Hvordan jeg bleker håret mitt

  • 12.10.2017 - 12:54

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset
Si hei til min nydelig og fettete ettervekst. Før jeg tar etterveksten holder jeg meg unna dusjen i et par dager fordi blekingen tar bedre på et hår som er litt fettete enn et som er helt nyvasket. Litt ekkelt jeg vet, men sånn er det bare noen ganger.

Processed with VSCO with s2 preset
Jeg har alltid brukt denne blekingen fra Cubus og dette er virkelig den beste. Depend har to typer men jeg kjøper alltid den som har 2-6 nyanser lysere - det er den som er sterkest.
 

Processed with VSCO with s2 preset
Jeg starter alltid med å ta toppen av hodet så setter jeg bort underhåret i et strikk. Del opp håret med en skillekam i lag og påfør bleking over og under, i hele etterveksten. Ikke ta for mye hår fordi det kan bli for tjukt til at alt blir bleket og da ender du opp med flekker. Prøv så godt du kan å unngå overlapping som vil si at du ikke kan påføre bleking på håret ditt som allerede er bleket. Bleket hår tåler utrolig lite så da kan du risikere at det knekker av om du overlapper.
 

Processed with VSCO with s2 preset
Når hele etterveksten er dekket setter jeg på en pose på hodet. Bleking har en tendens til å tørke ut og da kan du risikere at det slutter å bleke men tar du en pose på hodet vil det holde fuktigheten. Dette er ikke nødvendig til alle, men jeg som er så naturlig mørk må det om ikke ender håret mitt opp i en oransje farge. Jeg sitter med blekingen i i ca. en time.


Processed with VSCO with s2 preset
Dette er da resultatet etter at jeg har skylt ut blekingen - man ender alltid opp med å se ut som Malfang. OBSOBS da jeg startet å bleke håret mitt visste jeg ikke at dette var normalt så jeg bleket håret mitt på nytt fordi jeg ville ha hvitt og ikke gult hår. Det endte selvfølgelig opp med at jeg mistet så og si alt håret mitt, så det må dere aldri finne på å gjøre.
 

Processed with VSCO with s2 preset
For å trekke ut de gule tonene må du bruke blåshampoo. Hemmeligheten min her er at jeg pensler kun etterveksten med blåshampooen fordi resten at håret er allerede kaldt med tanke på at jeg har brukt shampooen tidligere. Jeg satt med blåshampooen gjennom en hel episode av Frustrerte Fruer, så ca. 45 minutter. Deretter skyldte jeg det ut og brukte en god kur og litt olje.

Og her er resultatet;Processed with VSCO with s2 preset
Det ble litt blått her og der men dette jevner seg ut med tiden. Jeg er i alle fall super fornøyd 😍 Hele prosessen tar noen timer så om du bestemmer deg for å gjøre det selv så må du ha tid til det. Og personen som gjør det for deg må være nøye!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Mitt extensions

  • 01.10.2017 - 18:50

Er det noe jeg får spørsmål om hver dag så er det håret mitt. Alt om hårfarge, lengde på extensions og gram. Jeg har allerede fortalt dere mye om hårfargen min, og hvordan jeg farger det osv. Du finner de innleggene under kategorien "håret mitt". Som mange av dere vet bruker jeg extensions, noe jeg er utrolig fornøyd med. Jeg synes selv at jeg er finest med langt hår, derfor elsker jeg å ha muligheten til å få langt hår på 1-2-3. Jeg har nettopp fått nytt extensions og det er fra HChair. Servicen deres er veldig bra og jeg fikk håret i postkassa dagen etter at jeg bestilte! How sick aint that?! HER er direktelink til håret jeg har, 200 gram i lengde 55 cm. Håret er litt vel gult for meg som har så hvitt hår, så jeg har korrigert det med blåshampoo og da passet det perfekt.

Jeg fryktet faktisk at det kom til å bli litt kort men jeg synes at det er hakket for langt faktisk, så jeg kommer til å klippe det litt :-) Jeg er uansett veldig fornøyd med det og kvaliteten på håret er fantastisk. De har alle typer extensions i mange forskjellige lengder og gram. Du behøver ikke mange gram om du kun skal ha tykkere hår, men om du skal ha lengre hår er mye gram viktig (om ikke får du det grusomme "kuttet" i håret ditt, og det ser fake og jævlig ut). Just sayin'

Jeg anbefaler i alle fall HChair ♥ Er det noe mer du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Hvilke hårprodukter jeg bruker

