hits

Den aller første gangen jeg..

 • Publisert: 08.08.2017 15:13 Kategori: Blogg
 • Stjal noe: Jeg gikk i 6.klasse og var på et kjøpesenter her i Trondheim med to venninner. Vi hadde nylig hatt Jul 3-6-9, som var en juleforestilling hvor 3.klasse, 6.klasse og 9.klasse opptrådte sammen. Vi så virkelig opp til de som gikk i 9ende klasse, og vi ville ha de samme sminkeproduktene som de hadde brukt på oss. På denne tiden fikk vi typ 200 kroner å handle for da vi dro på shopping alene. Vi hadde allerede brukt opp alle pengene våre på ting fra Nille som vi virkelig ikke trengte. Da vi kom på H&M fant vi alle sminkeproduktene som de jentene brukte, og vi bestemte oss for å stjele de. Vi sto der lenge og diskuterte hvordan vi skulle få tatt produktene uten å bli tatt. Da vi "endelig" gjorde det, kom det en dame etter oss og stoppet oss. Hun var altså vekter, men hadde på seg vanlige klær, så vi skjønte ingenting. Vi ble tatt inn på et møterom hvor sjefen kom og flere vektere. De ringte foreldrene våre og ba de komme, og jeg husker enda dette møtet veldig godt. Jeg følte meg som verdens mest grusomme person, og fikk veldig dårlig samvittighet over hva vi nettopp hadde gjort. Vi fikk beskjed om at vi måtte skrive et brev på minst 1000 ord, der vi ba om unnskyldning og skrev om hvorfor det var galt å stjele. Vi måtte også betale 1500 kroner i erstatning til butikken. Vi ble også utestengt fra kjøpesenteret i et helt år, og de sa at vekterne kunne kjenne oss igjen på andre sentere også.

  Det påvirket meg veldig i ettertid. Når jeg hørte sirener fra en politibil var jeg helt sikker på at de kom for å fengsle meg. Et halvt senere skulle jeg på turnstevne i Orkanger, og alle turnjentene ville dra på kjøpesenteret for å shoppe. Jeg ville egentlig ikke være med de, fordi jeg var livredd for å bli stoppet av en vekter som kjente meg igjen. Etter mye om og men ble jeg med, men jeg passet nøye på, for at ingen skulle komme å ta meg. Det er ganske langt fra Trondheim til Orkanger, så jeg hadde absolutt ingenting å være redd for, men sånn er det å være et redd lite barn. Alt i alt, så lærte vi på den harde måten, haha!  Tok piercing:
  Jeg var 14 år, og hadde lyst på piercing i navelen. Jeg fikk selvfølgelig ikke lov av mamma, så derfor fikk jeg ikke noe tillatelse fra foreldre for å ta med til til studioet. Derfor tok jeg saken i egne hender, og trasket ned på apoteket for å kjøpe meg nål. Jeg frøs ned navlen min med en isbit, og stakk hull selv, før jeg kjørte en piercing gjennom. Jeg ble veldig fornøyd der og da, men etter noen år, prøvde jeg å rette opp feilen jeg gjorde. Jeg kan ikke å ta hull, så jeg tok alt for lite hud mellom stikkene, så nå risikerer jeg at hullet deler seg i to når jeg bruker piercing. Jeg har latt hullet gro flere ganger, og senere tatt hull på nytt hos proffe, men det ender alltid opp med at piercingen gror seg ut til det hullet jeg tok selv. Derfor anbefaler jeg virkelig ingen å ta selv, vent heller til du fyller 16 år.

  Flyttet hjemmefra: Jeg var faktisk 21 år. Kanskje sent for enkelte, men i mitt tilfelle hadde jeg ikke mulighet før da. Planen var egentlig å besøke ei venninne som hadde flyttet til Oslo, med jentene. Dagen før fikk jeg bare for meg at jeg burde flytte til Oslo. Derfor pakket jeg for å bo i Oslo fra september-januar. Jeg bodde da med Synøve, og jeg trivdes utrolig godt. Det er ofte jeg tenker tilbake til den tiden og smiler. Jeg flyttet hjem igjen rett før deltakelsen min på PH, fordi jeg ville reise fra "hjem".  Første jobb: Vi har en gård i slekta som jeg har jobbet en del på, men min første "ordentlige" jobb fikk jeg da jeg var 16 år. Det var en sommerjobb hvor jeg vasket på en bedrift her i Trondheim. Jeg var ansatt for å vaske der i tre uker, mandag-fredag. Jeg startet klokken 08.00 hver dag, og skulle jobbe i 7,5 time. Siden dette var min første jobb og jeg ikke fikk noe beskjed om hvordan timelistene funket, feilet jeg veldig. Da jeg startet fikk jeg en plan over hva som skulle vaskes, og når. Da jeg var ferdig med alle oppgavene, dro jeg bare hjem. Jeg fikk senere beskjed om at jeg måtte skrive timeliste for å få lønn, og da skrev jeg at jeg hadde jobbet 7,5 time hver dag, fordi jeg ikke visste bedre. I den siste uka mi, snakket jeg med en annen jente som jobbet der, og hun sa at hun hadde 8 timers vakte, men at hun alltid ble ferdig før tiden. Hun spurte derfor om jeg trengte hjelp til noe, fordi hun kjedet seg sånn. Først da gikk det opp for meg at jeg måtte være på jobb i 7,5 time, selv om jeg var ferdig lenge før tiden. 

  Ble sendt til rektor: Jeg vet jeg har blitt sendt til rektor flere ganger, men jeg kommer ikke på alle akkurat nå. Så jeg kan fortelle dere om episode som jeg husker veldig godt. Jeg gikk i 10ende klasse da dette skjedde. Vi hadde friminutt og jeg sto utenfor skolen med ei venninne og en gutt jeg holdt på med. Gutten sto og lekte seg med en lighter, og tente på en liten pappbit som lå i søppelbøtten vi sto rett ved. Pappen tok fyr i tre sekunder, før den slukket. Dette observerte en liten shitkid på sikkert ti år, som da løp til læreren og sladret. Gutten hadde allerede gått fra "åstedet", jeg vet faktisk ikke hva jeg skal kalle det haha lol. Læreren tok dette blodseriøst, og spurte meg og venninnen min om hvem gutten var, fordi hun ville vite hvem som drev med hærverk på skolen. Vi ville jo selvfølgelig ikke sladre, så vi ville ikke si hvem han var. Derfor gikk dette videre til rektoren, og vi ble innkalt til møte. Foreldrene våre synes alt var uberteit, fordi det hele var en misforståelse, og det var ingen som drev med hærverk. Vi innrømte aldri hvem som hadde gjort det, og rektoren forsto til slutt at hun hadde blest opp hele situasjonen. Tror jeg i alle fall, ettersom vi aldri hørte noe mer etter det første møtet.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 08.08.2017, 15:13
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Silje

  08.08.2017 kl.15:29

  Stabbursmoen har jo ikke den beste rektoren i gata heller da 😂 Utrolig latterlig hele kjærringa spør du meg!!

  Du er ikke den eneste som er blitt sendt til kontoret hennes flere gang

  Esther

  08.08.2017 kl.16:09

  Beste innlegget! Hahaha❤️❤️ Lag fler sånne<3

  Nina

  08.08.2017 kl.21:19

  Fint innlegg:)

  09.08.2017 kl.17:18

  Dette innlegget var morsomt å lese! Flere sånne :D

  Henriette Otervik

  09.08.2017 kl.22:07

  Anonym: Så bra! Kan lage flere <3

  Skriv en ny kommentar