hits

Uken som gikk

 • Publisert: 07.08.2017 22:38 Kategori: Blogg
 • AKKURAT NÅ:

  Sitter jeg på gulvet, og jeg skulle egentlig ha dusjet for ti minutter siden. Jeg har nettopp vært på spinning, og jeg ble så svett!! Svetten renner av meg, og jeg måtte nettopp tørke av telefonen, usj.

  UKENS TANKE: At jeg må jobbe hardere! Jeg vet ikke om dere har lagt merke til at jeg har blogget oftere enn før, selvom jeg alltid har blogget ganske ofte, mener jeg da. Denne uken har jeg faktisk delt tre videoer på Youtube. Jeg har også hatt i gjennomsnitt fire innlegg om dagen. Det skal sies at bloggen har gått meg litt til hodet, og at jeg alltid sitter med Macen når jeg er med jentene for eksempel. Selv om de ikke har sagt noe om det, er jeg sikker på at de begynner å bli lei. Derfor skal jeg bli flinkere til å skrive innlegg når jeg er alene, jeg har ikke mye annet å gjøre enn å trene når jeg er alene uansett, så her kan jeg skjerpe meg. Dere må også love meg å gi meg beskjed om det blir for mye av det gode. Jeg har ikke lyst til å ende opp som den bloggeren som deler ting i hytt og pine, uten mening!

  UKENS OPPTUR: Jeg fikk en mail for noen dager siden, som jeg fikk hakeslepp av. Jeg trodde ikke på det jeg leste. Dere aner ikke hvor utrolig glad og stolt jeg ble. Jeg tørr ikke å snakke høyt om det enda, fordi hver eneste gang noe går bra, snakker jeg om det, også går alt rett vest. Så denne gangen har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal fortelle om det, før det er spikret. Krysser fingrene for at det går denne gangen da!

  UKENS NEDTUR: Det må nok være at jeg skuffet mange av dere på fredag. Jeg klarte å ordlegge meg feil, og mange tok ting ut av sammenheng og mistolket mye av det jeg skrev. Jeg satt ikke med en god følelse på lørdag, og det var tøft å stå i alt alene. Heldigvis går alle stormer over, og det ordner seg som regel. Jeg står for meningen min, som jeg håper de fleste forsto. Jeg vet at ikke alle er enig med meg, men sånn er det. Det er umulig at alle har samme mening. Jeg har i alle fall lært at jeg skal være mye flinkere til å ordlegge meg bedre framover. Jeg vil ikke at det skal skje igjen og jeg vil heller ikke såre eller skuffe dere. Jeg er glad i dere alle sammen, og dere gir meg mye. Derfor var det ekstra tøft for meg å kjenne på at jeg skuffet flere av dere. Egentlig så vil jeg ikke at dette temaet skal bli tatt opp igjen, så jeg avslutter det her.

  UKENS PERSON: Kine 💗 Hun skulle egentlig på Robbie Williams-konserten, men kunne ikke fordi hun måtte jobbe. Derfor ga hun meg billetten, og det setter jeg enormt stor pris på! Det er lenge siden jeg har kost meg så mye en kveld, og hele konserten var fantastisk!

  UKENS ANTREKK:   Antrekket jeg hadde på meg på Robbie Williams-konserten! Jeg startet med en sexy gjennomsiktig topp, med en lys levisbukse til. Før jeg slengte på meg en rosa caps og knøyt en rosa hoodie rundt livet. Deretter måtte jeg gå med regnponcho på grunn av været. Selvfølgelig er det kjipt at været har PMS, men jeg elsker også at været gjør til slik at man må bytte outfits gjennom hele kvelden. Da hadde jeg plutselig tre forskjellige antrekk.

  UKENS MAT:

  Haha, dette er så typisk meg. Jeg spiser alltid av maten før jeg kommer på at jeg er blogger og må ta bilde av alt jeg spiser. Fiskesuppa til mormor, den er til å dø av, den er så god! Jeg er egentlig ikke så glad i fisk, men denne smaker nesten ikke fisk.

  UKENS CRAVING: Sjokolade, is, smågodt, pizza, kebab, kjøttboller, maiskolber, Mcflurry......... Jeg har cravet alt som er mulig å crave denne uken, så jeg kunne faktisk ikke velge én, da alt har gått gjennom hodet mitt hver eneste kveld. Livet er hardt når man prøver å holde seg unna usunt for en lang periode. Okei, det er bare snakk om 13 dager.. Eller nå er det 10 dager, og jeg må nesten nevne at jeg sprakk på lørdag etter to dager uten noe sukker. Jeg spiste en halv melkesjokoladeplate, yes I know..

  UKENS FLAUSE: Jeg går alltid i undertøy, eller naken når jeg er hjemme. På lørdag ringte storesøsteren min meg og sa at hun skulle komme innom med noe mat. Da hun ringte på så åpnet jeg i kun trusa og en BH som var halvveis på. Rart jeg hadde på BH egentlig, jeg som aldri bruker det. Kanskje Gud er på min side likevel. Uansett, hun kom ikke alene, hun møtte opp med kjæresten. Det første jeg gjorde var å løpe ned for og hente meg en genser for å slenge på meg. Hun ropte etter meg å spurte hva F jeg drev med, og jeg bare: "Æ KLÆR PÅ MÆ, KA TRUR DU?!" hun svarte: "herregud, så teit du e". Assa?! Vil du at typen din skal se søte, uskyldige lillesøs naken eller, what? I neste sekund hører jeg Erlend (kjæresten) rope: "æ har da sjett dæ verre på TVn, så bare å slapp av". Glemmer noen ganger at jeg har vært på TV jeg ass.

  UKENS FØLGER:


  Det må være denne personen. Etter jeg delte innlegget om overvekt på fredag, tikket det inn enormt mange kommentarer og fåtallet var positiv. Dette har jeg snakket om, så jeg vil ikke å ta opp det temaet igjen.. Jeg vil uansett si at jeg setter så stor pris på lesere som dette, og jeg får dårlig samvittighet av at jeg skuffet mange av dere. Derfor er det så godt å se at jeg kan gjøre det godt igjen, og at enkelte fortsatt har troa på meg. Jeg synes det er rørende at denne personen tok seg tid til å legge igjen en kommentar til meg, kun for å gi meg en god følelse. Tusen takk for at de fleste av dere klarte å tilgi meg, og for at dere klarte å se hva jeg mente til slutt. Jeg vil ingen vondt, og det håper jeg dere vet 💗 Takk for denne kommentaren, du er god!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 07.08.2017, 22:38
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  superdaddy92

  07.08.2017 kl.22:51

  ;D

  May Halvorsen

  07.08.2017 kl.23:30

  Er så koselig lese om uken som var på bloggen din. Kan jeg også låne den og skrive min uke da men bare kopiere ukens opptur, nedtur , tanke osv gjør det noe om jeg gjør det også?

  Henriette Otervik

  07.08.2017 kl.23:49

  May Halvorsen: åååh, tusen takk <3 Jaja, selvfølgelig :D

  livetmitt93

  08.08.2017 kl.10:57

  flott uke <3

  Skriv en ny kommentar