hits

Protein-isene som du MÅ smake!!

 • Publisert: 08.05.2018 21:56 Kategori: Sunne mattips
 • For litt over en uke siden, delte ei venninne av meg bilder av en is fra Skyr. Siden da, har jeg konstant gått og tenkt på den og lett meg i hjel etter den i Trondheim. Er det bare meg, eller kommer alltid nyheter sent til oss?! Dere kan tro jeg hoppet av glede da jeg så den helt tilfeldig på Rema1000 i går!! Jeg ble så overrasket fordi det er ikke typisk Rema og ta inn slike varer. Men ut fra jeg har fått med meg, skal visst Coop ha fått inn herlighetene også 💓

  Karamellis er noe jeg aldri kjøper meg, men jeg og Marte prøvde Wanted sin saltede karamellis for noen måneder siden, og det er en av de sykeste isene jeg har smakt! Denne fra Skyr er selvfølgelig ikke like god, men man kan spise den hver dag med god samvittighet 😀

  Det ser ut som at flere enn meg har lengtet etter disse isene fordi butikken jeg handlet på i går var HELT ranet for de, så jeg måtte innom en annen butikk for å få tak i den med smak av jordbær. Jordbær minner veldig om frozen youghurt som du får kjøpt på 7eleven. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg, men jeg tror at jeg liker den med jordbærsmak mest.

  Dere må uansett teste ut disse 😍  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 08.05.2018, 21:56
 • Kategori: Sunne mattips
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Keyla

  08.05.2018 kl.23:44

  Hvordan e str fra madlady.se..? Hvis man for eks bruker str 36 i bukser og small i overdeler..kan man bestille derifra i samme str som man eventuelt gjør i butikken.. btw digger bloggen din og isen så diiig ut!

  Henriette Otervik

  09.05.2018 kl.10:20

  Keyla: Hei! De er helt vanlig i størrelsen <3 Jeg har alltid bestilt samme størrelse som jeg bruker, men for å være på den sikre siden kan du sende de en mail og spørre om hvordan plaggene/plagget er i størrelsen. De har kjempebra kundeservice!

  Skriv en ny kommentar