hits

Verdens fineste plass

  • 09.08.2017 - 11:54Vi kom fram ganske sent i går, så det tok ikke lang tid før vi la oss til rette i sofaen. Vi hadde lastet ned "Annabelle", og koste oss med den og litt sunn snacks. Eller koste og koste, jeg hadde helt glemt hvor jævlig den filmen er.. Jentene vil ha meg med på kino for å se toeren, men det vet jeg ikke om jeg tørr..

Alle tre fikk forresten kjempevondt i magen i går kveld, og vi mistenkte at det kunne være kålroten. Vi ble plutselig usikker på om vi faktisk kunne spise den rå, men etter et par Googlesøk fant vi ut at det ikke var noe problem. Hva mageproblemene kom av har vi fortsatt ikke funnet ut av, og det gjør fortsatt vondt.


Jeg har nettopp vært og tisset, ute, and I love it. Ekte hytteliv 💗 Jentene ligger og sover enda, men det passer meg perfekt for da kan jeg sitte å jobbe videre. Innlegget her ble skrevet 08.30, og jeg fikk ikke lastet det opp før nå. 4Gen min funker ikke og jeg er så irritert på Onecall. Jeg har sagt i flere år at jeg vil bytte abonnement, fordi det aldri funker! Jeg har for eksempel ikke dekning når jeg er på soverommet mitt hjemme. Derfor går jeg glipp av mange som prøver å nå meg. Jeg må få fingeren ut av rumpa å få skiftet når jeg kommer hjem igjen, fordi det her orker jeg ikke et sekund til.

Jeg har vært her før, men jeg har nesten glemt hvor nydelig det er her. Man setter vel mer pris på ting desto eldre man blir også :-) Veldig synd at vi skal hjem i dag, jeg kunne fint vært her mye lengre! Jeg sa det til Mk med en gang vi kom fram at vi MÅ få presset inn flere turer i løpet av sommeren. Vi får bare håpe at tiden strekker til. Nå skal vi spise frokost, før vi skal gå en lang tur og trene litt.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

09.08.2017 kl. 12:03
så koselig kveld dere hadde da <3

09.08.2017 kl. 16:31
ser veldig koslig ut. hvor ligger hytten?

Henriette Otervik

10.08.2017 kl. 00:32
Anonym: Tusen takk! Orkanger <3
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no