hits

Jeg legger skylda på sola, lol

  • 06.08.2017 - 13:32

Jeg vil starte dette innlegget ved å si at nå har jeg lest gjennom de siste kommentarene som har kommet inn, og jeg må virkelig takke dere. Dere som leser bloggen min fast, og legger igjen så mye fint til meg. Dere som gir meg en sjanse, og virkelig leser det jeg skriver, i stede for å lese et ord, og vri om alt i hodet. For å være ærlig tror jeg at de som la igjen de verste kommentarene, ikke er faste lesere. Fordi jeg vet at dere er gode, og jeg er så takknemlig for at jeg har så fine lesere som dere. Dere gjorde virkelig dagen min, og det er godt å se at ikke alle misforstår! Humøret mitt er mye bedre i dag, og jeg er klar for å gripe dagen.

Jeg har allerede ryddet, tørket støv og støvsugd hjemme, fordi familien kommer hjem i kveld. Så mamma, om du leser dette (noe jeg vet du gjør, hehe), håper jeg du blir fornøyd med jobben. Hun har litt støv på hjernen, og det har ikke jeg for å si det mildt. Derfor ser hun så mye mer enn hva jeg ser, men jeg har gjort mitt beste, så får vi håpe at det er bra nok :-)
Jeg har også solt meg i dag, men jeg skal ikke sitte her å skryte av det, fordi det ble kun 20 minutter før jeg ble møkklei. Jeg brukte unnskyldninger som at om jeg soler meg for lenge blir kroppen slapp, og da gidder jeg ikke å trene. Det er faktisk sant. Det er ofte jeg skylder på at sola ødelegger treningen min, selv om jeg innerst inne vet at det er jeg som er lat. Hver sin gang, er det ikke?


Dagens lunsj ble full av karbs, og det trenger jeg virkelig siden jeg skal på trening etter jeg har publisert dette innlegget. Jeg spiser egentlig ikke brød og rundstykker, annet enn i helgene en sjelden gang. Det er søndag, og jeg kjente at jeg virkelig trengte påfyll om jeg skal komme meg gjennom en hard styrkeøkt etterpå.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

06.08.2017 kl. 13:37
flink du er :)

Henriette Otervik

06.08.2017 kl. 13:52
livetmitt93: Takk <3

Ilu

06.08.2017 kl. 15:53
Fyf rompa di e så jeeeevla digg fyf😍😍😍😍😍😍. Kunne lett pult den😍

Helene

06.08.2017 kl. 16:22
Hei, fine du! <3

Vil egentlig bare si at jeg håper du vet at du er fin som du er, for jeg syns du virker så veldig kroppsfiksert, og ofte skriver du mye av det jeg tenkte da jeg slet veldig med forholdet mitt til mat for to år siden. Vil egentlig bare at du skal se etter mer enn bare kroppen din i spesielt - klisjé å si, men ligger noe i det. Men altså, tommel opp til deg for å være opptatt av sunn mat og trening, bare finn en god balanse. Ha en fin søndag :)

Henriette Otervik

06.08.2017 kl. 16:41
Helene: Hei du <3 Tusen takk for så gode ord. Skjønner at det virker som jeg er veldig kroppsfiksert, og kanskje jeg er det. Det er litt vanskelig å vite selv, men vil bare understreke at jeg spiser! Har selv slitt med mat og jeg vet hvor jævlig det kan være.. Vil si jeg har en bra balanse, men kanskje jeg ikke har fått det godt nok fram på bloggen. Ha en fin søndag du også!
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no