hits

Hva kler jeg best? Kort eller langt hår?

 • Publisert: 04.03.2018, 14:31
 • Kategori: Håret mitt
 • Hei alle sammen ♥ Håper formen til dere som var ut i går er fin og at angsten ikke dreper dere. Om det er tilfellet føler jeg virkelig med dere. På søndager er jeg alltid sjeleglad for at jeg ikke valgte å dra ut, så i dag angrer jeg meg ikke for at jeg ikke var ute i går. Likevel vil jeg begynne å dra ut igjen. Alle helgene i 2018 har så og si vært helt like, sett bort fra den ene helgen jeg var ut. Jeg trenger litt forandring kjenner jeg, fordi det blir kjedelig i lengden.

  Uansett, jeg har lett frem bilder av meg selv med langt og kort hår, altså mitt naturlige hår. Jeg har oftere kort hår enn langt hår på bloggen faktisk, men det er kanskje ikke noe dere tenker over ettersom at jeg alltid har håret oppsatt. 

  Short hair;

  Long hair;

  Personlig så mener jeg at jeg er finere med langt hår. Jeg har et veldig bollete-ansikt, så jeg har alltid følt at det korte håret mitt har fremhevet det. Men nå har det blitt så langt at jeg føler det ikke slik lengre. Eller det er ikke akkurat langt, men det er lengre enn hva det tidligere har vært (da nådde deg meg ikke til skuldrene en gang). Jeg ville heller ikke vise meg uten extensions for jeg følte meg så stygg, men det har heldigvis gått over. Nå kan jeg godt vise meg uten. Egentlig så er jeg glad jeg har muligheten å bytte mellom kort og langt hår, noe jeg aldri trodde jeg kom til å bli. Tidligere har jeg alltid misunnet de som har hatt langt hår naturlig, men de har jo faktisk ikke muligheten til å bytte lenger på håret.

  Hva synes du at jeg kler best?  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  35 kommentarer
 • Publisert: 04.03.2018, 14:31
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">35 kommentarer
 • Slik får du håret ditt hvitt

 • Publisert: 07.02.2018, 12:25
 • Kategori: Håret mitt
 • For litt siden fikk jeg nytt hår i posten fra Triana sin kolleksjon. Det er det håret jeg bruker mest fordi det har perfekt lengde og mengde med gram. Når jeg krøller håret eller har håret i en høy hestehale bruker jeg extensions som er litt lengre, fordi det automatisk blir kortere når man har de frisyrene. Anyways, alle med bleket hår vet hvordan lyseste fargen på extensions ser ut. Nemlig gul, noe jeg selv ikke liker. Siden jeg hadde fått nytt hår og måtte gjennom prosessen "gjøre om gult hår til hvitt hår" så tenkte jeg at jeg kunne dele det her på bloggen, sammen med litt tips og vise dere hvordan jeg foretrekker å gjøre det.

   

  Slik ser det lyseste håret på markedet ut. Dette er da fargen 60. Du får kjøpt extensionset mitt HER forresten. 

  For å få håret hvitt bruker jeg blåshampoo, noe de fleste blondiner har kjennskap til. Blåshampooen jeg bruker er fra ID Hair. Når jeg bruker det i mitt eget hår, masserer jeg det bare inn i håret når jeg står i dusjen. Men når jeg skal fikse opp i extensionset gjør jeg det litt annerledes. Jeg fyller en bolle med varmt vann, før jeg har opp i en god del blåshampoo. Jeg tror jeg pumpet i 20 pump, om jeg husker riktig. Men det har egentlig ikke noe å si hvor mye jeg har i, fordi det må man finne ut av selv. Det er forskjellig fra hår til hår hvor mye det trekker til seg og fra shampoo til shampoo hvor sterk den er. Noen hårtyper trekker det sabla fort til seg, mens andre bruker lang tid. Så prøv deg frem!

   

  Etter du har hatt blåshampooen i en bolle rører du det rundt slik at vannet blir helt blått. Deretter legger du i extensionsene. Jeg liker å massere de litt inn i vannet for å passe på at alt av håret er dekket til med det blåe vannet. Deretter lar jeg mitt ligge ganske lenge. Jeg lot mitt ligge i 20 minutter før jeg tok ut en remse og skyldte det ut. Da så jeg at det ikke hadde fargen jeg ville ha, så jeg lot det ligge i ca. 30 minutter til. Men igjen, her må du prøve deg frem.

  Om dette er første gangen du gjør det anbefaler jeg deg å skylde det ut etter ett minutt for å se om hvordan fargen er. Jeg har faktisk kommet over sider som forteller deg at du skal ta ut håret etter ti sekunder og skylde det ut. Jeg husker at jeg gjorde det første gangen jeg fikk mitt blonde extensions og jeg så ingen forskjell på håret da. Derfor tenkte jeg at jeg måtte ta blåshampooen direkte i håret. Det må man absolutt ikke gjøre fordi da ender man opp med å få flekkete extensions. Har du fulgt meg en stund har du vel lagt merke til at jeg har hatt noen blåe flekker her og der, vel her har dere grunnen, haha..

   

  Og voilá! Det blir aldri 100% perfekt, men det blir det ikke ditt eget hår heller. Det vil alltid være noe av håret som trekker til seg litt mer farge, så da får man litt forskjeller her og der. Men det er aldri synlig når man setter extensionset i håret, da blender det seg veldig fint med ditt eget hår. Om det er noe du ikke forsto, eller noe du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet 💋 Nuss  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 07.02.2018, 12:25
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">4 kommentarer
 • Mitt nye hår

 • Publisert: 31.01.2018, 14:56
 • Kategori: Håret mitt
 • Jeg føler meg seriøst som et helt nytt menneske etter at jeg fikset opp i påskekyllinghåret mitt. Jeg ELSKER når etterveksten nettopp er tatt og hele håret er kritthvitt. Ganske stor forskjell fra i går, synes dere ikke? 🙈 Ikke bare har jeg tatt etterveksten, men jeg har også fått tilsendt nytt extensions fra Hchair. Det er det jeg bruker på bildene over her, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd! Det viktigste for meg når det kommer til extensions er at det er mye hår i en pakke. HER er direktelink til akkurat det samme håret som jeg bruker. Jeg har mitt extensions i farge 60, som er altfor gult for mitt hår, men jeg korrigerer det med blåshampoo. Jeg kan godt skrive et eget innlegg om hvordan jeg får håret så hvitt, om dere ønsker det? Let me know i alle fall!   Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  16 kommentarer
 • Publisert: 31.01.2018, 14:56
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">16 kommentarer
 • Blekingen jeg bruker

 • Publisert: 29.01.2018, 18:10
 • Kategori: Håret mitt
 • Hei dere 💛 Nå sitter jeg midt i bleking av etterveksten. Denne gangen er det søsteren min som gjør det for meg. Til vanlig bruker jeg å gå hos flinkeste Mailinda (trykk deg inn for kontaktinfo) hos Studio S. Style i Lillestrøm. Siden jeg befinner meg i Trondheim for øyeblikket og er usikker på når neste besøk til hovedstaden er, måtte jeg ty til å ta den grusomme etterveksten selv. Det er ikke noe jeg anbefaler, da det sliter som bare det, men vil du ikke bruke så masse penger hos frisør er blekingen over her den beste. Den er ikke skånsom mot håret, men den gjør jobben 🤗 PS: Jeg har en egen kategori på bloggen som heter "Håret mitt", der finner du det meste om håret mitt. Har du fortsatt spørsmål så er det bare å stille de i kommentarfeltet. 

  Å bleke etterveksten tar utrolig lang tid, ettersom at jeg må sitte lenge med den i + at jeg må korrigere etterveksten med blåshampoo etterpå. Mens jeg venter på alt dette skal jeg klippe ferdig en ny video som kommer på onsdag. Det er en video dere likte utrolig godt sist gang, så kanskje noen av dere klarer å gjette hvilken video som kommer på onsdag? 💃 Hint; veldig morsomt for dere, men veldig lite gøy for meg..  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 29.01.2018, 18:10
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">3 kommentarer
 • Fra hårkrise til perfekt hår

 • Publisert: 24.12.2017, 15:48
 • Kategori: Håret mitt

 • For noen dager siden delte jeg hårkrisen over her med dere. Jeg skulle hjelpe søsteren min med å ta etterveksten. Hun hadde kjøpt farge i stede for bleking så da endte hun opp som en kylling. Vi prøvde å korrigere med blåshampoo, men det var kun resten av håret som trakk til seg blåshampooen. Vi har nå fikset opp i krisen og resultatet ble kjempebra! 


  Slik ser det ut nå og jeg er sjalu!! Jeg har allerede begynt å få ettervekst og ingenting er finere enn nybleket hår. Jeg skjemmes faktisk av å bla i bloggarkivet fordi jeg gikk rundt med tidenes ettervekst. Jeg brydde meg ikke noe særlig om det og tok den kun da jeg orket, og det var som regel da den hadde blitt fem cm. lang. Nå vil jeg ha nybleket hår hele tiden, men det skader veldig på håret så jeg tenker å vente litt til før jeg tar min egen igjen.

  Etter at hun endte opp med oransje og lilla hår tok vi kur i håret for å trekke ut mye av blåfargen. Deretter ventet vi en dag med å bleke etterveksten. Blekingen vi brukte er fra Depend (jeg har skrevet om den tidligere). Etter vi hadde bleket håret ventet vi en dag før jeg tok blåshampoo i håret hennes. Av en eller annen grunn trekker ikke helt nybleket hår til seg blåshampoo på samme måte som resten av håret. Derfor pensler jeg alltid blåshampooen kun i etterveksten og da helst i tørt hår. Shampooen fungerer enda bedre i tørt enn i vått hår. Det er selvfølgelig litt flekkete etter blåshampooen, men det blender seg ut med resten av håret så det vises egentlig ikke. Dessuten går shampooen ut etter hvert.

  Altså, bare se den syke forskjellen! Har du en hårkrise akkurat nå, så frykt ikke, alt kan fikses ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 24.12.2017, 15:48
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">0 kommentarer
 • Hårkrise fra helvete

 • Publisert: 19.12.2017, 18:46
 • Kategori: Håret mitt

 • I går så nevnte jeg smått at håret til søsteren min hadde blitt oransje etter at vi tok etterveksten hennes. Det var ikke min feil (bare for å understreke det), men hun ville spare håret for unødvendig skade så hun kjøpte en mildere farge. Det er umulig å få platinahår av farging, det MÅ blekes, men vi prøvde likevel og resultatet kan vi vel for selv, hehe. Vi prøvde å ta blåshampoo i det (selv om jeg visste at det ikke ville fungere), og ja det var fortsatt like oransje etter 30 minutter med blåshampoo. Bildene over er et perfekt eksempel på at blåshampoo ikke fungerer på farget hår, hvert fall ikke på oransje hår. Det må være bleket for at de varme tonene skal bli trekt ut av håret for at det skal bli kaldt. Det endte da med at blåshampooen kun funket på håret som var bleket fra før, så det ble veldig lilla. Vi begge synes det er kult så det har ikke noe å si, men nå er planen å få etterveksten lik som resten av håret!


  Derfor har vi vært enda en tur på kjøpesenteret og kjøpt inn min favorittbleking som jeg vet at fungerer. Katrine (my sis) sitter nå og blander ut fargen så jeg må nesten klappe sammen macen og fullføre jobben!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 19.12.2017, 18:46
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">3 kommentarer
 • My new hair - før og etterbilder

 • Publisert: 29.11.2017, 21:38
 • Kategori: Håret mitt

 • Nå tenkte jeg og endelig fortelle dere alt om besøket mitt hos frisøren min i går. Jeg trodde ikke at håret mitt så så ille ut før jeg så før bildene og jeg synes de var skikkelig ekle! Det er ikke så lenge siden jeg tok etterveksten selv, men likevel hadde den blitt relativt lang. Håret mitt var også veldig flekkete som jeg heller ikke var klar over. Ja, dere ser vel hvor jævlig håret mitt så ut på bildene under her. Grøsser meg av å vise de faktisk, men la oss bare tenke at hår er hår, eller hva?


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  Også bare;OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset
  SE PÅ DETTE DA! Jeg har ALDRI vært så fornøyd med hårfargen min og det mener jeg av hele mitt hjerte. Fargen er kald, jevn og så hvit som overhodet mulig - akkurat slik jeg liker det 😍 Vi brukte en sterk bleking på etterveksten før jeg satt under en varmelampe. Deretter brukte vi toning på håret for å få det såpass kaldt som det ble. Jeg har aldri fått til en slik tone på håret med blåshampoo før. Har du blondt hår selv så vet du hvor sjakkmatt det er å leke seg frem med blåshampoo. Enten så sitter du for lenge og ender opp med tivolihår eller så sitter du for kort og ender opp som en påskekylling. Denne hårfargen er med andre ord ikke lett å få til! Vi klipte også av de slitte tuppene mine.

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  La meg bare demonstrere før og etter en gang til da;

  Se den syke forskjellen!! Jeg som trodde at jeg kun hadde litt ettervekst og ikke noe annet å fikse på. Jeg er i alle fall glad for at jeg fikk fikset håret før julebordsesongen 💃💎 Det er flinkeste Mailinda hos Studio S. Style i Lillestrøm som har fikset det. Ønsker du å bestille time hos henne så er nummeret 949 88 149. Husk å spørre etter Mailinda, det er hun som er den beste ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  18 kommentarer
 • Publisert: 29.11.2017, 21:38
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">18 kommentarer
 • Hvordan jeg bleker håret mitt

 • Publisert: 12.10.2017, 12:54
 • Kategori: Håret mitt
 • Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset
  Si hei til min nydelig og fettete ettervekst. Før jeg tar etterveksten holder jeg meg unna dusjen i et par dager fordi blekingen tar bedre på et hår som er litt fettete enn et som er helt nyvasket. Litt ekkelt jeg vet, men sånn er det bare noen ganger.

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg har alltid brukt denne blekingen fra Cubus og dette er virkelig den beste. Depend har to typer men jeg kjøper alltid den som har 2-6 nyanser lysere - det er den som er sterkest.
   

  Processed with VSCO with s2 preset
  Jeg starter alltid med å ta toppen av hodet så setter jeg bort underhåret i et strikk. Del opp håret med en skillekam i lag og påfør bleking over og under, i hele etterveksten. Ikke ta for mye hår fordi det kan bli for tjukt til at alt blir bleket og da ender du opp med flekker. Prøv så godt du kan å unngå overlapping som vil si at du ikke kan påføre bleking på håret ditt som allerede er bleket. Bleket hår tåler utrolig lite så da kan du risikere at det knekker av om du overlapper.
   

  Processed with VSCO with s2 preset
  Når hele etterveksten er dekket setter jeg på en pose på hodet. Bleking har en tendens til å tørke ut og da kan du risikere at det slutter å bleke men tar du en pose på hodet vil det holde fuktigheten. Dette er ikke nødvendig til alle, men jeg som er så naturlig mørk må det om ikke ender håret mitt opp i en oransje farge. Jeg sitter med blekingen i i ca. en time.


  Processed with VSCO with s2 preset
  Dette er da resultatet etter at jeg har skylt ut blekingen - man ender alltid opp med å se ut som Malfang. OBSOBS da jeg startet å bleke håret mitt visste jeg ikke at dette var normalt så jeg bleket håret mitt på nytt fordi jeg ville ha hvitt og ikke gult hår. Det endte selvfølgelig opp med at jeg mistet så og si alt håret mitt, så det må dere aldri finne på å gjøre.
   

  Processed with VSCO with s2 preset
  For å trekke ut de gule tonene må du bruke blåshampoo. Hemmeligheten min her er at jeg pensler kun etterveksten med blåshampooen fordi resten at håret er allerede kaldt med tanke på at jeg har brukt shampooen tidligere. Jeg satt med blåshampooen gjennom en hel episode av Frustrerte Fruer, så ca. 45 minutter. Deretter skyldte jeg det ut og brukte en god kur og litt olje.

  Og her er resultatet;Processed with VSCO with s2 preset
  Det ble litt blått her og der men dette jevner seg ut med tiden. Jeg er i alle fall super fornøyd 😍 Hele prosessen tar noen timer så om du bestemmer deg for å gjøre det selv så må du ha tid til det. Og personen som gjør det for deg må være nøye!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 12.10.2017, 12:54
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">11 kommentarer
 • Mitt extensions

 • Publisert: 01.10.2017, 18:50
 • Kategori: Håret mitt
 • Er det noe jeg får spørsmål om hver dag så er det håret mitt. Alt om hårfarge, lengde på extensions og gram. Jeg har allerede fortalt dere mye om hårfargen min, og hvordan jeg farger det osv. Du finner de innleggene under kategorien "håret mitt". Som mange av dere vet bruker jeg extensions, noe jeg er utrolig fornøyd med. Jeg synes selv at jeg er finest med langt hår, derfor elsker jeg å ha muligheten til å få langt hår på 1-2-3. Jeg har nettopp fått nytt extensions og det er fra HChair. Servicen deres er veldig bra og jeg fikk håret i postkassa dagen etter at jeg bestilte! How sick aint that?! HER er direktelink til håret jeg har, 200 gram i lengde 55 cm. Håret er litt vel gult for meg som har så hvitt hår, så jeg har korrigert det med blåshampoo og da passet det perfekt.

