hits

My morning face

 • Publisert: 16.04.2018 12:32 Kategori: Blogg
 • Hei og god morgen ♥ (Egentlig så skulle dette innlegget ut for tre timer siden, men teknologien feilet). Jeg har akkurat tømt mailboksen og snakket litt med mormor på telefonen. Nå prøver jeg for harde livet å lade opp til trening, så nå har jeg koblet telefonen til anlegget og satt på treningslista mi, som jeg forresten er møkklei av. Å finne ny musikk har jeg alltid sett på som tiltak, så når jeg først lager meg en spilleliste så spiller jeg den heeele tiden. Veldig dumt, men så avhengig som jeg er av musikk, må jeg alltid ha på noe i bakgrunnen.

  Planen er å komme meg ut på min første løpetur på sikkert tre uker. Jeg har faktisk ikke trent siden før helligdagene i påsken. Som dere vet har jeg vært på en heftig påsketur også ble jeg sengeliggende i over en uke. Jeg er fortsatt litt tett, men det kan jeg for selv når jeg velger å dra ut før jeg er hundre prosent frisk. Jeg må uansett bare komme i gang igjen, selv om jeg vet at det kommer til å bli tungt!

  I går hadde jeg en veldig fin dag. Jeg brukte først to timer på å fikse neglene mine (helt selv), før jeg var ute og tok årets første is i sola. Mot kvelden møtte jeg Maiken og vi dro en tur på Maccern, før vi møtte Mk for å dra på kino. Smågodt ble handlet inn, men jeg spiste seriøst ikke mer enn 1/4 del av boksen. Både maccern og smågodtet var ikke verdt det, noe jeg synes er sykt rart. Det er lenge siden jeg har spist det, så det burde egentlig ha vært helt magisk. Kanskje jeg er kvitt avhengigheten? Haha, vi kan alltids håpe, men jeg tviler. Filmen vi så var den nye skrekkfilmen "A quiet place". Jeg tror egentlig at filmen er bedre enn inntrykket jeg sitter igjen med, men jeg hadde bare så høye forventninger. Jeg synes at det som skulle være skummelt, kanskje var litt teit? Jeg ble sittende med en litt "wtf" feeling, men det er kanskje for at jeg trodde at det skulle være gjenferd eller lignende. Jeg satt likevel med høy puls under hele filmen og alt det skumle ble veldig forsterket ettersom at filmen var så stille i de andre scenene.

  Edit; jeg har fortsatt ikke kommet meg ut døra for å trene, men jeg har seriøst lett etter headsetet mitt i over en time. Jeg har fortsatt ikke funnet det, så jeg får faktisk ikke trent før det dukker opp.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 16.04.2018, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Espen

  17.04.2018 kl.11:12

  Du e så nydelig😍😍

  Henriette Otervik

  17.04.2018 kl.12:42

  Espen: Tusen takk Espen <3

  Skriv en ny kommentar