hits

Mandags knekken

 • Publisert: 12.03.2018 17:15 Kategori: Blogg
 • Hver eneste kroppsdel hos meg verker og jeg føler meg lite fresh til å oppdatere bloggen med bilder av meg selv. Mensen er også på vei og tiden før den kommer, samler kroppen min til seg alt vann som det overhodet er mulig. Det ble en veldig rar setning? Jeg går rundt og er tørst hele tiden og jeg blir bare mer og mer oppblåst og vannete. Da er det ikke akkurat fristende å ta bilder av seg selv, noe jeg vet at dere forstår.

  Dette våknet jeg til i dag;
  Om du ikke har en rotstol som jeg liker å kalle det, har du orden på livet ass:))


  Her er da trashet selv. Har vist noen blåmerker på leggene og ser jeg, ikke at jeg vet hva de kommer av men.

  Det var knekken å stå opp i dag og hvert fall å stå opp til rotet over her. Badet mitt så hundre ganger verre ut. Bare tanken av jobben jeg hadde foran meg fikk meg til å gi opp livet. Jeg sukket for meg selv, la meg i senga og spiste sjokolade med Solsidan på skjermen. Formen ble ikke akkurat bedre, så etter to episoder og litt banning for meg selv fikk jeg startet. Så nå dere, nå er jeg ferdig med absolutt alt. Jeg var så godt i gang med ryddingen at jeg bestemte meg for å shine hele kåken, så nå har jeg nytt sengetøy og rene gulv til og med. Jeg fikk også for meg at jeg ville ommøblere, noe som ikke gikk så bra som jeg hadde håpet på. Nå står senga midt i rommet og skrivepulten min er klemt i bakgrunnen. Stolen får jeg ikke plass til, så den står bare foran døra. Det er ingen som er velkommen på rommet mitt uansett, så jeg orker ikke å gjøre noe med det.

  Jeg skal straks fikse middag før jeg fyker avgårde på trening. Det frister ikke i det hele tatt, men om formen skal bli bedre vet jeg at det kommer til å hjelpe. Dessuten kommer jeg til å være kjempeglad for det i morgen når jeg våkner!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 12.03.2018, 17:15
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Til ukens spørsmål

  12.03.2018 kl.17:34

  Blir du gjenkjent på gata?

  12.03.2018 kl.18:37

  Må dere gjennom medisinsk test før dere sjekker inn på ph? Har lest at dere må det og hvis noen har herpes så kommer de ikke med. Er dette sant eller bare rykter?

  Skriv en ny kommentar