hits

Masse nytt fra Nelly

 • Publisert: 15.04.2018 09:58 Kategori: Innkjøp
 • Reklame | Nelly

  Hei dere ♥ Jeg har akkurat klikket hjem en pakke fra Nelly og alt er faktisk fra NLY sitt eget merke. Noe som vil si at alt under her er relativt billig og det sier vi ikke nei takk til!

  Overdel HER / Truse HER

  Overdel HER / Truse HER

  Overdel HER / Truse HER

  Jeg trenger strengt tatt ikke flere bikinier i samlingen min, men når SÅ fine bikinier dukker opp foran meg, klarer jeg ikke å dy meg. Herregud så fine disse tre er ♥

  Kjole HER (den er på 60% avslag).

  Blazer HER 

  Jeg er egentlig ikke en blazerperson, men jeg har funnet ut av at jeg faktisk må ha en hvit blazer. Det er så fint med hvit blazer, hvit bukse og høye sko, sammen med en topp som det er litt mye med.

  Body HER

  Body HER

  Disse to bodyene ☝ er like og de finnes også i mange andre farger. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken jeg hadde mest lyst på, derfor klikket jeg lik så godt begge to hjem, heh.

  Verdens kuleste body HER som også er på 60% avslag akkurat nå ♥

  Bukse HER / Høyhælte sko HER

  Disse buksene har jeg hørt så mye positivt om. De skal visst være veldig behagelig på også gi deg fin rumpe, hihi. Høyhælte sko vet dere at jeg aldri bruker, men disse var så sykt fete at jeg måtte bare klikke de hjem. I tillegg er ikke hælen så altfor høy og på tilbakemeldingene så står det at de er gode å gå i, så jeg skal bruke disse fremover!!

  Kjole HER

  Jeg er egentlig ikke så fan av ting som går rett over, slik som denne kjolen. MEN når kjolen er SÅ fin, da er det en annen sak.

  Vippeserumet jeg bruker er forresten fortsatt på tilbud. Det er hele 60% avslag på det og du finner det HER.

  Håper dere likte innkjøpene mine ♥



  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 15.04.2018, 09:58
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar