hits

Serumet som faktisk gir deg lengre og fyldigere vipper

 • Publisert: 12.04.2018 11:42 Kategori: Skjønnhet
 • Reklame | Nelly

  For dere som har fulgt meg lenge, vet dere hvor avhengig jeg er av løsvipper. Det hele startet med at jeg prøvde løsvipper før fest en gang, og siden den gang, har jeg vært avhengig. I starten brukte jeg kun løsvipper da jeg skulle på fest, (jeg kunne aldri møte opp uten), men etter at jeg ble blogger, utviklet det seg. Jeg begynte å bruke løsvipper hver gang jeg fikset meg for å ta bilder til bloggen. Dette slet selvfølgelig på mine egne vipper, noe som resulterte i at jeg aldri gikk uten løsvipper. For å være ærlig så brydde jeg meg ikke, jeg tenkte bare at jeg kunne slenge på et par løsvipper når jeg skulle noe.

  Vennene mine tipset meg om vippeserum, noe jeg selvfølgelig hadde lest mye om på både blogger og på Facebook. Det var likevel noe jeg aldri orket å investere i, siden det var så latterlig dyrt.

  Det var helt til jeg oppdaget saken over her. Nemlig Komorebi sitt vippeserum. Ikke bare er det billig, men det er også kjempebra! Jeg har kun brukt serumet i tre uker (jeg har til og med glemt å bruke det innimellom), men likevel ser jeg betraktelig stor forskjell på vippene mine. Først nå orker jeg faktisk å bry meg om mine naturlige vipper, fordi nå skjønner jeg hvor deilig det er å ha muligheten å gå uten løsvipper, uten å føle seg som en gutt. Å sette på løsvipper tar tid, men nå slipper jeg endelig å alltid bruke det.

  Det er ikke alle som er så heldig at de er født med lange og fyldige vipper, noe jeg faktisk tror at fåtallet er det. Derfor er det genialt at slike ting som dette serumet, kommer på markedet. Nå har alle mulighet til å få lengre og fyldigere vipper, helt naturlig! Jeg har veldig sensitive øyne, men jeg reagerer ikke på serumet. Du får kjøpt serumet HER.

  Usj, jeg hater egentlig slike closeup bilder av meg selv, tatt med et bra kamera. Man legger virkelig merke til alle ujevnheter i ansiktet, men jeg får bare trøste meg med at det er noe alle har. Det er uansett vippene mine som skal være i fokus her. Jeg har ikke akkurat de lengste vippene naturlig, derfor er dette serumet perfekt for en som meg. Jeg kommer til å fortsette å bruke det fremover, så kan jeg dele bilder av hvordan vippene mine utvikler seg med tiden. Jeg gleder meg hvert fall til fortsettelsen. Vippeserumet koster opprinnelig 499,- noe som jeg synes er en veldig overkommelig pris! Men akkurat nå er det hele 60% avslag på det, så nå koster det kun 199 kroner. Derfor passer det perfekt å kjøpe det nå, om du er usikker på om det faktisk funker (noe jeg mener at det gjør). Du kan kjøpe det HER og spare hele 300 kroner.

  Håper virkelig at dere blir like fornøyd som det jeg er ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 12.04.2018, 11:42
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Malin

  12.04.2018 kl.11:47

  Jeg har også serumet og jeg er veldig fornøyd❤️

  Henriette Otervik

  16.04.2018 kl.12:49

  Malin: Så bra <3 <3

  12.04.2018 kl.16:12

  Sparer 300kr ikke 399kr ❤️ Super fornøyd her også!

  Henriette Otervik

  12.04.2018 kl.16:21

  Anonym: Det gikk litt fort i svingene ser jeg, haha! Takk for at du passer på, og så bra at du også er fornøyd <3

  Skriv en ny kommentar