Hvilke hårprodukter jeg bruker

  • 13.09.2017 - 22:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg får ofte spørsmål om håret mitt, og hvilke produkter jeg bruker for å få den kalde tonen jeg har. Jeg veksler ofte mellom helt hvitt, grått eller blått-ish hår. Det er som regel ikke noe jeg bestemmer meg for på forhånd, det spørs helt på hvor mye jeg har å gjøre i dusjen. Om du aldri har brukt det før, så handler det om hvor lenge du sitter med blåshampooen i. For meg har det egentlig ikke så mye å si hvilken farge håret ender opp i, så lenge det er kaldt. Verste jeg vet er varme toner, og jeg kunne aldri gått med gult hår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne blåshampooen fra ID-hair har jeg brukt i flere år, og jeg kommer neppe til å bytte den ut. Jeg har brukt forskjellige blåshampooer oppgjennom årene, men etter jeg prøvde denne har jeg holdt fast ved den. Tidligere kjøpte jeg den hos frisøren, men av en eller annen grunn har de sluttet å selge den i Norge. Derfor bestiller jeg min fra Nicehair. Jeg ser de er utsolgt for den i 1000ml, men du finner samme med 500ml HER.

Børsten er jeg veldig glad for at jeg bestilte, fordi jeg synes Tangle teezer er oppskrytt. Ja, du kan bruke de på extensions og nei det lugger ikke når du børster gjennom håret ditt. Problemet er bare at den kun børster det ytterste laget på håret ditt. Denne børsten derimot, den børster gjennom hele håret ditt og lugger heller ikke. Du finner den HER.

Oljen bruker jeg etter at jeg har dusjet med blåshampoo, da det ofte etterlater seg mye floker siden det sliter på håret. Den løsner opp floker, og håret ender opp blankt og fint etter det har tørket. Den fungerer veldig bra om du sliter med krusete hår! Du finner den HER.

Nicehair er en dansk nettside, og det er ekstremt billig å handle derifra. Jeg har heller aldri opplevd å få toll! Håper dere likte dette innlegget, og at dere fikk svar på spørsmålene dere har stilt meg :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Alt om hårfargen min

  • 09.05.2017 - 21:12

affiliateslenker


Jeg får daglig spørsmål om hva jeg har gjort for å få den hårfargen jeg har nå. Hvilke produkter jeg bruker og hva som må til for å få hvitt hår. Siden det er såpass mange som lurer tenkte jeg å dele det her på bloggen. Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på håret mitt 💗 Jeg er veldig glad i det selv og jeg elsker fargen jeg har.


​Det jeg har gjort er rett og slett å bleke hele håret. Dette kan du enten gjøre hjemme eller hos frisøren. Det er opp til hva lommeboken din tillater. Det er selvfølgelig lurest å gjøre det hos frisør med tanke på at de er eksperter innenfor faget. De vil mest sannsynlig ikke brenne av deg håret, som fort kan skje om du bleker det hjemme. Men har du ikke penger til det er det fullt mulig å bleke håret selv, noe jeg har gjort utallige ganger selv.Da jeg startet å bleke håret mitt var det ingen som fortalte meg at det ikke er mulig å bleke håret hvitt. Håret vil alltid ende opp i en varm tone, (gult/oransj), uansett hvor mange ganger du bleker det. Tro meg, ikke prøv å blek det hvitt, du ender bare opp med å brenne av deg håret! Så hvordan får jeg håret hvitt?

💗 SILVERSHAMPOO 💗
Oppgjennom årene har jeg prøvd utallige silvershampoo's. De fleste har gjort jobben sin med å gjøre håret kaldt, men mange har også gjort håret mitt flekkete. Jeg har endt opp med tivolistriper i håret. En gang ble det så ille at jeg bare måtte avlyse turen på byen, haha. Det så virkelig ikke ut. Men den historien kan vi ta en annen gang. Silvershampooen jeg sverger til og som jeg har brukt i flere år er den fra ID. Håret mitt får alltid en jevn farge av denne. Hvilken farge du vil at håret skal ende opp med varierer fra hvor bleket håret ditt er og hvor lenge du har shampooen i. Det er ikke krise om du sitter for lenge med shampooen i, fordi håret ender aldri opp med å bli KNALLblått - men det kan få blått skjær. Noe jeg personlig digger. Elsker at jeg kan bytte mellom hvitt/blåttish hår.


 Silvershampooen jeg bruker kan kjøpes HER

💗 SILVER HÅRKUR 💗
Silvershampoo sliter litt på håret, så jeg liker ikke å bruke den hver gang jeg dusjer. Da kan håret bli veldig tørt. Det er derfor jeg bytter mellom shampooen fra ID og en hårkur fra Revlon NutriColor. Jeg liker denne hårkuren utrolig godt, da den gjør håret mitt kaldt samtidig som håret blir mykt.

Hårkuren jeg bruker kan kjøpes HER

Håper dere likte dette innlegget, og at jeg fikk svart dere på spørsmålene! Jeg bruker flere produkter til håret for å styrke det osv, men det er vel hovedsakelig fargen min dere er interessert i. Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om hvilke andre produkter jeg bruker om dere vil :-)

💗 henote

Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits