hits

Jeg skjemmes over enkelte ting jeg gjorde på Paradise Hotel

 • Publisert: 07.08.2017 17:51 Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg vet dere elsker disse innleggene om Paradise, og det skjønner jeg! Man aner ikke hvordan ting fungerer, før man faktisk er der. I dag så tenkte jeg å fortelle dere om ting jeg skjemmes over at jeg gjorde, og jeg grøsser ved tanken av å tenke på det. Noe som skjer med alle deltakerne er at vi glemmer kameraene, og vi tenker alltid at vi er alene. Jeg vet ikke med dere, men jeg gjør alltid rare ting når jeg er innenfor husets fire vegger, og dette ble ingen unntak da jeg var i Mexico. Man glemmer ikke bare kameraene, men også menneskene som sitter bak kameraene og følger med på alt vi gjør. Noen ganger kom jeg på at "oi, faen, jeg blir faktisk filmet nå" men da tenkte jeg ikke lengre enn at det ble tatt et opptak. Derfor fikk jeg alltid hakeslepp på sync da de spurte meg om enkelte ting jeg hadde gjort, jeg reagerte alltid med "WTF, fikk dere med dere det?!". Selvfølgelig fikk de det med seg, men jeg lærte aldri. Det gikk rett i glemmeboka, hver eneste gang. 

  Når jeg tenker tilbake på det nå, skjemmes jeg litt, og jeg vil egentlig ikke tenke så mye på det. Jeg er hvert fall veldig glad for at jeg ikke vet hvordan noen i crewet bak kameraene ser ut, fordi jeg hadde gravd meg selv ned om jeg hadde møtt noen av de på gata. Jeg tenkte det ville vært gøy for dere å lese om noen av de rare og kleine tingene jeg gjorde! Let's begin;  1. Jeg maset om røyk 24/7. Dette er kanskje det jeg skjemmes mest over, fordi dette er ikke typisk meg, og jeg skjønner veldig godt om de ble lei av meg. Som dere vet gikk jeg tom for snus, som jeg er sykelig avhengig av. Derfor måtte jeg ha røyk 24/7 for å prøve å dempe suget. Var det tomt for dette på hotellet fikk jeg panikk, og jeg maset etter røyk hvert minutt. Jeg tenkte kun på meg selv, og at JEG MÅ HA RØYK NÅ, OM IKKE DØR JEG. Jeg tenkte ikke over at det tok litt tid å få fikset mer røyk. Tydeligvis så trodde jeg at det bare var å knipse med fingrene, og vips så hadde jeg tre røykpakker i hånda. Så lett er det ikke, og det vet jeg egentlig jævlig godt. En gang fikk jeg en ganske sint telefon, der de sa at jeg måte slutte å mase om røyk fordi det ødela filminga og at de var på saken. Jeg tok det heldigvis til meg, og holdt kjeft. Hadde jeg vært de, hadde jeg hentet meg ut av produksjonen og satt meg i en boks i varmen, uten vann. Neida, men i alle fall nektet meg røyk i noen timer, slik at jeg hadde lært :))))))))))) Shitkids må ofte lære på den harde måten.  2. Jeg ble så full at jeg kræsjet i bassengbunnen. Dette synes jeg var så flaut da det skjedde, at jeg ville ikke fortelle noen av de andre deltakerne om det. I alle fall ikke on cam, fordi jeg ville ikke at det skulle bli tatt med på TV'n. Vi hadde dagsfylla, og jeg klarte å bli ekstremt full. Det var dagen jeg fortalte planen til "fienden", om dere husker det. Uansett, jeg hadde lært meg å stupe og jeg var veldig stolt. Grunde hadde nettopp sjekket inn igjen, og fulle meg ville vise svømmemesteren hvor flink jeg var. Jeg stilte meg opp og stupte, og før jeg viste ordet av det, kræsjet ansiktet mitt i bassengbunnen. Jeg hadde helt glemt å ha hendene foran hodet, og stupte rett ned mot bunnen. Selv om jeg var veldig påvirket, husker jeg fortsatt smerten. Nesen min hovnet også opp :-))) Jeg husker at Andrea spurte meg hva som skjedde, fordi jeg var så rar da jeg kom opp igjen av vannet. Jeg svarte: "hehe, ingenting", samtidig som jeg gråt innvendig. Det føltes som jeg skulle besvime, fordi smerten var uutholdelig.

  3. Jeg snakket til meg selv på badet. Samme dag som den jeg nevnte over her, hadde jeg en prat med meg selv på badet i sikkert én time. Jeg snakket fram og tilbake hva jeg skulle gjøre angående spillet. Jeg dro meg selv i håret, og sa flere ganger "skal jeg virkelig gjennomføre dette og gå i mot min egen allianse". Jeg satt å så for meg ting som kom til å skje, og dette snakket jeg også høyt om. Må tro de som satt og fulgte med fikk litt av et show, da jeg vekslet mellom å gråte og å være "tøffen". Det er så komisk, fordi noen ganger når jeg er full blir jeg veldig følsom av meg, og inne på hotellet ble dette forsterket. Bare prøv å se for dere ei jente som gråter, før hun i neste sekund slår seg selv i ansiktet og ber seg selv om å ta seg sammen, LOL. Jeg er evig takknemlig for at denne scenen ikke kom på TV'n, fordi de glimtene jeg har av samtalen er mer enn nok. Jeg har ikke behøv for å se den igjen, og ikke 400.000 andre mennesker heller! Så takk til TV3!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 07.08.2017, 17:51
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  07.08.2017 kl.20:08

  digger deg<3

  11.08.2017 kl.14:37

  Så utrolig morsomt! Kunne ikke unngå å le når jeg leste dette kreative innlegget (:

  Henriette Otervik

  11.08.2017 kl.14:55

  Anonym: Så bra :D Kan lage flere :D

  Skriv en ny kommentar