hits

Svar på spørsmålene deres

 • Publisert: 13.05.2018 12:03 Kategori: Blogg
 • Reklame | Stronger og Bangerhead

  Tror du på overnaturlige ting? JA! Jeg er helt sikker på at det finnes mer mellom himmel og jord. Vil dere vite teorien min? Jeg sier den uansett jeg. Om du kjenner noen som har mistet noen som har stått de nært, eller om du har mistet noen selv, så går det igjen at de har enten sett de som har gått bort, eller følt deres nærvær. Akkurat dette er jeg ikke redd for, men de "åndene" som vil andre vondt. Alle vet at det finnes grusomme mennesker på denne jordkloden og de kan lik så godt gå igjen, etter at de har gått bort. De vil gjerne andre vondt og kan vel skade oss mennesker også, det er hvert fall det jeg tror på!

  Har du opplevd trakassering? Ja, og ikke bare en gang skal jeg si deg. Jeg er DRITTlei av at jeg ikke kan gå ut på byen uten at jeg plutselig får to fingre opp lårene (ja, det har hendt), eller at noen tar seg friheten til å klaske meg på rumpa. Gjerne så hardt at det gjør VONDT. Jeg konfronterer alltid de som gjør dette og gjengangeren er "sorry as, æ klart bare itj å lavær, itj min feil at du sjer så bra ut"................. Virker som at dette er snikskryt, men det er det absolutt ikke ment som! Men verste jeg vet er når noen gjør noe som IKKE er greit og prøver å vinkle det over til noe positivt for at det skal være greit. SKJERP deg, om du er en av de.

  Hvem ringte du sist? Maiken ♥

  Hvem ringte deg sist? Mamma, hahah kjempespennende. Et lite tips, still meg disse spørsmålene etter en fuktig kveld på byen, da vil dere få mye rart til svar 😅

  Hva er din beste egenskap? Hm, det er litt vanskelig å svare på egentlig. Men jeg tror det må være at jeg byr på mye humor! Jeg er også veldig omtenksom og bryr meg veldig om menneskene rundt meg ♥ 

  Hva er din verste egenskap? Jeg har en tendens til å alltid tenke det verste til tider. Jeg ser alltid for meg de verste tingene i hodet mitt, men det stemmer aldri med virkeligheten. Om jeg for eksempel har blackout fra fylla, ser jeg for meg at jeg har gjort mye galt. Dette gjelder også i andre situasjoner. Om jeg får høre at noen har gjort noe mot meg som ikke er OK, begynner jeg å tenke at de garantert har gjort dette før, eller verre ting. Det stemmer svært sjelden, så jeg må virkelig ta meg sammen når det gjelder akkurat dette!

  Har du hatt en stalker? Ja, og det var creapy as fuck!! Det finnes mange syke mennesker i verden.

  Hvor er den nydelige treningsgenseren som du delte på snap fra?

  Åååht tusen takk gode deg ♥ Den finner du HER.

  Har du følt på kroppspress? Ja, det har absolutt alle gjort. Husk at om du ikke ønsker kroppspress, så er du nødt til å snu tankegangen din. Presset kommer fra deg, og hva du tenker at du MÅ gjøre for å se bra ut.

  Vil du ha barn? Nei.

  Hva vil du bli i fremtiden utenom blogger? Jeg vet ikke, kanskje noe innen TV-bransjen. Enten bak kamera, eller foran. Vi får se!

  Hvilke apper bruker du til bloggen? F.eks opplasting av bilder, redigering osv. Takk for mye bra underholdning og tankevekker innimellom! Takk til deg også, gode du ♥ Jeg redigerer alltid alle bildene mine på telefonen og da bruker jeg mest VSCO-appen. Favorittfilterne mine er S-filterne. Disse må du kjøpe, men de koster kun 11 kroner. Når jeg laster opp bloggbildene mine, laster jeg de opp gjennom blogg-appen. De havner da i arkivet på bloggen min og da laster jeg de bare opp når jeg åpner Macen. 

  Hvor bor du? Trondheim!

  Er foreldrene dine skilt eller gift? De er gift og har vært det veldig lenge :-)

  Når pleier du å stå opp? Alt mellom 07-10. Jeg kan sove lengre og, men det har skjedd svært sjelden den siste tiden.

  Hei! 💛 Farget du håret lyst hjemme selv eller hos frisøren? Hvor mange ganger i uka/mnd bruker du lillashampoo? Hvordan unngår du gul/rød/grønnskjær? Jeg sliter med akkurat det, burde jeg bare fortsette å bleke det til det går vekk? Hei søte ♥ Da jeg begynte med prosessen mørk til lys, gikk jeg til frisøren. Det ble veldig dyrt i lengden og jeg brukte faktisk over 10.000 kroner på et par måneder. Dessuten ble håret aldri slik jeg ønsket det, derfor valgte jeg å begynne å bleke det hjemme. Det sliter selvfølgelig MYE mer på håret, så det er absolutt ikke noe jeg anbefaler. Jeg er ingen ekspert på hår, men akkurat gulskjær har jeg peiling på! Det skal IKKE blekes mer, kun brukes lillashampoo. Man vil aldri klare å få hvitt hår av å bleke det, det er det lillashampooen som må korrigere. Gulskjær vil man alltid få når man har blondt hår, fordi lillashampoo er ikke en permanent løsning. Jeg bryr meg ikke særlig mye om hvordan jeg ser ut når jeg ikke skal noe spesielt, derfor bruker jeg kun lillashampoo før jeg skal i en bursdag eller lignende. Grønnskjær/rødskjær har jeg dessverre ikke så mye erfaring med, men jeg vet at man kan få grønnskjær av å bade i basseng. Hadde jeg vært deg, ville jeg dratt til frisøren for å fikse det opp. 

  Bruker du hårprodukter med proteiner i? I så fall hvilke og hvor kjøper du det?

  Joico K-Pak HER / Kératese oil HER

  Jeg bruker Joico sin hårkur med masse proteiner i. Den er veldig bra for de med skadet hår, noe som jeg tror alle med blondt hår har slitt med. Hver gang jeg tar etterveksten min, er alltid håret mitt veldig ødelagt. Det er nesten som tyggis, men denne kuren klarer faktisk å redde det, hver gang. Jeg bruker den ellers også, og jeg får alltid mykt hår av den. Det eneste minuset er at den ikke lukter noe godt. Lukten minner om en overmoden banan, for å være ærlig. Men heller en mindre flatterende lukt, enn en kur som ikke funker! Man skal ikke bruke kuren mer enn to ganger i uken, derfor er det lurt å ha en olje som man kan bruke ellers. Kuren er forresten på tilbud akkurat nå :-) Du finner den HER

  Oljen jeg bruker er en fra Kératese. Den er litt stiv i prisen, men den er verdt hver eneste krone! Har man bleket hår, kan man omtrent ikke dusje uten at håret floker seg noe ekstremt. Men om du tar en dæsj av denne i håret og børster gjennom det, forsvinner alle flokene på 1-2-3. Man skal egentlig ikke børste håret når det er bløtt, men når flokene forsvinner omtrent av seg selv, kan det vel ikke slite på håret? Oljen beskytter også mot varme oog den lukter kjempegodt! Du finner den HER.

  Shampoo og balsam har jeg aldri vært nøye på, sett bort fra blåshampooen da. Den siste tiden har jeg brukt hesteshampoo for mennesker. Jeg har snart brukt opp flasken, men jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har fått langt hår. Jeg vet ikke ikke om det har gjort noen virkning heller, haha.. Det skal sies at shampooen skal masseres godt inn i hodebunnen, noe jeg svært sjelden tar meg tid til. 

  Jeg vil investere i nye produkter til håret, så om du har noen produkter som du elsker, hadde jeg satt enormt stor pris på om du kunne anbefalt de til meg! Jeg tenker da hovedsakelig på shampoo og balsam. Jeg trenger produkter for å bygge opp håret igjen! Jeg kunne også tenkt meg å hatt en annen kur stående i dusjen i tillegg til den fra Joico. Kuren jeg har er litt tiltak å ta i noen ganger fordi man må ha den i håndkletørt hår.

  Er det mulig å bli kjent med deg? :-) Ja, det er det! 

  Kan du ha sminkevideo på Snapchat? Hmm.. Jeg er ikke akkurat flink til å sminke meg og de som gjør det føler jeg er de som kan det.. Men om det er noe flere ønsker kan jeg selvfølgelig gjøre det!

  Kunne du ha hatt sex med en 16-åring? Haha, nei, dessverre!

  Hvordan er det å være avhengig av brunfarge? Det er ikke noe jeg tenker over egentlig, haha. Jeg kan fint gå rundt blek, men når jeg skal noe spesielt liker jeg den boosten man får av litt farge!

  Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var livredd for å dø. Jeg gråt meg ofte til søvn da jeg var liten fordi jeg var redd jeg ikke kom til å våkne igjen. Da disse tankene kom, brukte jeg å gjemme meg under dyna og holde meg rundt bena, haha!

  Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover helt naken faktisk! Nå har jeg gjort det så lenge at det nesten er ekkelt å ha på seg truse om natta. Alle burde forresten gjøre det fordi tenk så lite luft vi får nedentil i løpet av en dag. Vi får det strengt tatt kun i dusjen, om man ikke sover naken som meg da 🤗  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
 • Publisert: 13.05.2018, 12:03
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Hege Kristin

  13.05.2018 kl.12:25

  fine svar! :)

  Anonym

  13.05.2018 kl.18:30

  Hvor i Trondheim bor du? Heimdal ?

  Henriette Otervik

  13.05.2018 kl.19:14

  Anonym: Nei, har flyttet til Strindheim :-)

  Tykkabass

  15.05.2018 kl.21:54

  Jeg tror din beste egenskap er at du er snill og go tvers igjennom! Er inntrykket jeg har fått av deg etter å ha lest blogg og sett snap. En som man virkelig bør ta vare på!!

  Ja og artig er du og!

  Henriette Otervik

  16.05.2018 kl.11:06

  Tykkabass: Tuuusen takk, dette betyr mye <3<3

  Skriv en ny kommentar