hits

Slik får du lyse og fine bilder

 • Publisert: 21.01.2018, 21:27
 • Kategori: Anbefalninger
 • Jeg har lenge brukt appen VSCO til å redigere bilder, spesielt på Instagram. Jeg bruker faktisk kun appen til å redigere bilder og har ikke vært aktiv på vsco-brukeren min på flere år. Jeg har mer enn nok med både Instagram og bloggen. Jeg føler også at det er litt ut? Det var uansett ikke det jeg skulle prate om nå, men jeg tenkte og tipse dere om hvordan man får fine og lyse bilder. For noen måneder siden kjøpte jeg en filterpakke på VSCO og jeg er så fornøyd! Etter at jeg introduserte filteret til vennene mine har så og si hele vennegjengen kjøpt seg det, og ikke uten grunn fordi det er syykt fint. Filterpakken heter "Bright & Clean / S Series S1-S3". Det passer perfekt for selfies og spesielt til bilder med en lys bakgrunn. Filteret gir bildet en skikkelig boost og setter virkelig prikken over i'en. Jeg bruker mest S2 fordi den har en kald undertone og den passer meg som er såpass tan best. Det hender seg at jeg bruker S3, slik som på bildene over her. Men de aller fleste gangene blir jeg for oransje på grunn av all metningen som er i filteret.

  For spesielt interesserte har jeg brukt S3-filteret på styrke 6, og minus 1 på temperature. Jeg er veldig glad i kalde, lyse bilder og vil heller at bildet skal bikke mot blått enn gult. Slik tror jeg det er for de fleste med en kald blond hårfarge, man vil liksom ikke gjøre håret gult ved å redigere bildet varmt.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 21.01.2018, 21:27
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">1 kommentarer
 • Kremen som ga sykeste skillet etter 10 minutter i solarium

 • Publisert: 04.01.2018, 16:12
 • Kategori: Anbefalninger
 • Hei dere ♥ Enn at det snart er helg igjen!! Dagene går så sabla fort at jeg så vidt henger med. Flere av dere har vel hatt knekken med å starte på skolen igjen etter ferien, men heldigvis er det snart fri igjen. Jeg husker selv hvor grusomt det var å starte rett på skolen etter en lang og digg ferie. Ferien sluttet alltid så brått og jeg følte at jeg aldri fikk nok tid til å slappe av, sett bort fra sommerferien såklart :-) Jeg håper uansett at dere har hatt en fin uke og at lærerne deres ikke har gitt dere for mye å gjøre.  For noen dager siden var jeg med søsteren min og tok sol. Vi skulle ta sol på Heimdal, men hun insisterte på at vi absolutt måtte kjøre hjem til hun på Byåsen for å hente en solariumskrem. For dere som ikke bor i Trondheim så tar det ca. 15 minutter. Jeg sa at hun kunne låne min, men hun mente at vi måtte hente hennes fordi den var så mye bedre. Etter mye om og men dro vi for å hente kremen og jeg bestemte meg da for å prøve mirakelkremen. Etter at jeg hadde smurt den på begynte det å prikke noe ekstremt. Siden det var tingle i kremen bestemte jeg meg for å kun ta solarium i 10 minutter fordi den kjentes så ekstrem sterk.
   


  Jeg er ganske brun fra før og da må det litt ekstra til for å få skille, så det at jeg fikk dette på 10 minutter er ganske sjukt! Dette er på ingen måte noe spons ettersom at det er søsteren min sin krem som hun har kjøpt selv. Det er ikke rart at den koster 600 kroner når den er SÅ bra. Om du tenker å bruke den så vær forsiktig. Husk at jeg har veldig bra grunnlag og til og med jeg ble rød i huden av den. Rødfargen gikk vekk etterhvert, for som jeg har fortalt dere tidligere så blir man rød av kremer med tingleeffekt. Og uansett hva du gjør, ALDRI bruk den i ansiktet. Håper dere likte tipset ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 04.01.2018, 16:12
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">14 kommentarer
 • Denne må du se

 • Publisert: 19.12.2017, 14:52
 • Kategori: Anbefalninger

 • My heart if I don't get my coffee

  Herreguuud, jeg har blitt helt oppslukt i en ny serie. Den har seriøst tatt over livet mitt!! Jeg så på serien helt til jeg sovnet i går og det første jeg gjorde da jeg sto opp var å gjenoppta det tapte. Ikke får jeg frem ordene mine heller. Jeg har brukt over en time på å skrive to setninger lol. Jeg tenkte bare å titte innom for å anbefale serien videre til dere. De fleste har vel en del tid til overs i jula (håper jeg) og da er det deilig å fylle dagene med noe bra å se på.

  Serien jeg snakker om er "The Punisher" og du finner den på Netflix. Den er knallhard og byr på mye blod, men den har også humor og triste scener. Den handler hovedsakelig om Frank Castle som alle tror er død. Etter at familien hans blir brutalt myrdet, bestemmer han seg for å ta loven i egne hender. Planen er å drepe alle som var involverte, men savnet etter familien blir ikke lettere å takle og Frank sliter med å leve når de er døde. En "overvåker", eller data-geek kalt Micro oppdager at Frank er i live, så han tar kontakt med han for å få hjelp til å hvitvaske seg selv mens Frank får en ny grunn til å starte et nytt hevntokt.

  Serien er kanskje ikke for deg som ser på Disney Channel, men om du tåler litt blod og vold så må du se den! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 19.12.2017, 14:52
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">2 kommentarer
 • Mirakelkur mot kviser

 • Publisert: 12.12.2017, 10:58
 • Kategori: Anbefalninger
 • Jeg har aldri slitt noe særlig med uren hud, men det hender seg at jeg får litt utbrudd. Det er sjelden jeg får kviser som er gule og som kan klemmes ut før de forsvinner. Jeg får alltid de verste type kvisene, de underjordiske. Jeg sikter til de som kjennes ut som verdens største kvise og som aldri kommer ut uansett hvor ofte du klemmer på de. Er du heldig så får du klemt ut litt vann, men de vil aldri poppe. Jeg vet at man aldri skal klemme på kviser, men jeg klarer ikke å legge fra meg den uvanen og jeg er hundre prosent sikker på at det er flere enn meg som er slik. Jeg har da en gladnyhet til dere som vil bli kvitt kviser! Det er da denne herligheten som jeg har tatt bilde av over her.

  Jeg har aldri hatt troen på slike "mirakelkurer" mot kviser, men da jeg snakket med mormor om dette sa hun at hun kunne kjøpe med noe som hun mente at funket fra Sverige. Mormor har alltid rett så jeg takket ja til dette og er så takknemlig for det i dag! Jeg har brukt den siden september og kunne ikke vært mer fornøyd! Man skal kun ta på litt produkt på en qtips før man tar det rett på kvisa, så flasken holder kjempelenge. Jeg gjør det alltid før jeg legger meg og dagen etter er ikke kvisen vondt lengre og har krympet mye! I Sverige får du kjøpt den på apoteket, men om ikke så kan du kjøpe den HER. Jeg har aldri bestilt fra den siden før, men utifra andre sine erfaringer så er den siden trygg å handle fra. Jeg tror de selger noe lignende på Bodyshop også.

  Produktet lukter veldig sterkt så unngå å ha det i nærheten av øynene. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.12.2017, 10:58
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">2 kommentarer
 • Serier på netflix du må se

 • Publisert: 15.11.2017, 13:13
 • Kategori: Anbefalninger


 • ORPHAN BLACK;  Hovedpersonen Sarah blir vitne til at en kvinne som ser helt lik ut som henne tar livet av seg selv så hun overtar både kjæresten og bankkontoen hennes. Etterhvert oppdager Sarah at hun har flere kloner blant annet fotballmamma Alison, politibetjent Beth og leiemorderen Helena. De blir jaktet på av forskjellige grupper og må samarbeide for å finne ut hvor de kommer fra. Serien byr på mye spenning og du sitter ofte og river deg i håret. Det er også humor i serien og flere av kommentarene som kommer fra blant annet Alison og Helena husker jeg enda. Spenningen starter allerede ved første episode, noe jeg synes er viktig. Jeg begynte å se på serien da den var relativt ny og da hadde det kun kommet ut tre sesonger på Netflix men nå ser jeg at det har kommet ut hele fem sesonger så jeg har litt å ta igjen!
     American Horror Story; Dette er mer en grøsser serie men den er ikke så skummel at du som aldri ser skrekkfilmer ikke kan se den. Jeg har kun sett tre sesonger og jeg likte sesong 1 og 2 best. Hver sesong er avsluttende så her trenger du ikke å se alle sesongene. Netflix har hele 6 sesonger så her har jeg også en del å ta igjen ser jeg hehe. Uansett; første sesongen handler om familien Harmon som flytter inn i et nytt hus og får høre at ekteparet som bodde der tidligere begikk selvmord i huset. De oppdager etterhvert at selvmordet bare er én av mange fæle hendelser i huset. Sesong to finner sted på mentalsykehuset Briacliff som ble grunnlagt for å behandle kriminelt sinnssyke. Her følger vi leger, pasienter og nonner.
   

  SLASHER; Denne har jeg så vidt nevnt på bloggen. Jeg så nylig sesong to og den var så bra! Jeg har tidligere sett sesong en men det er så lenge siden så jeg husker ikke hva jeg synes om den dessverre. I likhet med American Horror Story er handling og karakter helt nye for hver sesong. Sesong to handler om en gruppe mennesker som oppsøker en sommerleir for å rydde opp i noe skrekkelig som skjedde for fem år siden. Når de ankommer hytta tar det ikke lang tid før det første drapet skjer. Det jeg likte godt med serien var at man ble godt kjent med karakterene og alle var så forskjellig, derfor var det helt umulig å gjette hvem som var morderen.
   

  The 100; Jorden har gått under og alle som overlevde dette for 97 år siden bor sammen på en romstasjon med leveregler som er umulig å forholde seg til. Bryter du loven vil du bli kastet ut av romskipet og det er veldig lite som skal til for å bryte loven. Etter hvert finner de ut at romstasjonen er døende og derfor er de nødt til å sende noen ned til jorden for å se om den er beboelig etter så mange år. Ett hundre kriminelle ungdommer blir sendt ned til jorden og de overlever turen - mer kan jeg ikke si fordi da avslører jeg serien. Jeg anbefaler deg å ha god tid når du først skal se den fordi det er umulig å stoppe etter én episode. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 15.11.2017, 13:13
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">4 kommentarer