Alt om hårfargen min

  • Skrevet: 09.05.2017
  • Klokken: 21:12
  • Kategori: Håret mitt

affiliateslenker


Jeg får daglig spørsmål om hva jeg har gjort for å få den hårfargen jeg har nå. Hvilke produkter jeg bruker og hva som må til for å få hvitt hår. Siden det er såpass mange som lurer tenkte jeg å dele det her på bloggen. Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på håret mitt 💗 Jeg er veldig glad i det selv og jeg elsker fargen jeg har.


​Det jeg har gjort er rett og slett å bleke hele håret. Dette kan du enten gjøre hjemme eller hos frisøren. Det er opp til hva lommeboken din tillater. Det er selvfølgelig lurest å gjøre det hos frisør med tanke på at de er eksperter innenfor faget. De vil mest sannsynlig ikke brenne av deg håret, som fort kan skje om du bleker det hjemme. Men har du ikke penger til det er det fullt mulig å bleke håret selv, noe jeg har gjort utallige ganger selv.Da jeg startet å bleke håret mitt var det ingen som fortalte meg at det ikke er mulig å bleke håret hvitt. Håret vil alltid ende opp i en varm tone, (gult/oransj), uansett hvor mange ganger du bleker det. Tro meg, ikke prøv å blek det hvitt, du ender bare opp med å brenne av deg håret! Så hvordan får jeg håret hvitt?

💗 SILVERSHAMPOO 💗
Oppgjennom årene har jeg prøvd utallige silvershampoo's. De fleste har gjort jobben sin med å gjøre håret kaldt, men mange har også gjort håret mitt flekkete. Jeg har endt opp med tivolistriper i håret. En gang ble det så ille at jeg bare måtte avlyse turen på byen, haha. Det så virkelig ikke ut. Men den historien kan vi ta en annen gang. Silvershampooen jeg sverger til og som jeg har brukt i flere år er den fra ID. Håret mitt får alltid en jevn farge av denne. Hvilken farge du vil at håret skal ende opp med varierer fra hvor bleket håret ditt er og hvor lenge du har shampooen i. Det er ikke krise om du sitter for lenge med shampooen i, fordi håret ender aldri opp med å bli KNALLblått - men det kan få blått skjær. Noe jeg personlig digger. Elsker at jeg kan bytte mellom hvitt/blåttish hår.


 Silvershampooen jeg bruker kan kjøpes HER

💗 SILVER HÅRKUR 💗
Silvershampoo sliter litt på håret, så jeg liker ikke å bruke den hver gang jeg dusjer. Da kan håret bli veldig tørt. Det er derfor jeg bytter mellom shampooen fra ID og en hårkur fra Revlon NutriColor. Jeg liker denne hårkuren utrolig godt, da den gjør håret mitt kaldt samtidig som håret blir mykt.

Hårkuren jeg bruker kan kjøpes HER

Håper dere likte dette innlegget, og at jeg fikk svart dere på spørsmålene! Jeg bruker flere produkter til håret for å styrke det osv, men det er vel hovedsakelig fargen min dere er interessert i. Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om hvilke andre produkter jeg bruker om dere vil :-)

💗 henote

Henriette Otervik
  • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
    Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits