hits

Kjipeste lørdagen på lenge

 • Publisert: 03.03.2018 19:08 Kategori: Blogg

 • smile læææl

  Heia ♥ Jeg kom nettopp inn døren hos Marte og skal sove over her i natt sammen med Lindis. Jeg har sovet så mye borte de siste ukene at jeg husker faktisk ikke sist jeg sov hjemme 😅 Det er veldig digg da! Jeg har alltid syntes at det har vært best å være borte, så ordtaket "borte bra, hjemme best" passer absolutt ikke meg. Vi har handlet inn til speltlompepizza som vi straks skal begynne på. Ellers blir det en veldig trist lørdag ettersom at jeg verken får alkohol eller smågodt. Visste dere at jeg kun har vært ute én gang i hele 2018 og at det er hele seks uker siden? Jeg har valgt det selv og det har vært veldig digg, men da har jeg i alle fall hatt smågodt å kose meg med. Men siden jeg var tidenes idiot forrige søndag og inngikk en godteavtale med Lindis (som er verdens strengeste) så har jeg ingenting digg å knaske på i kveld. Jeg har hvert fall funnet ut at slike avtaler fungerer ikke for meg, for jeg må faktisk ha noe å se frem til om jeg skal klare å være sunn i ukedagene. Det er heldigvis kun sju dager til 9.mars og etter det skal jeg fortsette med å holde meg til junk i helgene.

  Har jeg snakket om noe annet enn hvor kaldt det er og hvor avhengig jeg er av smågodt de siste dagene egentlig? Haha... Jeg håper dere koser dere masse i kveld og at ingen har godteavtale fordi det unner jeg ingen 😭  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 03.03.2018, 19:08
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Hege Kristin

  03.03.2018 kl.20:23

  ææh, hadde ikke greid helga uten godteri selv.. haha xD

  Muhammed

  03.03.2018 kl.21:14

  I'm the only candy you need😚

  Hanne

  03.03.2018 kl.22:28

  Du er jo vakker som en drøm og den genseren er bare så digg 😍 Du får ha en riktig fin kveld og kanskje dere kan dra på shopping i morgen 😁 God helg )

  Skriv en ny kommentar