hits

Takk for at dere passer på meg

 • Publisert: 28.02.2018, 17:34
 • Kategori: Blogg
 • Helåå ☃

  Akkurat nå ligger jeg under dyna og prøver å få varmen i meg. Jeg har både dusjet og skrudd opp varmen på fullt, men det hjelper lite når det er 1765 minusgrader.

  Jeg har hengt mye hos Lindis de siste dagene og det har vært så digg! Dessverre så har hun noen innleveringer å gjøre unna så nå er jeg nødt til å henge alene frem til helga. Egentlig så går det fint fordi jeg bruker å trene og gjøre unna mye med bloggen, men siden det er så kaldt er det umulig å komme seg ut døra 😩 Jeg står over treningen i dag hvert fall, så får jeg heller rydde ut av koffertene mine og vaske litt her hjemme. Jeg må også få sett ferdig Game of Thrones fordi nå orker jeg ikke å betale mer på så mange forskjellige stremingsider når de ikke blir brukt.

  Jeg ser forresten at det er flere av dere som advarer meg mot å bruke superlim på neglene og jeg må bare si at jeg har ikke tenkt over det en gang 😅 Jeg ville bare bruke et lim som virkelig holdt. Jeg lærer alltid på den harde måten og hadde vel fortsatt med å bruke det til neglene mine hadde blitt ødelagt. Så tusen takk for at dere passer så godt på meg 💜 I love you  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 28.02.2018, 17:34
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Slik får du fine negler til under femtilappen

 • Publisert: 28.02.2018, 12:56
 • Kategori: Blogg

 • Lim HER / Falske negler HER / Svart neglefil HER / Rosa svamp HER

  Superlim: Jeg brukte limet for første gang i går så jeg kan ikke uttale meg om hvor sterkt det er enda, men neglene har i alle fall overlevd natten. Det virker også som at det er ganske sterkt, så jeg tror det er et bra kjøp. Tuben inneholder 3 gram lim og koster 8 kroner.

  Falske negler: Neglene har jeg brukt én gang tidligere og da ble jeg positivt overrasket. Jeg hadde de kun påsatt en uke, ettersom at limet jeg brukte sist ikke holdt så godt, men ingen av neglene knakk! Boksen inneholder 600 negler og koster 29 kroner, jeg har mine i fargen "beige".

  Svart neglefil: Denne ble jeg også veldig positivt overrasket over. Den er kjempelett å ha med å gjøre, det er en lek å file neglene. Jeg anbefaler alle å kjøpe den uansett om du kjøper de falske neglene eller ikke. Alle behøver vel en neglefil og her får du hele 10stk for 16 kroner!

  Rosa fil: (?) jeg vet faktisk ikke hva denne heter.. Jeg kjøpte den egentlig for å se hva den var til. Jeg fant i alle fall ut at den filer bort alt smuss og dritt som havner under neglene etter at du har filt dem. GENIAL as fuck!! Sist jeg satt på negler slet jeg masse med å få bort alle restene, men med denne var det bare å file neglene så forsvant alt 🤗

  Alt dette til sammen blir kun 49kroner og du har nok til hele 60 påsettinger av negler!! Ebay altså, det er så fucking king 💎

  Her har jeg kun limt på neglene og ikke startet å file enda.


  Og slik ble resultatet. Litt for enkelt for min smak egentlig. Planen var egentlig å lime på litt diamanter, men jeg hadde ingen gulldiamanter som matchet lillefingeren min. Jeg har i alle fall trykt hjem noen gulldiamanter til neste gang.

  Om du vil ha pynt til å sette på finner du en hel diamantboks med 12 forskjellige farger HER, eller noen mindre bokser HER. Verktøyet jeg brukte for å sette på diamantene sist finner du HER. Helt vilt at alt jeg linket til her koster under 10 kroner, haha!

  Man finner faktisk alt mulig på Ebay, det er helt genialt å shoppe derifra. Småting fra Ebay er det nesten umulig å feile på, man får som regel alltid det man forventer i posten. Min erfaring er at jeg alltid blir positivt overrasket når jeg klikker hjem slike småting. Jeg trodde for eksempel at filene kom til å være kjempedårlig ettersom at de kostet så lite, men så feil kan man altså ta. Klær er det litt vanskeligere med, men grunnen til at jeg handler så ofte på Ebay er for at det som regel alltid går bra.

  Lik innlegget om du ønsker flere tips fra Ebay 💎💃  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 28.02.2018, 12:56
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Way too cold today

 • Publisert: 27.02.2018, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Her er barne-og ungdomsskolen jeg gikk på ♥ Stabbencrew yeah

  Hei dere ♥ Jeg har akkurat kommet inn døren etter en lang gåtur sammen med Lindis. Vi hadde noen småærend som måtte gjøres unna, vi bestemte oss for å gå fremfor å kjøre. Jeg måtte blant annet på postkontoret for å spørre etter en pakke som har forsvunnet, men det ble tidenes bomtur fordi de kunne ikke hjelpe meg. I følge sporingsnummeret er den utlevert, så kanskje noen har stjelt den? Jeg håper i alle fall at leverandøren kommer med en løsning som er bra for min del. Så kjedelig om jeg ikke får det jeg har bestilt..

  Nå skal vi kose oss med Sushi og prøve å få varmen i oss etter gåturen. Det har vært sykt kaldt i Trondheim i dag og i morgen er det meldt enda kaldere. Jeg synes det er synd fordi det er SÅ fint vær, men det er jo umulig å være ute når det er så kaldt..

  Flere det er kaldt hos i dag eller? 😶  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 27.02.2018, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • 18 spørsmål og svar

 • Publisert: 27.02.2018, 13:09
 • Kategori: Blogg
 • Hva er dine morgenrutiner? Ganske kjedelig de egentlig. Jeg kjemper meg ut av senga, går som en zombie frem til kaffemaskinen. Hiver innpå med tre kopper før jeg kan begynne dagen. Svarer på snaps, oppdaterer bloggen om jeg får det til (sliter alltid med å være kreativ om morgenen), drikker vann. Ja, det er vel det. Jeg er aldri sulten med en gang jeg står opp, så jeg venter alltid et par timer før jeg inntar dagens første måltid. Det bruker alltid å være noe lett som egg, knekkebrød eller havgregryn. Jeg er ikke akkurat en morgenfugl som steker meg rundstykker, lager smoothie og løper 12 km før frokost.

  Skumle filmer eller happy endings? Jeg er en sucker for skumle filmer egentlig, noe som er rart fordi jeg er tidenes pyse og må alltid ha en pute tilgjengelig. Men er filmen bra, så er kvelden bra.

  Hva er ditt beste treningstips? Finn treningen som passer deg! Noe som er veldig typisk er at man plukker seg ut en rollemodell innenfor trening og blir opphengt i hva denne personen trener og spiser. Kanskje han/hun deler det med deg, så begynner du å følge dens rutiner, men da kan jeg nesten vedde penger på at du blir lei. Jeg kunne for eksempel aldri fulgt noen andre sitt treningsprogram, fordi det som holder meg gående er å trene det jeg synes er gøy. Jeg har selvfølgelig øvelser jeg hater å gjennomføre, men jeg kompenserer det med å alltid smette inn noen av favorittøvelsene mine. Trening er bredt og det finnes nesten ingen grenser på hva man kan gjennomføre. Trening skal gi deg energi, glede, motivasjon og man skal sitte igjen med en mestringsfølelse - ikke det motsatte. Om du konstant går og gruer deg til økta du skal gjennomføre, trener du feil. Jeg hadde aldri orket å trene dag inn og dag ut om jeg ikke fikk noe som helst ut av det. Jeg har selvfølgelig dager hvor jeg ikke er motivert selv, men jeg angrer meg aldri for at jeg pushet meg gjennom en økt. Det viktigste er at man oftere gleder seg, enn gruer seg til trening.

  Hva gjør deg glad? Mestringsfølelse, sommer, sol, henging med jentene, en god fest (dagsfylla hallelujah) og trening.

  Hva gleder du deg til? Åreturen jeg skal på i påska. Vi er en stor gjeng som reiser nedover og det vet jeg at blir dødsgøy!

  Hva gjør deg trist? Mobbing, barn som skriver til meg om kaloriinntak, barn som er sylfrekke. Jeg glemmer ikke den gangen jeg kom over bloggen til ei som var 12 år og kommentarene som tikket inn var fra klassekameratene hennes og de ba henne gå å ta livet sitt.. Jeg har selv fått høre det og hvor SYKT er ikke det å si til et annet menneske? Prøv å bruk hodet litt tenker nå jeg. Hva om denne personen tar livet sitt på grunn av kommentarer fra akkurat deg? Det er selvfølgelig trist at eldre skriver slike ting også, men jeg tenker at når man allerede begynner sånn når man er et barn hva vil det utvikle seg til?...

  Hva var det beste og verste faget ditt på skolen? Mitt beste var matte og mitt verste var språk. Jeg har alltid hatt et dårlig språkøre.

  Hvordan ser du for deg livet ditt om 5 år? Da håper jeg at jeg har fått reist mye mer og opplevd verden. Jeg blir ofte lei meg av å stalke folk på Instagram som er ute å reiser hele tiden, så jeg håper virkelig at jeg er en av de innen 5 år. 

  Hvis du måtte velge ett produkt, hva ville det vært? Min kjære Silvershampoo fra ID-hair.

  Hvor mange tatoveringer har du? Jeg har kun en under foten. Det var følgerne mine på Snapchat som bestemte hvilken jeg skulle ta og den ble egentlig veldig fet! Jeg har lyst til å ta mange fler fremover, noen som er lættis, men jeg har også tenkt på sleeve og å covre opp låret. Problemet er bare at jeg ikke vet hva jeg vil ta, ikke det at jeg har satt meg sånn inn i det da men... Det er i alle fall noe jeg sikler etter, så vi får se!

  Hva hadde du gjort om du vant en million kroner i morgen? Nå tenkte jeg å skrive at jeg hadde kjøpt meg en villa i USA med tidenes hage til de to apene jeg skal ha, men en million kroner er ikke SÅ mye. Eller det er mye, men ikke nok til å dekke det haha. Jeg hadde vel brukt 100.000 kroner på kun reising og satt av resten til boligsparing. Man kommer ganske langt med en såpass høy egenandel. 

  Hva er din favorittdrikke? Pepsi Max.

  Hvilken film/serie ville du helst levd i? EASY! Frustrerte fruer ♥ Det hadde vært en drøm og levd sammen med de jentene og bodd på Wisteria Lane. Jeg har også blitt helt hektet på Solsidan, så jeg kunne fint bodd der også hihi.

  Hva bruker du litt for mye tid på? Bloggen. Jeg tror ikke det er meningen å bruke såå mye tid som det jeg gjør. Det går liksom ut over alt annet jeg skal gjøre i løpet av dagen og jeg legger alltid opp dagen min etter bloggen.

  Hvilke småting gjør dagen din litt bedre? Kaffe, kommentarer på bloggen, oppmerksomhet fra en spesiell, fine tilbakemeldinger fra kjente og ukjente og når det er sol ute!

  Hva er det mest irriterende spørsmålet noen kan stille deg? "Kan jeg få stille deg et spørsmål?" I got news for you honey, du har allerede stilt spørsmålet du skulle stille 😉

  Favorittsnacks? Smågodt er det beste jeg vet.

  Har du drevet med noen sport? Ja, håndball, ridning, turn, dans er de jeg kommer på nå i farta.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 27.02.2018, 13:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Hva er det som skjer med meg?!

 • Publisert: 26.02.2018, 17:57
 • Kategori: Blogg
 • I natt sovnet jeg på sofaen til Lindis og det første jeg så da jeg våknet var tre sjokoladeplater på bordet. Dagens utfordring har vært å la de ligge, men det har jeg faktisk klart!

  Jeg kom hjem for litt siden og planen var egentlig å rydde opp begge koffertene etter Bergen og Levangerturen, men jeg ble akutt kvalm så jeg måtte legge meg nedpå litt. Det endte selvfølgelig med at jeg sovnet 🙃 Herregud, man skulle tro jeg var 80 år, hva er det som skjer med meg?! Det føles nesten som at jeg er på avrusning 😅

  Det har vært kjempefint vær i hele dag, men jeg har vært inne hele dagen. Sett bort fra butikkturen som jeg absolutt ikke ville på. Jeg har følt meg så lite fresh at ikke en gang filterene på Snapchat har hjulpet..

  Nei, nå skal jeg komme meg i dusjen for å føle meg litt bedre, før jeg skal rusle ned til Lindis igjen. Litt henging med jentene hjelper alltid 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 26.02.2018, 17:57
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Ulempen med å spise usunt

 • Publisert: 26.02.2018, 10:00
 • Kategori: Blogg
 • Okei, nå skal jeg være dønn ærlig med dere å bare fortelle hvordan ting har vært i det siste og hva jeg tenker akkurat nå.

  Som jeg har nevnt til dere har jeg tatt vinterferie sammen med jentene og det har eskalert for å si det mildt. Det eneste "sunne" måltidet jeg har fått i meg den siste uken er taco, og den var heller ikke så sunn da jeg pakket den full med nachos og holidaydip, heh. Jeg har lagt meg kvalm hver eneste kveld, og da mener jeg ikke litt kvalm, men så kvalm at jeg ikke har klart å fungere. Ikke nok med det, men jeg har også vært rar hele uken. Jeg har sovnet flere ganger i løpet av dagen og vært kjempetrøtt og daff. Jeg har hatt så vondt i hodet at jeg ikke kunne se på verken TV eller telefonen min. Jeg har også fått hetetokter og måttet dusje flere ganger enn vanlig fordi jeg har svettet så mye. Det har vært så ille at jeg har tenkt at jeg er gravid, men det er jeg jo selvfølgelig ikke. Dette skyldes jo kun at jeg har pakket kroppen full av dritt. Ikke nok med det, men jeg har også gått opp flere kilo enn normalt, bare på én uke. Det meste er jo selvfølgelig vann etter et alt for høyt saltinntak, men det har også lagt seg rent fett.

  Jeg har rett og slett følt meg så ekkel hele denne uka og jeg føler meg ikke akkurat bra nå heller. Jeg har faktisk vondt i kroppen og det tror jeg flere vil kjenne seg igjen i. Du vet om du har en skikkelig kosekveld, så våkner du opp dagen etter med at kroppen nesten er øm? Det er liksom vondt å ta seg selv på kroppen. Haha, jeg håper i alle fall at dere kjenner dere igjen i det. Jeg måtte forresten måke kjellerinngangen min i går og det er det tyngste jeg har gjort i hele mitt liv, det føltes i alle fall sånn ut i går. Det har bare blitt en vane at vi jentene har dratt på storhandling hver eneste dag og kjøpt inn så mye junk at jeg skjemmes over å sjekke kontoen. Den ene dagen brukte vi 400 kroner hver (!!!) på mat og junk. Det er latterlig mye og ikke en bane jeg har lyst å fortsette i. Dessuten er det ikke godt lengre en gang, men likevel vil jeg ha det...

  Grunnen til at jeg deler dette er ikke for at jeg skal sitte her å klage til dere, selv om det kanskje ser sånn ut. Jeg vil bare fortelle dere at jeg også er usunn som bare det til tider, men slik som dette kan jeg ikke huske at jeg har holdt på før.

  Jeg kommer aldri til å kutte ut å spise sukker og junk, men jeg vil begrense det fremover. Jeg vil at det skal smake himmelsk og jeg vil kose meg med det. Jeg vil ikke at det skal være kostholdet mitt og jeg vil hvert fall ikke fortsette å føle meg som jeg har gjort de siste dagene. Hodepine, kvalme og slapphet er det eneste jeg får av å holde på sånn. Dessuten har det gått utover alt annet, som trening og bloggingen min. Det frister så lite å dele bilder av meg selv når jeg føler meg dritt på innsiden. Jeg har også blitt sliten kun av tanken på å oppdatere bloggen og det sier litt.

  Så nå dere, nå skal jeg holde meg unna alt slikt helt frem til 9. mars. Som vil si at det er hele 11 dager til jeg kan spise sjokolade og smågodt igjen. Jeg vet at det kommer til å bli en utfordring og jeg vet at jeg må krangle med meg selv om jeg skal få det til. Kroppen min er sykelig avhengig av det akkurat nå og vant til å få det hver dag, derfor vet jeg at det blir vanskelig, men jeg SKAL klare det.... Helt sikkert flere av dere som tenker at 11 dager er latterlig lite, ettersom at folk fint klarer seg uten sukker i 100 dager. Men når jeg har vanlige rutiner sliter jeg til og med med å holde meg til én gang i uka.. Ikke alle som er født med viljestyrke, og for en smågodtelsker som meg er det lenge nok. Etter de 11 dagene går jeg vel tilbake til en gang i uka. Grunnen til at datoen er satt til 9. mars er av den enkle grunn at da kommer filmen "Solsidan" ut på iTunes, så da skal jeg og Lindis kose oss med junk og tidenes film ♥ Begge er på "diett" frem til da, så ønsk oss lykke til da dere!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 26.02.2018, 10:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Sengeprodusent gir 6.500 kr til den som klarer å ligge 3 dager i sengen, i strekk

 • Publisert: 25.02.2018, 17:38
 • Kategori: Blogg
 • Før nye senger skal ut på markedet må man vite at sengene er god å sove i. Vanligvis testes nye senger av ekseperter, men produsentene bak disse nye sengene ønsker å bruke vanlige folk for å få den mest optimale kvalitetstesten. Dersom du klarer å ligge tre dager i strekk (å strekke på bena er så klart lov), trenger de deg som testperson. 

  Nå har syvsovere sitt livs sjanse: Sengeprodusent vil betale deg 6.500 kroner for at du skal ligge i en seng. Og det er nesten alt.

  Det fine med å være testperson for de nye sengene, er at du også får beholde en seng selv, prisen vil ligge på rundt 17.000 kroner når de kommer ut i juni.

  Det er godt betalt for å slappe av og det eneste du må gjøre er å skrive en anmeldelse om hvordan du følte sengen var å ligge i, fordeler og ulemper. Dersom dette høres fristende ut kan du sende de en mail; maritadypsvik@gmx.com

  Husk å legg meg til på Snapchat for flere tips; Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 25.02.2018, 17:38
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Ukens spørsmål

 • Publisert: 22.02.2018, 18:16
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker

  Hvilken shampoo bruker du? Jeg bytter hele tiden på hva jeg bruker, men jeg er glad i K-pack serien til Joico. Blåshampooen jeg bruker, som jeg har brukt fast i flere år er ID hair sin. 

  Hvor lenge varte det beste forholdet du noen gang har hatt? Nå har jeg bare hatt ett forhold da og det varte vel i 2 år tilsammen.

  Hvorfor var du på Levanger? Jeg er fortsatt på Levanger og jeg er her fordi jeg er på besøk hos bestevenninna mi som studerer her ♥

  Hvilken BH størrelse bruker du? Dumt spørsmål men.. Haha ja, det er det! Jeg skjønner ikke hvorfor det er så interessant hvilken BH-størrelse jeg bruker, ettersom at jeg får det spørsmålet hver gang jeg har ukens spørsmål...? Jeg har faktisk ikke peiling på hvilken størrelse jeg har fordi jeg bruker aldri BH. Jeg har flere BHer hjemme som er i størrelse C-cup, men de er for store så jeg er sikkert en B eller kanskje en A? Who knows and who cares.

  Hvilket år har vært ditt beste og hvilket har vært ditt verste? Hvorfor? Oii... Vanskelig spørsmål! Ehm, enten så er det 2012 som var mitt verste år og hvorfor kan du lese litt om HER, men jeg husker også at 2015 var et helt jævlig år. Jeg hadde ikke én eneste opptur i hele 2015. Det var så ille at alle vennene mine reagerte på det og sa flere ganger at nå måtte det begynne å gå oppover snart, i tillegg ble jeg veldig negativ av det. Det var så mye som gikk til helvete at det nesten ble komisk. Mitt beste år vil jeg si var i 2013. Jeg gikk ut av videregående og vokste enormt det året. Jeg reiste mye, ble enda nære med jentene og møtte mange herlige mennesker. Jeg hadde veldig lite gutteproblemer fordi jeg la all fokus på meg selv. Jeg kjente aldri lysten på at jeg måtte ha noen for å ha det bra og det husker jeg at var sykt deilig! Jeg har mange fine minner fra 2013 og er veldig takknemlig for alt ♥

  Hvor finner man deg? Levanger ATM, men bor i Trondheim. Er også veldig ofte i Oslo 🤗

  Beste måten å få bedt deg med ut på date på? Det er vel bare å spørre. Jeg kommer ikke til å si mer ja utifra måten du gjør det på liksom. Eller om du spør meg med et bilde av penisen din så sier det seg selv hva du får til svar 😝

  Hva tenker du om at gutter ser på porno mens dem er i et forhold? Jeg snakket faktisk senest med jentene om det i går kveld og jeg har tydeligvis skrevet på bloggen at jeg hadde blitt lei meg om kjæresten min gjorde det? Jeg husker ikke at jeg har skrevet om det en gang haha, men jeg vil faktisk trekke det tilbake fordi det spørs helt på settingen! Om det er sånn at gutter ser på porno fremfor å ha sex med kjæresten sin så er det jo ikke greit, for ingenting er så vondt som å kjenne på at man ikke er fin nok for kjæresten sin. Men om man er borte fra hverandre er jo porno en fin løsning på problemet. Det er jo helt menneskelig å bli kåt og man må jo slukke tørsten på en eller annen måte;pppppp

  Hvordan får du selvbruninga til å holde lenger og spesielt i ansiktet? Min forsvinner litt og litt etter hver dusj eller nå jeg fjerner sminken. Jeg har ingen triks på det! Fargen jeg har nå er "naturlig", den kommer fra solarium og ikke selvbruning. Sist selvbruningsperiode jeg hadde var i mai og jeg var ofte flekkete, så jeg er ikke rette personen å spørre. Men masse fuktighetskrem skal visst funke også burde du smøre deg med selvbruning dagen før du skal noe og dusje dagen etter. Da får du en fin og jevn farge, men den vil jo selvfølgelig bli flekkete etter noen dager.

  Sportsbh HER / Tights HER / Genser HER

  Kan du skrive mer om trening? Ja, jeg prøver å skrive om det så ofte som mulig, men jeg er ingen ekspert innenfor det feltet så derfor føler jeg ikke at jeg kan skrive så mye om det heller. Men selvfølgelig, jeg kan dele mer om det!

  Hvordan legger du opp treningen din og hvor mye trener du i løpet av uken? Jeg legger faktisk ikke opp treningen, jeg gjorde det før, men jeg ble så lei. Det var ofte at jeg kjente på at jeg ikke orket å trene det som sto på planen, men siden det sto på planen min så følte jeg at jeg måtte. I dag er jeg mye mer chill til treningen og trener det jeg føler for der og da. Men jeg vil få litt mer struktur på det da, bare ikke like strengt som jeg hadde før. Jeg trener vel i gjennomsnitt 5 ganger i uken, men jeg kan også gå en stund uten trening. Slik som nå, nå er det faktisk 10 dager siden jeg har trent!

  Hvis du kunne gjort en ting annerledes med oppholdet ditt på Paradise, hva ville du gjort? (Med partner, allianser osv) Jeg hadde helt klart spilt mer og vært mer sentral og ikke gitt så mye faen haha, men partneren min hadde jeg ikke byttet ut. Jeg var veldig fornøyd med Grunde, men jeg kunne også stått med Kevin 🤗  

  Hvorfor meldte du deg på Paradise Hotel to ganger? Jeg meldte meg bare på en gang, eller jeg ble påmeldt, men da jeg røyk første året ble jeg spurt om jeg ville være med neste år og da takket jeg ja etter en stund.

  Hvor liker du best å dra ut i Trondheim? Jeg festet veldig lite i Trondheim i fjor, og har kun vært ute en gang i år. Men sånn som det var før så likte jeg best Studio 26 og Downtown, men hvor folket drar endrer seg jo hele tiden. Jeg liker i alle fall ikke Søstrene som har blitt så populært, så derfor var jeg heller masse i Oslo i sommer å festet 😁Jeg er ikke helt der at jeg vil sitte ved et bord hele kvelden med et vinglass i hånda, jeg er mer glad i plasser hvor det er litt liv!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 22.02.2018, 18:16
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv

 • Publisert: 22.02.2018, 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Når det går noen dager mellom oppdateringene er det alltid vanskelig å komme tilbake. Jeg har tenkt mye på bloggen og vært veldig frem og tilbake på hva jeg skal skrive om. Jeg kan jo starte med å fortelle hva jeg har gjort de siste dagene.. Siden sist har jeg faktisk vært i Bergen en tur og akkurat nå er jeg på Levanger av alle plasser. Jeg har vært her siden mandag og skal hjem allerede i morgen. Dagene har flydd avgårde og vi har ikke gjort annet enn å se på Solsidan og spist junk hver eneste dag. Jeg har lagt meg som dette hver kveld;

  I dag startet jeg dagen med å spise sjokolade, så formen er veldig daff ATM. Jentene har hatt vinterferie så vi har bare tatt det helt med ro og kost oss masse sammen. Det passet meg midt i blinken og det har vært veldig deilig å vært her hele uken.

  Jeg er egentlig litt lei av at jeg forsvinner fra bloggen i perioder, men noen ganger så frister det så lite å oppdatere her. Det har vært mye på privaten som har foregått de siste ukene og jeg har tidligere bare kjørt på og ikke tatt stilling til det. Jeg har ikke akkurat gjort det nå heller, men alle har vel hatt følelsen av at man bare vil forsvinne fra omverden? Man vil liksom ikke oppdatere sosiale medier, man vil bare trekke seg litt vekk. Tro det eller ei, men jeg sitter faktisk ganske ofte med den følelsen og da er det så "dritt" å ha denne bloggen for jeg får jo selvfølgelig dårlig samvittighet av at jeg ikke leverer noe her. Dessuten har jeg alltid bloggen i tankene, så jeg får aldri fri fra det hele. Det ender opp med å bli en evig ond sirkel og det blir bare verre av at jeg tar pauser her og der siden det er så vanskelig å komme tilbake. Det er som om jeg glemmer hvordan man skriver og hva man skal si. Sånn som dette innlegget. Jeg brukte laaang tid på å starte det, men det blir faktisk ikke bedre av å skrive og viske ut alt som kommer ut, SÅ vi lar det stå som det er.

  Nå må jeg faktisk ta meg sammen og svare på ting som jeg har utsatt altfor lenge. Håper dere har savnet meg ♥♥♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 22.02.2018, 13:07
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Ting jeg er avhengig av

 • Publisert: 21.02.2018, 15:32
 • Kategori: Blogg
 • Halla! Jeg brukte nettopp en halvtime på å lete frem snusen min og dere kommer nok neppe til å tro meg når jeg forteller dere hvor jeg fant den. Av alle plasser i verden lå den i vaskemaskina. Haha, rett før jeg ga opp og tenkte å ta turen til butikken kom jeg på at jeg pakket skitne klær i vaskemaskinen og at den kanskje lå i den ene jakka mi. Jeg roter vekk den jævla snusen flere ganger om dagen og jeg blir like irritert hver eneste gang.. Det ga meg uansett inspirasjon til et blogginnlegg, nemlig ting jeg er avhengig av;

  Snus - haha no shit. Jeg har nevnt det før og sier det igjen, jeg er sykelig avhengig. Jeg hater egentlig at jeg er så avhengig av det og om tidsmaskin var oppfunnet hadde jeg spolt tilbake og tatt fra meg snusen før jeg i det hele tatt prøvde det. Jeg vil ikke en gang tenke på hvor mye penger jeg har brukt på det. Dessuten synes jeg det er så lite sjarmerende med jenter som snuser. Ikke det at det er sjarmerende på gutter heller da, men det ser hakket bedre ut. 

  PM (Pepsi Max) - det er faktisk noe av det jeg bruker mest penger på. Jeg kjøper alltid 12pack med bokser og drikker minst fem bokser i uka. Jeg elsker PM og vil neppe klare å slutte med det.

  Blåshampoo - hadde jeg vært strandet på en øde øy ville jeg prioritert å tatt med blåshampooen og det er jeg 100 prosent seriøs med. Jeg vil heller møte på crushet ufikset med kaldt hår, enn fikset med gult hår. Jeg føler meg direkte stygg når etterveksten nettopp er tatt og jeg ser ut som en kylling på håret.

  Musikk - jeg hører på musikk HELE tiden. Jeg må alltid ha det på i bakgrunnen når jeg blogger, dusjer, vasker, rydder. Det er også selve musikken som gjør treningsøkta mi, uten den hadde den ikke endt opp med å bli bra. Jeg får heller ikke sove uten musikk i bakgrunnen. Jeg er kjempedårlig på å oppdatere listene mine fordi jeg rett og slett ikke gidder. Derfor er jeg så lei av alt at det er like før at jeg spyr. Om det er noen av dere som har en spotifyliste så er det bare å dele den med meg ♥

  Være tan - denne kom vel ikke som noe sjokk. Jeg føler meg mye freshere med en gang huden er tan og jeg elsker gløden man får. Jeg vet at jeg kan være for tan noen ganger, men det er lett å se seg blind på det til tider. Jeg skjemmes blant annet over selvbruningsperioden min i Oslo, jeg så ut som en levende bæsj.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 21.02.2018, 15:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Dette vet du ikke om Paradise Hotel #3

 • Publisert: 20.02.2018, 13:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • 💎 De stenger baren om én blir for full. Dette var det flere som irriterte seg over, spesielt meg, hehe;) Vi fikk aldri noe forvarsel på det og da det skjedde fikk vi bare en telefon om at det var siste runde i baren. De sa aldri hvem sin skyld det var, men selvfølgelig ble det spekulasjoner og alle prøvde å finne syndebukken.

  💎 Vi får bare lov til å hente oss én drink om gangen. Tro det eller ei, men dette er noe jeg var glad for. Tenk om vi hadde fått lov til å hente oss så mye alkohol som vi bare ville... Det hadde ikke gått bra. Det er ingen som ønsker å være kanon på TV.

  💎 Vi var de verste deltakerne på drikking gjennom tidene. Uken jeg sjekket inn fikk vi en pep-talk av en i crewet at vi var helt ekstreme på drikkingen. Flere av oss hadde bonsket glass etter glass og endte opp helt kake. Dette var selvfølgelig ikke greit fordi de ønsket å lage TV, og vi må nesten være til stede om de skal ta med ting vi gjør. På grunn av dette fikk vi en ny regel, og det var at vi skulle få én drink hvert kvarter. Dette ble ikke så godt mottatt, men det visste seg at det gikk over all forventning.

  💎 Det er ikke lov til å hviske. Dette var vanskelig til tider, fordi dere vet jo selv hvor mye baksnakking det er inne på hotellet. Man vil jo selvfølgelig ikke bli "tatt" i å snakke negativt om andre deltakere, eller tatt i en plan man legger. Det er faktisk vanskelig til tider og det skjedde ofte at vi ble fersket i det, og det er så jævlig kleint.. Før jeg deltok selv skjønte jeg ikke hvordan de klarte å bli tatt i å baksnakke. Men hotellet er så åpent, og du kan snike deg innpå noen når du vil. I tillegg er vi så sykt paranoide, så om noen lukker døren til et rom tenker vi automatisk at de planlegger noe. 

  💎 Det er spesifikke ting vi ikke får lov til å snakke om, som blant annet produksjonen og de hjemme. Dette er det ikke alltid like lett å forholde seg til så vi fikk daglig telefon om at nå måtte vi skifte samtaleemne. Grunnen til dette er fordi de ikke kan ta med dette på TV, og snakker vi om det kan det bli for lite materiale til å bruke i programmet.

  💎 Vi får ikke lov til å kose eller klemme når vi er offcam. Dette synes jeg var tøft fordi vi alltid er offcam etter seremonier. Jeg trenger i alle fall trøst når jeg er lei meg, men vi måtte fint vente til vi var oncam igjen.

  💎 Ja, vi spiser annet enn frokost. Dette er noe av det dere lurer mest på, fordi det aldri vises på TV at vi spiser noe annet enn frokost. Dette er ikke tilfellet, vi spiser både lunsj og middag. Vi er alltid offcam når vi spiser disse måltidene, så derfor blir de aldri tatt med på TV. Grunnen til at vi er offcam er fordi produksjonen alltid rigger til diverse ting som skal foregå etter lunsj/middag. Når vi spiser disse måltidene får vi ikke snakke spill eller kose med hverandre, og det er alltid en deltakeransvarlig som spiser med oss for å passe på at vi ikke bryter reglene.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 20.02.2018, 13:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Livet som en prinsesse

 • Publisert: 17.02.2018, 11:01
 • Kategori: Blogg
 • God helg babes 💋 Jeg våknet i 9-tiden og har ikke gjort så mye mer enn å ligge i senga og trykke på telefonen. Magen rumler så det passer meg utmerket at jeg får servert frokost straks. Livet som en prinsesse dere 👸 hehe

  Planen for dagen vet jeg ikke, som hver helg. Hva annet enn å spise ute, dra på kino eller en fuktig kveld på byen er det å finne på egentlig? Jeg er ikke kreativ nok til å komme på noe hvert fall. Bloggmotivasjonen synker også hver eneste fredag, fordi folk tar seg ikke tid til å lese blogg i helgen. Noe som er forståelig, men for oss som blogger så føles det ut som at man skriver til veggen. Jeg vet jo at det ikke er tilfellet, men det føles bare sånn ut.

  Nei, nå er det frokost her! Så vi får snakkes senere i dag. Jeg håper at dere har en litt mer innholdsrik lørdag enn meg ☺  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 17.02.2018, 11:01
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Ikke vandt med høye hæler

 • Publisert: 16.02.2018, 15:55
 • Kategori: Outfit
 • Affiliatelenker

  Blazer HER / Bukse HER / Lignende topp HER (såå fin) / Skoene er fra Bianco, men du finner lignende HER, ellers synes jeg disse HER var utrolig fine.

  Dette er egentlig ikke så veldig "meg"-outfit, og alle ser vel at jeg ikke er vandt med å bruke høye hæler utifra måten jeg står på haha. Men vi kan vel si oss enig i at denne outfiten er fin? 💎Rabattkoden min hos na-kd skal fungere fortsatt forresten. Skriv inn OTERVIK20 så får du 20% avslag på hele na-kd ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 16.02.2018, 15:55
 • Kategori: Outfit
 • #comments">2 kommentarer
 • Bildene som ikke kom på bloggen #5

 • Publisert: 15.02.2018, 20:12
 • Kategori: Humor
 • Meg når jeg sender bilder til gode venner;

  Meg når jeg sender snaps til bestevenner;


  Fyfaen, hvilket monster er dette egentlig

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Dere som fulgte meg på skjermen husker vel sårene jeg hadde over leppa? Jeg brente ansiktet mitt noe voldsomt, så jeg fikk sår over hele leppa + ved nesen. Dette har det da blitt arr etter og vises ekstremt på kameraet om jeg har på blitz og sminke. Heldigvis blitt bedre nå da (disse bildene er fra september)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Siden jeg har så mange bilder med dette utrykket MÅ jeg jo se sånn ut når jeg snakker? Haha!

  Håper du likte innlegget og beklager for at det kom en dag senere enn planlagt 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 15.02.2018, 20:12
 • Kategori: Humor
 • #comments">8 kommentarer
 • Sykt bitter

 • Publisert: 15.02.2018, 13:48
 • Kategori: Blogg
 • Disse bildene var egentlig litt kule, sett bort fra brunkrem i håret som kom veldig frem med redigeringen 😅

  Jeg håper alle koste seg masse i går, selv om kanskje ikke alle har kjæreste. Jeg spurte Snapchatgjengen min om det var innafor med smågodt og siden alle sa ja, ble det en tur på butta sammen med Lindis. Vi så også «Valentines day» og flere episoder av «Broen». Jeg har sett det før, men jeg får aldri nok av Saga!!

  Dette var da meg i hele går;

  Nå er heldigvis dagen over så nå slipper vi flere klissklass snaps fra happycouple. Haha, der hørtes jeg sykt bitter ut, men det er bare for at jeg er sjalu. Jeg hater at jeg ikke kan feire noe den dagen også mener jeg at vi single skulle også hatt en dag for å feire oss🙋

  Nå er jeg egentlig veldig sulten, men jeg tenkte å gjøre ferdig neglene mine før jeg spiser. Jeg prøver meg faktisk på å fikse neglene mine selv, lol. Det er jo noe galt med meg siden jeg skjelver så mye, så dette ser ikke lovende ut. Haha, kanskje jeg viser dere resultatet senere 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 15.02.2018, 13:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Slik får du masse sex

 • Publisert: 14.02.2018, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Ikke kjøp sjokolade - fortell dama at du ikke har med sjokolade fordi hun virkelig ikke trenger det. Vi jenter elsker når gutter passer på formen vår og legger seg bort i hva vi trenger og ikke. Hvor romantisk er det ikke at gutten kommenterer vekta da? 😍

  Send dickpick - gjerne start samtalen med det. Når du sender dickpick så har du helt rett tankegang. Jentene blir kjempekåte og vil med en gang begynne å stalke deg for å finne ut hvor du bor slik at de får prøvd ut den fine penisen din. Enda bedre er det med runkevideoer, så her er det bare å kjøre på!

  Start samtalen med sex - fått ny match på Tinder? Gratulerer! For å få sex må du naturligvis snakke om sex. Bare hopp over alt det tullet med hvordan det går og blabla, fordi du må vise at du ikke er interessert i jenta som person. Vi elsker når gutter behandler oss som et objekt ♥

  IKKE ha med kondom - altså, om du har tatt med kondom til møtet er det bare å gå hjem igjen. Vi tenner på gutter som sier "kondom er for pussys". Har du med kondom så tenker vi automatisk at du har gonore, HIV, klamydia og herpes. Hvorfor ha med kondom om du ikke har noe å skjule?

  Dropp dusjen - gjerne møt opp med litt "ostepopp-lukt". Da vet vi at utstyret ditt er godt brukt, og lukta er som parfyme i våres øyne.

  Blomster? Kjøp heller strap-on - Du vet at de fleste jenter sier at de ikke liker analsex? Det er bare tull. Ta med strap-on og gjerne uten å spørre først. Alle liker det røft så vi har ingen rett til å bli fly forbanna. It is just an act 😉

  Romatiskekort, blomster, middag? Dropp det! Det er alt folk snakker om på Valentines, men ingen nevner at det eneste gutta sitter igjen med er en heftig regning. Skal du få sex så må du følge alle punktene over her. Da kan jeg love deg at du ikke bare vil få sex én gang, men hundre. 

  Happy valentines guys ♥

  Ønsker du flere tips? Hvordan du får mus kan du lese om HER 

  Husk å følg meg på Snapchat - Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 14.02.2018, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">13 kommentarer
 • 2000 bilder av meg selv

 • Publisert: 14.02.2018, 10:46
 • Kategori: Blogg
 • Hei mine fine 🎀 Jeg har nettopp brukt over en time på å bla gjennom alle bildene jeg har på telefonen min. Jeg slettet over 2000 bilder og er fortsatt ikke halvveis. Jeg har ikke slettet minner, men kun bilder av meg selv, haha... Det er faktisk det jeg synes er det kjedeligste med å være blogger, å gå gjennom alle bildene som er tatt av seg selv for å plukke ut de som skal postes. Derfor postes alltid bilene mine flere uker etter at jeg har tatt de. Slik som bildene over her, de tok jeg i desember liksom 🙃 Jeg må bli flinkere på det! Derfor skal jeg gjøre ferdig alle bildene som er igjen og slette unna masse crappyshit som jeg har lagret. Jeg har også fått plukket ut de verste bildene fra de forskjellige shootene, som jeg tenkte å dele senere i dag. Sååå, stay tuned if you want a good laugh 😅  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 14.02.2018, 10:46
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • New in + rabattkode

 • Publisert: 13.02.2018, 18:43
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Hei dere ♥ Jeg har brukt så lang tid på å ta bildene under her, haha. Jeg måtte fikse sminken x antall ganger fordi sola var så sterk at jeg begynte å gråte flere ganger under shooten, men det stoppet ikke meg 😎 Jeg er som vanlig superfornøyd med alt! PS; det ligger rabattkode nederst i innlegget. Håper du finner noe du liker 💋

  Levisjakker altså, det er så jævlig fett! Nå har jeg endelig en jeg kan bruke på vinteren. Ikke bare er foringen fin å se på, men den holder deg også varm. Alt unntatt armene er foret! Det er egentlig en herrejakke, men nå skal jo dongerijakker være litt baggy, så for meg så gjør det ikke noe. Du finner den HER.

  Dette er kanskje ikke en genser som passer for alle, da den minner litt om "spicegirls" haha, jeg vet ikke hvorfor jeg mener det men.. Jeg liker den i alle fall! Du finner den HER

  Denne Adidasjakka er helt perfekt i mine øyne. Den er ikke akkurat varm, men kul det er den! Våren nærmer seg med stormskritt så jeg kommer til å bruke den masse da. Man kan jo også bruke den på trening for eksempel. Du finner jakka HER og buksa HER. (Sist jeg linket til buksa forsvant den med en gang, så her må du være rask om du vil ha den). 

  O M G. Hvor fin er ikke denne badedrakten? 💎 Den sitter perfekt på kroppen og er kjempebehagelig å ha på! Jeg er vel ikke den eneste som eier en badedrakt som er helt jævlig på? Du vet de som gnager seg mot underlivet og gir deg sår? HEHE, okei kanskje for my informasjon her, men dere skjønner hva jeg mener! Vel, denne gjør ikke det! Så denne anbefaler jeg på det sterkeste. Stripene på siden gir en illusjon på smalere kropp forresten, om dere bryr dere om slikt hehe. Du finner skatten HER.

  Koden HENRIETTEO15 vil gi dere 15% rabatt ved kjøp over 500 kroner. Gjelder alt unntatt salgsvarer, deals og kampanje. Den er gyldig helt frem til 2. mars ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  16 kommentarer
 • Publisert: 13.02.2018, 18:43
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">16 kommentarer
 • Hairy legs

 • Publisert: 13.02.2018, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • God morgen 💋 Jeg vil bare beklage all sytingen min angående mensen de siste dagene, jeg er ferdig med å klage nå (selv om det fortsatt er vondt). Så vil jeg bare takke dere for alle tilbakemeldinger jeg har fått på innlegget om Merethe som sendte meg en frekk melding. Jeg digger at så og si alle har lik humor som meg og at det ble tatt i mot så bra! Jeg visste at noen kom til å like det, men at 99% av dere hyller det, ELSKER jeg! Jeg synes dere er en fantastisk gjeng, og det mener jeg 💎

  Sånn som dette gjør jeg alltid når jeg har hatt en drittdag. Før jeg legger meg, skriver jeg en liste over ting som SKAL gjøres og om jeg fullfører lista blir jeg alltid fornøyd med meg selv, og dagen ender alltid opp med å bli bra.

  Jeg har allerede gjort ferdig klærne og står nå å fikser meg for å ta bilder innen 20 minutter. Det at jeg ikke har vært ute å festet på en måned vises vel? Haha, jeg gidder aldri å shave beina om jeg ikke skal noe. Digg, I know. Strategisk forsøk på å få boysa til å gi meg litt space 😝 hahaha jeg kødder, litt.

  Sorry for alt rotet, men jeg er en lat faen. Egentlig så synes jeg det er kjempeteit at bloggere sier den setningen der, fordi hvem er det som forventer at man skal tørke støv hver dag, re senga 5 ganger daglig og riste av blomsterstøv fra duken? Hvert fall ikke dere blogglesere. Flesteparten er vel som meg, håper jeg 😇

  Nå må jeg bare hive meg rundt før det blir mørkt ute. Håper dere har en fin tirsdag 🐥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 13.02.2018, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Foodbaby

 • Publisert: 12.02.2018, 18:52
 • Kategori: Blogg
 • Fuck, jeg har så blåmandag at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg våknet med mensensmerter og de har kommet i bølger hele dagen. Eneste jeg har fått gjort i dag er å spise sjokolade, kjørt mormor til frisøren og tatt solarium. Nå ligger jeg i senga med varmepute på magen og det er like før jeg dør, sånn helt seriøst. ALT gjør vondt og jeg kan ikke huske at jeg har slitt så mye med mensensmerter før? Jeg trodde det var ille i går, men det er iiiingenting i forhold til dagens form. Alt jeg vil gjøre nå er å sove forbi denne dagen. Det er så irriterende å ha en så dårlig start på uka!! Jeg blir skikkelig deprimert av det kjenner jeg....

  Her er noen fine bilder jeg tok av magen min på fredag, etter smågodtspising. Kroppen fikk mildt sagt sukkersjokk og jeg hadde så vondt i magen. Det stoppet ikke meg, fordi godteskåla ble tømt i løpet av helga så akkurat slik som dette har magen min sett ut, hele helga 🙃Det er helt jævlig å legge seg sånn, men igjen så elsker jeg smågodt så mye at hva kan jeg gjøre liksom.... haha....

  Usj, jeg hater å dra med meg helga over til ny uke, men så kommer unnskyldninger som at jeg fortjener litt sjokolade siden jeg har vondt. Jeg hater egentlig at jeg gir meg selv sånne unnskyldninger, fordi det var faktisk ikke godt med sjokolade i dag. Sukker er jo ikke godt når man spiser det for ofte, mener jeg da. Da er det mer at man kun spiser det fordi man er avhengig. 

  Okei lol, nå ble det mye snakk om godteri her og jeg klarte å friste meg selv med bildet av smågodtet mitt... Haha, er det mulig. Nei, nå må jeg legge vekk macen og prøve å sove litt. Jeg ber til alle gudene som finnes om at jeg er bedre i morgen! Vi snakkes ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 12.02.2018, 18:52
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • New in + rabattkode

 • Publisert: 11.02.2018, 21:19
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Hei dere. Jeg har nettopp kommet hjem og ligger nå i senga mi. Jeg er så jævlig mett at jeg nesten gleder meg til å våkne sulten i morgen. Det har vært evig søndag her i gården for i si det mildt. Planen var egentlig å holde meg i tøylene i dag, altså velge den sunne veien. Men siden tante rød kom på besøk i går, så har jeg hatt smerter herfra til månen. Det var så ille en vending at jeg måtte ligge med varmepute rundt magen. Jeg glemmer alltid hvor jævlig det er og det blir bare verre for hver måned som går..... Derfor spiste jeg lik så godt en hel melkesjokoladeplate 🙃

  Anyways, jeg har fått mye nytt i posten og noe har jeg tatt bilder av for noen dager siden. Jeg har bare glemt å dele det på bloggen. La oss starte med noe av det jeg har fått fra na-kd;

  Her er et av mine største komplekser forresten, de digre hoftene mine. Jeg HATER de og for meg så gir det så lite mening at folk sprøyter inn fett i hoftepartiet for å se ut som Kardashianfamilien. Jeg hadde gledelig byttet ut mine med noen uten hofter.


  Skoene mine finner du HER 

  Og mitt andre kompleks, overarmene mine. Uansett hvor mye jeg går ned i kilo så er de fortsatt "store". Jeg synes ikke kroppen min er proporsjonal i det hele tatt og jeg er så uheldig at fettet legger seg på overkroppen fremfor underkroppen.... Nå skulle ikke dette innlegget handle om mine problemområder da, men jeg valgte bare å dele det for det er faktisk bare å akseptere det. Sånn er det bare og ting blir ikke bedre av å ikke lære seg å leve med det. 

  Det hadde allerede skyet for da disse bildene ble tatt, så hvordan jumpsuiten ser ut i virkeligheten kommer ikke så godt frem. Den glitrer litt mer også er den hakket finere ♥ Den er veldig meg og jeg elsker passformen, den sitter som et skudd! Ikke var den dyr heller. Du finner du HER.

  Blazer HER

  Jeg eier faktisk ikke en eneste blazer, ettersom at det er veeeldig lite meg, men akkurat denne elsket jeg. Jeg har alltid likt velur og selvfølgelig rosa, så denne passet meg midt i blinken.

  Jeg har også en rabattkode til dere. Skriv inn OTERVIK20 så får du 20% avslag på hele na-kd ♥ De har masse fint! Jeg ble også super overrasket over leveringstiden deres! Jeg bestilte klærne på en mandag og de kom i posten dagen etter, hvor sykt er ikke det? Jeg har også snakket med na-kd om toll, og det er ingen tollavgift, så det er jo superbra. Handler du for over 200 så får du også fri frakt, så her er det bare å shoppe i vei ♥ 

  Nå skal jeg hive i meg en liter vann før jeg skal finne senga. Jeg blir alltid så uttørket og ødelagt av styggemensendritthelvetefaenskapen.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  18 kommentarer
 • Publisert: 11.02.2018, 21:19
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">18 kommentarer
 • Kvinne sa jeg måtte slutte å poste drøye bilder, så tok jeg hevn!

 • Publisert: 11.02.2018, 14:20
 • Kategori: Humor
 • Daglig tikker det inn forskjellige meldinger i innboksen min og flere av de er veldig spesielle. Jeg bruker som regel å ignorere de fleste, men noen ganger klarer jeg ikke å dy meg. Jeg vet at de fleste sier at man aldri skal synke ned på deres nivå, men hvor lite gøy er det da? Dessuten hadde aldri denne hendelsen hendt om jeg hadde ignorert Merethe. Jeg vet at dere liker veldig godt alle Snapchatsamtalene jeg har delt på bloggen, du finner de HER om du ønsker å lese. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne begynne å dele litt andre ting fremover også, som enkelte Facebooksamtaler. Jeg har mye på lager for å si det sånn. Ulempen med å være en offentlig person 😉

  Enjoy;

  Siden jeg har så lav IQ visste jeg ikke bedre enn å sende et bilde av meg selv til mannen hun var i et forhold til............
  Reaksjonen hans var uforventet, men det er vel ingen menn som ikke liker "drøye bilder", eller hva?

  Jeg tok screenshot og sendte det til Merethe;
  Hun ble ikke akkurat mer blid på meg, men hun er vel ferdig med å plage meg og mest sannsynlig flere jenter i fremtiden 😉

  Vi er i 2018, la oss jente poste hva faen vi vil.

  LIK INNLEGGET FOR FLERE SAMTALER!!

  Husk å følg meg på Snapchat: Henote94 og følg meg HER på Facebook.

  Nuss 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  110 kommentarer
 • Publisert: 11.02.2018, 14:20
 • Kategori: Humor
 • #comments">110 kommentarer
 • Ingen hater dette mer enn meg

 • Publisert: 09.02.2018, 11:59
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker 

  Hva slags pose er det her? Genser Ebay / Bukse HER / Sko HER / Lignende jakke HER og HER

  Helg igjen gitt! Tiden går så fort at det nesten er skremmende. Eller egentlig så er jeg glad for at den går fort når det er vinter, men jeg håper at det vil roe seg når det blir varmere ute. Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er av kulde, og enda mer lei er vel dere av at jeg klager om det på bloggen... Det er mange som sier at de ikke er en vinterperson og at de egentlig burde bodd i et varmt land, men jeg tror faktisk ingen hater kulde og vinteren så mye som meg. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg går HVER dag og banner for meg selv og griner når jeg legger meg under dyna. Jeg gråter seriøst hver dag fordi jeg fryser sånn.... Jeg ligger faktisk under dyna og synes synd på meg akkurat nå. Jeg dusjer også hver eneste morgen for å få varmen i meg og noen dager dusjer jeg tre ganger daglig 🙃 Det kan jo ikke være bra? Det er hvert fall ikke bra for miljøet, men hva skal jeg gjøre da, fryse i hjel?

  Blæ, det var deilig å få ut litt frustrasjon. Jeg har allerede vært på trening, en tur på City Syd og skal straks fikse meg noe mat. Jeg har faktisk ikke lagt noen planer i helga og for å være ærlig er det sjukt digg. Akkurat nå craver jeg smågodt, men jeg skal virkelig prøve å ikke kjøpe meg noe junk og heller vente til i morgen. Det har jeg ikke klart hittil i år, så vi får se. Det er bare noe med fredager as, helgefølelsen kommer krypende og lysten på smågodt blir for fristende.   Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 09.02.2018, 11:59
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Onanerer du mye? Nå kan du få betalt ved å delta i ny studie

 • Publisert: 08.02.2018, 19:21
 • Kategori: Blogg

 • Kjenner du noen som onanerer? Eller som onanerer flere ganger i uken? Da kan du tjene gode penger. Ny studie skal finne ut hvordan kroppen reagerer på ofte onanering i forhold til en som onanerer mindre. da dette allerede er forsket på.

  Forskere skal analysere data fra 100 norske menn over en periode på 4 uker. Studien skal foregå fra 1. mars og avsluttes 28. mars. En gang i uken skal menn som deltar i studien gå gjennom 2 tester. Forskningen vil også bli offentliggjort.

  Kroppens temperatur og puls skal måles før og etter onanering. For å delta på studien vil du bli belønnet med 6.790 kr, pr mnd, helt skattefritt.

  Utbetalingen vil skje den siste dagen i april. Perfekt til den som trenger ekstra penger til 17. mai. Dersom du har kjæreste vil du også få et spa opphold i tillegg til pengene, en helg du selv bestemmer (i Norge) til en verdi av inntil kr 5.000.

   

  Om du føler du er riktig person til denne jobben kan du svare på 7 spørsmål. Dermed vil du bli kontaktet om du er en av dem de er på jakt etter. TRYKK HER FOR SKJEMA

  Husk å følg meg på Snapchat for flere tips: Henote94 eller følg meg HER på Facebook.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 08.02.2018, 19:21
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Ser du det ekle som er med på bildene av meg?

 • Publisert: 08.02.2018, 16:40
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur med mormor, eller det begynner å bli noen timer siden. Jeg har ikke gjort stort annet enn å fryse og fryse enda litt til. Så har jeg vasket unna siste rest av klær da. Det ble heller ikke noe trening før middag, men det er vel ingen overraskelse. Fisk står på planen og det er ikke akkurat livretten, men viktig å få i seg. Dessuten er det lett fordøyelig så da har jeg ingen unnskyldning til å utsette treningen enda mer. Jeg vil være ferdigtrent til senest 20 i alle fall, så vi får håpe at jeg klarer det. Jeg har faktisk troa... så vidt 🙃

   

  Yndlingshoodien min finner du HER. Den er også på tilbud ♥ Ikke akkurat så mange størrelser å velge igjen, men noen i alle fall! De kommer til å ryke ganske fort, så ønsker du deg den burde du kjøpe den nå. Bare et tips 🤗

  Jeg fikk også et pannebånd i posten i dag, som jeg ikke kan huske å ha bestilt haha, men det ble fort en favoritt i samlingen min. Ooog by the way, ser du noe ekkelt som er med i bakgrunnen på alle bildene av meg? Eller jeg synes ikke det er ekkelt da, men hver gang jeg gjør det hjemme hos venner blir de sure på meg og kaller meg ekkel 🙄 Jeg ser ikke helt den ass, men jeg er kanskje litt ekkel. 

  Nei, nå er det middag. Gjerne si hva du synes om det jeg sikter til, om du legger merke til det da 😎  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 08.02.2018, 16:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • To nye skatter

 • Publisert: 08.02.2018, 10:44
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Hei dere ♥ Jeg har allerede vært på postkontoret og hentet noen nye pakker, også har jeg klikket hjem noe nytt heh. Eller, allerede og allerede tenker vel dere som har vært på skole og jobb siden 05 i morges, men det er en stund siden innlegget her skulle ut. Jeg brukte bare ekstremt lang tid og prioriterte heller å bruke tid på Hayday, LOL haha.

  Jeg tenkte uansett å tipse dere om en nettside som selger utrolig fine kjoler! Jeg har bestilt fra de en gang tidligere og det var før jeg reiste til Mexico. Etter at jeg kom hjem har jeg helt glemt av siden. Derfor ble jeg utrolig glad da jeg kom over en annonse gjennom Facebook og fant siden igjen! Jeg hater egentlig alle spammeannonsene til Facebook, men noen ganger er det genialt. 

   

  Kjolen her ble brukt masse inne på Paradise Hotel, både av meg og alle andre jentene. Jeg var ikke den eneste som elsket kjolen her, så den gikk på rundgang for å si det sånn. Jeg har også fått veldig mange spørsmål om hvor kjolen er fra og den er altså fra DennisMaglic. Direktelink til kjolen finner du HER. Kjolen er selvfølgelig ikke så "blå" i virkeligheten, den er helt hvit. Det er bare jeg som var veldig glad i blåe bilder på Instagram før, jeg heter henote der om du ønsker å stalke. Den finnes også i svart og den er faktisk på halvpris, den svarte finner du HER

  Så over til mine to nye skatter som jeg har klikket hjem;

  Fyyfaen 😭😭😭 Hvor fin er ikke denne? Jeg synes faktisk at den blir finere og finere for hver gang jeg ser den. Svart og gull er SÅ fint sammen og jeg elsker gulldetaljene. Du finner kjolen HER.

   

  Dette er vel kanskje litt mye for de fleste, but I love it. Jeg elsker å ha på meg klær som gjør at man stikker litt ekstra ut. I tillegg liker jeg å ha klær som ikke alle har. Er du lik som meg, finner du settet HER.

  Nå skal jeg på besøk til mormor. Vi skal ut å gå en tur før jeg må på legekontoret. Jeg skal også prøve å få trent FØR middag. I går var jeg ikke ferdig på trening før nærmere midnatt, som da resulterte i at jeg ikke fikk sove da jeg kom hjem. Ønsk meg lykke til da dere 🤗  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 08.02.2018, 10:44
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">7 kommentarer
 • 17 dagligdagse problemer ALLE blonde jenter går gjennom

 • Publisert: 07.02.2018, 15:47
 • Kategori: Blogg
 • Er du blond? Da kjenner du deg sikkert igjen i alle disse punktene som du må gå gjennom hver dag. Tenk at på grunn av en ussel liten hårfarge, så tenker folk annerledes om deg, lets see...

  1) Hver gang noen ser deg tenker de med en gang at de er jævlig mye smartere enn deg. Det er frustrerende fordi du er ikke stokkdum bare fordi du er blond og enda mer irriterende er det om de ikke engang kjenner deg. Du er like smart som alle andre, om ikke smartere.

  2) Selv om du er blond så prøver du ikke å være eller å se ut som en barbie, men folk dømmer deg med en gang. De antar at du er falsk og bare en dum plastikkdukke. De tenker også at du bare bryr deg om utseende ditt.

  3) Alle antar at det er du som er den som er "horete" i gjengen. Selv om du er blond kan du være like uskyldig og søt som dine venninner, om ikke mer 😉

  4) Alle vet at blondiner må passe på etterveksten, mye oftere enn brunetter.

  5) Om vinteren går håret ditt fra å være lyseblondt til mørkeblondt.

  6) Du er nødt til å kjøpe spesielle shampooer for å ta vare på håret, som for eksempel sølvshampoo.

  7) Andre spør deg hele tiden om det er det din ekte hårfarge, og du bare vifter på håret og sier OFC it is 😎

  8) Bader du i basseng får du grønt hår.....

  9) Om du ikke er naturlig blond, må du gå til frisøren hver fjerde uke for å beholde og stelle fargen. Det koster ikke akkurat lite penger.

  10) Er du for lenge i solen blir håret ditt tørt...

  11) Rød leppestift får deg til å se alvorlig ut.

  12) Alle andre jenter sier de ville dødd eller gjort hva som helst for å fått håret ditt og du vet aldri hva du skal svare.. Takk, I know? heh

  13) Hårklyper, fliseklemmer og strikk er alltid synlig.

  14) Har du langt blondt hår tar ikke folk deg seriøst, men som en barnslig bimbo som tror du er noe. Mens brunetter kan ha langt hår uten at de blir sett på som dumme eller barnslig. Hvor er logikken? #Blondhairproblems.

  15) Typen din eller gutter generelt tenker at du ikke har hår noen steder, siden du er blond og "alt med deg er perfekt"... Du skjønner poenget.

  16) Du får ofte høre disse linjene: Du er smart til å være blond.... Hvem faen fant opp den setningen egentlig?

  17) Går du med svart øyenskygge ser du ut som en gother.

  Men du bryr deg egentlig fint lite om alle disse 17 tingene du nettopp leste, fordi BLONDES have more fun.

  LIK INNLEGGET OM DU ER BLOND OG KJENNER DEG IGJEN!

  Snapchat: Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  17 kommentarer
 • Publisert: 07.02.2018, 15:47
 • Kategori: Blogg
 • #comments">17 kommentarer
 • Slik får du håret ditt hvitt

 • Publisert: 07.02.2018, 12:25
 • Kategori: Håret mitt
 • For litt siden fikk jeg nytt hår i posten fra Triana sin kolleksjon. Det er det håret jeg bruker mest fordi det har perfekt lengde og mengde med gram. Når jeg krøller håret eller har håret i en høy hestehale bruker jeg extensions som er litt lengre, fordi det automatisk blir kortere når man har de frisyrene. Anyways, alle med bleket hår vet hvordan lyseste fargen på extensions ser ut. Nemlig gul, noe jeg selv ikke liker. Siden jeg hadde fått nytt hår og måtte gjennom prosessen "gjøre om gult hår til hvitt hår" så tenkte jeg at jeg kunne dele det her på bloggen, sammen med litt tips og vise dere hvordan jeg foretrekker å gjøre det.

   

  Slik ser det lyseste håret på markedet ut. Dette er da fargen 60. Du får kjøpt extensionset mitt HER forresten. 

  For å få håret hvitt bruker jeg blåshampoo, noe de fleste blondiner har kjennskap til. Blåshampooen jeg bruker er fra ID Hair. Når jeg bruker det i mitt eget hår, masserer jeg det bare inn i håret når jeg står i dusjen. Men når jeg skal fikse opp i extensionset gjør jeg det litt annerledes. Jeg fyller en bolle med varmt vann, før jeg har opp i en god del blåshampoo. Jeg tror jeg pumpet i 20 pump, om jeg husker riktig. Men det har egentlig ikke noe å si hvor mye jeg har i, fordi det må man finne ut av selv. Det er forskjellig fra hår til hår hvor mye det trekker til seg og fra shampoo til shampoo hvor sterk den er. Noen hårtyper trekker det sabla fort til seg, mens andre bruker lang tid. Så prøv deg frem!

   

  Etter du har hatt blåshampooen i en bolle rører du det rundt slik at vannet blir helt blått. Deretter legger du i extensionsene. Jeg liker å massere de litt inn i vannet for å passe på at alt av håret er dekket til med det blåe vannet. Deretter lar jeg mitt ligge ganske lenge. Jeg lot mitt ligge i 20 minutter før jeg tok ut en remse og skyldte det ut. Da så jeg at det ikke hadde fargen jeg ville ha, så jeg lot det ligge i ca. 30 minutter til. Men igjen, her må du prøve deg frem.

  Om dette er første gangen du gjør det anbefaler jeg deg å skylde det ut etter ett minutt for å se om hvordan fargen er. Jeg har faktisk kommet over sider som forteller deg at du skal ta ut håret etter ti sekunder og skylde det ut. Jeg husker at jeg gjorde det første gangen jeg fikk mitt blonde extensions og jeg så ingen forskjell på håret da. Derfor tenkte jeg at jeg måtte ta blåshampooen direkte i håret. Det må man absolutt ikke gjøre fordi da ender man opp med å få flekkete extensions. Har du fulgt meg en stund har du vel lagt merke til at jeg har hatt noen blåe flekker her og der, vel her har dere grunnen, haha..

   

  Og voilá! Det blir aldri 100% perfekt, men det blir det ikke ditt eget hår heller. Det vil alltid være noe av håret som trekker til seg litt mer farge, så da får man litt forskjeller her og der. Men det er aldri synlig når man setter extensionset i håret, da blender det seg veldig fint med ditt eget hår. Om det er noe du ikke forsto, eller noe du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet 💋 Nuss  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 07.02.2018, 12:25
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">4 kommentarer
 • Føl deg fin på trening

 • Publisert: 06.02.2018, 16:22
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Holaa ♥ Det er ikke lenge siden jeg kom inn døra etter en veldig bra treningsøkt. Jeg har også vært og handlet litt småtteri og hentet en pakke på postkontoret. Jeg fikk mine nye treningsklær i dag og jeg er SÅ fornøyd. Det ser ut som at flere av dere elsket dagens treningsoutfit etter at jeg delte den på Snapchat, så derfor har jeg linket til alt i innlegget her så det er bare å handle i vei 😘

  Denne shakeren er fin å se på og i tillegg er den genial å ha på trening. Du finner den HER.

  Rosa treningsgenser HER. Den er perfekt om du skal løpe intervaller, da den hverken blir for kald eller for varm. Jeg har min i størrelse small.

  Sportsbh HER / Tights HER

  Dette settet er så fint sammen og det gir deg masse treningsmotivasjon, i alle fall meg. Jeg var egentlig veldig demotivert til trening da jeg sto opp, men etter at jeg tok det på meg kom motivasjonen krypene. Det ble også en veldig bra økt! Tightsen kan jeg virkelig anbefale. Jeg er så lei av å bruke tightser som glir ned når jeg løper, men denne satt som støpt på kroppen! Den holdt seg på samme plass under hele økta, og det er sjelden vare skal jeg si dere. Den er tusen ganger bedre enn 2XU tightsene, de synes jeg suger om jeg skal være ærlig 😝 Om du skal kjøpe sportsbhen anbefaler jeg deg å gå opp en størrelse. De hadde ikke igjen XS da jeg kjøpte min (takk gud for det), så jeg klikket hjem størrelse Small. Den var neesten litt trang til meg, og jeg har ikke mye å skryte av rundt brystpartiet. Tightsen er vanlig i størrelsen vil jeg si 🤗

   

  Jakke HER

  Såå min favoritt 💎 Jakka her er såå fin å se på og den sitter veldig bra på kroppen. Jeg har min i størrelse small og hadde jeg vært deg hadde jeg bestilt en størrelse større enn hva du vanligvis bruker. Jeg liker best når man har litt "rom" i løpejakkene, men det er selvfølgelig opp til deg hva du foretrekker.

  Nå skal jeg begynne å lage middag. Thaisuppe med kylling står på planen og det er såå digg 😍  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  42 kommentarer
 • Publisert: 06.02.2018, 16:22
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">42 kommentarer
 • Jeg elsker min nye skidress

 • Publisert: 06.02.2018, 10:51
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Lue HER / Skidress HER / Sko HER

  Husker dere at jeg kjøpte en rosa boblejakke for noen måneder siden? Den kjøpte jeg mest for lættis og som noe jeg kunne bruke på afterski i påsken. Nå er den byttet ut med denne herligheten! Så om det er noen som har lyst på en rosa boblejakke er det bare å rope ut, heh. Denne dressen er perfekt i mine øyne og jeg er helt forelsket i den! Den har verdens mest nydeligste rosafarge, som jeg selvfølgelig ikke fikk frem på bildene.. Men frykt ikke, dette er ikke siste gangen dressen kommer på bloggen 💎 I tillegg sitter den så fint på kroppen, og man får faktisk rumpe i den 😏 Flere som eier en skidress?  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 06.02.2018, 10:51
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">2 kommentarer
 • Dette vet du ikke om Paradise Hotel #2

 • Publisert: 05.02.2018, 17:31
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Denne gangen prøvde jeg å komme på litt mer juicy til dere. Det er bare å stille meg spørsmål om det er noe du lurer på ved punktene, eller generelt om Paradise Hotel :-)  💎 En parseremoni tar mange timer. Før seremonien blir vi låst inn på rommene våre, slik at de får rigget til seremonien. Før den starter, må vi ha lydsjekk på alle deltakerne. Vi blir også stilt mange spørsmål av Triana, men fåtallet blir tatt med på TV'en. Deretter skal utsjekken spilles inn, og da må vi vente. Til slutt må de rigge ned alt igjen, og etter det er vi endelig oncam igjen. Med andre ord; vi er mye on og offcam når en parseremoni spilles inn. Hver gang vi er offcam kan vi aldri snakke om noe som har med oss deltakerne og spillet å gjøre. Vi kan for eksempel diskutere de hjemme eller snakke om en kamp. 

  💎 Vi må skrive på lapp hvem vi skal stå bak på parseremonien. Vi må skrive ned første- og andre valget vårt. Vi har ikke lov til å stille oss bak noen andre enn dem vi har skrevet opp. Vi vet heller ikke rekkefølgen på hvem som går først og hvem som går sist før det faktisk skjer, sett bort fra om noen har fredning.

  💎 Før du deltar må du signere en kontrakt som sier fra deg alle rettighetene dine i ett år. Det er ganske lenge, men det har aldri hindret meg i å gjøre noe så jeg tenker ikke så mye over det.

  💎 Nei, vi må ikke blogge. Jeg forstår at dere stusser på dette siden alle åpner seg blogg etter programmet, spesielt i år. Dette gjør vi av fri vilje, og jeg tror de fleste gjorde det hovedsakelig for å ha en plattform å "forsvare" seg på. Man blir jo plukket på for alt mulig man gjør på skjermen, så det er godt å ha en plass å fortelle sin side av saken også.

  💎 Vi har et filmteam rundt oss på alle seremonier. Første året jeg var med, ble jeg helt satt ut da jeg "sjekket inn". Jeg var ikke forberedt på det i det hele tatt, og fikk sjokk da jeg så alle menneskene som sto rundt. Det er sikkert rundt 30 stykk som står og følger med. Du blir vandt til det etterhvert, men det skal sies at det var litt kleint i starten.

  💎 Vi kjenner ikke Triana. Grunnen til det er at vi kun møter henne når dere får se henne på TV'en. Den eneste dialogen vi har med Triana er når hun stiller oss spørsmål, så derfor er det vanskelig å knytte et bånd med henne. 

  💎 Du må ta farvel på seremonien. Når du ryker ut, møter du ikke de andre deltakerne etter du har sagt hadet, derfor er det ofte ekstra trist fordi det kommer så brått på, og du sitter igjen med en følelse av at du aldri kommer til å møte de andre igjen.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 05.02.2018, 17:31
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Jeg klarer nesten ikke å vente på posten!!!

 • Publisert: 05.02.2018, 09:08
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Jeg har klikket hjem ganske mye den siste tiden og jeg elsker å vise frem alt det nye jeg har fått her på bloggen, så jeg håper bare ikke dere blir lei av det 😇 Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til herlighetene under her kommer i posten. Alt jeg har linket til under her, lyser "HENOTE" på lang vei! Håper bare at dere liker plaggene like godt som meg. Pst, det ligger rabattkode nederst i innlegget 💋 

  Hvor jævlig fet er ikke denne jakka? Adidas gjør det igjen! Herregud, hvor mye jeg elsker Adidas, jeg får aldri nok ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Du finner den HER

  Så har vi denne jakka da. Jeg har alltid hatt et crush på store dongerijakker og eier to fra før. Jeg har lenge hatt lyst på en som er foret slik at jeg kan bruke den på vinteren. Jeg valgte derfor å klikke hjem en herrejakke fordi jeg vil ha den baggy. Jeg VET at denne kommer til å bli så fet sammen med enkelte antrekk. Jeg kommer ikke til å matche den sammen med kun dongeri jeg da 😝 Det kommer til å bli mye fetere sammen med mine outfits fremover, bare vent å se hehe. Du finner den HER

  Genseren her har jeg allerede i svart som dere ser, men den er blitt så mye brukt at jeg måtte nesten ha den i denne kule sølvfargen også. Den svarte ble utsolgt med en gang da jeg linket til den, og det er ikke mange igjen av den i sølv heller, så her er det førstemann til mølla. Du finner genseren HER, den er på salg forresten. 

  Hehe Adidas igjen 😇 Jeg som har handlet så mye badetøy den siste tiden må jo ut å reise snart! Men herregud som jeg gleder meg til å vandre rundt i denne ♥ Den er helt perfekt i mine øyne og jeg håper bare at den sitter fint på. Du finner den HER.

  Som vanlig har jeg rabattkode til dere 😍 Koden HENRIETTEO15 vil gi dere 15% rabatt ved kjøp over 500 kroner. Gjelder alt unntatt salgsvarer, deals og kampanje. Den er gyldig helt frem til 2. mars ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 05.02.2018, 09:08
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">3 kommentarer
 • Hvorfor var jeg så høy på pæra?!

 • Publisert: 04.02.2018, 18:16
 • Kategori: Blogg
 • Genseren her har jeg omtrent bodd i de siste dagene, så det passet meg utmerket at jeg fikk den rett før jeg ble syk. Den er så deilig å ha på og i tillegg er den kjempefin 🤗 Den er fra Chiquelle og du finner den HER. Rabattkoden CHIQ18 gir dere 15% avslag frem til 13. februar.

  Beklager for så dårlige mobilbilder, jeg hadde til og med glemt å tørke av linsa ser jeg.. Det får bare være, fordi akkurat nå så er formen min helt jævlig. Jeg skulle ikke ha vært så høy på pæra tidligere i dag, fordi nå er det virkelig vondt å leve, haha.. Jeg er så kvalm at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg trodde at jeg hadde sluppet unna omgangssyken siden jeg aldri spydde i går og hvert fall når jeg følte meg helt fin i morges. Så feil kan jeg ta! Jeg har vært sengeliggende store deler av dagen, og blir nok liggende her resten av kvelden også🤒 Dette blir nok det siste dere hører fra meg i dag, så jeg håper dere får en fin søndagskveld videre 💜 Love you  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 04.02.2018, 18:16
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Til deg som skal pirke på absolutt alt

 • Publisert: 04.02.2018, 12:47
 • Kategori: Blogg
 • Jeg hadde en aldeles så liten shoot på badet i går, før jeg kom på at jeg kanskje måtte gre håret før jeg tok bilder til bloggen. Jeg glemmer alltid sånne ting og når jeg kommer på det blir selvfølgelig de nye bildene aldri like bra som de første. Du vet, når du skal ta en ny selfie til for eksempel Instagram, så tar du noen, studerer bildene og tenker «om jeg bare endrer litt på munnen så blir bildet perfekt». Så tar du noen til, og noen til, og noen til, helt til du blir møkklei. Tid for å se gjennom shooten... Etter noen minutter med håning av deg selv, innser du at de første ikke var så verst likevel, så blir man irritert fordi man har brukt unødvendig tid på noe så teit som en selfie. Yes, morgenpeppen sin det.

  Takk for alle god bedring ønskene jeg fikk i går, formen min er overraskende bra! Så bra at jeg har brukt tid på å demonstrere noe til de som skal pirke på absolutt alt. Jeg burde jo ikke bruke tid på det, men enkelte ganger blir jeg bare så irritert. Er det noe jeg har fått høre helt siden jeg startet denne bloggen så er det at jeg er oransje. Jeg skal ikke si noe på hvordan jeg så ut en vending (jeg var blind på selftan), men nå må jeg faktisk si noen ord. Jeg trodde alle visste hvilken effekt et filter ga jeg, men tydeligvis ikke. Som alle vet så er jeg relativt ganske tan, ikke noe nytt det. Derfor vil jeg selvfølgelig være tan på bilder også. Som alle andre liker jeg å legge på et filter siden det gjør mye med et bilde. Siden jeg er såpass tan er det ikke mange filter jeg kan bruke uten å må drøsse på med masse metning (da i minus) for å senke de varme tonene.

  Her har dere tre eksempel;

  Og bare for å understreke det litt ekstra;

  Skjønner dere nå hvor mye et filter har å si eller? I tillegg til dette har vi lys. På rommet mitt er lyset kjempegult, som gjør ALT gult og da spesielt meg. Sånn, da kan vi legge den død!

  Nå skal jeg fikse noe mat til søs, så vi snakkes senere i dag ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 04.02.2018, 12:47
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Jeg håper alle har en bedre lørdag enn meg...

 • Publisert: 03.02.2018, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har fått omgangsyken, eller jeg tror i alle fall det. Det startet med at søsteren min fikk det i morges og siden hun lå over i natt er jeg veldig sikker på at jeg kommer til å få det også. Jeg har hjulpet søs i hele dag med tømming av bøtte og laging av mat, og de siste timene har jeg brukt på sofaen sammen med henne. Kvalmen kom krypende i 16-tiden og har vært her siden da, så nå håper jeg at jeg kaster opp snart. Jeg synes faktisk det er hundre ganger verre å ligge kvalm, enn å spy opp faenskapen.

  I dag så var egentlig planen å ta bilder, men siden fotografen ble syk så ble det selvfølgelig utsatt. Enn så lenge er jeg oppegående nok til å oppdatere bloggen, men hvordan morgendagen blir aner jeg ikke. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde omgangsyken så jeg kan ikke love noe for sikkert. Vi får bare krysse fingrene for at jeg ikke får det, selv om det egentlig ikke er noe vits. Jeg kjenner meg såpass at jeg VET at jeg kommer til å få det. Livet med uflaks dere ♥♥♥♥

  Takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg forresten, dere er virkelig en herlig gjeng ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 03.02.2018, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Tar du i mot en drink på byen, er du en hore

 • Publisert: 03.02.2018, 14:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Åh, er det noe som virkelig irriterer meg så er det bloggere som skal uttale seg om hva "vanlige" mennesker gjør. De som sitter på sin høye hest og sier at de aldri i livet kunne tatt i mot en drink på byen fra en mann fordi de synes det er ekkelt. De som tråkker ned på jentene som tar i mot alt de kan få. "Hva med å jobbe selv", "Er det ikke mye bedre å ha tjent pengene selv og føle deg fortjent til det du får?"

  Jeg kjenner at jeg blir skikkelig irritert. For hva vet de om hvordan det er å leve med lite penger i måneden? Hva gjør man når man har brukt opp alle pengene sine til husleie, mat og strøm, og man fortsatt har regninger igjen å betale? Når inkassovarsel på inkassovarsel kommer? Når tiden ikke strekker til og man ikke har mulighet til å jobbe mer enn hva man allerede gjør? Om studiet man har brukt så mye penger på, går rett vest fordi man prioriterer noen ekstra vakter for å ha råd til knekkebrød og smør?

  Jeg blir oppriktig lei meg når jeg kommer over slike innlegg, fordi jeg føler så med dere som er i den situasjonen. Jeg får vondt av at dere skal lese om hvor "desperat" og "lite verdt" dere er. Og enda verre er det med kommentarfeltet. De fleste sier seg enig med bloggeren og kommer med så frekke kommentarer at de er til å spy av.

  Jeg synes ingen har rett til å fortelle andre hva som er rett og galt, fordi det er opp til hver enkelt å finne ut av det selv. Sett bort fra at man ikke bryter loven selvfølgelig. Jeg synes folk, og spesielt bloggere burde komme seg ned fra den rosa skyen de svever på, og faktisk sette seg inn i andre sin situasjon, før de uttaler seg om det. For hvor vondt tror du ikke det gjør for leserne dine å se at du shopper for flere tusen hver eneste dag, mens de, de kan ikke huske sist de kjøpte noe annet enn mat. Det er fåtallet som er så heldig som akkurat deg, så slutt å hakk ned på andre for at det aldri er noe du kunne gjort selv. For hva vet vel du? Ingen vet hva de ville gjort i en slik situasjon før man faktisk sitter midt opp i den.

  Jeg ser også at det går igjen det med å ta i mot gaver/penger mot sex, og hver enkelt starter med «drinken man fikk spandert på byen». For det første, det er absolutt ingenting galt med å ta i mot en drink på byen, det er noe de fleste gjør. Jeg blir rett og slett uvel av at bloggere prøver å få dette til å virke som noe av det ekleste som man kan gjøre. Hva er ekkelt med å ta i mot en drink fra en på 17, 23, 45, 77 år? Absolutt INGENTING. Det er ikke rart at jenter takker JA til en drink, når en drink koster mer enn mobilregningen deres.

  For det andre, mener du virkelig at om man tar i mot drinker på byen så selger man seg selv? For det tredje, noen av disse jentene sprader rundt i designervesker som du selv sier, betyr det da automatisk at de har hatt sex med en gammel gubbe? Jeg tror det er mer til historien, og ingen andre enn personen selv kan vite hva den er.

  Om tilfellet er slik at noen faktisk tar i mot sex i bytte mot å få betalt ned mastercard, få en ny designerveske, dyre sko eller få betalt husleie så er det INGEN andre sin business enn den personen det gjelder. Dessuten tror jeg ingen jenter ønsker å gi sex i bytte mot å få betalt ned gjeld, men kanskje har den personen gjort valg i livet som ikke er bra, eller opplevd ting som gjør at man handler som man gjør. Da hjelper det i hvert fall ikke å "shame" de som ikke er i samme posisjon som deg selv. Dette gjelder for øvrig alle andre ting i livet.

  Alt i alt, så handler det om å overleve, og vi mennesker gjør mye for å kunne overleve.   Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  25 kommentarer
 • Publisert: 03.02.2018, 14:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">25 kommentarer
 • Sminkefri

 • Publisert: 03.02.2018, 10:59
 • Kategori: Blogg
 • Tightsen min er fra Bikbok og toppen er fra Ebay

  Håper alle har hatt en bra start på helga! Selv har jeg gått rundt som over her, sminkefri og hår on point takket være HChair. Ellers har jeg vært veldig fjern de siste dagene. Jeg var helt sikker på at jeg hadde oppdatert dere om dagen min i går, men tydeligvis ikke, haha. Ikke at jeg gjorde noe spesielt da. Jeg fikk trent, tatt solarium og hatt besøk. Jeg dro også en tur på butikken og kjøpte meg alt for mye godteri, så det endte med at jeg la meg kvalm i går. Ikke noe nytt det, for å si det sånn ;)

  Siden jeg sto opp har jeg spist restene av smågodtet til frokost og dusjet. Planen for ettermiddagen er å fikse meg for å ta bilder av masse nytt som jeg har fått i posten, før jeg skal komme meg på trening å løpe av meg gårsdagen. Hva jeg skal gjøre i kveld vet jeg ikke enda, så det får jeg bare ta som det kommer. Jeg har forresten lagt ut en video av hvordan jeg krøller håret som jeg har gjort på bildene over her. Videoen finner du HER.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 03.02.2018, 10:59
 • Kategori: Blogg
 • #comments">15 kommentarer
 • Ukens spørsmål

 • Publisert: 02.02.2018, 14:40
 • Kategori: Blogg
 • Kleineste sexhistorie? Haha, jeg har egentlig ikke en klein historie, men kanskje andre synes dette er kleint. Vel, jeg endte med å få rødt øye en gang, så du kan jo tenke deg til historien bak det, haha. Jeg synes det bare var komisk da det skjedde, men igjen så blir jeg veldig sjelden klein.

  Er det Heimdal du kommer fra? Ja, det stemmer 😁

  Hva gjør du etter at du har overspist? Jeg er selv slank og normal men jeg får veldig dårlig samvittighet etter overspising, tror jeg har lest på bloggen din at du overspiser noen ganger og lurer på hvordan du da holder deg så fin☺️☺️ Elsker bloggen din hilsen j14❤️❤️❤️ - Først og fremst tuusen takk ❤️ Utrolig hyggelig at du leser bloggen min! Jeg har tidligere skrevet om at jeg sliter med overspising (HER) som jeg valgte å kalle en spiseforstyrrelse da jeg delte det. Det ble hett i kommentarfeltet for å si det sånn. Flere mistet respekten og ble sinte på meg fordi de mente at jeg "hånte" de med spiseforstyrrelse. Jeg prøvde bare å fortelle hvordan det var/er for meg. Det å overspise er faktisk en spiseforstyrrelse, og alle må huske at anoreksia ikke er definisjonen på ordet spiseforstyrrelse. Man trenger ikke å veie 20 kilo for å ha en spiseforstyrrelse, og flere du omgås med har faktisk en lidelse uten at du er klar over det. Overspising i seg selv er helt jævlig, det tar på en måte over livet ditt. Nå er det heldigvis ikke så ille for meg, som det til tider har vært, men jeg føler veldig med deg.. Jeg har lenge ønsket å skrive om det, men jeg har bare ikke hatt lyst fordi jeg vet hvilke kommentarer som vil tikke inn. Det er som om alle med anoreksia går rett i forsvarsposisjon og angriper for at andre også sliter med mat, bare da på en annen måte. 

  Over til spørsmålet ditt; det er egentlig ikke så mye å gjøre etter at man har overspist annet enn å bestemme seg for å gripe tak i problemet. Ta med deg følelsen du legger deg med, til dagen etter. Det er grusomt å legge seg så mett at man ikke klarer å bevege seg, så kvalm at man ikke kan puste uten å kaste opp, så dårlig samvittighet at du ikke vet om du skal grine eller le.. Uff, jeg føler sånn med de som er midt opp i det her, fordi det er helt jævlig. Som sagt så er det ikke så mye å gjøre etter man har gjort det, men man kan unngå at det skjer. Det som hjalp til meg var å begrense godishandelen de gangene jeg skulle kose meg, gå en tur om jeg ville ha mer etter å spist opp eller puss tennene! Sistnevnte hjelper faktisk utrolig mye. Det frister ikke akkurat så mye med sjokolade blandet med tannkrem.

  Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen? 15.

  Kunne du ha hatt eBay haul? Ja, jeg har lenge tenkt å ha det, jeg må bare finne ut hvordan jeg skal gjøre det med filmingen. Jeg får ikke sett meg selv når jeg filmer fordi kameraet mitt er så rart bygd. Den "selfieskjermen" vipper nedover, så da kan jeg ikke filme når den er ned. Jeg har shoppet SÅ mye fra Ebay at jeg snart ikke har kontroll på hva som er derifra. Bare i dette innlegget linker jeg til to plagg som er veldig etterspurt. Man finner mye kult på Ebay og det er gøy å ha klær som ingen andre har. Men ja, jeg lover at jeg skal få det til en gang ♥

  Har du link til toppen?
  Ja, HER er link 

  Hvor har du kjøpt den hvite genseren? 😄
  Genseren min er fra Ebay og du finner link HER

  Hva skjedde med flyttingen til Oslo etter jul? Livet skjedde rett og slett, det skar seg som selvfølgelig er veldig trist, men sånn er det bare noen ganger..

  Hadde du blitt sur om (en eventuell) kjæresten din så på porno? Eller hadde du tenkt på det som naturlig? Jeg tror faktisk at jeg hadde blitt sur ja, eller kanskje mest lei meg. Jeg tror ikke akkurat at det er en god følelse å sitte med, at kjæresten din tenner på andre jenter/gutter. 

  Ser du på porno og hva syntes du generelt om det? Alle ser vel på porno. Jeg har egentlig ikke en formening om det annet enn at det er irriterende at gutta virkelig tror at det som skjer på porno, er sånn som det skal foregå i virkeligheten. Leser du dette og er en gutt som kanskje er litt usikker på hvordan ting skal foregå i senga, ikke ta lærdom i porno hvert fall. Så og si alt er fake og måten guttene behandler jentenes mest følsomme punkt får meg til å vri meg i senga. Det ser både ubehagelig og vondt ut. Lær av partneren din og finn ut hva hverandre liker 🤗

  Kunne du blitt venn med en leser? Ja, det kunne jeg 😁

  Har du noen gang selvskadet deg? Ja, i fylla lol. Jeg var vel 15 år eller noe og veldig lei meg over en gutt som jeg ikke fikk, så jeg satt å skar meg selv med en barberhøvvel på badet. Deretter gikk jeg ut til jentene og var lei meg, men samtidig stolt og viste frem bokstaven "L" som jeg nettopp hadde skjært inn i huden. Kuttene var absolutt ikke noe farlig og det så mest ut som at en katt hadde kloret meg. 

  Har du hatt selvmordstanker? Ja.

  Hvorfor er du så pen? Åååh, søte, tusen takk! 

  Når du drakk første gang? Jeg var vel 14 år om jeg ikke husker feil, noe som er alt for ungt. 14 åringer burde absolutt ikke drikke. Alkohol er som gift for kroppen og det skjer så mye forferdelig med alkohol innblandet, så jeg anbefaler deg å vente noen år til om du er 14 år i dag.

  Burde man drikke om det er gruppepress? Nei, absolutt ikke. Om de rundt deg presser deg til å drikke anbefaler jeg deg å henge med andre, fordi ingen ekte venner presser hverandre til å drikke. Det er ikke kult å drikke og det er hvert fall ikke kult å presse andre til å drikke. Tenk om personen du presser til å drikke blir utsatt for noe, vil du ha det på samvittigheten din?  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 02.02.2018, 14:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Kjøp deg treningsmotivasjon

 • Publisert: 02.02.2018, 07:57
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Hei dere ♥ Den siste tiden har jeg vært veldig demotivert på trening om jeg skal være ærlig. Jeg har brukt mye lengre tid på å komme meg til treningssenteret enn hva jeg burde og når jeg først har vært der har jeg hatt noen dårlige økter. Når man utsetter treningen så mye som det jeg gjør blir man på en måte sliten før man i det hele tatt har startet. Det er nesten sånn at jeg blir mer sliten av å "grue" meg til trening og av å tenke på det hele dagen, enn å faktisk bare dra med en gang og bli ferdig med det.

  Jeg har uansett bestemt meg for å gjøre noe med det og skal bli flinkere til å få det unnagjort med en gang, det gjelder for så vidt alt annet i livet mitt også, heh. Jeg er en utsetter og det MÅ jeg klare å venne av meg. Siden motivasjonen er litt på bunn så tenkte jeg at det ville hjelpe med noe nytt treningstøy. Jeg har faktisk ikke kjøpt meg treningstøy siden 2014, så det var virkelig på tide! Jeg har linket til alt som jeg har klikket meg hjem og jeg kan nesten ikke vente med å få det i posten 😍

  Rosa genser HER / Shaker HER

  Finnes det en søtere farge enn babyrosa egentlig? 😍 Det beste jeg trener i er faktisk slike langermede gensere, som er litt tynn og løs i stoffet. Nesten alle treningssentre har aircondition, så når jeg trener i singlet kan jeg fort bli kald selv om jeg svetter som en gris. Men slike gensere gir deg den perfekte temperaturen å trene i. I tillegg er de behagelig å ha på fordi de sitter ikke så blodtight som andre treningsklær. Ellers anbefaler jeg alle å kjøpe seg en shaker om man drikker proteinshaker ol. Jeg eier veldig mange fra før, men jeg måtte nesten ha denne også. Så fin og eksklusiv ♥

   

  Sportsbh HER

  Tights HER

  Om du ikke har forstått det enda har jeg fått en greie for svarthvitt leopardmønster. Jeg har alltid likt leopardmønster, men det originale vipper vel mer mot trash enn fint på runn av svenske Hollywoodfruer som har ødelagt det med sitt gule platinahår og rosa skinnbukser. Neida, hver sin smak 😝 Jeg bruker fortsatt leopard, men er alltid forsiktig med hva jeg matcher det opp med. Uansett, det skal mye til for å få svarthvitt leopardmønster trashy, så hele handlekurven min ble fylt opp med akkurat det, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd 😁
   

  Verdens fineste jakke HER

  Så over til min favoritt, den perfekte jakka over her 💎 Bare hele jakka fikk meg til å måpe og det var noe jeg bestemte meg med en gang for at denne MÅ jeg ha, haha. Jeg er så glad i hvitt og synes det er så fint på jakker. I tillegg hadde den perfekt passform og dritkule detaljer! Jeg digger de små leopard detaljene og tenker å matche denne sammen med leopardtightsen. Jeg gleder meg masse til å løpe med det ute, men jeg tror faktisk at jeg kommer til å bruke jakka mest til hverdags og på vei til trening. Den kommer i alle fall til å bli brukt masse!

  Er det noe av dette du kunne tenkt deg? 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 02.02.2018, 07:57
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">4 kommentarer
 • Lat faen

 • Publisert: 01.02.2018, 18:32
 • Kategori: Blogg
 • Åherregud, er det mulig. Halv 11 i dag skrev jeg at jeg skulle trene, men tror dere jeg har trent? Niks. Jeg har nemlig gjort alt annet. Og nå har jeg akkurat kommet hjem fra mormor hvor hele familien spiste fiskesuppe. Jeg hadde også lagt planer med søs i går, som jeg selvfølgelig hadde glemt av, så den "tar det etter middagen"-treningen min må jeg utsette. Vi skal nemlig se alle Insidiousfilmene, og vi skal hvert fall se første filmen i dag. Det har jo kommet en ny Insidiousfilm på kino, og den vil jeg veldig gjerne se. Da må jeg faktisk se alle de andre filmene først fordi jeg husker ingenting fra de. Jeg har også tvangstanke på det, jeg kan aldri se en ny etterfølger uten å ha sett alle filmene som allerede har kommet ut, spesielt ikke om jeg ikke husker noe fra de. Da er det vel bare å starte på film nummer en, så får vi heller snakkes mer i morgen. Har noen av dere sett den nye Insidiousfilmen forresten? 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 01.02.2018, 18:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Den etterspurte buksa

 • Publisert: 01.02.2018, 10:32
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker

  Genser Ebay / Bukse HER / Sko HER (begge er på tilbud)

  Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og nyter dagens første kaffe. Det går seigt om morgenen og jeg har brukt over en time på dette innlegget.. Når kaffen kicker inn skal jeg komme meg på trening. Jeg fikk ikke trent i går siden jeg hadde så mye å gjøre med bloggen + en del andre ting som dukket opp. Men det gjør egentlig ikke så mye fordi nå har jeg masse energi til dagens økt 😌

  Buksen jeg har på meg er veldig etterspurt, og det må være den buksen som det har vært mest spørsmål rundt. Jeg hadde ikke trodd det fordi den er litt «drøy», men det ser ut til at flere enn meg har bra klesstil 😎 Neida, men det er gøy at vi har samme smak, jeg digger den nesten mer enn hva jeg digger dere 😘 Du finner den HER. Jeg har min i størrelse 27/28 forresten!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 01.02.2018, 10:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer