hits

Open your eyes

 • Publisert: 11.05.2018 15:38 Kategori: Skjønnhet
 • Jeg postet dette innlegget i høst en gang, men siden så mange fortsatt spør meg om hvilke vipper jeg bruker, poster jeg det på nytt! Jeg bruker fortsatt de samme vippene nå, som da ♥

  ♥ With lashes ♥

  Er det noe jeg får daglig spørsmål om så er det vippene mine og da spesielt hva slags vipper jeg bruker. Jeg har hatt vippeextensions før, noe jeg egentlig liker. Men alt bra har også en ulempe og for min del er det at jeg synes ikke at jeg får den «wow» effekten med vippeextensions. Ja, jeg får dådyrøyne og fine vipper, men etter å ha brukt vipper i flere år har jeg funnet ut at man får forskjellig utseende ut fra hvilke vipper man bruker. Er du ikke vandt med vipper skjønner du sikkert ikke hva jeg mener. Det er helt sikkert noe man kun legger merke til selv, men alt handler om selvfølelse. Det spiller ingen rolle om andre sier du er fin, om du selv føler at du ikke ser bra ut. Man er alltid finest når man selv mener at man har looken, mener nå i alle fall jeg. Poenget mitt er at jeg har funnet de perfekte vippene for meg som får meg til å se best mulig ut.

  Her er altså vippene jeg bruker. Som dere ser på bildene er det forskjellig lengde på vippene og det er der hemmeligheten ligger. Jeg har tidligere brukt vipper som har hatt lik lengde hele veien, sett bort fra inn mot øyekroken. Jeg har brukt disse fast siden første gangen jeg prøvde de. Selv om de er kortere enn de jeg har brukt fast tidligere er disse mye finere og mer «wow», så jeg kommer aldri til å bytte ut disse ♥ (Sett bort fra om jeg finner noen finere da)

  Så over til det beste; de er kjøpt på Ebay og du får faktisk fem par for 25kr. Du får kjøpt de HER.

  Jeg bruker alltid et lite speil hver gang jeg setter på vipper fordi da får jeg mye bedre oversikt. Jeg bruker også en pinsett for å sette de på. Jeg klemmer alltid fast mine egne vipper mot de falske slik at vippene mine ikke synes. Ellers anbefaler jeg dette vippelimet fra Duo. Jeg har tidligere brukt det som kommer i tube, men det brukte mye lengre tid på å tørke og det kom alltid for mye lim ut. Dette derimot påføres med en pensel og her slipper du å vente med å sette vippene på, fordi limet tørker fortere. Det ble en lek å sette på vipper etter at jeg byttet lim så dette er virkelig noe jeg anbefaler. Jeg kjøpte mitt på Inglot, men jeg tror de også har det på Vita. Ønsker du å se hvordan jeg setter på vipper kan du se en video av det HER.

  Jeg må nesten avslutte med at alle har forskjellige øyne så det er ikke sikkert at dine øyne passer akkurat disse vippene. Derfor er Ebay genial fordi det er så billig, så du kan bestille deg hjem litt forskjellig og finne ut hva som passer deg best. Ønsker du vipper som er voldsomme kan du for eksempel søke etter «3d lashes» eller «volume lashes», ønsker du noen enkle kan du søke «lashes». Håper jeg fikk svart på alt dere har lurt på, om ikke så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 11.05.2018, 15:38
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Hege Kristin

  11.05.2018 kl.20:55

  fine <3

  Henriette Otervik

  12.05.2018 kl.00:35

  Hege Kristin: <3

  Skriv en ny kommentar