hits

Jeg kan ikke risikere at dere blir lei..

  • 12.08.2017 - 08:13


Joda, dietten går på skinner den


Det ble kino i går, og det er jeg veldig glad for. Filmen var jævlig skummel, og jeg hadde vondt i hjertet da den var ferdig. Det var flere gangen i løpet av filmen jeg hatet at de skumle scenene varte så lenge, fordi jeg fikk aldri slappet av. Sånn er det vel å pine seg gjennom skrekkfilmer. Den er å anbefale i alle fall! Veldig mye nytt og kreativt, og ikke typisk "ny familie flytter inn"-konseptet. De brukte mange karakterer, og det likte jeg veldig godt. Det er en av de beste skrekkfilmene jeg har sett, og ja, jeg har sett mye, selv om jeg er pyse!!!Jeg bestemte meg for å spille inn en ny sminkevideo i går, fordi jeg glemte seff å vise dere produktene jeg brukte sist. For at videoen ikke skulle bli så lik, sminket jeg meg som om jeg skulle på fest. Synd det ikke var noen hunks på kinoen i går, ikke at jeg vil hooke, men det skader da vel ingen å ha noe fint å se på:) Innlegget er tidsinnstilt, så jeg ligger garantert og sover nå. Vi får snakkes når jeg har sovet ut.

Videoen er redigert ferdig, men jeg føler nesten at det har blitt for mye av det gode i det siste. Jeg delte tross alt en video for noen timer siden, så jeg burde vel vente noen dager. Kan ikke risikere at dere blir lei av trynet mitt heller, hehehe.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

viktoriachristoffersen

12.08.2017 kl. 12:16
De hunksaa hadde fått noe å flott å sett på fine deg ;*

Må få sett filmen så fort jeg får fri! :*

Henriette Otervik

12.08.2017 kl. 13:09
viktoriachristoffersen: ååh, du er så utrolig hyggelig <3 tusen takk! Ja, det må du :D

viktoriachristoffersen

12.08.2017 kl. 13:15
Syntes du fortjener alt som er hyggelig ;*
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no