hits

Jeg svarer på kommentar fra leser

 • Publisert: 09.04.2018 16:27 Kategori: Tanker og meninger
 • I går tikket det inn enn kommentar fra en leser som jeg tror mange kjenner seg igjen i. Derfor svarer jeg lik så godt med et innlegg, slik at alle får det med seg:

  Du er så flink til å gi råd og tips osv, så håper du svarer. Jeg liker en som er litt yngre meg, vi er begge over 18 år. Vi bor 1 time unna hverandre, så har mest snakket over nett men også møttes. Du kan vel si at vi har hatt netflix & chill en gang. Og jeg føler noe for han, men dessverre har han sagt at han ikke føler noe tilbake for litt siden. Nå føler jeg kanskje han føler noe, men er litt usikker. Tørr ikke helt å spør, i tilfelle det ødelegger mellom oss at jeg snakker masse om følelser og sånn. Vi møttes igår og jeg fikk møte flere av hans venner. Men på morgenen idag, så fikk jeg snap av at han ikke var hjemme og tankene begynner å spinne om han har vært med ei jente og gjort ting. Fordi han er en person som ofte vil gjøre sånt og tenker at han kan finne på å møte andre jenter. Med en gang jeg ser han med andre jenter på snap, så tenker jeg at han gjør noe med dem eller har gjort noe. Dessverre får jeg ikke møtt han så ofte, og da kan ikke jeg hjelpe han med disse fine stundene og føler meg jo sykt sjalu hvis jeg skal spør han om han sov hos ei jente, om de hadde seg osv, hver gang en jente kommer opp på snappene fra han. Hva skal jeg gjøre? Liker han veldig godt og klarer ikke la være å like han! Det er første gangen jeg har fortalt om følelsene til en, hvor vi fortsatt møtes og prates masse osv liksom. Fordi før har jeg alltid likt noen som får seg kjæreste etter kort tid når følelsene har kommet, og da har jeg ikke fortalt de hva jeg har følt.

  Tusen takk for det! Jeg prøver mitt beste med å hjelpe dere, så det er godt å høre at det ikke er forgjeves. Så koselig å høre at du liker en gutt. Det spiller ingen rolle at han er litt yngre enn deg ♥ Jeg tolker det som at dere har hatt sex en gang, og det er helt naturlig at du da føler noe for ham. Vi jenter blir fortere knyttet enn det motsatte kjønn, sånn er det bare. Derfor er det alltid lurt å holde litt igjen og ikke gi gutta full pakke, før man vet hva hverandre vil. På denne måten unngår man å bli såret (mener jeg), men i ditt tilfellet har dette allerede skjedd, og det er helt okei. Så over til det at han har sagt at han ikke føler noe for deg, det mener jeg er feil. Hadde han ikke følt noe for deg, hadde han aldri orket å bruke mer tid med deg. Han hadde hvert fall ikke introdusert deg for vennene sine, så noe, det føler han. Det er ikke nødvendigvis "kjærestefølelser", men han bryr seg hvert fall om deg, og det er en bra ting!

  Jeg synes det er veldig bra av deg at du har åpnet deg for gutten og fortalt han hva du føler. Selv om det er vanskelig, så har du faktisk tatt det første steget! Jeg er glad for at han tok det såpass fint og ikke ble skremt bort av dette, så for meg virker han allerede som en okei gutt. Det er også bra at du har holdt igjen og ikke snakket for mye om følelser, ettersom at gutta fort blir skremt vekk. Så over til den vanskelige delen. Jeg skjønner at du blir sjalu, det er helt normalt så du må hvert fall ikke tenke at det er noe galt med deg. Enhver hadde blitt sjalu over "småting" som man kanskje overtenker og tar feil av, men man vet aldri. Det jeg mener du burde gjøre er å ta en prat med han. Fortell han at om dere skal fortsette å prate og møtes, så er du ikke interessert i at han skal møte andre. Ha en rolig dialog om det, hvor du forteller hva du vil ha fra ham. Jeg ser at du nevner at dere bor langt fra hverandre og at du derfor ikke har mulighet til å dekke "behovene" hans - det vil jeg at du absolutt ikke skal tenke. Du er så mye bedre enn som så. Det spiller ingen rolle om det er 1 mil, 50 mil eller 100 mil mellom dere, det handler om hva du vil. Siden du blir sjalu av at han er med andre jenter, tolker jeg det som at du vil ha han for deg selv, og det er forståelig. Det har nok jeg også villet. Men dette må du si fra til han om.

  Jeg skal ikke sitte her å love deg en lykkelig slutt. Det er godt mulig at han avviser deg og sier at han ikke vil noe mer, fordi han vil ikke bare være dere to. Så derfor har jeg et spørsmål til deg: er ikke det bedre å få vite nå hva han vil, i stedet for å vente, for så å innse senere at det ikke var noe å hente? Husk at følelser som regel bare blir sterkere og hadde jeg vært i din situasjon har jeg villet funnet ut av det fortest mulig.

  Håper du som la igjen denne kommentaren ble fornøyd med svaret mitt, også håper jeg at kanskje noen andre fikk hjelp fra dette innlegget. Kommentarfeltet mitt er alltid åpent for å legge igjen akkurat hva du føler for, så om du føler at jeg kan hjelpe deg er det bare å legge igjen en kommentar ♥ Var dette noe dere likte forresten? Er det noe jeg skal fortsette med?  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 09.04.2018, 16:27
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">14 kommentarer
 • 14 kommentarer

  Malin

  09.04.2018 kl.17:39

  HERREGUD så bra innlegg Henote 👏🏻💓

  Henriette Otervik

  09.04.2018 kl.19:27

  Malin: Tusen takk Malin <3

  Anonym

  09.04.2018 kl.18:31

  Det er meg igjen som skrev denne kommentaren til deg. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle fortelle om følelsene til han, nettopp fordi som du skrev så kan gutter bli litt skremt av sånne følelsesgreier, men typisk meg da er at jeg tar sjansen og ser hvor det ender. Likte svaret ditt veldig godt og er jo enig at han må like meg litt da på en eller annen måte, når jeg får møte vennene hans og vi har snakket sammen hver dag siden slutten av februar. Kanskje ikke han liker meg på kjærestemåten, men føler for hver dag som går så tar han også mer initiativ til å starte samtaler osv, så får se hvor det går. Tusen takk for svar! Du er en herlig person<3

  Henriette Otervik

  10.04.2018 kl.09:17

  Anonym: Synes det er bra at du tar sjanser jeg, man har egentlig ikke så mye å tape (annet enn at gutten løper, men bedre å vite tidlig, enn sent). Jeg håper virkelig at det går din vei <3 Takk, du er også en herlig person <3

  Cecilie

  09.04.2018 kl.20:24

  Takk for et nyansert, reflektert og flott innlegg<3 Ja, til flere sånne. Du er herlig!

  Henriette Otervik

  10.04.2018 kl.09:15

  Cecilie: Tusen takk Cecilie <3

  09.04.2018 kl.22:10

  Herregud så søt du er!! Du viser virkelig at du bryr deg om leserene dine og man kan se at du har brukt lang tid på innlegget. Håper du fortsetter med bloggingen din leeenge for du har virkelig potensiale til å hjelpe mange!!❤️❤️ stå på, du er best!!

  Henriette Otervik

  10.04.2018 kl.09:15

  Anonym: Tusen takk for en så fin tilbakemelding, søte du <3 Jeg setter enormt stor pris på akkurat deg <3 <3

  Henriette

  10.04.2018 kl.07:39

  For et bra innlegg Henote💕

  Henriette Otervik

  10.04.2018 kl.09:14

  Henriette: Tusen takk Henriette <3

  Marianne

  10.04.2018 kl.07:40

  Du er skriver så utrolig bra! Supert innlegg <33

  Henriette Otervik

  10.04.2018 kl.09:14

  Marianne: Tusen takk Marianne <3<3

  Marissa

  10.04.2018 kl.16:50

  Utrolig bra skrevet! 😍

  Henriette Otervik

  11.04.2018 kl.10:41

  Marissa: Tusen takk Marissa <3

  Skriv en ny kommentar