hits

Dette vet du ikke om Paradise Hotel #6

 • Publisert: 12.05.2018 17:28 Kategori: Paradise Hotel
 • 💎 Ryker man, er det opp til produksjonen om du kommer inn igjen. Grunnen til at vi gråter så mye på parseremonien er for at vi er sikker på at det er siste gangen vi ser hverandre og at det neste vi møter er flyet hjem til Norge. Det er egentlig best å tenke i de banene, fordi om du tenker at man skal sjekke inn igjen og det ikke skjer, er nok det verre enn selve utsjekken.

  💎 Vi har ikke helg. Dette har jeg forklart så mange ganger, men det virker ikke som folk skjønner konseptet her. Paradise Hotel er et TV-program og da det spilles inn har vi kun fire dager i uken. En uke på Paradise, er fire dager. Vi har bare mandag-torsdag. Når vi legger oss etter en parseremoni, våkner vi dagen etter til at det er en ny uke og mandag. Og NEI, vi sover ikke i tre dager, haha... Vi er inn i en boble og det virkelige liv eksisterer ikke, så vi følger ikke en vanlig uke på syv dager.

  💎 Vi blir ikke holdt igjen til finalen. Veldig mange tror at når en deltaker ryker, så holdes han/hun igjen i Mexico under hele innspillingsperioden, det er ikke tilfellet! Det har kun skjedd en gang (som jeg vet om) og det var da Soph røk ut. Det var det selvfølgelig en grunn til for alt er nøøøye gjennomtenkt av produksjonen ;)

  💎 Om du først blir sendt hjem til Norge, holdes du der. Det er heller ikke slik at vi blir sendt hjem til Norge også flyr vi tilbake til Mexico rett før finalen. Standard prosedyre er at noen av de siste deltakerne som ryker, havner i juryen. Det er ikke en selvfølge, men er man "heldig" så kommer man med!

  💎 Vi får ikke penger for å delta. Vi får verken dekt husleie, telefonregning eller lignende når vi er med. Det eneste vi får dekt er reisen, oppholdet og alt annet som fører med. Derfor er det ganske dyrt å delta, siden man tjener ingen penger mens man er der, men man har fortsatt de samme utgiftene.

  Forresten, forrige gang jeg delte "ting du ikke vet om Paradise Hotel" skrev jeg at vi ikke får ta med nattbordsbildet hjem, noe flere stusset litt på ettersom at på TVen ser dere at vi legger det i kofferten. Det har seg sånn at når vi sjekker ut, spiller vi det inn med en kameramann og han ber oss alltid om å pakke bildet ned i kofferten. Når vi er ferdiginnspilt, må vi ta det ut igjen, noe jeg synes er veldig synd!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 12.05.2018, 17:28
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  12.05.2018 kl.19:27

  Har sett flere deltagere som har nattbordsbildet hjemme i leiligheten sin i Norge? Hvorfor er det sånn at noen har det med seg hvis det ikke er lov?

  Henriette Otervik

  12.05.2018 kl.21:07

  Anonym: Jeg tror folk bare er litt «bad» og tar det med seg uten tillatelse. Jeg skulle gjerne ha gjort det selv </3

  12.05.2018 kl.20:53

  Aurora fekk ta bildet sitt med hjem denne gang;)

  Skriv en ny kommentar