hits

Mine favorittprodukter

 • Publisert: 12.03.2018 21:51 Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  For noen uker siden fikk jeg en del produkter fra Bangerhead i posten som jeg nå har testet ut. Noen av produktene er jeg allerede fast bruker av, men noe prøvde jeg også for første gang. Produktene er sponset, men alt jeg skriver er ærlige meninger, just so u know ♥ Bangerhead har et veldig bredt utvalg og er genial for de som bor på plasser hvor de ikke har annet enn for eksempel Cubus. De har blant annet Anastasia Beverly Hills, bareMinerals, Estee Lauder og Lancome. Jeg fikk faktisk en følelse av å være på taxfree da jeg bladde gjennom produktene de hadde. Siden er verdt å sjekke ut hvert fall! 

  Joico K-Pak HER / Kératese oil HER

  Joico K-Pak​: Dette er en proteinrik kur som er veldig bra for skadet hår. Den har reddet håret mitt flere ganger etter litt for mye hjemmebleking. Jeg pleier å dusje håret med shampoo først, før jeg går ut av dusjen og tørker håret litt med et håndkle, så tar jeg i kuren og lar den virke i minst 5 minutter. Deretter skylder jeg den ut og avslutter med balsam. Håret er silkemykt etter en tur i dusjen med denne. Det står anbefalt at man ikke burde bruke den mer enn to ganger i uken, derfor kan det være lurt å ha noe annet som kan hjelpe håret ditt. Som for eksempel en olje.

  Kératese oil: Denne oljen har jeg brukt i over ett år og jeg er veldig fornøyd! Den er stiv i prisen (på tilbud nå), men verdt hver eneste krone om du spør meg. Det å ha platinablondt hår sliter på, spesielt når jeg bruker blåshampoo for å opprettholde den kalde fargen. Da er denne redningen + kuring innimellom. Om håret mitt er kjempeflokete etter dusjen tar jeg to pumper av denne i håret og kammer gjennom. Børsten bare sklir gjennom og flokene løsner seg helt! Den beskytter også mot varme, helt opp til 230 grader.

  Hårfjerningskrem HER

  Hårfjerning til ansiktet, har dere prøvd det før? Jeg er veldig fan av det, ettersom at det kun tar noen minutter og huden blir silkemyk etterpå. Jeg har aldri prøvd dette merket før, men det er det beste jeg har prøvd! De jeg har brukt tidligere har vært veldig sterke og de har svidd endel på huden min, men denne likte jeg. Den svidde ikke og den gjennomførte jobben med glans. Selv om man er jente så kan man ha mørk hårvekst i ansiktet, og da er hårfjerning genialt. Jeg har ikke akkurat mørke hår i ansiktet, men jeg, som alle andre har dunhår. Jeg synes sminken setter seg hundre ganger finere når jeg har fjernet dunhårene, det er derfor jeg tyr til hårfjerningskrem 🤗

  Estée Lauder foundation HER

  Dette er foundationen jeg har brukt det siste halvåret. Jeg gikk til innkjøp av den etter en anbefaling fra en leser faktisk. Jeg ble helt forelsket i den fra første stund og har brukt den siden da. Den er mattende, tynn i konsistensen, drøy i bruk og den dekker bra. Verste type foundation jeg vet om er de som er "kakete". Jeg liker heller ikke foundation som føles ut som en maske på huden. Det gjør hvert fall ikke denne! Det eneste minuset jeg har å si om den er at det ikke er med noe pumpe til den, så du må tømme rett fra flasken. Men jeg vet at man får kjøpt pumpe på blant annet Kicks, så det er ikke noe problem, det er bare jeg som er tiltaksløs. Jeg har min i farge 4N1 Shell beige.

  Concealer fra NYX HER

  Jeg vet ikke om dere har testet ut slike fargeconcealere før jeg? Jeg klikket den mest hjem for gøy, men det endte faktisk opp med at jeg likte den. Jeg ble positivt overrasket over hvor tynn den var i konsistensen. Jeg er heller ikke fan av tykke concealere skjønner dere. Jeg liker ikke når jeg virkelig må jobbe med et produkt for at det skal blende seg inn i huden. Om du er ny til dette med fargekorrigering så er det altså en teknikk man bruker for å fjerne blant annet rødheter, mørke ringer rundt øynene og blodårer. Det er egentlig en genial oppfinnelse! Det vil gjøre at man slipper å legge lag på lag med sminke for å oppnå full dekkevne. Det eneste minuset jeg har å si om paletten er at det ikke står forklart hva man skal bruke de diverse fargene til, men Google is your best friend right?

  Gul: dekker blåe spotter, for eksempel blåmerker eller blodårer. Jeg har brukt ganske mye av denne ettersom at jeg har endel blodårer rundt øynene som er tydelige.
  Grønn: brukes på urenheter, røde spotter
  Lilla: brukes om du har mye gultoner i huden, eller om du ser sliten ut. Perfekt om du er syk!
  Rosa: fjerner mørke ringer under øynene.
  De to siste fargene er "vanlige" concealere, så de kan du bruke som du vil! 

  Eyebrow brush HER

  Denne er ikke bare billig, men den er også laget av syntetisk hår! Jeg hadde allerede en eyebrow brush fra før, men jeg hadde lyst til å prøve en ny en. Etter at jeg fikk denne ble den gamle byttet ut, og nå er det denne jeg bruker fast. Det jeg liker godt med den er at den er myk og veldig god å jobbe med! Jeg synes bryn er kjempevanskelig så da er det utrolig viktig å ha gode produkter å jobbe med. Jeg bruker Anastasia Beverly Hills sin dipbrow sammen med denne kosten.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 12.03.2018, 21:51
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  12.03.2018 kl.22:29

  Hvorfor er ikke du på premierefesten?

  Hege Kristin

  12.03.2018 kl.23:05

  fine produkter :D

  Skriv en ny kommentar