Min største drøm

 • Skrevet: 27.07.2017
 • Klokken: 12:53
 • Kategori: Blogg


Åååh, jeg er så irritert på meg selv akkurat nå! Jeg skulle lagre noen bilder direkte fra Instagramprofilen min, så jeg trykte på "arkiver". Lite visste jeg at dette betydde at jeg slettet de fra kontoen min :( Det er en grunn til at jeg ville lagre de, og det var fordi at de var favorittene mine... Ikke ble de lagret heller...

Jeg er hos mormor og vi skal på ut på noen ærend nå. Jeg har nettopp brukt tre kvarter på å se på apevideoer. Jeg har alltid hatt en greie for aper, og jeg blir alltid så rørt når jeg ser på de. Jeg begynte faktisk å gråte første gangen jeg så en ape i virkeligheten. Jeg vet ikke hvorfor men jeg har bare en enorm kjærlighet til de. Det er vel samme som enkelte kjenner når de ser babyer eller for eksempel hunder.

Drømmen min er å ha to babyaper, som ikke blir større enn opp til kneet mitt. En gutt og ei jente, så skal gutten være kul og jenta skal ha rosa sløyfer 💗 Bare se for dere at jeg går til butikken med de, også holder de meg i lillefingeren. Det er litt trist fordi drømmen min kommer ikke til å bli oppfyllt, fordi det er ikke lov til å ha ape i Norge. Så er det vel dyreplageri å ha det andre plasser i verden også.. Men bare se på bildene over, hvor søt er ikke denne apen???

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Nå mister dere seere

 • Skrevet: 27.07.2017
 • Klokken: 01:03
 • Kategori: Blogg


Søta er i candyheavenNå sitter jeg og Mk på brygga i Trondheim og nyter utsikten, det er helt nydelig her nå! Det er flere båter som har kjørt forbi oss, og jeg kjenner at jeg blir sjalu. Jeg savner virkelig båtlivet, det er ingenting som gir meg mer ro i sjela enn en tur på sjøen. Er det noen som vil ta oss med på båttur en dag til uka, i Trondheim eller?? Ta kontakt med meg, hehe:)

Vi har nettopp vært på kino, og jeg må si at det er en av de verste filmene jeg har sett. Vi ble så skuffet! Jeg tenkte jeg skulle være tøffen å se skrekkfilm for første gang på kino, og jeg fikk faktisk sommerfugler i magen av å tenke på det. Jeg grugledet meg med andre ord. Eneste "skrekkfilmen" jeg har sett på kino er Fritt vilt 2, men det regnes vel ikke? Den gangen så endte det opp med at jeg måtte sette meg i trappa fordi han ved siden av ble så irritert fordi jeg ikke klarte å holde kjeft. Jeg er verdens verste å se skrekkfilm med, jeg skvetter og hyler som en liten fjortis. Så i dag tenkte jeg å utfordre meg selv, men det var da ikke noe skummelt? Den sluttet helt brått, og jeg følte at regissøren gikk tom for ideer, og måtte derfor bare stoppe filmen. Hele filmen var også veldig lame, og hadde ikke så mye handling, OG man satt igjen med flere spørsmål. Jeg hater når man ikke får en forklaring på ting som skjer?? Det var ikke verdt de 115 kronene for å si det sånn. Filmen vi så het forresten "It comes at night", så sorry Trey Edward, du mister ganske mange seere nå;)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I dag tok jeg til tårene

 • Skrevet: 26.07.2017
 • Klokken: 17:36
 • Kategori: Blogg


Hei dere! Nå har jeg fått dratt på meg trynet, så jeg ser litt bedre ut nå enn hva jeg gjorde sist jeg oppdaterte dere. Jeg bryr meg altfor lite om hvordan jeg ser ut når jeg deler bilder her på bloggen, men på Instagram er jeg mye mer nøye. Jeg prøver vel å holde en fasade på Instagram, og har blitt bitt av basillen om at alt skal se perfekt ut. Perfekt feed, hair on point, fine bilder and so on. Jeg husker at jeg lo høyt da ei venninne snakket om at feeden måtte være on point, jeg trodde helt ærlig hun kødda. Men det endte faktisk opp med at det ble en greie, og jeg gjør det selv, LOL. Jeg savner Instagram da man delte alt jeg, og hadde stygge rammer rundt hver eneste bilde:):)

Veldig mange av dere har etterspurt svarene på spørsmålsrunden, det begynner jo å bli en stund siden jeg hadde den. Siden så mange ønsket at jeg skulle svare på video så tenkte jeg å gjøre det i dag. Så det er det jeg har holdt på med i en time nå. Det ble mye vanskeligere enn hva jeg trodde, og jeg skjønner ikke hva jeg tenkte med da jeg sa at jeg kom til å svare på alt dere spurte om. Jeg tenkte ikke over at dette kom til å bli et problem, men dere får seriøst med dere alt mulig, haha! Dere er flink til å stalke altså, det skal dere ha. Jeg tok faktisk til tårene flere ganger i løpet av videoen, og den ble veldig personlig. Så spørsmålet er om jeg skal blottlegge meg så mye, eller om jeg skal klippe vekk de harde delene.. Jeg har egentlig ikke problem med å dele ting med dere, men jeg er bare redd det skal slå tilbake på meg selv en dag...
Ellers har jeg vært på middag hos mormor. Som dere vet er jeg egentlig ikke en middagsperson, men siden jeg ikke hadde spist noe i dag var jeg kjempesulten. Det smakte helt himmelsk, og middag med mormor er virkelig noe jeg har savnet. Nå skal jeg begynne å redigere videoen litt smått, jeg tror faktisk jeg må dele den opp i to deler, fordi den ble ganske lang.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg turte ikke å sjekke kommentarfeltet..

 • Skrevet: 26.07.2017
 • Klokken: 13:24
 • Kategori: Blogg


Jeg tenkte jeg skulle ta noen gode gammeldagse bilder med webcameraet mitt, men jeg fikk det ikke til å funke først. Det tok noen minutter før jeg koblet at jeg har en teip foran som dekker kameraet mitt. Det er faktisk noe alle burde ha, fordi jeg har sett dokumentarer om at psykopeople hacker seg inn på pcn din og blir besatt av deg, helt sant!! Bare tenk hvor du legger fra deg pcn din, tenk om noen hadde sett på deg 24/7, ekkelt å tenke på, ikke sant?


Det var uansett ikke det jeg skulle bruke dette innlegget til. Jeg ville bare takke dere nok en gang! Etter jeg delte min mobbehistorie i går har det tikket inn flere mails, snaps og kommentarer fra dere. Jeg skal være ærlig å si at jeg turte ikke å lese de første kommentarene som tikket inn, jeg måtte faktisk få Mk til å sjekke de for meg. Noe som aldri har skjedd før.. Jeg fryktet faktisk at jeg ville få masse negativt, og at kanskje noen som gjorde dette mot meg kom til å slenge enda mer dritt. Men der tok jeg feil! Jeg har faktisk ikke fått en eneste negativ tilbakemelding, og godt er det!

Det er fantastisk å se at dere ser at dette var mobbing, og at dere ser alvoret med det. Jeg vil så gjerne gi noe tilbake til dere, fordi dere er så gode mot meg. Jeg er ingen ekspert, men om du sitter i samme situasjon som jeg var i, og ønsker å snakke med noen så kan du gjerne ta kontakt med meg. Jeg vet det ikke er lett å snakke om, og det er vanskelig å be om hjelp. Så jeg tenkte at det kanskje ble lettere for noen om de var anonyme og snakket med meg om det. Du kan i alle fall sende meg en mail på: henot.blogg@hotmail.com, om du vil det 💗


Jeg sitter hjemme hos mormor og drikker kaffe atm. Hun har besøk av ei venninne som hun har hatt siden 1.klasse!! Jeg blir så fascinert av å se på de, og hvor godt forhold de fortsatt har. Tenk deg å ha vært venner så lenge!! De er faktisk en gjeng fra 1.klasse som fortsatt møtes, hvor de drar ut å spiser én gang i måneden. Det synes jeg er så fint og jeg blir helt rørt når mormor forteller om det. Jeg har tidligere tenkt at jeg egentlig ikke vil bli gammel, men om jeg og jentegjengen min ender opp slik som mormor og de, tror jeg faktisk at jeg endrer mening.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Pakke fra Kygo

 • Skrevet: 25.07.2017
 • Klokken: 21:58
 • Kategori: Blogg


Jeg var så heldig å bli kontaktet av Kygo om jeg ville motta noe klær som jeg kunne vise dere. Dette takket jeg selvfølgelig ja til, fordi han har masse kult! Ønsker du å ta en titt på nettbutikken hans finner du den HER. (Jeg ble selvfølgelig ikke kontaktet direkte av han da, men la oss si det).
Dette er faktisk en herre t-skjorte, men jeg bestilte den i xs fordi jeg ønsket å bruke den som kjole. Jeg elsker fargen og den passet perfekt! Du kan kjøpe lik HER.


Bomberjakka har jeg i xs, og du finner den HER.
Jeg eier faktisk ikke en svart hverdagskjole, så denne kommer til å bli brukt masse. Jeg har min i xs og du kan kjøpe lik HER.


Denne er ikke bare sykt fin å se på, men den har også en insane lyd. Jeg har eid mange høyttalere, men jeg har aldri vært borti en som har så bra lyd, selv om den ikke er så stor. Den har også en innebygd mikrofon, som gjør at du kan ta i mot samtaler! Jeg har min i gull og du kan kjøpe den HER.

Klærne og høyttaleren er sponset, men jeg får ingenting for å skrive om det. Jeg vet at det er mange av dere som liker stilen min, så tenkte å vise dere mine siste innkjøp. Håper noe falt i smak!


Girls with complexes be like...

Nå er jeg hos Maiken med Mk og Lindis. De har jobbet med skole i hele kveld, mens jeg har jobbet med bloggen. Tar så lang tid å svare på alle disse mailene vet dere;) Mk er sur på oss fordi vi ikke er sosiale, så nå skal jeg legge bort macen for i kveld så kan vi heller snakkes i morgen!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I feel like a pornstar

 • Skrevet: 25.07.2017
 • Klokken: 13:48
 • Kategori: Blogg

Badedrakten er sponset


When I'm wearing this swimsuit...

Jeg har helt glemt å dele disse bildene med dere, og det må jeg jo nesten når de ble så sexy. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker denne badedrakten! Det er Triana som har designet den, og ønsker du lik kan du kjøpe den HER. Jeg vet i alle fall hva jeg skal ha på meg på neste poolparty!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Heimdal i mitt hjerte

 • Skrevet: 25.07.2017
 • Klokken: 09:17
 • Kategori: Blogg

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jeg har nesten ikke vært hjemme de siste månedene. Etter at jeg flyttet hjem har jeg kun vært hjemme i fire dager tilsammen, hvor sykt er ikke det? Det føles i alle fall helt fantastisk å være hjemme igjen. Jeg trengte virkelig dette nå. Det er meldt fint vær i dag, så jeg skal tæne litt. Jeg skal også komme meg på en rumpetime i ettermiddag. Men aller først så skal jeg ut å handle med mormor.


Jeg så forresten denne filmen for noen dager siden. Den traff meg rett i sjela og jeg måtte tørke tårene flere ganger gjennom filmen. Derfor tenkte jeg å anbefale den videre til dere. Se den!! Ingenting er mer sjarmerende å se på, enn menn som er helt fantastiske med barn. Båndet mellom hovedkarakteren er noe av det sterkeste jeg har sett, og noe jeg misunner de for.

Nå må jeg stå opp og få fatt på dagen. (Heter det, det?)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Uken som gikk

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 22:12
 • Kategori: Blogg

AKKURAT NÅ:
Ligger jeg i senga mi og hører på Eminem. Yes, I'm finally home.

UKENS TANKE: Jeg nevnte jo litt smått at jeg har blitt litt upersonlig på bloggen den siste tiden, så dette skal jeg gjøre noe med. I tillegg skal jeg skrive om akkurat det jeg vil, så får jeg bare godta hatet jeg får i kommentarfeltet. Synes du at jeg klager mye, greit, slutt å klikk deg inn på bloggen min da? Blir du provosert av det jeg deler, supert, da oppnådde jeg sikkert det jeg ville. Jeg liker å skape engasjement, og det er mer morsomt å blogge når jeg ser at jeg skaper diskusjoner. Motivasjonen har vært litt nede de siste dagene, men det kan jeg skylde meg selv for. Vanlige hverdagsinnlegg gir ikke mye feedback, så jeg skal prøve å være enda mer kreativ og gi mer av meg selv.UKENS OPPTUR: Det må bli at det gikk bra med alle på Rhodos. Jeg var så bekymret for de, og jeg trodde det verste hadde hendt med dem.. Det er i slike tilfeller du virkelig får kjenne på hvor sterk kjærligheten til et annet menneske kan være. 

UKENS NEDTUR: Det må nok bli at jeg ikke kom meg til Rhodos.. Ikke bare kostet det mye penger, men jeg gikk også glipp av mye.. Jeg er en sånn person som virkelig hater å gå glipp av noe, jeg må alltid være med på alt.

UKENS PERSON: Synøve 💗 Ikke har hun bare gitt meg husly og laget mat til meg. Hun har også stilt opp for meg hver gang jeg har trengt det. Også ble hun med på en video på youtube-kanalen min da!! Du kan se den HER om du ønsker det. Jeg er evig takknemlig for at jeg har hun i livet mitt. 

UKENS ANTREKK: 
 


Det må nok bli dette antrekket! Veldig enkelt, men jeg følte meg så babe da jeg hadde det på meg. Jeg har fått en ting for lange gensere med fine sko til, og da jeg skulle låne denne av Synøve rynket jeg først på nesen. Jeg har aldri brukt denne fargen før, siden jeg har alltid syns den har vært stygg, helt til jeg prøvde den på. Da falt jeg pladask for den, og den passet meg veldig. Skoene er gamle, men du finner lignende HER og HER. Ønsker du litt høyde på de, er disse HER ganske like. Genseren som jeg brukte som kjole er Synøve sin, men du finner en kjempesøt kjole som har lik farge HER. Selvom jeg tenkte å spare penger tror jeg at jeg må investere i den selv. (Adlinks)

UKENS MAT:

Jeg har ikke spist så mye annet enn egg denne uken (like always), sett bort fra de digge burgerne Mayoo har stekt til meg. Men de har jeg ikke bilde av, så da må det bli pizzaen fra Olivia. Se på denne skjønnheten da 💗

UKENS CRAVING: Sjokolademelk. Craver det enda, på grunn av den store tabben til Litago i går.

UKENS FLAUSE: Jeg skulle ta solarium. Jeg gjorde som jeg alltid gjør, vasket solsengen og kledde av meg. Før jeg visste ordet av det sto det en mann i 30-årene på rommet mitt. Jeg sto bøyd over solsengen i trusa, før jeg hørte noen bak meg. Jeg skvatt så mye at jeg dunket hodet i solsengen. Han så ned og mumlet. Det var vanskelig å høre det han sa, men et eller annet med "beklager, jeg trodde den var ledig". Jeg hadde altså glemt å låse døren. Flaks at jeg hadde på meg truse da!

UKENS FØLGER:
Etter jeg valgte å dele et innlegg jeg hadde kviet meg lenge for å dele, så fikk jeg utrolig mange fine kommentarer fra dere. Det ble veldig godt mottatt og dere er helt fantastiske alle sammen. Jeg sikter til DETTE innlegget. Men én av kommentarene skilte seg virkelig ut og det var denne;Kjære gode deg, jeg blir helt målløs her jeg sitter. Denne kommentaren traff meg rett i hjertet! Tusen takk for så mange fine ord, og tusen takk for at du tar deg tid til å skrive til meg. Dette med kropp og press er noe som plager mange der ute, så du fikk meg virkelig til å åpne øynene mine. Noen kilo ekstra her og der er ikke verdens undergang, og jeg er glad jeg har innsett det. Jeg har brukt sommerferien på å kose meg, og det syns jeg absolutt alle burde også. Jeg sier det igjen; du kommer ikke til å se tilbake på formen du var i, du kommer til å huske alle de fine minnene du skapte. Bruker du hele ferien på å trene og står over mye ab det sosiale, kommer du til å angre deg, tro meg :-) Vi trenger flere av deg altså 💗

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg er så jævlig irritert!!!

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 19:01
 • Kategori: Blogg


Hva har skjedd med puppene mine?! Det ser faktisk ut som jeg har tatt silikon?? Jeg savner mine søte små

Jeg er på Gardis atm, eller Gardermoen heter det vel. Jeg er på vei hjem til Trondheim! Det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å dusje og hive alle klærne jeg har i baggen. Okei, jeg skal kanskje ikke kaste de, men pakke de langt bak i skapet. Jeg er møkklei de, jeg har jo bodd i denne baggen i en evighet. Jeg tror faktisk det nesten er tre uker?

Jeg elsker å være borte, men det verste jeg vet er å reise. Baggen min veier sikkert 100 kilo, og jeg har vært på reisefot siden 16.30. På grunn av ombygging går toget så sjeldent, og bussen min kom akkurat et minutt forsent så jeg måtte vente 50 minutter på neste tog. Flyet mitt lander 19.55 i Trondheim, og toget mitt til Heimdal går 19.54. Det rekker jeg selvfølgelig ikke, så jeg må vente én time på neste tog...


Kosedressen er fra Ebay

Jeg har hatt uflaks hele denne turen og ingen av overgangene mine har passet, så tilsammen bruker jeg 5 timer på å reise fra Oslo til Trondheim. Jeg kjenner at jeg angrer meg for at jeg ikke tok toget, for da kunne jeg bare ha slappet av i 7 timer istedet for å gå av og på, vente her og der, OG drasse på den stygge baggen min... Noen som er litt irritert kanskje?

Må nesten bare nevne at det har skjedd noe med spotifylistene mine også. Alle som jeg har lagret offline har tydeligvis blitt slettet, så jeg får ikke hørt musikk på flyturen.. Jeg som har så flyskrekk, hvordan skal jeg distrahere meg selv nå? Nei, vi får snakkes når jeg kommer hjem, om jeg overlever da.. Jeg håper det, fordi jeg tenkte å dele "uken som gikk" og de er alltid litt personlige.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Dette spiste jeg i går

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 16:44
 • Kategori: Blogg

Jeg er fortsatt mett etter gårsdagens spise dag. Det er lenge siden jeg har spist så latterlig mye. Jeg slet med å få sove i natt, for så ille var det faktisk. Det er hvert fall lenge til neste gang, kjenner jeg. Jeg har lært nå, sier vi...


Hahaha, dere skulle joinet oss på Olivia. Mk ble rett og slett flau over hvordan tallerkenen min så ut da jeg var ferdig spist. Hun mener jeg er som et lite barn, men jeg skjønner ikke hva hun snakker om jeg ass.

Jeg skal bruke noen minutter av dagen min på å sende en kjeftemail til Litago. Ser dere at sjokolademelken er hvit?? De har tydeligvis glemt å ha opp i selve sjokoladen, og det skjønner jeg ikke hvordan de klarer. Ikke bare brukte jeg 50 spenn på melka, men jeg måtte blande den med oboypulver for å få sjokolademelken jeg hadde gledet meg masse til. Ikke fikk jeg dekket behovet heller, fordi ingenting slår Litago. Jeg vil egentlig ikke skryte når de har gjort en så ræva jobb, men man kan jo ikke si noe på den fantastiske smaken... JEG SKAL KREVE ET ÅR MED GRATIS SJOKOLADEMELK PÅ GRUNN AV DENNE TABBEN!! Innerst inne håper jeg at jeg ikke får positiv respons, fordi jeg som ikke eier selvkontroll kan ikke ha flere liter stående i kjøleskapet.

Nå må jeg klappe sammen macen og få meg ut døren. Bussen min går om nøyaktig ti minutter. Litt lol innlegg, men når jeg har brukt unødvendig med tid på å ta matbilder, måtte jeg nesten dele de en plass.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Dere bestemmer

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 13:52
 • Kategori: Blogg


Om jeg savner denne leiligheten da...

For litt over en uke siden hadde jeg spørsmålsrunde på bloggen, og om du ikke har stilt meg noen spørsmål enda kan du gjøre det HER. Jeg har allerede skrevet at jeg svarer på alt, så dette er det bare å utnytte. Jeg tenkte å svare på spørsmålene snart, så du må være litt rask om du ønsker å stille meg spørsmål. Men aller først så vil jeg høre med dere hva dere vil ha. Vil dere ha svarene skriftlig eller på video? Legg igjen en kommentar på det i dette innlegget, så velger jeg det jeg får mest kommentarer på! 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Når tankene tar over..

 • Skrevet: 23.07.2017
 • Klokken: 22:30
 • Kategori: Blogg

Innlegget er skrevet 20.07.17 klokken 03.47

Det er ved nattens tider det er lettest for meg å bare la fingrene flyte på tastaturet. Det er da alle tankene kommer og det er da jeg aldri får sove. Jeg har så lenge jeg kan huske, slitt med lakenskrekk, og jeg tror helt ærlig at jeg aldri vil bli kvitt det. Det gjør meg egentlig ikke noe, fordi jeg har hatt det slik lenge. Jeg kan nesten ikke huske hvordan livet er uten. Det har på en måte blitt en del av meg.

Etter bloggpausen min synes jeg helt ærlig at bloggen min har vært dårlig. Lite kvalitet, veldig korte og sist men ikke minst veldig upersonlige innlegg. Av en eller annen grunn så har jeg valgt å holdt mye igjen, og jeg tror helt ærlig det er på grunn av enkelte drittunger jeg har på Snapchat. Jeg skal ikke klage på dere, men jeg synes at jeg får lite tilbakemeldinger på innleggene mine, noe som er forståelig når de har vært så "meningsløse". Men når jeg har valgt å åpne meg og fortelle dere ting, er det sjelden jeg får høre om det er noe dere liker eller ikke. Det skal litt til å åpne seg så mye, så når jeg ikke får så mye tilbakemeldinger er det lettere å bare skrive "meningsløse" innlegg. Jeg skal selvfølgelig ikke legge skylda på dere, det er jo opp til meg hva som skal deles og ikke. Men jeg håper dere skjønner hva jeg mener?..

Det er lettere å slenge med leppa, enn å si noe positivt om et annet menneske, det vet jeg. Jeg har vært en drittunge selv. Jeg tror det er store deler av grunnen til at jeg har valgt å holde ting tilbake, fordi jeg konstant får høre at det eneste jeg gjør er å klage, og at jeg burde være mye mer positiv på bloggen. Jeg trodde ikke dette gikk inn på meg, før jeg bladde nedover bloggen min tidligere i kveld. Det er stor forskjell på de fra før bloggpausen, til etter, så det må jo ha gått inn på meg? Eller?...

Jeg har hele veien hatt lyst til å ha en blogg der personligheten min skinner igjennom, der dere får se minst 70% av det som foregår i livet mitt. Det er selvfølgelig ikke alt jeg kan dele, men det vet jeg at dere skjønner.

Dette innlegget ble kanskje litt rotete, jeg lot bare tankene mine styre det denne gangen. Personlig så er det det jeg liker best! Men jeg vet jo ikke om det er det dere liker, og jeg synes dette er vanskelig å forholde seg til. Jeg vil så gjerne gi dere alt det dere vil ha, men det er vanskelig når jeg ikke får noe spesielt med tilbakemeldinger. Dette skulle aldri ende opp som et klageinnlegg, jeg ville bare dele hva som befant seg i hodet mitt akkurat nå.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg føler meg endelig som meg selv igjen

 • Skrevet: 23.07.2017
 • Klokken: 19:37
 • Kategori: Blogg

Sminkeløs og ansiktet full av føflekker 💗

Nå sitter jeg og trasher på Oslo S, og venter på toget mitt. Det går egentlig hvert tiende minutt, men på grunn av ombygging går det ikke før om 40!!! minutter. Ikke har jeg mye strøm på telefonen heller, som jeg nå velger å bruke på å oppdatere dere.

Jeg tok disse fine bildene i parken tidligere i dag, og jeg blir faktisk glad av å se på de! Jeg vet ikke om dere har lagt merke til at jeg endelig har tatt etterveksten? Det føles i alle fall helt fantastisk, og jeg føler meg endelig som meg selv igjen. Jeg ser ut som en liten barbiedukke, and I love it. Dere skulle sett meg på Skaugum i går, jeg gikk og slengte med håret hele tiden. Noen som er fornøyd med frisørjobben, hehe.

For noen netter siden fikk jeg ikke sove, så jeg skrev ned alt jeg tenkte på. Dette har vært lagret i arkivet i flere dager, fordi jeg ikke har villet publisere det. Men akkurat nå så har jeg en "jeg gir faen"-dag, så jeg tror faktisk at jeg publiserer det senere i kveld.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Nei, du får ikke følge meg på Instagram

 • Skrevet: 23.07.2017
 • Klokken: 13:56
 • Kategori: Blogg

Nå ligger jeg og Mk i Sofienbergparken og taner. Det er sykt herlig vær i Oslo i dag, og det hjelper virkelig på humøret! Formen er mye bedre, og jeg må seriøst slutte å tro at jeg ikke kan gjøre noe dagen derpå. Jeg er alltid dårlig og giddeløs da, men de gangene jeg drar meg ut av senga så er det faktisk ikke så ille.

Forresten, etter jeg la ut et bilde av privatbrukeren min jeg har på Instagram, har jeg fått flere hundre følgeforespørsler. Jeg skjønner at dere er nysgjerrige, men den er faktisk så privat at kun de nærmeste får følge den. Jeg har null filter der, og deler absolutt alt. Jeg beklager, men jeg kommer ikke til å godta noen av dere. Jeg hadde satt pris på om dere ikke hadde spurt om å få følge meg der, for du blir ikke godtatt uansett. Du kan heller følge meg på den offentlige, som er henote 💗 Håper dere har forståelse for dette!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I'm going home

 • Skrevet: 23.07.2017
 • Klokken: 11:42
 • Kategori: Blogg

Jeg våknet helt gjennomvåt av svette, denne leiligheten er helt umulig å være i når det er sommer. Dere aner ikke hvor badstu det er her nå. Jeg har også kjempevondt i magen.. Jeg skal tvinge med meg Mk på butikken etterpå for å kjøpe paracet. Senere i dag skal vi ut å spise på Olivia, noe jeg gleder meg masse til! Vi skal også reise hjem i dag. Jeg gleder meg faktisk til å komme hjem, det skal bli godt å ta det roligere framover og få samlet meg litt.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Going out

 • Skrevet: 22.07.2017
 • Klokken: 23:00
 • Kategori: Blogg

Jeg har brukt hele kvelden på å smile, og jeg er evig takknemlig for at denne jenta kom seg trygt hjem fra katastrofen på Rhodos 💗

Nå sitter jeg på vors, og vi skal etter hvert komme oss til Skaugum. Men jeg tror vi kommer til å bruke kvelden på barhopping, ingenting er planlagt enda, så vi får se hva vi ender opp med. Jeg tenkte egentlig bare å oppdatere dere en siste gang, før formen tar meg!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

All by myself

 • Skrevet: 22.07.2017
 • Klokken: 13:32
 • Kategori: Blogg

Dette så veldig lite flatterende ut, men det er faktisk noe av det beste jeg vet. Manglet bare paprika, så hadde dette vært en luksusfrokost, i hvert fall for denne frøkna. Jeg ligger på sofaen med Topmodel rullende på TV'n, og HERREGUD hvor perfekt Nyle er? Jeg hadde lett datet han, ass. Jeg er egentlig sykt sliten, men jeg må uansett pakke kofferten min snart og komme meg inn til Oslo sentrum. Jeg føler jeg så og si aldri deler bilder av vennene mine, dere får ofte bare se meg. Kanskje dere begynner å bli litt lei av det? Jeg prøvde å tvinge med jentene på bilder nå, men de vil ikke være med på bloggen min :( Derfor ble det kun bilder av meg og verdens beste bamsebebi 💗 Neida.. Sannheten er at de alle ligger og sover. Det tar på å være på Rhodos i to uker, så de er med andre ord veldig slitne.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg har aldri vært så redd før

 • Skrevet: 22.07.2017
 • Klokken: 08:25
 • Kategori: Blogg

Jeg har nettopp stått opp, og sitter for øyeblikket og koser meg med kaffekoppen min. Vi skal straks ut døren for å hente jentene på flyplassen. De kommer hjem fra Rhodos i dag, noe jeg gleder meg enormt til.Jeg kjenner flere som befant seg på Rhodos da jordskjelvet skjedde, og jeg fikk høre om dette nesten med en gang. Da jeg fikk vite om det begynte jeg med en gang og skjelve, og tårene presset på. Det var nesten som jeg fikk panikkanfall. Jeg fikk virkelig kjent på redselen på å miste noen av mine nærmeste. Den følelsen unner jeg ikke min verste fiende en gang, fordi det var helt grusomt. Jeg følte meg så hjelpesløs fordi jeg var flere hundre mil unna, og det var absolutt ingenting jeg kunne gjøre for å hjelpe de.

Jeg begynte å ringe rundt og sende snaps til alle som var på Rhodos. Jeg fikk oppdatering fra de fleste, og så flere mystorys at det gikk bra med andre. Men jeg hørte ikke noe fra Mk, Mailinda eller Camilla. Jeg lå alene i senga og følte meg så hjelpesløs. Jeg ringte Mk 37 ganger, men fikk ikke noe svar. Jeg var overbevist om at det hadde skjedd henne noe, fordi hun alltid tar telefonen. Og om hun lå og sov, ville hun våkne, tenkte jeg. Mk er alltid den som våkner først, og lettest. Jeg sendte henne flere meldinger, og en av de siste jeg skrev var "MK OM DU HAR DØDD NO, SÅ E VI ITJ VENNA LENGER!!!!". Jeg var i formen da jeg sendte den meldingen, så den ga egentlig ikke så mye mening. Jeg fikk heldigvis tak i en trøtt Mailinda til slutt, og hun bekreftet at det gikk bra med alle sammen. Grunnen til at de ikke svarte var noe så lett som at de sov, og plagsomme meg prøvde å vekke alle, hihi, unnskyld jenter 💗 Men kjærleik er sterkt altså.

Jeg er evig takknemlig for at det gikk bra med alle sammen, og jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort om det hadde hendt de noe.. Jeg sender varme tanker til alle pårørende og alle som opplevde dette i Tyrkia og Hellas.Hahaha, nå får dere et lite innblikk i privatbrukeren min på Instagram. Redsel blandet med promille er ikke en god kombo. Nå roper Synøve på meg, så jeg må nesten komme meg ut døren. Det blir magisk å ha gjenforening med jentene igjen!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

En perfekt sommerdag

 • Skrevet: 21.07.2017
 • Klokken: 15:35
 • Kategori: Blogg


"Oi, Synøve, du har egentlig en veldig trent mage!"

Velkommen til Mayoo sin blogg


"Who the fuck are u"


Neida, bare kom inn hoes

Denne var sykt god!! Jeg har lenge lett etter en sunn erstatning til Solrik med smak av appelsin og jordbær. Det fant jeg i går! Sett bort i fra at det er kullsyre i denne, men de smaker helt likt!

Squadgoals. Toppen min er fra Ebay og buksen er fra Zara.

Kanskje dette innlegget ble litt rotete, men jeg fikk bare lyst til å kommentere hvert eneste bilde. Jeg har prøvd å oppdatere dere tidligere, men jeg har hatt de sykeste magesmertene, så jeg måtte tvinge meg selv til å sove over de. Tanken på å begynne å lete etter paracet fikk meg til å vri meg i smerte. De har heldigvis gått over nå, så jeg får håpe de har gitt seg for godt.

Gårsdagen var en perfekt sommerdag. Vi startet å grille hjemme hos Mayoo, med litt drinker til maten. Det endte med at vi tok oss en tur ut, og det var gøy det! Vi var på hele tre uteplasser, så noen taxiturer ble det.. Jeg ser også at jeg har spist junkfood og sjokolade i natt, ikke at jeg husker det men. Unødvendig kalorier det asss.... Jeg tenkte egentlig å gå ut døren for å kjøpe noe frokost, men jeg er ikke sulten så det får vente litt.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Når ting ikke går etter planen...

 • Skrevet: 20.07.2017
 • Klokken: 19:01
 • Kategori: Blogg

Haha, jeg blir nesten oppgitt over hvordan denne sommerferien ender opp. Vi skulle egentlig på camping i dag, noe vi bestemte oss for i går. Vi hadde pakket og alt, helt til vi kom på at vi kanskje burde ringe å booke hytte. Tanken på at det var fullt overalt, hadde aldri slått oss, og vi måtte bare le da det tilogmed var for fullt til å slå opp et firemannstelt. Vi ga likevel ikke opp, så vi ringte til alle campingplassene i nærheten. Vi prøvde tilogmed Telemark, som er to timer unna. Dessverre så var det fullt der også, så det ble ikke noe camping på oss. Veldig synd, fordi jeg hadde gledet meg masse. Jeg som trodde hele Norge var i syden på grunn av det stusselige været?

Nå er vi på grilling hos godeste Mayoo! Planen for resten av kvelden er fortsatt usikkert, som resten av livet mitt ;) Jeg har tatt en del bilder, men de tenkte jeg å dele i morgen!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Du må slutte å ta deg selv så høytidelig

 • Skrevet: 20.07.2017
 • Klokken: 13:32
 • Kategori: Blogg

Etter innlegget jeg delte i går har jeg fått flere tilbakemeldinger, og mange mener det var frekt av meg. Noen mener også at de mistet selvtilliten sin av det. Det var virkelig aldri meningen, det var ment som et humoristisk innlegg. Om du mister selvtilliten på grunn av noe så lite, så burde du ikke surfe på internett. Det jeg skrev var aldri frekt ment, og det finnes så mye verre ting på internett, som du da ikke vil ha godt av om dette ødela selvtilliten din. Folk må seriøst slutte å ta seg selv så høytidelig, og ha en dose med selvironi. Hvor ofte tror dere ikke jeg kommer over andre mennesker som "disser" hvordan jeg ser ut/tar bilder. Hadde jeg ikke tålt dette, måtte jeg sluttet å surfe på internett. Internett kan være grusom til tider, og det er noe alle vet. Jeg mener fortsatt at innlegget jeg delte ikke var frekt, det var kun ment som humor. Om du lurer på hvilket innlegg jeg sikter til, så finner du det HER.

Nå må jeg komme meg i dusjen også pakke. Jeg skal ut på en tur som jeg gleder meg masse til. Jeg oppdaterer dere senere hva jeg skal :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I dag gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før

 • Skrevet: 19.07.2017
 • Klokken: 23:46
 • Kategori: Blogg

Akkurat nå går jeg ned Karl Johan, jeg skriver altså fra telefonen. Jeg har nettopp vært å spilt minigolf med Synøve, Cornelia og noen kompiser av Synøve. Jeg har faktisk aldri prøvd det før, og jeg gjorde det overraskende bra. Jeg vil ikke si hvilken plassering jeg kom på, men jeg tapte ikke! Jeg klarte også å treffe på ett forsøk :-) Proud, hehe. Nå er vi på vei til Løkka, fordi ingen av oss vil hjem enda. Vi kan snakkes i morgen. Håper alt står bra til med dere!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Gutter som tar slike bilder, er stygge i virkeligheten

 • Skrevet: 19.07.2017
 • Klokken: 18:45
 • Kategori: Blogg

Er det noe som har fascinert meg lenge så er det hvordan enkelte gutter tar bilder av seg selv. Enkelte legger så mye innsats i bildetakingen at det nesten blir morsomt. Jeg kjedet meg i sta, så jeg bladde gjennom Tinder. Jeg hater egentlig Tinder, og har aldri brukt det sånn egentlig. Sett bort i fra de gangene jeg har vært medlem i grupper for å finne noen å vorse med. Jeg ble i alle fall inspirert til å lage et blogginnlegg til dere, nemlig gutter som prøver for hardt for å se bra ut.


De som kun tar bilde av halve ansiktet sitt.


Det å rynke med panna er vel gutta sin versjon av "duckface". Vi jenter redder oss selv ved å lage duckface, om vi for eksempel har en dårlig sminkedag, eller føler oss litt "chubby" i ansiktet. Dette er vel guttas save. Det er helt greit altså, jeg forstår dere. Men ikke kun ha bilder av deg og rynkepanna di, jeg vil gjerne se hvordan du ser ut, uten den innimellom også.


Så over til min personlige favoritt. Her går "rykepannen" igjen, men fokuset her er de som suger inn kinnene sine. Hva prøver du egentlig på? Se tynnere ut enn hva du egentlig er? Få tydeligere kinnbein?


De som ser bort på hvert eneste bilde, mest sannsynlig med et ansiktsutrykk i tillegg.
Gutter som har solbriller på, på hvert eneste bilde. Hva prøver du å skjule? Øynene dine? I så fall skal du vite at øynene er det mest tiltrekkende hos et annet menneske, just sayin.


Hulken som kun tar bilder i hettegenseren, der han ser svær ut. Han passer også alltid på å se ned når bildene tas.


De som kun har kroppsbilder av seg selv. Her passer de alltid på å skjule ansiktet sitt, eventuelt ser ned på hvert bilde. Dette "trikset" bruker jeg selv når jeg føler meg ufresh en dag. Det er da så lett og bare la telefonen dekke hele ansiktet.
De som skjuler seg på hvert eneste bilde. Her kan de også ha på et stort headset, eller en lue som dekker helt ned til bryna.


De som ikke vil bli gjennomskuet ved å åpenlyst ta bilde av halve ansiktet sitt, så de lar andre objekter skjule det for dem. Som for eksempel håret, playstation-kontrollen eller en brødskive. Ja, det så jeg faktisk på Tinder i sta.

Jeg vil bare opsummere at om du tar slike bilder, så betyr det ikke at du er stygg altså. Men hver gang jeg ser gutter ta slike bilder, gir jeg de aldri en sjanse. Det er veldig synd, fordi det kan faktisk skjule seg en kjekkas bak disse bildene.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

På vei til flyplassen

 • Skrevet: 19.07.2017
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Blogg


Aw, sidevalken på plass 💗 Buksen er forresten fra Sparkjøp, haha!

Nå er jeg og Synøve på vei til Gardermoen. Dere lurer vel på hvor vi skal? Det er nå jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere at vi er på vei til Rhodos, men jeg kan ikke lyve. Vi skal bare hente noen som er på vei hjem fra syden. Vi måtte ta litt sol før vi skulle hente de, kan jo ikke være hvit som snøen når alle andre er så brune. Alle er seriøst på ferie, og det er egentlig veldig dumt. Det er nesten ingen å finne på noe med, så vi vurderer faktisk en liten roadtrip for å gjøre noe i sommer! Vi får se. Jeg har lovt Mk å bli med på Skaugum på lørdag når hun lander fra Rhodos. Jeg kan nesten ikke svikte henne to ganger..

