hits

Slik får du håret ditt hvitt

 • Publisert: 07.02.2018 12:25 Kategori: Håret mitt
 • For litt siden fikk jeg nytt hår i posten fra Triana sin kolleksjon. Det er det håret jeg bruker mest fordi det har perfekt lengde og mengde med gram. Når jeg krøller håret eller har håret i en høy hestehale bruker jeg extensions som er litt lengre, fordi det automatisk blir kortere når man har de frisyrene. Anyways, alle med bleket hår vet hvordan lyseste fargen på extensions ser ut. Nemlig gul, noe jeg selv ikke liker. Siden jeg hadde fått nytt hår og måtte gjennom prosessen "gjøre om gult hår til hvitt hår" så tenkte jeg at jeg kunne dele det her på bloggen, sammen med litt tips og vise dere hvordan jeg foretrekker å gjøre det.

   

  Slik ser det lyseste håret på markedet ut. Dette er da fargen 60. Du får kjøpt extensionset mitt HER forresten. 

  For å få håret hvitt bruker jeg blåshampoo, noe de fleste blondiner har kjennskap til. Blåshampooen jeg bruker er fra ID Hair. Når jeg bruker det i mitt eget hår, masserer jeg det bare inn i håret når jeg står i dusjen. Men når jeg skal fikse opp i extensionset gjør jeg det litt annerledes. Jeg fyller en bolle med varmt vann, før jeg har opp i en god del blåshampoo. Jeg tror jeg pumpet i 20 pump, om jeg husker riktig. Men det har egentlig ikke noe å si hvor mye jeg har i, fordi det må man finne ut av selv. Det er forskjellig fra hår til hår hvor mye det trekker til seg og fra shampoo til shampoo hvor sterk den er. Noen hårtyper trekker det sabla fort til seg, mens andre bruker lang tid. Så prøv deg frem!

   

  Etter du har hatt blåshampooen i en bolle rører du det rundt slik at vannet blir helt blått. Deretter legger du i extensionsene. Jeg liker å massere de litt inn i vannet for å passe på at alt av håret er dekket til med det blåe vannet. Deretter lar jeg mitt ligge ganske lenge. Jeg lot mitt ligge i 20 minutter før jeg tok ut en remse og skyldte det ut. Da så jeg at det ikke hadde fargen jeg ville ha, så jeg lot det ligge i ca. 30 minutter til. Men igjen, her må du prøve deg frem.

  Om dette er første gangen du gjør det anbefaler jeg deg å skylde det ut etter ett minutt for å se om hvordan fargen er. Jeg har faktisk kommet over sider som forteller deg at du skal ta ut håret etter ti sekunder og skylde det ut. Jeg husker at jeg gjorde det første gangen jeg fikk mitt blonde extensions og jeg så ingen forskjell på håret da. Derfor tenkte jeg at jeg måtte ta blåshampooen direkte i håret. Det må man absolutt ikke gjøre fordi da ender man opp med å få flekkete extensions. Har du fulgt meg en stund har du vel lagt merke til at jeg har hatt noen blåe flekker her og der, vel her har dere grunnen, haha..

   

  Og voilá! Det blir aldri 100% perfekt, men det blir det ikke ditt eget hår heller. Det vil alltid være noe av håret som trekker til seg litt mer farge, så da får man litt forskjeller her og der. Men det er aldri synlig når man setter extensionset i håret, da blender det seg veldig fint med ditt eget hår. Om det er noe du ikke forsto, eller noe du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet 💋 Nuss  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 07.02.2018, 12:25
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Anette

  07.02.2018 kl.13:42

  Hei, blå shampo fungerer ikke på håret mitt som er litt gult, prøver å få det blondt. Men blå, lillashampo tar ikke det gule det blir bare blått i lengden av håret. Kan sølvshampo hjelpe mot det gule i håret ?

  Henriette Otervik

  07.02.2018 kl.19:02

  Anette: Blåshampoo, sølvshampoo og lillashampoo er det samme, det har bare forskjellige navn av en eller annen grunn :-) Siden håret ditt blir blått så sitter du vel litt for lenge med shampooen i. Shampooen din kan også være for sterk for håret ditt. Jeg kan ikke bruke Fudge sin siden den er for sterk for håret mitt, så jeg får blå flekker av den.

  Kine

  08.02.2018 kl.12:06

  Kan du vise bilde av deg med og uten extension? Samt vise bilde av ett feste bare sånn at man kan se hvordan det ser ut i håret? Eller for eksempel lage video hvor du viser når du tar det i? Ja, det hadde vært gøy! :-)

  Henriette Otervik

  09.02.2018 kl.13:03

  Kine: Heia! Jeg har allerede vist meg selv uten extensions på bloggen, men kan selvfølgelig gjøre det flere ganger :-) Jeg kan også få til en video hvor jeg viser hvordan jeg setter i extensions <3

  Skriv en ny kommentar