hits

100% naturlig

 • Publisert: 20.03.2018, 21:04
 • Kategori: Blogg
 • Annonse - inneholder annonselenker

  Levisjakke HER / Adidasjakke HER / Tights HER

  Verdens fineste sko HER (de er på tilbud)

  Nå ligger jeg på sofaen til mormor og er egentlig veldig mett, selv om det er flere timer siden jeg spiste. Vi har vært en tur på shopping i dag. Jeg handlet blant annet neglelim etter at jeg fikk noen sterke reaksjoner på at jeg brukte superlim, heh 🤪 Jeg har fått helt dilla på falske negler, det er så ille at jeg føler meg grusom uten. Det trodde jeg aldri at jeg kom til å si, fordi neglene mine har jeg aldri orket å prioritere fordi jeg har alltid tenkt at «når ser gutta ned på neglene dine egentlig? - never». Endret den tankegangen da, for å si det sånn. Jeg synes også at det er vanskelig å skrive uten. Det trodde jeg hvert fall ikke at kom til å skje, fordi jeg har alltid slitt med å venne meg til lange negler. Det blir vel slik når man bruker noe over lengre perioder, man kan virkelig tilvenne seg alt!

  Over ser dere bilder av meg, hundre prosent naturlig. Det er sånn jeg går rundt 90% av tiden, men jeg spiller som regel på kropp eller skjuler ansiktet bak kameraet når jeg tar bilder av meg selv. Men nå fikk jeg bare lyst til å vise dere meg, bak fasaden. Jeg føler meg selvfølgelig finest når jeg har sminke på og har fikset håret, men jeg trives best slik som jeg er på bildene over. Det er bare noe med å ha muligheten til å ta seg selv i ansiktet 24/7. I tillegg synes jeg det er ekkelt å ha på sminke, det blir på en måte som en maske på huden.

  Nå skal jeg reise meg opp fra sofaen for å komme meg på trening. Jeg trenger å svette litt kjenner jeg!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 20.03.2018, 21:04
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Bildene som ikke kom på bloggen #7

 • Publisert: 20.03.2018, 14:06
 • Kategori: Humor
 • Litt for lenge siden jeg har cockblocket meg selv, so here you go;

  Meg uten sminke og meg med sminke 🙂

  No words

  👈 Her ser jeg nesten full ut, men jeg har nettopp våknet. Ikke vet jeg hva jeg mente med «timo» heller, hahah

  Hahahha jeg husker faktisk ikke om jeg har delt dette 👆 bildet før, eller fortalt dere historien bak det. Men Lindis tok dette bildet av meg da vi dro på Statoil midt på natta, da vi var på Levanger. Vi cravet helt sykt etter sjokolade, potetgull, frozen youghurt og smågodt💜💜 Lat som jeg er, orket jeg ikke å skifte om, så jeg dro dit i morgenkåpa hehe.

  Til dere som sier jeg er oransje;

  Du sug, bare gi mæ kameraet okei

  Sykt fint lys ass, må utnytt det for å få frem øyan mest mulig;

  Sinnataggen 🙂

  Lei av å ta bilda no sjø

  Omægæd, det er ikke bare bare å dele så grusomme bilder av seg selv 😅 Men jeg håper dere lo litt, hehe  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 20.03.2018, 14:06
 • Kategori: Humor
 • #comments">4 kommentarer
 • Det ødelegger selvtilliten

 • Publisert: 20.03.2018, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • Annonse - inneholder annonselenker

  Så fint vær er det ikke i dag for å si det sånn, ikke ser jeg slik ut heller. Været har vært dårlig siden søndag og ansiktet mitt har vært sminkefritt siden lørdagskveld. Det var egentlig bare flaks at jeg spurte søs om hun kunne ta bilder av mine nyeste innkjøp på lørdag. Dere aner ikke hvor ofte jeg faktisk må utsette å ta bilder på grunn av været. Det passer dårlig å være blogger i Norge altså, spesielt for en som meg. Jeg hater å tilrettelegge dagen min etter været. Om jeg for eksempel har bestemt meg for å gå tur på fjellet og det regner den dagen, blir jeg sur, fordi da har man innstilt seg til å gjøre det, sant.

  Adidasjakka er dessverre utsolgt, men du finner den i svart HER (de har den også i rød og blå) / Filabukse HER

  Jeg har over 500 bilder å gå gjennom før jeg kan komme meg ut døra. Søs som fotograf er perfekt underholdning for dere, fordi hun stopper aldri med å ta bilder. Utløseren på kameraet går i rekordfart og det er like komisk hver gang hva hun faktisk får med på bilder. Det ødelegger selvtilliten litt, men det er aller mest gøy! Jeg har allerede sett gjennom halvparten av bildene og det er mange stygge bilder av meg. Jeg tenkte å dele de litt senere i dag, so be prepared 😝  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 20.03.2018, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Endring i planene

 • Publisert: 19.03.2018, 23:30
 • Kategori: Blogg
 • Annonse - inneholder annonselenke

  Jakke HER / Tights HER (rabattkoden henrietteo15 som gir dere 15% avslag)

  Tidligere i kveld trengte jeg å klarne tankene. Da var det bare å hive på seg ytterjakka og gå seg en kveldstur. Etter 20 minutter kjedet jeg meg, så da Facetimet jeg med Synøve for å catche opp litt. Jeg skulle egentlig reise til Oslo nå på torsdag for å besøke henne, men jeg hadde helt glemt at lillesøsteren min kommer hjem på påskeferie da.. Jeg skal også være bortreist siste del av påska, så jeg må nesten være hjemme for å få litt tid sammen med henne. Dessuten kommer den siste søsteren min også (jeg har tre søsken).

  Ikke akkurat helt optimale sko å gå tur med, men.

  Jeg er fortsatt kald etter kveldsturen, og enda mer lei er jeg av vinteren. Den blir jo aldri ferdig?! Mer snø er det også meldt.. Yes, jeg tror jeg skal finne senga så får vi heller snakkes mer i morgen 💜 Natta  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 19.03.2018, 23:30
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Blanke ark

 • Publisert: 19.03.2018, 17:27
 • Kategori: Blogg
 • Annonse - inneholder annonselenke

  I går kveld hentet jeg frem planleggingsboka mi, rev ut alle sider og satt meg ned for å planlegge bloggen. Jeg fikk plutselig for meg at jeg skulle starte med blanke ark, siden bloggingen min ikke har vært 100% de siste månedene. Tja, dere ser hvordan det gikk 👆Jeg kom heldigvis på et innlegg jeg kunne dele tidlig i dag, så får jeg bare håpe at resten av uka kommer til meg i løpet av dagen. I slike tilfeller er jeg sjalu på dere som er kreativ!!

  Jakke HER (25% avslag den)

  Her ser dere forresten resultatet av håret mitt, jevnt og fint som alltid *bank i bordet*.

  Nå er det videosamtale som foregår med jentene plutselig, så jeg må nesten delta der! Jeg tror vi skal planlegge en tur 💛  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 19.03.2018, 17:27
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • 10 ting dere ikke vet om meg

 • Publisert: 19.03.2018, 12:56
 • Kategori: Blogg
 • Annonse - inneholder annonselenke

  Genser/sett HER

  🌸 Før hatet jeg øyenfargen min. Nå elsker jeg den, (er det lov å si?), om ikke driter jeg i alle fall i det, haha! Det var på VGS at jeg begynte smått å like den, etter komplimenter fra gutter jeg holdt på med. Noe godt fikk jeg ut av de «forholdene» hvert fall. Neida, nå hørtes jeg bitter ut, det er faktisk noe jeg setter pris på!

  🌸 Jeg har alltid vært jålete av meg. Dette er noe jeg har blitt «mobbet» for hele oppveksten min av de voksne rundt meg. Jeg fikk alltid høre at jeg var så forfengelig, men det gikk rett inn og rett ut. Alt jeg gledet meg til var å bli voksen slik at jeg endelig fikk pupper og kunne sprade rundt i korte magetopper. Jeg gledet meg også til at jeg endelig fikk lov til å gå med skyhøye hæler. Jeg lurer faktisk på hvor jeg fikk inspirasjonen fra, ettersom at ingen av søsknene mine gikk med sånne plagg. Ikke fantes sosiale medier heller og moteblader leste jeg ikke i. Det er komisk å se på bilder fra familiens første sydentur for eksempel. Jeg var 10 år gammel, men store øreringer og lipgloss måtte jeg ha på.

  🌸 Jeg har aldri vært på en Tinderdate. Sett bort fra den Tinderdaten jeg skrev om da jeg bodde i Oslo. Da jeg, Mk og Linn inviterte over tre gutter vi hadde matchet med. Tidenes date!!

  🌸 Jeg har ikke et eneste talent og det har jeg aldri tenkt over før jeg.... skulle delta på Paradise Hotel hahaha! Man må nesten ha ett talent om man skal ha en sjans i Mr & Miss Paradise. Eller man må jo ikke, jeg vant jo!! Hahhaha så sjukt å tenke på at jeg som ikke kan å plystre engang, faktisk vant.

  🌸 Jeg har alltid drømt meg bort når vi er på lange bilturer med familien. Nesten med en gang jeg setter meg i bilen er jeg borte. Da er headsetet på og jeg er allerede i min egen verden. Jeg kan fint sitte i bilen med familien i 6 timer uten å utveksle ett eneste ord.

  🌸 Jeg er livredd for fugler. Spesielt måker, de kan jeg begynne å gråte av om det er for mange av de. Jeg er livredd for at de skal styrte ned mot meg og begynne å hakke meg i hodet, eller sette klørne sine i meg. Jeg tar heller omveier, fremfor å møte faenskapen.

  🌸 Da jeg åpnet bloggen fikk jeg mye hjelp med rettskriving av venner. Nå gidder jeg aldri å be om hjelp lengre fordi det tar for lang tid. Det passet aldri dem når det passet meg, og omvendt. Nå prøver jeg så godt jeg kan og jeg føler at det har blitt bedre. Dessuten tror jeg dere vil legge igjen en kommentar om jeg deler skrivefeil som dere får vondt i øynene av.

  🌸 Jeg lar småting ødelegge for meg. Om det for eksempel er kjempekaldt, utsetter jeg alt jeg skal gjøre for å legge meg under dyna. Jeg kan også finne på å boikotte hele dagen fordi «om det ska vær så forbanna kaldt, så ork itj æ å gjør en dritt». Som om det er noen andre enn meg det går utover 😂👆

  🌸 Uansett hvor mye tid jeg legger i trening og riktig kosthold blir jeg aldri 100% fornøyd med hvordan jeg ser ut før... jeg er i en dårlig periode og ser tilbake på bilder fra en god periode. Da tenker jeg alltid at jeg så bra ut og lurer på hvorfor jeg ikke var fornøyd. Derfor tror jeg aldri på andre når de sier at de er 100% fornøyd med kroppen sin, fordi vi mennesker er vår verste kritiker. Vi kan aldri ta til takke med hvordan vi ser ut her og nå, det er alltid noe som kan bli bedre.

  🌸 Jeg bruker meg selv som motivasjon til trening. Som da jeg kom hjem fra Mexico og veide 11kg mer enn det jeg gjorde da jeg dro, brukte jeg bilder av meg fra før jeg reiste, som bakgrunn på telefonen. Dette skulle hjelpe meg med punktet over, fordi jeg tenkte «når jeg er tilbake til der jeg var, skal jeg bli fornøyd». Det skjedde ikke da, for å si det sånn.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 19.03.2018, 12:56
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Denne må dere prøve

 • Publisert: 18.03.2018, 22:37
 • Kategori: Blogg
 • Annonse - inneholder annonselenke

  Dagen i dag har virkelig flydd avgårde! Jeg har egentlig ikke gjort så mye annet enn å kjøre hit og dit, noe som selvfølgelig har irritert meg veldig. Søndager er til for å ligge langflat på sofaen med noe digg i skåla og med en serie på TV-skjermen, men man kan ikke alltid få det som man vil, eller hva 😝

  I dette sekund pensler søs håret mitt med blåshampoo. Vi har med andre ord tatt etterveksten min, og hennes. (Viktig å få med slik at dere ikke tror at jeg kun bruker søs som fotograf og frisør).

  Søs; Æ får itj med rumpa di altså

  Meg: Nei lol, det går bra... *gråter innvendig*

  Hva faen skal jeg gjøre nå a?

  Vær så god, en ny pose. Vi kan kalle den henoteposen. Det er bare å kopiere, om du gir meg cred for det. Hashtags som er lov; #henotetipser #henoteposen #taperposen. Håper folk skjønner hva en pose er. Jeg snakker liksom ikke om en plastikkpose😝

  Glemte seff å bleke skjegget, så måtte pensle litt ekstra

  Fra spøk til alvor; denne hårkuren må dere prøve!! Jeg har aldri brukt den rett etter at jeg har bleket håret før, men fyyfaen hvor bra den er!! Dere som har drevet med hjemmebleking før, dere vet hvor «tyggis» håret er rett etter at man har skylt ut blekingen. Man tørr nesten ikke å ta i det fordi man er redd det skal falle av. I tillegg er det kjempeflokete.

  Jeg tok i en dæsj av denne hårkuren og kammet faktisk gjennom håret (noe man aldri skal gjøre), likevel gikk børsten rett gjennom. Det var plutselig ingen floker og håret var allerede silkemykt! Det er sjukt med tanke på hvor mye bleking dreper håret. Du får kjøpt den HER (på tilbud er den også).

  Bare sammenligner litt hårfarge da 😅

  Sånn så håret ut for noen minutter siden, ganske påskekylling på toppen som dere ser. Men det blir bra etter litt blåshampoo. Jeg kan vise dere resultatet i morgen 🌸 Nå er vi ferdig her så nå skal jeg endelig innta sofaen og nyte resten av kvelden.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 18.03.2018, 22:37
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Nytt fra Junkyard + rabattkode

 • Publisert: 18.03.2018, 17:39
 • Kategori: Innkjøp
 • Annonse - inneholder annonselenker

  Adidasjakke HER / Bukse HER

  Adidasbukse HER (verdens diggeste)

  Yndlingstights fra Adidas HER / Svart Adidas jakke HER

  Litt vanskelig å få frem de riktig fargene på plaggene, men tightsen er mer burgunder enn rød! Den gule adidasjakka har verdens fineste gulfarge, den er ganske lys i fargen. Den blå Adidasbuksen er lik som de tre siste bildene, altså mer blå enn grønn!

  Jeg er som alltid super fornøyd med alle plaggene fra Junkyard! Jeg har også rabattkode til dere 👇 Skriv inn HENRIETTEO15 så får du 15% avslag på alt fra nettsiden (gjelder ikke salg, deals og kampanje). Koden er gyldig frem til 31.mars, men jeg anbefaler dere å ikke vente for lenge fordi plaggene fyker fort unna ☺  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 18.03.2018, 17:39
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">14 kommentarer
 • Noe av det ekleste jeg har sett

 • Publisert: 18.03.2018, 12:30
 • Kategori: Blogg
 • Jeg bråvåknet for 17 minutter siden med ansiktet siklet fast i senga. Det er noe av det ekleste jeg har sett fordi jeg hadde selvfølgelig sovnet med snus. Jeg måtte løpe rett til badet for å vaske vekk snusen som var siklet helt ned til halsen. Flekken i senga har en omkrets på 10cm og er noe av det ekleste jeg har sett. Når jeg synes det, da er det virkelig ekkelt.

  Nå når den første rapen kom, kom jeg på at jeg har spist smågodtrestene i søvne, eller det var vel mer enn rester ettersom at 1/3 av skåla var igjen. Det er hvert fall borte nå. Jeg våknet i 8-tiden og har små glimt av meg selv som henger over godteskåla før jeg i neste sekund våkner med snus ned til haka. GOD SØNDAG DERE!

  Haha, nå skal jeg ut av denne zombiemodusen og innta min første kaffekopp før jeg må skifte på senga! Håper dere har hatt en litt bedre start på søndagen enn meg haha 😅👆  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 18.03.2018, 12:30
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Time for time

 • Publisert: 17.03.2018, 21:52
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  11.26: Jeg er på min andre kopp med kaffe og står og danser til «Does it matter - Janieck». Yes, my snapfam, jeg har fått helt dilla på den! Det skjer hver gang jeg kommer over en sang jeg elsker, da går den på repeat til jeg er lei.

  12.31: både hår og tryne er på plass og jeg er straks klar for å dra ut døra. Som den tidsoptimisten jeg er, skriver jeg til søs at jeg er hos henne om 20 minutter. Jeg skal tross alt bare ta en selfie til blogginnlegget jeg forhåndsskrev i natt.

  12.49: etter 25 (!!!) selfies gir jeg opp bildetakingen, før jeg finner ut at det er frisyren det er noe galt med.

  13.47: Jeg har omsider kommet meg til søs etter å ha byttet frisyre til midtskill, noe som slo an. Jeg har ikke kun gjort det i én time da, men jeg måtte pakke baggen, dele blogginnlegget og snu fordi jeg glemte x antall ting.

  13.53: Vi går ut for å ta bilder, men innser at vi er nødt til å måke terrassen for å klare å stå ute, uten å få snø opp til knærne.

  14.07: Er vi endelig klare for å ta bilder av nye klær som jeg har fått. Denne gangen var det ekstremt mye som hadde hopet seg opp - igjen, jeg er en utsetter.

  For å ta bloggbilder må man:

  Stille inn innstillingene på kameraet, etter lyset. Jeg begynner nogenlunde å få grepet på det.

  Klage til fotografen om hvor lei man er

  Klø seg i rumpa (?)

  Passe på at man ikke har cameltoe (dette glemmer jeg litt for ofte)

  Fryse i hjel som resulterer i så stive nipler at man kunne sprengt en ballong med de. Niplene man skjule om man ikke vil få kjeft. (Slapp av, dere får se de når jeg deler mine nye innkjøp i morgen)

  15.19: Er vi endelig ferdig med shooten. Jeg ble fort lei fordi bildene ble aldri slik jeg så for meg, derfor ga jeg meg med en gang jeg så at noen av bildene var brukbare.

  15.22: Siden søs ser ut som ett dass (her snakker vi hundre ganger verre enn meg), spør jeg henne om hun skal gå sånn på City Syd (et kjøpesenter). Nei, fikk jeg til svar. Så da må jeg vente på at hun skal skifte.

  15.35: Jeg er lei av å vente og ber hun skyndte seg. Jeg innser til slutt at det ligger i familien, så det er lite vits i å mase.

  16.03: Søs er omsider ferdigskiftet, men hun ser fortsatt ut som et dass, så jeg måtte sensurere henne 👆 Nå er det kun dagens outfitbilder som er igjen på «bloggplanen» min, (flink blogger i dag sant?!👊), før vi kan komme oss avgårde.

  16.46: Befinner vi oss på City Syd. Planen var å kjøpe bleking til håret, men jeg kom plutselig på at jeg trengte nye solbriller. Jeg kjøpte de siste her 👆

  17.11: Inntar vi matbutikken og er der i over én time. Man skulle tro vi handlet hele butikken, ikke sant? Nå, nei du. Vi kjøpte kun smågodt, melkesjokolade, ruccolasalat og popcorn. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater store eller nye butikker. Jeg sliter så sykt med å finne frem til produkter, noe som egentlig ikke skal være mulig fordi butikkene fører vel typ samme sortering? Nei uff, jeg blir sliten bare av å tenke på butikkturen. Jeg hadde heller ikke spist noe, det hadde jeg helt glemt av så humøret var ikke helt på topp for å si det sånn.

  Jakka mi finner du HER

  18.17: Har vi endelig betalt og pakket varene.

  18.21: Er jeg allerede på min fjerde godteribit. Jeg har aldri likt de menneskene som skal spare på smågodtet frem til kvelden. Da jeg var liten ville jeg faktisk ikke ha overnattingsbesøk av de som var sånn hahahhaha, no joke!!

  18.33: Har vi omsider kommet inn døra hjemme hos meg. Pizzalaging står på planen.

  18.57: Får jeg av meg håret og hopper endelig i morgenkåpen (som er det første jeg gjør hver gang jeg kommer inn døra). Jeg starter med å skrive dette innlegget.

  19.43: Pizzaen er endelig klar, men jeg er selvfølgelig kvalm etter litt for mye smågodt. Jeg får likevel stappet i meg tre stykker.

  20.12: Fjerner jeg sminken, flekker på et filter og fortsetter på dette innlegget. Jeg har dynket huden min med olje for å prøve å redde den inn etter litt for mye skade fra minusgradene.

  21.36: Jeg er overrasket over hvor lang tid det tar å skrive dette innlegget, samtidig som jeg ber til Gud om at dere liker det. Jeg har aldri hatt dette på bloggen før, men om det er noe dere liker så kan jeg selvfølgelig ha det flere ganger.

  Resten av kvelden skal brukes sammen med søs og typen hennes. Jeg er faktisk helt DØD etter dagen i dag. Glad jeg tok treningsfri i dag!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 17.03.2018, 21:52
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Hvordan åpne seg for andre?

 • Publisert: 17.03.2018, 13:17
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Det å åpne seg for et annet menneske er aldri lett. Det er sårt og det er skummelt. Vi er redd for hva den andre tenker og vi er redd for å høre at det er noe galt med oss. Slik er det ikke, ikke i de fleste tilfeller. Vi mennesker er alt for hard mot oss selv og den eneste fienden vi har, er oss selv.

  Jeg har lyst til å hjelpe dere som sliter med akkurat dette, så jeg har skrevet ned mine beste tips for å klare å åpne seg for andre;

  Genser HER (det er egentlig et sett, så du får med bukse også)

  🌸 Aldri åpne deg for mennesker som er «all over». Litt vanskelig å forklare akkurat denne, men du vet de personene som er bestevenn med typ alle? Grunnen til det er for at de lever av å sladre om andre personer. Det er alltid de som forteller de sykeste tingene om personer man vet hvem er. Det er i alle fall det jeg har fått inntrykk av. Her skal du i alle fall ikke åpne deg, fordi du får absolutt ingenting godt ut av det. Det vil bare ende med at det blir fortalt videre og da vil det bli enda vanskeligere å åpne seg på nytt..

  🌸 Finn en som du føler deg trygg på. Det kan være en venn, søsken, besteforeldre, helsesøster eller en trener.

  🌸 Start med å åpne deg litt og litt. Du trenger ikke å starte med å fortelle det mest traumatiske du har opplevd.

  🌸 Om du aldri åpner deg ender du ofte opp med å føle deg ensom. Vi mennesker trenger relasjoner, kjærlighet, tillit, respekt, oppmerksomhet, empati og forståelse. For å få det må man tørre å slippe noen inn. Jeg skjønner at det ikke er lett, men bruk at du ikke ønsker å være alene, som motivasjon.

  🌸 Si det rett ut, fortell hvor vanskelig det er for deg. Du kan for eksempel starte med at du aldri har åpnet deg for noen, men at du gjerne vil åpne deg for akkurat denne personen. Da vil personen føle seg viktig og i tillegg vil h*n skape tillit til deg. Vi mennesker er her for å hjelpe hverandre og vi har så mye kjærlighet å gi om vi bare gir hverandre en sjanse.

  Jeg tror hovedgrunner til at enkelte sliter med å åpne seg er for at de har opplevd en vond barndom, hatt dårlig erfaring med å åpne seg tidligere eller at noen som sto de ekstremt nære har brutt tilliten. Sistnevnte er dessverre noe alle vil oppleve i løpet av livet, men selv om du føler at du aldri kan stole på noen igjen, må du slippe noen inn. Å sitte alene med alle problemene dine, hjelper deg ingen veier. Det blir bare verre av det. Og ja, det kan være at du blir såret igjen, men sånn er livet dessverre. Det er tøft, men enda tøffere er det å være alene..  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 17.03.2018, 13:17
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Slik blir du kvitt mensensmertene

 • Publisert: 16.03.2018, 21:55
 • Kategori: Trening
 • Tusen takk til alle som kom med tips til hva jeg kan blogge om i løpet av helga, det setter jeg veldig stor pris på! Jeg har nettopp inntatt fredagstacoen og ligger nå som et slakt på sofaen. Jeg er helt DØD etter dagens leg day. Jeg trodde at tirsdagens leg day var den verste, men jeg merket fort at denne kom til å bli mye verre. Men men, jeg kom meg gjennom og det føles såå digg! Jeg må si at jeg er stolt av meg selv som fikk meg avgårde, til tross for mensensmertene jeg hadde. Trening hjelper faktisk og det tror jeg rett og slett er for at man ikke tenker på det. Ligger man å vrir seg av smerte i sengen så blir det ikke akkurat bedre, men det er forståelig at man ikke kommer seg opp også.. Likevel anbefaler jeg dere å prøve det en gang 👊

  Hva jeg trente i dag;

  Som jeg nevnte på tirsdag liker jeg å kombinere leg day med noen skulderøvelser og i dag ble det hele tre. Dagens leg day er også litt lik den jeg kjørte på tirsdag, men noen nye øvelser også. Håper dere finner noen dere liker 🤗

  Strake markløft: 3 sett med 10 repetisjoner

  Bulgarsk utfall på benk: 3 sett med 10 repetisjoner

  Kick back i kabel: 3 sett med 10 repetisjoner

  Side kick i kabel: 3 sett med 10 repetisjoner

  Leg-extension i maskin: 3 sett med 12 repetisjoner

  Pull through: 3 sett med 12 repetisjoner

  Militærpress stående med stang: 3 sett med 10 repetisjoner

  Én arms sidehev med manualer: 3 sett på hver arm med 10 repetisjoner

  Én arms fronthev med manualer: 3 sett på hver arm med 10 repetisjoner

  Jeg starter alltid med strake markløft, mens resten av øvelsene bytter jeg litt rekkefølge på. Bulgarsk utfall på benk har jeg skikkelig et elsk-hat-forhold til. Jeg hater å gjennomføre øvelsen fordi den er så tung, men jeg elsker hvor mye den tar og følelsen jeg sitter igjen med etterpå. Er du nybegynner anbefaler jeg deg å kjøre den på bakken fremfor på benk. Etter denne øvelsen er jeg veldig kjørt i beina så da tar jeg én skulderøvelse før jeg kjører på med en ny beinøvelse. Også er deg bare å fullføre 👊

  Nå må jeg dra å hente søs, så håper jeg at resten av fredagskvelden deres blir like fin som det dere er!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 16.03.2018, 21:55
 • Kategori: Trening
 • #comments">6 kommentarer
 • Ikke helt som jeg så for meg

 • Publisert: 16.03.2018, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god helg 💜 Jeg er på min fjerde kopp med kaffe og er egentlig klar for å dra på trening, men jeg har så mensensmerter.. Jeg trosset smertene i går og dro på trening, men det vet jeg ikke om jeg klarer i dag. Jeg håper det fordi jeg elsker å trene på fredager. Det gjør liksom noe med hele helga å starte den med trening. Vi får håpe at ibuxen kicker inn snart!

  Søs kommer etter jobb for å sove over, noe jeg gleder meg til! Det er alt for lenge siden vi har hengt sammen, så det blir koselig 🌸 Jeg er heldig som har et så godt forhold til søsknene mine, det er ikke en selvfølge.

  Her er en av grunnene til at jeg hater ettervekst; selv om jeg dusjet i går, ser håret mitt fett ut i dag. Det skal faktisk ikke være mulig. Kan være det er for at jeg tar meg mye i håret også, men likevel..

  Dagens frokost; knekkebrød med avokado og salt, kyllingfilet med paprika, cherrytomater og litt pepper på toppen. Sååå digg 😍👆

  Planene med søs ble ikke helt slik som jeg så for meg men, det blir vel en helt rolig fredagskveld med taco og film tenker jeg.

  Av en eller annen grunn sliter jeg alltid med å blogge i helgene, jeg blir liksom helt tom for ideer. Så om du har noen ønskeinnlegg hadde jeg blitt utrolig glad om du la igjen en kommentar på det!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 16.03.2018, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • De fineste bildene av meg

 • Publisert: 15.03.2018, 17:37
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har stalket min egen blogg igjen, heh. Det som gjentar seg er at jeg har delt mange stygge bilder av meg selv. Dere har helt sikkert fått med dere «de verste fyllabildene av meg» og «bildene som ikke kom på bloggen»? Men jeg har også delt mange vanlig «bloggbilder» som jeg synes ser grusomme ut i dag, haha.. Livet som lat dere, jeg orker sjeldent å sminke meg.

  Jeg fant likevel frem noen bilder som jeg synes er de fineste og nå tenkte jeg å fortelle hvorfor:

  Dette bildet synes jeg ble skikkelig «wow» da jeg tok det. Jeg ble overrasket over hvor pen jeg så ut. Det er med god hjelp av ring light da! Hele huden blir perfekt samtidig som alt popper frem. Se øynene for eksempel. Det ser ikke like bra ut i virkeligheten dessverre.

  Her hadde jeg testet ut rød øyenskygge for første gang og jeg falt pladask for det. Jeg følte liksom at det var såå forskjell fra slik jeg egentlig sminket meg (noe så teit).

  Ikke det sykeste bildet jeg har sett av meg selv, men jeg er helt obsessed med leppene mine her. Jeg synes de er SÅ fine!! Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal få sminket de likt igjen, ikke husker jeg hvilke leppeprodukter jeg brukte heller..

  Bildet her minner meg veldig om Elsa i Frost, jeg får litt icequeen-vibe. Sikkert på grunn av snøfnuggene som er i håret mitt ❄

  Dette er fint på grunn av alt egentlig. Skidressen, det krøllete håret, himmelen, sola og smilet.

  Dette liker jeg for den enkle grunn at jeg ser så bad ass ut!!

  Om jeg skal velge en favoritt så tror jeg det må bli det siste her. Jeg fikk for en gangs skyld til alt. Sjelden at pose, blikk og lys er på plass!

  Jeg er overrasket over at jeg smiler med tennene på de fleste av bildene som jeg mener er finest av meg. Jeg hater egentlig å smile med tenner på bilder, men det er fint innimellom ser jeg 😇

  Hvilket likte du best og hvorfor? 🌸  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 15.03.2018, 17:37
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Intervaller før frokost

 • Publisert: 15.03.2018, 12:00
 • Kategori: Trening
 • Håper dere har det fint i dag, digg at det snart er helg eller? Jeg var ut døra allerede klokken 07.45 for å kjøre søs til jobb. Deretter ble det en tur på butikken for å handle litt grønt, før jeg dro meg selv ned på trening. Det var så tungt i dag at jeg måtte svelge spyet opp til flere ganger (okei, det var kanskje ikke sååå ille, men nesten 😇). Jeg er i alle fall ferdig og det føles helt fantastisk. Det ble intervaller på meg i dag, og akkurat denne intervallen (dette intervallet?) har jeg skrevet om tidligere, men jeg tenkte å komme med litt flere tips:

  Jeg startet med å varme opp i ca. 10 minutter før jeg begynte å øke gradvis i hastighet. Stigningen på mølla sto på to gjennom hele økta, men det er frivillig om hvor mye du vil ha den på. Jeg anbefaler likevel å ha den på minst én for å skåne knærne dine mest mulig.

  Selve intervallet:

  Enkelt og greit så går det ut på at du har på høy hastighet på mølla (jeg hadde 15km/t), hopper på mølla i fart og løper i 40 sekunder, før du hopper av igjen og tar en pause på 20 sekunder. Så hopper du på igjen og gjentar. Dette gjør du i 10 runder. Altså: 40 sekunder på, 20 sekunder av, 40 sekunder på, 20 sekunder av.. Det vil ta deg 10 minutter å fullføre selve intervallet. Det høres kanskje kort ut, men jeg kan love deg at du får blodsmak i munnen.

  Jeg bruker egentlig å kjøre intervallet i to runder, men jeg var HELT død da jeg var ferdig med første runde, noe som vil si at jeg hadde for høy hastighet på. Jeg tror jeg ville klart et intervall til om jeg hadde hatt hastigheten på 14, eller hvert fall 13km/t.

  Når jeg kjører to runder bruker jeg å ha en pause på 5 minutter, men jeg er alltid obs på å holde pulsen oppe. Synker den for mye vil neste intervall bli mye tyngre enn hva det egentlig trenger å være.

  40 sekunder er veldig lenge, spesielt når du kun har 20 sekunder å hente deg inn igjen på. Om du vil kan du selvfølgelig endre på intervallet. Du kan for eksempel kjøre 20 sekunder på og 10 sekunder av. Det viktigste er at man fullfører!

  Husk å bruk tid på både nedtrapping og uttøying når du er ferdig 🤗  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 15.03.2018, 12:00
 • Kategori: Trening
 • #comments">0 kommentarer
 • Dette har irritert meg i kveld

 • Publisert: 14.03.2018, 22:00
 • Kategori: Blogg
 • God kveld fine lesere 💜 Jeg har endelig fått fjernet sminken og skal straks ut døra for å måke bort all snøen som har kommet (egentlig flere dager siden, men jeg er en utsetter). Resten av kvelden skal brukes på å se noen episoder av the 100, som jeg har begynt å se på nytt! Trenger du en ny serie å se på er det en jeg virkelig anbefaler. Sier seg kanskje selv ettersom at jeg ser den for andre gang 😅 Du finner den på Netflix.

  Kveldens snack! Husholdningssaft uten sukker (den må dere prøve), pære og cherrytomater av alle ting. Jeg har fått helt dilla på det i det siste, det er jo såå digg 😍

  Hva jeg har irritert meg over i kveld: laderen min er ikke lang nok til å gi meg en god stilling i senga. Jeg må se serier gjennom telefonen, som ødelegger ganske mye av serien. Tante rød kom krypende og shit for noen smerter jeg har hatt.

  Jeg prøvde å ta et litt sånn «buhu, det er synd på meg»-bilde, men det funket dårlig ettersom at det ser ut som jeg prøver for harde livet å vise frem neglene mine. Det var hvert fall ikke planen, fordi såå fine er de ikke.

  Nå ringer Synøve meg så vi får snakkes mer i morgen!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 14.03.2018, 22:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Ukens spørsmål

 • Publisert: 14.03.2018, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • Sender du nudes? Jeg skjønner faktisk ikke hvordan folk kan stille et så idiotisk spørsmål jeg? Jeg skjønner heller ikke hvorfor jeg blir så irritert. Nei, jeg sender selvfølgelig ikke nudes og hvordan du kan stille et slikt spørsmål til en vilt fremmed, skjønner jeg ikke. Enten så må foreldrene dine ha mistet deg hardt i bakken da du var liten, eller så har en buss kjørt over deg.

  Om du fikk velge en superkraft, hvilken hadde det blitt? Da ville jeg ha flydd!

  Øver du noen gang på hva du skal si, før du ringer noen? Haha ja, det gjør jeg! Aldri til «vanlig» personer, men når jeg skal ringe fagfolk gjør jeg det.

  Hva tar du i knebøy når du kjører 3x8? :) nybegynner innen styrketrening så tusen takk for tips! :D Så gøy at du har begynt med styrketrening! Jeg anbefaler deg å være forsiktig i starten. Ta deg god tid til å sette deg inn i styrkeøvelsene og legg fokuset på at du utfører de riktig, fremfor å løfte blytungt. Du kan begynne å trene med mer vekter når du føler at du mestrer øvelsene 🤗 Akkurat nå trener jeg med 40 kilo. Jeg har ikke akkurat trent mye styrke den siste tiden, så da må jeg bygge meg opp igjen.

  Hvordan får du så fin hud? 😍 Tusen takk søte deg. Jeg gjør dessverre ikke noe spesielt med huden min annet enn at jeg går masse uten sminke. Jeg tror også sminkefjerneren min hjelper meg litt på veien. Jeg bruker Biotherm sin, som heter «balm to oil» - virkelig verdens beste sminkefjerner 💎 Det skal sies at jeg også får urenheter da, gjerne underjordiske kviser som er kjempevonde. Ellers anbefaler jeg deg å drikke maaasse vann og spise mye grønt. Sunt for både hud og kropp!

  Jakke HER (adlink). HENRIETTEO15 gir dere 15% avslag på kjøp over 500 kroner.

  Når flyttet du hjemmefra (alder/år)? Nå har jeg flyttet mye hjemmefra og tilbake, men om du sikter til første gangen så var jeg 22 år og flyttet da til Oslo, det var høsten 2016.

  Hva er din drømmejobb? Ååh dette er så vanskelig. Det endrer seg hele tiden, men kanskje noe innenfor TV? Jeg trives veldig godt foran kamera, men jeg kunne også jobbet bak kamera, Jeg fikk øynene opp for TV-bransjen etter at jeg deltok på PH, det ser veldig gøy ut!

  Hvilke blogger på topplisten leser du fast/jevnlig? Jeg leser faktisk ingen, så kjedelig er jeg. Jeg leste utrolig mye blogg før, men det dabbet bare mer og mer av med årene. Jeg har prøvd å få øynene opp for andre sine blogger igjen fordi jeg trenger helt klart litt inspirasjon, men det er lettere sagt enn gjort. Blogger jeg leste fast før var TCMN, Tuvaw, Sophieelise og Andrea Badendyck. Voe sin blogg husker jeg at jeg mislikte og jeg forsto aldri hvorfor hun lå på førsteplass ettersom at alt hun blogget om var den kjedelige hunden sin. Hahaha, håper ikke jeg får noe voehate nå ♥ Jeg likte bare mer de bloggerne som provoserte og kjørte på, fremfor de som skrev om dagens middag. Hvor har det blitt av de liksom?!

  Hva tenker du om bloggere (spesielt toppbloggere) som eksponerer barna sine? Jeg synes faktisk ikke at det er greit! Det blir feil at man ikke får bestemme selv om man vil være en offentlig person eller ikke. Så vidt jeg vet er man pliktig til å spørre folk om det er OK at man poster bilder av dem på bloggen sin, så hvorfor skal det være annerledes med barn?

  Blir du gjenkjent på gata? Ja og gjerne når jeg ser helt jævlig ut. Det er aldri noen som vil ta bilde med meg når jeg har fikset meg (sett bort fra på fylla), men alltid når jeg skal en svipptur innom butikken. Alltid like hyggelig da!

  Litt Random men må spørre. Sitter å ser på paradise hotel sesong 8 og kom til å tenke på en ting. De bildene som ble tatt av alle deltakerne sammen ved bassenget med triana osv ble de tatt før eller etter du forlot hotellet første episoden eller dro du og så måtte inn igjen for å ta bilde å så dra igjen ? :) Bildet personen siktet til er det over her, og det ble tatt etter at jeg røk ut. Jeg måtte altså inn på hotellet igjen. Hele den dagen var vi offcam, så ingenting fra den dagen ble tatt med på TV. Dagen er satt av til pressedag og det er noe som PH har hvert eneste år.

  Hei. Jeg ble bare så sykt nysgjerrig når jeg så siste episode i dag, hva som hadde skjedd med deg i finalepisoden når dere grilla finaledeltakerne? Så ut som du hadde falt å slått deg rett på leppa! 😰 Heia! Jeg skjønner at du lurer og du er nok ikke den eneste ettersom at «henote munnsår» er noe av det som er mest googlet rundt meg. Det som skjedde var at jeg ble veldig solbrent i ansiktet, jeg fikk sår på leppa og rundt nesen av det. Det så skikkelig grusomt ut og jeg har fortsatt arr etter det i dag. Kjempevondt var det også..

  Hvor lenge varer kontrakten? og hva går den ut på utenom at du ikke kan være med på noen andre realityserier? PH-kontrakten varer i ett år, men ikke fra du signerer den (noe jeg trodde). Den varer ett år fra siste episode er sendt på TV, som vil si at jeg fortsatt er under kontrakt og helt frem til finalen i år 🙃🙃 Jeg husker ikke mye fra kontrakten annet enn at den var på flere sider (jeg aner ikke hvor jeg har lagt den). Det jeg husker fra den er at vi ikke kan røpe noe som skjer i løpet av programmet før det har kommet på TV. Vi kan heller ikke si at vi er med, da kan vi risikere en bot på 150.000 kroner. Vi «eies» også av TV3 frem til finalen neste år. Det vil si at vi kan ikke delta på andre programmer før den tid.

  Har du hatt sex med noen av PH-guttene som er med i år? Haha nei 😅👆

  Må dere gjennom medisinsk test før dere sjekker inn på ph? Har lest at dere må det og hvis noen har herpes så kommer de ikke med. Er dette sant eller bare rykter? Det er litt sant og litt fake tror jeg. Vi må gjennom en helsetest ja! Da sjekker vi oss for alle kjønnssykdommene (blant annet HIV). Vi sjekker også andre sykdommer, som hjertefeil ol. Man må sende testresultatet til deltakeransvarlig, men jeg tror man får være med selv om man har en eller annen kjønnssykdom. Spørs helt på hvilken tror jeg! Angående herpes så er det nok fake, fordi herpesutbrudd er noe alle kan få. I følge Google "mange har hatt herpes simplex viruset uten å vite det. Infeksjonen oppstår gjerne i barndommen, og overføres med spytt. På den måten blir svært mange barn smittet av sine foreldre. Først når det oppstår en infeksjon får man forkjølelsessår eller munnsår. Sårene ser ut som små blemmer, ofte væskende, og får etter hvert en skorpe." Så jeg tviler på at noen ikke får være med om de har et herpesutrudd, ettersom at det er veldig vanlig.

  Hva tenker du om dette årets PH? Jeg har ikke sett på jeg 😇 Jeg ser det er flere som ønsker et innlegg om min mening om årets PH-deltakere, men da må jeg faktisk sette meg ned å se alle portrettene. Men det er kanskje litt sent nå eller?

  Pjuh, dette ble veldig langt! Jeg fikk ikke svart på alt, men ukens spørsmål kommer også neste uke 💜  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 14.03.2018, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Like sur som det ser ut som

 • Publisert: 14.03.2018, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Adidasjakka mi (som jeg elsker) finner du HER

  Jeg har akkurat fikset meg ferdig og skal straks til byen for å levere inn macen min. Så ja, bildene over beskriver hvordan humøret mitt er akkurat nå. Jævlig sur. Jeg gleder meg likevel til jeg får macen min tilbake. Jeg er allerede lei av å blogge gjennom mobilen. Det er mye vanskeligere og det tar enormt med tid!

  Planen var egentlig å ta bilder av nye klær som jeg har fått, men siden det er steiksol ute var det en umulig oppgave. Jeg er heller ikke i humør til å ta bilder kjenner jeg, så det får vente til helga! Da kan forhåpentligvis noen hjelpe meg også 💜 hint hint heimdalchicaz.

  Håper dere får en fin dag!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 14.03.2018, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Sweat is just fat crying

 • Publisert: 13.03.2018, 18:32
 • Kategori: Trening
 • GJETT HVEM SOM HAR ØDELAGT MACEN SIN?! Jo, det er selvfølgelig meg 🙃 Jeg klarte å miste den i bakken i natt (fra ca. 20 cm), som den egentlig burde tåle. Men nei, hver gang jeg mister noe i bakken så blir det ødelagt. Dere aner ikke hvor mange telefoner jeg har knust oppgjennom årene.

  Da jeg sto opp bestemte jeg meg for at det ikke skulle ødelegge dagen min. Flere roet meg ned med at det kostet ikke såå mye å fikse den, maks 2000 kroner fikk jeg høre. Jeg bestemte meg likevel for å chatte med Eplehuset og tror dere ikke de svina skal ha 7000 kroner for reparasjonen? SJU LAPPER!! Det er dobbelt så dyrt som en vanlig PC det. Verste av alt er at macen min fungerer helt fint, det er bare at halve skjermen er svart. Jeg kommer faktisk ikke over at det koster så JÆVLIG mye. Det er selvfølgelig ikke de på Eplehuset sin feil, men Apple. Man blir jo ruinert av å kjøpe produktene deres, og enda mer ruinert av å være uheldig ser jeg.

  Det er ikke annet å gjøre enn å bite i det sure eple å komme seg bortover, men jeg får ikke levert den før i morgen. Ikke vet jeg hvor lang tid reparasjonen vil ta heller. Så frem til da er jeg nødt til å blogge gjennom telefonen. Derfor tror jeg ikke at ukens spørsmål kommer i dag, fordi jeg har ingen PC å bruke i mellomtiden. Håper det går fint 💜

  Over til noe helt annet;

  Dagens treningsøkt. Jeg var på trening i nesten to timer og det er lenge siden! Man bruker selvfølgelig litt lengre tid når man trener styrke enn cardio, derfor er det lurt å ha god tid når man først skal gjøre det.

  I dag trente jeg rygg og biceps. Jeg startet som alltid med å varme opp på mølla. Jeg gikk i bratt oppoverbakke i 20 minutter, før jeg startet på programmet under her;

  Markløft: 3 sett med 10 repetisjoner

  Enarms roing (på benk) med manual: 3 sett på hver arm med 8 repetisjoner

  Kettlebell-swing: 3 sett med 15 repetisjoner

  Bicepscurl med stang: 3 sett med 10 repetisjoner

  Omvendt flyes (stående): 3 sett med 12 repetisjoner

  Bicepscurl med manualer (denne tar jeg alltid sittende): 3 sett med 6 repetisjoner på hver arm, altså 12 tilsammen.

  Nedtrekk: 3 sett med 12 repetisjoner

  Face pull, eller hva jeg kaller den; dra mot trynet med tau: 3 sett med 10 repetisjoner

  Jeg følger forresten aldri programmene mine i rekkefølge. Jeg kjenner alltid etter hvilken øvelse som føles best ut å ta, så jobber jeg meg videre helt til jeg har fullført alle øvelsene på programmet. Men jeg starter alltid med de tyngste øvelsene. På legday er det knebøy og på rygg er det markløft.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 13.03.2018, 18:32
 • Kategori: Trening
 • #comments">2 kommentarer
 • Hvorfor var jeg ikke på premierefesten til Paradise Hotel?

 • Publisert: 13.03.2018, 11:48
 • Kategori: Blogg
 • Haha, jeg valgte å bruke PH-bildet fra 2016. Det er jo det eneste jeg er med på, ettersom at jeg var starter kun første året jeg var med. En liten funfact; da dette bildet ble tatt hadde jeg røket ut. Jeg måtte altså tilbake til hotellet for å møte alle for å ta bilde med de. Vi fikk selvfølgelig ikke snakke spill eller noe slikt, men det var superkos å se alle igjen ♥ Jeg står til venstre med Synøve og bitcher forresten.

  Hei og god morgen ♥ I går tok bloggingen mye lengre tid enn forventet, som resulterte i at jeg fant på unnskyldninger for å ikke trene. Det endte selvfølgelig opp med at jeg heller dro på butikken og handlet inn litt frukt før jeg tok kvelden. Det kjennes egentlig ganske greit, for nå har jeg mer enn nok energi til å fullføre en styrkeøkt. Jeg tenkte å skrive om den senere i dag, så følg med!

  Jeg åpnet snappen min i går slik at dere kunne stille meg spørsmål til "ukens spørsmål". Jeg hadde egentlig håpet på noen litt morsomme spørsmål, men 90% av spørsmålene som kom inn var hvorfor jeg ikke var på premierefesten til PH. Jeg har egentlig ikke noe mer spennende svar annet enn at jeg ikke orket. Jeg bor tross alt i Trondheim og det er ikke noe jeg følte for å delta på. Jeg vet ikke helt, jeg er bare ufattelig lei av PH. Jeg føler meg nesten unormal om vi skal sammenligne meg med resten av gjengen. Jeg var allerede lei da det gikk på TV liksom.. Jeg var heller aldri den som levde i PH-bobla, så det kan kanskje være derfor? Eller så kan det være for at jeg var med i 2016? Eller kanskje jeg begynner å bli voksen? Jeg håper ikke på sistnevnte, fordi det er jeg absolutt ikke klar for.

  Nei, for å være ærlig så fristet det mer å være hjemme med venner og trene. Jeg er kanskje litt sær, men livet er så mye mer enn pærrashit.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 13.03.2018, 11:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Mine favorittprodukter

 • Publisert: 12.03.2018, 21:51
 • Kategori: Skjønnhet
 • Affiliatelenker

  For noen uker siden fikk jeg en del produkter fra Bangerhead i posten som jeg nå har testet ut. Noen av produktene er jeg allerede fast bruker av, men noe prøvde jeg også for første gang. Produktene er sponset, men alt jeg skriver er ærlige meninger, just so u know ♥ Bangerhead har et veldig bredt utvalg og er genial for de som bor på plasser hvor de ikke har annet enn for eksempel Cubus. De har blant annet Anastasia Beverly Hills, bareMinerals, Estee Lauder og Lancome. Jeg fikk faktisk en følelse av å være på taxfree da jeg bladde gjennom produktene de hadde. Siden er verdt å sjekke ut hvert fall! 

  Joico K-Pak HER / Kératese oil HER

  Joico K-Pak​: Dette er en proteinrik kur som er veldig bra for skadet hår. Den har reddet håret mitt flere ganger etter litt for mye hjemmebleking. Jeg pleier å dusje håret med shampoo først, før jeg går ut av dusjen og tørker håret litt med et håndkle, så tar jeg i kuren og lar den virke i minst 5 minutter. Deretter skylder jeg den ut og avslutter med balsam. Håret er silkemykt etter en tur i dusjen med denne. Det står anbefalt at man ikke burde bruke den mer enn to ganger i uken, derfor kan det være lurt å ha noe annet som kan hjelpe håret ditt. Som for eksempel en olje.

  Kératese oil: Denne oljen har jeg brukt i over ett år og jeg er veldig fornøyd! Den er stiv i prisen (på tilbud nå), men verdt hver eneste krone om du spør meg. Det å ha platinablondt hår sliter på, spesielt når jeg bruker blåshampoo for å opprettholde den kalde fargen. Da er denne redningen + kuring innimellom. Om håret mitt er kjempeflokete etter dusjen tar jeg to pumper av denne i håret og kammer gjennom. Børsten bare sklir gjennom og flokene løsner seg helt! Den beskytter også mot varme, helt opp til 230 grader.

  Hårfjerningskrem HER

  Hårfjerning til ansiktet, har dere prøvd det før? Jeg er veldig fan av det, ettersom at det kun tar noen minutter og huden blir silkemyk etterpå. Jeg har aldri prøvd dette merket før, men det er det beste jeg har prøvd! De jeg har brukt tidligere har vært veldig sterke og de har svidd endel på huden min, men denne likte jeg. Den svidde ikke og den gjennomførte jobben med glans. Selv om man er jente så kan man ha mørk hårvekst i ansiktet, og da er hårfjerning genialt. Jeg har ikke akkurat mørke hår i ansiktet, men jeg, som alle andre har dunhår. Jeg synes sminken setter seg hundre ganger finere når jeg har fjernet dunhårene, det er derfor jeg tyr til hårfjerningskrem 🤗

  Estée Lauder foundation HER

  Dette er foundationen jeg har brukt det siste halvåret. Jeg gikk til innkjøp av den etter en anbefaling fra en leser faktisk. Jeg ble helt forelsket i den fra første stund og har brukt den siden da. Den er mattende, tynn i konsistensen, drøy i bruk og den dekker bra. Verste type foundation jeg vet om er de som er "kakete". Jeg liker heller ikke foundation som føles ut som en maske på huden. Det gjør hvert fall ikke denne! Det eneste minuset jeg har å si om den er at det ikke er med noe pumpe til den, så du må tømme rett fra flasken. Men jeg vet at man får kjøpt pumpe på blant annet Kicks, så det er ikke noe problem, det er bare jeg som er tiltaksløs. Jeg har min i farge 4N1 Shell beige.

  Concealer fra NYX HER

  Jeg vet ikke om dere har testet ut slike fargeconcealere før jeg? Jeg klikket den mest hjem for gøy, men det endte faktisk opp med at jeg likte den. Jeg ble positivt overrasket over hvor tynn den var i konsistensen. Jeg er heller ikke fan av tykke concealere skjønner dere. Jeg liker ikke når jeg virkelig må jobbe med et produkt for at det skal blende seg inn i huden. Om du er ny til dette med fargekorrigering så er det altså en teknikk man bruker for å fjerne blant annet rødheter, mørke ringer rundt øynene og blodårer. Det er egentlig en genial oppfinnelse! Det vil gjøre at man slipper å legge lag på lag med sminke for å oppnå full dekkevne. Det eneste minuset jeg har å si om paletten er at det ikke står forklart hva man skal bruke de diverse fargene til, men Google is your best friend right?

  Gul: dekker blåe spotter, for eksempel blåmerker eller blodårer. Jeg har brukt ganske mye av denne ettersom at jeg har endel blodårer rundt øynene som er tydelige.
  Grønn: brukes på urenheter, røde spotter
  Lilla: brukes om du har mye gultoner i huden, eller om du ser sliten ut. Perfekt om du er syk!
  Rosa: fjerner mørke ringer under øynene.
  De to siste fargene er "vanlige" concealere, så de kan du bruke som du vil! 

  Eyebrow brush HER

  Denne er ikke bare billig, men den er også laget av syntetisk hår! Jeg hadde allerede en eyebrow brush fra før, men jeg hadde lyst til å prøve en ny en. Etter at jeg fikk denne ble den gamle byttet ut, og nå er det denne jeg bruker fast. Det jeg liker godt med den er at den er myk og veldig god å jobbe med! Jeg synes bryn er kjempevanskelig så da er det utrolig viktig å ha gode produkter å jobbe med. Jeg bruker Anastasia Beverly Hills sin dipbrow sammen med denne kosten.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.03.2018, 21:51
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">2 kommentarer
 • Mandags knekken

 • Publisert: 12.03.2018, 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Hver eneste kroppsdel hos meg verker og jeg føler meg lite fresh til å oppdatere bloggen med bilder av meg selv. Mensen er også på vei og tiden før den kommer, samler kroppen min til seg alt vann som det overhodet er mulig. Det ble en veldig rar setning? Jeg går rundt og er tørst hele tiden og jeg blir bare mer og mer oppblåst og vannete. Da er det ikke akkurat fristende å ta bilder av seg selv, noe jeg vet at dere forstår.

  Dette våknet jeg til i dag;
  Om du ikke har en rotstol som jeg liker å kalle det, har du orden på livet ass:))


  Her er da trashet selv. Har vist noen blåmerker på leggene og ser jeg, ikke at jeg vet hva de kommer av men.

  Det var knekken å stå opp i dag og hvert fall å stå opp til rotet over her. Badet mitt så hundre ganger verre ut. Bare tanken av jobben jeg hadde foran meg fikk meg til å gi opp livet. Jeg sukket for meg selv, la meg i senga og spiste sjokolade med Solsidan på skjermen. Formen ble ikke akkurat bedre, så etter to episoder og litt banning for meg selv fikk jeg startet. Så nå dere, nå er jeg ferdig med absolutt alt. Jeg var så godt i gang med ryddingen at jeg bestemte meg for å shine hele kåken, så nå har jeg nytt sengetøy og rene gulv til og med. Jeg fikk også for meg at jeg ville ommøblere, noe som ikke gikk så bra som jeg hadde håpet på. Nå står senga midt i rommet og skrivepulten min er klemt i bakgrunnen. Stolen får jeg ikke plass til, så den står bare foran døra. Det er ingen som er velkommen på rommet mitt uansett, så jeg orker ikke å gjøre noe med det.

  Jeg skal straks fikse middag før jeg fyker avgårde på trening. Det frister ikke i det hele tatt, men om formen skal bli bedre vet jeg at det kommer til å hjelpe. Dessuten kommer jeg til å være kjempeglad for det i morgen når jeg våkner!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.03.2018, 17:15
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Dette betyr utrolig mye for meg

 • Publisert: 12.03.2018, 13:20
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere 💛 Jeg aaner ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget, så jeg kan bare fortelle det jeg tenker akkurat nå. Jeg er irritert på meg selv for at jeg glemte å ta bilder på lørdag. Det eneste bildet jeg tok er det under her liksom.. Men jeg gjorde noe veldig gøy, og det var at jeg ble filmet! Jeg er litt usikker på når det er ferdigklipt, men jeg kommer mest sannsynlig til å dele det her på bloggen, så får dere et enda større innblikk i hvordan jeg er som person.

  Bodyen min er fra Ebay og skjørtet og smykkene er fra HM.

  Jeg fikk forresten inn en nydelig kommentar tidligere i dag; du er sånn seriøst favorittbloggeren min, skulle så gjerne ønske du blogget oftere!

  Det er kanskje bare en kommentar for deg, men for meg betyr det ufattelig mye. Det er lenge siden jeg har fått høre at jeg er favorittbloggeren til noen, og jeg synes det er like stort hver eneste gang. Tenk deg hvor mange bloggere det finnes og det at lille meg er favorittbloggeren til noen andre er veldig stas for meg. Spesielt når det finnes så mange flinke bloggere der ute. Jeg vet at bloggingen min ikke har vært slik den har vært tidligere, noe jeg er skuffet over. Jeg har bare mistet masse motivasjon og det er synd fordi jeg liker egentlig å blogge. Derfor hjelper slike kommentarer mye. Tidligere denne uken fikk jeg også en kommentar på at det virket som at jeg ikke hadde like mye motivasjon som før, fordi det kom kortere innlegg og unnskyldninger for at jeg ikke har blogget. Så denne personen la igjen tips til hva jeg kunne blogge om, for å hjelpe meg. Hvem gjør slikt liksom? Herregud, dere er så gode 💛

  For å være ærlig så har jeg tenkt at det er absolutt ingen som bryr seg om at jeg blogger lite, eller om jeg ikke oppdaterer en dag. Jeg har på en måte dratt meg selv ned litt ekstra og tenkt at det er lite vits å stresse sånn med bloggen når ingen bryr seg. Men nå ser jeg at dere gjør det, så jeg skal seriøst skjerpe meg og slutte å tenke som jeg har gjort tidligere. I går for eksempel var jeg hos Marte hele dagen og det eneste vi gjorde var å ligge på sofaen, noe jeg følte ikke var så bloggvennlig. Men hva er det som er bloggvennlig? Det er vel helt vanlig å ligge på sofaen en hel søndag og bare slappe av. Jeg tror ikke at dere forventer at jeg skal gjøre noe spesielt bare for at jeg er blogger, det håper jeg i alle fall ikke fordi livet mitt er ikke akkurat det mest innholdsrike. Poenget mitt er at jeg tror det er bedre at jeg faktisk oppdaterer fremfor å ikke gjøre det. Det er vel mer gøy å følge en blogg som har jevnlige oppdateringer (selv om de ikke er så spennende), enn en som ikke deler noe i det hele tatt. Eller?..

  Nå ble det plutselig enda et innlegg om hvorfor jeg ikke har blogget, noe som egentlig ikke var intensjonen min med dette innlegget. Jeg ville bare gi dere en ordentlig forklaring og fortelle at nå er jeg tilbake for fullt 🤗 Jeg driver å svarer på ukens spørsmål forresten, så om det er noe du lurer på kan du enten sende meg en snap på Henote94 eller legge igjen en kommentar. Svarene kommer i morgen tenker jeg 💛  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 12.03.2018, 13:20
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Hvordan skal dette gå?

 • Publisert: 10.03.2018, 16:03
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Hei alle sammen 💜 Jeg klare å sove over alle vekkerklokker i dag (rundt 20 stk), så jeg har det veeeldig travelt akkurat nå. Akkurat nå står jeg og blogger fra mølla. Planen var egentlig å trene styrke, men jeg rekker det seriøst ikke. Ikke har jeg spist særlig heller, og da er det umulig å få gjennomført en styrkeøkt. Irritert på meg selv er jeg også, fordi jeg slengte på meg en bomulltights som det selvfølgelig er helt jævlig å løpe i, men fullføre, det skal jeg!

