanskje det kan hjelpe noen å bli bedre.. Jeg var også sykelig opptatt av å være brun og tok solarium hver dag før skolen. Når man ikke har det bra med seg selv så er det ofte man blir opphengt i noe, så alt jeg brydde meg om var å bli brun.

  Tredjeklasse:

  Jeg byttet klasse første skoledag fordi ting hadde ikke blitt bedre selvom det hadde vært sommerferie. Heldigvis ble ting bedre, og jeg fant virkelig ut hvem som var de ekte vennene mine. Jeg var skolelei, så jeg gjorde det helt OK karaktermessig. Jeg begynte også å trene ordentlig dette året, og fant gleden i styrketrening. Russetiden var fantastisk, men jeg kunne spart meg for mye dritt jeg gjorde mot andre. Jeg hadde også en gutt på dette tidspunktet som jeg hadde det veldig bra med.

  Jeg er glad jeg har vokst etter videregående og ikke er den samme shitkiden som jeg var på dette tidspunktet. I dag har jeg selvinnsikt og skjønner som oftest når jeg gjør noe feil. Jeg vil også si at jeg er en mye bedre person i dag, fordi jeg er snill og veldig omtenksom. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 12.07.2017, 21:35
 • Kategori: Blogg
 • #comments">16 kommentarer
 • 16 kommentarer

  12.07.2017 kl.21:48

  Flere bilder av deg i solarium?

  Hanne

  12.07.2017 kl.22:13

  Takk for et flott innlegg, og for at du tørr å være så ærlig. Du virker som en veldig flott person. Fortsatt god sommer til deg <3

  Henriette Otervik

  12.07.2017 kl.22:41

  Hanne: Takk for en så hyggelig kommentar, Hanne <3 Artig å se at innleggene mine faller i smak! God sommer til deg også!

  Rebekka

  13.07.2017 kl.00:05

  Herregud så søt du var i russetiden!!! Du kler virkelig utrolig godt dine naturlige lepper og litt mørkere hår.

  emilie

  13.07.2017 kl.00:25

  Hei! jeg starter på vgs nå til høsten og har enda ikke kommet inn på førstevalget mitt, og det jeg er så redd for er at jeg kommer til å miste alle vennene mine, og ikke være på buss med de jeg kjenner fra før av (vet det høres så sykt fjortis ut) men det er sånn jeg føler det. Og jeg føler det akk som du hadde det, at du ikke hadde noen ekte gode venninner i klassen din, fordi er akkurat sånn jeg føler det, og er derfor jeg er redd jeg mister de jeg har om jeg ikke kommer inn på førstevalget mitt. og når man bor på et lite sted er det veldg mye press.. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette til deg engang, men det virker som du har så utrolig bra erfaring med dette.. så ja. elsker bloggen din ihvertfall<3

  Henriette Otervik

  13.07.2017 kl.01:04

  emilie: Hei søte deg! Jeg er helt sikker på at du ikke kommer til å miste vennene dine fordi du ikke går på samme skole som de. Gjør du det, er de i alle fall ikke gode venner, og desto tidligere du finner ut av det, desto bedre. Vi har ikke lov til å ha buss i Trondheim, så jeg vet ikke helt hvordan det fungerer. Men er det ikke slik at hvem som helst kan være på samme buss?
  Over til det med klassevenner, jeg er helt sikker på at du kommer til å komme godt overens med de nye i klassen din, bare vær deg selv! Kanskje du får noen nye bestevenner også! Jeg skjønner du stresser med at du ikke har kommet inn på førstevalget ditt, vi får bare krysse fingrene for at du kommer inn! Gjør du ikke det, er det ikke verdens undergang <3 Alt ordner seg alltid, og man kommer seg gjennom det! Tusen takk for at du la igjen kommentar, håper dette hjalp deg litt! Klem

  livetmitt93

  13.07.2017 kl.01:26

  Artig og se tilbake:)

  Elise

  13.07.2017 kl.07:50

  Hvordan var livet på barne/ungdomsskolen?

  👻t

  13.07.2017 kl.12:38

  Åå herregud så fin du var tredje året, du kledde hårfargen skikkelig godt! Du kler den du no også altså, men du var nydelig! Ser opp til deg henote❤️

  Henriette Otervik

  13.07.2017 kl.14:47

  t: Tusen takk søte deg <3

  M

  13.07.2017 kl.14:40

  Har du vært en slags mobber før egentlig? I og med at du skriver du gjorde dritt mot andre osv..?

  Henriette Otervik

  13.07.2017 kl.14:46

  M: Neinei, aldri mobbet noen :-) Men det var mye unødvendig som skjedde fra begge parter.

  Alina

  13.07.2017 kl.15:02

  Du passet virkelig med sånt lysebrunt hår!!

  Henriette Otervik

  13.07.2017 kl.15:16

  Alina: Tusen takk <3

  Jenny

  13.07.2017 kl.16:48

  Du var jo helt nydelig i 3.klasse!!<3

  Henriette Otervik

  13.07.2017 kl.17:11

  Jenny: Så søt du er <3

  Skriv en ny kommentar