hits

Jeg er lei av å være snill

 • Publisert: 09.08.2017 22:18 Kategori: Tanker og meninger
 • Nå tenkte jeg å ta opp noe med dere som har surret gjennom tankene mine i en lang periode. De siste årene har jeg fått høre gang på gang at jeg er så snill, og jeg har aldri tenkt noe spesielt over det, fordi det sier seg selv at man skal være snill. Skal man for eksempel si tre egenskaper om seg selv, synes jeg det nesten er kjedelig å nevne ordet snill, fordi jeg tar det som en selvfølge at alle er det.

  Jeg synes nesten at dette er kleint å skrive om, fordi jeg vil ikke at dere skal få inntrykk av at jeg tror jeg er verdens snilleste heller. Dere vet janteloven, det er jo nesten ikke akseptert å skrive noe positivt om seg selv. For å få det klart så mener jeg at det å være snill, ikke alltid er positivt, fordi jeg blir oftere bitt i rumpa enn å faktisk få noe igjen for det. Det finnes mange kyniske mennesker, som ser på sånne som meg som et "lett" bytte. Jeg har for eksempel hatt venner tidligere som har lånt penger av meg, som jeg aldri så noe igjen til. Jeg har også lånt penger til mennesker jeg har møtt i det siste, fordi de for eksempel ikke har hatt råd til taxi hjem. Jeg har vel halvveis skyld i det selv, fordi jeg ikke har spurt mer enn to ganger om å få de tilbake. Det ligger bare ikke i min natur å mase. Det ender alltid med at jeg blir sur på meg selv, fordi det har vært perioder jeg virkelig har trengt de pengene. Det er aldri lett å be om å få igjen penger, spesielt ikke når det har gått så lang tid.  Noe annet jeg kan fortelle dere er at jeg sjelden klarer å si nei. Når noen spør om jeg vil være med på noe, som jeg verken har tid, penger eller lyst til, ender det som regel opp med at jeg blir med likevel. For noen år siden fikk jeg høre fra en gutt at jeg var så snill, og at han mente jeg fortjente bedre enn han. Selvfølgelig gjorde jeg det, men det var da opp til meg å bestemme det. På det tidspunktet var jeg drittlei av at han hadde utnyttet meg så lenge, og til slutt avsluttet det ved å legge "skylda" på at jeg var for god. Derfor bestemte jeg meg for å vise han at jeg ikke var så snill som han skulle ha det til. Kompisen hans hadde spurt meg flere ganger om å møtes, men jeg fant alltid på unnskyldninger fordi jeg ikke ville såre han første. Til slutt bestemte jeg meg for å prøve noe nytt, nemlig "rebound", og for å være ærlig føltes det helt fantastisk. Det var selvfølgelig kjempebarnslig gjort av meg, men enkelte ganger trenger fuckboys å få samme mynt tilbake. Det skal sies at han første fikk hakeslepp og ble selvfølgelig interessert igjen. Han prøver fortsatt på å få meg tilbake, selv om jeg har gjort det veldig klart at jeg ikke vil. Litt kleint at han får lese det gjennom bloggen min nå da, men forhåpentligvis tar han hintet.

  Det er nesten sånn at det har gått så langt at jeg ser på det som negativt når jeg får høre hvor snill jeg er. Det er absolutt ikke slik det skal være, fordi det er ikke negativt å bli kalt det, men på grunn av mange dårlige erfaringer er jeg lei av å høre at jeg er så snill. Jeg føler meg ynkelig, og til tider liten. Jeg har lyst til å bli mer bestemt, og slutte å være så "dumsnill". Jeg vil selvfølgelig ikke slutte å være snill, men jeg håper dere skjønner litt hva jeg mener?.. Jeg er rett og slett en slik person som gir og gir, og sjelden får noe tilbake. Det er jeg veldig lei av, og jeg vet jeg må jobbe med meg selv om det skal bli bedre. Grunnen til at jeg skriver om det på bloggen, er vel for å åpne meg litt mer for dere. Misforstå meg rett, jeg blir glad når dere sier jeg er snill, men ikke når noen utnytter det.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 09.08.2017, 22:18
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  10.08.2017 kl.00:14

  Når har du bursdag ?

  Henriette Otervik

  10.08.2017 kl.00:39

  Anonym: 29. september!

  Pia

  10.08.2017 kl.01:36

  Lol nå beskrev du akkurat livet mitt

  Camilla

  10.08.2017 kl.02:58

  Føler d samme....

  10.08.2017 kl.04:57

  Skjønner hva du mener.. skal noe forandres så må du bli mer bevisst på hva du vil og bli litt mer ego rett og slett. For hvis ikke du passer på deg selv og styrer retningen på ditt liv så blir man bare å flyte rundt helt tilfeldig.

  10.08.2017 kl.10:29

  Haha herregud som å lese om meg selv

  Skriv en ny kommentar