Gravid?

  • Skrevet: 17.07.2017
  • Klokken: 14:48
  • Kategori: Blogg

Se hva jeg nettopp klarte å gjøre da :))))) Jeg har tettet dusjen og det stresser jeg litt over, fordi jeg er ikke hjemme, så det er ikke min dusj.. Vi får bare krysse fingrene for at det renner gjennom:) Jeg har altså ikke mye å komme med, om dere ikke forsto det.

Akkurat nå ligger jeg i senga og tar på puppene mine, de er unormalt store og ømme. Så enten er jeg gravid, eller så er mensen på vei. Helt krise om jeg er gravid for jeg skal ikke ha barn, men det orker jeg ikke å ta stilling til, før jeg vet noe for sikkert. For første gang i livet mitt vil jeg faktisk ha mensen, lol. Planen i dag var egentlig å sole meg ute, men det ble plutselig iskaldt... Det blir vel en tur på Brun og blid i løpet av dagen :-) Kanskje jeg setter snuten min hjemover også, det er bare så vanskelig å dra når man trives så godt!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

17.07.2017 kl. 15:05
håper vannet blir borte:)

Jannicke Elnæs

17.07.2017 kl. 17:19
Du skriver så morsomt!

Henriette Otervik

17.07.2017 kl. 17:30
Jannicke Elnæs: Hihi, bra du liker det :-)
Henriette Otervik
  • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
    Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits