hits

Når det er på tide å gjøre det slutt med kjæresten sin

 • Publisert: 09.03.2018 13:19 Kategori: Blogg
 • 1. Du vil ikke være singel. Du vil ikke slå opp fordi du vil ikke ende opp alene, men er det ikke bedre å være singel enn ensom i et forhold? Dersom du sier deg fornøyd med et dårlig forhold fordi du rett og slett er avhengig av å ha en annen person, mister du muligheten til å finne den rette. Jeg skjønner at det er "trygt og godt" å ha noen, men et forhold skal gi deg mye mer enn det. Det skal gi deg sommerfugler, det skal gi deg følelsen av at "shit dette vil jeg ha livet ut" og sist men ikke minst, det skal gi deg motivasjon og glede. Det skal ikke kun gi deg noen å snakke med fordi du er redd for å være alene. Det er det man har venner til, så bruk dem for det de er verdt! Dessuten bør alle lære seg å trives i eget selskap.

  2. Ingenting er bra nok. Du opplever at personen trykker deg ned, dømmer deg og ler av deg. Du prøver alt for å "please" personen, men det er ingenting som er godt nok. Akkurat dette er skummelt fordi over tid vil man miste selvtilliten, aldri bevisst, men plutselig sitter du der uten personlighet. En kjæreste er en som kommer utrolig tett på deg, derfor er det viktig å finne en som løfter deg opp, gir deg motivasjon og er der for deg døgnet rundt. Kjæresten din skal være en støttespiller, ikke en motspiller.

  3. Du har mistet deg selv. Ta et skritt tilbake og tenk på hva du har gjort de siste månedene/årene. Har du jobbet mot drømmene dine, gjort ting du synes er gøy? Har du sagt fra når ting har gått for langt? Har du stått opp for deg selv? Har du sagt nei til ting du ikke synes er greit? Ikke? Nok et varseltegn. Det er utrolig viktig å stå opp for seg selv, uansett om det "bare" er til kjæresten. Jeg skjønner at man er forelsket og endelig fått personen man alltid har hatt lyst på, men man må fortsatt ha grenser. Dessuten er det ingen som vil være sammen med en nikkedukke. Ikke bli den kjedelige uten personlighet og hvert fall ikke la kjæresten din gjøre deg til en.

  4. Alt kjæresten din gjør, irriterer deg. Ting som aldri plaget deg tidligere, blir plutselig like irriterende som smatting, barn som skriker og fulle mennesker. Du klarer nesten ikke å være i samme rom som kjæresten din, når personen gjør disse tingene. Det går deg på nervene og du kjenner at det koker inni deg. Akkurat det, er et godt tegn på at du er sammen med feil person.

  5. Du blir behandlet dårlig. Du vet at de handlingene kjæresten din gjør mot deg ikke er rett. Tanker som at "enda en løgn, h*n er sikkert med en annen.." blir hverdagskost for deg. Om tankene kommer av at kjæresten din har begått tillitsbrudd som utroskap og løgner, må du gjøre det slutt. Det er ingen som fortjener å være i et slikt forhold, og det blir bare verre og verre desto lengre du venter.

  6. Du finner på unnskyldninger. Og ikke nok med det, du irriterer deg over at vennene dine legger seg bort i forholdet ditt. Husk at vennene dine har vært der hele veien, og når de begynner å tvile på kjæresten din er det ikke uten grunn. Kjærlighet gjør blind, det er ikke bare tomme ord, det er faktisk sannhet i det. Bare det at du må forsvare kjæresten din hele tiden er et varseltegn. Slutt å lyv til familie og venner, det er ingen som kjøper det unntatt deg selv. Her må man åpne øynene å innse at man er i et dårlig forhold. Gjør det slutt!

  7. Du kjeder deg. Ting er ikke spennende lengre, og dere gjør kun de samme tingene. Jeg vet at etter en stund så dabber spenningen av, men da er det viktig å pleie forholdet. Ikke la det gå over og si deg fornøyd med at dere ser på TV og spiser god mat sammen, dag inn og dag ut. Før du vet ordet av det har kjæresten din endt opp med å bli mer en venn, enn en du er tiltrukket av.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 09.03.2018, 13:19
 • Kategori: Blogg
 • #comments">19 kommentarer
 • 19 kommentarer

  Silje

  09.03.2018 kl.13:42

  Ååh jeg kjenner meg igjen :( problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg skal slå opp. Jeg er utrolig glad i han jeg er sammen med, det siste jeg vil er å såre han. Har du noen tips?❤️

  Henriette Otervik

  09.03.2018 kl.16:59

  Silje: Jeg skjønner det! Jeg kan ikke garantere deg at han ikke blir lei seg, men du må nesten sette din lykke fremfor andre <3 Beste tipset jeg kan gi deg er å bare være ærlig!

  Mk

  09.03.2018 kl.14:00

  🙌🏼

  Henriette Otervik

  09.03.2018 kl.17:00

  Mk: <3

  Emilie

  09.03.2018 kl.14:43

  Oh my god, det er som om du har sett forholdet mitt den siste tiden. Jeg slo opp for 6 dager siden og det har vært en lettelse. Jeg har hatt det slik som i alle punktene dine!

  Henriette Otervik

  09.03.2018 kl.17:01

  Emilie: Uff, ikke godt å høre.. Bra du kom deg ut av det, og veldig bra at du kjenner på lettelse! Du har helt klart tatt rett valg <3

  Rebekka Josefine

  09.03.2018 kl.15:03

  takk for innlegget! :)

  Henriette Otervik

  09.03.2018 kl.17:01

  Rebekka Josefine: <3

  Helena Westergren

  09.03.2018 kl.16:59

  veldig bra skrevet!

  Henriette Otervik

  09.03.2018 kl.17:01

  Helena Westergren: Takk!

  Wow

  09.03.2018 kl.19:22

  Leser som regel mye av det du legger ut på bloggen, men aldri pleid å kommentere noe egentlig. Men damn, dette innlegget fortjener så sykt creds! Tusen takk, viktig påminnelse om hvor mye en er verdt som person, og at man ikke kan finne seg i et dårlig forhold bare fordi man er redd for å miste den andre.

  Henriette Otervik

  09.03.2018 kl.20:05

  Wow: Så koselig å høre at du leser bloggen min, det setter jeg pris på! Og tuuusen takk for en så fin kommentar <3 <3 det rører meg mer enn hva du tror!

  anettelinneaa

  09.03.2018 kl.20:55

  Pleier egentlig aldri å kommentere her inne, selv om jeg er innom hver dag. Men fytti så bra innlegg, kunne virkelig ikke vært mer enig med deg <3

  Henriette Otervik

  10.03.2018 kl.14:01

  anettelinneaa: Tusen takk! Så gøy at du leser bloggen min <3

  Helene Nordvik

  10.03.2018 kl.08:31

  Så bra innlegg : )

  Henriette Otervik

  10.03.2018 kl.14:02

  Helene Nordvik: Tusen takk! <3

  NS

  10.03.2018 kl.14:00

  Du hadde så mye bra å si!! Kjenner meg sånn igjen. Ble nylig slutt mellom med å kjæresten, og føltes så mye lettere etter det ble slutt Enn da jeg var i forhold med han. Kunne ikke stole på han og han prioriterte seg selv først hele tiden. Først ville jeg ikke gjøre det slutt men nå føler jeg meg letta!

  Du skrev det så bra!

  Henriette Otervik

  10.03.2018 kl.14:02

  NS: Uff, det hørtes ikke ut som et sunt forhold... Bra du fikk gjort det slutt og at du føler deg lettet <3 klem til deg

  Skriv en ny kommentar