hits

Plutselig var det hele over

 • Publisert: 16.04.2018 22:36 Kategori: Blogg
 • Reklame | Annonselenker: Junkyard

  Nå skal jeg fortelle dere en liten hemmelighet med meg. De gangene noen tar bilder av meg til et innlegg, hender det seg at det blir litt for mange. Det jeg gjør med disse bildene er å legge de i en mappe, som da heter «bilda te bloggen», som jeg kan ha til senere. Denne mappen har bare fylt seg opp den siste tiden fordi jeg rett og slett har glemt av den. Det skal sies at jeg har over 30 mapper på telefonen, så det er ikke slik at jeg ser mappen hver gang jeg er innom Bilder-appen.

  #henoteposen

  Lue HER / Skidress HER / Sko HER (alt er på tilbud)

  Disse bildene ble tatt typ i går (6.februar), men det er faktisk ikke min feil at tiden flyr... Hvor sykt er det ikke at jeg har gått med shorts i dag, så var det snøstorm for en uke siden. Nå overdriver jeg, men jeg vet at dere sitter med samme tanker som meg, heh. Jeg klager absolutt ikke, annet enn at jeg kun rakk å bruke denne skidressen i påska.

  Jeg har flere bilder fra i vinter som jeg ikke har delt, så det kommer noen fler her på bloggen, før jeg legger vekk vinteren for godt. Jeg skjønner jo at problemet er at jeg ikke får ut ting med en gang, så det må jeg bli flinkere på! Jeg mangler blant annet å dele «ikke bloggvennlig» bilder fra Åre.

  Nei, nå skal jeg faktisk sette meg ned å sortere litt her og få system på ting. Vi snakkes mer i morgen 💜  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 16.04.2018, 22:36
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  17.04.2018 kl.08:15

  Du er såååå pen du fortjener INGEN hate ❤️

  Henriette Otervik

  17.04.2018 kl.12:42

  Anonym: Åååh søte deg da <3<3

  pebble

  17.04.2018 kl.11:20

  Antrekket var kjempesøtt. Sukkerspinnfarget!

  Telte opp hvor mange bilder jeg har i bildemappene med generelle bilder, og kom frem til ca. 17000 bilder. Har i tillegg egne mapper med blomster, og selfies. Det blir ganske mange bilder totalt som aldri får se verdens lys. Alltid like spennende å gå tilbake for å se hva man finner!

  Henriette Otervik

  17.04.2018 kl.12:43

  pebble: Tusen takk! Digger rosafargen <3 Shit, 17.000 bilder!! Da har du hvert fall mer enn nok bilder å velge til bloggen :D Synes du skal dele noen!

  Skriv en ny kommentar