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Min egen hashtag

 • Skrevet: 19.07.2017
 • Klokken: 00:25
 • Kategori: Blogg


Da Synøve så hvor mye jeg hadde tatt på begynte hun å le og sa "lykke til med å ta av maska uten å grine da". Skjønner hun ikke at det er meningen slik at jeg får nappet av dunhåret jeg har i hele ansiktet?Haha, jeg aner faktisk ikke hva jeg skal skrive om. Jeg bare insisterte på å ta litt bilder av oss nå som vi gjorde noe så spennende som å ta ansiktsmaske. Om du holder på med noen eller har kjæreste, burde du fortelle han at denne masken er den beste, også be han ta det på skjegget sitt. Da får du dekket latterbehovet ditt for resten av uka. Trust me, I know. Så kan du dele det på Instagram og tagge #henotetipser så starter vi vår egen hashtag! Masken har stivnet og jeg ler mens jeg skriver dette. Herregud, jeg er glad det ikke er noen andre enn Synøve som ser meg akkurat nå.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

For dum til å reise til Rhodos

 • Skrevet: 18.07.2017
 • Klokken: 12:50
 • Kategori: Blogg


For litt siden fortalte jeg dere at jeg og Mk vurderte å reise til Rhodos. Etter å ha snakket masse om det, bestemte vi oss for å reise. Det er egentlig veldig dritt å blogge om dette, fordi jeg skulle egentlig ha vært på Rhodos nå. Flyet vårt gikk 23.35 i går fra Oslo. Da vi var på vei ut døra for å reise til flyplassen sa Mk "vent litt, jeg må sjekke om jeg har med passet mitt". Det tok ikke lang tid før jeg kom på at passet mitt ligger på soverommet mitt i Trondheim. Jeg måtte derfor bare vinke farvel til Mk og la henne reise alene.

Det var selvfølgelig mer dramatisk enn dette, bare se for dere hele scenarioet, to glade jenter på vei til Gardermoen, så må en bli igjen fordi passet ligger 50 mil unna. Jeg fikk kjempedårlig samvittighet for at hun måtte reise alene, men vi kjenner heldigvis flere som er der så hun har andre å være med. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg er kjempedeppa for at jeg ikke fikk vært med, jeg kunne virkelig trengt å komme meg litt bort..


This could have been me, but I'm stupid

Ikke bare våknet jeg med forkjølelse, men det er heller ikke så fint vær i Oslo som de hadde meldt i går. Livet er hardt i dag altså. Jeg må få gjort noe i dag for å få tankene på noe annet enn Rhodos, så det første blir vel å endelig ta den grusomme etterveksten min. Deretter vil jeg trene og ta solarium. Jeg tror kanskje jeg skal få postet videoen av tatoveringen jeg tok også :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Gravid?

 • Skrevet: 17.07.2017
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Blogg

Se hva jeg nettopp klarte å gjøre da :))))) Jeg har tettet dusjen og det stresser jeg litt over, fordi jeg er ikke hjemme, så det er ikke min dusj.. Vi får bare krysse fingrene for at det renner gjennom:) Jeg har altså ikke mye å komme med, om dere ikke forsto det.

Akkurat nå ligger jeg i senga og tar på puppene mine, de er unormalt store og ømme. Så enten er jeg gravid, eller så er mensen på vei. Helt krise om jeg er gravid for jeg skal ikke ha barn, men det orker jeg ikke å ta stilling til, før jeg vet noe for sikkert. For første gang i livet mitt vil jeg faktisk ha mensen, lol. Planen i dag var egentlig å sole meg ute, men det ble plutselig iskaldt... Det blir vel en tur på Brun og blid i løpet av dagen :-) Kanskje jeg setter snuten min hjemover også, det er bare så vanskelig å dra når man trives så godt!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I'm in love

 • Skrevet: 16.07.2017
 • Klokken: 23:44
 • Kategori: Blogg*
Dette var et dårlig bilde, men jeg synes det beskriver følelsen min perfekt!

Hver gang jeg kommer hit er det som om jeg er 16 år igjen og forelsket. Det er helt rart at en by kan gi meg disse følelsene, men det er bare noe spesielt med Oslo. Jeg trives så godt hver gang jeg er her, og når jeg lander på Gardermoen pumper hjertet mitt litt ekstra. Jeg vet jeg er rar, men jeg kan ikke noe for disse følelsene. Det er digg å få en sånn lykkerus av noe så lett som å besøke en by. Jeg kjenner at jeg gruer meg til hjemreise.. Jeg har bestilt flybilletter til Trondheim i morgen, men spørsmålet er jo om jeg skal møte opp på flyet, hehe. Jeg har tenkt i hele dag at hva er det jeg skal hjem til Trondheim for? Det hadde jo selvfølgelig vært superkos å møte jentene igjen, men ellers enn det er det ingenting å komme hjem til. Tidligere i dag snakket jeg litt med Mk om å reise ned til Rhodos. Egentlig så frister dette veldig, men det er bare et eller annet som holder meg igjen. Det kommer vel ikke til å bli så godt mottatt av enkelte, siden de mener jeg er alkoholiker:P

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Date

 • Skrevet: 16.07.2017
 • Klokken: 20:38
 • Kategori: Blogg


Haha, når skal jeg lære meg å pose? Jeg ser ut som en fjomp

Akkurat nå sitter jeg på Olivia på Aker Brygge og blogger fra mobilen. Vi har akkurat bestilt og dere kan vel gjette hva jeg bestilte.. Foccacia ofc, det er jo så godt! Jeg husker jeg klagde på at det ikke var så godt sist jeg spiste det, men nå fant jeg ut hvorfor. Jeg hadde bestilt feil, haha, det er så typisk meg! Magen rumler, så jeg håper maten kommer snart :-) Jeg må uansett legge bort telefonen nå, må jo nesten være litt sosial når jeg først er ute å spiser.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg er alkoholiker

 • Skrevet: 16.07.2017
 • Klokken: 13:18
 • Kategori: Blogg

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Noen ganger så er jeg bare lei, så jævlig lei. Lei av å være offentlig, lei av at du tror du kan si hva du vil til meg, så lenge du er anonym så skader du vel ingen?

Etter jeg postet innlegget i går har jeg fått flere tilbakemeldinger fra folk som slenger med leppa, de mener jeg er en alkoholiker. Vet dere hva en alkoholiker egentlig er? Ja, jeg har drukket en del i det siste, men ikke unormalt mye til å være ung. Jeg har vært på festival, og da drikker man hver dag når man er der. Jeg var der i tre dager, så var jeg ute på torsdag og i går. Ungdommer er på fyllaturer og drikker hver dag i to uker, men ingen kommenterer det. Hvorfor? Fordi de ikke er offentlig.

Ikke misforstå meg, jeg tar meg ikke nær av det. Jeg er bare lei av at alle skal kommentere absolutt alt jeg gjør. Og uansett hva jeg velger å gjøre, er det alltid noen som har en mening om det. Det er slitsomt, og i dag er en sånn dag hvor jeg bare er så jævlig lei...

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg ble overrasket av den personen jeg har savnet mest i dag!!!!

 • Skrevet: 15.07.2017
 • Klokken: 22:34
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen 💗 Håper dere har det bra i kveld, det har i alle fall jeg! Akkurat nå sitter jeg hjemme hos ei venninne, og jeg er så GLAD! Personen jeg har savnet mest kom til Oslo i dag!! Dere kjenner vel igjen jenta på bildet? MK IS IN THA HOUSE! Hallo, duoen er tilbake, og det føles helt fantastisk. Vi er klare for nye eventyr, så den alkoholpausen får jeg utsette litt. Det må da være lov når bestevenninna plutselig dukker opp på døra!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Ask me anything

 • Skrevet: 15.07.2017
 • Klokken: 16:03
 • Kategori: BloggNå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen, så det er vel på tide! Jeg får støtt og stadig spørsmål fra dere på alle mine sosiale medier, og det er ofte de samme. Derfor synes jeg det er mye bedre å samle alt på en plass, så kan jeg dele svarene her på bloggen, slik at alle får de med seg. Spør meg om akkurat hva du vil, jeg kommer til å svare på alt :-) Som dere vet er jeg veldig ærlig av meg, så nå har dere en gylden mulighet til å utnytte det :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg liker tydeligvis å provosere

 • Skrevet: 15.07.2017
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Blogg

Uff.. Det finnes så mange sinte mennesker her i verden. Jeg forstår at livet ofte kan være kjipt, tro meg, jeg har hatt det kjipt. Men slutt å la sinne ditt gå utover andre, spesielt folk du ikke kjenner. Du får det ikke bedre med deg selv ved å "hakke" på de rundt deg. De siste dagene har jeg hatt åpen Snapchat for å få tilbakemeldinger fra dere, på hvilke videoer jeg skal spille inn og hva jeg skulle tatovere i går. Hver gang jeg åpner snappen min, kommer det alltid inn noe negativt. Alt fra at jeg er en stygg fitte, til en alle hater. Okei, om jeg er så ekkel, hvorfor sletter du meg ikke da? En gjenganger er at de blir provosert av bloggen min på grunn av bildene jeg velger å dele. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si her jeg, for tror du virkelig at jeg blogger kun for å tilfredstille deg? Jeg kommer aldri til å slutte å poste akkurat det jeg selv vil, så du sløser bare bort tiden din. Men for all del, fortsett med det om det får deg til å føle deg bedre.

Disse bildene er fra torsdag forresten. Treningen gikk helt ok. Jeg har gnagsår som ser ut som kjøttsår, etter Stavernfestivalen, så dere kan se for dere smertene da jeg løpte. Jeg skal i alle fall prøve igjen i dag :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Følgerne mine bestemte hvilken tatovering jeg tok i dag

 • Skrevet: 14.07.2017
 • Klokken: 20:32
 • Kategori: Blogg

Hei! Beklager for så sen oppdatering, men jeg har vært ute av leiligheten helt til nå. Vi kom nettopp hjem, og jeg er ganske sjokkert over hva jeg gjorde for noen timer siden. Jeg tror ikke det har gått opp helt for meg hva jeg har gjort, jeg tenker ikke langsiktig, men det vet dere vel. Jeg fikk bare for meg at jeg ville gjøre noe sykt, så jeg bestemte meg for å tatovere meg i dag!

Én som følger meg på Snapchat fikk bestemme hva jeg skulle ha på kroppen resten av livet, noe jeg synes er veldig tøft gjort av meg. Jeg må nesten nevne at dette er min første tatovering, så det at jeg lar dere velge hva jeg skal tatovere, synes jeg sier mye om hvor glad jeg er i dere 💗 Det jeg endte opp med må dere nesten se på, til youtubevideoen kommer ut, men det var noe veldig LOL. Jeg hadde ikke så lyst til å ta den, men jeg feiget ikke ut, og det er det viktigste! Det skal sies at jeg ble litt fornøyd, og jeg synes tatoveringen er lættis, just like me ;)

Jeg har filmet alt, så dere får vært med meg på min første tatoveringsopplevelse gjennom min youtube-kanal (HER). Jeg skal begynne å redigere videoen nå, så skal jeg prøve å få postet den i løpet av morgendagen. Filmen vi spilte inn i går, kommer forresten senere i kveld! Det var forresten latterlig vondt, og Synøve fikk virkelig gjennomgå, fordi jeg moste hånden hennes, hihi, unnskyld 💗 Det var Frank på Attitude Tattoo Studio som tatoverte meg, og han var perfekt. Bare se for dere de nervene jeg hadde, men han roet meg ned og gjorde en utmerket jobb! Noen som klarer å gjette hva jeg tok tatovering av i dag?

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Nå er det like før!!!

 • Skrevet: 14.07.2017
 • Klokken: 13:41
 • Kategori: Blogg


Jeg og Synøve våknet klokken 08.30, men begge sovnet til doktor Phil rullende på Tv'n. Vi våknet faktisk ikke før nå.. Begge to er vel litt sliten etter gårsdagen. Vi ligger for øyeblikket i sengen å redigerer videoen vi spilte inn i går, og jeg tror jeg kan bli ferdig til i kveld! Det ser ut som at den blir veldig morsom, så jeg håper dere gleder dere! Det er forresten ikke lenge til jeg skal gjøre det syke jeg fortalte dere om i går. Jeg poster som sagt video på Snapchat rundt 16.00! Jeg gruer meg så sykt, men jeg tror det blir sykt lættis. Nå tenkte jeg å fortsette å redigere videoen før jeg må begynne å sminke meg. Vi snakkes snart da, dere 💗

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I'm too good for you

 • Skrevet: 14.07.2017
 • Klokken: 01:22
 • Kategori: Blogg

Halla! Nå er vi på Heidis, lol, jeg vet. Men jeg skal tydeligvis blogge, selvom formen er ganske drunk, if you know what I mean. Jeg ville bare oppdatere jeg :-) Jeg tenker seriøst på bloggen 24/7, så jeg håper dere setter pris på det! Jeg har det bra, men jeg gruer meg sykt til i morgen. Men siden jeg drikker i kveld (ja, jeg vet jeg skulle legge alkoholen på hylla), men jeg trenger å være "tøffen" i morgen. Jeg vet ikke om dere skjønner hva jeg mener, men dagen derpå så er jeg veldig "tøffen", typ sånn at I don't give a shit ;) Men ja, skolesøknaden er den vi setter høyest, om du ikke forsto det. Omg, nå må jeg avslutte, vi snakkes i morgen! (Dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å skrive dette innlegget, håper ikke det er noe feil) Snakkes i morgen!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg er veldig lei meg

 • Skrevet: 13.07.2017
 • Klokken: 20:55
 • Kategori: Blogg


Solen rett i ansiktet, herlig det! Her får dere se alle mine urenheter og dunhår 💗💗💗

Først og fremst, tusen takk til alle dere som har addet meg på Snapchat, veldig gøy å se at så mange vil følge med på det jeg skal gjøre i dag. Derfor gjør det litt ekstra vondt å fortelle dere at det skal ikke skje før i morgen. Jeg har brukt store deler av dagen på å prøve å få det til å gå i boks, men dessverre så gikk det ikke min vei.. Men det kommer til å skje i morgen, så om du ønsker å ta en del av det kan du fortsatt adde meg på Snapchat (Henote94). Du må være aktiv rundt 16.00 for da kan du bestemme noe sykt, som jeg aldri har gjort før. Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke fikk til å gjøre det i dag, men tro meg, det er enda verre for min del, fordi nå må jeg grue meg lengre.. Jeg vil egentlig bare bli ferdig med dette!! Som plaster på såret skal jeg og Synøve spille inn en "Would you rather" video. Ønsker du å være med på den, så bare add meg på Snapchat, så tar vi med de sykeste dilemmaene. JEG ER GLAD I DERE, takk for at dere er så snille med meg hele tiden!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Dette blir det sykeste jeg noen gang har gjort

 • Skrevet: 13.07.2017
 • Klokken: 15:30
 • Kategori: Blogg
Jeg og Synøve har akkurat spist og nå gjør oss klare for trening. Vi skal først ta sol, før vi skal ut å løpe intervaller. Jeg gleder meg sykt til å komme i gang! I går kveld la jeg ut noen snaps hvor jeg spurte dere om hva slags videoer vi skal spille inn til Youtube-kanalen min (HER), og jeg fikk mange gode ideer! Det jeg bestemte meg for å gjøre er faktisk helt SYKT, jeg vil ikke fortelle om det enda fordi jeg kommer til å dele alt på Snapchat (Henote94) senere i dag. Jeg gruer meg, fordi jeg har aldri gjort dette før og det går ikke an å angre på det... Jeg er veldig spent, og jeg tror det kommer til å bli veldig morsomt, hvert fall for dere! Enn at jeg gjør dette for dere.. OMG, nervene har allerede kommet.. Legg meg til på Snapchat om du ønsker å ta en del av det! Det er tross alt dere som bestemmer :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg føler meg feit

 • Skrevet: 13.07.2017
 • Klokken: 01:32
 • Kategori: Blogg
Hello camel


Kosedressen min er fra Sparkjøp av alle ting.

Nå ligger jeg i sofaen stappmett, dere aner ikke hvor mye jeg har spist i dag. Jeg og Synøve gikk en tur til butikken tidligere i kveld og vi kjøpte så mye drittmat. Så nå sitter jeg her da, og er irritert på meg selv. Jeg klarer ikke å ta meg sammen, og jeg føler alle andre er så flinke.. Jeg er veldig sikker på at det er alkoholen som ødelegger.. Jeg må virkelig legge den på hylla for en periode om jeg skal føle meg vel igjen. Jeg føler meg rett og slett feit og ekkel her jeg sitter. Nå er det sikkert noen av dere som kommer til å reagere på at jeg sier dette fordi jeg er jo ikke feit, men alle har lov til å føle seg dritt innimellom. Jeg har drukket, spist dårlig mat og ikke trent på fem dager, og det kjennes virkelig på kroppen. Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er, men likevel er det tydeligvis et problem å ta seg sammen og få gjort noe med det. Jeg skal i alle fall prøve, så kan jeg oppdatere dere om det på bloggen. Jeg vet det er veldig etterspurt, så jeg skal bli flinkere på å dele mat jeg spiser og hva jeg trener. Nå skal jeg legge bort Macen og følge med videre på filmen vi ser på. Håper dere har hatt en fin kveld 💗

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Hvordan var jeg på VGS?

 • Skrevet: 12.07.2017
 • Klokken: 21:35
 • Kategori: Blogg

Jeg fikk faktisk noen tilbakemeldinger fra dere om hva jeg kunne blogge om i dag, og det er jeg veldig glad for! Så takk til dere som la igjen kommentarer og skrev til meg på Snapchat. Nå har jeg masse jeg kan blogge om framover, så dette blir spennende :-) Det var noen som ville at jeg skulle skrive om hvordan jeg var på videregående, og den synes jeg var litt morsom! På tre år så forandret jeg meg veldig, og jeg er absolutt ikke samme person i dag som jeg var da. Jeg tenkte å ta for meg år for år, fordi det skjedde en del på de årene.

Førsteklassen:

Hahaha jeg blir nesten litt klein av å dele dette bildet, men siden Lindis postet det på veggen til Mk på bursdagen hennes har jo de fleste fått det med seg. Jeg hadde kullsvart hår og brukte selvbruning fra Dove, så jeg gikk ofte rundt som en appelsin. Jeg festet ganske mye, og la på meg veldig på dette året. Jeg var verdens lateste person og spiste ofte cheez doodles og drakk iskaffe til middag. På denne tiden var det om å kline med flest på én kveld, og jeg husker at jeg toppet dette hver fest. En gang klinte jeg faktisk med 18 gutter!!!! på en kveld. Ikke spør meg hvordan jeg rakk det, fordi det aner jeg ikke selv. Jeg oppførte meg som en fjortis og jeg var dramaqueen. Jeg kranglet med veldig mange, ganske ofte. Jeg ante ikke hva selvinnsikt var fordi jeg hadde alltid rett og gjorde aldri noe galt. Jeg knuste også hjertet til en gutt på dette tidspunktet og det er noe jeg angrer meg mest for, fordi ingen fortjener å få hjertet sitt knust.


Dette bildet er tatt på hytta til Mk, se så små vi var!!

Andreklasse:

Jeg oppdaget solarium og andre midler for å bli brun, som jeg kanskje ikke burde skrive om på bloggen. Jeg hadde et helt jævlig år, dere aner virkelig ikke hvor langt nede jeg var. Jeg ble mobbet og hengt ut på nett, noe som var helt nytt for meg, fordi jeg hadde aldri blitt mobbet før. Jeg gikk til psykolog, men det hjalp veldig lite. Jeg hadde ingen ekte venner i klassen og var ofte alene. Det var flere ganger i løpet av året at jeg knakk sammen og gråt, men jeg passet alltid på at ingen fikk det med seg. Det var veldig få som visste hvordan jeg hadde det, og de som visste det gikk i en annen klasse enn meg. Det er grusomt å føle seg så alene, og det ødelegger virkelig måten du ser på deg selv. Jeg kan skrive et lengre innlegg om dette senere om hva jeg følte og hvordan jeg ble bedre. Jeg tror det er veldig mange som har det slik som jeg hadde det, så kanskje det kan hjelpe noen å bli bedre.. Jeg var også sykelig opptatt av å være brun og tok solarium hver dag før skolen. Når man ikke har det bra med seg selv så er det ofte man blir opphengt i noe, så alt jeg brydde meg om var å bli brun.

Tredjeklasse:

Jeg byttet klasse første skoledag fordi ting hadde ikke blitt bedre selvom det hadde vært sommerferie. Heldigvis ble ting bedre, og jeg fant virkelig ut hvem som var de ekte vennene mine. Jeg var skolelei, så jeg gjorde det helt OK karaktermessig. Jeg begynte også å trene ordentlig dette året, og fant gleden i styrketrening. Russetiden var fantastisk, men jeg kunne spart meg for mye dritt jeg gjorde mot andre. Jeg hadde også en gutt på dette tidspunktet som jeg hadde det veldig bra med.

Jeg er glad jeg har vokst etter videregående og ikke er den samme shitkiden som jeg var på dette tidspunktet. I dag har jeg selvinnsikt og skjønner som oftest når jeg gjør noe feil. Jeg vil også si at jeg er en mye bedre person i dag, fordi jeg er snill og veldig omtenksom. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg er lei

 • Skrevet: 12.07.2017
 • Klokken: 15:35
 • Kategori: BloggHei dere! Beklager for sen oppdatering men jeg har vært så dårlig i dag. Jeg er forresten hjemme hos Synøve, og dum som vi er, bestemte vi oss for å dra ut i går. Egentlig skulle vi ha ost, kjeks og vinkveld, men det ble fort spritfylla. Det kjennes i dag for å si det sånn. Jeg trodde aldri jeg kom til å si det, men jeg er faktisk lei av alkohol. Det skal bli magisk å komme hjem og bare slappe av. Jeg håper virkelig at det ikke skjer så mye framover, fordi kroppen min tåler snart ikke mer. Jeg har egentlig ikke så mye å komme med, noe som er veldig uvant meg fordi jeg har da alltid så mye på hjertet... Men i dag er jeg helt tom, jeg aner ikke hva jeg skal blogge om. Kanskje dere kan komme med noen tips om hva dere vil lese om? Jeg håper virkelig jeg får noen kommentarer nå, om ikke kan jeg ikke love noe oppdateringer i dag..

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

En god latter på andres bekostning

 • Skrevet: 11.07.2017
 • Klokken: 14:22
 • Kategori: Blogg

I natt lå jeg å bladde gjennom noen av bildene jeg har lagret på Macen, og der fant jeg litt av hvert. Egentlig så hadde det vært mest gøy å dele de bildene jeg har lagret i mappen "my eyes only", men da tror jeg at jeg mister leserne mine. Jeg kan i alle fall starte med de bildene jeg plukket ut i natt, som er ganske milde i forhold til de andre jeg har. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
På dette tidspunktet hadde jeg nettopp oppdaget "Jenselter" på Instagram og ble inspirert til å dele rumpebilder av meg selv. Jeg prøvde meg på å være "inspogirl" om dere ikke ser det. Eneste som klaffet på dette bildet var lyset som traff rumpa, men jeg ser jo ut som en idiot? Magen er større enn puppene mine, (det er jo selvfølgelig vinden), eller er det de tre kjekspakkene jeg pakket i meg rett før shooten kanskje? Jeg var i alle fall sykelig opphengt i Jenselter, og dere kan se for dere hvor startrucked (kødda, starstrucked) jeg ble da hun kommenterte et bilde av meg på Instagram. Det er sykt hvor opphengt vi blir i disse "kjendisene" ass. Hun er da bare ei vanlig jente som har slått gjennom på Instagram, likevel fikk jeg tidenes lykkerus gjennom kroppen da hun hadde sett min Instagram. Målet mitt på denne tiden var altså at jeg selv skulle slå gjennom på Instagram med rumpa mi. Verste av alt var at jeg hadde trua.

Magaluf 2014;

Nesten like tan som cocopopsa;)


Dette er et perfekt eksempel på hvor lat jeg er. Dette var før jeg visste hvordan man fikk til de beste selfiene, så her tok jeg et av de første bildene inne, foran et vindu. Jeg husker jeg tenkte "oi, dette var fint lys, bildene ble jo fine". Det kunne jo ha vært et fint bilde om jeg hadde gjort en innsats først. Hvorfor kunne jeg ikke bare gre gjennom det grusomme håret mitt og tatt litt vann i ansiktet? Det ser jo ut som jeg har sovet på trynet mitt med en bag på hundre kilo liggende over meg.


Dette bildet er ikke noe stygt av meg, men historien bak er litt morsom. Dere ser han gutten i bakgrunnen? Han var en danske jeg møtte random på i baren, og jeg forsto seriøst ikke et ord av det han sa. Dere vet, potatis i halsen. MEN, jeg skulle absolutt ha photoshoot med han, og vet dere hvorfor? Fordi han var digg. Jeg tenkte at "omg han der må jeg ha masse bilder av til å legge ut på Facebook så får gutta hjemme se at alle vil ha meg". Jeg har hvert fall sikkert 20 bilder med han her, men jeg vet ikke hva han heter engang, og jeg var med han i maks tre minutter. Jeg var en skikkelig playah på dette tidspunktet, jeg snakket med mange, men møtte seff ingen av de. I did my self exclusive, if u know what I mean. Sykt LOL, men hallo jeg var 19 år.


Legendarisk tur dette ass. Her står jeg med blåshampoo i håret med en vodkadrink som sikkert er blandet 50/50. 


Her ser det ut som at noen har kost seg hardt natta før, men det var bare fulle meg som var litt for rung i rumpa da jeg slengte meg ned i senga. 

Summer 2014;

Her begynner søta å bli litt full ja.. Du ser det så lett på meg, øynene mine begynner alltid å henge når formen kommer sigende, men det vet jo dere, om dere har fulgt med på pærra. Jeg må bare si at jeg elsker komboen med lilla øyenskygge og knæsjrosa leppestift og negler. Sædcellebrynene er også onpoint;)


Jeg hadde en greie med å se mest mulig "artig" ut på bildene jeg tok på fylla før, jeg måtte jo vise hele Facebook at jeg var verdens mest lættise person. Her sto jeg i garderoben og bare slengte meg på disken mens jeg fikk ei venninne til å ta et bilde av meg. Det er ikke rart jeg støtt og stadig ble kastet ut fra utestedene, jeg trenger da ikke å se mer full ut enn hva jeg egentlig er. La oss skylde på det, da dere.


Nå lurer dere sikkert på hva det er jeg har i kjeften, er det ectacy (?) eller sånn papp du får i kirka vet du. Men nei, det er tatovering av alle ting, og det syns jeg var dritlættis.


Altså hello, se på resultatet!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dette bildet er knipset på nyttårsaften, natt til 2015. Jeg fatter ikke hvorfor jeg er så glad på dette bildet, for på dette tidspunktet hadde jeg magesår. Jeg hadde altså ikke spist på flere dager og dere vet at jeg er ei sur fitte når jeg er sulten. Jeg kan se for meg at jeg er happy fordi jeg har alkohol i blodet da. Ja, stupid I know. Har du ikke hatt magesår så skjønner du ikke smerten, men det å drikke vann gjør så vondt at du heller vil leve med en ørken i kjeften enn å drikke en dråpe. Jeg husker at jeg tenkte at så lenge jeg fikk presset i meg alkohol kom det ikke til å bli så vondt å spise, så det var jo smart å drikke med magesår?! Hallo i luken, hva hadde jeg røyka.

Jeg ble egentlig ganske fornøyd med dette innlegget jeg, eller veldig faktisk. Jeg lo masse da jeg skrev det, men det er kanskje ikke fordi det var så veldig morsomt men fordi alle minnene kom tilbake. Dere vet når dere skal fortelle en lættis historie til venner, så er det kun du som ler? Det er jo fordi de ikke har opplevd det jeg forteller, så de skjønner aldri hvor morsomt det egentlig var. Jeg håper uansett at dere likte dette innlegget og at det kanskje var litt morsomt, hehe.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Uken som gikk

 • Skrevet: 10.07.2017
 • Klokken: 23:50
 • Kategori: Blogg

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg i sofaen og er irritert, fordi jeg klarte å miste alt jeg nettopp hadde skrevet.. Det suger, fordi jeg ble egentlig fornøyd med det jeg skrev, men jeg får prøve å gjenfortelle det samme igjen da... Ellers ruller "How to be single" i bakgrunnen OG jeg er fortsatt i Oslo til dere som lurer på det!

UKENS TANKE: De siste dagene har jeg tenkt mye på at jeg har lyst til å lage flere Youtube-videoer. Dette er kun på grunn av dere, fordi jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger de siste dagene. Jeg synes også det er gøy å spille inn og redigere videoer. Tidligere laget jeg de kun fordi det ble etterspurt, men det slo ikke så godt an.. Derfor synes jeg det var flaut å laste de opp, fordi det var så få som så videoene mine. LOL, jeg vet.. Men nå ser jeg at Youtube-kanalen min har vokst og det er kjempegøy! Har du fortsatt ikke abonnert på kanalen min kan du gjøre det HER. Jeg hadde også blitt kjempeglad om dere hadde lagt igjen en kommentar på hvilke videoer dere vil ha framover. Jeg håper virkelig dere gjør det, om ikke må jeg legge igjen kommentarer selv:( Se etter navnet "Ina", så finner dere ut om det er meg som legger igjen kommentarer:P


UKENS OPPTUR: Stavernfestivalen!! Jeg vet jeg har nevnt det mye på bloggen de siste dagene, men det er seriøst en av de beste festivalene jeg har vært på! Gjett om jeg skal tilbake igjen neste år da! Dæven, her ble det mye utropstegn!!!

UKENS NEDTUR: Denne er litt tøff å skrive om fordi jeg sitter midt opp i det, og jeg har egentlig ikke så lyst til å uttale meg om det på bloggen. Jeg er mest irritert på meg selv fordi jeg er den som alltid sier at når ting er for godt til å være sant, så er de som regel det. Den siste måneden har jeg bare oversett den irriterende stemmen i hodet mitt og levd på en "fake" lykkerus, og det har virkelig bitt meg hardt i rumpa. Jeg hater at jeg ikke kan styre tankene mine, og det som er mest mindfuck er at jeg ikke skjønner helt hva som har skjedd. Men tiden leger alle sår, er det ikke det de sier? Jeg skulle bare ønske at jeg kunne skru av tankene noen ganger, tenk hvor lett det hadde vært å leve da.

UKENS PERSON: Andrea 💗 Det var kjempehyggelig å endelig se henne igjen og jeg koste meg masse med henne på lørdag!

UKENS ANTREKK: Jeg virkelig elsker denne outfitten og det er det mange av dere som gjør også! Dette er veldig meg. Det som er litt dumt er at alt er enten gammelt eller lånt, men jeg har lagt ved plagg som er veldig like! Grønn genser finner du ganske lik i fargen HER og lik i fasongen HER / Sko finner du HER / Jeans finner du HER (denne synes jeg minnet mest om buksa med tanke på fasong, stoff og farge.) Ellers har jeg andre favoritter HER og HER

UKENS MAT:
Jeg har jo selvfølgelig ikke bilde av dette, men om du var på Stavernfestivalen vet du hva jeg snakker om. Søtpotetfriesene med chillimajones, assa fyfaen, det er det sykeste jeg har smakt i hele mitt liv.

UKENS CRAVING: Pepsi Max!! Dette er virkelig en lifesaver når du har tredagers. Det rullet nettopp en reklame for Pepsi Max og slagordet de brukte var noe sånn "If you don't love it, u haven't taste it", helt sikkert feil engelsk, men dere skjønner poenget. Men hallo PM, hva slags slagord er det å bruke? Alle har da smakt Pepsi Max? Jeg hadde skjønt det om den reklamen rullet på planeten Mars lissm.

UKENS FLAUSE: Jeg har jo nevnt her på bloggen at jeg var dårlig de to siste dagene av festivalen. Jeg blir egentlig aldri spydårlig etter fylla, men de dagene jeg sov borte ble jeg selvfølgelig det. Den ene dagen satt alle ute og hygget seg på vors, mens jeg løp inn hvert 10ende minutt for å spy. Det endte med at de måtte dra opp til festivalområdet uten meg, fordi jeg var for dårlig. Etter noen timer kom jeg meg endelig oppover og alle kommenterte at nå så jeg mye bedre ut ja:) Det er kanskje ikke så rart, fordi jeg så ut som helvete tidligere. Ellers lå jeg borte natt til lørdag, og som jeg nevnte krabbet jeg meg ut av sengen og opp til doskåla tidlig på morgenkvisten. Det jeg ikke nevnte var at det sov noen på naborommet av badet som lå å hørte på de verste monsterlydene som kom fra lille meg. Jeg vet ikke om dette er så flaut jeg, men jeg ble i alle fall klein over meg selv og jeg følte meg som en fjortis på 15 år som hadde drukket for første gang.

UKENS FØLGER: Denne uken klarer jeg ikke å velge, så her må jeg nevne alle dere som kom bort til meg på festivalen! Det er alltid kjempehyggelig å møte på dere og dere er virkelig de beste 💗💗💗

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Drama på Stavernfestivalen

 • Skrevet: 10.07.2017
 • Klokken: 13:36
 • Kategori: Blogg
Dette er det eneste "matbildet" jeg har fra helgen, men det er kanskje ikke så rart siden det var omtrent kun dette jeg spiste. Det positive er at jeg ikke har fått noen ekstra festivalkilos;)
SØTESTE!!


Dette har vært en helt fantastisk helg, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye. Det var utrolig hyggelig å møte så mange av dere og jeg får aldri sagt nok hvor mye jeg setter pris på det! Jeg elsker virkelig de fine tilbakemeldingene jeg får, og det er alltid like hyggelig å møte på dere! Denne helgen har bydd på mye latter og moro, og den ble mye bedre enn forventet! Jeg synes lørdag var den beste dagen av de alle, fordi da møtte jeg Andrea. Vi hadde prøvd og møttes flere ganger i løpet av helgen, men siden vi begge er vimsete av oss, så har det tydeligvis vært en umulig oppgave. Da vi endelig møttes klarte vi å holde sammen resten av dagen og det er jeg så glad for! Det er sykt hvor forskjellige vi egentlig er, men likevel klikker vi så bra sammen. Jeg koser meg alltid når jeg er med henne og jeg kunne ikke stoppe å smile på lørdag. Det er lenge siden jeg har kjent på den lykkefølelsen!

Vi fikk også med oss Karpe Diem, og det var så jævlig fett! Jeg hadde aldri sett for meg at det kom til å bli så bra, men herregud hvor flinke de gutta er live!! Jeg kan leve lenge på lørdagen! Det var tipptopp stemning hele dagen og det endte bra, sett bort i fra at jeg krabbet meg bort til doen på morgenkvisten og spydde opp en hest. Nå når jeg ligger her på sofaen og faktisk skjønner at jeg overlevde, ser jeg tilbake på festivalen med et smil. Det er noe eget med festival altså, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker det. Stemningen, menneskene, musikken og artister som virkelig leverer, det kan du leve lenge på ass.


Jeg er så glad i denne gutten!! Alle fortjener en Henning i livet sitt 💗

Så over til noe annet; alltid når noe er helt fantastisk, må det jo bare skje et eller annet som ødelegger.. Det er i alle fall alltid sånn med meg og mine opplevelser. Noen av de jeg møtte på tok seg retten til å snakke om ting de ikke har peiling på. Jeg prøvde først og bare overse det, men etterhvert ble det så ekstremt at jeg måtte si fra at dette ikke var greit. Det endte jo selvfølgelig opp i at jeg selv ble skjelt ut, og de ble forbanna siden jeg ikke brydde meg. Noen kamper er så viktige å ta, og det å stå opp for vennene mine er noe jeg setter høyt på lista.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må nevne det her på bloggen, men det er ingen av de andre deltakerne jeg krangler med. Det er bare enkelte jeg tar avstand fra, og det er rett og slett fordi jeg ikke kommer så godt overens med de. Dere gidder jo heller ikke å bruke tid og energi på mennesker dere ikke klikker med? Ja, det har vært drama i gjengen og ja, dere har fått lest litt om det. Men ikke kom her og tro du vet alt fordi du har lest noen setninger på en blogg. Ting er sjelden slik man tror, og du som ikke har vært i Mexico kan nesten ikke uttale deg om det. Det er veldig lite dere egentlig vet, og det er det jo selvfølgelig en grunn til. Det er helt feil å bruke makten sin på å henge ut andre på sine sosiale medier, og det er noe jeg aldri kommer til å støtte, uansett grunn. Så nei, jeg har ikke noe juicy å fortelle fra festivalen. Sett bort i fra en gris som både jeg og Andrea satte på plass på lørdag, men dette skal jeg faktisk dedikere et helt innlegg til fordi dette er et utrolig viktig tema. Nå begynner øynene mine å henge, så jeg må faktisk legge fra meg Macen og få sovet litt. Jeg gleder meg til å oppdatere dere senere i dag!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg ble den type blogger jeg selv hater

 • Skrevet: 09.07.2017
 • Klokken: 20:20
 • Kategori: Blogg
Topp utsolgt, lignende HER/ Sko utsolgt, lignende HER/ Bukse HER, jeg har gjort hullene større. (Adlinks)

Hei alle sammen! Det var lenge siden! Jeg har faktisk savnet å trykke på tastaturet og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal ha som unnskyldning for denne pausen. Jeg hadde til og med pakket med meg både Mac og lader for å blogge for dere i løpet av helgen. Problemet er bare at jeg hadde alt på hotellet mitt og der sov jeg kun én av tre netter. Vi bodde ganske langt unna festivalområdet så det var lettere å crashe hos bekjente. Jeg tenkte å oppdatere dere senere i kveld med å fortelle dere hvordan festivalen var, med bilder. Formen har vært helt jævlig de to siste dagene, men den er heldigvis litt bedre nå. Jeg har faktisk spydd flere ganger, noe som jeg kanskje ikke burde nevne fordi det er ganske ekkelt. Men jeg trenger litt kjærlighet i dag, hinthint 💗

Jeg har kjempedårlig samvittighet for denne pausen og jeg lover at jeg skal gjøre det godt for dere igjen! Det er kjempehyggelig å se at dere fortsatt har trykket dere inn på bloggen min og at dere har savnet meg! Jeg har savnet dere også, men nå er jeg tilbake! Jeg vet veldig godt selv at det er sykt irriterende når bloggere du følger plutselig tar seg pauser uten å fortelle hvorfor. Jeg hater selv å trykke meg inn hos bloggere som aldri oppdaterer, så jeg håper dere kan tilgi meg og gi meg en ny sjanse 💗 Nå er jeg forresten i Oslo, og jeg er litt usikker på når jeg skal reise hjem. Men det får jeg bare ta litt som det kommer. Ellers har jeg nettopp dusjet og det er seriøst den beste dusjen jeg har tatt i hele mitt liv. Det er både godt men også rart å være i et hus igjen, jeg ble liksom så vandt til å bo i gjørma. Okok, hjernen min er ikke helt på jobb enda, så vi kan snakkes senere i kveld!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

På reisefot igjen.. Kanskje jeg møter noen av dere?

 • Skrevet: 06.07.2017
 • Klokken: 18:12
 • Kategori: Blogg

Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å reise til Oslo likevel. Jeg har vært på reisefot siden klokken 13, og er ikke fremme på hotellet før klokken 20. Jeg er allerede sliten og lei av å drasse på en unødvendig tung bag. Ikke rakk jeg polet heller, så kanskje jeg må være edru i kveld. Dette er jo dømt til å bli en dårlig kveld.. Neida, jeg skal se på kjæresten min Kygo opptre, så dette blir bra! Jeg tror forresten at jeg har glemt å fortelle dere at jeg skal på Stavernfestivalen? Nå vet dere det i alle fall! Kanskje noen av dere skal dit? Det hadde vært utrolig hyggelig å møte på noen av dere 💗


Etter jeg var ferdig hos legen var det et helvetes stress. Jeg rakk ikke annet enn å kaste på meg noen filler før jeg måtte løpe til toget for å komme meg til flyplassen. Derfor har jeg sminket meg på flyplassen. Hvor happy tror dere ikke jeg ble da jeg oppdaget dette grusomme lyset? Jeg vil si at du er meget rutinert på sminking, om du klarer å sminke deg med spotter som blender øynene dine. Jeg hater å sminke meg i "styggspeil" som jeg kaller det, og lite visste jeg at jeg har masse dunhår i ansiktet, før jeg sto der med sminkekosten. Jeg fikk ikke looken for å si det sånn.


Etter sminkingen var det klart for boarding og det tok ikke lang tid før nervene kicket inn. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater å fly. Ikke er jeg bare redd, men det er like før jeg fryser ihjel hver eneste gang jeg sitter på et fly. Jeg skjønner ikke hvorfor de har på den iskalde lufta på full guffe, vil de ha syke passasjerer eller?!? Heldigvis gikk flyturen smertefullt unna, sett bort i fra at jeg endte opp som en ispinne:)

Akkurat nå sitter jeg på toget, og jeg er ikke fremme før om en time. Jeg har fortsatt ikke spist noe i dag, så lunta er veldig kort. Men jeg skal prøve å ta meg sammen og holde ut den siste biten. Om ikke synes jeg synd på sidemannen;) Vi blogges fra Sandefjord/Larvik/Stavern?!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg er udugelig

 • Skrevet: 06.07.2017
 • Klokken: 10:07
 • Kategori: Blogg

God morgen dere! Nå er det like før jeg må gå ut døren fordi jeg skal være hos legen 10.45. Jeg er ganske oppgitt over meg selv fordi planen var egentlig å dra til Stavern i dag, men jeg bestemte meg for å bestille legetime i går. Lite visste jeg at jeg ville få legetime så fort og jeg tenkte ikke over at jeg skulle reise til Oslo i dag. Er det mulig å være så fjern?

Annet enn det måtte jeg sove borte i natt fordi jeg kan sove gjennom et jordskjelv. Jeg må altså ha noen til å vekke meg. Hos legen skal jeg sjekke utslettet jeg delte på bloggen for flere uker siden, jeg vet... Jeg er udugelig, men jeg er sjarmerende, håper jeg:)))

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Ja, jeg har cameltoe

 • Skrevet: 05.07.2017
 • Klokken: 23:05
 • Kategori: Blogg

Det føles ut som en evighet siden jeg kom hjem fra Oslo, så da jeg kom over disse bildene tenkte jeg at det var for sent å dele de. Men det er da ikke mer enn to døgn siden de ble tatt, så jeg skjønner ikke hva jeg har røyka, jeg ass. Det er hvert fall mange av dere som har spurt hvor outfitten er fra, etter at jeg delte bilder på min Snapchat (Henote94). Det som er litt dumt er at alt jeg har på meg er enten gammelt eller lånt, så jeg fant dessverre ikke noen av plaggene på nett. Men jeg har brukt lang tid på å finne klær som er veldig like, og du finner direktelinker under bildene. Det største problemet var å finne en lik bukse, men det er kanskje ikke så rart siden de fleste hullene er lagd selv. Jeg har gjort det mange ganger og resultatet blir alltid like fett!

affiliateslenker​Grønn genser finner du ganske lik i fargen HER og lik i fasongen HER / Sko finner du HER / Jeans finner du HER (denne synes jeg minnet mest om buksa med tanke på fasong, stoff og farge.) Ellers har jeg andre favoritter HER og HER

Jeg tenkte å komme dere i forkjøpet med tanke på overskriften. Sykt at det er så mye fokus rundt noe så teit som cameltoe. Det er da flere år siden det var flaut å ha det? Noe jeg synes er rart at det en gang var, fordi du har da en penis du også, ingen som kommenterer om man ser den gjennom buksa di. "Shit, fin penis:P" Haha, nei, nå må jeg legge meg. 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Free the nipple

 • Skrevet: 05.07.2017
 • Klokken: 12:24
 • Kategori: Blogg


Topp HER (den er på tilbud nå) / Shortsen er utsolgt, men du finner lignende HER (Adlinks)

Jeg våknet for 15 minutter siden og ligger fortsatt i senga og drar meg. Jeg er så sykt sliten, og veldig sulten kjenner jeg. Det skjønner jeg ikke helt, siden vi ikke gjorde annet enn å trykke ned på med mat i går. Tror dere ikke at etter at jeg publiserte innlegget i går så skjedde det noe mer da? Jo, vi fikk sleng på bilen flere ganger før vi fant ut at dette kunne vi ikke kjøre lenger med. Vi måtte sette på nødblink og ringe etter hjelp. Om jeg ikke husker feil så var vi i nærheten av Soknedalen, som er en time unna Trondheim. Vi måtte fint vente på å bli hentet. Så vi satt nå i bilen og ventet i overkant av en time. Ikke hadde vi strøm på telefonene våre heller :) Bilen måtte vi bare parkere siden den ikke var kjørbar. Jeg var ikke hjemme før halv tre i natt og vi startet å kjøre fra Oslo klokken 13.00.. Hvordan er det mulig?!

Disse bildene tok jeg da jeg kom hjem, og jeg hadde helt glemt at jeg ikke rakk å legge på nytt laken før jeg reiste. Jeg var så forbanna på meg selv, jeg orket ikke tanken på å legge på noe nytt laken, alt jeg ville var å legge meg. Jeg måtte holde inn magen på disse bildene for at det skulle se nogenlunde bra ut. Den gravidmagen jeg hadde i går trenger ingen å se;) Jeg vurderte faktisk å redigere vekk niplene mine på disse bildene, men når jeg går uten BH hele tiden må dere da tåle å se litt nipler her og der. Dette ble veldig rotete ser jeg, jeg må få i meg noe kaffe så kan vi snakkes senere!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

I dag får du lov til å kalle meg brødhode

 • Skrevet: 04.07.2017
 • Klokken: 22:29
 • Kategori: Blogg


Husker dere at jeg sa at alt som kunne gå galt, gikk galt på kjøreturen til Oslo? Vel, jeg tok feil. Vi er nå ute i huttiheita i en øde dal, vi har med andre ord ikke snøring på hvor vi befinner oss. Vi har selvfølgelig Google maps, men aldri hørt om dette stedet.


Det som egentlig skulle være seks timer i bil ender nå opp med å bli ti timer. Ikke har vi strøm igjen, så dette blir nok det siste du hører fra meg. Det som skjedde var at vi skravlet i vei og begge glemte å følge med på veien. Det var faktisk jeg som begynte å ane mistanke om at noe ikke helt stemte. Lindis ba meg sjekke kartet og jeg trodde ikke på det jeg så. Det kunne da ikke stemme at vi hadde igjen fire timer når vi var på Dombås for langt over en time siden. (Dombås ligger ca. to timer unna Trondheim.)

Vi gikk tom for strøm så vi måtte stoppe på nærmeste bensinstasjon vi fant. Vi fant ut at vi var på Bjorli, ikke at det sier oss så mye men... Som damen i kassen sa "lengjer ut på lanje kjem du kje". Vi ladet telefonene og spiste i samme slengen. Vi hadde tross alt ikke spist siden frokost.
Lindis sin mat...


Min mat... Jeg glemmer alltid å ta bilde av maten min, men nå som jeg blogger er det vel obligatorisk. Jeg kommer alltid på det etter jeg har begynt å spise. I tillegg får jeg aldri maten min til å se god ut på bilder. Det skal sies at min var mye bedre enn Lindis sin, men det er vel ingen av dere som tror på det.


Jeg som trodde jeg hadde blitt god til å posere? Jeg ser ut som tidenes heffalomp, fjompealarm!!!!!


Vi har pakket innpå godteri hele turen som har resultert i tidenes kvalme, allikevel måtte vi stoppe for å kjøpe en softis. Jada, jeg vet jeg egentlig er på diett. Men siden Lindis har bursdag OG vi har feilet så mye så er det faen meg fortjent!

Det mest komiske med hele turen er at vi senest i går snakket om hvor overraskende bra denne turen har gått. Vi er begge like fjerne og tenker sjeldent lenger enn til nesetippen, så dette måtte jo bare skje!! Tips til neste gang, følg med på veien innimellom de dype samtalene om livet.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Gårsdagens date

 • Skrevet: 04.07.2017
 • Klokken: 12:31
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Nå har jeg litt dårlig tid fordi parkeringen vår går ut 12.18 og jeg skal rekke å blogge og pakke ferdig. Jeg skal sitte i bil i hele dag fordi vi kjører fra Oslo til Trondheim. Men jeg lover å oppdatere dere på veien. Det blir mobilblogging, men det er vel bedre enn ingenting. Uansett, jeg tenkte å dele gårsdagen med dere. Lindis fyller 23 år i dag så vi var og spiste på Olivia i går for å feire henne. Jeg har cravet foccaciabrød siden sist jeg var der, så det ble det i går også. Lindis feilet som vanlig på bestillingen og endte opp med pasta med tomatsaus som hadde en ettersmak av fisk. Usj, jeg angrer meg fortsatt for at jeg smakte på maten hennes i går.


Fineste bursdagspia mi 💗


Søta som snakker i telefonen med crushet, næt

Jeg koste meg mye i går og det tror jeg Lindis også gjorde. Vi var der i flere timer og det hele endte med at jeg revnet buksen min mer i rumpa fordi jeg skulle vise Lindis en sexstilling mens vi satt der. Men som sagt, det er da fashion med hull i buksa på rumpa, jo større, jo bedre. Gratulerer så masse med dagen Lindis (MÅ DU HA MED 23?! hører jeg Lindis sier surt i bakgrunnen). Vi er begge livredde for å bli eldre, så jeg forstår frustrasjonen hennes kjempegodt. Nei, nå ser jeg at parkeringen har gått ut. Vi blogges senere i dag!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

No shame

 • Skrevet: 03.07.2017
 • Klokken: 23:43
 • Kategori: Blogg

Nå har vi akkurat kommet inn i leiligheten vi bor i, her i Oslo. For 15 minutter siden sto vi midt i Bogstadveien og tok bilder. Jeg blir faktisk ikke klein av det, og heller ikke Lindis. Bare tenk på hvor mange turister det er rundt omkring som knipser titalls med bilder. Det er ingen som tenker over dette, så hvorfor skal man tenke at andre bryr seg om at du selv blir tatt bilde av. (Okei, den setningen ble rar)

Ja, jeg har hull i buksa på rumpa. Sånt skjer når man squatter så sykt mye. Neida, det er da fashion. Jeg digger det i hvert fall! Nå skal jeg finne senga fordi vi skal kjøre hjemover i morgen. Vi har en lang kjøretur foran oss. God natt!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Standard bloggmorgen

 • Skrevet: 03.07.2017
 • Klokken: 12:14
 • Kategori: Blogg

God morgen kjære lesere! Jeg har nettopp våknet. Jeg sto faktisk opp klokken sju, men klarte selvfølgelig å sovne igjen. Grunnen til at jeg sto opp så tidlig var for at jeg måtte fylle på parkeringen på bilen vår. Vi hadde forresten ikke fått bot i går, jeg glemte jo helt at det var søndag så det var gratis parkering.
Jeg tenkte å ta noen koselige bilder til dere med morgenkaffen min, prøvde å være en standardblogger altså. Det gikk ikke helt etter planen fordi det ser ut som en svinesti her. I tillegg så har vi ikke kaffe, så koppen min er tom!


Jeg skal ha for forsøket da! Nå må jeg på butikken for å faktisk kjøpe kaffe, slik at jeg får våknet opp og gjort noe annet enn å vandre rundt som en zombie. Jeg har skrevet et innlegg som kommer senere i dag som er veldig etterspurt, så gled dere!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Uken som gikk

 • Skrevet: 02.07.2017
 • Klokken: 20:22
 • Kategori: Blogg

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg på verandaen og gomler på en baguette fra Joe and the juice. Gratis promotering, vær så god.

UKENS TANKE: At jeg må få gjort noe med den grusomme etterveksten jeg har, hvert fall innen jeg reiser til Stavern på torsdag. Veldig overfladisk av meg, jeg vet, men jeg har tidligere hatt så "dype" ukens tanker tidligere, så jeg bestemte meg for å ha en litt mer upersonlig en. Jeg vet ikke hva dere liker best, jeg?


UKENS OPPTUR: Det må være og se han her igjen 💗

UKENS NEDTUR: Soleklart at jeg mistet solbrillene mine i går! Jeg vet faktisk ikke om jeg gidder og kjøpe de for fjerde gang.. Kanskje jeg heller skal investere i et par nye, som ser helt annerledes ut. Kanskje det ligger en forbannelse over brillene, som gjør at jeg mister de hele tiden. Jeg tror det ass.

UKENS PERSON:
Hmmm, denne var vanskelig. Kanskje ei som het Sara som jeg møtte i går. Hun var verdens søteste og hun sa de fineste tingene til meg. Det skilte seg virkelig ut blant andre tilbakemeldinger og det er alltid slike jeg husker best. Hun ga meg masse motivasjon til å fortsette med deg jeg holder på med og det settes stor pris på! Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg elsker genuint snille mennesker. Takk for i går Sara, håper du koste deg like mye som det jeg gjorde 💗

UKENS ANTREKK: Hello summer! Den hvite toppen er dessverre utsolgt, men du lignende HER (ønsker du croptop så kan du bare brette den opp, det har jeg gjort tusen ganger)
Adidasjakke HER / Levisshorts HER / Nikesko HER / Bandana HER (adlinks)

UKENS MAT:

Jeg får vann i munnen av å se på dette bildet. Vegetarburger var virkelig over all forventning. Jeg elsker også mat jeg kan slurpe i meg, så jeg har sikkert på sju lag med forskjellig dressinger.

UKENS CRAVING: Grillmat og is! Jeg har mast meg til to grillinger med jentene allerede og jeg skal fortsette fordi jeg blir aldri lei. Is synes jeg er litt rart at jeg har cravet, fordi jeg egentlig ikke er så glad i det. Kanskje det har noe med varmen å gjøre?

UKENS FLAUSE: Hmm.. Det jeg kommer på i farten er vel noe som skjedde i går. Jeg hadde dratt fra uteplassen og sto utenfor en leilighet uten nøkler så jeg kom meg ikke inn. Jeg måtte så sykt på do og jeg ante ikke hvor jeg kunne gjøre av meg. Jeg letet lenge etter en skog å tisse i, men jeg fant ingen. I tillegg holdt jeg på å tisse på meg, så jeg klarte ikke å holde meg lenger. Derfor ble jeg nødt til å tisse i en busk som tilhørte en blokk. Akkurat da strålen sprutet mest kom det selvfølgelig en stor guttegjeng forbi. Ikke var de bare digge men de skulle også inn i blokka jeg urinerte foran. Om du ikke har funnet ut av det enda så er jeg veldig flink til å cockblocke meg selv (ikke bokstavelig talt).

UKENS FØLGER:


TUSEN TAKK! Det er av sånne kommentarer jeg får bloggmotivasjonen min fra. Det er flere dager jeg føler på at jeg ikke orker å blogge fordi jeg føler det er ingen som bryr seg om den. Dette har jeg skrevet om før, og det har blitt bedre men det henger der fortsatt. Det er noen dager det er så stille i kommentarfeltet mitt og da føles det som jeg blogger til veggen. Jeg forstår virkelig ikke hvordan toppbloggere kan ha stengt kommentarfelt, da mister jo bloggen litt av sjarmen. Jeg elsker hver og én kommentar jeg får fra dere og jeg synes det er utrolig koselig å ha en dialog med dere 💗 Dere er virkelig de beste, og det mener jeg! Jeg tror i alle fall at jeg skal investere i min første bok, fordi det er jeg sikker på at jeg har bare godt av. Jeg er fortsatt ung og jeg har massevis igjen å lære. Tusen takk for at du kom med denne tilbakemeldingen til meg!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Hvor mye kan gå galt egentlig?

 • Skrevet: 01.07.2017
 • Klokken: 21:34
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Beklager for så sen oppdatering i dag, men jeg har sittet i en bil omtrent hele dagen. Jeg og Lindis befinner oss nå i Oslo, haha, jeg klarte virkelig ikke å være hjemme lenge før jeg måtte tilbake. Kjøreturen vi nettopp har vært gjennom, er et eget kapittel. Alt som kunne gå galt, har virkelig gått galt.


Aw, søta prøver og posere

Alt startet egentlig før vi fikk kjørt én meter. Bilen hadde nesten ikke olje, så vi måtte fylle på dette selv. Hvordan tror dere det gikk da to blondiner skulle gjøre dette? Jo, vi fikk det selvfølgelig til, for hvor vanskelig er det å skifte olje lissom.

Okei over til det real shit. Kjøreturen fra Trondheim til Oslo tar egentlig seks timer, men vi brukte over åtte!! timer. Dette er litt av grunnen:
Dere aner virkelig ikke hvor mye uflaks vi hadde hele veien. Vi havnet alltid bak en campingvogn, og alle vet at disse aldri kjører fortere enn 60 km/t. Hver gang vi endelig fikk kjørt forbi, kom det selvfølgelig en ny fletting der en ny campingvogn havnet foran oss. Vi fikk også en gammel boble foran oss, kun for å irritere oss litt ekstra. For å toppe det hele møtte vi flere sykkelansamlinger. Dere kan bare se for dere irritasjonen vår når vi må kjøre 30 km/t i en 90 sone!! Men dette var ikke det verste. Det jeg irriterer meg mest over er sjåfører som ikke klarer å bestemme seg for hvilken fartsgrense de skal kjøre i. I det ene sekundet ligger jeg bak i 100 km/t før jeg må BRÅBREME for å unngå og kræsje i bilen foran, fordi h*n plutselig bestemmer seg for å kjøre i 60 km/t. Tenk på miljøet ditt svin, det skal være flyyyyt i trafikken. 

Vi skal ut i kveld så vi måtte stoppe på veien for å rekke polet, og vi bestemte oss for å stoppe på Oppdal. Jeg klarte faen meg å miste yndlingssolbrillene mine der.. For det første er de svindyre og for det andre er det det tredje paret jeg investerer i av samme type solbriller fordi de har blitt stjelt de tidligere. Jeg lette over hele kjøpesenteret og spurte alle ansatte om de hadde sett dem, men ingen hadde funnet noe :( Så jeg måtte bare kjøre videre uten solbrillene mine, nok en gang. Det mest ironiske i det hele er at jeg og Lindis satt og snakket om hvor billig denne reisen plutselig ble når vi bestemte oss for å kjøre bil (men det er en helt annen historie haha), og sekundet etter mistet jeg dem. Denne reisen ble ikke så billig likevel...

I tillegg til alt dette fikk vi problemer med eksosanlegget (?), så de siste ti milene hørtes vi ut som kåte 89'ere som rånet etter 98er puzz.

Okei, nå begynner jeg å bli i formen. Ja, jeg prioriterer faktisk bloggen på vors!! Vi snakkes i morgen fineste dere 💗

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Tips mot søtsug

 • Skrevet: 01.07.2017
 • Klokken: 08:16
 • Kategori: Blogg

Planen i går var egentlig å fortsette på prosjektet vi har på gang, men som dere vet tar ting tid og vi fikk ikke møttes alle sammen i går. Derfor ble det kun chilling og taning i solen med Lindis, som var mer enn bra nok for min del! Det ble heller ikke noe grilling som jeg hadde håpet på, men det gikk fint da Lindis hadde mye annet digg å by på.
Vi stekte blant annet disse veganske chilli- og osteboller. Jeg har faktisk ikke spist kjøtt på flere dager og jeg må si at jeg liker det! Jeg blir alltid så "tung" i kroppen av kjøtt, mens veganske produkter er lett fordøyelig og det merkes på de stadig flere doturene i løpet av dagen. 


Etter middag fikk vi lyst på is, så vi bestemte oss for å ta gåturen til butikken for å handle. Disse bildene er tatt 20.01 for å være presis, og solen stekte fortsatt! Det er jo lengre enn hvor lenge den er oppe i utlandet! Det er ikke rart at enkelte sover til klokken 15, du får da mer enn nok sol på kroppen i løpet av dagen uansett;)


Meg når jeg prøver å posere deilig:):) (Tok det kun med for å vise dere Heimdalsenteret i bakgrunnen💗💗)


Denne isen er så sykt god, og i tillegg er den ikke så usunn heller. Jeg er på diett, men jeg unner meg denne da den kun inneholder 60 kalorier!! Jeg klarer ikke lengre og ha en nazidiett hvor jeg ikke har noe å unne meg med, så derfor er denne min lifesaver når jeg er på diett. Du kan også gå fram og tilbake fra butikken om du vil gå i null. Da kan du unne deg to, eller tre av disse som vi gjorde, hehe.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg skjønner ikke hvordan de andre får det til

 • Skrevet: 30.06.2017
 • Klokken: 12:10
 • Kategori: Blogg

Jeg tok meg selv i å være en idiot i et sekund. Jeg tenkte og dele et innlegg der jeg fortalte dere hva jeg hadde brukt morgenen min på. På bildene over har jeg blant annet børstet av hår på den søte katten min og vasket sminkekostene mine. Og nå ligger jeg liksom ute og soler meg med frokosten foran meg. Sannheten er at jeg ikke har gjort noe annet enn og ta på meg treningstøyet etter jeg sto opp. Ikke har jeg fått drukket kaffen min heller. Jeg finnes ikke effektiv om morgenen så sjansen for at jeg hadde gjort alt dette innen nå var veldig liten.

Jeg ville komme med en oppdatering til dere før jeg la ut på en løpeøkt, men så kom jeg på at jeg hadde ikke noe spennende å fortelle om. Ikke det at det er så interessant med børsting av en katt og vasking av koster men.. Jeg skjønner ikke hvordan de andre bloggerne får til å ha så spennende blogger fylt med dager andre bare kan drømme om. Det er flere ganger jeg har følt på at jeg har et altfor kjedelig liv til å følge med på, og jeg sliter alltid med disse hverdagsinnleggene. Det er faktisk disse innleggene jeg bruker lengst tid på å skrive. Forteller jeg dere noe personlig eller en vanskelig historie ryker det fra tastaturet og jeg er ferdig på null komma niks. Det skal sies at disse innleggene er de jeg liker best og skrive, men jeg kan ikke ha en blogg med kun det som innhold. Det kan bli litt vel deprimerende, tror jeg.

Nå skal jeg i alle fall få i meg litt kaffe og kanskje litt mat før jeg legger ut på en løpetur. Jeg gruer meg, jeg husker ikke sist jeg løp så jeg har en feeling på at formen er dårlig..

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg holdt på å brenne av meg hånden

 • Skrevet: 29.06.2017
 • Klokken: 21:35
 • Kategori: Blogg

Bikinitoppen min er utsolgt men du finner lignende HER / Bikinitruse HER / Levisshorts HER (adlinks)

Disse bildene ble tatt for ti minutter siden, hvor sykt er ikke det? Det har vært så fint vær i hele dag og jeg har solt meg masse. Okei ikke masse da, men mye til å være meg. For å være ærlig frister det mest å kjøre en tur til solstudio for å ta litt sol.. Jeg har jo lyst til å være supertan!Det ble heldigvis grilling i dag også, eller ikke heldigvis for fyfaen jeg klarte å brenne meg. Marte kunne ikke være med i dag så noen andre måtte være grillsjef. Jeg og Lindis byttet litt på oppgaven siden Julie er livredd flammene og Mk er rett og slett for diva til å løfte en finger. Jeg tenkte at dette kunne da ikke være noe problem fordi det er da bare å slenge noe grillmat på grillen og vente. Jeg og Lindis er like fjern så vi glemte at vi hadde mat på grillen, så all maten ble svidd. Jeg vet ikke om dere tenkte over det, men det er en grunn til at jeg ikke deler noe av maten her på bloggen. Jeg gadd rett og slett ikke å ta bilde av noe som så så ekkelt ut.. Ikke bare klarte vi å svi maten men jeg klarte også å sette fyr på hånden min. Det som skjedde var at vi måtte holde ned hetta på gassbeholderen for å kunne tenne grillen. Dette skulle gå helt fint i følge mine venninner. Jeg var egentlig litt skeptisk, men tok likevel mot til meg og holdt hånda over gassen mens jeg trykte tennknappen for fullt. I det neste sekund kjenner jeg en intens brennende smerte på overflaten av hånden min. Jeg trakk hånden til meg med en gang. Jeg tror det som skjedde var at selve gassen tok fyr i lufta mellom gassbeholderen og undersiden av grillen. Ikke vet jeg, men jeg skal i alle fall ikke høre på vennene mine lenger. Så resten av dagen måtte jeg ise ned hånden, og det gjør fortsatt vondt. Vi får håpe at jeg ikke får noe brannsår. En ting er sikkert og det er at jeg ikke skal ha ansvaret for noe som helst ild framover. Som Julie sier: brent barn skyr grillen.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Er jeg og Andrea venner igjen?

 • Skrevet: 29.06.2017
 • Klokken: 14:00
 • Kategori: Blogg

Det er så sykt fint vær i Trondheim for tiden, så nå sitter jeg faktisk ute i bikini og blogger! Hvor deilig er ikke det? Senere skal jeg til Lindis sammen med resten av jentene. Jeg tror vi skal grille i dag også, jeg håper i alle fall på det! Jeg har fortsatt ikke trent siden jeg kom hjem, noe jeg egentlig har lyst til. Problemet er bare at det er så fint vær og da vil jeg ikke bruke tiden min inne på et treningssenter. Kanskje jeg kan få dratt med jentene med på noen rumpeøvelser i finværet, vi får se.


Over til noe helt annet; Etter at Andrea la ut en video av oss sammen på Instagram har det fosset inn meldinger om jeg er venner med Andrea igjen. Jeg tenkte egentlig ikke å uttale meg noe om det, men siden så mange lurer må jeg vel komme ut med det. JA, vi er fortsatt venner og NEI, vi har aldri vært uvenner. Jeg har aldri sagt et eneste vondt ord om Andrea, og kommer heller aldri til å gjøre det. Eller, tar hun fra meg vodkaflaska så skal hun få høre det;)

Jeg vil beklage om dere har misforstått innleggene mine tidligere. Jeg vet jeg selv valgte å dele hvordan forholdet mellom oss PH-deltakerne var, men jeg snakket generelt. Dessuten er dette noe alle burde forstå. Vi er en stor gjeng og alle kan ikke være bestevenner, fordi vi er alle så forskjellige. Det var ikke alle jeg klikket med og sånn er det bare. TV3 tar med personligheter som ikke passer sammen for å lage drama. (Ikke at det var så mye drama på hotellet da, haha). På intervjuene får vi spørsmål om blant annet mennesker vi ikke takler, og da tar de selvfølgelig med disse. Nå er jeg ikke hundre prosent sikker på dette, da jeg ikke sitter i castingen. Men utifra mine to års erfaringer med PH tror jeg dette er tilfellet. Anyways, Andrea er ei jente jeg er veldig glad i og jeg synes hatet hun har fått er ufortjent. Jeg beundrer henne veldig, for tenk så sterk hun må være for å tåle all den dritten enkelte slenger fra seg. Det er ikke alle som klarer å få slengt så mye etter seg og fortsatt holde seg positiv. Applaus til den jenta!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Grilling + outfit

 • Skrevet: 28.06.2017
 • Klokken: 23:56
 • Kategori: Blogg

Jeg har helt fantastiske venner som kom og hentet meg etter at jeg publiserte det forrige blogginnlegget. De "tvang" meg med på grilling og det er jeg kjempeglad for! Det er så deilig å få tankene over på noe annet, selv om jeg absolutt ikke ville ut døren tidligere i dag. That's what friends are for 💗


Marte, Mk, Julie og meg
Hvor digg så ikke burgeren min ut da? Dere kan gjette hvor stolt jeg var over å lage denne helt selv! Eller, Marte var grillsjef da, men jeg la den sammen og det er det som er det vanskeligste ;) Jeg prøvde forresten ut vegetarmat i dag og det var kjempegodt! Jeg har lenge kuttet ned på kjøtt, noe jeg mener alle burde. Det er bare tull at du trenger 500 gram i uka, ta heller litt hensyn til miljøet og ikke minst tenk på de stakkars dyrenes velferd! Du kan fint bygge muskler uten kjøtt, om det er det du bruker som unnskyldning. Jeg har ikke blitt vegetarianer, men jeg vil bare legge litt fokus på at vi ikke trenger så sabla mye kjøtt som vi tror.

affiliateslenkerSøta


Hvit topp utsolgt, men lignende HER (ønsker du croptop så kan du bare brette den opp, det har jeg gjort tusen ganger)
Adidasjakke HER / Levisshorts HER / Nikesko HER / Bandana HER 

Om du ikke eier en Levisshorts, er det noe du absolutt burde investere i. Det er ingen andre shortser som gir deg så fin rumpe som Levi's! Tro meg, jeg har prøvd de fleste merkene men jeg faller alltid tilbake til Levis. Jeg har min i størrelse W28, men den er så vidt passe (jeg er fortsatt på vei ned i vekt), men jeg fikk den absolutt ikke igjen etter litt for mye grillmat, hehe.


Det er også sykt mange av dere som har spurt meg hvor jeg har kjøpt disse solbrillene, og det skjønner jeg fordi de er utrolig kule! Jeg har lett etter de i tyve minutter nå, men jeg finner dem dessverre ikke. Jeg fant noen som var ganske lik i formen HER, i tillegg hadde de de kuleste detaljene!!

Akkurat nå ligger jeg i sofaen hjemme hos Mk og chiller med resten av jentene. Vi skal vel begynne å dra hjem snart fordi vi skal tidlig opp i morgen for å nyte det fine været. Vi fikk heller ikke jobbet noe med prosjektet i dag, så det må vi virkelig gjøre i morgen. Det er mye som mangler, og vi har tidspress på oss. I tillegg reiser noen av jentene bort på ferie i løpet av denne uken, så da må vi i hvert fall få det unnagjort før den tid kommer. God natt kjære lesere, vi snakkes i morgen!

💗 henote

Gla i mæ sjæl si

 • Skrevet: 28.06.2017
 • Klokken: 12:42
 • Kategori: Blogg

Hei! Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere mens jeg venter på at Lindis skal våkne. Søta sendte oss snap i gruppesamtalen vår ved midnatt at hu drakk kaffe, hvem gjør det? Det er ikke rart hun ikke får sove før langt på natt da..


Det ble plutselig slitsomt å pose. Det er trening å stramme magen assss.....


Jeg er så glad for at jeg fikk tips om at dette funket mot mensensmerter, uken min har blitt reddet! Dere er så hjelpsomme og jeg setter enormt stor pris på hver og en av dere 💗

Se så annerledes jeg ser ut her!! Kanskje det bare er jeg som legger merke til det, men det er i alle fall styggsiden min om du ikke forsto det. Ikke spør meg hvorfor jeg deler det. Jeg tenkte bare at dere har da sett meg med tidenes sår på overleppa + 11 kilo ekstra, så det kan da ikke skade;)

Nå skal jeg til mormor en tur å spise frokost mens jeg venter på Lindis. Jeg er så heldig at mormor bor i samme hus som meg 💗 Hun bor selvfølgelig ikke med oss, men i en leilighet som hører til huset. Det ble kanskje litt vel mange bilder av meg selv i dag, men det får bare være.

💗 henote

What I crave right now

 • Skrevet: 28.06.2017
 • Klokken: 08:45
 • Kategori: BloggGod morgen! Jeg har blitt helt hektet på "havrerundstykkene" mine som dere ser, de er gode!! I dag er det meldt helt latterlig fint vær i Trondheim, så planen er å ta meg en løpeøkt med litt rumpeøvelser etter økta. Senere skal jeg dra til Lindis for og jobbe videre med prosjektet jeg fortalte dere litt om. Bikinien skal på, så jeg deler sikkert litt bikinibilder med dere senere, so be prepared ;) Ellers har jeg brukt morgenen min på vindusshopping. Jeg vet dere elsker når jeg deler ting jeg synes er fint, så derfor tenkte jeg at dere kom til å bli glad av denne collagen:


1. Gul genser HER / 2. Treningstights HER og treningstopp HER / 3. Rosa solbriller HER / 4. Svart jakke HER. (Adlinks)

Jeg skal mest sannsynlig på en festival neste torsdag og jeg har så lyst på den gule genseren og de rosa brillene til jeg reiser. Ikke var det spesielt dyrt heller! Jeg tror faktisk jeg måå bestille de etter jeg har publisert dette innlegget. Jeg synes og jakken var utrolig fet, jeg elsker jakker det er noe "spesielt" med. Ååååh, dette blir vanskelig.. Likte du noen av plaggene?

💗 henote
 

Hvordan forbrenne 1300 kalorier

 • Skrevet: 27.06.2017
 • Klokken: 20:57
 • Kategori: Blogg


Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme hos Lindis og jeg er så utrolig sliten!! Etter et tips fra en supersøt leser om at Naproxen fungerer mot mensensmerter måtte jeg ta turen ned til Apoteket for å teste ut dette. TUSEN TAKK til deg som ga meg det tipset, det funket som bare det! Om du sliter med mensensmerter anbefaler jeg deg å kjøpe inn Naproxen, du får kjøpt det reseptfritt på apoteket.

Da mensensmertene ga seg bestemte jeg meg for å gjøre ferdig kofferten. Siden jeg var så godt i gang begynte jeg å vaske kjellerleiligheten min også. Så i dag har jeg vasket og brettet klær, støvsugd, tørket støv, vasket gulv og badet mitt! Av en eller annen grunn bestemte jeg meg for å ha på meg pulsklokka under vaskingen, og jeg fikk sjokk da jeg sjekket hvor mye jeg hadde forbrent. 1300 kalorier (!!!), jeg var ikke klar over at vasking var så effektivt. Det skal sies at jeg holdt på i noen timer, men ikke mer enn tre. Vasking er undervurdert asss...

💗 henote

Smerte fra en annen verden

 • Skrevet: 27.06.2017
 • Klokken: 09:09
 • Kategori: Blogg


Heia! Håper deres dag har startet bedre enn min. Jeg ligger og blogger i fosterstilling på badegulvet. Jeg vet jeg er sær, men jeg har bare en greie med gulv altså, spesielt badegulvet. Her er det så varmt og jeg kan låse døren sånn at alle kan la meg være i fred. Nå kommer det mer klaging fra min side. Men jeg blogger i alle fall da, til tross for at det gjør fysisk vondt å trykke på tastaturet. Jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg må bare le av hele situasjonen. Jeg ligger her som en våt katt som roper på mammaen sin for omsorg, jeg er tragisk, I know.

Jeg har knasket Paracet siden klokken sju i morges, men smertene nekter å gi seg. Jeg har altså fått mensen, på riktig denne gangen. Jeg trodde jeg fikk den for noen dager siden men det var jo bare deilig blod som kom ut av urinrøret grunnet UVI. Mmmm, jeg håper ikke du sitter å spiser mens du leser dette. Mensen, mensen, mensen 💗 Til dere gutter som ikke takler å høre dette ordet, voks opp. You should love your girl everyday of the month ;) Uansett, jeg blir seriøst dårligere og dårligere for hver gang jeg får mensen. Det var da null stress å ha dette da jeg var 17 år, men nå er det et rent helvete. Hvorfor skal vi straffes for å bli eldre?? Ikke blir du bare dårligere og dårligere for hvert år av mensen men også av hangoveren?! Og folk lurer fortsatt hvorfor jeg er så redd for å bli eldre, vil du ha mer smerter enn nødvendig eller?! Nei, nå må jeg gi meg, jeg merker selv at jeg er en liten shitkid nå. Jeg takler smerter utrolig dårlig om du ikke forsto det.Jeg brukte hele gårsdagen på å pakke ut kofferten min, sett bort i fra de to timene jeg Facetimet da.. Jeg er ikke riktig ferdig enda som dere ser. Dessuten må jeg brette sammen alle klærne mine + vaske resten som er igjen. Jeg har fått en litt irriterende ting etter mamma og det er at jeg alltid må vaske alt jeg har hatt med meg på tur. Det er jo egentlig ganske smart fordi du ofte kan ha med deg maur hjem etter en sydenreise, men jeg har da ikke vært på noe sydenreise nå? Alle klærne mine var også nyvasket før jeg pakket de ned i kofferten, sett bort i fra de illeluktende skoene da. Jeg som var helt sikker på at jeg ikke hadde noen tvangstanker, jeg tror jeg har tenkt for bra om meg selv på det punktet. For hvem er det som vasker nyvaskede klær frivillig?!

Planen i dag var egentlig å komme meg på trening, men da må paraceten snart kicke inn! Om ikke må jeg avlyse alle mine planer og det er uaktuelt.. Kryss fingrene for meg da babes, så snakkes vi!

💗 henote

Hva var det vi egentlig gjorde i går?

 • Skrevet: 26.06.2017
 • Klokken: 21:59
 • Kategori: Blogg

Jeg har fått utrolig mange spørsmål fra dere etter jeg la ut noen snaps i går (Henote94). Jeg skjønner veldig godt at dere lurer fordi vi oppførte oss som noen små kids i går. Det skal sies at det var utrolig morsomt og det vi gjorde gikk over all forventning. Jeg trodde ikke at resultatet kom til å bli så bra. Vi lo alle da vi så gjennom videoene, haha!


Fine Martemoor


Lindis og meg som guttaboys


Mk & LindisI over et år har jeg snakket med jentene om et utrolig viktig tema, og vi har lenge hatt lyst til å få dette fram i søkelyset. Vi har bare aldri tatt tak og gjort noe med det. Helt fram til i går, da bestemte vi oss for å faktisk begynne på prosjektet. Det vi gjorde i går var altså å spille inn hele videoen til prosjektet, og jeg gleder meg så sykt til det er ferdig! Jeg håper bare det blir like bra som vi ser for oss, haha. Det er fortsatt en del som mangler og i tillegg må vi redigere videoen, så jeg er usikker på hvor lenge dere må vente. Men i hvert fall ikke lengre enn én uke. Så nå jenter, nå har vi tidspress på oss! Er det noen som klarer å gjette hva vi har spilt inn? Det blir premie til den som gjetter rett.

💗 henote

10 innrømmelser om meg selv

 • Skrevet: 26.06.2017
 • Klokken: 16:51
 • Kategori: Blogg

Jeg har fortsatt ikke startet på kofferten, jeg ligger heller i senga å blogger jeg. Jeg er en mester på å utsette ting!! Men jeg har lovt mamma å ta det i dag så da må jeg faktisk gjøre det, eller så må jeg gå sulten. Neida... Over til noe helt annet, jeg har sett det er flere som har "10 ting du ikke vet om meg" og jeg har selv hatt det. Jeg tenkte å skru på kreativiteten å kom på "10 innrømmelser om meg selv" i stedet! Jeg ble veldig fornøyd med den ideen, men det spørs jo om dere liker den da. Men her har du i alle fall noen litt kleine og personlige innrømmelser om meg selv; 

1. Jeg har lagt igjen kommentarer på min egen blogg, haha lol.

2. Jeg tetter doen opptil flere ganger i uken fordi jeg bruker latterlig mye dopapir.

3. Jeg tør ikke å la meg selv bli forelsket, så jeg pusher alltid gutter vekk når det har gått for langt.

4. Jeg drar sjelden til legen, selv om jeg er kjempedårlig. Grunnen til det er fordi jeg føler man blir sykere om du får en diagnose på papiret.

5. Jeg er sykelig avhengig av snus, går jeg tom er jeg en forferdelig person.6. Jeg har hatt så lav selvtillit at jeg ikke ville gå ut døra en gang, sykt hva en depresjon kan gjøre med deg.

7. Jeg napper nesehårene mine, haha lol why am I writing this.

8. Jeg har grått så mye over en gutt at jeg hovnet opp og lignet en elefant. Jeg fikk faktisk ikke opp ene øyet mitt dagen etter.

9. Jeg tråkker aldri på kumlokk. Jeg får vondt i sjela av å se på at andre gjør det. Dette er noe vennene mine synes er utrolig morsomt, så det er ofte de prøver å dytte meg over et. Jeg reagerer alltid raskt så de får det aldri til;) Sannheten er at jeg begynner å rope og får panikk så de stopper, fordi de tørr ikke å pushe grensene mine. Det gjør de rett i for å si det sånn.

10. Jeg tror på karma. Sånn helt serr. Oppfører du deg som en liten dritt vil karmaen komme å ta deg i løpet av livet ditt. Jeg har i alle fall fått igjen for mine fjortisår på VGS. Det skal sies at jeg er glad for det, fordi jeg har vokst utrolig mye som person og jeg vil si jeg er en bra person i dag. Det er selvfølgelig flere stormer jeg skulle vært foruten, men livet er forbanna hardt innimellom, det viktigste er bare å komme seg gjennom stormene og overleve.

Jeg håper ikke dere ble skremt vekk av disse innrømmelsene, hehe I'm a little psykobitch.

💗 henote

Det verste jeg vet

 • Skrevet: 26.06.2017
 • Klokken: 14:20
 • Kategori: Blogg

Jeg må si jeg hadde tidenes bloggdag i går, jeg hadde så mye på hjertet og tankene bare kom ned på papiret. Jeg skulle ønske jeg hadde like mye i dag fordi jeg kommer ikke på noe å blogge om. Kanskje jeg skal dele noen av innleggene jeg har lagret i arkivet.. Vi får se!


Yes, I still have three eyelashes 

Jeg har nettopp stått opp og slik ser jeg ut atm, ikke så veldig bloggvennlig men på min blogg er dette meget innafor! Jeg har fortsatt ikke spist men egentlig så er jeg ikke så sulten heller. Det er kanskje ikke så rart fordi jeg spiste sju pizzastykker, potetgull, kake og sjokolade til kvelds. Jeg hadde besøk av Mk, Marte og Lindis i går og siden Mk hadde bursdag tok hun med seg restene til oss jentene. Bursdag en dag i året si, det må da være lov. Haha, merker dere at jeg alltid kommer med unnskyldninger for hvorfor jeg spiser dritt? Dere kan se for dere hvor ille det er oppi hodet mitt, jeg må alltid ha en eller annen unnskyldning for å spise dritt. Hvor sykt er ikke det? Det skal sies at jeg lovte meg selv å være på diett for en stund siden, noe jeg absolutt ikke har klart selv om jeg valgte å dele det her på bloggen. Det er nesten litt flaut for dere må jo tro jeg ikke har selvkontroll, ikke at jeg har det heller men.. Nå som jeg er hjemme igjen og det ikke føles som jeg er på ferie lengre, skal jeg gi denne dietten en sjanse til! Planen er å komme meg på trening i nærmeste framtid også, kanskje i dag.


Mamma har mast på meg siden jeg kom hjem at jeg må pakke ut av kofferten, så det må jeg faktisk gjøre i dag. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater å pakke ut. Det er det verste jeg vet og det er ikke tull en gang. Finnes det noe som er mer tiltak enn det egentlig? Jeg hater også å pakke, og jeg utsetter det alltid til siste liten. Det er flere ganger jeg har drukket alkohol kun for å pakke kofferten. Gøy der og da, men ikke langvarig glede da jeg glemmer det viktigste hver gang jeg er ut på en reise. Nå må jeg bare begynne å pakke ut, jeg kan oppdatere dere når jeg er ferdig :-) Noe spesielt dere ønsker å lese om?

💗 henote

Uken som gikk

 • Skrevet: 25.06.2017
 • Klokken: 23:09
 • Kategori: Blogg

Jeg startet med "uken som gikk" forrige uke og det var mange av dere som likte det, derfor tenkte jeg å gjøre dette hver uke (vi kan i alle fall prøve på det). HERREGUD HVOR FORT TIDEN GÅR? Jeg føler jeg nettopp publiserte dette innlegget og jeg husker jeg sa til Mk at det var da null stress å ha et sånn innlegg hver uke, men nå når tiden går så ekstremt fort tenker jeg litt annerledes på det. Jeg føler rett og slett at dette innlegget blir gørrkjedelig fordi jeg har ikke har hatt en spennende uke, men jeg skal prøve;

AKKURAT NÅ:
Ligger jeg i fosterstilling i senga med smerter fra en annen verden. Jeg har heldigvis fått antibiotika så vi får håpe at det gir seg etterhvert. Jeg synes synd på meg selv og har på "Silver lining" av Jacob Banks på repeat.

UKENS TANKE: At jeg skal tørre å publisere alt jeg vil på bloggen. Dere aner ikke hvor mange innlegg jeg har lagret i arkivet. Det er ikke det at jeg ikke tørr å publisere fordi jeg ikke vil blottlegge meg, men fordi jeg frykter hva enkelte vil si. Dette ble veldig rotete ser jeg, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få forklart det. Jeg er rett og slett redd for at noen skal bli sure på meg, ikke de som er anonyme seff men folk jeg kjenner. 


UKENS OPPTUR: Det må være og endelig se jentene igjen, jeg har savnet de så mye og nå er vi endelig samlet igjen.


UKENS NEDTUR: Jeg måtte reise fra favorittpersonen min i Oslo og jeg vet ikke om vi møtes igjen. Dette er noe jeg synes er skummelt, og ikke ha kontroll på hva tiden vil bringe. Men er det ment to be så løser det seg. Jeg må bare være tålmodig og vente å se. Det skal sies at savnet er enormt da....

UKENS PERSON:
Mormor 💗 Det var helt fantastisk å se henne igjen og jeg er så evig takknemlig for at jeg har henne i livet mitt. Det er ingen som er mer god og omsorgsfull, i tillegg er hun så lættis! Det er av henne jeg har fått selvironien min ;)

UKENS ANTREKK: Dere husker vel denne buksa? Jeg klipte hullene litt større, og jeg synes selv den ble mye fetere! Buksa finner du HER og toppen er utsolgt i hvit, men du finner lik i svart HER. (Adlinks)

UKENS MAT:

Gårsdagens "middag". Dette gikk over all forventning og det er så enkelt å lage. Bare pisk sammen et egg og 1 dl havregryn og stek det i stekepanna. Ha på favorittpålegget ditt så har du plutselig en kjempesunn og god lunsj!

UKENS CRAVING: Pikk 💗 neida hahhahaha herregud, dagen derpå, tøffen;) SMÅGODT!! Jeg har spist så sjukt mye smågodt den siste tiden og det kjennes på kroppen. De siste ukene i Oslo fant vi ut at vi bodde rett ved Godteslottet, så det ble en del turer innom der før vi reiste hjem.

UKENS FLAUSE: Hva er det jeg har gjort denne uken som er så flaut da. Det er nesten sånn at jeg vurdere å ta vekk denne fra "uken som gikk" fordi jeg kommer aldri på noe flaut som jeg har gjort. Som jeg nevnte sist blir jeg sjelden flau over ting, selv om kanskje andre hadde blitt det i samme situasjon. Det er derfor det er så vanskelig å komme på noe, for hva er flaut egentlig? De gangene jeg er bambi på glattisen eller kanskje når jeg feilsender tidenes styggeste bilde av meg selv? 

UKENS FØLGER:
Denne uken klarer jeg faktisk ikke å velge én fordi det var så mange som skrev verdens søteste kommentarer til meg da jeg vurderte å legge ned bloggen. Om du ønsker å lese tilbakemeldingene finner du de HER. Jeg ble helt målløs da jeg leste alle, og jeg vil bare takke dere alle sammen. Dere ga meg masse motivasjon til å fortsette og jeg elsker når dere tar dere tid til å skrive så fine tilbakemeldinger til meg.

Sovnet dere under innlegget eller klarte jeg å oppfylle kravene? Jeg vet ikke om jeg kommer til å fortsette med dette fordi jeg har så ensformige uker, men liker dere det kan dere gi meg en like på innlegget!

💗 henote

Hooker 97'ere på byen

 • Skrevet: 25.06.2017
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: BloggVerdens fineste jente har bursdag i dag! Gratulerer så masse med 23 årsdagen snuppa 💗 Enn at vi blir 23 år i år!! Det er så sykt, jeg føler meg så latterlig gammel, 23 år!! Jeg kommer faktisk ikke over det. Heldigvis har jeg ikke bursdag før i september så jeg har fortsatt noen måneder igjen med å være 21 år. Faen, jeg er jo ikke 21 men 22... Jeg som føler jeg er 17 år enda.. Wow, dette innlegget skulle jo ikke handle om meg. Jeg er så flink til å snakke om meg selv, men det skal jeg prøve å unngå...

Du er en unik person Mk og jeg er så glad for at jeg ble med deg til Oslo, jeg har hatt the time of my life. Det skal sies at jeg har skjemtes innimellom når du har stått opp mot veggen og klinet med 97'ere, men what are friends for? Neida, jeg håper dere skjønner at dette er kødd, hadde det vært tilfellet hadde jeg aldri blogget om det fordi det er for kleint. Anyways alle burde ha en Mk i livet sitt. Hun byr på både humor og omsorg, og det finnes ikke et vondt ben i den jenta! Jeg synes alle burde gi henne litt oppmerksomhet i dag og følge henne, instaen hennes finner du HER. Hehe, jeg håper faktisk at dere gjør det 💗 GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN FINESTE, jeg er glad i deg!

💗 henote

Jeg tisser blod

 • Skrevet: 25.06.2017
 • Klokken: 11:27
 • Kategori: Blogg


Hei alle sammen! I dag våknet jeg uten telefon og med tidenes smerter i underlivet (hahahahah så kleint ord). Jeg nevnte smått her på bloggen at jeg tror jeg har urinveisinfeksjon og det viser seg at jeg hadde rett. Hver gang jeg kjenner at det er på vei drikker jeg alltid flere liter med vann for å skylle det gjennom kroppen. Jeg drakk også to liter med tranebærjuice i går og fyfaen hvor dyrt det er, 1 liter koster 60 kroner!!!?? Uansett, det hjalp tydeligvis ikke for faenskapen er her fortsatt. Jeg har hatt veldig vondt i magen i dag og ikke forstått hvorfor. Da jeg gikk på do kom det blodklumper (ja, ekkelt I know) og jeg var helt sikker på at dette var mensen, men nei det kom fra urinrøret. Planen i dag var egentlig å pakke ut kofferten, men det kan jeg bare glemme for jeg må ta turen til legevakten. Nå er dere sikkert lei å høre om denne UVI'en men jeg lover dere at jeg skal bli kvitt den så jeg kan blogge om noe annet. I dag så kommer leilighets-touren, det gleder dere vel til? Siden jeg er uten telefon så får jeg ikke tvingt jentene til å legge igjen en kommentar, så derfor prøver vi noe nytt her på bloggen. Om du gleder deg til leilighets-touren så lik dette innlegget! Det er tiltak å legge igjen en kommentar, men å like et innlegg tar deg to sekunder så jeg håper det hjelper da ;) Tusen takk, dere er best og det mener jeg!

💗 henote

Fashionably late

 • Skrevet: 24.06.2017
 • Klokken: 21:21
 • Kategori: Blogg

Hei kjære 💗 nå sitter jeg hjemme hos Mk og oppdaterer dere. Jentene sa jeg kunne chille og gjøre dette i morgen, men jeg lovte dere en til oppdatering! Mk er verdens søteste og har virkelig stelt i stand for oss gjestene. Vi får blant annet pizza, kake, godis og potetgull. Jeg må nok møte opp på byen med oppblåst mage likevel. Jeg kom forresten så seint at jeg ikke tørr å innrømme hvor sen jeg var på bloggen.

I øyeblikket sitter jeg og padser i sofaen og prøver å ta meg sammen. Siden jeg kom så sent må jeg ta hilserunden helt edru, og det er noe jeg sliter med. Jeg føler meg smådum her jeg sitter for jeg vil ikke at de skal tro jeg er overlegen, det er bare ikke like lett hver gang. Om noen av dere som er på vorset leser dette, ikke tro jeg er bitch, jeg sliter bare litt med akkurat dette. Nå må jeg legge bort telefonen, vi snakkes i morgen!

💗 henote

Oppskrift på flat mage

 • Skrevet: 24.06.2017
 • Klokken: 17:17
 • Kategori: Blogg


Jeg synes det er rart at hårene på leggene mine ikke synes når de er over én centimeter lange, men zoomer du inn så får du sikkert øye på de.


Husker dere at jeg nevnte at jeg trodde jeg hadde fått urinveisinfeksjon? Jeg har i alle fall prøvd å jobbe mot det ved å drikke flere liter med vann og hive innpå med tranebærjuice som forresten koster 60 kroner!!! Jeg har og tatt tranebærkapsler, så får vi håpe at jeg får skylt faenskapen gjennom kroppen.

Klokken fløy avgårde i dag og plutselig kom jeg på at jeg måtte på polet. Vi var ikke på City Syd (et kjøpesenter i Trondheim) før 14.56, men vi rakk det heldigvis så nå kan jeg puste lettet ut. I smile when I get my alcohol u know;) Fra spøk til alvor, jeg trasket rundt i den verste outfitten du kan se for deg. Stor hettegenser, joggebukse i sikkert størrelse XXXL, ullsokker og uggs. Er det rart jeg er singel eller? Jeg sparer dere for outfitbilder og viser dere heller et antrekk jeg prøvde på Bikbok i dag;


Jeg elsket virkelig dette skjørtet, men komboen sammen med toppen ble for "sekretær" om dere skjønner hva jeg mener. Det endte opp med at jeg ikke kjøpte skjørtet fordi jeg klarte ikke å koble hva jeg kunne kombinere det med. Penger spart, men skulle gjerne ha eid det skjørtet.

Da jeg kom hjem var vi tom for knekkebrød, hvem blir tom for det liksom? Det er jo positivt for dere da, fordi da var jeg tvunget til å fikse noe annet sunt og raskt som jeg vet er etterspurt på denne bloggen. Jeg er så enkel i matveien at jeg bare pisket sammen et egg og 1 dl havregryn. Deretter stekte jeg de i stekepanna på begge sider.


Dette ble resultatet og det ble faktisk kjempegodt! Mett blir du også ;-) Du blir heller ikke oppblåst av det, så magen holder seg flat hele kvelden. Det er det vel mange som vil ha?? I tillegg slipper du å gasse ned alle rundt deg på utestedet, et tips jeg hadde satt pris på om flere fulgte. Er så lei av å kjenne de råtne fyllafisene sveve rundt.

Nå er det 45 minutter til jeg skal møte opp i bursdagen til Mk og jeg ligger på sofaen og blogger. Jeg mangler å dusje, sminke meg og finne outfit. Prioriteringer sa du? Nå må jeg klappe sammen Macen og komme meg i dusjen. Vi blogges i kveld, håper dere får en fin lørdagskveld!

💗 henote

Provoserende blogg?

 • Skrevet: 24.06.2017
 • Klokken: 12:26
 • Kategori: Blogg

Jeg våknet for en time siden med nakkeskader fordi jeg måtte sove uten pute i natt. Jeg har klart å ødelegge puta mi, og hvordan har jeg klart det? Jo søta her siklet snus over hele puta si for noen dager siden, jeg ville blogge om det men Mk sa det var for ekkelt da det så ut som sprutbæsj. Jeg måtte i alle fall vaske den i vaskemaskinen, og maskinen lagde et monsterhull i puta! Så all dunen som var i puta mi havnet i vaskemaskinen, digg;) Jeg har seff flere puter men jeg vet ikke hvor de ligger og mamma hadde lagt seg da nattuglen her skulle legge seg.
Disse bildene er tydeligvis provoserende for enkelte og det må jeg bare le av. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du orker å bruke tiden din på å sende meg sinte meldinger på grunn av bilder jeg legger ut på bloggen, det er da min blogg og helt opp til meg hva jeg velger å dele. Får jeg ikke jobb senere i livet på grunnlag av slike bilder vet jeg i alle fall hvor jeg ikke vil jobbe :-) Så da har dere det klart!

Det er forresten ikke noen spesiell grunn til at jeg tar slike bilder annet enn at jeg ofte går sånn når jeg er hjemme. Jeg spiller alltid høy musikk og danser mye, så da kan det fort bli for varmt om jeg må danse i bobledress :(


I nuet sitter jeg på kjøkkenet med NRJ i bakgrunnen og spiser frokosten min, eller jeg drikker den vel da den kun består av kaffe og vann. Jeg skal straks gå og vekke søsteren min og få henne til å hjelpe med meg å barbere ryggen min. Okei det var ikke morsomt, jeg tror vi avslutter her!

💗 henote

Jeg har vært forbanna i hele dag

 • Skrevet: 24.06.2017
 • Klokken: 01:40
 • Kategori: Blogg

Da vi dro nedover til Oslo hadde jeg en koffert og en bag, likevel hadde jeg plutselig 20 ekstra poser fylt med drit da vi pakket sammen sakene våre i leiligheten på lørdag. Jeg forstår virkelig ikke dette fordi jeg har da ikke shoppet så mye? Når jeg tenker meg om husker jeg ikke at jeg har shoppet. Det er da fysisk umulig at det plutselig ikke skal være plass til alt når jeg fikk plass for noen måneder siden? Sist jeg sjekket ble ikke plagg større desto lengre man eide de, men kanskje de har utvidet seg så mye fordi jeg har spist på meg noen kilo da;) Ikke vet jeg. Jeg brukte i alle fall nesten èn time på å få igjen kofferten og jeg var helt sikker på at jeg kom til å ha overvekt.

Jeg startet altså dagen min slik;
Etter mye klaging fra min side begynte vi på reisen hjem mot Trondheim. Første oppgave var å få alle koffertene ned trappeoppgangene og opp mot trikken. Trikken var selvfølgelig stappfull og det kom på barnevogner i hytt og pine så vi måtte flytte alle koffertene våre flere ganger og allerede da kjente jeg at jeg begynte å bli irritert. Jeg viker selvfølgelig for barnevogner, men jeg ble irritert av hele situasjonen. Jeg var forbanna på meg selv fordi jeg hadde med meg så mye unødvendig. I tillegg var det kø og trikksjåføren sugde. Vi sto bomfast i kø og da er det jo naturlig at han står stille, men neida han skulle hele tiden prøve å kjøre. Han fikk ikke rykket seg mer enn én meter før han BRÅbremset. Dere kan se for dere hvor mange ganger koffertene våre fløy avgårde og jeg kjente bare at det begynte å kooke innvendig. Hva er vitsen?? Du kommer da ikke fram noe fortere ved å holde på slik. Det var så ille at flere måtte sette seg ned fordi de fløy veggimellom. 


Etter en turbulent trikktur var vi endelig på Oslo S og der måtte vi komme oss hele veien til flytoget. Vi reiste selvfølgelig midt i rushen og mennesker flytter seg faen ikke?? Jeg kjørte nesten ned fire stykk på veien fordi kofferten min ruller akkurat slik som den vil selv. Prøver jeg å rulle til høyre kan den finne på å rulle bakover, dere vet greia!! Jeg kjente bare at jeg ble så lei av mennesker og jeg ble mer irritert fordi hvorfor kunne vi ikke ha reist tidligere eller senere??? Etter mye fram og tilbake kom vi oss endelig på flytoget og jeg fikk slappet av litt. Jeg var blodsvett og snakket ikke med jentene de 10 første minuttene fordi jeg fortsatt var pissed. Da vi endelig kom fram til flyplassen veide vi koffertene og jeg hadde over åtte kilo i overvekt, dette ville vel ha blitt rundt 2000 kroner å betale, noe jeg mente var uaktuelt. Jeg bruker heller 2000 kroner på en ny doskål enn å kaste de ut vinduet på den måten. Det skal sies at de andre jentene hadde overvekt også, så vi bestemte oss for å ta toget i stedet. For å få det billigst mulig satte Mk seg på flyet og Julie og meg tok med oss bagasjen til toget. Vi var da to stykk med seks kolli tilsammen. 

Etter mye sleping med koffertene kom vi oss endelig på toget og jeg tenkte at vi endelig kunne slappe av. Der tok jeg kraftig feil fordi vi hadde gått på feil "del" av toget. Jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare dette fordi jeg har aldri opplevd lignende og jeg har tatt en del tog. Men jeg kan prøve mitt beste; toget var delt i to, og vi kom oss ikke inn i vår del uten å gå av toget for så å gå inn igjen. Det vi måtte gjøre da var å vente til første stopp, bære ALLE koffertene ut igjen for så og gå på toget på nytt. Etter enda en svett handling var jeg så klar for å slappe av på toget. Men neida, vi hadde gått på feil vogn og havnet fremst i toget, og vi hadde sitteplasser bakerst i toget. Vi måtte da gå tre runder for å få med oss alt. Dette irriterte meg ekstremt fordi de har så trange ganger på toget og mennesker er så nysgjerrige! Hvor spennende er det å stirre i hjel to jenter som kommer med kofferter bærende gjennom gangene. Dere kan heller tilby oss hjelp neste gang 💗

Vi fikk mye hjelp av billlettmannen på toget, han fikset til og med VIP-lounge til oss. Her satt vi alene og det var helt magisk å få litt fri fra alle disse menneskene.

Det tok ikke lang tid før jeg ble glad igjen, LOLWhen u try to not cry while u looking at the expensive meny

What u expect;

Reality;

Assa, denne kostet 80 spenn, hallo? Den var både tørr og seig :(

Det er lite som jeg blir forbanna over men jeg takler seriøst ikke reising, spesielt ikke når man har med seg for mye bagasje som man må slepe etter seg. Ikke ta alt jeg skriver så blodseriøst heller! Nå er jeg hjemme i senga mi på Heimdal og det føles fantastisk 💗

💗 henote

Jeg følger ikke Soph på Instagram

 • Skrevet: 23.06.2017
 • Klokken: 20:12
 • Kategori: Blogg

Halla! In the moment sitter jeg på toget med Julie. Hun er i sin egen verden og tar hundre selfies av seg selv, mens jeg kjeder meg. Jeg tenkte jeg kunne bruke denne tiden på å blogge litt, er ikke det fett? Jeg har ikke mye å blogge om da det eneste jeg ser er trær og et hus om jeg er heldig. Derfor tenkte jeg å ta opp noe så teit som hvem jeg følger på Instagram. Etter "bloggkrigen" er det flere av følgerne mine som har hengt seg så sykt opp i hvem jeg følger på Instagram og at det må være dårlig stemning mellom meg og de jeg ikke følger. Det er der dere tar helt feil, vet dere ikke hvem jeg er eller?


Det sier seg selv at jeg er for V.I.P til å følge enkelte på Instagram, det er jo en grunn til at jeg ikke følger flere enn 60 stk. Er du èn av de burde du serr være stolt asss, fordi da er det noe spesielt ved deg.


Hahaha, det er absolutt ikke noe dårlig stemning mellom meg og Soph, jeg digger den jenta! Det er vel bare det at vi har glemt å følge hverandre, verre enn det er det faktisk ikke. Grunnen min er egentlig at jeg ikke orker å følge henne fordi hun er brunette, men siden jenta er smart as fuck sendte hun meg DM og da ble jeg tvunget til å følge henne :(...

Jeg tror jeg har fått i meg for mye sukker, det er som jeg er høy her jeg sitter. Jeg sitter å ler for meg selv og gleder meg til Julie skal lese innlegget mitt etterpå. Jeg tåler faktisk ikke sukker jeg, men jeg tror det også kan skyldes at jeg er litt småforelsket for tiden. Jeg klarer bare ikke å slutte å smile!!!!! OKEI VI BLOGGES, kyss og klem en rusa henote.

Jeg skjemmes over meg selv

 • Skrevet: 23.06.2017
 • Klokken: 17:10
 • Kategori: Blogg


Haha, altså lyset i leiligheten til Julie var ikke så bloggvennlig..

Jeg vet ikke om jeg vil nevne hva jeg gjorde i går på bloggen jeg.. Jeg skjemmes rett og slett over meg selv. Vi var altså ute i går og jeg synes vi har vært litt vel mye ute mens vi har bodd her i Oslo. Forrige torsdag bestemte vi oss for å ha den siste torsdagsfylla. Lørdag skulle egentlig være vår siste fest her i Oslo, men vi måtte selvfølgelig ut en snartur i går også. Tro det eller ei, men jeg fester egentlig veldig sjeldent. Jeg vet det er vanskelig å tro, med tanke på PH og hvordan vi har holdt på her i Oslo. Men dere skal vite at jeg for eksempel hadde en lang pause fra alkohol i sommer. Jeg var ute på 17. mai, men etter det var jeg ikke ute før en gang i september, hvor sykt er ikke det? Jeg kjenner at jeg savner formen jeg var i da, fordi jeg var i mitt livs beste form fysisk. Jeg tenker også at det er litt dumt å savne det fordi jeg har hatt det mye mer gøy her i Oslo enn jeg hadde på den tiden. Jeg skal også ut i morgen, og det er litt flaut å innrømme. Mk skal feire bursdagen sin så jeg må jo nesten være med på det, da. I tillegg husker jeg ikke sist jeg festet i Trondheim så det blir gøy å teste ut det igjen! Hvor er det folka drar nå da? Sist jeg festet var vi vel på Studio 26 og det prøvde jeg å foreslå til resten av jentene men da lo de bare av meg. Det er tydeligvis en plass der alle 97'erne samler seg, og det var ikke jentene så keen på da de er så latterlig voksne av seg;)

Dagens outfit - sorry for så dårlig kvalitet på noen av bildene, Julie suger rett og slett som fotograf.


Bukse HER // Toppen er utsolgt i hvit men du finner samme i svart HER. Jeg fant en annen hvit som var ganske lik, bare mye finere og den finner du HER. (adlinks)


Jeg møtte de søteste jentene i køen som fikk den til å gå fortere, selv om vi til slutt boikottet hele Mabou og dro på Horgans da.


Slik ser vi ut atm, like trash begge to 💗

Nå holder vi på og pakker sammen siste rest før vi må komme oss avgårde til Oslo S. Turen går hjem mot Trondheim i dag, noe som er utrolig trist. Vi har allerede bestemt oss for å dra til Oslo flere ganger i løpet av sommerferien fordi vi er langt fra ferdig med dette fantastiske eventyret. Det skal sies at det blir koselig å komme hjem, jeg har ikke sett jentene på evigheter så det gleder jeg meg kjempemasse til!

💗 henote

Du som tror du er så jævla god, jeg ser rett gjennom deg

 • Skrevet: 22.06.2017
 • Klokken: 17:35
 • Kategori: Blogg

Er det noe jeg har irritert meg noe sykt over den siste tiden så er det mennesker som er så forbanna opptatte av å framstå så jævla perfekt hele tiden. Det er én ting å framstille livet ditt som perfekt, som jeg heller ikke er noe fan av. Men det å snakke så fint om seg selv og hele tiden poengtere hvor bra mennesker de er, når de som kjenner dem vet at dette overhodet ikke er sant, er så irriterende å sitte på sidelinjen og observere. Du vet de som uttaler seg om at de aldri i sin villeste fantasi kunne funnet på å hengt ut noen på nett, mobbet noen eller snakket stygt om andre? Men så viser det seg at det er akkurat dette de gjør. Jeg får alltid dårlige vibes når noen uttaler seg om dette, for hvorfor har du så sterkt behov for å snakke om at du ikke er sånn? De som faktisk er gode viser jo dette ved handling, i stedet for å hele tiden skulle bedyre alle om at de er feilfrie.

Det jeg er mest lei av er at andre biter på og at det tar en god stund før de faktisk merker dette selv. Jeg kan forstå dette for vi mennesker er generelt snille og godtroende, det er bare synd at manipulerende mennesker utnytter dette. Jeg forstår ikke hvorfor noen orker å bruke så my energi på å overbevise alle andre om hvor bra de er. Det er da bare å ta deg sammen og gjøre noe med den personligheten din. Tenk all den tiden og energien du bruker på å streve etter bekreftelse her og der, tro meg, det er mye lettere å få det om du oppfører deg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Yes da, jeg kjører på med TB fra 2016 fordi jeg skal spare dere for knuste skjermer.

Nå er planen å dusje fordi jeg lukter så jævlig at Julie sitter i andre siden av rommet og fortsatt klager på lukta. Vi kan blogges senere i kveld! Jeg håper dere er glad for beslutningen min om at jeg ikke velger å gi opp denne bloggen, hehe, plis give me some love i kommentarfeltet (a)

💗 henote

HJELP!! Hva faen er dette?!

 • Skrevet: 22.06.2017
 • Klokken: 14:58
 • Kategori: Blogg

Assa, det er kanskje litt ekkelt at jeg deler dette med dere.. Men dere er så flinke med alt mulig og har alltid et svar til meg når det er noe jeg trenger hjelp til. Helt siden jeg kom hjem fra Mexico har jeg hatt prikker på huden. Jeg trodde først det var et utslett jeg hadde tatt med meg hjem fordi det forsvant ganske fort etter jeg kom hjem. Da brunfargen min forsvant begynte jeg med selvbruning igjen og da kom utslettet tilbake. Da var jeg sikker på at det måtte være selvbruningen siden jeg hadde prøvd en ny type. Dum som jeg er fortsatte jeg å bruke selvbruningen hver gang jeg skulle ut fordi jeg er avhengig av å være tan. Utslettet kom ikke før dagen etter byturen, og det ble verre og verre for hver dag som gikk. Jeg klødde som en gal og Mk har slengt ut flere ganger "faen a henote, har du loppa eller?!!?". Jeg forklarte at det må jo være selvbruningen så jeg bestemte meg for å slutte med den. Det var da jeg begynte med spraytan, og det gikk bra de første dagene så da trodde jeg problemet var løst. Der tok jeg veldig feil fordi det kom rimelig fort tilbake igjen. En dag klikket det for meg fordi jeg var så lei av å klø meg til blods og aldri få sove om nettene, så jeg skrubbet av meg hver eneste flekk og bestemte jeg for å begynne å ta sol igjen. Dette gikk også bra den første uken, men nå har det altså kommet tilbake igjen.
Det var litt vanskelig å få tatt bilder av utslettet men som dere kan se er det små "nupper" men også røde prikker.. På det siste bildet kan du se at det nesten ser ut som en kvise, noe jeg har trodd opptil flere ganger da det har vært gule prikker jeg har hatt. Utslettet forandrer seg og hele tiden, noen ganger er det helt borte mens andre ganger har det klikket helt og det ser ut som jeg har fått svartedøden. Jeg har og mistenkt at det kan være varmeutslett fordi jeg klør alltid noe ekstremt i dusjen (jeg dusjer alltid med 100 grader++++) og jeg klør meg alltid ihjel mellom beina etter å ha hatt en varm Mac på fanget i flere timer. Plis si at det er flere enn meg som har hatt dette? Jeg er så redd for at jeg har pådratt meg en allergi mot solarium.. Tenk om jeg aldri kan være tan igjen, det er faktisk krise..

💗 henote

I look like shit

 • Skrevet: 22.06.2017
 • Klokken: 07:42
 • Kategori: Blogg

God morgen babes! Akkurat nå ligger jeg i sengen og piller på verdens største kvise på ryggen, dere aner ikke hvor vond den er men den vil da for faen ikke poppe. Jeg har knipset et bilde av den, men jeg fant ut at det kanskje ikke var så lurt å publisere det her på bloggen. Jeg har vel cockblocket meg nok fra før av, jeg trenger virkelig ikke å miste de få leserne jeg har igjen. Anyways; hva i huleste gjør jeg våken nå? Jo, det skal jeg fortelle dere men vær forberedt på klaging fra min side. Jeg har våknet flere ganger i løpet av natten og ikke forstått hvorfor jeg har så vondt overalt. Jeg måtte og stå opp for å dusje for å få varmen i meg. Det er lenge siden jeg har hakket så mye tenner. Jeg har vært våken siden klokken fire og er fortsatt ikke trøtt, selv om jeg kun har sovet to timer. Jeg oppdaget og for en halvtime siden at jeg har fått mensen, jeg som nettopp hadde den?! Eller er det bare tiden som flyver av gårde.. I tillegg er jeg 99 prosent sikker på at jeg har fått urinveisinfeksjon. Er det rart jentene kaller meg ulykkesfugl? Jeg som var helt sikker på at jeg var en snill jente, men tydeligvis ikke når denne karmaen kommer og biter meg i rumpa 24/7.


Jeg kom over en Jodel da Paradise gikk på Tv'n om at jeg ikke så ut uten sminke. Dette vil jeg ikke si meg enig i, bare se på denne skjønnheten da dere. Plis si jeg er søt, mamma mener jeg er finest naturlig:-)))))

Jeg må nesten takke dere for alle de fine kommentarene dere la igjen i det forrige blogginnlegget mitt. Jeg visste ikke at det var så mange som likte bloggen min og det er godt å få tilbakemelding på at man gjør noe rett. Jeg ser det er mange av dere som liker skrivemåten min og det er jeg veldig glad for at dere gir meg tilbakemelding på. Jeg har innimellom tenkt at det kanskje kan bli litt barnslig til tider, eller at dere ikke tar humoren min, men der ser jeg at jeg har tatt feil. Jeg liker virkelig å få tilbakemeldinger fra dere, jeg skjønner at det kan være tiltak å legge igjen en kommentar men dere må vite at jeg blir utrolig glad når dere tar dere tid til det. Jeg fikk faktisk masse motivasjon til å fortsette på grunn av alt dere skrev til meg, alt blir mye lettere når jeg ser at dere er fornøyde med bloggen. Jeg synes det er så koselig at dere legger igjen kommentarer til meg, jeg elsker å ha en dialog med dere. I tillegg er det godt å få bekreftet at noen faktisk leser denne bloggen, selv om jeg ser det på lesertallet mitt da, men dere skjønner hva jeg mener. Og dere vet når jeg innimellom spør dere hva dere skal i dag, eller hvordan det går med dere, da får jeg aldri noe svar :( Dette synes jeg er kleeeeint, fordi det ser ut som jeg blogger til veggen. Hver gang jeg gjør dette tvinger jeg jentene til å legge igjen en kommentar for at ingen skal se på meg som en taper, så da vet dere det:) Kanskje jeg har misforstått litt dette med blogging, jeg har bare sett at flere andre bloggere gjør det, så jeg trodde det var vanlig. Men kanskje det er litt ut, jeg burde finne på noe mer kreativt kanskje. Hmmm, hvor lang penis har du? Det kan jeg begynne å spørre om fordi det er det veldig mange som forteller meg på Snapchat (Henote94) all day, every day. 
 

💗 henote

Jeg føler for å bare gi opp...

 • Skrevet: 21.06.2017
 • Klokken: 16:52
 • Kategori: Blogg

Beklager for en så sen oppdatering men jeg har rett og slett vurdert å bare drite i hele denne bloggen. Jeg har en skikkelig drittdag i dag, og jeg føler at jeg klager så ofte om mine dårlige dager. Jeg føler heller ikke at det er noen som bryr seg noe særlig om denne bloggen. Det hadde vel ikke gjort noen andre enn meg om jeg bare hadde slettet hele greia. Det er sikkert mange av dere som synes jeg er teit nå, fordi jeg kun har blogget i tre måneder. Men jeg har liksom ikke bestemt meg helt for hva jeg vil og da ender det opp så halvveis om dere skjønner hva jeg mener. Jeg føler selv at bloggen min suger, spesielt den siste tiden og da er det ikke så gøy å blogge når jeg føler at jeg ikke får prestert så godt som jeg vil. Jeg er bare tom og jeg vil virkelig ikke ødelegge en så fin dag for dere andre. Det er fint vær ute og jeg ligger inne i senga og depper. Jeg vet ikke hva jeg depper over en gang, kanskje følelsen av at jeg føler alle andre rundt meg får til ting mens jeg aldri lykkes i noe. Dessuten har jeg fått tilbakemeldinger fra enkelte som sier at jeg klager så mye på bloggen og først så tenkte jeg bare okei, slutt å les den om det plager deg da? Det er jo min blogg, og det er opp til meg hva jeg velger å publisere. Men plutselig slo tanken meg, kanskje det er sant, at ingen egentlig liker denne bloggen. Jeg liker den hvert fall ikke akkurat nå, men jeg vil så gjerne gjøre den mye bedre. Jeg vet ikke hva som må til.. SÅNN, IM DONE.

I går så dro jeg, Mk og Julie til Olivia etter at vi hadde vært i parken. Først og fremst, hvorfor har vi ikke Olivia i Trondheim? Maten de serverer der er så gjennomført! Alt smakte himmelsk og jeg elsket atmosfæren som var der. Vi kjøpte en flaske vin, som endte med en til og plutselig var jeg på en sportsbar og drakk vodka/redbull. Jeg var altså full på en tirsdag, det sier vel litt om hvor fucked up jeg er. Neida, det er ikke så ille. Det er bare noe med sommeren altså, det er så koselig å sitte ute og nyte litt alkohol.


Jeg craver så sykt foccaciabrød med aioli i dag.. 


Formen i dag er ikke mye å skryte av men jeg har fått unnagjort alt jeg skal gjøre. Sett bort i fra å betale regninger, det skyver jeg alltid til siste liten fordi det er så kjedelig og ikke minst tiltak. Resten av dagen har jeg ikke store planer annet enn å spise. Unnskyld for all klagingen i dette innlegget, jeg følte bare for å få det ut... Takk for at dere holder ut med meg, dere er best!

💗 henote

Vi eier ikke skam

 • Skrevet: 20.06.2017
 • Klokken: 18:10
 • Kategori: Blogg

Herregud for et vær det har vært i dag! Vi har kost oss masse i parken med høy musikk og kjekke boys ;-) Vi eier ikke skam så vi spilte av "Sommer på Heimdal" på full guffe i St. Hanshaugparken. Men det var faktisk noen som satt og røyket weed, så noen andre toppet kransekaka på harry.


Fin holdning på meg;)


Stop it Mk

Jeg har faktisk akkurat våknet, jeg sovnet med en gang vi kom hjem. Flere enn meg som blir helt utslitt av sola? Jeg ender alltid opp med å bli mer sliten av en soltime enn en treningsøkt på to timer.. Nå hører jeg at magen rumler så jeg må fikse meg noe mat snart. Spørsmålet er bare om jeg skal ta turen til Bislett kebab eller lage meg noe sunt. Bislett kebab er bare 20 meter unna, så dette blir vanskelig.

💗 henote

Ikke snakk til meg

 • Skrevet: 20.06.2017
 • Klokken: 12:08
 • Kategori: Blogg

Vi la oss ikke før rundt klokken to i går, så dere kan se for dere hvor syykt trøtt jeg er akkurat nå. Mk sa før vi la oss at vi skulle dra til parken før klokken 11, det skjedde ikke for å si det sånn. Lenge leve optimisten. Vi stod opp for en halvtime siden og jeg har ikke utvekslet et eneste ord med jentene fordi jeg unngår de. Jeg fungerer seriøst ikke før jeg har fått drukket kaffen min. De som kjenner meg vet dette, så de snakker ikke til meg før jeg har fått min daglig dose av koffein. Men enkelte kan oppfatte meg som sur selv om det er ikke tilfellet. Alle må bare forstå at de burde unngå å si noe til meg før de ser at jeg har fått kaffen min. Shut up, and let me be :-)

Jeg har forresten fått flere spørsmål om jeg kan dele frokost, lunsj og middags-tips til dere, noe jeg synes er et godt forslag. Problemet er bare at jeg er så enkel i matveien, jeg spiser så og si alltid det samme. Jeg spiser veldig sjeldent middag fordi jeg er rett og slett ingen middagsperson. Det skal sies at jeg synes det er utrolig kjedelig å stå og lage mat også da, det er vel derfor eggkokingen går igjen, haha! Dette ble altså dagens frokost; egg, knekkebrød, smør og salt - easy, just the way I like it.

Nå maser Mk noe voldsomt så nå må jeg avslutte her. Vi kan blogges fra parken!

💗 henote

Jeg klarte ikke å dy meg

 • Skrevet: 19.06.2017
 • Klokken: 20:22
 • Kategori: Blogg

Halla! I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å være i sentrum med Mk for å shoppe litt. Vi møtte også Rebecka, så nå sitter vi alle fire i sofaen til Julie. Dagen startet helt fantastisk med steiksol, og optimisten Mk stakk alene for å sole seg i parken. Men siden da har det jo piplet ned fra himmelen. God, why are you pissing all over us?


Som dere ser sitter jeg og redigerer videoen til dere, jeg er ganske sikker på at den er klar til i morgen, så stay tuned.


"Julie, stekk av"


Yes, I have tree eyelashes.

Vi dro på Godteslottet selv om jeg hadde bestemt meg for å være sunn framover, men jeg er ikke helt i form så da vil jeg faktisk unne meg noe godt. Unnskyldninger på unnskyldninger vet dere, evig ond sirkel dette her. Her tenkte jeg egentlig å stoppe innlegget, men Julie klikker på meg. Hun mener at jeg noen ganger bare avslutter innleggene mine brått, og at det kan bli litt kort innimellom. Men jeg vil liksom ikke at det skal bli klisjé heller... "Hallo fra en svett frøken Otervik. Oslo, i dag er du fin. Jobber knallhardt for å holde på brunfargen, flaks solen reflekterte i vannpyttene i trikkeskinnene i denne vakre byen, itj nå blåmandag på mæ nei! Goood mandag videre". Det føles bare ikke helt meg? Men ok, jeg kan møte Julie på midten og prøve å fylle inn litt mer, men ikke forvent noe klissklass tomprat fra denne frøkna. Vi blogges!

💗 henote

Tidenes gladnyhet!!

 • Skrevet: 19.06.2017
 • Klokken: 11:40
 • Kategori: Blogg

Jeg har ikke blåmandag i dag for å si det sånn og det er kun takket være dere!! Jeg har hørt på alle tips jeg har fått av dere, også har jeg latt macen min stå urørt siden jeg ødela den. Men for en halvtime siden bestemte jeg meg for å skru den på og den funker!!! Jeg er så glad nå, jeg begynte nesten å gråte da bebien min skrudde seg på 💗 Det ser ut som alt er slik det skal også, så får vi bare håpe at den holder seg slik.


Nå som jeg har Mac igjen tenkte jeg og redigere leilighets-touren til dere. Jeg vet det er veldig etterspurt, så jeg lover dere at den kommer snart. Beklager for ventingen, men det måtte bare bli sånn da jeg ikke hadde tilgang på iMovie før nå. Tusen takk for at dere er så tålmodig med meg!

💗 henote

Uken som gikk

 • Skrevet: 18.06.2017
 • Klokken: 23:05
 • Kategori: Blogg

AKKURAT NÅ:
Jeg ligger i sofaen med Julie og Mk, vi hører på "Passport Home" - Deepend Remix. Jeg elsker den sangen, den er veldig meg og veldig feel good!

UKENS TANKE:
Jeg er en veldig dumsnill person og dette er jeg drita lei av at enkelte utnytter. Jeg skjønner ikke at folk har samvittighet til det, men enkelte har tydeligvis ikke noen sperrer. Jeg vet at jeg må bli flinkere til å si nei men det har alltid vært vanskelig for meg. Det skal sies at jeg har blitt flinkere, men jeg kan ofte gi etter. I tillegg er jeg så naiv og tenker det beste om alle, men så viser det seg at de kun utnytter meg :-(

UKENS OPPTUR:
Det må være Skaugum i går med de fine jentene mine. Det var så utrolig gøy og vi hadde gledet oss til å dra dit siden forrige lørdag. Jeg hater virkelig at vi ikke fant denne plassen før forrige lørdag, jeg synes det er så bra der!! Jeg vet hvert fall hvor jeg skal når jeg kommer tilbake til Oslo.

UKENS NEDTUR:
Det må definitivt være at vi flyttet ut fra drømmeleiligheten og at vi flytter fra Oslo. Jeg synes det er så trist at vi er ferdig med dette eventyret og jeg har virkelig ikke lyst til å dra hjem.

UKENS PERSON:
Julie fordi hun gir oss tak over hodet. Tusen takk Julie, du skal få et par doruller i gave.

UKENS ANTREKK: 
AdlinksJeg er så forelsket i disse klærne, bare se hvor fine og chille de er. Dette er veldig meg.
T-skjorte
HER // Jakke HER // Bukse HER


Ooog denne hoodien, den har jeg bodd i siden jeg fikk den. Den er så utrolig god å ha på, men kanskje på tide å vaske den nå.
Du finner den
HER.

UKENS MAT:
Kokt egg, jeg spiser seriøst ikke noe annet.


UKENS CRAVING:
 Pizza! Jeg har cravet det hver gang vi har hatt hangover og det var på både fredag og i dag da, hehe.


UKENS FLAUSE:
Da jeg spurte Mk og Julie om hjelp så sier Julie "du drit dæ no ut hele tia" og det er faktisk så sant! Problemet er bare at jeg ikke kommer på noe nå.. Dessuten er det lite jeg synes er flaut men som Mk skjemmes over at jeg gjør. Kan blant annet nevne at jeg gikk til butikken i bare hoodien og trusa og strekte meg etter noe så rumpa mi vistes for alle kundene på Kiwi. Jeg lo bare av det, men Mk ble så rød at jeg trodde hodet hennes skulle sprenges.

UKENS FØLGER:Det må være denne jenta som kaller seg selv for "j18". Dere aner virkelig ikke hvor denne kommentaren rørte meg. Jeg måtte lese den høyt til både Mk og Julie. Noe så fantastisk at jeg har fått en jente til å droppe pushup-bh'en (ikke at det er noe galt i å bruke det) men at jeg faktisk kanskje har hjulpet henne med å bli mer komfortabel med den kroppen hun har, er fantastisk! Håper flere kan være mer fornøyd med det de har fra naturens side, i stedet for å føle behov for å fylle alle kroppsdelene med silikon. Det er girl power det! Tusen takk for en så fin kommentar søte du, jeg håper også jeg får møtt deg en gang 💗

💗 henote

Trakassert av en jævla pervo

 • Skrevet: 18.06.2017
 • Klokken: 20:51
 • Kategori: Blogg

Jeg kom på at jeg fortsatt ikke har blogget noe om gårsdagen. Det var en utrolig morsom kveld på byen og jeg møtte så mange søte mennesker ute. Blant annet to jenter som leser bloggen min, som kun dro til Skaugum fordi jeg hadde skrevet at jeg skulle dit! Jeg ble litt rørt jeg, de var så søte! I tillegg kjente de igjen Mk, haha de spurte "det er du som er MK sant?" Tror Mk selv syntes det var stas! Det jeg har gjort i dag er egentlig å ligge i sengen nesten hele dagen før Julie og Mk tvang meg med ut en tur for å nyte det fine været. Jeg hater virkelig å gjøre ting dagen derpå, Og jeg vil i alle fall ikke være utendørs. Alt er så tiltak. Det skal sies at jeg ikke angret meg da vi først kom oss ut, det var faktisk helt nydelig å være ute i dag. (Ja, julie du hadde rett, som alltid.)


Vi har ikke gjort annet enn å spise i dag. Pizza til frokost, etterfulgt av en tur på BK og Maccern (!!), haha er det mulig.. Magen buler ut for å si det sånn, og det er like før jeg gulper opp hele mølja igjen.


Fine Julie 💗

Over til overskriften. Vi satte oss ned i en park på toppen av Bogstadveien for å nyte en is i sola. Lite visste vi at dette var egentlig narkisenes tilholdssted. Det tok ikke lang tid før det kom en ekkel gammel mann bort til oss. Det første han sier til Mk er "ta en ordentlig slikk nå, sånn at jeg får se hvordan du slikker". Han ga seg ikke og stirret også på puppene våre. Han kommenterte også at vi hadde vel slikket på større ting enn den isen vi spiste på. Det ekleste av alt var at det begynte å bule ut av buksa hans. Det som er litt komisk med dette er at vi er så forskjellige på å håndtere slike ting. Jeg ble musestille fordi jeg blir redd av sånn (dette skyldes at en narkoman har slått meg i magen før), Mk er bare hyggelig tilbake mens Julie stilte seg med hendene på hoftene og sa "no syns æ du bare kan gå æ". Han ville ikke høre etter så vi måtte bare ta med oss tingene våre og gå fra åstedet. Jeg reagerer kraftig når slike ting skjer. Selv om jeg vet at mannen er helt forstyrret og mest sannsynlig høy, er det likevel ubehagelig. Men det er vel bare sånne ting man må regne med når man bor i storbyen. Skjer ikke sånt på Heimdal for å si det sånn!

Puh, jeg måtte bare få ut frustrasjonen min. Senere i kveld kommer forresten et veldig etterspurt innlegg, så følg med på bloggen i kveld da, snuppiser! Nå skal vi prøve å chille, selv om det er umulig med de fulle magene våre. Dere aner faktisk ikke hvor vanskelig det var å skrive dette innlegget da jeg har måttet svelge spyet hvert femte minutt.


💗 henote

Hva vil dere lese om?

 • Skrevet: 18.06.2017
 • Klokken: 13:25
 • Kategori: Blogg

Heia! Jeg føler at jeg startet hvert eneste innlegg slik, men det er så koselig 💗 Det er som jeg kjenner dere alle sammen og at jeg skriver med venner. I dag er jeg veldig sliten, det er ikke lenge siden jeg sto opp. Som jeg nevnte dro vi på Skaugum i går og det var utrolig gøy! Trist å tenke på at dette var siste lørdagen vår her i Oslo, jeg er så lite klar for å reise hjem..

Dette er så standard søndag;


No filter needed

Jeg klarer aldri å være sunn dagen derpå, og det irriterer meg. Spesielt når vi har vært så mye ute mens vi har bodd i Oslo. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem og det er å trene regelmessig og komme tilbake i form! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i dag, men det blir vel bare chilling med jentene. Kanskje en tur på Godteslottet også, hehe... Jeg er litt tom for ideer å blogge om i dag også. Kanskje dere har noen tips, hva vil dere lese om? :-)

💗 henote

Hvordan er forholdet ditt til Kevin og Grunde i dag?

 • Skrevet: 17.06.2017
 • Klokken: 17:56
 • Kategori: Blogg

Her kommer del to av spørsmålsrunden, som omhandler Paradise Hotel.

Beste og verste med å være inne på Paradise Hotel? Jeg synes det er så vanskelig å fortelle hva som er det beste fordi nesten alt er så bra! Luksushotell i Mexico med den beste servicen fra både betjeningen og crewet. Alle festene med mennesker som er der av samme grunn som deg, chilling ved poolen og ikke minst spillet. Det er veldig spennende selv om det kan være tøft til tider. Det verste må nok være all ventingen, fordi det kan bli langdrygt til tider og man blir sliten av det. Noen av reglene synes jeg heller ikke noe om, som at vi aldri kan kose med hverandre off-cam og vi er alltid off-cam etter en seremoni. Hender det noe tøft på en parseremoni så kan du ikke få trøst eller snakke om det som nettopp skjedde med de andre deltakerne før du er on-cam igjen. Dette var til tider veldig tøft, men vi hadde heldigvis søte deltakeransvarlige som gledelig stilte opp med en skulder å gråte på.

Er du og Martine Lunde fortsatt venner? Jeg møter henne sjelden, men det er ikke fordi det er dårlig stemning mellom oss. Så ja, vi er fortsatt venner :-)


Er du venn med Isabelle? Ja, Isabelle er en utrolig søt jente som jeg har det gøy med når jeg først ser henne!

Hvordan var det den uken du fikk så mange kniver i ryggen? Jeg tenker på da Martine var demonen, Kevin valgte Andrea over deg og til slutt da Grunde valgte å ta med Sofie tilbake i stedet for deg? :-( Jeg heiet virkelig på deg søta!! Tusen takk kjære, søte du! Da demonuken rullet på tv'n var det mange som lurte på dette, så jeg bestemte meg for å lage en video fordi jeg synes det ofte er lettere å forklare meg muntlig. Det blir litt langt å forklare alt på nytt gjennom tekst, men om du vil kan du se videoen HER så får du svar på alt du lurer på 💗

Var det vanskelig å komme med på PH? Nei, det vil jeg ikke si. Eller nå lyver jeg kanskje litt. Det siste intervjuet mitt gikk veldig dårlig fordi jeg har prestasjonsangst. På denne tiden hadde jeg halvveis bestemt meg for at dette var noe jeg hadde lyst til å være med på så da ble det automatisk litt press på å prestere bra. Da går det som regel ikke bra, vet dere! Jeg tenkte at jeg kanskje kom til å komme med, men da ville jeg nok komme sist inn i spillet haha. Intervjuet mitt gikk mye bedre enn forventet, så bra at jeg endte opp med å bli starterjente. I tillegg fikk jeg tilbakemelding fra hun som var min deltakeransvarlig at intervjuet hadde gått kjempebra. Det er som regel bare du selv som legger merke til at noe går sykt dårlig fordi vi er vår egen største kritiker.Har du kontakt med PH-deltakerene fra sesongen 8? Ja. Ikke alle, men Synøve er en av de nærmeste venninnene mine i dag. Ellers ser jeg Mayo og Henning av og til. Jeg snakker også litt med Imme og Nina.

Hvem har du minst kontakt med fra ph? Alle som kom inn og røk før jeg sjekket inn. Det er flere av starterguttene jeg ikke har utvekslet et eneste ord med. 

Hvorfor ble du med i PH? Jeg var lei av livet hjemme og jeg er veldig eventyrlysten av meg. Jeg hadde lenge misunnet de som var med på PH og i flere år har jeg sagt at jeg hadde lett vært med på PH om det ikke ble filmet, men det er vel noe alle ønsker? En dag fikk jeg en telefon fra Mastiff og det viste seg at ei venninne hadde meldt meg på. Jeg møtte opp på intervjuene mest for gøy egentlig, men det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for at dette var noe jeg ville. Jeg var selvfølgelig litt i tvil med tanke på at dette skulle vises for hele Norge, men helt ærlig, hvor farlig kan det egentlig være? Mennesker driter seg ut daglig og det tar ikke lang tid før en ny skandale dukker opp i media og de gamle er glemt.

Hvem var du betatt av inne på PH? Ingen faktisk, jeg hadde en hjemme som hadde den plassen 💗


Hvilken gutt og jente har du mest kontakt med fra både PH sesong 8 og 9? Fra sesong 8 er det vel Synøve og Henning, og fra sesong 9 er det Andrea og Andrè, kanskje.

Hei! Jeg lurer på om dere PH-deltakere får vite hva som blir vist på TV før det blir sendt? Eller får dere for første gang vite hva som skjer i episodene samtidig som oss seere? Heia! Dette spørsmålet likte jeg og jeg skjønner veldig godt at du lurer. Jeg husker selv at jeg hadde en million spørsmål om PH før jeg ble med og jeg tenkte faktisk at jeg kom til å snakke med andre om hvordan det egentlig er bak kulissene. Problemet er bare at etterhvert ble det som en helt vanlig hverdag for meg, så jeg tar det som en selvfølge at alle vet hva jeg snakker om når jeg snakker generelt om PH. Da jeg kom hjem snakket jeg masse med vennene mine og nevnte blant annet "ja, da æ va på tur den ene dagen skreik æ" og de satt der som et spørsmålstegn. De skjønte ikke hva jeg mente og lurte på om jeg var på utflukt?? Haha, tur betyr altså "green room". Tilbake til spørsmålet, nei, vi får som regel ikke vite hva som blir vist på TV. Det hender seg at vi kan få episoden tilsendt før den sendes på TV om det er noe vi gruer oss til. Det var flere fester jeg gruet meg til fordi jeg ikke husket alle samtalene, haha. Natten på Solo med Grunde for eksempel, da jeg sa "æ kanj itj lev uten dæ sjø", den episoden gruet jeg meg noe voldsomt til og jeg måtte snakke med Grunde om hvor ille det var. Det viste seg at det var langt fra så ille som jeg trodde, men slik er det alltid når man har fylleangst, man forventer det aller verste.

Trente du inne på ph? Haha det var meget sjeldent ja! Jeg er veldig sånn at når jeg først er på ferie så tar jeg ferie da.. (quote fra i fjor om du ikke forsto det).
Hvordan er forholdet ditt til Kevin og Grunde i dag? Det er bra! Jeg snakker ikke så ofte med dem, men når vi først møtes er det kjempehyggelig. Jeg blir alltid like glad hver gang jeg ser dem jeg :-) De er fantastiske gutter begge to!

Hei, lurer på om du og Grunde har kontakt i dag?☺️ Dere var så utrulig søte sammen! Heiet på dere. Hei! Tusen takk søte du. Ja, ikke sant vi var søte? Jeg elsket virkelig å se oss to sammen på skjermen, jeg lo mye av alt vi "kranglet" om. Grunde er soleklart den beste partneren jeg kunne fått inne på hotellet, men vi har ikke så mye kontakt i dag. Ikke misforstå, det er bra stemning mellom oss, altså!

Hvorfor var egentlig ikke Ida med i juryen? Hun røyk jo seinere enn noen av de andre som fikk være med i den. Morten S også? Dette lurer jeg også på! Jeg var helt sikker på at de to kom til å være med i juryen, spesielt Ida. Jeg tror det er mye bak innspillingen som vi deltakerne ikke vet, vi har jo aldri styring på noe som skjer inne på hotellet! Soph var jo plutselig i juryen, og det hadde ingen forventet. De kan virkelig det med å "fucke" med hodet vårt altså!

Jeg ser nå at jeg har svart veldig utfyllende noen plasser, men jeg har så mye på hjertet så slik måtte det bli i dag! Håper dere likte svarene og at det ikke ble altfor langt å lese.. Ønsker dere en fantastisk lørdag, babes!

💗 henote

De siste selfiene

 • Skrevet: 17.06.2017
 • Klokken: 10:33
 • Kategori: Blogg


Jeg ser ikke slik ut i dag for å si det sånn.. T-skjorten min finner du HER. (adlink)

God helg dere! Jeg knipset de siste selfiene på onsdag, og jeg kjenner at jeg angrer meg for at jeg ikke fikset meg oftere. Bare se hvor fine disse bildene er da? Leiligheten gjør selfietakingen til en lek fordi alle bildene blir brukbare, sett bort i fra de gangene jeg poser som jeg nettopp har sett hufsa da. Bittert å tenke på at jeg ikke utnyttet dette mer fordi jeg har allerede delt alle bildene jeg har sett på Instagram og bloggen. Jeg lurer på hvordan jeg skal holde disse plattformene gående nå.

Dagen i dag er litt bedre enn i går kveld. Jeg er fortsatt trist for at vi kun har noen timer igjen i leiligheten vår, men det går vel over, håper jeg. Selv om vi vasket i 400 timer i går mangler vi fortsatt mye, blant annet å støvsuge og vaske alle gulv. Vi må og vaske kjøleskap, do, dusj and so on. Jeg sa til Mk i går at når vi er ferdig med dette kommer jeg aldri til å vaske så nøye igjen. Den gleden forsvant rimelig fort fordi hun minte meg på at dette må man faktisk gjøre hver gang man flytter ut. Da vet jeg for sikkert at jeg aldri kommer til å flytte ut igjen, må jeg det investerer jeg i flyttevask for det er faktisk ikke verdt å ødelegge de fine neglene mine for dette ;-) Jeg vet det har vært mye snakking om flytting og vasking, men nå lover jeg at jeg er ferdig med å klage, hvert fall om vasking! Vi leverer nøklene kl. 15, deretter skal vi til Julie for å dusje og tane. Senere i dag kommer svarene på siste del av spørsmålsrunden! Første del som handlet om livet mitt finner du HER og har du fortsatt noen spørsmål angående Paradise Hotel kan du stille de HER.

💗 henote
 

Kjærlighetssorg

 • Skrevet: 16.06.2017
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: Blogg

Det er først nå som jeg fikk satt meg ned at jeg kjenner hvor trist jeg egentlig er. Det har faktisk ikke gått opp for meg at vi flytter ut av leiligheten vår i morgen. Jeg er så evig takknemlig for at jeg ble med Mk nedover til Oslo for å bo her i to måneder. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg har kost meg, jeg har virkelig hatt the time of my life her nede. Vi har delt så utrolig mange fine minner sammen i leiligheten med flere legendariske nach, chilling og latter. Det har ikke vært noe dårlig stemning mellom oss, sett bort i fra den gangen hun gjemte vodkaflaska mi på nach. Disse to månedene har gått ekstremt fort, selv om det føles som en evighet siden vi kom hit. Vi bor i verdens fineste leilighet med perfekt beliggenhet, så dere må virkelig glede dere til leilighets-touren. Jeg lover at den kommer snart. 


Ja, jeg er klar over den grusomme etterveksten min...

Det er i slike øyeblikk jeg er evig takknemlig for at jeg har bloggen fordi nå kan jeg bla i arkivet når som helst å se på alle de fine minnene vi har skapt sammen mens vi har vært her. Jeg er helt knust over at vi må forlate leiligheten, dere aner ikke hvor glad jeg har blitt i den. Den føltes som hjemme med en gang vi flyttet inn. Heldigvis er vi ikke ferdig i Oslo riktig enda, fordi vi klarer rett og slett ikke å sette oss på flyet i morgen. Derfor har vi spurt Julie om vi kan få bo hos henne i en uke til. Oslo we are so not done with you yet, sees på Skaugum på lørdag!

💗 henote

En grusom kombinasjon

 • Skrevet: 16.06.2017
 • Klokken: 16:43
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Det var like før jeg ønsket dere en god søndag, men så kom jeg på at det var fredag. Jeg henger virkelig ikke med, men det er vel ikke noe nytt. Dagen i dag har blitt brukt til å vaske, vel sett bort i fra de gangene jeg har hengt over doskåla. Jeg anbefaler ingen å dra ut dagen før dere skal vaske dere ut av leiligheten! Det har vært helt grusomt og vi er ikke halvveis en gang. Jeg har virkelig lært meg en lekse. Som søsteren min sa en gang i tiden "du må drit dæ ut for å lær". Jeg kunne ikke vært mer enig!


Nok et bilde i truse, men man blir svett av å vaske asssss


Burde ha byttet ut kluten med en tannkost, Askepott ;)


FINESTE!!


Det går bra med dietten som dere ser.

Nå skal vi ta oss en fortjent pause fra vaskingen for å dra og kjøpe pizza og smågodt. Vi har fortsatt ikke spist i dag så det er ikke rart vi er dårlig.. Jeg håper formen kommer seg og at vi får gjort unna denne jobben, om ikke leier jeg seriøst inn et vasketeam.

💗 henote

WALK OF SHAME

 • Skrevet: 16.06.2017
 • Klokken: 10:22
 • Kategori: Blogg

Halla! Det er ikke lenge siden jeg våknet og det skyldes at jeg var ute i går. Formen er bedre enn forventet, men jeg vet at når ettermiddagen kommer så vil jeg være sengeliggende og synes synd på meg selv. Jeg er som et lite barn med omgangssyken som roper etter mamma og vil ha trøst, okei så ille er det ikke da.. Det positive i det hele er at jeg våknet uten fylleangst og det er så digg!


Fineste jentami 💗 Kjolen min er fra Ebay.

Dette er noen av bildene jeg tok gjennom Snapchatten min i går (Henote94). Jeg er skikkelig mystory-hore når jeg er ute, alt skal legges ut. Det er ikke rart jeg sliter med fylleangst dagen derpå for å si det sånn.

Akkurat nå er jeg på besøk og jeg må gå ned Bogstadveien i kjole!! Hvor walk of shame er ikke det? Det er allerede mange ute å går så jeg kjenner at jeg gruer meg. Jeg må gå straks også fordi vi skal vaske oss ut av leiligheten i dag. Det er bare meg og Mk som finner på å dra på byen dagen før vi skal ha rundvask hjemme. Jeg kjenner spyet krypende allerede.. Noen som melder seg frivillig til å hjelpe oss???

💗 henote

Våt i trusa

 • Skrevet: 15.06.2017
 • Klokken: 21:10
 • Kategori: Blogg


I dag har det vært helt fantastisk vær i Oslo, men likevel dro jeg og tok solarium. Dette er så standard meg.. Jeg tar heller solarium i 20 minutter enn å sole meg ute i tre timer. Dette tror jeg skyldes at jeg har solt meg for mye opp gjennom, så jeg er rett og slett lei. Før kunne jeg ligge opptil flere timer i strekk men nå blir jeg lei etter 20 minutter i solsteiken. Dette er ikke bra, jeg burde soleklart utnytte det fine været i stedet for å se på det som tiltak og velge den lette løsningen.

Nå når vi først er inne på været her i Oslo;


For noen dager siden dro jeg, Mk og Kine til Grünerløkka for å dra i parken. Det var strålende sol og herlig temperatur ute så vi var selvsagt lettkledde hele gjengen. Før vi visste ordet av det begynte det å pøse ned fra himmelen. Nå mener jeg ikke bare litt pøsregn, det regnet seriøst dråper med en omkrets på ti cm. Vi måtte bare le av hele situasjonen og det hele endte opp med å bli et lættis minne. Normale mennesker hadde vel tatt trikken eller flyktet under tak, men vi derimot begynte å hoppe i dammene og legge oss i vannet, haha! Dette er faktisk et av mine favorittminner fra Oslo, hele scenarioet minnet meg om en romantisk film. Det eneste jeg manglet var en gutt å dele opplevelsen med.

Like barn leker best


Dere aner ikke hvor gjennombløte vi ble. Hele gjengen begynte selvfølgelig å hakke tenner på vei hjem, men vi klarte ikke å ta oss sammen så vi måtte plaske i ALLE dammene vi fant, haha! Jeg tror jeg brygger på en kraftig urinveisinfeksjon og det skyldes at vi er 12 år i hodet, men vi må seriøst aldri la barnet vårt inni oss dø ut. Det er så viktig å være barnslige i blant og jeg lover dere at det er utrolig gøy og bare gi litt faen og slippe seg løs. Er du typen til å gjøre dette?

💗 henote

PR-stunt?

 • Skrevet: 15.06.2017
 • Klokken: 17:22
 • Kategori: Blogg

Jeg har sett flere uttalelser på sosiale medier, både på Facebook og Jodel om at dere mistenker at det som har kommet fram fra enkelte av oss PH-deltakere er et PR-stunt. Jeg forstår at flere mistenker dette da det er en ganske vanlig ting PH-deltakere bruker å gjøre. Programmet sendes ikke lenger på TV og det er ganske spesielt at dette kommer fram i lyset først nå. Dette kan vel halvveis skyldes meg, fordi jeg ikke delte hvordan stemningen mellom oss deltakere var, før for en uke siden. Etter at jeg valgte å dele det, slengte flere av de andre deltakerne seg på. Jeg må bare si at helt siden programmet gikk på TV har jeg mottatt spørsmål daglig fra dere om hvem jeg er med, hvem jeg kom best overens med og hvordan stemningen mellom oss deltakerne er. Jeg trodde helt ærlig det kom til å gi seg etter at programmet tok slutt, men jeg ser at det fortsatt er folk som lurer på dette, selv om jeg har delt det på bloggen. Jeg uttalte meg ikke om det på bloggen før jeg bestemte meg for å fortelle hvordan dette var fra min side, fordi det siste jeg ville var å lyve for dere.Jeg vil understreke at det ikke er et PR-stunt, i hvert fall ikke fra min side. Jeg vet det er typisk PH-deltakere å gjøre alt for å tviholde på famen sin, men for min del handlet det om å være ærlig med dere. Dessuten har jeg aldri brydd meg noe om "famen". Jeg var ikke med på Paradise Hotel for den grunn, men på grunn av opplevelsen. Så vidt jeg vet er det ingen av årets deltakere som har fyrt opp noe PR-stunt. Jeg vil også understreke at det ikke var for å få klikk på bloggen. Hadde det vært tilfellet så hadde jeg delt mye mer juicy med dere, som for eksempel hvem jeg hadde sex med på PH. (NEIDA, that's a lie) Jeg tror dere kjenner meg såpass til å forstå at det ikke var et PR-stunt, eller så håper jeg dere velger å tro på meg etter dette innlegget. 

💗 henote

Denne er til dere

 • Skrevet: 15.06.2017
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: Blogg

God morgen mine søte venner 💗  Har dere hatt en fin start på dagen? Det har i alle fall jeg, og det er bare på grunn av dere. Først og fremst så må jeg bare si tusen takk for all hjelp jeg fikk til macen min. Jeg har prøvd noen av tipsene dere ga meg og jeg håper virkelig noen av de funker! Jeg kjenner at jeg savner babyen min jeg..


T-skjorte HER (ad). Jeg har brukt morgenen min på å lese gjennom kommentarer fra dere og jeg må bare takke dere! Dere er en fantastisk gjeng som jeg setter så enormt stor pris på. Jeg føler at jeg ikke får takket dere nok. Jeg håper dere vet hvor mye dere betyr for meg og jeg vil gjerne gi noe tilbake men jeg vet ikke hva.. Jeg har i hvert fall svart på mange av kommentarene dere har lagt igjen, så om du har letet etter et svar så kan det være at jeg har svart deg nå. Okei dette var ikke ment så "cocky" som det ser ut som, men jeg har hatt et par tøffe dager så jeg har lagt unna bloggen litt.. Uansett TUSEN MILLIONER TAKK, JEG ER GLAD I DERE 💗


Over til dagens frokost; Rema1000-sushi og Pepsi Max. Risen var litt tørr men ellers var det digg. Jeg prøvde sommerversjonen og jeg må si at sushi med mangosaus smakte himmelsk. Nå henger jeg sikkert litt etter men om du ikke har prøvd det burde du teste det ut!


Jeg spiser selvfølgelig sushien min med sushipinner. Om du ikke gjør det burde du absolutt ikke spise sushi.


NÆÆÆT. Jeg har aldri klart å spise med sushipinner og jeg måtte stage bildene som jeg tok over her for å få det til. I tillegg så mistet jeg sushibiten i fanget, så nå har jeg mangosaus på trusa mi. Jaja, jeg lukter iallfall godt til byturen i kveld. PS; etter et googlesøk fant jeg ut at det ikke heter sushipinner men spisepinner.

Reklame​


Jeg tenkte at noen av dere kom til å kommentere de fine neglene mine, eller jeg håpte i hvert fall det.. Jeg er helt forelsket, og jeg klarer ikke å slutte og se på dem!! Jeg er som en plagsom nyforlovet jente som konstant ser på den feite ringen sin på ringefingeren. Linni som satte på meg neglene er utrolig dyktig og ikke minst morsom! Jeg elsker å pimpe meg opp hos mennesker som slår av en prat, da går tiden fort og det føles som om du er på besøk hos en venninne. Hun setter også på vippeextensions :-) Oppgi rabattkoden "Henote" så får du 10% avslag! Den funker på vippeextensions og negler. Ønsker du å komme i kontakt med henne så finner du hjemmesiden hennes HER eller så kan du skrive direkte til henne på Instagram HER. Hun holder til i Oslo og Hammerfest.

💗 henote

Dress like me + rabattkode!!

 • Skrevet: 14.06.2017
 • Klokken: 21:10
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Det er utrolig mange av dere som har spurt meg hvor jeg kjøper klærne mine etter Paradise. I tillegg får jeg alltid spørsmål hvor jeg har kjøpt klær som jeg deler bilder av på Snapchat (Henote94). Jeg fortalte dere tidligere at jeg ville begynne med noe nytt her på bloggen (dress like me) og det var det utrolig mange som ønsket. Derfor tenkte jeg å ha min aller første her på bloggen i dag.
                                                                                                                                       affiliateslenker


Jeg er seriøst forelsket i denne jakken! Jeg er så glad i hvitt og denne er veldig chill samtidig som den er såå fin 💗 Jeg har min i størrelse small fordi jeg ville ha den litt lang og du finner den HER 
 


Denne toppen er veldig typisk meg! Jeg har ikke telling på hvor mange croptops jeg har, allikevel får jeg aldri nok. Jeg har adidas-toppen i størrelse XS og du finner den HER. Over til buksen, hvor fet er ikke den? Jeg har lenge ønsket meg en "boyfriend-jeans" og endelig så eier jeg en! Det aller beste med buksa er at den gir deg en fin rumpe selvom den ikke er "blodtight". Jeg var litt redd for at jeg skulle få bestemor-rumpe fordi jeg valgte å gå opp en del størrelser fordi jeg ville ha den "baggy". Jeg har min i størrelse 29/32 og du finner den HER.
 


Denne genseren er det så mange som har spurt meg hvor er fra og det skjønner jeg veldig godt! Den har verdens fineste peachfarge, i tillegg er den digg og ha på fordi den har et mjukt stoff innvendig. Jeg ville ha min litt oversized fordi jeg liker når jeg kan bruke en genser som et helt outfit med et par hvite sneakers til. Men dette er smak og behag! Jeg har min i størrelse medium og du finner den HER.

Så over til det beste med alt, jeg har selvfølgelig fikset en egen rabattkode til dere! Handler dere for over 500 kroner får dere hele 15% på kjøpet! Rabattkoden er HENRIETTEO15 og den varer til 23. juni. Happy shopping cuties 💗

💗 henote

Frokost i trusa

 • Skrevet: 14.06.2017
 • Klokken: 10:14
 • Kategori: Blogg

God morgen! I dette øyeblikk sitter jeg ved kjøkkenbordet og drikker kaffen min. Jeg hadde egentlig planer om å trene i dag men jeg våknet potte tett... Jeg må vente å se utover dagen om det løsner seg litt, gjør det ikke det har jeg nødt til å stå over treningen. Jeg skal i alle fall ta solarium i løpet av dagen for å få litt farge på denne bleke kroppen. Nå er det en stund siden jeg har delt bilder av meg selv i undertøy, så derfor får dere kose dere med disse.


Jeg må snart gå ut døren fordi jeg har negletime kl. 11, noe jeg gleder meg veldig til! Bare se på disse grusomme neglene... Okei de er ikke så ille her, men uten neglelakk ser de helt for jævlige ut.. Jeg måtte faktisk sende en advarsel til negledama.. Vi blogges senere i dag søtiser! 

💗 henote

Svar på spørsmålsrunden del en

 • Skrevet: 13.06.2017
 • Klokken: 21:22
 • Kategori: Blogg

Hei! Jeg valgte å svare på spørsmålene skriftlig denne gangen, da Macen min enda ligger til tørk. Jeg får derfor ikke redigert noe video for øyeblikket. I tillegg kom det veldig mange spørsmål, så jeg måtte dele spørsmålsrunden opp i to deler. Første del handler om livet mitt, og neste del vil hovedsakelig handle om Paradise Hotel. Del to kommer i løpet av uken, så dere kan fortsatt stille meg spørsmål om Paradise Hotel HER

PRIVAT

Når mista du jomfrudommen din? Hva syns du om folk som mister den når de er 12/13 år? 
Jeg mistet jomfrudommen min da jeg var 16 år til en gutt som jeg var stormforelsket i. Jeg var absolutt ikke klar for sex på den tiden og han knuste hjertet mitt. Jeg brukte hele åtte måneder på å komme meg over han. Barn ned i 12/13 årsalderen synes jeg ikke burde ha sex, det er en grunn til at den seksuelle lavalder i Norge er 16 år. Jeg mener at man er utrolig sårbar i denne alderen og har man mulighet til å vente så synes jeg man burde det. Jeg unner ingen å få hjertet sitt knust på samme måte som jeg gjorde da jeg var så ung.

Har du hatt anoteksi eller noen annen form spisevegring? 
Ja, dessverre så har jeg slitt med maten i enkelte perioder. Innimellom har jeg slitt med å få ned mat fordi livet ikke alltid har vært like lett.

Hva er fremtidsplanene dine?
Jeg velger å ha dette spørsmålet under kategorien privat fordi jeg mener det er privat. Men som vanlig velger jeg å være ærlige med dere her på bloggen og per dags dato så har jeg ikke peiling på hva jeg vil gjøre. Jeg sitter midt oppi det hele og hele livet mitt er et rot for tiden.Hva ser du etter i en mann, og hvilke menn tiltrekkes du av utseendetmessig?
Standard henote-gutt er egentlig en høy, tan og trent gutt med brunt hår, tattoveringer og glimt i øyet. Men det er ikke ofte jeg ender opp med "det jeg går etter". Personlighet og måten han behandler meg på har alt å si. Jeg ser etter en som passer på meg, får meg til å føle meg spesiell og som viser meg at det er kun meg han vil ha.

Hvordan ble du frisk fra depresjonen og angsten uten å gå til psykolog?​
Jeg måtte tvinge meg selv til å ta meg sammen, dra meg opp fra senga selv om det gjorde fysisk vondt i hele kroppen. I tillegg måtte jeg bekjempe angsten ved å pushe meg selv til å utføre handlinger jeg absolutt ikke turte. Dette kunne være alt fra å ta bussen til og gå i sentrum alene. Små handlinger i hverdagen som ikke er et problem for friske var store utfordringer for meg og jeg måtte starte i det små for å lære kroppen min at det var ikke skummelt. Jeg kan skrive et eget og mer utfyllende innlegg om dette senere da jeg vet det er utrolig mange som sliter i dag.

Er du fornøyd med puppene dine?
For å være ærlig så tenker jeg ikke så mye over de. Jeg er fornøyd slik som jeg er og kommer ikke til å ta noe operasjon. 

Er du opptatt av dyretesting og dyrplageri?
Jeg vet ikke om jeg burde uttale meg om dette på bloggen for det er så lett å være dobbeltmoralsk innenfor dette feltet. Jeg synes det er grusomt at vi bruker dyr til testing av produkter og jeg kunne aldri i min villeste fantasi ha støttet SeaWorld eller en dyrepark. Men igjen så eier jeg en Woolrich-jakke.. Jeg har heller ikke satt meg inn i hvilke sminkemerker som tester på dyr, noe jeg virkelig burde. Men jeg kjøper for eksempel aldri øyevipper som er laget av mink.

Har du kj?
Dette spørsmålet gjentar seg og jeg skjønner ikke hva det står for, haha! Er det kjæreste du mener? Da er svaret nei i så fall. BOFORHOLD


Hva gjorde at du flyttet til Oslo?
Jeg flyttet spontant fordi Mk spurte meg om jeg hadde lyst til å bo i Oslo i to måneder. Jeg kjedet meg i Trondheim og hadde lyst til å gjøre noe nytt så derfor ble jeg med.

Hvor skal du flytte?:(
Jeg skal flytte tilbake til Trondheim, eller jeg vet ikke. Jeg har faktisk ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre og det er noe som påvirker hverdagen min...

Hvordan er forholdet ditt til Trondheim, nå som du bor i Oslo? Har du like god kontakt med venner og familie osv.
Jeg har fortsatt like bra forhold til alle mine kjære hjemme i Trondheim og jeg må si at jeg savner jentene mine noe enormt til tider. Vi snakker hver dag på shit-crew-gruppa vår og det er utrolig hyggelig 💗

KLÆR OG SMINKE

Kan du lage innkjøpsvideoer eller lage flere innlegg om klær? Kan du ha bikinicollections (du hadde så mange fine på ph)
Hei! Så absolutt. Det er utrolig mange som spør meg hvor jeg har kjøpt alle bikiniene mine så jeg skal prøve å få til et eget innlegg der jeg viser dere diverse nettsider som selger fine bikinier.


Hva bruker du på leppene på bildet i innlegget?
Det er en matte lipstick som er fra merket "Dose" i fargen "Sand".

Hvor kjøpte du den fine rosa genseren som du lå ut et bilde på snap med?
Ja, det er utrolig mange som har lurt på hvor den er fra og det skjønner jeg for den er såå fin. Jeg skal linke til den på bloggen senere jeg må bare ta noen fine bilder med den først.

Går du alltid uten bukse?
Når jeg er hjemme så gjør jeg det, jeg hater virkelig å bruke bukse.

                                                                                                       affiliateslenker
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Hvor er den hvite toppen fra?
Det er mange år siden jeg kjøpte den på Nelly, men du finner lignende HER

Hvor er det den brune/lilla leppestiften fra, den du pleier å bruke? Den er kjempefin!!​
Tusen takk! Den er fra Nyx.

Hei Henote! Jeg elsker alt med deg! Jeg er en kjempe stor fan!😍
Jeg lurte på om du har noen brae klesbutikker å anbefale, æ har snart bursdag og må ønske meg noe bra! Tenkte siden du har så fin klesstil så kunne du hjelpe! Ilu❤️

Heia søte du. Først og fremst tusen takk for så fin tilbakemelding. Jeg har noen favoritt nettsider jeg shopper mye på ja. Misselfridge HER, Naked HER og sist men ikke minst Nelly HER.


Hvor er den rød body fra?:)
Den er fra H&M men jeg tror ikke den er til salgs lengre.. Jeg prøvde å lete på nett etter en lignende men fant bare en med lange armer, men den var utrolig fin da! Du finner den HER.

GENERELT

Hva slags type vippeextentions og lengde har du?
Volumvipper i 16 mm lengde tror jeg. 

Hvilken årsmodell er du?
94!

Hvor høy er du?
1.62 cm tror jeg!


Hvordan er den naturlige hårfargen din?
Veldig usikker da det er lenge siden jeg har hatt min naturlige farge. Men jeg tror jeg har kommunegrått-ish.

Har du søkt Politihøgskolen? I så fall hvor? :-D
Nei, jeg har ikke gjort det da jeg har vært i Mexico begge årene når søknadsfristen har vært. Jeg er og usikker på om det er noe jeg vil søke på.

Hva er yndlingsfargen din?
💗 Rosa 💗

Hva gjør deg glad?
Mestringsfølelse, perfekte sommerdager med venner og fantastiske mennesker som sier så hyggelige ting til meg.

TRENING

Hvorfor er du så feit?
Vet ikke.

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?
Jeg tror det må bli magen min atm da jeg har latt rumpa mi forfalle en del..


Hva trente du og hvor lang tid tok det før du fikk den rumpa du har nå?
Jeg trente mye tung styrke på treningssenter men og mye i et skianlegg vi har i Trondheim. Der jeg blant annet hoppet mye i tribunene og kjørte forskjellige rumpeøvelser.

Hva trener du og hvor ofte?
For tiden løper jeg mest, men jeg har og hatt perioder hvor jeg kun har drevet på med styrketrening. Jeg liker best å kombinere de to. Jeg skal ikke sitte her og skryte på meg så veldig mye trening her i Oslo, men jeg har trent alt fra 0-5 ganger i uken.

Hva spiser du i løpet av en dag?
Det går veldig mye i egg haha! Men jeg er og glad i sushi, havregrynsgrøt og lompepizza.

BLOGGEN

Kommer det flere videoblogger i fremtiden?
Ja, jeg synes det er utrolig gøy å spille inn videoer. Problemet er bare at jeg sølte vann over macen min i dag og det er på den jeg har redigert de tidligere videoene mine. Akkurat nå tar jeg i mot råd fra Google og lar macen min være i fred en ukes tid før jeg tørr å skru den på igjen. Du kan abonnere på youtube-kanalen min mens du venter på flere videoer HER


Kan du ha housetour?
Ja, jeg har lovet dere dette lenge så det skal jeg få fikset!

Sliter du ofte med å finne ut hva du skal blogge om? Hvor får du inspo fra?
Jeg er såpass ny i dette med blogging så jeg har utrolig mye å blogge om enda. Det jeg sliter med noen dager er å få ordene ned på papiret. I tillegg er det enkelte dager hvor jeg ikke gjør så mye og da kan jeg fort føle at bloggen min er uinteressant. Har du noe du savner på bloggen min så gjerne gi meg tilbakemelding på det!

💗 henote

SPØRSMÅLSRUNDE

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 16:33
 • Kategori: Blogg


Siden vi var ute i går har jeg ikke noe å blogge om i dag da planen er å ikke gjøre noe annet enn å ligge på sofaen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde, jeg har jo heller ikke hatt det på bloggen her på bloggen. 

Spør meg om hva som helst, jeg er sikker på at jeg svarer på alt! 

💗 henote

På byen uten bukse

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 13:06
 • Kategori: Blogg

I går dro vi ut, dette er faktisk nest siste helga vår i Oslo :-( Jeg koste meg så mye i går 💗 Nå er planen å dra å kjøpe pizza! Jeg er så sulten selvom jeg slukte alt jeg fant i kjøleskapet i går. Når jeg raper så kjenner jeg pølsesmaken enda, usj.... Hva skal dere i dag da?

💗 henote

Dette er veldig meg

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 20:39
 • Kategori: Blogg


I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å hente en pakke i posten, og jeg er så fornøyd med klærne jeg fikk! Det er veldig mange av dere som spør meg hvor jeg kjøper klærne mine, og det forstår jeg veldig godt da jeg digger stilen min! Eller er det kanskje ikke lov til å si det om sin egen stil? Det sier seg jo nesten selv at man gjør det, eller så hadde man aldri gått med de klærne haha.. Jeg tenkte å starte noe nytt her på bloggen som jeg tenkte å kalle "dress like me". Hvor jeg tar bilder av klærne mine og legger ved direktelinker slik at dere får kjøpt de samme klærne om dere ønsker. Høres ikke det bra ut? :-) Jeg gleder meg hvertfall til å vise fram skattene jeg fikk i dag. Jeg må bare vente på å få tilsendt buksa på nytt da den ikke satt så fint på meg. Okei nå lyver jeg, jeg fikk den faktisk ikke over den feite rumpa mi en gang, men nå har jeg bestilt meg en ny og gått opp tre størrelser bare for å være sikker.

Mens dere venter har jeg plukket ut mine favoritter for øyeblikket:
                                                                                                                                       affiliateslenker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Hvor nydelig er ikke disse plaggene? Jeg har lyst på alt men må jeg plukke ut en favoritt må det bli nummer en 💗


                                                                💗 BIKINILOVE 💗​

1. Overdel HER og truse HER / 2. Overdel HER og truse HER / 3. HER

Jeg er så utrolig svak for badetøy... Hver eneste gang jeg skal shoppe så ender jeg alltid opp med å kjøpe meg bikinier og jeg trenger virkelig ikke flere nå.. Nummer en har jeg i både rød og knæsjrosa, men jeg falt pladask for denne fargen, se så nydelig 💗 PS, trusa gir det den fineste rumpa på grunn av sømmen bak. Nummer to har en av mine favorittfarger i tillegg så var bikinien litt utenom det vanlige. Personlig så liker jeg å ha plagg som ikke alle har. Må jeg plukke ut en favoritt er det nødt til å bli nummer tre. En badedrakt med glitter, helt perfekt om du spør meg. Denne kan du bruke på poolparty eller som en body under et fint skjørt eller en bukse, så har du plutselig et smashing antrekk til en fuktig kveld ute på byen!

Likte dere noe av plaggene?

💗 henote

En av de verste tingene jeg har opplevd

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Blogg

Er det noe dere elsker så er det når jeg har storytime her på bloggen. Jeg kjenner ingen som har mer uflaks enn meg og jeg driter meg ut daglig, så jeg har utallige historier på lager. I dag tenkte jeg å dele en av de mest sure minnene jeg har. Dagen jeg mistet førerkortet...


På denne tiden bodde jeg hos Synøve og hun var i Bergen da dette skjedde. Jeg fikk en melding fra henne der hun sa at hun ikke hadde skiftet om til vinterdekk på bilen. Dette var dagen det var ulovlig å kjøre med sommerdekk fordi det var uforsiktig. Da tenkte jeg å fikse dette fordi det var tross alt jeg som brukte bilen. Jeg kan absolutt ikke og bytte dekk så jeg la ut en mystory på Snapchat der jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg. En som jobbet på et verksted tok kontakt og sa at jeg kunne kjøre til verkstedet så kunne han fikse det. Jeg tok opp Google maps og sjekket hvor langt unna det var og det tok meg kun ti minutter å kjøre. Siden turen var så kort så tenkte jeg at dette måtte jo gå bra. Jeg hentet vinterdekkene, pakket de inn i bilen og tok med meg ei venninne før jeg kjørte av gårde.

Da vi var to minutter unna verkstedet sa jeg til venninna mi at "det er så jævlig typisk at vi blir stoppet nå så mister jeg lappen". Noe jeg aldri skulle ha sagt og jeg skulle i hvert fall ha banket tre ganger i bordet (ja, jeg er overtroisk av meg). Sekunder etter at jeg sa dette kom blålysene og jeg ble stoppet :-)


Uansett hva jeg sa så var det en lost case. Politiet tok fra meg lappen på stedet og de sa blant annet at jeg kom til å få dette på rullebladet mitt og en heftig bot i posten. Jeg reagerte kraftig på at jeg skulle få det på rullebladet for hva hadde dette med rullebladet mitt å gjøre? I tillegg stresset jeg som en gal fordi jeg visste at jeg skulle til Mexico snart. Jeg skulle mellomlande i USA og da trenger man gyldig ESTA. Jeg fryktet at jeg ikke ville få dette godkjent fordi man ikke kommer inn i USA med noe på rullebladet. Heldigvis fikk jeg det ikke på rullebladet og som dere vet kom jeg meg til Mexico.


Dette er en av de verste helgene jeg har hatt på flere år. Jeg som alltid har vært så flink i trafikken. Jeg er alltid den som kjører etter fartsgrensa og folk irriterer seg litt når de sitter på til meg fordi jeg aldri kan kjøre litt over. I tillegg har jeg aldri fått en eneste parkeringsbot. Jeg må bare le av det hele i dag, hvordan er det mulig å ha så uflaks?

Ellers måtte jeg fikse alt selv da politiet rotet noe enormt med papirarbeidet. Jeg fikk aldri tak i saksbehandleren min. Dette skjedde i oktober/november og jeg fikk ikke tak i de som hadde saken min før i april. Det viste seg at saksbehandleren min hadde byttet arbeidsplass så hver gang jeg ringte til kontoret hans tok han aldri telefonen. Da de tok fra meg lappen sa de heller ikke noe om hvor lenge jeg måtte være uten førerkort eller hvor høy bota ble.

Jeg har nettopp fått boten i posten og den ble på 5000 !!! kroner og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal få betalt den. I slike perioder skulle jeg ønske at det var jeg som vant Paradise Hotel. Men jeg har fått igjen førerkortet så jeg ser noe positivt i det negative.
 

💗 henote

Solariumshore

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 13:52
 • Kategori: Blogg


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å være brun, kanskje i meste laget om du spør mannen i gata. Personlig synes jeg det er kjempefint med en dyp brunfarge. Jeg er med andre ord ikke så redd for å overdrive hehe. I går tok jeg sol for første gang på sju måneder og det er ekstemt lenge til å være meg. Jeg bruker egentlig å være omsetningen til de forskjellige solariumskjedene du finner rundt om kring i landet. Neida, så ille er det ikke, håper jeg.

De siste månedene har jeg kun brukt selvbruning og spraytan, noe jeg har vært veldig fornøyd med. Problemet er bare når fargen begynner å falme for da ender man opp flekkete og er tvunget til å skrubbe seg tanen, noe jeg begynner å bli lei av. Derfor har jeg bestemt meg for å begynne å ta litt mer solarium framover. Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide at jeg får bygd opp litt naturlig farge.


Ellers sto jeg nettopp opp og jeg er så trøtt at det er like før jeg detter om over tastaturet, så beklager om det er en del skrivefeil i dette innlegget! I tillegg har jeg pilket på tre kviser i ansiktet så jeg blør i alle retninger, usj. Planen i dag vet jeg ikke helt hva er enda, jeg kjenner at jeg har lyst til å trene og ta litt mer sol kanskje.

💗 henote

Mine beste serietips

 • Skrevet: 09.06.2017
 • Klokken: 11:48
 • Kategori: BloggJeg elsker serier der de har med hunks, bare se på denne kjekkasen under her da:


💗 THE 100 💗
Dette er faktisk Netflix sin serie så den finner dere naturligvis på Netflix. Jeg har bladd forbi serien flere ganger uten å gi den en sjanse fordi jeg trodde den inneholdt mye science fiction som jeg ikke er så fan av. Etter et tips fra ei venninne bestemte jeg meg for å se den og det er jeg utrolig glad for. Jeg ble så hektet at jeg så ferdig sesong 1 på to dager men jeg var heldigvis syk da jeg startet å se serien. Poenget mitt er at du burde ha god tid når du først skal se den fordi det er umulig å stoppe etter èn episode. Serien handler hovedsakelig om at jorden har gått under og alle som overlevde dette for 97 år siden bor sammen på en romstasjon med helt syke leveregler. Romstasjonen er døende så de er nødt til å sende noen ned til jorden for å se om den er beboelig etter så mange år uten kontakt. De bestemmer seg for å sende ned ett hundre kriminelle ungdommer. De overlever turen og nede på jorden skjer det mye som jeg ikke kan nevne her for da avslører jeg serien. Det jeg liker så godt med denne serien er at den starter rett på. Du må ikke komme deg gjennom 50 episoder før spenningen starter, den starter allerede etter ti minutter (om jeg ikke husker feil).

Sesong 1 og 2 ligger på Netflix men ønsker du å se de siste sesongene kan du se de gratis HER.

________________________________________________________________________________

💗 PRISON BREAK 💗
Om du fortsatt ikke har fått med deg denne serien må du få ræva i gir å sette den på asap. Dette er serien alle har snakket om i flere år og jeg skjønner godt hvorfor. Jeg må ha sett serien sikkert ti ganger og jeg er fortsatt ikke lei. I tillegg foregår det så mye i serien at det er ikke noe problem å se den flere ganger da du ikke har sjans til å huske på alt som har hendt. Dette er virkelig en serie du må følge med på når du først skal se den. Det er så fascinerende å se på hovedpersonen Michael Scofield (Wentworth Miller). Han er nemlig et geni som alltid ligger tjue steg foran deg. Vi seerne forstår ingenting av planene hans før vi får en forklaring på dem. Det er så fett å kunne bli dratt med så mye i en serie! Jeg har og crushet på han flere år. Da jeg var 16 år søkte jeg opp klipp av han på Youtube og da jeg kom over DENNE begynte jeg faktisk å gråte. Jeg var så forelsket at det gjorde vondt og det skjærte virkelig i hjerterota da jeg fant ut at han var homo. Det skal sies at jeg har kommet meg over han i dag da, selvom han fortsatt er digg å se på.

Over til serien; Lincoln Burrows som er broren til Michael blir fengslet for et drap som han selv hevder at han er uskyldig for. Michael gjør virkelig alt for de han bryr seg om så han utfører et ran slik at han blir fengslet. Planen hans er å bryte broren ut fra fengselet før tiden er omme, han har nemlig en dødsdom over seg. Serien er fylt med spenning fra start til slutt og det dukker stadig opp problemer på veien. Den har og mange fete karakterer med som jeg elsker å se på! Blant annet en som kaller seg for T-Bag, han er en grusom person men samtidig en klovn. Jeg ler så mye av kommentarene han spyr ut i hytt og pine og serien hadde ikke vært noe uten han.

Prison Break har fem sesonger og kan sees på både Netflix og Viaplay. Den siste sesongen er helt ny og kan kun sees på Viaplay.

________________________________________________________________________________


Og sist men ikke minst, min absolutt favorittserie gjennom tidene;Litt på kanten humor, noe jeg elsker. Jeg ler så mye hver gang jeg ser denne serien.💗 DESPERATE HOUSEWIVES 💗
Også kjent som "Frustrerte fruer". Dere aner virkelig ikke hvor mye denne serien har hjulpet meg i livet. Det er litt sykt at en serie kan hjelpe deg gjennom tøffe tider, men denne kan virkelig det. Hver gang jeg skrur den på tar det ikke mer enn ti minutter før jeg er helt inn i deres verden og glemmer min egen. Det er så jævlig deilig å kunne koble fra alt og bare drømme seg vekk. Flere av dere spør meg støtt og stadig hvem mitt forbilde er og det er blant annet Eva Longoria som spiller Gabrielle Solis i denne serien. Måten hun er på og lever seg inn i rollen er helt fascinerende å følge med på og jeg ender opp like forelsket i henne hver gang. Jeg har crushet på dama siden jeg var ti år og kommer nok til å gjøre det resten av livet.

Om du er gutt vet jeg at du sitter og ruller med øynene mens du leser dette og tenker at denne serien er en typisk jenteserie. Det er der du tar feil fordi den passer seriøst for alle. Jeg bruker faktisk å tvinge guttene jeg har en greie med å se serien og det ender alltid opp med at de elsker den. Èn av de kjøpte faktisk alle sesongene selv fordi han digget det. Jeg har òg mange kompiser som har sett det utallige ganger så det er absolutt ikke noe jenteserie. Den byr på virkelig alt; utroskap, kjærlighet, vennskap, mord, familietragedier, sjalusi og selvfølgelig masse drama!

Serien handler hovedsakelig om livet til fire husmødre som bor i Wisteria Lane. Det høres ganske kjedelig ut men de tar oss med gjennom alle problemene sine, alt fra normale småting til store mysterier som involverer mennene, vennene og naboene deres. De fire husmødrene er bestevenner men likevel veldig forskjellige. Jeg synes og de er utrolig pene på hver sin måte og jeg elsker måten serien er bygd opp på. Alt henger sammen og det er ikke et eneste sekund som er kjedelig. Har dere ikke sett serien før må dere virkelig se den, jeg lover at dere ikke kommer til å angre!

Desperate Housewives har hele åtte sesonger selvom jeg skulle ønske det fantes flere. Du finner ikke serien på noen strømmetjenester, hvertfall ikke som jeg vet om men dere kan se det gratis HER.

________________________________________________________________________________

Dette ble et litt utenom det vanlige. Jeg opprettet til og med en ny kategori her på bloggen som ble "Anbefalinger". Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt tips her og der innimellom om det er til interesse da. Gjerne lik innlegget om du likte dette, så vet jeg om jeg skal fortsette med det eller ikke :-)

💗 henote

Dette har jeg brukt hele natten på

 • Skrevet: 09.06.2017
 • Klokken: 05:15
 • Kategori: BloggJeg måtte nesten knipse noen glansbilder fra videoen jeg prøver å redigere for dere. Jeg har seriøst brukt fire timer på redigeringen og ikke var jeg klar over hvor mange timer det hadde gått før det tikket inn en melding på telefonen. Jeg fikk bakoversveis da jeg så at klokken var fem på natten. Jeg trodde virkelig ikke den var mer enn to.. Jeg må nesten finne senga nå, så kan jeg redigere den ferdig i morgen. Dere kan abonnere på Youtube-kanalen min HER mens dere venter så får dere beskjed før jeg poster den her på bloggen :-) Vi snakkes i morgen!
 

💗 henote

Gladnyhet til dere!!

 • Skrevet: 08.06.2017
 • Klokken: 21:50
 • Kategori: Blogg
Gjett hvem som tenker på smågodt igjen da.. Det er som om jeg er avhengig? Hvorfor er det så digg.. Som jeg fortalte dere i går dro fotografen min aka Mk på yolotrip til Stavanger. Jeg våknet i åtte-tiden av at hun kom hjem så dere kan tippe hvor dårlig formen hennes har vært i dag. Stakkars liten som har sluknet i senga. Tidligere i kveld kom Kine på besøk og vi ble med Mk til Dominos for å kjøpe pizza før vi avsluttet gåturen innom Godteslottet. Jeg skulle være flink så jeg droppet å kjøpe meg godteri, noe jeg angrer bittert på nå.Behind the scenes
Ellers har jeg en gladnyhet til dere og det er at jeg har spilt inn sminkevideo i dag! Det er veldig mange av dere som har etterspurt det så jeg håper dere gleder dere. Jeg har allerede redigert ferdig halve videoen så jeg kommer nok til å poste den i løpet av morgendagen. Resten av kvelden vil jeg bruke på å se en film om jeg finner en som jeg har lyst til å se da. Oppgjennom årene har jeg sett mye film og jeg føler at de siste ukene har det ikke kommet ut noe som har vært interessant nok.. Jeg orker ikke bruke to timer av livet mitt på en B-film. Kanskje noen av dere har filmtips til meg? 

💗 henote

Hvor mye tjener jeg på bloggen?

 • Skrevet: 08.06.2017
 • Klokken: 16:44
 • Kategori: Blogg

Jeg får stadig spørsmål fra dere som følger meg på sosiale medier om hva jeg egentlig tjener på bloggen. Jeg skjønner godt at dere lurer og jeg ser faktisk ikke på dette som frekt. Det er kanskje fordi jeg selv har lurt på hva toppbloggerne egentlig tjener (ikke at jeg er toppblogger da). Jeg tror grunnen til at folk er så nysgjerrige er fordi det er et yrke som ikke er like vanlig som det å jobbe i kassa på Rema 1000. Lønnen ved vanlige jobber er jo bare et kjapt google-søk unna så de fleste har fått med seg hva rørleggere, sykepleiere, leger og advokater tjener. Jeg lurer selv på hva instastjernene med hundre tusen følgere. Jeg har en viss peiling, men jeg er helt sikker på at det er mye mer enn man ser for seg.

Over til spørsmålet, hvor mye tjener jeg egentlig på bloggen? Per dags dato tjener jeg faktisk ingenting på å blogge. Så hvorfor blogger jeg? 

Det er rett og slett fordi jeg elsker å blogge. Jeg ser det er utrolig mange som uttaler seg om hvorfor paradisejentene blogger og jeg skjønner at de spekulerer. For min del så startet jeg først og fremst å blogge fordi jeg elsker å skrive og jeg har mye på hjertet. I tillegg så har mange av seerne reagert sterkt på enkelte hendelser som foregikk inne på hotellet. Derfor synes jeg det var greit å ha en plass jeg kunne uttrykke meg på. Da får dere et innblikk i hvordan det var for oss på innsiden. Det er litt skummelt at så mange mennesker skal se på et program og dømme deg ut fra det. Jeg har vært heldig da, jeg har jo ikke fått så mange hatmeldinger. Jeg er likevel glad jeg hadde bloggen da et par episoder rullet på TV'n.

Ellers liker jeg å spille inn videoer, ta bilder og levere det dere vil se. Jeg har hatt lyst til å blogge i flere år og jeg startet faktisk opp en blogg i fjor, men den slettet jeg etter et par måneder. Jeg har alltid hatt en sperre som sier at jeg ikke burde blogge fordi det ikke er akseptert blant enkelte, men de siste årene har jeg vokst mye som person og lært meg å gi faen når det trengs. Jeg trives med å vise dere hverdagen min, så hvorfor skal jeg la andres meninger stoppe meg? Jeg vil fortsette å uttrykke meg via bloggen og la personligheten min skinne gjennom. Jeg kommer til å fortsette med å være personlig, da bloggen føles som et fristed hvor jeg kan ytre meninger og dele hverdagen med dere.

💗 henote

Henote i undertøy

 • Skrevet: 08.06.2017
 • Klokken: 08:27
 • Kategori: Blogg

Halla! Jeg har fått tilbakemeldinger på at bildene mine er litt ensidige, ganske mange er av meg i undertøy og jeg kunne faktisk ikke vært mer enig. Jeg har tenkt tanken selv og jeg lover at jeg skal begynne å variere bildene framover. Jeg tar til meg alle tilbakemeldingene jeg får fordi jeg vil så veldig gjerne levere det dere vil ha. Grunnen til at jeg ofte er i undertøy er rett og slett at jeg er lat, jeg går alltid i truse og en overdel når jeg er hjemme. Jeg hater å bruke bukse, så da vet dere det. Jeg skal skjerpe meg!

Problemet i dag er at fotografen min stakk fra meg i går på yolo-tur til Stavanger. Jeg vet faktisk ikke når hun kommer tilbake fordi hun er full og svarer ikke på meldingene mine. Jeg må kanskje legge til at jeg har tidsinnstilt dette innlegget slik at dere ikke tror hun er full klokken åtte om morgenen. Fader altså, jeg som ville skryte av at jeg kom meg opp tidlig i dag.


Nei, jeg hadde faktisk ikke tid til å se inn i kameraet da disse bildene ble tatt, busy woman da vett ;)
Jeg har alltid slitt med dårlig døgnrytme, men hvor komisk er det ikke at disse bildene ble knipset 04.33, 17. januar 2015? Ikke vet jeg hvorfor jeg var så sykt pimpa midt på natta heller. Jeg må virkelig ta meg sammen ass.. Hvordan skal det gå når jeg skal stifte familie og sånn lissom

Julie (hun dere digger) har kjeftet på meg et par ganger fordi hun mener jeg må ta meg sammen og knipse flere bilder av maten min. Hun sier at matbilder er noe alle elsker å se på, noe jeg for så vidt er enig i. Problemet er bare at hver gang jeg skal ta bilde av maten min ser den bare ekkel ut :-( Bare se på bildene under her da...Egentlig var planen å tipse dere om noe random jeg prøvde i går. Jeg prøvde nemlig mango i tacoen. Vi var tom for grønnsaker skjønner dere, og veien til butikken var for lang. Det var faktisk overraskende digg, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder å nevne det her på bloggen da ingen av dere kommer til å prøve det ut på grunn av de grusomme bildene.
 
Ellers sitter jeg på do atm og jeg irriterer meg over at vi går tom for dasspapir hele tiden. Jeg gjør ikke annet enn å plukke opp tomme doruller. Enten så bruker vi insane mye dopapir eller så er det romvesen her om natta og bruker doen vår. Jeg tror det er sistnevnte.

Over til noe litt mer seriøst; jeg har endelig fått laget meg Facebookside hvor jeg skal dele alle mine blogginnlegg med mer. Ønsker dere å følge meg videre eller komme i kontakt med meg hadde jeg satt enormt stor pris på om dere kunne likt siden min HER

Jeg ser at lesertallet mitt har gått ned, så jeg vurderer faktisk å bytte bloggnavnet mitt til mammatilenape.blogg.no. Hva synes dere om det?

💗 henote

Forbanna på meg selv

 • Skrevet: 07.06.2017
 • Klokken: 13:55
 • Kategori: Blogg

Mk kom nettopp hjem fra jobb og hun måtte vekke meg igjen fordi jeg ikke hadde stått opp. Jeg ba henne vekke meg før hun dro på jobb som var i ellevetiden og det hadde hun tydeligvis gjort men jeg husker det ikke. Jeg er verdens største zombie om morgenen og jeg kan seriøst sove gjennom et jordskjelv uten å overdrive. Jeg satt våken til fire i natt for å fikse på designet på bloggen. Det er fortsatt ikke ferdig, jeg mangler blant annet meny under headeren. Men jeg er foreløpig veldig fornøyd med egen innsats. Hva synes dere om det nye designet mitt? :-)Jeg hadde egentlig mange planer til bloggen i dag som å ta headerbilder, sminkevideo, leilighetstour og outfitbilder. Planen var egentlig å stå opp tidlig men den gikk jo i dass :-) Men jeg hører det høljer ned så jeg har egentlig ikke så dårlig samvittighet for at sto opp så sent. Hør på meg som prøver å komme med unnskyldninger da.. Jeg er egentlig forbanna på meg selv, men jeg skal prøve å få gjort unna noen av planene til bloggen!

💗 henote

Cleaning lady til tjeneste

 • Skrevet: 06.06.2017
 • Klokken: 18:37
 • Kategori: Blogg

Som dere vet startet morgenen min ganske dårlig. Jeg bestemte for å ta meg sammen og hvertfall få vasket og ryddet leiligheten før Mk kom hjem. Jeg rakk selvfølgelig ikke å bli ferdig, jeg rakk ikke en gang å starte før hun plutselig sto i døren. Men nå har vi begge bidratt og jeg må si at det føles helt fantastisk! Ingenting slår lukten av en nyvasket leilighet. Jeg hadde forresten besøk i helgen og besøket hadde med seg mat som han tydeligvis la igjen. Vi forsto virkelig ikke hva den grusomme lukten var før vi oppdaget en matboks med muggen mat i. Yuk, det var like før vi begge kastet opp da vi åpnet boksen. Det sier litt om hvor bomba leiligheten var før vi fikk tatt tak. 

Bildet under viser ikke hvor ille det så ut fordi jeg vil rett og slett skjerme dere for hvor grisete jeg kan være av meg, haha..Nå som det er så rent og pent her skal jeg faktisk spille inn en video der jeg viser dere leiligheten vår. Jeg får ikke gjort det før i morgen fordi det er ganske sent nå, så dagslyset forsvinner straks. Men jeg lover dere å spille inn i morgen!


Ellers vil jeg bare påpeke at jeg har verdens beste samboer som kom hjem med en liten bygave til meg i dag! Se på denne søte bodyen da 💗 Jeg begynte nesten å gråte da hun tok den fram. Jeg blir så rørt når andre mennesker gjør slike ting for meg. Det er viktig å sette pris på de små tingene. Det står "Paradise" på den om du ikke ser det :-)

Hva er deres planer i dag da?

💗 henote

Overraskelsen var...

 • Skrevet: 06.06.2017
 • Klokken: 01:40
 • Kategori: Blogg

God kveld kjære! Det er en stund siden jeg kom inn døren men jeg hadde nettopp livestream, og det er såå koselig 💗 Dere er virkelig helt fantastiske og jeg elsker å ha en direkte dialog med dere. Jeg sitter å gomler på nesquic(?)-frokostblanding atm, uten melk, haha hva er galt med meg...

Som jeg fortalte dere tidligere i kveld så skulle jeg på noe hemmelig, og det var...

Bursdagsfeiring av fineste Cornelia som endelig ble 20 år!! Gratulerer så masse igjen med dagen søteste 💗 Håper kvelden din ble like perfekt som det du er!


Vi spiste på en indisk restaurant som hadde utrolig god mat! Lille India tror jeg restauranten het. Dere burde sjekke den ut om dere er keen på den type mat en gang :-)


Jeg ser ut som tidenes fjomp men det får bare være. God natt!

💗 henote

Hemmelighetsfull

 • Skrevet: 05.06.2017
 • Klokken: 20:02
 • Kategori: Blogg

Halla' In the moment går jeg bak et par dansker i Karl Johan som irriterer meg noe voldsomt. Jeg har det ganske travelt og jeg har seriøst aldri gått bak noen som går så sinnsykt tregt!! Haha, lunta er ganske kort da det er lenge siden jeg har spist... Jeg er på vei til noe som jeg ikke kan fortelle om enda, da hun/han ikke vet noe om hva som skal foregå. Jeg gleder meg til å se reaksjonen!


Jeg har faktisk lånt bort extensionsene mine til i morgen, så jeg er tvungen til å møte opp uten hår på hodet. Okei, så ille er det ikke da, jeg vil bare påpeke hvor god venninne jeg er...


Ser nå at jeg har glemt å barbere armhulene mine, men hva kan jeg gjøre med det nå?

Jeg gleder meg til å dele bildene fra kvelden så håper jeg virkelig hun/han blir glad!

💗 henote

Det fineste jeg noen gang har sett

 • Skrevet: 05.06.2017
 • Klokken: 10:10
 • Kategori: Blogg

God morgen fine lesere. Jeg må bare takke dere for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen etter innlegget jeg la ut i går. Jeg blir helt målløs av alt dere sier til meg, dere er helt fantastiske 💗 Jeg håper dere nyter denne fridagen og unner dere noe godt. Jeg startet morgenen min med kaffe og vindusshopping. Hver eneste dag får jeg spørsmål hvor jeg handler klær, hva min inspirasjon er osv. Derfor tenkte jeg å dele det jeg har lagt i mine favoritter hos Nelly i dag. Jeg har seriøst lyst til å klikke hjem alt, men jeg har brukt for mye penger de siste dagene så jeg må faktisk begrense meg :-( Håper dere har bedre økonomi enn meg og kan unne dere noen av disse skattene.
                                                                                                                                       affiliateslenker

1. HER En helt enkel svart kjole som er så stram at vi med små pupper vil klare å få presset fram en kløft, hihi. 2. HER Bare se på denne ryggen da dere. Herregud, jeg er så svak for dyp utringing i ryggen, det er så classy og fint. 3. HER


4. HER 5. HER Hvor nydelig var ikke den fargen? 6. HER Jeg elsker virkelig denne kjolen og stoffet! Stoffet er tynt og popper fram rumpa. Trust me, I know the secrets.

💗 Glitter and glam 💗

7. HER 8. HER Denne kjolen sjekket jeg ut av Paradise Hotel med faktisk, bare i en annen farge da. 9. HER Det kan være noen synes denne kjolen er litt spesiell, men jeg digget den med en gang jeg så den. Jeg elsker virkelig kjoler som skiller seg ut, og denne står høyt på ønskelista mi atm!

Og sist men ikke minst....

10. HER Dette er seriøst den fineste kjolen jeg har sett i hele mitt liv. Den er og sviindyr da.. MEN DENNE SKAL BLI MIN EN DAG. Jeg skal ut å pante alle tomflaskene vi har i leiligheten og legge av de pengene til kjolen her, for jeg MÅ faktisk ha den.


11. Overdel HER og truse HER. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn er jeg så svak for badetøy. Alle andre har veske/sko-dilla mens jeg har badetøy-dilla. Jeg eier sikkert 30 bikinier og sju badedrakter, uten å overdrive. 12. HER Denne falt jeg pladask for da jeg så den. Det som er genialt med badedrakter er at man også kan bruke de som body og voilà du har plutselig to forskjellige plagg. 13. HER Det er så sykt fint med hvitt badetøy når man er tan.

Nå skal jeg klappe sammen maccen og komme meg ut døren. Planen i dag er å rydde og vaske leiligheten slik at jeg får spilt inn videoen av leiligheten min som jeg har lovet dere lenge. Ellers må jeg trene da det behøves sårt etter denne helga med altfor mye drittspising og alkohol. Jeg kjenner det på hele kroppen min at jeg må få renset den for all gift og dritt, men jeg skal ikke sitte her å klage da jeg har kost meg masse, så det var soleklart verdt det. Håper dere likte innlegget her! Jeg brukte nesten to timer på det, haha...