  • 13.09.2017 - 22:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg får ofte spørsmål om håret mitt, og hvilke produkter jeg bruker for å få den kalde tonen jeg har. Jeg veksler ofte mellom helt hvitt, grått eller blått-ish hår. Det er som regel ikke noe jeg bestemmer meg for på forhånd, det spørs helt på hvor mye jeg har å gjøre i dusjen. Om du aldri har brukt det før, så handler det om hvor lenge du sitter med blåshampooen i. For meg har det egentlig ikke så mye å si hvilken farge håret ender opp i, så lenge det er kaldt. Verste jeg vet er varme toner, og jeg kunne aldri gått med gult hår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne blåshampooen fra ID-hair har jeg brukt i flere år, og jeg kommer neppe til å bytte den ut. Jeg har brukt forskjellige blåshampooer oppgjennom årene, men etter jeg prøvde denne har jeg holdt fast ved den. Tidligere kjøpte jeg den hos frisøren, men av en eller annen grunn har de sluttet å selge den i Norge. Derfor bestiller jeg min fra Nicehair. Jeg ser de er utsolgt for den i 1000ml, men du finner samme med 500ml HER.

Børsten er jeg veldig glad for at jeg bestilte, fordi jeg synes Tangle teezer er oppskrytt. Ja, du kan bruke de på extensions og nei det lugger ikke når du børster gjennom håret ditt. Problemet er bare at den kun børster det ytterste laget på håret ditt. Denne børsten derimot, den børster gjennom hele håret ditt og lugger heller ikke. Du finner den HER.

Oljen bruker jeg etter at jeg har dusjet med blåshampoo, da det ofte etterlater seg mye floker siden det sliter på håret. Den løsner opp floker, og håret ender opp blankt og fint etter det har tørket. Den fungerer veldig bra om du sliter med krusete hår! Du finner den HER.

Nicehair er en dansk nettside, og det er ekstremt billig å handle derifra. Jeg har heller aldri opplevd å få toll! Håper dere likte dette innlegget, og at dere fikk svar på spørsmålene dere har stilt meg :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Alt om hårfargen min

  • 09.05.2017 - 21:12

affiliateslenker


Jeg får daglig spørsmål om hva jeg har gjort for å få den hårfargen jeg har nå. Hvilke produkter jeg bruker og hva som må til for å få hvitt hår. Siden det er såpass mange som lurer tenkte jeg å dele det her på bloggen. Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på håret mitt 💗 Jeg er veldig glad i det selv og jeg elsker fargen jeg har.


​Det jeg har gjort er rett og slett å bleke hele håret. Dette kan du enten gjøre hjemme eller hos frisøren. Det er opp til hva lommeboken din tillater. Det er selvfølgelig lurest å gjøre det hos frisør med tanke på at de er eksperter innenfor faget. De vil mest sannsynlig ikke brenne av deg håret, som fort kan skje om du bleker det hjemme. Men har du ikke penger til det er det fullt mulig å bleke håret selv, noe jeg har gjort utallige ganger selv.Da jeg startet å bleke håret mitt var det ingen som fortalte meg at det ikke er mulig å bleke håret hvitt. Håret vil alltid ende opp i en varm tone, (gult/oransj), uansett hvor mange ganger du bleker det. Tro meg, ikke prøv å blek det hvitt, du ender bare opp med å brenne av deg håret! Så hvordan får jeg håret hvitt?

💗 SILVERSHAMPOO 💗
Oppgjennom årene har jeg prøvd utallige silvershampoo's. De fleste har gjort jobben sin med å gjøre håret kaldt, men mange har også gjort håret mitt flekkete. Jeg har endt opp med tivolistriper i håret. En gang ble det så ille at jeg bare måtte avlyse turen på byen, haha. Det så virkelig ikke ut. Men den historien kan vi ta en annen gang. Silvershampooen jeg sverger til og som jeg har brukt i flere år er den fra ID. Håret mitt får alltid en jevn farge av denne. Hvilken farge du vil at håret skal ende opp med varierer fra hvor bleket håret ditt er og hvor lenge du har shampooen i. Det er ikke krise om du sitter for lenge med shampooen i, fordi håret ender aldri opp med å bli KNALLblått - men det kan få blått skjær. Noe jeg personlig digger. Elsker at jeg kan bytte mellom hvitt/blåttish hår.


 Silvershampooen jeg bruker kan kjøpes HER

💗 SILVER HÅRKUR 💗
Silvershampoo sliter litt på håret, så jeg liker ikke å bruke den hver gang jeg dusjer. Da kan håret bli veldig tørt. Det er derfor jeg bytter mellom shampooen fra ID og en hårkur fra Revlon NutriColor. Jeg liker denne hårkuren utrolig godt, da den gjør håret mitt kaldt samtidig som håret blir mykt.

Hårkuren jeg bruker kan kjøpes HER

Håper dere likte dette innlegget, og at jeg fikk svart dere på spørsmålene! Jeg bruker flere produkter til håret for å styrke det osv, men det er vel hovedsakelig fargen min dere er interessert i. Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om hvilke andre produkter jeg bruker om dere vil :-)

💗 henote

Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits