hits

En serie med viktige samfunnskamper

 • Publisert: 22.04.2018, 22:18
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg har ikke ord for hvor mye jeg digger Rolf Kristian Larsen!! Han er alltid så lættis i alle rollene han spiller, men i denne serien får vi også se en veldig fin side fra ham.

  Jeg er ikke akkurat jenta som setter meg ned å ser en fotballkamp, men denne serien har så mye mer enn bare fotball. Den tar opp en kjempeviktig kamp, nemlig diskriminering av kvinner. Man får se trakassering og hvordan dette håndteres av de som opplever det. Det jeg liker godt er at vi seere får se noe som soleklart er trakassering, men mannfolkene klarer å snakke seg ut av det, slik at jenta føler seg dum for at hun i det hele tatt konfronterte mannen. Dette skjer ofte i det virkelige liv, derfor er det så viktig å sette lys på det. Og det har virkelig "Heimebane"-serien klart, noe de burde hylles for!!

  Handling: Ane Dahl Torp spiller hovedrollen som Helena Mikkelsen, den første kvinnelige fotballtreneren i den norske eliteserien, for det fiktive laget Varg IL. Dette blir selvfølgelig ikke godt tatt i mot, fordi ikke bare er hun trønder, men hun er også kvinne og utdannet. Hun spiller en veldig avslappet rolle og bryr seg fint lite om hun blir likt av guttene hun trener. Hun opplever trakassering, men ønsker ikke å være noe feminist-kjemper, hun har mer den "sånn er det bare"-holdningen, som får oss seere til å rive oss i håret. (Noe som er SÅ bra!!).

  Som Marte sa: dette er de voksnes versjon av Skam. Ane Dahl Torp har faktisk en trønderdialekt i serien og jeg som trønder, må faktisk gi hun ros for det. Jeg synes at hun har gjort en kjempejobb! Dialekt er aldri enkelt, spesielt ikke trøndersk, så det skal hun ha.

  Serien har 10 episoder (kun 9 har kommet ut) og du kan se den gratis HER på Nrk nett TV.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 22.04.2018, 22:18
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">6 kommentarer
 • Denne filmen må du se

 • Publisert: 06.04.2018, 21:46
 • Kategori: Anbefalinger
 • Her er filmen jeg snakket om tidligere i dag, Den 12. mann. Jeg kan ikke huske sist jeg så en SÅ bra film!! Det er godt mulig mange allerede har sett filmen, ettersom at den har gått på kino, men om du ikke har sett den så du se den. Den varer i over to timer, men det er egentlig ikke noe man legger merke til. Det er spenning fra start til slutt!! Jeg ble også positivt overrasket over fingern, eller Thomas Gullestad da. Han har gjort en kjempebra jobb! Landskapet vårt var også noe jeg kommenterte flere ganger i løpet av filmen, jeg ble så fascinert over det. Jeg vet ikke om flere legger merke til slike ting når de ser film, men vakkert, det er det 😍

  Så over til selve handlingen: den finner sted under andre verdenskrig, årstall 1943. Tolv sabotører har et hemmelig oppdrag, men overraskes av tyske soldater når de er på en fiskebåt. Elleve av mennene blir torturert og drept, kun én mann slipper unna, nemlig Jan Baalsrud som spilles av fingern. Han blir skutt i foten og tvinges ned i det iskalde vannet, men klarer likevel å flykte fra tyskere som er rett i hælene på han. Flukten han begir seg ut på er noe av det sykeste jeg har sett og jeg fatter ikke hvordan det er mulig at han overlevde. (Det får du allerede vite i starten, så her avslører jeg ingenting 😉). I tillegg er jeg stolt over alle som risikerte livet sitt for å hjelpe han på veien!

  Verken jeg eller Marte hadde hørt om denne historien, derfor synes jeg det er SÅ bra at de setter fokus på det. Det får meg bare til å tenke på alle historiene som er ufortalt fra andre verdenskrig, det må det finnes mange av!

  Let me know om du ser Den 12. mann og gjerne si meg hva du synes 😄 Vi kjøpte filmen på altibox, men jeg tror den kommer på leie i løpet av de neste dagene.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 06.04.2018, 21:46
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">0 kommentarer
 • Serien du må se

 • Publisert: 25.03.2018, 17:43
 • Kategori: Anbefalinger
 • Heia 💜 Jeg håper alle har en fin søndag. Hos meg har det ikke skjedd så mye annet enn at jeg har sett på serie, vært på butikken og hengt opp klær. Jeg tenkte uansett å komme med en serieanbefaling til denne triste dagen. Det er noe jeg kan gjøre hver søndag fremover, ettersom at jeg har sett mye serier oppgjennom årene. Mye bra, men også mye dårlig (som jeg selvfølgelig aldri kommer til å anbefale).

  The 100

  Denne har jeg skrevet om tidligere, men ettersom at jeg nettopp har fullført serien for andre gang, er den verdt å nevne flere ganger. Det er med andre ord en veldig bra serie og jeg er sikker på at den passer absolutt alle (om du tåler å se litt blod). Det er ikke akkurat en serie jeg har kommet til å satt på selv, men etter at ei venninne satt på den til meg, ble jeg helt slukt inn i den. Jeg hater serier som bruker flere episoder på å fange meg. Spenningen må nesten komme med en gang, og det klarer denne med glans.

  Over til hva serien handler om:

  For 97 år siden gikk jorden under og de eneste menneskene som overlevde dette, bor på en romstasjon med de sykeste levereglene. Noen av reglene som finnes er; stjeler du medisin til ditt syke barn blir du drept eller får du mer enn et barn, blir du drept. Etterhvert finner de ut at romstasjonen er døende så de er nødt til å sende noen ned til jorden for å finne ut om den er beboelig. Ett hundre kriminelle ungdommer blir sendt ned til jorden. Til tross for at jorden egentlig ikke er beboelig, overlever de turen. Det tar ikke lang tid før de finner ut at de er ikke alene..

  Jeg kan kanskje ikke si så mye mer, men det er seriøst spenning fra start til slutt! Det er alltid noe som skjer og i tillegg er det mange digge skuespillere med (noe som er et must for meg).

  Favorittene mine er Octavia og Lincoln. Jeg crusher like mye på begge to 😍 Ikke bare er serien sykt spennende, men jeg blir også fascinert over hvor pene alle er! Trenger du hårinspirasjon så er dette en perfekt serie for deg, de har så mange kule frisyrer i hver episode. Hahah, jeg er kanskje rar som legger merke til sånn, men da jeg så på Game of Thrones ble jeg helt obsessed i alle frisyrene Daenerys hadde!

  Serien heter The 100 (til dere som ikke fikk det med dere) og alle sesongene ligger på Netflix. Jeg har nettopp fullført alle fire sesongene og kan nesten ikke vente på sesong 5. Herregud hvor mye jeg gleder meg! Fortell meg gjerne hva dere synes om serien om dere ser den, det hadde vært så gøy 😍  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 25.03.2018, 17:43
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">11 kommentarer
 • Hvordan blir jeg så brun?

 • Publisert: 05.03.2018, 12:28
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg får alltid spørsmål om brunfargen min, da spesielt hvordan jeg blir så brun. Det er egentlig ikke noe hokus pokus, annet enn at jeg tar solarium og bruker kremen som jeg har vist over her. Det er den beste solariumskremen jeg har prøvd, den gir deg virkelig en boost på brunfargen din. Jeg ble faktisk sjokkert over skillet jeg fikk da jeg prøvde den første gangen. Til vanlig bruker jeg å ta solarium i 25-30 minutter, men etter at jeg begynte å bruke denne er det mer enn nok med 10 minutter. Jeg har faktisk ikke turt å ta lengre, ettersom at kremen er så sterk. Den brenner nesten på huden, så her må man være forsiktig!

  Jeg vet dessverre ikke hvor man får kjøpt den, ettersom at det er søsteren min sin, men i følge hun får du kjøpt den på betjente solarium ☀ Om ikke så kan du prøve Google.

  Er det noe mer du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar 🤗  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 05.03.2018, 12:28
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">9 kommentarer
 • Slik får du lyse og fine bilder

 • Publisert: 21.01.2018, 21:27
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg har lenge brukt appen VSCO til å redigere bilder, spesielt på Instagram. Jeg bruker faktisk kun appen til å redigere bilder og har ikke vært aktiv på vsco-brukeren min på flere år. Jeg har mer enn nok med både Instagram og bloggen. Jeg føler også at det er litt ut? Det var uansett ikke det jeg skulle prate om nå, men jeg tenkte og tipse dere om hvordan man får fine og lyse bilder. For noen måneder siden kjøpte jeg en filterpakke på VSCO og jeg er så fornøyd! Etter at jeg introduserte filteret til vennene mine har så og si hele vennegjengen kjøpt seg det, og ikke uten grunn fordi det er syykt fint. Filterpakken heter "Bright & Clean / S Series S1-S3". Det passer perfekt for selfies og spesielt til bilder med en lys bakgrunn. Filteret gir bildet en skikkelig boost og setter virkelig prikken over i'en. Jeg bruker mest S2 fordi den har en kald undertone og den passer meg som er såpass tan best. Det hender seg at jeg bruker S3, slik som på bildene over her. Men de aller fleste gangene blir jeg for oransje på grunn av all metningen som er i filteret.

  For spesielt interesserte har jeg brukt S3-filteret på styrke 6, og minus 1 på temperature. Jeg er veldig glad i kalde, lyse bilder og vil heller at bildet skal bikke mot blått enn gult. Slik tror jeg det er for de fleste med en kald blond hårfarge, man vil liksom ikke gjøre håret gult ved å redigere bildet varmt.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 21.01.2018, 21:27
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">1 kommentarer
 • Kremen som ga sykeste skillet etter 10 minutter i solarium

 • Publisert: 04.01.2018, 16:12
 • Kategori: Anbefalinger
 • Hei dere ♥ Enn at det snart er helg igjen!! Dagene går så sabla fort at jeg så vidt henger med. Flere av dere har vel hatt knekken med å starte på skolen igjen etter ferien, men heldigvis er det snart fri igjen. Jeg husker selv hvor grusomt det var å starte rett på skolen etter en lang og digg ferie. Ferien sluttet alltid så brått og jeg følte at jeg aldri fikk nok tid til å slappe av, sett bort fra sommerferien såklart :-) Jeg håper uansett at dere har hatt en fin uke og at lærerne deres ikke har gitt dere for mye å gjøre.  For noen dager siden var jeg med søsteren min og tok sol. Vi skulle ta sol på Heimdal, men hun insisterte på at vi absolutt måtte kjøre hjem til hun på Byåsen for å hente en solariumskrem. For dere som ikke bor i Trondheim så tar det ca. 15 minutter. Jeg sa at hun kunne låne min, men hun mente at vi måtte hente hennes fordi den var så mye bedre. Etter mye om og men dro vi for å hente kremen og jeg bestemte meg da for å prøve mirakelkremen. Etter at jeg hadde smurt den på begynte det å prikke noe ekstremt. Siden det var tingle i kremen bestemte jeg meg for å kun ta solarium i 10 minutter fordi den kjentes så ekstrem sterk.
   


  Jeg er ganske brun fra før og da må det litt ekstra til for å få skille, så det at jeg fikk dette på 10 minutter er ganske sjukt! Dette er på ingen måte noe spons ettersom at det er søsteren min sin krem som hun har kjøpt selv. Det er ikke rart at den koster 600 kroner når den er SÅ bra. Om du tenker å bruke den så vær forsiktig. Husk at jeg har veldig bra grunnlag og til og med jeg ble rød i huden av den. Rødfargen gikk vekk etterhvert, for som jeg har fortalt dere tidligere så blir man rød av kremer med tingleeffekt. Og uansett hva du gjør, ALDRI bruk den i ansiktet. Håper dere likte tipset ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 04.01.2018, 16:12
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">14 kommentarer
 • Denne må du se

 • Publisert: 19.12.2017, 14:52
 • Kategori: Anbefalinger

 • My heart if I don't get my coffee

  Herreguuud, jeg har blitt helt oppslukt i en ny serie. Den har seriøst tatt over livet mitt!! Jeg så på serien helt til jeg sovnet i går og det første jeg gjorde da jeg sto opp var å gjenoppta det tapte. Ikke får jeg frem ordene mine heller. Jeg har brukt over en time på å skrive to setninger lol. Jeg tenkte bare å titte innom for å anbefale serien videre til dere. De fleste har vel en del tid til overs i jula (håper jeg) og da er det deilig å fylle dagene med noe bra å se på.

  Serien jeg snakker om er "The Punisher" og du finner den på Netflix. Den er knallhard og byr på mye blod, men den har også humor og triste scener. Den handler hovedsakelig om Frank Castle som alle tror er død. Etter at familien hans blir brutalt myrdet, bestemmer han seg for å ta loven i egne hender. Planen er å drepe alle som var involverte, men savnet etter familien blir ikke lettere å takle og Frank sliter med å leve når de er døde. En "overvåker", eller data-geek kalt Micro oppdager at Frank er i live, så han tar kontakt med han for å få hjelp til å hvitvaske seg selv mens Frank får en ny grunn til å starte et nytt hevntokt.

  Serien er kanskje ikke for deg som ser på Disney Channel, men om du tåler litt blod og vold så må du se den! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 19.12.2017, 14:52
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">2 kommentarer
 • Mirakelkur mot kviser

 • Publisert: 12.12.2017, 10:58
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg har aldri slitt noe særlig med uren hud, men det hender seg at jeg får litt utbrudd. Det er sjelden jeg får kviser som er gule og som kan klemmes ut før de forsvinner. Jeg får alltid de verste type kvisene, de underjordiske. Jeg sikter til de som kjennes ut som verdens største kvise og som aldri kommer ut uansett hvor ofte du klemmer på de. Er du heldig så får du klemt ut litt vann, men de vil aldri poppe. Jeg vet at man aldri skal klemme på kviser, men jeg klarer ikke å legge fra meg den uvanen og jeg er hundre prosent sikker på at det er flere enn meg som er slik. Jeg har da en gladnyhet til dere som vil bli kvitt kviser! Det er da denne herligheten som jeg har tatt bilde av over her.

  Jeg har aldri hatt troen på slike "mirakelkurer" mot kviser, men da jeg snakket med mormor om dette sa hun at hun kunne kjøpe med noe som hun mente at funket fra Sverige. Mormor har alltid rett så jeg takket ja til dette og er så takknemlig for det i dag! Jeg har brukt den siden september og kunne ikke vært mer fornøyd! Man skal kun ta på litt produkt på en qtips før man tar det rett på kvisa, så flasken holder kjempelenge. Jeg gjør det alltid før jeg legger meg og dagen etter er ikke kvisen vondt lengre og har krympet mye! I Sverige får du kjøpt den på apoteket, men om ikke så kan du kjøpe den HER. Jeg har aldri bestilt fra den siden før, men utifra andre sine erfaringer så er den siden trygg å handle fra. Jeg tror de selger noe lignende på Bodyshop også.

  Produktet lukter veldig sterkt så unngå å ha det i nærheten av øynene. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.12.2017, 10:58
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">2 kommentarer
 • Serier på netflix du må se

 • Publisert: 15.11.2017, 13:13
 • Kategori: Anbefalinger


 • ORPHAN BLACK;  Hovedpersonen Sarah blir vitne til at en kvinne som ser helt lik ut som henne tar livet av seg selv så hun overtar både kjæresten og bankkontoen hennes. Etterhvert oppdager Sarah at hun har flere kloner blant annet fotballmamma Alison, politibetjent Beth og leiemorderen Helena. De blir jaktet på av forskjellige grupper og må samarbeide for å finne ut hvor de kommer fra. Serien byr på mye spenning og du sitter ofte og river deg i håret. Det er også humor i serien og flere av kommentarene som kommer fra blant annet Alison og Helena husker jeg enda. Spenningen starter allerede ved første episode, noe jeg synes er viktig. Jeg begynte å se på serien da den var relativt ny og da hadde det kun kommet ut tre sesonger på Netflix men nå ser jeg at det har kommet ut hele fem sesonger så jeg har litt å ta igjen!
     American Horror Story; Dette er mer en grøsser serie men den er ikke så skummel at du som aldri ser skrekkfilmer ikke kan se den. Jeg har kun sett tre sesonger og jeg likte sesong 1 og 2 best. Hver sesong er avsluttende så her trenger du ikke å se alle sesongene. Netflix har hele 6 sesonger så her har jeg også en del å ta igjen ser jeg hehe. Uansett; første sesongen handler om familien Harmon som flytter inn i et nytt hus og får høre at ekteparet som bodde der tidligere begikk selvmord i huset. De oppdager etterhvert at selvmordet bare er én av mange fæle hendelser i huset. Sesong to finner sted på mentalsykehuset Briacliff som ble grunnlagt for å behandle kriminelt sinnssyke. Her følger vi leger, pasienter og nonner.
   

  SLASHER; Denne har jeg så vidt nevnt på bloggen. Jeg så nylig sesong to og den var så bra! Jeg har tidligere sett sesong en men det er så lenge siden så jeg husker ikke hva jeg synes om den dessverre. I likhet med American Horror Story er handling og karakter helt nye for hver sesong. Sesong to handler om en gruppe mennesker som oppsøker en sommerleir for å rydde opp i noe skrekkelig som skjedde for fem år siden. Når de ankommer hytta tar det ikke lang tid før det første drapet skjer. Det jeg likte godt med serien var at man ble godt kjent med karakterene og alle var så forskjellig, derfor var det helt umulig å gjette hvem som var morderen.
   

  The 100; Jorden har gått under og alle som overlevde dette for 97 år siden bor sammen på en romstasjon med leveregler som er umulig å forholde seg til. Bryter du loven vil du bli kastet ut av romskipet og det er veldig lite som skal til for å bryte loven. Etter hvert finner de ut at romstasjonen er døende og derfor er de nødt til å sende noen ned til jorden for å se om den er beboelig etter så mange år. Ett hundre kriminelle ungdommer blir sendt ned til jorden og de overlever turen - mer kan jeg ikke si fordi da avslører jeg serien. Jeg anbefaler deg å ha god tid når du først skal se den fordi det er umulig å stoppe etter én episode. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 15.11.2017, 13:13
 • Kategori: Anbefalinger
 • #comments">4 kommentarer