hits

Oppskrytt som alt annet

 • Publisert: 10.08.2017 20:12 Kategori: Blogg
 • Jeg har holdt på med dette innlegget i to timer nå, og jeg har fortsatt ikke funnet en passende overskrift. Jeg synes alltid det er vanskelig med overskrift, men så lang tid har jeg aldri brukt før.. Det skal sies at jeg også har sett litt serie innimellom da, hehe.
  Jeg kom hjem for litt over tre timer siden, og siden da har jeg satt på en vask, spist et tørt knekkebrød og badet. Jeg glemmer ofte at vi har badekar, så det tar alltid flere måneder mellom hvert bad. Jeg tenkte at det ville være magisk å legge seg i badekaret etter å ha følt seg ganske ekkel etter en svett hyttetur. Hvor ofte ser man ikke bilder på Instagram eller blogger av andre som koser seg i badekaret med stearinlys og en god film? Derfor tenkte jeg å gjøre det samme i dag, men før jeg i det hele tatt fikk startet filmen ble jeg lei. I tillegg ender alltid vannet opp med å bli kaldt, så jeg skjønner ikke hvordan folk kan ligge i badekaret i flere timer. Jeg lærte meg nok en gang at dette ikke var noe for meg, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg glemmer det nok en gang. Livet med gullfiskhukommelse, ass.


  Ellers klarte jeg å kutte meg selv, som jeg har gjort hver eneste gang jeg har barbert beina, de siste ukene. Jeg måtte nesten redigere bilde litt for å dempe blodet, ettersom jeg vet at flesteparten ikke klarer å se blod. Jeg ble veldig slapp av varmtvannet, så kvelden kommer jeg til å bruke på å sove og se på "Game of Thrones". Jeg startet på den serien for et halv år siden, og så vel åtte episoder eller noe, før jeg falt ut. Men ettersom så mange mener den serien er den beste som er laget, må jeg nesten gi den en sjanse til. Jeg håper bare ikke jeg blir så avhengig at jeg glemmer å blogge!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 10.08.2017, 20:12
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  10.08.2017 kl.20:27

  herlig med bad men ikke for lenge <3

  Mshshsh

  10.08.2017 kl.23:52

  Gi en god faen i de clickbaitene der!

  Henriette Otervik

  10.08.2017 kl.23:57

  Mshshsh: Wow chillen litt a ???????

  Skriv en ny kommentar