hits

Favoritter i klesskapet

 • Publisert: 09.04.2018 11:22 Kategori: Blogg
 • Reklame | annonselenker: Junkyard, Malady, Nelly

  I går kveld kviknet jeg såpass til at jeg fikk til å gå gjennom klesskapet mitt. Jeg la vekk masse klær i svartsekker som jeg skal gi bort til frelsesarmeen, noe jeg gjør relativt ofte. Jeg fylte hele to sekker med plagg som jeg ikke bruker lengre. Det er alltid like vanskelig fordi jeg vil ikke kvitte meg med plagg som tidligere har vært favorittene mine, men når de bare ligger og støver ned, er det kanskje for det beste. Jeg tok også vare på en del klær som jeg tenkte å gi bort til dere i konkurranser i fremtiden. Jeg hadde en konkurranse i påska på Instagrammen min (Henote), og det var mye mer populært enn hva jeg hadde trodd! Derfor kommer jeg til å ha mer av det fremover. Jeg tenkte faktisk å ha en i dag eller i morgen, så følg med 🤗.

  Jeg fikk uansett inspirasjon til et blogginnlegg og det er nemlig å vise frem mine favoritter i klesskapet akkurat nå. Mye er fra Junkyard, noe som vil si at dere får 15% avslag om dere bruker rabattkoden min (den ligger lenger ned i innlegget).

  Processed with VSCO with s2 preset

  Boyfriend jeans HER / Hoodie HER / Sko HER

  Både buksa og genseren er på tilbud. Filaskoene har også kommet inn på lager igjen, men jeg er sikker på at de kommer til å fyke like fort avgårde som sist gang. Skoene er kjempepopulære og det er ikke uten grunn! Såå fine 😍

  Processed with VSCO with s2 preset

  Selvfølgelig er genseren min utsolgt, men du finner en som er like kul HER / Bukse HER / Lue HER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Adidashoodie HER / Adidastights HER

  Denne outfiten er veldig populær. Genseren blir alltid utsolgt, så her må man være rask! Sekken og skoene er dessverre utsolgt.

  Adidastights HER / Adidasjakke HER

  Røde tightsen her, er den samme som den svarte over her. Har du lyst på en fet, men behagelig tights så er disse perfekt for deg. De kan også brukes på trening om du ønsker det!

  Jakke HER

  Er det bare jeg som elsker jakka her? Jeg er så svak for gulldetaljer 😍  Bukse HER / Lignende genser HER  Sko HER

  Husk at rabattkoden min HENRIETTEO15 gir deg 15% om du handler over 500 kroner. Den gjelder på alt unntatt salgsvarer, deals og kampanjer.  Jakke HER (den ser helt annerledes ut på bildet til Madlady, i virkeligheten er den mer lik mitt bilde)  Sett HER

  Dette settet har jeg nesten brukt opp, men herregud hvor kult og behagelig det er! Jeg er så svak for chilleklær som det er noe spesielt med. Malady har ikke toll til dere som lurer på det ♥  Jakke HER (Nå til kun 398 kroner)

  Jeg har fått så mange komplimenter på begge pelssjakkene som jeg har linket til over her, og det er vel ikke uten grunn? Jeg elsker begge to og er så glad for at jeg to jakker som piffer opp et trist vinterantrekk! Begge har fuskepels, men er i veldig bra kvalitet + at de er billig!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 09.04.2018, 11:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar