hits

Hvorfor var jeg ikke på premierefesten til Paradise Hotel?

 • Publisert: 13.03.2018 11:48 Kategori: Blogg
 • Haha, jeg valgte å bruke PH-bildet fra 2016. Det er jo det eneste jeg er med på, ettersom at jeg var starter kun første året jeg var med. En liten funfact; da dette bildet ble tatt hadde jeg røket ut. Jeg måtte altså tilbake til hotellet for å møte alle for å ta bilde med de. Vi fikk selvfølgelig ikke snakke spill eller noe slikt, men det var superkos å se alle igjen ♥ Jeg står til venstre med Synøve og bitcher forresten.

  Hei og god morgen ♥ I går tok bloggingen mye lengre tid enn forventet, som resulterte i at jeg fant på unnskyldninger for å ikke trene. Det endte selvfølgelig opp med at jeg heller dro på butikken og handlet inn litt frukt før jeg tok kvelden. Det kjennes egentlig ganske greit, for nå har jeg mer enn nok energi til å fullføre en styrkeøkt. Jeg tenkte å skrive om den senere i dag, så følg med!

  Jeg åpnet snappen min i går slik at dere kunne stille meg spørsmål til "ukens spørsmål". Jeg hadde egentlig håpet på noen litt morsomme spørsmål, men 90% av spørsmålene som kom inn var hvorfor jeg ikke var på premierefesten til PH. Jeg har egentlig ikke noe mer spennende svar annet enn at jeg ikke orket. Jeg bor tross alt i Trondheim og det er ikke noe jeg følte for å delta på. Jeg vet ikke helt, jeg er bare ufattelig lei av PH. Jeg føler meg nesten unormal om vi skal sammenligne meg med resten av gjengen. Jeg var allerede lei da det gikk på TV liksom.. Jeg var heller aldri den som levde i PH-bobla, så det kan kanskje være derfor? Eller så kan det være for at jeg var med i 2016? Eller kanskje jeg begynner å bli voksen? Jeg håper ikke på sistnevnte, fordi det er jeg absolutt ikke klar for.

  Nei, for å være ærlig så fristet det mer å være hjemme med venner og trene. Jeg er kanskje litt sær, men livet er så mye mer enn pærrashit.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 13.03.2018, 11:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Én kommentar

  Skriv en ny kommentar