Jeg fikk ønsket mitt oppfylt!!

  • Skrevet: 09.08.2017
  • Klokken: 18:31
  • Kategori: Blogg
Divaene på tur;)
Nå har vi akkurat kommet tilbake til hytta, etter en tre timers tur. Marte kom også oppover rett etter jobb, så nå er nesten alle jentene samlet 💗 Hele gjengen dør snart av sult, fordi vi har ikke spist siden frokost. Turen ble litt lengre enn hva vi trodde, men jeg har filmet masse til dere! Nå skal vi lage oss middag, og så kreativ som vi er falt valget på speltlompepizza. (Vi har allerede spist, jeg har brukt over to timer på å laste opp bildene)

Jeg er forresten i ekstase akkurat nå, fordi vi kan være på hytta lengre!! Ettersom Marte kom kan Maiken, som skal på jobb i morgen tidlig, sitte på med henne hjem. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker hyttelivet, her kan jeg koble helt av og komme meg litt bort fra bylivet. tro det eller ei, men det er på landet jeg trives best. Her får man ro i sjela, og virkelig satt pris på det fine landskapet vi har i Norge. Landet vårt er ikke skapt for å sitte på rumpa vet dere :D

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

09.08.2017 kl. 18:56
så flotte bilder <3

viktoriachristoffersen

09.08.2017 kl. 20:56
Flotte jenter :*
Henriette Otervik
  • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
    Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits