hits

Jeg liker tydeligvis å provosere

 • Publisert: 15.07.2017 13:34 Kategori: Blogg
 • Uff.. Det finnes så mange sinte mennesker her i verden. Jeg forstår at livet ofte kan være kjipt, tro meg, jeg har hatt det kjipt. Men slutt å la sinne ditt gå utover andre, spesielt folk du ikke kjenner. Du får det ikke bedre med deg selv ved å "hakke" på de rundt deg. De siste dagene har jeg hatt åpen Snapchat for å få tilbakemeldinger fra dere, på hvilke videoer jeg skal spille inn og hva jeg skulle tatovere i går. Hver gang jeg åpner snappen min, kommer det alltid inn noe negativt. Alt fra at jeg er en stygg fitte, til en alle hater. Okei, om jeg er så ekkel, hvorfor sletter du meg ikke da? En gjenganger er at de blir provosert av bloggen min på grunn av bildene jeg velger å dele. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si her jeg, for tror du virkelig at jeg blogger kun for å tilfredstille deg? Jeg kommer aldri til å slutte å poste akkurat det jeg selv vil, så du sløser bare bort tiden din. Men for all del, fortsett med det om det får deg til å føle deg bedre.

  Disse bildene er fra torsdag forresten. Treningen gikk helt ok. Jeg har gnagsår som ser ut som kjøttsår, etter Stavernfestivalen, så dere kan se for dere smertene da jeg løpte. Jeg skal i alle fall prøve igjen i dag :-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 15.07.2017, 13:34
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

  livetmitt93

  15.07.2017 kl.13:52

  Flotte bilder :)

  ill jill

  15.07.2017 kl.15:11

  Trist at det altid kommer noe negativt. Trist at folk gjør sånt. Tror ikke jeg hadde taklet det så bra selv med sånn negativitet. Props for at klarer å ta rennefart og drite i det.

  God helg!

  Henriette Otervik

  15.07.2017 kl.16:01

  ill jill: Veldig enig med deg! Ja, det er ikke noe vits i å bry seg om det :-) God helg til deg også!

  Skriv en ny kommentar