hits

Når motivasjonen ikke er helt på topp..

 • Publisert: 12.08.2017 18:21 Kategori: Trening
 • Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og tenkte å dele rumpeøkta jeg nettopp gjennomførte. Planen var egentlig å dra på treningssenteret i dag, og ha legday der. Det snudde seg brått da jeg så at det regnet, og jeg fikk vondt av å bare se på det som sto på treinngsplanen i dag. Derfor bestemte jeg meg for å trene hjemme! Jeg glemmer ofte at jeg har utstyr liggende, og når jeg kommer på det er jeg flink i en periode, helt til det blir lagt i glemmeboka nok en gang. Derfor har jeg bestemt meg for å la utstyret ligge framme, slik at jeg ser det hver dag når jeg står opp :-)
  Denne øvelsen vet jeg faktisk ikke hva heter, så jeg kaller den "liggende side kick" slik at dere vet hva jeg prater om lengre ned i innlegget.
  Jeg hadde det helt forjævlig da jeg knipset dette bildet, fordi jeg hadde allerede holdt de 20 sekundene jeg skulle holde, før jeg kom på at jeg måtte ta bilder til bloggen. Denne jobben er hardere enn hva du kan se for deg, LOLz.


  Ankelvekter er ikke et must å ha, men de gjør økta litt tyngre. Mine er på et kilo, som jeg synes er mer enn nok, foreløpig.
  Over til treningsøkta:

  15 squats
  15 donkey kick, på hvert ben
  15 donkey side kick, på hvert ben
  20 bulgarske utfall, på hvert ben
  20 glute bridge, hold igjen på den siste i 20 sekunder
  15 liggende side kick, på hvert ben

  Gjenta alt i tre-fem runder. And you are done :-) Nå venter fiskesuppe hos mormor, men fortell meg gjerne om du gjennomfører økta! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 12.08.2017, 18:21
 • Kategori: Trening
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  livetmitt93

  12.08.2017 kl.18:28

  motivasjonen for trening har ikke vært her:( noen tips <3

  13.08.2017 kl.13:47

  elsker bloggen din du er drit kul! kunne du lagd et innlegg om hvordan man kan endre kosthold og skaffe motivasjon med tanke på at du har gått ned en del i vekt og blitt enda med babe?😻

  Skriv en ny kommentar