hits

Godkjent date

  • 07.08.2017 - 13:53

affiliatelenker


Kjolen min finner du HER og capsen finner du HER


Nathalie og Marte 💗God morgen! Eller det er en stund siden jeg har stått opp, men jeg har ikke klart å fungere før nå. Jeg er helt ødelagt etter den bilturen jeg var på tidligere, og jeg er rar i hele kroppen. Planen var egentlig å trene og sy litt klær i dag, men treningen er jeg ganske sikker på at jeg dropper. Jeg vil få fikset klærne da, så jeg må bare tvinge meg selv til å gjøre det, selv om det frister mest å ligge i senga i hele dag. Jeg ser nå at jeg har kjempefett hår, så jeg må også dusje.. Herregud, det høres ut som jeg skal gjennom de verste tingene, men har dere ikke våknet og vært helt ødelagt før? Når alt kjennes ut som et ork, og kroppen har gått i zombiemodus. Jeg tror kanskje jeg må få i meg litt mer kaffe, så er jeg vel på topp igjen.

I går var jeg ute og spiste med Marte, Nathalie og Mk. Vi spiste på Olivia, som jeg forresten har lært meg at har kommet til Trondheim også, høhø. Det var veldig hyggelig og vi ble sittende i flere timer og snakke om alt fra sykehjem til hooking på videregående. Det er så sjelden at jeg gjør slike ting, og jeg føler nesten at det er nødvendig om man skal blogge. Problemet er bare at jeg ikke er så glad i å bruke mye penger på restaurant, flere ganger i uken, og jeg setter mye mer pris på det når jeg gjør det en sjelden gang :-) Det måtte i alle fall dokumenteres, slik at jeg hadde bloggvennlig bilder til dere. Nå må jeg komme meg i dusjen og få stelt meg snart, jeg skal ha et Skype-møte senere, og da må jeg nesten se OK ut.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

07.08.2017 kl. 14:13
flotte bilder <3 ser god ut den maten og
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no