hits

Når motivasjonen ikke er helt på topp..

  • 12.08.2017 - 18:21

Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og tenkte å dele rumpeøkta jeg nettopp gjennomførte. Planen var egentlig å dra på treningssenteret i dag, og ha legday der. Det snudde seg brått da jeg så at det regnet, og jeg fikk vondt av å bare se på det som sto på treinngsplanen i dag. Derfor bestemte jeg meg for å trene hjemme! Jeg glemmer ofte at jeg har utstyr liggende, og når jeg kommer på det er jeg flink i en periode, helt til det blir lagt i glemmeboka nok en gang. Derfor har jeg bestemt meg for å la utstyret ligge framme, slik at jeg ser det hver dag når jeg står opp :-)
Denne øvelsen vet jeg faktisk ikke hva heter, så jeg kaller den "liggende side kick" slik at dere vet hva jeg prater om lengre ned i innlegget.
Jeg hadde det helt forjævlig da jeg knipset dette bildet, fordi jeg hadde allerede holdt de 20 sekundene jeg skulle holde, før jeg kom på at jeg måtte ta bilder til bloggen. Denne jobben er hardere enn hva du kan se for deg, LOLz.


Ankelvekter er ikke et must å ha, men de gjør økta litt tyngre. Mine er på et kilo, som jeg synes er mer enn nok, foreløpig.
Over til treningsøkta:

15 squats
15 donkey kick, på hvert ben
15 donkey side kick, på hvert ben
20 bulgarske utfall, på hvert ben
20 glute bridge, hold igjen på den siste i 20 sekunder
15 liggende side kick, på hvert ben

Gjenta alt i tre-fem runder. And you are done :-) Nå venter fiskesuppe hos mormor, men fortell meg gjerne om du gjennomfører økta! 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

livetmitt93

12.08.2017 kl. 18:28
motivasjonen for trening har ikke vært her:( noen tips <3

13.08.2017 kl. 13:47
elsker bloggen din du er drit kul! kunne du lagd et innlegg om hvordan man kan endre kosthold og skaffe motivasjon med tanke på at du har gått ned en del i vekt og blitt enda med babe?😻
Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no