hits

Til deg som skal pirke på absolutt alt

 • Publisert: 04.02.2018 12:47 Kategori: Blogg
 • Jeg hadde en aldeles så liten shoot på badet i går, før jeg kom på at jeg kanskje måtte gre håret før jeg tok bilder til bloggen. Jeg glemmer alltid sånne ting og når jeg kommer på det blir selvfølgelig de nye bildene aldri like bra som de første. Du vet, når du skal ta en ny selfie til for eksempel Instagram, så tar du noen, studerer bildene og tenker «om jeg bare endrer litt på munnen så blir bildet perfekt». Så tar du noen til, og noen til, og noen til, helt til du blir møkklei. Tid for å se gjennom shooten... Etter noen minutter med håning av deg selv, innser du at de første ikke var så verst likevel, så blir man irritert fordi man har brukt unødvendig tid på noe så teit som en selfie. Yes, morgenpeppen sin det.

  Takk for alle god bedring ønskene jeg fikk i går, formen min er overraskende bra! Så bra at jeg har brukt tid på å demonstrere noe til de som skal pirke på absolutt alt. Jeg burde jo ikke bruke tid på det, men enkelte ganger blir jeg bare så irritert. Er det noe jeg har fått høre helt siden jeg startet denne bloggen så er det at jeg er oransje. Jeg skal ikke si noe på hvordan jeg så ut en vending (jeg var blind på selftan), men nå må jeg faktisk si noen ord. Jeg trodde alle visste hvilken effekt et filter ga jeg, men tydeligvis ikke. Som alle vet så er jeg relativt ganske tan, ikke noe nytt det. Derfor vil jeg selvfølgelig være tan på bilder også. Som alle andre liker jeg å legge på et filter siden det gjør mye med et bilde. Siden jeg er såpass tan er det ikke mange filter jeg kan bruke uten å må drøsse på med masse metning (da i minus) for å senke de varme tonene.

  Her har dere tre eksempel;

  Og bare for å understreke det litt ekstra;

  Skjønner dere nå hvor mye et filter har å si eller? I tillegg til dette har vi lys. På rommet mitt er lyset kjempegult, som gjør ALT gult og da spesielt meg. Sånn, da kan vi legge den død!

  Nå skal jeg fikse noe mat til søs, så vi snakkes senere i dag ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 04.02.2018, 12:47
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  04.02.2018 kl.13:03

  du er jo faktisk ikke oransje! bruker selvbruning selv, og det kan alltids se litt oranjst ut i ulike lys elr filtre! samme med noen som ikke er fullt så tan. man kan se dritblek ut/gul/tan ut i ulike lys og filtre der også. så syns virkelig at folk kan slutte å pirke og kommentere på om du kan se oransj ut elr ikke, er virkelig irriterende. du er nydelig❤️

  Henriette Otervik

  04.02.2018 kl.13:34

  Anonym: Helt enig! Tusen takk for at du er så god <3 <3

  Joachim Hovland Vik

  04.02.2018 kl.13:10

  ikke bry deg om hva andre folk sier når det gjelder negative ting.. jeg synes du er vakker og flott på din egen og spesielle måte, og de som bare vil pirke og komme med dritt, er bare misunnelige. de har nemlig ikke det som du har. en indre skjønnhet og velvære med seg selv..
  jeg heier på deg og støtter deg i kampen mot de som slenger dritt
  Kan du vær så snill ta en tur innom min blogg? Legge igjen en kommentar?

  Henriette Otervik

  04.02.2018 kl.13:30

  Joachim Hovland Vik: Åååh tusen takk for en så fin kommentar <3

  Silje

  04.02.2018 kl.13:37

  Jeg synes du er så nydelig og jeg misunner virkelig brunfargen din 😍

  Henriette Otervik

  04.02.2018 kl.15:22

  Silje: Tusen takk!! <3

  therese

  04.02.2018 kl.17:14

  jeg hater det der her hjemme også , gult lys :(

  Henriette Otervik

  04.02.2018 kl.17:37

  therese: Ja, det er seriøst det verste :(

  Victoria - www.viczot.blogg.no

  04.02.2018 kl.18:43

  Du er så fin! Elsker å lese bloggen din, du er så ærlig og humoristisk i måten du skriver på. Blir alltid i godt humør :)

  Henriette Otervik

  04.02.2018 kl.21:07

  Victoria - www.viczot.blogg.no: Tuusen takk, så hyggelig å høre <3 Elsker slike tilbakemeldinger!

  Skriv en ny kommentar