hits

Evig trøtt

 • Publisert: 07.08.2017 07:04 Kategori: Blogg
 • Jeg har akkurat lagt meg i senga igjen for å sove. Jeg kjørte nettopp Katrine, søsteren min og kjæresten hennes til Værnes, heldiggrisene skal til Budapest. Jeg kjente at jeg angret meg for at jeg hadde takket ja til å kjøre de da Katrine kom og vekte meg klokken 05.00. Jeg hadde forsovet meg, til tross for at jeg sov på sofaen i natt. Jeg kan sove gjennom et jordskjelv, så sofaen redder meg innimellom, fordi jeg sover ikke så tungt da. Jeg rakk verken kaffe eller mat, eneste jeg rakk var å ta på meg et par sko.


  💗Gårsdagenssminke og snuslepp💗

  Det føltes nesten som jeg ble rusa da jeg kjørte hjemover, fordi det hang igjen gutteparfyme i bilen. Jeg begynte og drømme meg bort i noen sekunder, før jeg innså at jeg fantaserte meg vekk i lukta til kjæresten til søsteren min. Det ble litt vel sært, så jeg måtte ta meg selv i nakkeskinnet. Det er bare noe med gutteparfyme altså, det er ingenting som er så digg som det.

  Jeg ligger og vurderer om jeg skal ta meg en snus, men da vet jeg at jeg kommer til og sovne med den i, men I need it. Problemet er bare at jeg sikler når jeg sover, så da må jeg vaske puta mi når jeg våkner og det gidder jeg ikke. Nå er jeg så trøtt at jeg skriver med et øye igjen, du vet sånn som du gjør når du er full, fordi du tror du ser bedre. Jeg avlyser alle planene mine i dag, fordi nå skal jeg S-O-V-E.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 07.08.2017, 07:04
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar