hits

Jeg ble overrasket av den personen jeg har savnet mest i dag!!!!

 • Publisert: 15.07.2017 22:34 Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen 💗 Håper dere har det bra i kveld, det har i alle fall jeg! Akkurat nå sitter jeg hjemme hos ei venninne, og jeg er så GLAD! Personen jeg har savnet mest kom til Oslo i dag!! Dere kjenner vel igjen jenta på bildet? MK IS IN THA HOUSE! Hallo, duoen er tilbake, og det føles helt fantastisk. Vi er klare for nye eventyr, så den alkoholpausen får jeg utsette litt. Det må da være lov når bestevenninna plutselig dukker opp på døra!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 15.07.2017, 22:34
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Ak

  16.07.2017 kl.00:37

  Heia. Mener ikke noe vondt med dette.. så please ikke tolk det slik. Men... drikker du ikke litt vel ofte? Synes det er noe nesten hver dag. Jeg har jo ingenting med det, men reagerer jo når man så og si daglig leser et innlegg om at det er fylla på gang. Håper ihvertfall du har kontroll og at du er klar over det selv.. noe du helt sikkert er. Dette gjør litt at jeg mistet litt sansen for bloggen din

  .for i det siste virker det som alt dreier seg om alkohol.

  Føler meg egentlig dødskjip som skriver dette.. Men har tenkt på det litt, og måtte bare få det ut. For sånn egentlig liker jeg deg og bloggen din veldig godt, og du er helt klart en av de jeg sjekker X antall ganger daglig. Håper du ikke tar dette ille opp..

  Kos deg da <3 og husk å ta vare på deg selv.

  Henriette Otervik

  16.07.2017 kl.12:48

  Ak: Heia! Jeg tar det ikke ille opp i det hele tatt, skjønner du setter spørsmålstegn ved det :-) Jeg er helt enig, det har blitt mye i det siste, men ikke hver dag altså! Det ble selvfølgelig mye da jeg var på festival, man drikker jo hver dag når man er der :-) Veldig synd at du ikke vil lese bloggen min framover på grunn av dette, men det er jo opp til deg, så jeg kan ikke bestemme over deg <3 Jeg skal i alle fall blogge om noe annet framover, for det er sikkert flere enn deg som tenker over dette :-) Tusen takk for tilbakemelding!

  livetmitt93

  16.07.2017 kl.10:09

  så koselig :)<3

  16.07.2017 kl.12:57

  Jeg og synes du drikker alt for ofte. Vises veldig godt at du er avhengig og ikke klarer å si nei.

  AK

  16.07.2017 kl.23:53

  Hei igjen. Du misforsto meg nok litt..eller så formulerte jeg meg litt dumt. Kommer ikke til å slutte å lese bloggen din..det må mye til for at det skjer. Det jeg mente var at når det blir så mye skriving om fylla og alkohol, så mister jeg litt interessen.. klikker meg jo inn uansett. Du har ho så mye annet gøy å by på.

  Takk for svaret :)

  Skriv en ny kommentar