  Morgenkåpe HER (den er på halvpris!!)

  Planen er å dra ut i dag, noe jeg gleder meg til! Woho 😍 Jeg har tusen ting å gjøre når jeg kommer hjem og jeg må kjøre hjemmefra 1830, ferdigfikset. Ikke vet jeg hva jeg skal ha på heller, så jeg er spent på hvordan det går. Ønsk meg lykke til a 💜  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 10.03.2018, 16:03
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Årets første leg day

 • Publisert: 09.03.2018, 19:48
 • Kategori: Trening
 • Affiliatelenker

  Hei og god helg mine fine ♥ I dag var jeg faktisk på trening! Faktisk, fordi jeg har ikke trent på 3 (!!!!) uker, noe som er sykt til å være meg. Det ble bare lettere og lettere å droppe treningen desto flere dager som gikk.. Jeg kan love dere at det er mye vanskeligere å komme seg på trening første dagen etter en pause, enn å komme seg på trening etter fire dager på rad. Jeg er hvert fall nøgd med at jeg dro og nå er det fullt kjør fremover. Som jeg har nevnt før, vil jeg begynne å trene styrke igjen. Så nå har jeg fullført årets første leg day. Det var jævlig, men ikke i nærheten av hva jeg trodde det kom til å bli. Jeg tror og håper at jeg kommer til å forelske meg i styrketrening igjen.

  Lets talk about my workout;

  Jeg må bare skryte av denne tightsen først. Ikke bare er den perfekt å løpe med, men den var også perfekt til styrke. Jeg har faktisk ikke noe negativt å si om den, og Stronger fortjener virkelig litt skryt! Utseendemessig; den er kjempefin, gir rumpa et løft og den er ikke gjennomsiktig. Sistnevnte er spesielt viktig for meg når jeg har leg day, (ettersom at gutta tror det er innafor å glane deg opp i rasshølet). Treningsmessig; den glir ikke ned, sitter som et skudd og den er behagelig. Jeg har lenge irritert meg over tightser som sklir ned bare man setter seg ned på huk. Trening er tungt nok i seg selv, men man trenger ikke å gjøre det tyngre ved å ha på tightser som man må dra opp hvert 10ende sekund. Du får hvert fall kjøpt den HER og om du synes at den er litt mye så finner du samme tights HER i grå og HER i svart. Bare et tips ♥

  Så over til økta;
  Jeg startet med oppvarming på mølla. Jeg er på mølla til jeg er varm, men aldri under 10 minutter. Deretter aktiverte jeg rumpa med noen rumpeøvelser på bakken. Det er noe jeg anbefaler alle å gjøre, om du ønsker best mulig kontakt med rumpa gjennom hele økten. Dessuten er dette også trening, så det hjelper deg mot målet om å få drømmerumpa.

  Her er to rumpeaktiveringsøvelser jeg gjør, men det er bare å søke "glute activation" på Youtube så vil du finne utallige du kan velge mellom. Det viktigste er å finne øvelser hvor du kjenner at det river i rumpa, men du må også like å gjennomføre dem.

  Så over til selve styrkedelen;
  Jeg liker å kombinere leg day med noen skulderøvelser (i dag ble det bare én). Jeg har også delt opp leg dayen, slik at det ikke er så mange øvelser å gjennomføre, men dette er opp til hver enkelt. 

  Knebøy: 3 sett med 8 repetisjoner
  Skulderpress: 3 sett med 12 repetisjoner
  Sumo squat: 3 sett med 10 repetisjoner
  Kick back kabel: 3 sett med 10 repetisjoner
  Leg-extension i maskin: 3 sett med 12 repetisjoner
  Pull through: 3 sett med 15 repetisjoner
  Legpress: 10, 8, 6 repetisjoner

  Jeg avsluttet med legpress og før jeg i det hele tatt startet øvelsen, var beina mine helt ødelagt. Det ble derfor nedtrapping på repetisjonene. Ellers liker jeg å veksle mellom 8-15 reps. Jeg tar som regel 8 reps om jeg løfter tungt, men om jeg har lette vekter tar jeg opp til 15 reps. På for eksempel pull through synes jeg at jeg får mer kontakt med rumpa om jeg har lettere vekt på, og tar flere reps. Har jeg for mye vekt på, får jeg aldri fullført øvelsen 100 prosent fordi den tunge vekta drar meg tilbake. Jeg liker best å trene styrke uten sko, og da er det fort gjort at det skjer.

  Håper dere likte dette innlegget! Er det noe du lurer på eller ikke forstår, er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 09.03.2018, 19:48
 • Kategori: Trening
 • #comments">4 kommentarer
 • Når det er på tide å gjøre det slutt med kjæresten sin

 • Publisert: 09.03.2018, 13:19
 • Kategori: Blogg
 • 1. Du vil ikke være singel. Du vil ikke slå opp fordi du vil ikke ende opp alene, men er det ikke bedre å være singel enn ensom i et forhold? Dersom du sier deg fornøyd med et dårlig forhold fordi du rett og slett er avhengig av å ha en annen person, mister du muligheten til å finne den rette. Jeg skjønner at det er "trygt og godt" å ha noen, men et forhold skal gi deg mye mer enn det. Det skal gi deg sommerfugler, det skal gi deg følelsen av at "shit dette vil jeg ha livet ut" og sist men ikke minst, det skal gi deg motivasjon og glede. Det skal ikke kun gi deg noen å snakke med fordi du er redd for å være alene. Det er det man har venner til, så bruk dem for det de er verdt! Dessuten bør alle lære seg å trives i eget selskap.

  2. Ingenting er bra nok. Du opplever at personen trykker deg ned, dømmer deg og ler av deg. Du prøver alt for å "please" personen, men det er ingenting som er godt nok. Akkurat dette er skummelt fordi over tid vil man miste selvtilliten, aldri bevisst, men plutselig sitter du der uten personlighet. En kjæreste er en som kommer utrolig tett på deg, derfor er det viktig å finne en som løfter deg opp, gir deg motivasjon og er der for deg døgnet rundt. Kjæresten din skal være en støttespiller, ikke en motspiller.

  3. Du har mistet deg selv. Ta et skritt tilbake og tenk på hva du har gjort de siste månedene/årene. Har du jobbet mot drømmene dine, gjort ting du synes er gøy? Har du sagt fra når ting har gått for langt? Har du stått opp for deg selv? Har du sagt nei til ting du ikke synes er greit? Ikke? Nok et varseltegn. Det er utrolig viktig å stå opp for seg selv, uansett om det "bare" er til kjæresten. Jeg skjønner at man er forelsket og endelig fått personen man alltid har hatt lyst på, men man må fortsatt ha grenser. Dessuten er det ingen som vil være sammen med en nikkedukke. Ikke bli den kjedelige uten personlighet og hvert fall ikke la kjæresten din gjøre deg til en.

  4. Alt kjæresten din gjør, irriterer deg. Ting som aldri plaget deg tidligere, blir plutselig like irriterende som smatting, barn som skriker og fulle mennesker. Du klarer nesten ikke å være i samme rom som kjæresten din, når personen gjør disse tingene. Det går deg på nervene og du kjenner at det koker inni deg. Akkurat det, er et godt tegn på at du er sammen med feil person.

  5. Du blir behandlet dårlig. Du vet at de handlingene kjæresten din gjør mot deg ikke er rett. Tanker som at "enda en løgn, h*n er sikkert med en annen.." blir hverdagskost for deg. Om tankene kommer av at kjæresten din har begått tillitsbrudd som utroskap og løgner, må du gjøre det slutt. Det er ingen som fortjener å være i et slikt forhold, og det blir bare verre og verre desto lengre du venter.

  6. Du finner på unnskyldninger. Og ikke nok med det, du irriterer deg over at vennene dine legger seg bort i forholdet ditt. Husk at vennene dine har vært der hele veien, og når de begynner å tvile på kjæresten din er det ikke uten grunn. Kjærlighet gjør blind, det er ikke bare tomme ord, det er faktisk sannhet i det. Bare det at du må forsvare kjæresten din hele tiden er et varseltegn. Slutt å lyv til familie og venner, det er ingen som kjøper det unntatt deg selv. Her må man åpne øynene å innse at man er i et dårlig forhold. Gjør det slutt!

  7. Du kjeder deg. Ting er ikke spennende lengre, og dere gjør kun de samme tingene. Jeg vet at etter en stund så dabber spenningen av, men da er det viktig å pleie forholdet. Ikke la det gå over og si deg fornøyd med at dere ser på TV og spiser god mat sammen, dag inn og dag ut. Før du vet ordet av det har kjæresten din endt opp med å bli mer en venn, enn en du er tiltrukket av.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  19 kommentarer
 • Publisert: 09.03.2018, 13:19
 • Kategori: Blogg
 • #comments">19 kommentarer
 • Bildene som ikke kom på bloggen #6

 • Publisert: 08.03.2018, 20:24
 • Kategori: Humor
 • Nå er det lenge siden jeg har delt stygge bilder av meg på bloggen, så mappa mi begynner å bli ganske full. Jeg har så mange støgge bilder fra alle shootene jeg har hatt de siste månedene, så vi kan begynne med de som ikke er så alt for gamle;
  Her er da meg som ikke kan noe med teknologi:) Jeg tar alltid minst tre slike bilder når jeg stiller inn kameraet. Gøy for dere da;)

  Så kan jeg nevne en samtale jeg og søsteren min hadde før vi skulle ut å ha en shoot til bloggæn;

  Meg; Ey søs, kan vi gå ut å ha en liten shoot? Har nå klær æ må vis frem. 
  Søs: Ja, men e det så lurt å gå på glattisen i høyhæla?
  Meg: Ja herregud, har da gått med høyhæla på byen dritings, e da easy herre

  Reality;

  Meg; faen at du hadd rett ass
  Søs; Hahaha det har æ alltid, skal vi fortsett eller?

  Meg; Ja, skal bare sett mæ ned å drit først;

  Hahahah jeg har egentlig bra humor, I promise


  When filter can't help u


  Her kan man nesten kjenne smerten jeg føler for den grusomme vinteren  Er det bare meg, eller går ansiktet mitt i ett med halsen? 

  Dette er egentlig ikke så ille, men måtte nesten redde meg inn litt hahaah

  Håper du lo litt 🤓  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 08.03.2018, 20:24
 • Kategori: Humor
 • #comments">2 kommentarer
 • Tidenes rareste dag

 • Publisert: 08.03.2018, 15:10
 • Kategori: Blogg
 • Hei og hopp 💜 Beklager for mitt lille fravær i går, men jeg hadde ingenting å komme med. Jeg sov store deler av dagen, så litt på serie, før jeg duppet til igjen. Tidenes rareste dag på lenge! Jeg aner ikke hvor det kom fra, men jeg er i alle fall uthvilt nå.

  Jeg er hjemme for første gang på tre uker (sett bort fra noen småturer her og der), så nå må jeg en tur på postkontoret. To av pakkene som jeg skal hente, aner jeg ikke hva er og det er alltid like spennende. Haha, små gleder i hverdagen!

  Ellers må jeg gjøre kjedelige ting som å pakke ut av alle baggene som ligger slengt rundt omkring, og vaske unna mye klær. Ush  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 08.03.2018, 15:10
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Oppskrift på enkel og sunn vegetarwok

 • Publisert: 06.03.2018, 20:15
 • Kategori: Sunne mattips
 • På vei hjem fra sykehuset i dag, fikk jeg plutselig for meg at jeg hadde lyst til å lage middag til meg og Marte. Er det noe jeg aldri lager så er det nettopp det, derfor var jeg naturligvis helt blank da jeg sto der i butikken. Etter hjelp fra snapchat-familien min ble det wok valget falt på. Takk for alle innspill 💜 Snappen min er Henote94 om du ønsker å følge meg!

  Som jeg har nevnt tidligere prøver jeg å kutte ned på kjøtt, så jeg kjørte litt freestyle på butikken i dag. Jeg prøvde å se for meg hva som var godt sammen og jeg nailet oppgaven 👏 Woken endte opp med å bli kjempegod, så kanskje noen av dere ønsker å teste den ut.

  Det du trenger er;

  💎 1 pose med wokgrønnsaker

  💎 1 pakke med bønner (Google anbefalte salatbønner)

  💎 1 pakke eggenudler (du kan bruke hvilke du vil)

  💎 2 pakker med mild currysaus

  og selvfølgelig PM 💜👆😚

  Det er kjempelett å lage! Jeg kokte først nudlene før jeg woket grønnsakene. Deretter tømte jeg ut vesken i bønnepakken før jeg slengte de sammen med grønnsakene. Til slutt tok jeg i nudlene sammen med sausen, og voilà! You are done.

  Faktisk så synes jeg det var bedre med bønner fremfor kylling i woken. Kylling blir fort tørt, mens bønner er mer saftig og har mye mer smak. Anbefales på det sterkeste! Woken er både god og sunn. Gjerne snap meg om dere tester den ut, det er alltid like gøy 😚

  Og gjerne gi meg tilbakemelding på om dette er noe dere synes er gøy at jeg blogger om. Jeg deler jo aldri matoppskrifter av den enkle grunn at jeg er meget enkel i matveien. Men jeg kan selvfølgelig dele mer av hva jeg spiser om det er ønskelig!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 06.03.2018, 20:15
 • Kategori: Sunne mattips
 • #comments">9 kommentarer
 • Naturlig look

 • Publisert: 06.03.2018, 12:39
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere 💜 Jeg våknet av meg selv i 9-tiden og etter å ha hevet innpå med litt kaffe begynte jeg å fikse meg. Jeg bestemte meg for en ganske naturlig look, altså jeg droppet både vipper og extensions. Jeg vet ikke helt om jeg liker det, men jeg skal hvert fall begynne å gå slik som dette, fremfor som et totalt dass. Det er liksom ikke noe mellomting med meg. Jeg pimper meg enten helt opp, eller så går jeg rundt som en søppelbøtte. Her snakker vi flokete hår, pappas fleecejakke og joggebukse.

  Jeg har en time på sykehuset klokken 12.40, og siden det var så fint vær bestemte jeg meg for å gå fremfor å ta bussen. I følge Google maps ville det ta meg 50 minutter å gå, men jeg beregnet en time for å være sikker. Etter å ha kommet halvveis innså jeg at klokken var 10.40 da jeg gikk og ikke 11.40, haha... Jeg er så fjern, spesielt på morgenkvisten. Det gjorde egentlig ikke så mye for jeg brukte langt over en time på turen. Jeg tenkte at siden jeg er født og vokst opp i Trondheim trengte jeg da ikke å følge kartet.. Vel, jeg gikk meg bort flere ganger så jeg har konkludert med at retningssansen min ikke har blitt bedre.

  Se så fint det er i Trondheim i dag da 😍

  Nå roper de på meg her, så vi får heller snakkes senere 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 06.03.2018, 12:39
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?

 • Publisert: 05.03.2018, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker

  I det siste har jeg merket at jeg er et skikkelig vanemenneske. Jeg trodde egentlig ikke at jeg var det, men de eneste nettsidene jeg har handlet fra de siste månedene er Nelly og Junkyard. Er det en plass jeg aldri handler så er det på Ginatricot. Grunnen til det er at den butikken ligger i byen og når jeg er på shopping er jeg som regel kun på et kjøpesenter som ikke har den butikken. Noe jeg ikke har tenkt på er at jeg kan netthandle fra siden. Jeg har alltid likt Gina på grunn av deres brede utvalg, men også at de er så billig! Her er mine favoritter for øyeblikket; 

  1. HER / 2. HER / 3. HER

  Blå er en av mine nye favorittfarger om du ikke forsto det. Den første jakken synes jeg er så fin, den gir meg kongelig-vibe av en eller annen merkelig grunn. Dongerijakka er veeeldig meg, jeg digger ryggen! Details is everything 💎

  1. HER / 2. HER / 3. HER

  Heh, kun ripped jeans, kom det som noe sjokk? Noe som alltid er viktig for meg når jeg skal kjøpe jeans, er at rumpa ser bra ut og utifra modellene ser det ut som at alle disse tre jeansene gir deg bra rumpe. Spesielt nummer tre!

  1. HER / 2. HER / 3. HER

  Jeg er veldig glad i t-skjorter med en kul tekst på, og jeg ble faktisk overrasket over hvor stort utvalg Ginatricot hadde. Du finner flere slike t-skjorter HER.

  1. HER (den er på kjempetilbud!!) / 2. HER (også på tilbud) / 3. HER

  1. HER / 2. HER / 3. HER

  Nummer 1 og 3 er kanskje litt enkel, men ryggen på begge to er til å dø for! SÅ FIN 😍 Ellers elsker jeg nummer 2, jeg har virkelig en greie for glitter 💎

  Har du en nettside du kan tipse meg om? 😚  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 05.03.2018, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • Hvordan blir jeg så brun?

 • Publisert: 05.03.2018, 12:28
 • Kategori: Anbefalninger
 • Jeg får alltid spørsmål om brunfargen min, da spesielt hvordan jeg blir så brun. Det er egentlig ikke noe hokus pokus, annet enn at jeg tar solarium og bruker kremen som jeg har vist over her. Det er den beste solariumskremen jeg har prøvd, den gir deg virkelig en boost på brunfargen din. Jeg ble faktisk sjokkert over skillet jeg fikk da jeg prøvde den første gangen. Til vanlig bruker jeg å ta solarium i 25-30 minutter, men etter at jeg begynte å bruke denne er det mer enn nok med 10 minutter. Jeg har faktisk ikke turt å ta lengre, ettersom at kremen er så sterk. Den brenner nesten på huden, så her må man være forsiktig!

  Jeg vet dessverre ikke hvor man får kjøpt den, ettersom at det er søsteren min sin, men i følge hun får du kjøpt den på betjente solarium ☀ Om ikke så kan du prøve Google.

  Er det noe mer du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar 🤗  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 05.03.2018, 12:28
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">9 kommentarer
 • Evig søndag

 • Publisert: 04.03.2018, 21:37
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Kosekjole HER

  Jeg har gått rundt i denne kosekjolen i hele dag. Det er egentlig Marte sin, men jeg tror faktisk at jeg må investere i en selv. Den er helt perfekt å ha på en søndag, behagelig er den også! Den har litt annerledes farge i virkeligheten enn på Nelly sine sider, men det er vel ikke noe nytt. Alle som har handlet fra Nelly har opplevd det tenker jeg. Jeg liker likevel fargen veldig godt. Fullstendig klar over at jeg ser superdupersliten ut, men hvem er ikke det på en søndag da, heh..

  Vi har akkurat spist nachos med 71 grader nord på TVen. Jeg blir alltid så fascinert av den serien, og nesten litt irritert av å tenke på at vi er for dårlig til å utnytte den fine naturen vi har. Jeg kjenner også på misunnelse på alt de har fått opplevd gjennom konkurransen, virkelig et minne for livet som de selv sa så pent. 

  okei bye  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 04.03.2018, 21:37
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Hva kler jeg best? Kort eller langt hår?

 • Publisert: 04.03.2018, 14:31
 • Kategori: Håret mitt
 • Hei alle sammen ♥ Håper formen til dere som var ut i går er fin og at angsten ikke dreper dere. Om det er tilfellet føler jeg virkelig med dere. På søndager er jeg alltid sjeleglad for at jeg ikke valgte å dra ut, så i dag angrer jeg meg ikke for at jeg ikke var ute i går. Likevel vil jeg begynne å dra ut igjen. Alle helgene i 2018 har så og si vært helt like, sett bort fra den ene helgen jeg var ut. Jeg trenger litt forandring kjenner jeg, fordi det blir kjedelig i lengden.

  Uansett, jeg har lett frem bilder av meg selv med langt og kort hår, altså mitt naturlige hår. Jeg har oftere kort hår enn langt hår på bloggen faktisk, men det er kanskje ikke noe dere tenker over ettersom at jeg alltid har håret oppsatt. 

  Short hair;

  Long hair;

  Personlig så mener jeg at jeg er finere med langt hår. Jeg har et veldig bollete-ansikt, så jeg har alltid følt at det korte håret mitt har fremhevet det. Men nå har det blitt så langt at jeg føler det ikke slik lengre. Eller det er ikke akkurat langt, men det er lengre enn hva det tidligere har vært (da nådde deg meg ikke til skuldrene en gang). Jeg ville heller ikke vise meg uten extensions for jeg følte meg så stygg, men det har heldigvis gått over. Nå kan jeg godt vise meg uten. Egentlig så er jeg glad jeg har muligheten å bytte mellom kort og langt hår, noe jeg aldri trodde jeg kom til å bli. Tidligere har jeg alltid misunnet de som har hatt langt hår naturlig, men de har jo faktisk ikke muligheten til å bytte lenger på håret.

  Hva synes du at jeg kler best?  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  35 kommentarer
 • Publisert: 04.03.2018, 14:31
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">35 kommentarer
 • Kjipeste lørdagen på lenge

 • Publisert: 03.03.2018, 19:08
 • Kategori: Blogg

 • smile læææl

  Heia ♥ Jeg kom nettopp inn døren hos Marte og skal sove over her i natt sammen med Lindis. Jeg har sovet så mye borte de siste ukene at jeg husker faktisk ikke sist jeg sov hjemme 😅 Det er veldig digg da! Jeg har alltid syntes at det har vært best å være borte, så ordtaket "borte bra, hjemme best" passer absolutt ikke meg. Vi har handlet inn til speltlompepizza som vi straks skal begynne på. Ellers blir det en veldig trist lørdag ettersom at jeg verken får alkohol eller smågodt. Visste dere at jeg kun har vært ute én gang i hele 2018 og at det er hele seks uker siden? Jeg har valgt det selv og det har vært veldig digg, men da har jeg i alle fall hatt smågodt å kose meg med. Men siden jeg var tidenes idiot forrige søndag og inngikk en godteavtale med Lindis (som er verdens strengeste) så har jeg ingenting digg å knaske på i kveld. Jeg har hvert fall funnet ut at slike avtaler fungerer ikke for meg, for jeg må faktisk ha noe å se frem til om jeg skal klare å være sunn i ukedagene. Det er heldigvis kun sju dager til 9.mars og etter det skal jeg fortsette med å holde meg til junk i helgene.

  Har jeg snakket om noe annet enn hvor kaldt det er og hvor avhengig jeg er av smågodt de siste dagene egentlig? Haha... Jeg håper dere koser dere masse i kveld og at ingen har godteavtale fordi det unner jeg ingen 😭  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 03.03.2018, 19:08
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Følelsen av å ikke være bra nok

 • Publisert: 03.03.2018, 11:57
 • Kategori: Personlig
 • Jeg fikk ikke sove i natt så derfor stalket jeg min egen blogg. Er det normalt egentlig? Uansett, jeg kom over et veldig nakent innlegg som jeg ikke skjønner at jeg turte å dele, men det fikk meg også til å tenke. La oss dykke litt i arkivet;

  Innlegg skrevet 15.09.17

  Du kjenner følelsen. Den irrasjonelle følelsen av å ikke være bra nok. Du vet innerst inne at det ikke stemmer. Men du blir aldri pen nok, flink nok, tynn nok. Selv om du trodde du var over den fasen, så er det èn ting som virkelig får deg til å havne på bunn igjen. Èn gutt. En spesiell gutt. Og han vil ikke ha deg. Fornuften sier at selvfølgelig er du bra nok. Selv om han ikke vil ha deg så betyr ikke det at det er noe galt. Du vet det. Men stemmen i hodet sier noe annet. Du leter febrilsk etter å finne noe du kan gjøre annerledes, noe han ville likt. Stalker jenter han henger med eller liker bildene til. Hva gjør de som gjør at han vil være med dem?

  Om du ikke vil ha meg på den måten så kan vi da være venner? Eller var jeg bare en du kunne leke med? Hadde jeg ingen verdi for deg? Jo selvfølgelig hadde jeg det - skyter fornuften inn. Nå er det fornuften som snakker. Du holdt meg jo stolt i handa og sa masse fint. Mye mer fint enn det jeg sa tilbake. Så en viss verdi måtte jeg ha hatt. Men hvorfor gikk det over? Hvorfor fikk jeg aldri en forklaring på hva som egentlig skjedde? Hvorfor kunne du ikke bruke noen minutter av den verdifulle tiden din på å gi meg en forklaring - slik at jeg kunne legge det hele bak meg? Kanskje du liker det, kanskje det er det som får deg til å sove godt om natta.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå ligger jeg her igjen, og tenker på deg. Jeg tørker en tåre fra tastaturet, før jeg skriver videre. Jeg ser meg selv utenfra, den triste jenta som sitter i senga og prøver å kjempe fra seg ensomheten. Mens jeg, jeg irriterer meg over at jeg sitter her igjen og tenker på deg. Jeg føler meg dum som bruker så mye tid på deg, mens du, du kunne ikke ofret en tanke en gang. Mest av alt er jeg tom, helt tom.

  Alt jeg vil er å våkne og aldri tenke på deg igjen....

  Det er et nytt år og jaggu er det vinter også, og gjett hva? Jeg kan ikke huske sist jeg tenkte på deg og det er jævlig digg! Jeg ble nesten trist av å lese teksten over her fordi jeg husker hvor vondt jeg hadde det på dette tidspunktet. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri ville komme meg videre, men før man vet ordet av det så har man det, bare sånn helt uten videre! Det er så rart å tenke på fordi det kjennes så fjernt ut. Enn at jeg faktisk ikke har lagt merke eller tenkt noe over det de siste månedene. Det bare gikk over, helt uten videre.

  Det har satt sine spor selvfølgelig, men det gjør all motgang man møter så det kommer man seg ikke unna uansett. Jeg ville bare dele det med dere for å kanskje gi et lite håp til dere som sitter i en slik situasjon akkurat nå. Jeg vet veldig godt hvordan det føles, man blir spist opp innvendig og det føles ut som kroppen slutter å puste. MEN trust me, det går over! Tiden leger virkelig alle sår.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 03.03.2018, 11:57
 • Kategori: Personlig
 • #comments">5 kommentarer
 • New in + rabattkode til dere

 • Publisert: 02.03.2018, 11:28
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  God morning beautiful ☀️

  Jeg skjønte ingenting da jeg våknet i morges. Det siste jeg husker er at jeg så på Game of Thrones og før jeg vet ordet av det våkner jeg av solstek rett mot ansiktet mitt. Jeg har altså sovnet på sofaen i natt. Jeg har sovet godt i alle fall, haha.

  Jeg har brukt morgenen min på å klikke hjem noen nye favoritter fra Junkyard. Det ble en veldig fargerik handlekurv. Viktig med litt farge i denne triste årstiden 😉 Her er i alle fall linker til alt jeg har klikket hjem;

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tights HER

  Denne tightsen har jeg allerede i svart og jeg har siklet etter den i burgunder helt siden jeg klikket den hjem for et halvt år siden. Junkyard har endelig fått den inn i burgunder, så her sitter det en ganske fornøyd henote. Tightsen er ikke bare sykt fin, men den er også kjempefin på! Den gir deg også fin rumpe.

  Bukse HER

  Denne har jeg også siklet etter siden den kom inn på Junkyard og da jeg så at de hadde fått inn størrelsen min måtte jeg bare klikke den hjem. Den finnes også i flere farger om dette ikke er helt deg. Det som jeg liker så godt med slike bukser er at de ikke bare er behagelig å ha på, men den er også fin nok til å bruke på byen. Perfekt for en person som meg som hater å bruke jeans. Bare se for dere buksa her sammen med en hvit topp, hvite sneakers, store sølvøreringer og to cornrows 😍

  Adidasjakke HER

  ææææh, denne klikket Maiken seg hjem i går og jeg MÅTTE bare ha den selv! Fyfaen for en fin og fet farge!!  

  Adidasjakke HER

  Dette er samme model som den over her og jeg måtte virkelig holde meg i tøylene for å ikke klikke den hjem i alle fargene haha.. Men svart er noe man alltids trenger :-) Jeg synes denne modellen er såå fin, spesielt ryggen. Viktig med smådetaljer.

  Som dere ser er jeg en sucker for chilleklær, derfor er Adidas genial for det er samtidig fint! Man kan bruke det uten å se ut som tidenes slask. Jeg vet at Adidas er litt dyrt i forhold til hoodies fra for eksempel Bikbok, men Adidas har kvalitet. Jeg har sluttet å handle slike klær fra billigkjeder fordi de blir stygge etter to vask og for meg som vasker klærne mine litt for ofte er det en dårlig investering. Adidas derimot holder seg bra. Ingenting jeg har fra det merket er utvasket og det eneste som kan få meg til å kaste plagg derfra er om jeg har "brukt de opp".

  Ny måned = ny rabattkode til verdens beste lesere. Handler du for over 500 kroner får du 15% rabatt om du skriver inn HENRIETTEO15 😚 Koden er gyldig helt frem til 31.mars, men om du er keen på noen av produktene over anbefaler jeg deg å handle fort. Spesielt burgunder tightsen, den er veldig populær! Koden er gyldig på alt unntatt salg, deal og kampanje.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 02.03.2018, 11:28
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">1 kommentarer
 • Rockin' the 90s

 • Publisert: 01.03.2018, 22:21
 • Kategori: Outfit
 • Affiliatelenker


  Kjole som jeg brukte som genser HER / Jakke HER / Boyfriend jeans HER / Sko HER 

  Alt unntatt jakka er faktisk på tilbud så her er det bare å shoppe i vei girls 😍  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 01.03.2018, 22:21
 • Kategori: Outfit
 • #comments">7 kommentarer
 • Nå er det nok klaging

 • Publisert: 01.03.2018, 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Kjole HER

  Hola chicas 😚

  I går før jeg la meg planla jeg egentlig å dra på trening da jeg sto opp, men siden gradestokken viste 16 minusgrader ble jeg liggende inne istedenfor. Etter litt snakking med jentene om helgas planer fikk jeg for meg å sminke meg. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, så det hjalp litt på selvfølelsen faktisk. Jeg har gått rundt som et dass og følt meg skikkelig dårlig de siste dagene, og da hjelper det faktisk å ta seg en dusj og stelle seg litt. Senere kom Maiken til meg og etter å ha drøyd i flere timer gikk vi ut for å ta litt bilder. Det ble ikke helt som jeg så for meg, men igjen så er det umulig å få til bra bilder når man fryser i hjel før man har startet shooten.

  Det første Maiken sa til meg da hun kom var "du må virkelig haaat vintern du og bloggleseran dine har hvert fall fått det med sæ så my som du har whina om det" Haha, jeg mener ikke at jeg har klaget så mye om hvor kaldt det er?? men igjen så glemmer jeg alltid hva jeg faktisk har blogget om. Vi kan si det slik at det er nok klaging fremover, det er kaldt og sånn er det bare. Ferdig med den saken!

  Det ble endring i planene forresten, så nå henger vi hos Lindis ♥ Jentene sitter og jobber med skole, mens jeg jobber med bloggen. Digg at jeg slipper å være alene hvert fall! Dagens outfit kommer på bloggen litt senere i kveld 💋  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 01.03.2018, 17:16
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Questions lately

 • Publisert: 01.03.2018, 11:22
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Har du tenkt på hvordan porno fremstiller sex? Hvordan forventninger det skaper og hvordan menneskene i pornobransjen har det? Det er nemlig gode grunner til å være mot porno generelt, uavhengig om man er i et forhold eller er singel :) Jeg har ikke tenkt annet på det enn at det er synd at noen av gutta tar etter det og tror at det er slik (sorry for å være så direkte) klitoris skal behandles. Men så tenker jeg også at folk må skjønne at det er film og fantasi. For å sette den på kanten; en bileksplosjon på film er 10 ganger større enn i virkeligheten, om ikke hadde det vært kjedelig å se på. Alt er jo overdrevent på film og det burde alle ha i bakhodet om de ser på porno eller Die hard. Ellers må jeg bare nevne at jeg kan alt for lite om pornobransjen til å uttale meg om hvordan de har det. Det har aldri vært noe som jeg har syntes har vært interessant, så jeg har liksom ikke satt meg så særlig inn i det.

  Siden du vant Miss paradise, har du vært i Mexico under innspillingen? 🙂 Nei, det har jeg dessverre ikke!

  Hva er din ærlige mening om årets Paradisegjeng? For å være ærlig så har jeg ikke sett på noen av portrettene 😶 Jeg har vært så lei av pærra at jeg har sett på det som tiltak haha.. Ironien i at jeg svarer på alle disse spørsmålene om Paradise a, men det er litt annerledes synes jeg. Det er aldri tiltak å svare på spørsmålene deres ♥

  Hvor er jakka fra? Den er fra Junkyard og du finner den HER. Jeg elsker den!

  Hvor gammel var du da du startet med BH? Jeg startet vel sånn smått med det i femteklasse, ikke det at jeg trengte det men. Jeg mener at jeg begynte å bruke det fast utover det året. Det var i alle fall kjempeflaut om jeg glemte å bruke BH en dag, LOL.

  Har du hatt dyr? Ja. Vi har hatt to kaniner som døde for noen år siden, så har vi en katt som lever i dag ♥ Hun heter Sussi og er verdens mest irriterende katt. Hun skal alltid ha oppmerksomhet når vi spiser eller ser på TV. Hun elsker for eksempel å gå på tastaturet mitt når jeg sitter og blogger, og egentlig å stå i veien for alt som tar oppmerksomheten vekk fra henne. Det er veldig rart fordi hun vil aldri ha oppmerksomhet ellers, kun når vi ikke "kan" gi henne det. LOL. Glad i hu læl si

  Bruker du stringtruse? Ja, jeg tror de fleste på min alder gjør det 💁

  Favorittbutikk? Urban Outfitters, det er så MEG. De har seff ikke butikken i Norge da og jeg har ikke vært innom den siden 2014. Shit, jeg må reise til London snart ser jeg. Om du ikke har vært der før; den minner litt om Urban/Carlings-ish, bare at de har et mye større utvalg og MYE kulere klær. Tonnevis av Levisshorter for eksempel og masse kule hoodies 😍 De har også mye fett tilbehør. Drikkelerken som du ser under her er fra Urban Outfitters og hvor fet er ikke den a?

  Ville du ha vært med i sesong 8 eller 9 av PH? Sesong 8 helt klart. Jentene i min første sesong var mer min type jenter, dessuten hadde det vært insane å vært der sammen med Synøve. Nei uff, jeg kan nesten ikke tenke på det. ER FORTSATT BITTER:-))) Oss to på skjermen sammen, det er BRA underholdning det!

  Hva heter du på snap? Henote94 😁 Bare å adde, jeg elsker min snapfamilie!

  Hva skjedde etter at du røk ut av pærra i 2016? Måtte du rett hjem eller måtte du bli på et hotell utenfor helt til finalen? Nei, jeg ble først holdt igjen i hele 10 dager fordi jeg skulle mest sannsynlig inn igjen. De mest kjedeligste, drøyeste og verste dagene i mitt liv, to minutter føltes som 4 timer. Jeg var også plassert på et Motell midt i ødemarka, med bare mexicanere rundt meg. Stranda lå rett ved, men det hjalp lite når det ikke var en sjel der og det eneste selskapet jeg hadde var fuglene og en Nokia fra 1968. Så ble jeg sendt hjem:) Fin ferie da, næt.

  Jeg har vært litt dårlig på å svare på spørsmål i kommentarfeltet den siste tiden, derfor samlet jeg bare alt i et innlegg denne gangen. Nå slipper dere i alle fall å lete frem gamle innlegg for å se om jeg har svart! Håper at dere likte den løsningen og at jeg svarte godt nok på spørsmålene deres. Er det noe mer du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar 😚  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 01.03.2018, 11:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer