hits

Idioter på treningssenteret

 • Publisert: 10.04.2018 15:41 Kategori: Trening
 • Vi har alle forskjellige ting vi irriterer oss over, men akkurat på treningssenteret er jeg sikker på at alle irriterer seg over tingene jeg har ramset opp under her;

  🖕 Stirring. Det er aldri okei. Når jeg er på trening, er jeg ikke interessert i å møte blikket ditt hver gang jeg ser mot din retning. Jeg er hvert fall ikke interessert i at du skal stirre meg langt opp i rasshølet, det vil jeg ha for meg selv. Takk.

  🖕 Høy musikk. Det er nok med at treningssenteret spiller musikk på høyttalerne, vi trenger virkelig ikke å høre din jallamusikk fra en slitt Iphonehøyttaler i tillegg. Det finnes faktisk flere mennesker enn deg her i verden, og ingen av oss ønsker å få trommehinnene sprengt, kun fordi at du ikke gidder å ta med deg et headset. Vis respekt for de rundt deg.

  🖕 Pusting og pesing. Jeg skjønner at det kommer lyder om du løfter blytungt, men å konstant brøle og stønne, det er det ingen som gidder å høre på. Dessuten er jeg sikker på at du bruker mer energi på å lage de sykeste brølelydene hvert sekund, fremfor å faktisk trene. 

  🖕 Folk som promper. Jeg forstår at man kan være uheldig å slippe en promp her og der, men å konstant gå rundt å prompe er ekkelt. Har du spist noe som du ikke tåler, helt greit, men gå på do å gjør deg ferdig. Du må tenke på at det er ukomfortabelt for de rundt deg også. Jeg er hvert fall ikke interessert i at de rundt meg skal gå rundt å tro at det er jeg som driver å gjør fra meg hvert femte sekund.

  🖕 Folk som stinker svette. Det er HELT okei å svette og lukte på trening, men nå sikter jeg til dem som kommer på trening og allerede lukter to uker gammel svette. Det var en som trente på treningssenteret mitt før, og han luktet så jævlig at jeg klarte ikke å trene i samme etasje som han. Jeg fikk omtrent ikke puste, selv om jeg sto ti meter fra ham. Din latskap skal ikke gå utover min nese.

  🖕 De som bryter seg frem. Dere vet sånne stativ hvor man kan trene på begge sider? (Jeg aner faktisk ikke hva det heter), men poenget her er at selv om det er mulig å trene på begge sider, betyr ikke det at det alltid er plass. Det finnes utallige øvelser man kan gjøre i slike stativer og noen av de, krever god plass. Derfor blir jeg alltid forbanna på de idiotene som begynner å trene der SAMTIDIG som meg, selv om de ser at det absolutt ikke er plass. Nei, det bryr de seg fint lite om og presser alltid meg opp i et hjørne. Det ender selvfølgelig med at jeg bare får fullført øvelsen min halvveis og da klarer jeg ikke å holde kjeft. "Hehe, jeg så deg ikke". Nei, jeg var bare en usynlig klatt som plutselig dukket opp da eller? Jeg skjønner bare ikke hva som foregår i hodet på de som gjør dette. Det er snakk om å vente i maks ett minutt, så kan du kjøre settet ditt i pausen min.

  🖕 Rotkoppen. De som aldri rydder opp etter seg og lar alle vektene henge og slenge. Det er ikke bare de stakkars ansatte som det går utover, det går også utover oss som skal trene etter deg. Vi må bruke unødvendig tid og energi på noe som ikke føles ut som trening og det er sykt irriterende!!!!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 10.04.2018, 15:41
 • Kategori: Trening
 • #comments">11 kommentarer
 • 11 kommentarer

  frkfrontend

  10.04.2018 kl.16:26

  Såå enig!

  Henriette Otervik

  11.04.2018 kl.10:41

  frkfrontend: Good :D

  Sander

  10.04.2018 kl.17:13

  Men for faen som du klager

  Ska si hva jeg ikke liker

  Folk som klager over alt i livet utakknemlige unger som deg kan bare fucke off

  Ingen like bloggen din

  D e lavmål

  Fy faen

  Du ska vell legge dette også ut på ms. 🖕

  Henriette Otervik

  10.04.2018 kl.18:11

  Sander: Ta dæ en dusj du Sander, så slipp du å føl dæ så truffe

  Muhhamed

  10.04.2018 kl.18:41

  Dont be a hater☺

  Once a woman came toward me and stopped while i was doing lighting.

  When i was done with my rep, she farted and pulled her underwear from her ass and left. She stood there two minutes before she farted

  Cathrine

  10.04.2018 kl.19:18

  ENIG!!

  Men du glemte den verste;

  Den typen som setter seg på et apparat, og begynner å taste på mobilen, i 30 min uten å gjøre noen ting. Og når man først går bort, sier de «ah har igjen 10x8» eller noe annet sykt høyt og urealistisk🙄🙄fyfaen

  Henriette Otervik

  11.04.2018 kl.10:41

  Cathrine: Jaa, herreguud!!! skikkelig irriterende!!

  Benjamin

  11.04.2018 kl.09:17

  Sykt enig med alt, og husk at folk som meg liker bloggen din, så ikke tenk på sander ;)

  Henriette Otervik

  11.04.2018 kl.11:22

  Benjamin: Så bra! Jeg gjør ikke det <3

  K.

  11.04.2018 kl.22:35

  Enig♡

  G

  11.04.2018 kl.22:35

  Dat ass tho 😏😏

  Skriv en ny kommentar