  Jeg fryktet faktisk at det kom til å bli litt kort men jeg synes at det er hakket for langt faktisk, så jeg kommer til å klippe det litt :-) Jeg er uansett veldig fornøyd med det og kvaliteten på håret er fantastisk. De har alle typer extensions i mange forskjellige lengder og gram. Du behøver ikke mange gram om du kun skal ha tykkere hår, men om du skal ha lengre hår er mye gram viktig (om ikke får du det grusomme "kuttet" i håret ditt, og det ser fake og jævlig ut). Just sayin'

  Jeg anbefaler i alle fall HChair ♥ Er det noe mer du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet :-)  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 01.10.2017, 18:50
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">7 kommentarer
 • Alt om hårfargen min

 • Publisert: 09.05.2017, 21:12
 • Kategori: Håret mitt
 • affiliateslenker


  Jeg får daglig spørsmål om hva jeg har gjort for å få den hårfargen jeg har nå. Hvilke produkter jeg bruker og hva som må til for å få hvitt hår. Siden det er såpass mange som lurer tenkte jeg å dele det her på bloggen. Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på håret mitt 💗 Jeg er veldig glad i det selv og jeg elsker fargen jeg har.


  ​Det jeg har gjort er rett og slett å bleke hele håret. Dette kan du enten gjøre hjemme eller hos frisøren. Det er opp til hva lommeboken din tillater. Det er selvfølgelig lurest å gjøre det hos frisør med tanke på at de er eksperter innenfor faget. De vil mest sannsynlig ikke brenne av deg håret, som fort kan skje om du bleker det hjemme. Men har du ikke penger til det er det fullt mulig å bleke håret selv, noe jeg har gjort utallige ganger selv.  Da jeg startet å bleke håret mitt var det ingen som fortalte meg at det ikke er mulig å bleke håret hvitt. Håret vil alltid ende opp i en varm tone, (gult/oransj), uansett hvor mange ganger du bleker det. Tro meg, ikke prøv å blek det hvitt, du ender bare opp med å brenne av deg håret! Så hvordan får jeg håret hvitt?

  💗 SILVERSHAMPOO 💗
  Oppgjennom årene har jeg prøvd utallige silvershampoo's. De fleste har gjort jobben sin med å gjøre håret kaldt, men mange har også gjort håret mitt flekkete. Jeg har endt opp med tivolistriper i håret. En gang ble det så ille at jeg bare måtte avlyse turen på byen, haha. Det så virkelig ikke ut. Men den historien kan vi ta en annen gang. Silvershampooen jeg sverger til og som jeg har brukt i flere år er den fra ID. Håret mitt får alltid en jevn farge av denne. Hvilken farge du vil at håret skal ende opp med varierer fra hvor bleket håret ditt er og hvor lenge du har shampooen i. Det er ikke krise om du sitter for lenge med shampooen i, fordi håret ender aldri opp med å bli KNALLblått - men det kan få blått skjær. Noe jeg personlig digger. Elsker at jeg kan bytte mellom hvitt/blåttish hår.


   Silvershampooen jeg bruker kan kjøpes HER

  💗 SILVER HÅRKUR 💗
  Silvershampoo sliter litt på håret, så jeg liker ikke å bruke den hver gang jeg dusjer. Da kan håret bli veldig tørt. Det er derfor jeg bytter mellom shampooen fra ID og en hårkur fra Revlon NutriColor. Jeg liker denne hårkuren utrolig godt, da den gjør håret mitt kaldt samtidig som håret blir mykt.

  Hårkuren jeg bruker kan kjøpes HER

  Håper dere likte dette innlegget, og at jeg fikk svart dere på spørsmålene! Jeg bruker flere produkter til håret for å styrke det osv, men det er vel hovedsakelig fargen min dere er interessert i. Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om hvilke andre produkter jeg bruker om dere vil :-)  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 09.05.2017, 21:12
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">10 kommentarer