hits

Dette vet du ikke om Paradise Hotel #2

 • Publisert: 05.02.2018 17:31 Kategori: Paradise Hotel
 • Denne gangen prøvde jeg å komme på litt mer juicy til dere. Det er bare å stille meg spørsmål om det er noe du lurer på ved punktene, eller generelt om Paradise Hotel :-)  💎 En parseremoni tar mange timer. Før seremonien blir vi låst inn på rommene våre, slik at de får rigget til seremonien. Før den starter, må vi ha lydsjekk på alle deltakerne. Vi blir også stilt mange spørsmål av Triana, men fåtallet blir tatt med på TV'en. Deretter skal utsjekken spilles inn, og da må vi vente. Til slutt må de rigge ned alt igjen, og etter det er vi endelig oncam igjen. Med andre ord; vi er mye on og offcam når en parseremoni spilles inn. Hver gang vi er offcam kan vi aldri snakke om noe som har med oss deltakerne og spillet å gjøre. Vi kan for eksempel diskutere de hjemme eller snakke om en kamp. 

  💎 Vi må skrive på lapp hvem vi skal stå bak på parseremonien. Vi må skrive ned første- og andre valget vårt. Vi har ikke lov til å stille oss bak noen andre enn dem vi har skrevet opp. Vi vet heller ikke rekkefølgen på hvem som går først og hvem som går sist før det faktisk skjer, sett bort fra om noen har fredning.

  💎 Før du deltar må du signere en kontrakt som sier fra deg alle rettighetene dine i ett år. Det er ganske lenge, men det har aldri hindret meg i å gjøre noe så jeg tenker ikke så mye over det.

  💎 Nei, vi må ikke blogge. Jeg forstår at dere stusser på dette siden alle åpner seg blogg etter programmet, spesielt i år. Dette gjør vi av fri vilje, og jeg tror de fleste gjorde det hovedsakelig for å ha en plattform å "forsvare" seg på. Man blir jo plukket på for alt mulig man gjør på skjermen, så det er godt å ha en plass å fortelle sin side av saken også.

  💎 Vi har et filmteam rundt oss på alle seremonier. Første året jeg var med, ble jeg helt satt ut da jeg "sjekket inn". Jeg var ikke forberedt på det i det hele tatt, og fikk sjokk da jeg så alle menneskene som sto rundt. Det er sikkert rundt 30 stykk som står og følger med. Du blir vandt til det etterhvert, men det skal sies at det var litt kleint i starten.

  💎 Vi kjenner ikke Triana. Grunnen til det er at vi kun møter henne når dere får se henne på TV'en. Den eneste dialogen vi har med Triana er når hun stiller oss spørsmål, så derfor er det vanskelig å knytte et bånd med henne. 

  💎 Du må ta farvel på seremonien. Når du ryker ut, møter du ikke de andre deltakerne etter du har sagt hadet, derfor er det ofte ekstra trist fordi det kommer så brått på, og du sitter igjen med en følelse av at du aldri kommer til å møte de andre igjen.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 05.02.2018, 17:31
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  05.02.2018 kl.17:37

  Elsker ph-innleggene dine!!!❤ Spiser dere noe annet enn frokost?😂

  05.02.2018 kl.19:53

  hvorfor har du ikke kontakt med de andre fra ph? er dere uvenner, eller har dere bare ikke kontakt?

  Henriette Otervik

  05.02.2018 kl.20:15

  Anonym: Det har bare blitt sånn. Jeg har egentlig aldri hatt noe særlig kontakt med gjengen etter at jeg kom hjem, jeg gikk veldig fort tilbake til mitt og mine. Jeg holdt vel mest kontakten med Andrea etter at jeg kom hjem, men det har også dabbet av... Jeg er ikke uvenn med hun eller noen av de andre, ikke som jeg vet om i alle fall! Jeg var naturligvis møkklei enkelte etter to måneder sammen, og var egentlig veldig lei PH-bobla før jeg i det hele tatt hadde kommet hjem. Det er litt synd fordi jeg har lagt merke til at jeg er veldig lik enkelte fra sesongen min, som jeg ikke rakk å bli close med inne på hotellet. Men men, sånn er livet <3

  Maradona

  05.02.2018 kl.20:16

  Nå som ny sesong starter snart,regner jeg med at mange av deltagerne slenger seg på blogg bølgen. Mtp suksessen noen av dere har hatt. Er du redd for at siden de da er mer dagsaktuelle vil det gå ut over klikk på din blogg. Og at du på sikt da kanskje ikke kan leve av bloggen alene lenger?

  Skriv en ny kommentar