💗 henote

Unnskyld

 • Skrevet: 04.06.2017
 • Klokken: 16:45
 • Kategori: Blogg

Det har tikket inn ganske mange kommentarer etter gårsdagens innlegg. Jeg tenkte ikke noe spesielt over det da jeg skrev innlegget i går. Men jeg ser det er mange som reagerer på overskriften jeg hadde, og etter at jeg leste kommentarene forstår jeg det utrolig godt. Dette er grunnen til at jeg endret overskriften, fordi jeg vil virkelig ikke såre dere som leser bloggen min. Det er veldig mange av dere som har misforstått innlegget mitt, og det er fort gjort når man leser en tekst. Vi er alle forskjellige, og da er det naturlig å tolke det forskjellig også. Først og fremst vil jeg si unnskyld, det var virkelig ikke meningen at flere av dere skulle føle dere truffet. Det var korttenkt av meg å bruke ordet spiseforstyrrelse. Jeg er fullt klar over at alvorlige spiseforstyrrelser ødelegger liv, jeg har selv slitt med mat i perioder og vet hvor mye det kan tære på psyken.Overspising er også en spiseforstyrrelse, tro det eller ei. Bruk google om du ikke tror meg. Jeg tuller ofte med dette til vennene mine og sier jeg har en spiseforstyrrelse fordi jeg aldri klarer å stoppe. For dere virker det kanskje komisk, men det er ikke alltid like lett. Det er en grunn til at jeg la på meg 11 kilo da jeg var i Mexico. Det handlet ikke om at jeg var sulten, jeg bare spiste og spiste fordi det var så digg mat og jeg måtte bare ha mer og mer. I tillegg kom all alkoholen da, og mye godteri. Men ingen av de andre jentene la på seg så mye!! Da jeg kom hjem var det enda vanskeligere, for da ville jeg ha alt jeg hadde savnet da jeg var i Mexico. Så det gikk et par måneder før jeg fikk snudd alt igjen og kommet meg tilbake i form. Jeg er fortsatt ikke der jeg vil være enda noe dere er flinke til å påpeke ved å legge igjen kommentarer som "wow, sykt tøft av deg å tørre å posere med kroppen der!". Jeg mener selv at jeg er nokså slank fortiden, men når dere legger igjen slike kommentarer til meg kjenner jeg at jeg blir misfornøyd igjen. Det er en evig ond sirkel dette, og vi må seriøst slutte å hakke på hverandres kropper. Jeg er så forbanna lei. 

Jeg håper dere kan tilgi glippen min, som sagt er det siste jeg vil å såre noen av dere. Jeg unner ingen å slite med spiseforstyrrelser, det er en forferdelig sykdom. Jeg er heldigvis frisk i dag og har heldigvis ikke en alvorlig spiseforstyrrelse. Men som alle andre jenter har jeg dager hvor jeg hater kroppen min og hater meg selv for all dritten jeg pakker i meg. Det er så unødvendig å ta fullstendig av.

💗 henote
 

Lider av overspising

 • Skrevet: 03.06.2017
 • Klokken: 22:42
 • Kategori: Blogg
Tidligere i kveld la jeg ut en del videoer på Snapchat (Henote94) der jeg klaget på at jeg ikke fikk handlet smågodt fordi alt var stengt. Tror dere ikke jeg har verdens søteste følgere som tipser meg om at Godteslottet var åpen til 22.00 da!! Jeg ble overlykkelig, herregud dette er grunnen til at jeg elsker dere 💗 + mye mer selvfølgelig.


Akkurat nå er jeg hjemme hos denne baben. Vi sitter å ser på Champions League, og vi heier selvfølgelig på Real Madrid, go Ronaldo! Nei nå skal jeg være ærlig med dere, jeg måtte få hjelp fra Julie til å skrive Champions League først skrev jeg championsleage, men det var nesten da! Jeg har aldri vært en fotballjente, og jeg synes faktisk det er gørre kjedelig å følge med på. Det er veldig synd fordi alle elsker fotball, og jentene skal seriøst ALLTID se fotballkamp når vi henger på søndager. Jeg hater det, men så lenge jeg får vært med jentene er jeg fornøyd.Før kampen var vi å handlet inn kebab, smågodt og potetgull. Jeg har spist altfor mye og jeg er så kvalm at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Men tror dere jeg stopper å spise?? Selvfølgelig ikke. Jeg venter bare til kvalmen gir seg litt før jeg bekker innpå med mer smågodt. HVORFOR KLARER JEG IKKE Å STOPPE? Because I'm sick. Jeg føler faktisk noen ganger at jeg har et lite problem når det kommer til de dagene jeg for eksempel tillater meg selv å skjeie ut. Jeg kan finne på å gå ut og kjøpe noe tre ganger på én kveld, både mat, godteri og bakevarer. Haha, jeg må nesten le litt av meg selv, men det er noe i hodet mitt som sier at om jeg skal skjeie ut, da skal jeg kose meg ordentlig og. Det ender som regel med en stykk oppblåst og kvalm Henote på sofaen som så vidt får dratt seg til senga. Og jeg får sjelden sove med det første. Det høres kanskje komisk ut, men noen ganger skulle jeg ønske jeg var en av de som greier å stoppe etter noen biter sjokolade og en håndfull potetgull..

Nå begynner kvalmen å gi seg, så jeg skal tilbake til potetgullposen. Ønsker dere en fin lørdagkveld!

💗 henote

Finalefest og tinderdate

 • Skrevet: 03.06.2017
 • Klokken: 14:17
 • Kategori: Blogg
Fineste Synøve 💗 Vi har ikke et eneste bra bilde sammen og hver gang vi er ute prøver vi å ta et instabilde sammen. Vi er alltid i formen når vi kommer på at vi MÅ ta et bilde sammen, så resultatet blir alltid slik som på bildene over. Vi ender opp med å se bitch ut med rumpa så presset ut at vi våkner med ryggskader dagen etter.


Squadgoals?

Jeg tok faktisk ingen bilder i løpet av kvelden for jeg var mer opptatt av å kose meg. Vi startet hjemme hos Andrea og Sofie, der vi var nesten alle paradise-jentene. Jeg klarte selvfølgelig å komme altfor sent fordi jeg kan seriøst ikke å beregne tid. Det var utrolig koselig å se alle sammen igjen og kvelden var gøy! Tenk at paradiseeventyret er over.. Det er veldig trist synes jeg, jeg som føler at jeg nettopp reiste ned til Mexico.

Ellers hadde vi faktisk tinderdate i går, og det gikk over all forventning! De kom med taco og fikset middag til oss. Dere vet hvor mye jeg setter pris på at noen lager middag til meg, så dere kan bare se for dere hvor fornøyd jeg var. Vi kom oss ikke i seng før sent i går fordi det var så koselig. Så Sander og Morten om dere leser dette, takk for i går!

💗 henote

Nippelslip på TV

 • Skrevet: 02.06.2017
 • Klokken: 22:01
 • Kategori: Blogg

Om du ikke orker å se hele, kan du spole fram til ca. 44 minutter, for da kommer jeg og nippelen min :D :D :D Enn at jeg faktisk klarte å vise fram nippelen i går, må bare le av det egentlig. Jeg som har vært så flink og skjult puppene mine for TVn i to måneder klarer ikke å holde de skjult på et intervju som varer i fem minutter. Enjoy!

Møtte opp i badedrakt på kino

 • Skrevet: 02.06.2017
 • Klokken: 18:29
 • Kategori: Blogg

Hei! Husker dere at jeg fortalte dere at jeg var på førpremieren av Baywatch? Noe jeg ikke fortalte dere var at jeg møtte opp i badedrakt! Haha, hvor ofte har man mulighet til å møte opp i badedrakt liksom? Hva synes dere om badedrakten? Jeg elsker den! Det er en av mange skatter fra Triana sin kolleksjon. Jeg skal høre med de andre paradisejentene om de kan sende meg bildene fra premieren, så kan jeg dele de her på bloggen :-) Grunnen til at jeg er så brun er fordi jeg har vært å tatt spraytan hos søteste Jessica på Salongoslo. Jeg ville bli ekstremt brun, fordi jeg liker ikke at ting ser naturlig ut, haha! Men Jessica fikser akkurat den fargen du vil ha, og hun er utrolig dyktig.

💗 henote

Et helvete

 • Skrevet: 01.06.2017
 • Klokken: 15:09
 • Kategori: Blogg

I dag ble jeg vekt kl 10 av Mk fordi jeg hadde lovet henne å bli med til Holmenkollen i dag for å trene. Det var helt grusomt å stå opp fordi jeg la meg altfor sent i går. Gårsdagen var forresten kjempehyggelig! Jeg koste meg masse på førpremieren av Baywatch, og det er så koselig å være med de andre deltakerne 💗

Etter litt mas fra Mk tvingte jeg meg opp fra sengen. Treningen ble et par timer utsatt, men vi kom oss avgårde og det er det viktigste.


Vi nøyt solen før helvete startet..


I tribunene ble det en del runder med løping, hoppesquats og utfall.


Vi avsluttet økta med trappeløp! Dette er seriøst så grusomt at jeg tror jeg skal dø hver gang. Men bonusen er at du sitter igjen med verdens beste følelse når du er ferdig! KLAPP PÅ SKULDRA


Det var helt fantastisk å sitte her å nyte utsikten og det nydelige været. Helt til....


Disse duene dukket opp.... Jeg HATER fugler :( men av en eller annen grunn virker det som de liker meg, for de kommer mot meg hele tiden og flakser meg i ansiktet :(


Vi var óg kjempe turister og tok ski-simulatoren. Jeg var egentlig ikke så gira, men Mk var som en 12 åring første gang på Tusenfryd, så jeg måtte nesten bare bli med. Stakkars, hun ble så redd så jeg måtte holde henne i hånda hele turen.

Ellers bestemte jeg meg for å vlogge i dag! Jeg vet ikke om det ble brukbart, men vi får se :-) Nå er vi på vei hjem, og skal innom Oslo City for noen ærend. Håper dere har en fin dag!

💗 henote

Gravid?

 • Skrevet: 31.05.2017
 • Klokken: 10:58
 • Kategori: Blogg

God morgen! Jeg har vært våken siden 08, noe som er ganske sykt da jeg ikke sovnet før 05. Jeg hadde livestream etter gårsdagens episode, også bestemte jeg meg for å begynne å redigere videoen. Det var veldig korttenkt da jeg ble sittende i flere timer uten å tenke over klokka...

Planen var egentlig å trene før den overfladiske dagen min startet, men så dukket det opp endel ting jeg måtte gjøre først så jeg rakk det ikke. Derfor må jeg få presset inn en økt mellom slagene, men det skal gå fint! Jeg skal snart dra for å bleke tennene, deretter sette på vippeextensions også skal jeg ta spraytan. I tillegg skal jeg møte noen av paradise-jentene for å dra på førpremieren av filmen Baywatch. Jeg tenkte ikke over at jeg ikke kan dusje rett etter spraytanen, så jeg må møte opp som en bæsjklatt :-)
Ellers har tante rød kommet på besøk, og jeg har knasket paracet til frokost. De siste dagene har jeg gått å klagd på at jeg har hatt så store pupper, og jeg har virkelig ikke forstått hvorfor. Er jeg gravid, har jeg lagt på meg?! Jeg bruker alltid å få store pupper når jeg har uka mi (eneste fordelen) men jeg var bombesikker på at det kunne ikke være mensen for den hadde jeg jo typ i går?? Haha... Det sier litt om hvor fort tiden går, og det er skummelt :( Jeg som føler meg så gammel allerede.

💗 henote

Video på vei

 • Skrevet: 30.05.2017
 • Klokken: 18:57
 • Kategori: Blogg

Hei. Jeg har ikke uttalt meg noe på bloggen om det som har hendt på Paradise Hotel de siste dagene. For å være ærlig har jeg gruet meg endel til de episodene av programmet. Jeg husker at jeg var utrolig sliten på dette tidspunktet, og det hjalp ikke å bli dolket i ryggen av så og si alle mine nærmeste. Jeg klarte virkelig ikke å ta meg sammen, så jeg tok ofte til tårene. Jeg vet det er utrolig mange av dere som har mye ubesvart fra min side, så det er derfor jeg kjørte i gang spørsmålsrunde på Snapchat. Jeg bruker som oftest Snapchat til å ha en direkte dialog med dere, noe som er utrolig hyggelig! Om du ønsker å snakke med meg har du størst sjanse om du adder meg på Snapchat, da jeg ofte har åpen snap! Jeg heter Henote94 på Snapchat.

Jeg har en gladnyhet til dere! Jeg har spilt inn en video der jeg snakker om diverse som har hendt på hotellet de siste dagene. Jeg svarer på blant annet hvorfor jeg ikke fikk mulighet til sitteplass, hva jeg tenkte da Kevin dolket meg i ryggen, og da min egen partner valgte noen andre over meg. Den ble veldig personlig fordi jeg snakker mye om mine følelser jeg hadde på dette tidspunktet. Men jeg har lyst til å ha en ganske personlig blogg, og jeg liker å snakke om ting jeg har på hjertet.


Jeg er så glad og evig takknemlig for at dere støtter meg og faktisk skjønner hvor tøft jeg hadde det på dette tidspunktet. Det er ikke så lett å være med på Paradise Hotel som det virker som. Det er selvfølgelig kjempe gøy å være med, men til tider kan det være en hard påkjenning.

Behind the scenes..Jeg hadde egentlig planlagt å redigere videoen ferdig i dag og dele den i kveld. Men jeg må være litt realistisk her.. Jeg er kjempesulten, så jeg må faktisk få i meg noe mat nå. I tillegg har jeg lovt å være med Mk på en styrkeøkt i kveld! Jeg gleder meg til å få pumpet opp rumpa.

Dere kan abonnere på Youtube-kanalen min HER så får dere beskjed med en gang den er lastet opp! Håper dere gleder dere.

💗 henote

Stresset

 • Skrevet: 30.05.2017
 • Klokken: 10:09
 • Kategori: BloggGod morgen dere 💗 I skrivende øyeblikk nyter jeg frokosten min med Riverdale rullende på TV-skjermen i bakgrunnen. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om serien. Den fanget meg de første episodene, før den gradvis dabbet mer og mer av. Men jeg har tvangstanker på at jeg alltid må se ferdig seriene jeg starter på. Dette er noe jeg hater ved meg selv, bare se for dere hvor mange timer jeg sløser bort da?? Heldigvis glemmer jeg enkelte serier, så da slipper jeg å bruke tiden min på de :-) HAHA OK. Noen som har serietips til meg, annet enn pærra?

Ellers stresser jeg med finalefesten som er på torsdag. Tror dere ikke jeg har alle høyhælene mine i Trondheim? Jeg skulle jo tross alt bare bo her i to måneder, så hvorfor skulle jeg ta med meg noe som jeg aldri bruker. Jeg tenkte ikke så langt at jeg måtte ha et par til finalefesten.. MK mener jeg bare burde kjøpe et par nye, men jeg kjenner at jeg ikke orker å bruke penger på noe jeg allerede har mer enn nok av. Visste dere foresten at jeg ikke eide et eneste par høye sko før Paradise deltakelsen min i fjor? Nei, selvfølgelig ikke, hvorfor skulle dere det. Men skal jeg virkelig gidde å bruke 500 kroner på noe jeg aldri bruker??? Jeg som kjøpte meg FEM par sko til fjorårets sesong. Det endte jo selvfølgelig med at de sto å støvet ned i skapet helt fram til årets sesong. Blæh, jeg hater å bruke penger på unødvendig greier. Kan eventuelt møte opp barbeint da :)Nå skal jeg klappe igjen Maccen og se ferdig de 17 minuttene som er igjen av episoden. Etter det skal jeg dra den feite rumpa mi opp fra sofaen, deretter ut døra, ned de 300 trappetrinnene (ja, jeg har telt) og inn til parken. OM DU IKKE SKJØNTE DET SÅ SKAL JEG PÅ LØPETUR.

Tror jeg har drukket for mange kopper med kaffe..

💗 henote

Triste mennesker som leter etter feil

 • Skrevet: 29.05.2017
 • Klokken: 15:26
 • Kategori: Blogg

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er innom Jodel og leser hva som blir skrevet om oss deltakere. Jeg er overveldet over alt det fine som blir skrevet om meg, jeg blir veldig rørt. Det overrasker meg at folk tar seg tid til å skrive positive ting om andre mennesker uten å få noe igjen for det. Jodel er jo anonymt, så det sier så mye om dem som mennesker! JEG ELSKER SLIKE MENNESKER 💗 Gode rett gjennom.

Men så har vi de som skal lete etter feil som ikke eksisterer da. Slik som denne jodelen:

Jeg tar meg aldri nær av negative kommentarer om meg selv, jeg ser ikke helt vitsen i å bry seg om hva andre mener om deg. Men jeg skal ærlig innrømme at denne Jodelen fikk meg til å tenke. Har jeg virkelig forandret meg så mye at folk fikk "sjokk" av å se meg i år? Men da jeg så bildene som ble delt på Jodelen måtte jeg le.


Dette mener de er fra PH 2016. Men det stemmer ikke. Dette er fra introen min i år, og det er så komisk at flere trodde på det? Det var flere som kommenterte at dette var fra i år, men disse ble slettet etterhvert.


Begge disse bildene er fra Paradise Hotel 2017. Den største forskjellen er vel at det første bildet er tatt i dagslys og at jeg smiler. Det siste bildet er tatt rett før min siste parseremoni i mørket der jeg ikke smiler. Jeg ser ikke noe enorm forskjell annet enn at jeg er mer rund i ansiktet på siste bildet. Det er kanskje ikke så rart da det skiller 11 kilo (ja, jeg la på meg så mye) mellom disse bildene. I tillegg har jeg en del flass i ansiktet, fordi jeg ble så solbrent at jeg fikk sår.


Jeg klarte ikke å dy meg, så jeg måtte faktisk svare på denne jodelen. Om dere ikke forsto det, så er den jodelen som er merket med et hjerte fra meg. Det endte med at jeg ble downvota, og kommentaren min forsvinner snart om jeg får flere downvotes :-( Så trist å miste karma av å si sannheten..LOL

Om noen fortsatt ikke tror meg kan dere se introen min fra i år HER.


Dette bildet er tatt for noen dager siden, så slik ser jeg ut i dag. Som om jeg må bevise dere noe, LOL. Mexico-kiloene er nesten borte og jeg føler meg mye bedre om dagen. Jeg vet ikke hvorfor jeg tar meg tid til å skrive om dette, men jeg kjente bare at jeg fikk lyst til å svare. Jeg synes det hele er ganske latterlig, det viser bare at enkelte kun er ute etter å lete etter feil på andre mennesker. Du kan jo vurdere en annen hobby som å samle på frimerker eller titte på fugler.

💗 henote

Ny jobb

 • Skrevet: 28.05.2017
 • Klokken: 13:37
 • Kategori: Blogg

Hei! I dag skal jeg på jobb faktisk! Har aldri jobbet med dette før, så jeg kjenner at jeg gruer meg litt. Det er alltid vanskelig å starte i ny jobb der alt er nytt og må læres. Alt virker så vanskelig og det er alltid småkleint synes jeg da.


Julie dro nettopp og jeg er på vei mot bussen. Jeg skjønner meg virkelig ikke på kollektivtrafikken her i Oslo, det er nesten mer tungvindt å bruke kollektivtransport enn å gå nedover. Etter jobb så er planen å trene, men vi får se om jeg rekker det. Jeg er nødt til å rydde og vaske leiligheten fordi det ser ut som et bomba horehus. I tillegg kommer Mk hjem i kveld, noe jeg gleder meg masse til! Jeg får ikke blogget før i kveld, så vi snakkes ikke før da.

💗 henote

Fra skrekknatt til påtvunget smil

 • Skrevet: 27.05.2017
 • Klokken: 20:59
 • Kategori: Blogg

Som dere vet startet denne dagen veldig dårlig, og jeg var egentlig ganske lei meg da jeg våknet. Jeg haater å sove bort dagen, men under disse omstendighetene ble det slik. Jeg bestemte meg for å ta meg sammen og begynte å sminke meg.


Det er sjeldent jeg smiler på bilder, men i dag tvang jeg fram et smil for å lure hjernen til å tro at jeg er happy, lol.


Jeg har vært med Julie i hele dag og vi har kost oss masse i parken. Sett bortifra at hun absolutt skulle campe ved siden av en fugleflokk. Jeg haaater virkelig fugler. Jeg tror faktisk måker er min største fobi. Jeg vet ikke hvorfor men jeg er livredd for at de skal angripe meg. Jeg ser for meg det verste scenariet hvor de styrter ned mot meg med de ekle klørne sine og klorer seg fast i hodebunnen min.. Jeg er sær.

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med denne karb-bomben. Jeg kunne aldri levd på lavkarbo, jeg forstår virkelig ikke hvordan andre klarer det. Jeg er altfor glad i banan, havregryn og knekkebrød til å kutte det ut. Karbohydrater er jo også veldig viktig nå som jeg trener en del. Jeg har blitt tvunget til å flytte meg inn fordi naboen ropte "hallo" over skilleveggen nå nettopp. Jeg har null interesse av å snakke med dem igjen etter gårsdagen. Kan de ikke bare gi meg privatliv?

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og ha koselig besøk her. Blir ikke noen bytur på denne frøkna, nei! Litt godt med hvit helg óg for en gangs skyld, selv om det er gøy å drikke i dette været. Hører stygge rykter om tordenvær og regn i morgen, så nå er det vel en stund til vi ser sola igjen. Jaja, jeg er vokst opp i Trondheim hvor været skifter fra snøstorm til varm sommer på samme dag, så det går fint. Nei, nå må jeg klappe igjen macen og være litt med besøket mitt! Ønsker dere alle en nydelig lørdag kveld, så blogges vi senere!

Hva skal dere i kveld da puser?

💗 henote

Verste natta på lenge

 • Skrevet: 27.05.2017
 • Klokken: 17:06
 • Kategori: Blogg

Planene i dag var egentlig å stå opp tidlig. Jeg hadde mye jeg skulle rekke før klokka 12.00. Blant annet å kjøpe inn nødvendigheter, trene og ordne meg før en kompis skulle komme med frokost. De planene gikk rett i vasken for å si det sånn, da jeg ikke våknet før 14.00. Jeg var helt svett da jeg våknet, med en puls på sikkert 180. Hele denne dagen er ødelagt pga en veldig uhyggelig hendelse i går kveld. Jeg vet ikke hvor lurt det er av meg å skrive om dette på bloggen, da de som gjorde dette mot meg mest sannsynlig følger med på bloggen min. Men det får bare være, det er ikke jeg som har gjort noe galt i denne situasjonen.

Hvor skal jeg begynne.. I går fikk jeg besøk av Julie og Synøve. Vi satt ute på terrassen vår og nøt det herlige været. Jeg hørte at naboen spilte musikk og det hørtes ut som de hadde vorspiel. Jeg bøyde meg over terrassen for å se hvem de var, og det var flere svenske gutter. De virket veldig hyggelige og de inviterte oss over. Jeg synes slike ting er gøy, og elsker å bli kjent med nye mennesker så jeg kom over til de. Jeg tror jeg var der i kanskje èn time til sammen, før de måtte dra videre fordi de skulle ned til byen. Vi hadde andre planer så vi ble ikke med.


Jeg hadde besøk fram til ca. 01.00 i går kveld. Men så sendte jeg de hjem fordi jeg skulle sove, noe jeg aldri skulle ha gjort. Jeg kom meg ikke i seng fordi jeg kom på mye jeg måtte gjøre, så klokken fløy avgårde. Rundt klokken 02.00 hørte jeg et voldsomt bråk fra naboen. Jeg forsto fort at guttene vi hadde møtt tidligere på dagen hadde kommet hjem fra byen. Jeg tenkte ikke noe mer over det. Jeg satt og trykket på telefonen før jeg plutselig så at han ene gutten hadde klatret over til min terrasse. Jeg gikk ut for å høre hva han holdt på med, og han sa at han hadde lyst til å se hvordan leiligheten vår så ut. Dette var en av guttene jeg hadde snakket mest med tidligere på dagen, så jeg tenkte ikke noe over det egentlig. Jeg sa det var okei, og begynte å vise han rundt. Etter roomtouren sa jeg at jeg skulle sove og at han måtte dra tilbake. Det var da han begynte å bli direkte ekkel. Han spurte om vi kunne sitte i stuen sammen for å prate, og jeg takket nei flere ganger siden jeg skulle sove og fordi jeg ikke hadde lyst selvfølgelig. Så lurte han på om han kunne få sove med meg, og det takket jeg selvfølgelig også nei til. Han begynte å bli innpåsliten, så jeg måtte nesten fysisk dytte han ut av leiligheten. Han ga seg og forsvant til slutt.

Det tok ikke mer enn fem minutter før han sto på min veranda igjen, og i denne omgangen hadde han tatt med seg kompisen sin. Kompisen spurte og om å få sove med meg siden han andre ikke fikk lov. Jeg sa NEI, og ba de klatre tilbake. Da begynte de å be meg innrømme hvem av de jeg var keen på. Jeg bare hva faen? Er det virkelig ikke mulig å være hyggelig mot andre uten at de får et inntrykk av at jeg er keen på de? Jeg sa jeg ikke var keen på noen, og at jeg holder meg unna gutter fortiden. De tok hintet og klatret tilbake. Jeg begynte allerede da å kjenne på redselen. Hvorfor var de så ekle, hadde jeg virkelig gitt noe inntrykk for at jeg var interessert i noe mer? Hva skal jeg gjøre, hvorfor i helvete er jeg alene i slike situasjoner? Hvorfor skjer dette den helgen jeg er hjemme alene? Det verste av alt er at det ikke går an å låse verandadøren pga brannsikkerhet. Dette har ikke vært noe problem tidligere. Men han som eier leiligheten ved siden av har lånt ut leiligheten til guttene for helgen, så de har ingenting å tape på å holde på slik, fordi de ikke hører til i dette borettslaget.

Etter en stund slukket jeg lysene og satte meg på bakken slik at jeg kunne følge med om de kom over. Jeg passet også på at jeg var like ved ytterdøren slik at jeg kunne løpe ut om jeg måtte det. Jeg kjente hjertet pumpe, og jeg følte meg fortapt i denne situasjonen. Jeg husker jeg tenkte at i denne situasjonen hadde det vært så godt å hatt en kjæreste som har kunnet kommet for å redde meg, haha dramatisk much? Han kom tilbake og denne gangen hadde han kledd av seg alle klærne utenom bokseren. Jeg fikk sjokk, hva var det de planla å gjøre mot meg nå? Han sa at han hadde glemt jakken sin etter jeg hadde vist han rundt i leiligheten. Jeg gikk inn for å hente den og ga den til han. Han ba om unnskyldning og sa at han ikke skulle forstyrre meg mer. Det endte med at jeg tok nøkkelen fra badet og låste meg inn på rommet. Jeg sov utrolig dårlig i natt, da jeg hele tiden våknet med følelsen av at noen var inne i leiligheten min. Det er vel derfor jeg sov til 14.00 og var veldig sliten da jeg våknet. 


Nå i dag tenker jeg litt annerledes på det. Jeg tenker at de var veldig fulle og kanskje ikke skjønte hvor mye de skremte meg. Jeg sier ikke at dette er OK, for det er det absolutt ikke. Det er min terrasse og min leilighet, de hadde ingen rett til å klatre over og forstyrre mitt privatliv. Jeg tror heller ikke de ville gjort meg noe, men man vet aldri ikke sant? Jeg kjenner ikke de guttene, så jeg vet ikke hvilke intensjoner de hadde. 

Det er godt mulig dere synes jeg overdriver situasjonen litt, men jeg har opplevd en hendelse tidligere som gjør at jeg lett blir paranoid og tenker det verste når slike ting oppstår. Nå skriver jeg om mine tanker og hvordan jeg opplevde det, og jeg synes dette var en ekkel opplevelse.

Nå skal jeg prøve å legge dette bak meg og nyte resten av dagen. Treningen får jeg droppe og heller nyte sola mens den forsatt er oppe. En ting er sikkert, og det er at jeg skal ha overnattingsbesøk i natt, orker ikke en natt til med dette..

💗 henote

De lengste minuttene

 • Skrevet: 26.05.2017
 • Klokken: 17:17
 • Kategori: Blogg

Da var det plutselig helg igjen og herregud hvor fort tiden går! Jeg kom akkurat inn døra etter en intervalløkt i Slottsparken. Det er så godt å være i god flyt igjen, trening er det beste jeg vet om 💗 Jeg vet jeg skrev her på bloggen at jeg skulle holde meg unna usunne ting, men det er så jævlig vanskelig noen ganger, spesielt på hangoverdager. Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg har kost meg litt her og der, men det får bare gå. Jeg kan ikke hate meg selv for at jeg ikke klarer alt her i livet, heh. Jeg prøver ihvertfall og det er det viktigste.


Husker dere at jeg klaget på at jeg savnet naturen i Trondheim? Det er faktisk ikke så ille i Oslo allikevel. Jeg har funnet meg flere plasser jeg kan løpe. Det eneste som suger er at det er folk overalt, og da er det ikke like lett å koble av slik som jeg gjør hjemme. Men det er bedre enn å løpe i sentrum da :-)


Meg når jeg blir klein av å ha photoshoot, hehe.

Jeg sitter å venter på at egget mitt skal bli ferdigkokt, og jeg er DRITsulten. Jeg er så sulten at kvalmen kommer krypende. Jeg kødder ikke, de lengste minuttene er å vente på at egg skal koke ferdig når man nesten dør av sult. I tillegg har jeg det egentlig sykt travelt. Jeg må rekke å dusje, spise og sminke meg på èn time!! Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg sitter her å prioriterer å blogge?? Dere er verdens fineste og jeg håper dere får en fantastisk dag!

💗 henote

I miss you

 • Skrevet: 26.05.2017
 • Klokken: 13:32
 • Kategori: Blogg

Akkurat nå sitter jeg ute i sola og nyter været. Jeg har bladd gjennom noen av de 5000000 bildene jeg har lagret på Macen, og jeg måtte bare dele disse bildene av meg og samboeren Mk 💗

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Se så søte vi var i 2014 daa

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Mk reiste hjem til Trondheim i går og jeg merker savnet allerede. Vi har ikke vært borte fra hverandre siden vi flyttet til Oslo, og jeg merker hvor avhengig jeg er av den jenta nå. Det er ensomt og trist å være i leiligheten alene. Hun kommer ikke hjem før søndag, og det er superlenge til... Hvordan skal jeg overleve denne helga :( Mk, du vet jeg savner deg mye når jeg frivillig hører på Pongdance, haha

💗 henote

Livet er herlig

 • Skrevet: 24.05.2017
 • Klokken: 21:19
 • Kategori: Blogg


I dag så har jeg hatt besøk og vi har solt oss masse på terrassen vår! Det er så fantastisk deilig at sommeren endelig er her.


Da Mk var ferdig med sine ærend bestemte vi oss for å dra på en shoppingrunde i Karl Johan.


Ser ut som jeg har tidenes bulkerygg, men pyttpytt.

Dagens antrekk er chill som vanlig. Jeg er ikke jenta som slenger på meg pelsjakke og høye hæler. Jeg kan forsåvidt ikke å gå i høye hæler, noe jeg er fullstendig klar over selv. Så dere trenger virkelig ikke å poengtere det.

💗 henote

When bae makes u dinner

 • Skrevet: 23.05.2017
 • Klokken: 20:27
 • Kategori: Blogg

Siden jeg flyttet til Oslo kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger jeg har laget meg middag. Jeg er ingen middagsperson, jeg craver det sjeldent. I tillegg synes jeg det er så tiltak å lage meg middag. Det er så mye lettere å bare koke opp f.eks egg. Da slipper jeg og vaske og rydde opp etter meg, hehe.. Lenge leve latskapen!


Jeg ligger stappmett på sofaen atm, og skal ikke bevege meg èn meter til i dag. Jeg setter enormt stor pris på når noen gjør dette for meg! Jeg fikk quesedilla til middag og det smakte helt himmelsk. Sunt og godt :-) Åååh, jeg er så glad nå!

💗 henote

Intervallhelvete

 • Skrevet: 22.05.2017
 • Klokken: 18:25
 • Kategori: Blogg

God mandag alle sammen! håper virkelig dere har en bedre mandag enn hva jeg har. Jeg er faktisk helt ødelagt i kroppen etter en helg med altformye alkohol... Jeg spyr av tanken av alkohol og jeg har bestemt meg for å ha edruhelg neste helg. Det skal bli jævlig digg.

Selvom jeg var helt utslitt tvingte jeg meg selv til å kjøre intervaller i Frognerparken. Det var helt grusomt, men så digg nå som jeg er ferdig! Jeg får besøk i kveld, så planen er egentlig bare å chille.

💗 henote

10 ting dere ikke vet om meg

 • Skrevet: 21.05.2017
 • Klokken: 14:28
 • Kategori: Blogg

                                                                                                            Bildet tatt av @ganeshfoto

1. Jeg dusjer hele tiden. Dette var jeg ikke klar over at jeg gjorde før jeg flyttet sammen med Mk, og hun poengterte det. Jeg dusjer minst to ganger daglig. Egentlig en litt sær ting? Men jeg fryser så lett, så jeg må f.eks alltid dusje når jeg står opp for å få varmen i meg.

2. Jeg er en frossen person. Jeg fryser hele tiden, og er alltid kald på hendene og føttene. Det er dritplagsomt siden jeg går rundt å skjelver hele tiden, og det gjør vondt å fryse.

3. Jeg har aldri hatt hull i tennene. Noe som egentlig er ganske sykt? Jeg har aldri vært noe særlig flink til å ta vare på tennene mine, og jeg spiser mye sukker.

4. Jeg har vært forelsket èn gang. Jeg var hodestups forelsket i en gutt da jeg var 16 år. Sykt klisje egentlig, det var helt likt som du ser på film. Jeg klarte ikke spise eller sove. Alt jeg gjorde var å tenke på han 24/7, haha.

5. Jeg pusher alltid gutter unna. Jeg elsker å ha en greie med en gutt, jeg synes det er utrolig koselig. Men med engang det begynner å bli litt seriøst får jeg noia og trekker meg tilbake. Jeg hater egentlig at jeg gjør dette, men jeg klarer bare ikke å slippe en gutt helt inn på meg. Jeg tror jeg gjør dette fordi jeg er redd for å være så "naken" for en annen person. Jeg har fått hjertet mitt knust èn gang, og den ene gangen holdt i massevis. Jeg er redd for å oppleve det igjen.6. Jeg klarer ikke å være alene dagen derpå. Ikke et sekund engang. Så om jeg må på do i løpet av dagen har jeg alltid døren åpen og fører en samtale med de jeg er med. Jeg bare hater dagen derpå så mye, og i løpet av dagen er jeg alltid lei meg. Det er aldri noen spesiell grunn til det egentlig, det bare er slik. Jeg hater det, men sånn har det bare blitt. Ulempen med alkohol.

7. Jeg røyker egentlig ikke. Inne på hotellet røyker jeg som en skorstein, men egentlig så røyker jeg ikke. Jeg gikk tom for snus og måtte ha nikotinen min.

8. Jeg har hatt tanoreksia. I 2012 var jeg så avhengig av å være brun at jeg tok sol både før og etter skolen. Jeg var blåsvart, og likevel synes jeg selv at jeg ikke var brun. Jeg pakket og i meg alt mulig for å oppnå brunfarge. Jeg hadde det ikke bra på denne tiden, og da er det fort gjort at man skal ha "kontroll" på noe annet i livet, så alt jeg brydde meg om var å være brun. Trist, men sant.

9. Jeg bruker nesten aldri BH. Jeg har sluttet å bruke BH, og det er ikke noen spesiell grunn til det egentlig. Synes bare det er digg og gå uten, og jeg synes nesten alt er finere uten BH. Enkelte plagg er fine med BH da, slik som kjolen jeg har på meg på bildet over her.

10. Jeg er korttenkt. Jeg tenker aldri over konsekvenser av ting jeg gjør, noe som egentlig er veldig negativt. Jeg tok f.eks overdose av p-piller før jeg skulle på sydenreise med jentene fordi jeg ville ha store pupper, HALLO?! Det endte selvfølgelig opp med at jeg spydde hele natta og var utrolig dårlig. Flaks for meg at jeg hadde muntlig eksamen dagen etter. Til tross for spy i håret neilet jeg en 4+.

Det ble litt personlig dette, men håper dere likte innlegget. Gjerne gi meg tilbakemeldinger.

💗 henote

Fantastisk feiring

 • Skrevet: 18.05.2017
 • Klokken: 22:12
 • Kategori: Blogg


I går startet vi dagen hjemme hos noen venninner av Kine, og den første champagneflasken ble poppet kl. 10!


Vi endte opp på Nox, og fyfader for en stemning det var der. Jeg har vondt i kjeven fordi jeg har smilt så mye, haha. Jeg møtte utrolig mange av dere der og jeg vil bare si at jeg setter enormt stor pris på dere. Alle er så sykt hyggelige og kommer med så mange fine tilbakemeldinger. 


Dette bildet ble knipset klokken 06.34. Jeg festet i altfor mange timer i går og det kjennes på kroppen i dag. Jeg er helt ødelagt. Jeg spyr av tanken på alkohol, men jeg skal allerede ut på lørdag fordi jeg må i bursdag.. Men men, det blir koselig 💗 Til tross for en kjip start på dagen, da alle planene mine ble avlyst hadde jeg en helt fantastisk dag. Jeg angrer ikke et sekund på valget mitt om å feire her i Oslo. Håper dere hadde en like fin dag som meg. 

💗 henote

En annerledes 17.mai

 • Skrevet: 17.05.2017
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: Blogg

Dette innlegget kommer til å være veldig negativt, så det vil jeg beklage på forhånd.. Men jeg må bare få det ut en plass, har ikke lyst til å dra med meg den negative stemningen ut på verdens fineste dag..

Først og fremst så har alltid planen vært å dra hjem til Trondheim for å feire denne flotte dagen med alle mine kjære. Jeg har gledet meg i flere uker til å møte alle igjen. Men de siste dagene har alle planene skjært seg. En venninne skal feire med kjæresten, en annen har eksamen dagen etter og den siste har blitt invitert å feire med klassen. I tillegg har det vært mye styr rundt denne champangefrokosten. Jeg har selvfølgelig flere å feire med men det blir liksom ikke det samme når hele jentegjengen ikke er sammen, slik som vi er hvert år.. I tillegg skal hussleie betales 17.mai og det er dyrt å reise fram og tilbake.. Så ja, det beste i år er å feire her i Oslo.


Jeg er egentlig veldig lei meg fordi bunaden min ligger i Trondheim, og dette er seriøst det fineste plagget jeg eier... Bunaden får man bare brukt èn gang i året, om man ikke er heldig å bli invitert i en konfirmasjon eller lignende. Jeg er så forelsket i det plagget, og jeg føler meg så fin når jeg har den på. Dette blir faktisk det første året jeg ikke bruker bunaden min, og det skjærer virkelig i hjertet mitt.

I tillegg er det meldt fantastisk vær i Trondheim, mens her i Oslo er det meldt regn og kuldegrader. Okei, kanskje ikke kuldegrader, men kaldt nok til at jeg kommer til å fryse av meg kjønnsleppene.

Så alt i alt er jeg lei meg fordi jeg ikke feirer 17.mai i byen jeg alltid har feiret i, ikke får brukt bunaden, det dårlige været og at jeg ikke får feiret med verdens fineste gjeng.


Men Mk og Kine er tvungen til å feire her i Oslo pga jobb dagen etter, så jeg har heldigvis noen av trondheimspiene mine her 💗 I tillegg er Rebecca her, så jeg får feiret med noen jeg kjenner ihvertfall.

Mk er verdens søteste som har fikset en kjole som passer denne dagen utrolig godt, så jeg føler meg litt fin ihvertfall. Kan vise dere bilder av den senere, må være litt sosial nå.

Det som er bra er jo at jeg ikke har høye forhåpninger til 17.mai i år, så da kan det bare bli bedre enn forventningene! Håper dere får en fantastisk dag og feirer med alle dere er glad i.

💗 henote

Innspilling med Andrea

 • Skrevet: 16.05.2017
 • Klokken: 13:35
 • Kategori: Blogg

                                                                                                            Bilder tatt av @ganeshfoto
Søta kommer med ideer


Gutta som står bak filmingen er @philmfilm


I går var jeg på et møte med Andrea og vi spilte inn en film! Hun som sto bak det hele var engelsk, noe jeg ikke var så happy for. Dere vet engelsken min ;-) Men det var overraskende morsomt! Til tross for sju grader her i Oslo stilte jeg opp i kjole av alle ting. Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte med. Det ble selvfølgelig jævlig kaldt og jeg gikk rundt og skalv som en gammel dame. I tillegg snøvlet jeg så ordene gikk i surr flere ganger. Det endte med at Andrea måtte ta noen linjer for meg, haha! Klarer dere å gjette hva vi spilte inn?

💗 henote

Intervju

 • Skrevet: 15.05.2017
 • Klokken: 16:14
 • Kategori: Blogg


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra intervju med VG panelet! Jeg svarte på endel spørsmål angående Paradise Hotel, og spørsmål dere har sendt inn. Jeg gleder meg til intervjuet kommer ut, og det burde dere og gjøre! Jeg kommer selvfølgelig til å dele det her på bloggen når det kommer ut.
 


Dagens outfit. Veldig lite spennende men sykt chill å ha på :-)


Nå skal jeg lage meg mat, som vanlig! Dere som følger meg på Snapchat kommenterer at jeg er så sulten hele tiden og det har dere helt rett i, hehe. Etter jeg har spist skal jeg på trening. Har en følelse på at det er STAPPfullt på senteret, men håper ikke det.... Jaja, så lite interessant. Snakkes!

💗 henote

Svar på spørsmål

 • Skrevet: 14.05.2017
 • Klokken: 22:21
 • Kategori: Blogg

Hva er din drøm?
Jeg har ikke en spesifikk drøm jeg jobber mot. Det jeg drømmer om er bare å være lykkelig og ikke ha så mange bekymringer. Jeg vil reise og oppleve, møte fantastiske mennesker og bare nyte livet rett og slett.

Hvilken selvbruning bruker du?
St. Moritz sin.Hei, den rosa hettegenserne som ser usannsynlig digg it, hvor er den fra? Hvilket merke er det?
Dette får jeg spørsmål om overalt, haha! Rart siden det er bare en helt vanlig rosa hettegenser men den er iallefall fra Ebay. Og nei jeg har dessverre ikke link.. Men prøv å søk "pink hoodie" eller lignende, så finner du den sikkert :-)

Hvor kjøper du fleste klærne?
Denne går igjen hele tiden, derfor jeg svarer på den flere ganger! Men Motelrocks, Ebay og Nelly for det meste :-)

Hvem er ditt forbilde?
Mormor 💗

Hvordan får du hårfargen til og vare lenger?
Jeg vet ikke helt hva du mener annet enn at hårfargen min holder seg blondt? Jeg har bleket det permanent, som gjør til at fargen holder seg. Men du må selvfølgelig ta etterveksten ganske ofte da. Jeg har skrevet et mer utfyllende innlegg om håret mitt HER

Hvordan får du så langt hår?
Jeg har extensions.Hva trener du?
Jeg trener mye forskjellig, men styrke og kondisjon for det meste. Jeg får spørsmål av dere om treningen min daglig, så jeg tenker å dele litt mer om det her på bloggen.


Jeg hadde en periode hvor jeg løpte mye i trappene i et skianlegg vi har i Trondheim. Jeg brukte og tribunene til å kjøre diverse øvelser til ben, men mest rumpe ofc. Jeg kjenner jeg savner Granåsen og formen jeg var i her!! Jeg tror jeg må ta meg en tur til Holmenkollen her i Oslo for å få den tilbake ;-)

Hvorfor meldte du deg på Paradise?
Det var bestevenninna mi som meldte meg på, jeg så på det som en utfordring og deltok hehe.

Hvorfor meldte du deg på Ph igjen?
Jeg gjorde ikke det, fikk muligheten til å være med igjen om jeg ville.

Ville du ha meldt deg på Ph til neste år igjen?
Jaja seff, det må jo bli en tradisjon.


Hvilken uke var den morsomste?
VIKINGUKA!!! DAMN, jeg har ikke ord for hvor mye jeg savner denne uken.

Hva synes du om Andrea og Sofie i dag?
Jeg liker de jeg, har ikke noe vondt å si om de. 

Hva synes du om Ida?
Ida er en utrolig søt jente som virkelig byr på seg selv, noe jeg digger!!

Hvorfor var du med på å sende ut noen fra din egen allianse?
Fordi det var det beste for meg.

Hva synes du innerst inne om at Teele vant President tittelen?
Jeg digget det! Endelig kunne noen andre styre litt inne på hotellet. Det var gøy å se hvor stresset enkelte ble.Hvorfor løy du til Sofie og Andrea?
Jeg valgte å lyve fordi planen skulle gå i boks. Jeg husker jeg angret meg da jeg løy fordi da var jeg tvungen til å lyve hele veien, noe jeg ikke er så fan av haha. Men man må endre litt personlighet inne på Paradise for å komme langt. Jeg har skrevet et mer utfyllende innlegg om hvorfor jeg gikk imot min egen allianse HER

Hvem spilte du egentlig sammen med?
Egentlig alle føler jeg, haha.

Kan du ta egne valg, eller må du påvirkes av andre?
Jeg tar alltid egne valg, har du ikke sett det?

Hvorfor henger du så lite med Andrea, Teele, Sofie, Grunde, Petter og Martine osv nå som du først bor i Oslo?
Fordi alle er uvenner. Neida, det skyldes at alle er opptatt med sitt men vi henger så ofte vi kan :-)

💗 henote

Jomfruturen

 • Skrevet: 13.05.2017
 • Klokken: 17:23
 • Kategori: Blogg

Hei. Ser det er mange av dere som har lagt igjen spørsmål da jeg ba dere grille meg med spørsmål. Egentlig så skulle dere sende de inn spørsmål til 110 Paradise, fordi de skulle gjøre et intervju med meg. Men siden flere av dere har misforstått tenkte jeg å svare på spørsmålene her på bloggen. Svarene kommer senere i kveld, så følg med.

På torsdag var jeg ute med Rebecca og Mk, vi var på Qadis hvor Andrè jobber. Det var veldig bra stemning der!!

Etter noen timer på Qadis bestemte vi oss for å dra å rulle med russen. Jeg har aldri rullet før, det er ikke lov med buss i Trondheim skjønner dere... Det var SÅ morsomt, herregud for en stemning det er på bussene!! 


Og plutselig ble vi 18 år igjen, hehe.. 
Vi var ikke hjemme før 07, haha.. Det er leeenge siden jeg har vært så sliten, men gøy var det!! Merker veldig godt at vi ikke er 18 år lengre, forstår virkelig ikke hvordan russen klarer å gjøre dette hver dag i flere uker?? Haha... Eller jeg husker jo selv hvor lett det var å feste hver dag tre uker i strekk da jeg var russ. Ikke det at vi holdt på til 08 om morgenen da.

💗 henote

Grill meg med spørsmål

 • Skrevet: 11.05.2017
 • Klokken: 17:48
 • Kategori: Blogg

Hei. Jeg skal på besøk hos 110 Paradise i kveld. Jeg kommer til å svare på spørsmål fra dere, så nå har du mulighet til å grille meg skikkelig! Er det noen tilbakemeldinger eller spørsmål du har til meg? Send de inn HER

Svarene kommer ut i neste episode av 110 Paradise, så det er bare å glede seg. 

💗 henote

Gonna get in shape

 • Skrevet: 09.05.2017
 • Klokken: 13:55
 • Kategori: Blogg

Akkurat nå blogger jeg fra mobilen, vet ikke helt om det er innenfor men i dag måtte det bli slik! Jeg er på vei for å møte noen, før jeg må dra direkte på et møte. Jeg er ikke hjemme før 17-tiden så da tenkte jeg dette var bedre enn ingen oppdatering.Ellers har jeg prøvd å presse på meg Levis shortsen min i dag;


Et par eller ti kilo til før jeg får igjen denne ja!

Det er ingen hemmelighet at jeg la på meg som faen da jeg var i Mexico. Til tross for dårlig innsats har jeg mistet noen kilo. Men det at jeg virkelig trodde at Levis shortsen min ville passe må jeg bare le av. Det er lov å håpe da, optimisten lenge leve..

Etter møtet skal jeg trene. Vet det er mange av dere som har etterspurt treningsinnlegg, men jeg har ikke meldt meg inn i noe treningssenter her i Oslo, klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gjøre det heller. Nå fortiden løper jeg kun ute og avslutter økta med diverse rumpeøvelser. Kan selvfølgelig blogge om det, men er det interessant?

💗 henote

Fantastisk helg

 • Skrevet: 08.05.2017
 • Klokken: 15:25
 • Kategori: BloggOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Var en tur innom biblioteket som dere ser :-)Denne helga har bestått av utallige restaurantbesøk, mer mat og bobler i glasset - det kjennes på kroppen i dag for å si det sånn. Jeg har kost meg utrolig mye og denne helgen har ikke vært annet enn helt perfekt. Nå er mandagen her og jeg er klar for ny uke. Etter Mexico har jeg ikke vært så flink på treningsfronten og mye dritmat har gått ned. Jeg har bestemt meg flere ganger at nok er nok, men så går jeg på en ny smell og spiser drit. Derfor tenkte jeg å dele det her på bloggen at fra og med i dag er jeg på diett. Jeg vet det ikke er like "lett" å bryte dietten nå som jeg deler det på bloggen. Jeg skal holde meg unna søtsaker og junk med unntak av 17.mai fram til jeg er BACK in shape. Ønsk meg lykke til!

💗 henote

Magisk kveld

 • Skrevet: 07.05.2017
 • Klokken: 20:05
 • Kategori: Blogg

Jeg og Mk kom akkurat inn døren. Vi har nettopp fulgt jentene ned til Oslo S. Det er så trist at de ikke er her lengre... Jeg føler de nettopp kom. Tiden flyver i godt lag og det er så jævlig synd... Jeg ser de heldigvis om 10 dager, jeg skal hjem for å feire 17.mai. Men det er ikke det samme som å være her i Oslo med de. Det er så mye mer å gjøre her, og vi har virkelig kost oss i helgen. Jeg har tatt endel bilder som jeg tenkte å dele med dere i morgen.

I går dro vi ut, og vi endte opp på utestedet Nox. Ingen av oss har vært der før, og jeg må si at vi ble litt skuffet over plassen. Synes de spilte så dårlig musikk og det var faktisk ikke så mange ute. Håper det er bedre neste gang! Selvom Nox ikke var så bra som vi håpet på, så hadde vi det uansett dødsgøy sammen. Vi var ikke hjemme før morgenkvisten, så det er ikke rart at Mk ligger å dupper på sofaen ved siden av meg.

Det gjør vondt i hjertet å se på disse bildene, savner jentene allerede jeg...


mmmmm, selvbruningshånden<3
Fineste Mk


Surtrus og søtmus

💗 henote

Trondheimsbesøk

 • Skrevet: 06.05.2017
 • Klokken: 14:39
 • Kategori: Blogg

I helga så har jeg og Mk besøk av Marte og Maiken. Det er ikke mange ukene siden vi flyttet, men har savnet jentene så masse, så det var utrolig koselig å se de igjen 💗 Akkurat nå sitter vi på Lekter'n og koser oss med noe godt i glasset. Det ble plutselig sommer over natta, så det passet perfekt med besøk i helga.


I går hygget vi oss i parken med jordbær og prosenter. Vi nyter hvert sekund i steiksola, noe jeg synes alle burde gjøre.


Fineste jentene mine 💗

Vi har to soverom men jeg har bare enkeltseng på rommet mitt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å sovet i en seng på knapt 90cm, men som dere ser fikk vi løst problemet i går!


Vi fikk så mye blikk etter oss da vi gikk rundt og drasset på denne rammemadrassen opp gjennom Parkveien. Det er tydeligvis et sjeldent syn her på Bislett, haha!


Husker dere at jeg fortalte dere at vi bor i toppleilighet, uten heis??? Dere kan se for dere strevet vi måtte gjennom for å få opp madrassen. Men til syvende og sist fikk vi den plassert på rommet mitt og vi sovnet som de prinsessene vi er.

💗 henote

Ensom kveld

 • Skrevet: 04.05.2017
 • Klokken: 16:05
 • Kategori: Blogg

Jeg har egentlig ikke hatt en så veldig innholdsrik dag, så jeg føler egentlig ikke for å blogge. Men jeg vet at dere liker disse hverdagsinnleggene, så jeg får prøve mitt beste. 
Jeg startet morgenen min med en kaffekopp i hånda og Netflix på skjermen. Jeg rakk å se èn episode av Prison Break før jeg måtte løpe avgårde til et møte. Jeg hater virkelig å stresse om morgenen, derfor prioriterte jeg kaffe og sofaen framfor å fikse meg. Jeg endte opp med å se ut som et fugleskremsel, men jeg tror møtet gikk bra likevel.

Det har vært utrolig fint vær i dag, noe det forsåvidt fortsatt er. Så da jeg kom hjem slengte jeg på meg bikinien og satte meg ute. Jeg tror faktisk jeg fikk litt farge i dag, noe jeg sårt trenger.Etter noen late timer i solen ble jeg rastløs og bestemte meg for å dra på en løpetur. Kondisen min er ikke helt på topp enda, men den kommer seg. I dag er første dagen siden jeg flyttet at jeg kjente på savnet etter Trondheim. Jeg savner å løpe i skogen, gå fjellturer og bare nyte naturen. Her hvor vi bor er det kun byliv. Jeg liker det, men jeg liker best å løpe i skogen jeg. Det finnes sikkert fine løpeområder her i Oslo og, jeg har vel bare ikke funnet de. Ikke det at jeg har lett så hardt heller.


Det ble og noen rumpeøvelser da jeg kom hjem. Dette er en av favorittene mine; donkeykicks.Nå må jeg løpe IGJEN, for å rekke å møte MK på Meny. Vi må gjøre unna helgehandelen, og hun må innom polet. Hun skal ut på byen i kveld, så jeg må være alene i kveld... Håper det står fint til med dere!

💗 henote

Kan noen hjelpe meg?

 • Skrevet: 03.05.2017
 • Klokken: 20:24
 • Kategori: Blogg

Hei. Jeg har fått fikset meg speilrefleks, yeeei. Det er egentlig flere dager siden, men jeg har ikke brukt kameraet fordi jeg ikke kan noe om det.. Jeg har prøvd å leke meg med det, men alle bildene ender opp med å bli så mørke.. Jeg fant ut at innstillingen "Auto" var best å bruke, men jeg får ikke til å skru av blitzen? Det eneste som fungerte var å holde ned blitzen med fingrene, haha!

Jeg ønsker virkelig å lære meg hvordan innstillinger jeg skal ha på for å få best mulig kvalitet på bildene. Så kjære, søte lesere, kan dere hjelpe meg? 
Dere kan nå meg på Facebook: Henriette Otervik, Instagram: Henote, Snapchat: Henote94 eller legge igjen en kommentar her på bloggen. Bare gi meg tilbakemelding der dere synes det er lettest å forklare. Tusen takk på forhånd, setter stor pris på det 💗 

Kameraet jeg bruker er Nikon D3000.
Nå må jeg sminke meg ferdig, før jeg rusler ned til Andrea og Sofie. Okei, rusle var litt å ta i, da det er over èn kilometer å gå.. Nesten hele jentegjengen fra Paradise skal møtes, noe jeg gleder meg kjempemye til.

💗 henote

Forbanna

 • Skrevet: 02.05.2017
 • Klokken: 21:59
 • Kategori: Blogg

Hei! Beklager for så sen oppdatering i dag, men jeg har en good unnskyldning. Jeg og Mk gikk ut døren i dag rundt 17 og vi skulle egentlig bare gå en liten tur. Den lille turen endte opp med å bli på tre (!!!) timer. Vi prøvde å være smarte ved å gå masse snarveier, men det viste seg at vi gikk i sirkel i TO timer, haha. Vet ikke om jeg burde nevne at vi brukte Google maps... Hvordan er det mulig?!


Den siste timen var jeg en person du ikke vil være rundt. Jeg hadde vonde sko på, så jeg endte opp med å få gnagsår etter en time. Mk fikk høre det for å si det sånn. I tillegg var jeg kjempesulten, og herreguud hvor sur jeg blir da, det er nesten komisk. Jeg prøvde å ta meg sammen, men det gikk bare ikke.


Det hele endte med at vi måtte sette oss ned på Sumo for å spise, hehe.... Food is lyf💗


Lets try something different


Vil si jeg har poseringen på plass nå;-)

Plis si det er flere enn meg som blir forbanna når de er sulten?!

💗 henote

Jeg er forelsket

 • Skrevet: 02.05.2017
 • Klokken: 12:44
 • Kategori: Blogg

Solen steker inn vinduene i leiligheten, jeg hører barn leke ute og jeg ser folk koser seg på café. Imens sitter jeg inne og depper.


Jeg var så dum i går at jeg satte på Titanic. Hver gang jeg ser den filmen blir jeg så emosjonell. Funfact: jeg ser den alltid hver hangoverdag. Uansett, jeg er så forelsket i 90's Leonardo. Så forelsket at det gjør vondt, lol. Jeg er helt knust av tanken på at jeg ikke kan få 90's Leo. Ikke at jeg kan få han i dag heller... Eller, det er lov å håpe, ikke sant?


HVEM ER IKKE FORELSKET I DET HER?!?

💗 henote

Frognerparken

 • Skrevet: 01.05.2017
 • Klokken: 23:28
 • Kategori: Blogg

Hei søte 💗 Tidligere i dag gikk jeg og Mk oss en lang tur, vi var blant annet i Frognerparken. Det har vært så digg vær i dag!! Første dag siden Mexico jeg ikke har vært kald. Vi var så sykt turister i dag at vi måtte bruke Google maps for å finne fram (noe vi forsåvidt må bruke hele tiden)...

Sååå over til posing fra min side......


Om den dobbelthaken skal bort da;-)


Ut mot havet


Hahahaha, krysser fingrene for at dette kommer seg med tiden:-):-)

Nå er jeg på besøk hos noen som jeg ikke kan fortelle dere om. Hvorfor nevner jeg det da? Jo, fordi jeg er en dritt.
Takk for meg.

💗 henote

Svar på spørsmål

 • Skrevet: 01.05.2017
 • Klokken: 18:09
 • Kategori: Blogg

Hva er din favoritt sang atm?
Vanskelig!! Men tror det må bli "Scared to be lonely". Hver gang jeg setter den på blir jeg dratt tilbake til Mexico, jeg blir så rørt av den sangen. 

Favorittartist?
Grunde, haha.


Hvordan vil du beskrive jentegjengen din i Trondheim?
Vi er en fantastisk gjeng. For det første har vi det sykt morsomt sammen, ingen jeg ler mer med enn når jeg er med de. For det andre er vi der for hverandre hele tiden, og vi er de minst dømmende personene. Mye selvironi, latter på hverandres bekostning og lojalitet i denne gjengen. Herregud hvor jeg elsker jentegjengen min 💗

Kroppen din er så fin! Ser du trener, så kunne du laget et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag og hva/hvordan du trener?
Så utrolig hyggelig! Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om trening og kosthold.

Får du mye hat? Og hvordan takler du det? Har du noen tips for de som får mye hat? 
Ikke mye hat, men har fått litt. Jeg har ikke andre tips enn å bare gi faen. Prøv å tenk at det er de som legger igjen hat det er noe galt med, ikke deg selv. Også må du bare tenke at de som legger igjen hatkommentarer faktisk bryr seg så mye om deg at de tar seg tid til det. Jeg lever etter "uansett hva du gjør her i verden vil det alltid være noen som har noe å si om deg." Det er derfor det er så viktig å gjøre akkurat hva DU vil, og ikke alle andre. Det er ditt liv, og liker ikke folk det du gjør så har det ingen betydning så lenge du er fornøyd selv.  

Bor du med noen? Hvor bor du?
Bor med Mk, på Majorstuen. Eller tror vi bor nærmere Bislett egentlig, er ikke så godt kjent haha!


Fineste sambo

Hvorfor flyttet du til Oslo?
Det var veldig spontant. Mk skulle i praksis i Oslo i sju uker, så spurte hun meg om jeg ville være med. Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt, så derfor ble jeg med.

Netflix serier?
Prison Break!!! Ellers liker jeg The 100s og Krigens unge hjerter. Men tror sistnevnte er fjernet fra Netflix... 

Går det an å møte deg en plass?
Ja, alt er mulig vet du.

Hvor på Heimdal bor du?
Jeg bor ikke på Heimdal lengre, men bodde på rettsia. 


Hvor kjøper du klærne dine fra?
Nelly, motelrocks og Ebay mest faktisk.

Favoritt klesmerke?
Hmmm, vanskelig. Kanskje Adidas. 

Hvem er den mest inspirerende personen du vet om?
Mormor 💗 og Eva Longoria.

Hvor er den fineste plassen du har vært?
Har reist mye oppgjennom årene, men må faktisk si Lillehammer. Check it out, Norge er ikke skapt for å sitte på ræva. 


Har du kjæreste?
Nei.

Har du hatt sex før?
Nei.

Hvor mange ganger har du fått spørsmål om sex?
Utallige, får hver eneste dag. 

Hva er favorittretten din?
Quesadilla tror jeg. 

Synes du det er litt plagsomt når folk sender deg kjempe mange snappa når de ikke er vennene dine?
Nei, jeg synes det bare er koselig! Setter enormt stor pris på dere alle 💗

Når har du bursdag?
29. september.

Hvor gammel var du da du først ble forelsket?
15 år.

💗 henote

Fylleangst

 • Skrevet: 30.04.2017
 • Klokken: 12:32
 • Kategori: Blogg

Hei. I går dro jeg og jentene ut. Vi hadde det så sykt gøy!! Møtte mange søte mennesker ute 💗 Jeg var i perfekt form, så jeg hadde egentlig ingenting å få fylleangst for, helt til jeg kom hjem.. HERREGUD jeg er verdens største taper. Jeg har ringt og chattet med personer som jeg absolutt ikke burde kontakte. Og ikke nok med det, så la jeg meg å hørte på søte sanger og begynte derfor å gråte. Dokumenterte dette på Snapchat, de mystoryene ble rimelig fort slettet for å si det sånn....


Ligger fortsatt i sengen, og magen rumler. Ikke at jeg forstår hvorfor, etter at jeg slukte verdens største kebab i natt. Men må vel stå opp snart for å finne noe mat.


Jumpsuiten min finner du HER

💗 henote

Distré

 • Skrevet: 29.04.2017
 • Klokken: 14:04
 • Kategori: Blogg

Hei. Vi kom akkurat inn døren her hjemme. Jeg sitter i sofaen mens Mk nyter solen på terrassen vår. Vi har vært å handlet inn nødvendigheter til kvelden. Jeg prestrerte å si "oi, Bogstadveien hørtes kjent ut Mk!!" etter å ha handler her uttalige ganger. For ikke å glemme at vi bor rett ved... Forrige helg klarte jeg å glemme hvor vi bodde, så taxisjåføren satte meg av på Frogner som er typ to kilometer unna leiligheten vår. Jeg henger virkelig ikke med.


Tok noen ræva bilder, men det går bra siden jeg så helt jævlig ut. 


Why so mad bro

💗 henote

Videoinnspilling

 • Skrevet: 27.04.2017
 • Klokken: 12:40
 • Kategori: Blogg

I går kveld dro jeg på besøk til Julie, det ble så sent at jeg endte opp med å sove her. Vi spilte faktisk inn en video til dere. Siden dette var spontant var det veldig vanskelig å komme på et tema, men jeg tror det ble underholdende nok. Vi har begynt på klippingen, så den er forhåpentlig ferdig i løpet av helgen. Dere får kose dere med noen snaps fra videoen mens dere venter!


I'm a camel


Noen som gleder seg?

💗 henote

Dårlig karma?

 • Skrevet: 26.04.2017
 • Klokken: 18:42
 • Kategori: Blogg

Hei! Nå har jeg inntatt sofaen her hjemme og her blir jeg værende resten av kvelden. Jeg har vært så sliten i hele dag, forstår ikke hvorfor.. Jeg sitter å hører på "Det vakreste som fins" den sangen er så fiiin. Var veldig koselig å møte de andre deltakerne igjen​ 💗 Kunne dessverre ikke være så lenge med de siden jeg måtte hjem for å fikse et punktert dekk. Jeg kjørte til Cornelia i går for å hente tingene mine, og på veien har jeg klart å punktere dekket. Er det mulig?! Fikk så dårlig samvittighet siden det er bilen til Synøve... Tror virkelig jeg må slutte å kjøre bilen hennes, for sist gang jeg lånte den, mistet jeg førerkortet mitt, haha.. I tillegg har noen kjørt ned frontspeilet TO ganger. Og alt dette har skjedd på et år. Den bilen der må ha en karmasky hengende over seg as...


Elsker disse bildene av oss!!!

💗 henote

Henge med bloggvennah

 • Skrevet: 26.04.2017
 • Klokken: 15:06
 • Kategori: Blogg

Akkurat nå sitter jeg å venter på at egget mitt skal koke ferdig, sykt hvor lang tid det tar når man er sulten?! Teele kommer hit snart, for å se på leiligheten, før vi rusler ned til Andrea for å møte noen av de andre deltakerne. Har ikke møtt noen av de siden jeg flyttet hit. Dårlig prioritering fra min side, men har vært syk da! Gleder meg veldig til å catche opp med de andre, det er nesten en måned siden sist.

💗 henote

Tacokveld

 • Skrevet: 25.04.2017
 • Klokken: 12:01
 • Kategori: Blogg

Hei. Jeg har alle tingene mine til Cornelia etter konserten på lørdag, inkludert Macbooken min. Jeg får ikke hentet den før i kveld, så jeg er tvungen til å blogge fra mobilen. Kom på at jeg ikke har delt bilder fra tacokvelden vi hadde på fredag. Som foresten var utrolig koselig. Etter vi hadde spist gikk vi en tur. Det er så fint her i Oslo på kvelden! Blir helt fascinert av å gå i gatene. Alt er så lyst og fint. Jeg setter mye mer pris på helgene enn før, tror det har noe med at Paradise ruller på TV'n. Stresser like mye hver dag, er alltid redd for hva som skal bli tatt med og ikke. Vanskelig å huske alt man har sagt og gjort også!

Som dere vet er det kåring av Mr & Miss Paradise i kveld. Noe jeg gruer meg ENORMT til.. Vil bare boikotte alt... Tenkte å skrive et mer utfyllende innlegg om dette senere, om det er interessant for dere?

💗 henote

Hva vil du lese om?

 • Skrevet: 24.04.2017
 • Klokken: 12:32
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! I dag er bloggen min en uke gammel, woho 😅 Jeg synes selv jeg har vært flink til å oppdatere dere, men er det interessant det jeg skriver om? Jeg vil gjerne høre hva DU har lyst til å lese om! Hadde satt stor pris på om du hadde lagt igjen en kommentar på det.💗 henote

90's outfit

 • Skrevet: 23.04.2017
 • Klokken: 21:05
 • Kategori: Blogg

Hola chickas 💗 Håper det står fint til med dere. Jeg var så fornøyd med gårsdagens outfit. Glemte selvfølgelig å knipse bilder til dere. Men så flink blogger som jeg er tok jeg på meg de møkkete klærne i ettermiddag for å knipse et par speilselfies. Er ikke de beste bildene men som dere har sett på Instagram er det noe jeg er best på! Ønsker dere en fortsatt fin kveld.


Badedrakten fikk jeg i julegave av Lindis, skjørtet og sokkene er Cornelia sitt.

💗 henote

Gårsdagen

 • Skrevet: 23.04.2017
 • Klokken: 14:12
 • Kategori: Blogg

Jeg koste meg så mye på 90s konserten i går. Elsker gamle sanger, og de hadde plukket ut de beste sangene. I dag har jeg nesten ikke stemme igjen, viser bare at jeg koste meg mye i går. Jeg var på konserten med søteste Cornelia og Magne.


Formen er ikke på topp i dag, er veldig sliten og sulten!! Så nå skal jeg og Mk spise frokost. Har en liten pause fra diett i dag, siden jeg måå ha sjokomelk dagen derpå, det er obligatorisk!💗 henote

We love the 90's

 • Skrevet: 23.04.2017
 • Klokken: 00:06
 • Kategori: Blogg

Hei. I kveld så bestemte jeg for å ha en rolig kveld i leiligheten. Det varte ikke lenge da Magne tilfeldig spurte meg om jeg ville joine 90s party. Selvfølglig ble jeg med på dette, og det var helt fantastisk. Jeg var utrolig fornøyd med outfiten min i går, har dere lyst til å se bilder av hva jeg hadde på? Plis si ja, hehe.


Jeg tok med meg Jacob (bamsen min) slik at han fikk opplevd sin første konsert! Han ble tatt godt i mot på vorspiel noe jeg synes var gøøøy.💗 henote

I dag fikk jeg nok

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 19:53
 • Kategori: Blogg

Før vi gikk ut av døra i dag lurte Mk på om jeg virkelig skulle gå sånn. Hun mente at folk kom til å stoppe å spørre meg om russekort?! Jeg digger denne dressen jeg, men hver sin smak, haha. Uansett, mine første outfitbilder er tatt! Følte meg ubekvem da jeg tok disse bildene, for herregud som folk glaner med en gang man tar opp et kamera? Det var tre jenter som gikk fram og tilbake for å snu seg minst ti ganger, mens de pekte og lo. Før jeg viste ordet av det buste jeg ut "KA E DET?!". Haha, ble litt overrasket over meg selv. Jeg pleier aldri å si fra til folk om ting jeg synes er ekkelt. Men tror faktisk jeg har begynt å gi litt mer faen i det siste, og jeg må si at jeg liker det!


Ja, altså jeg aner ikke hvordan man poser?? Jeg er dronningen av speilselfies, så det å pose for Mk i dag ble en utfordring. Ser ut som jeg skal sette meg ned for å drite. Jeg skal ha for forsøket! 


"Russedressen" er fra Ebay, og skoene er fra Nike. Dette er yndlingsskoene mine, brukte de ofte inne på PH.

​💗 henote

Trives i hovedstaden

 • Skrevet: 21.04.2017
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Blogg

God helg alle søte. Håper det står fint til med dere. Jeg våknet av at solen skinte inn vinduet tidlig på morgenkvisten, noe som var digg. Deilig å nyte kaffekoppen på terrassen mens vi mottar snaps fra Trondheim, der det er kommet ti cm med snø. 


Jeg og Mk dro ned til Karl Johan for å shoppe litt. Vi har bestemt oss for å unngå transport for å få mest mulig trim, og hittil har vi vært superflinke! Vi fikk kjøpt inn nødvendigheter til helgen og middag til i kveld. Jentene kommer hit på tacodate ​💗 Vi er faktisk fire i jentegjengen som bor i Oslo nå, og beste av alt er at vi bor kun to minutter unna hverandre.
I tillegg kom Lindis på besøk fra Trondheim. Heldiggrisen skal på Karpe Diem i morgen, jeg vil og!! Så nå er vi nesten alle her i jentegjengen samlet i Oslo! Er det rart jeg trives i hovedstaden? 

​💗 henote

Verdens søteste venninne

 • Skrevet: 20.04.2017
 • Klokken: 20:46
 • Kategori: Blogg

I natt sov Synøve over i leiligheten. Hun måtte sove på sofaen stakkar, siden jeg har verdens minste seng, og har ikke fått fikset en ekstra. Noen som melder seg å komme på døra med en enkeltseng og bære den opp 5.etg??? hehe... Planen var egentlig å bli med Synøve på jobb for å spise frokost, men siden vi sto opp så sent ble det aldri slik at jeg kom etter. Elsker nemlig å sitte med kaffekoppen å tenke over livet i timesvis.


Jeg fikk dårlig samvittighet for at jeg ditchet frokost, så jeg var verdens søteste å kom på jobben hennes med lunsj ​💗 Egg er livet.


Ellers har jeg og Mk brukt kvelden på å trene rumpe. Aldri for syk til å ta litt squats;)
 


Nå står Mk i dusjen og jeg lager middag til oss. Så i dag synes jeg dere skal si dere enige i at jeg er verdens søteste venninne ​💗 Speltlompepizza i dag også, men tanken som teller, ikke sant?

​💗 henote

Chillern til exsamboeren min

 • Skrevet: 19.04.2017
 • Klokken: 22:13
 • Kategori: Blogg

God kveld! Akkurat nå sitter jeg og ser på at Synøve rydder leiligheten sin. Fordelen med å være syk er at jeg slipper å hjelpe til, hehe. Veldig rart å være tilbake i denne leiligheten, siden her bodde jeg før jeg reiste til Mexico. Har så mange fine minner herifra ​💗


Dagens middag, made by me


Smarte meg som drikker kaffe kl. 22:00 på kvelden, må holde meg våken til PH vet dere ;)

Ellers har jeg brukt dagen på å betale regninger og gjort unna endel kjipe ærend. Så nå er jeg meget klar for å innta sofaen og slappe av resten av kvelden!

​💗 henote

God morgen

 • Skrevet: 19.04.2017
 • Klokken: 12:17
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Først vil jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått på bloggen. Synes alle er så søte ​💗 I dag våknet jeg grytidlig av at jeg kaldsvettet, måtte bare innse at jeg har blitt syk. Burde vel dra en tur på legevakten for jeg mistenker at jeg har fått feber pga betennelsen i armen min som forresten har blitt enda verre.. Synd det er så tiltak å dra dit, så kommer garantert ikke til å gjøre det :-) Ellers har jeg ikke fått i meg noe annet enn kaffe i dag. Det er ingenting som frister og tanken på mat får gårsdagens middag til å komme i retur.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Brukte morgenen på å rydde ut av kofferten, KLAPP på skuldra!! Jeg synes slike ting er tiltak og kan godt bo i kofferten min i tre måneder. Koffertene mine fra Mexico brukte jeg flere uker på å rydde ut av :) Hvorfor er jeg så lat?!

Processed with VSCO with hb2 preset
Det tok meg kun to dager å rydde ut av kofferten. Forandring fryder, kanskje jeg har vokst fra meg latskapen?Processed with VSCO with hb2 preset
Netflix &.... Elsker denne genseren!!

Jeg har ikke lagt noe planer for resten av dagen, burde vel kanskje bare være hjemme og pleie formen. Men så rastløs som jeg er for tiden får vi se hva jeg finner på.

💗 henote

Hvem kler hijaben best?

 • Skrevet: 18.04.2017
 • Klokken: 22:02
 • Kategori: Blogg

Hei alle søte ♥ Nå ligger jeg langflat på sofaen med Mk (Mari-Kristine) og Synøve. Vi har nettopp spist kyllingwok og sett dagens episode! Synes selv jeg virket så jævlig sur, men håper og tror jeg hadde en "Sana" akt. Jeg selv suger til å etterligne andre, så istede for å være direkte og lættis som Sana, synes jeg selv at jeg ble framstilt litt sur på Tvn i dag. Ellers synes Synøve det er så morsomt med at akkurat jeg ble utpekt til å være Sana. Derfor har hun kost seg i hele kveld med å lage diverse memes av meg og legendariske Sana.
Så kjære lesere, hvem kledde hijaben best? 

​💗 henote

Dagen i dag

 • Skrevet: 18.04.2017
 • Klokken: 16:37
 • Kategori: Blogg

Hei! I dag har jeg og Mari-Kristine (hun jeg bor med) vært på handletur og kjøpt diverse ting vi manglet til leiligheten. Vi prøvde oss på å kjøre bil i Oslo, noe som var en utfordring. Forstår meg virkelig ikke på kjørereglene her i Oslo?? Flere veier hadde ikke markerte kjørefelt og vi måtte kjøre omveier pga enveiskjørte gater. Kjørte selvfølgelig masse feil også, men dette tror jeg kommer seg! Om ikke så bor vi veldig sentralt så vi trenger egentlig ikke bil.

Processed with VSCO with hb2 preset
Første frokost i den nye leiligheten vår ​💗 tørt knekkebrød med kyllingfilet ​💗 Vi bor foresten i verdens fineste leilighet på Majorstuen. Eneste minuset er at den ligger i 5 etg. (!!!) uten heis.

"itj nå som e bedre enn gratis trening" - Mari-Kristine


Her ser dere søta jeg bor med

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Såå fornøyd med det nye speilet mitt. Elsker å sitte på bakken når jeg sminker meg, så dette passet meg midt i blinken.

Processed with VSCO with hb2 preset
Ellers har jeg sovet veldig dårlig i natt pga den feite venstrearma mi. Jeg aner ikke hva jeg har gjort. Jeg tror jeg har fått en betennelse siden den er varm og hoven. Det er jævlig vondt og jeg får ikke fungert i hverdagen. Er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre??

💗 henote

Om meg

 • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 22:17
 • Kategori: Blogg

Heia! Mitt navn er Henriette Otervik, men alle kaller meg "Henote". Grunnen er så enkel at vi fikk Fronter i 7.klasse og da begynte alle å kalle meg det. Hvorfor henot.blogg.no? Jo, jeg sitter å irriterer meg over det samme. Det er en person som har tatt MITT navn og laget seg en blogg for å dele ETT innlegg... Wtf, who are u. Neida, ikke ta alt jeg skriver så seriøst. Er ikke så irriterende, bare litt.Jeg er ei 22 år gammel jente som er oppvokst på Heimdal som ligger i Trondheim. Nylig flyttet jeg inn i verdens fineste leilighet på Majorstuen med ei venninne. Jeg er ei glad jente med mye selvironi. Er over gjennomsnittet opptatt av utseende og trening. Guttegal og elsker oppmerksomhet. 

Jeg er ganske ny i dette med blogging, så ordene kommer ikke av seg selv. Håper det kommer seg med tiden, siden jeg har lyst til å dele hverdagen min med dere! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan du sende meg en e-post: henot.blogg@hotmail.com.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

​💗 henote

Im back

 • Skrevet: 17.04.2017
 • Klokken: 17:02
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Etter flere forespørsler fra mine søte følgere har jeg bestemt meg for å åpne bloggen min igjen. Forrige gang la jeg ikke ned så mye innsats i bloggingen, men denne gangen går jeg all in! Dette er virkelig noe jeg har lyst til å holde på med, så håper jeg dere vil følge meg ​💗

Fant nettopp ut at kameraet mitt er ødelagt, så jeg må få fikset nytt i morgen.. Bedre bilder kommer! Vær tålmodig med meg.

💗 henote

Henriette Otervik
 • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
  Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits