hits

Video - Stirring

 • Publisert: 30.04.2017, 19:46
 • Kategori: Videoblogg
 • For litt siden jeg og Julie inn en video sammen. Denne ble spilt inn på onsdag, så vi snakker litt om hva som skjedde i episoden på Paradise den dagen. Men hovedtemaet er stirring. Ikke ta alt som blir sagt så seriøst, vi tuller mest og vi hadde faktisk inntatt en rikelig mengde med sukker rett før. Vi har brukt mye tid på filming og redigering, blir jo sjelden enige om noe, vi to. Så dere kan gjerne gi meg tilbakemelding på om dere liker videoen og om dere eventuelt vil ha flere videoer i framtiden! :-)

  Husk å sette tannhjulet på 750 HD, for best kvalitet!


  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 30.04.2017, 19:46
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Fylleangst

 • Publisert: 30.04.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • Hei. I går dro jeg og jentene ut. Vi hadde det så sykt gøy!! Møtte mange søte mennesker ute 💗 Jeg var i perfekt form, så jeg hadde egentlig ingenting å få fylleangst for, helt til jeg kom hjem.. HERREGUD jeg er verdens største taper. Jeg har ringt og chattet med personer som jeg absolutt ikke burde kontakte. Og ikke nok med det, så la jeg meg å hørte på søte sanger og begynte derfor å gråte. Dokumenterte dette på Snapchat, de mystoryene ble rimelig fort slettet for å si det sånn....


  Ligger fortsatt i sengen, og magen rumler. Ikke at jeg forstår hvorfor, etter at jeg slukte verdens største kebab i natt. Men må vel stå opp snart for å finne noe mat.


  Jumpsuiten min finner du HER

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 30.04.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • SKAM-uken

 • Publisert: 29.04.2017, 19:30
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Vet dere liker disse innleggene hvor jeg skriver om ukene på Paradise fra min side. SKAM-uken er etterspurt, ikke at jeg skjønner hvorfor men...

  Ny uke, nye muligheter: Denne uken var det Teele som sjekket inn! Heldiggrisen selv sjekket inn som Noora. Hun fikk i oppgave å velge kostyme til resten av gjestene og hun valgte MEG som Sana. Jeg sa det faktisk før vi fikk vite hvem vi var at "æ bli så jæævlig Sana". Jepp, jeg hadde rett, og jeg var ikke så veldig fornøyd med kostymet mitt for å si det sånn.


  Grunnen til at jeg ikke var så fornøyd med kostymet mitt er at jeg har et "bollete" ansikt, og hijaben var så stram at jeg følte den gjorde det verre. Den presset alt fram og jeg følte at jeg så ut som en bowlingkule. I tillegg fryktet jeg at jeg ikke fikk lov til å drikke eller hooke noen, haha..


  Her har alle jentene limt seg fast til Teele, unntatt meg og Soph. Vi sitter oppe i loungen og snakker om hvor mye de andre jentene SMISKER. Denne dagen utvekslet jeg en setning med Teele, fordi det var helt umulig å komme til. De andre jentene var over henne som klegger, så nei, det er ikke bare Teele som har vært en klegg. Jeg hadde jo vært i Teele sine sko, så jeg visste selv hvor my disse tingene hadde å si. "Hvilke jenter liker jeg best på hotellet, hvem kan jeg spille med?" Selvfølgelig fylte jeg ikke noen av disse kriteriene fordi vi ikke hadde snakket sammen. Jeg synes dette var veldig dumt, og det endte med at jeg følte meg veldig utsatt. Det ligger bare ikke i min natur å smiske, dessuten er jeg ikke så utadvendt som de andre, jeg er faktisk litt sjenert i starten så det tar litt tid før jeg slår meg løs.


  Det tok meg to uker inne på hotellet før jeg slapp meg helt løs. Og dette var første dagen jeg slo meg løs. Husker Andrea spurte meg: "Henote, er du full?". Haha, nei jeg var ikke full Andrea, trøndertøsa kom bare frem. Husker Teele lo av meg og sa "ser jeg har valgt feil person til å være Sana, haha". Dette nevner jeg og i episoden, at jeg er strake motsetning av Sana, så det er jo litt komisk synes dere ikke :D:D


  Jeg fikk beskjed av produksjonen at jeg måtte ha på kostyme hele tiden. Men dette dreit jeg litt i etter noen timer, hehe.


  Første fest! Husker jeg stresset så sykt med om jeg fikk drikke eller hooke. Det er så typisk meg om vi hadde fått inn et brev der det sto: "Kjære gjester, i kveld er det fest! PS: Sana får ikke drikke eller hooke." Det er lenge siden jeg har sett Skam, og slik jeg husket det drakk eller hooket ikke Sana, så jeg fryktet jo at vi skulle leve etter karakteren i serien og oppføre oss slik som de gjorde.
  Som dere ser fikk jeg altså lov til å drikke, og dette var jeg overlykkelig over!!


  Oooog hooke!! Damn, jeg tror egentlig ikke denne uken var så ille som jeg skulle ha den til.

  Ellers på festen knakk jeg sammen, rart de ikke tok det med på TV egentlig, siden jeg var syykt fjortis. Jeg begynte å gråte fordi det skulle være par-splitt dagen etter og som jeg nevnte hadde jeg nesten ikke snakket med Teele. Jeg var bombesikker på at hun kom til å splitte meg og Andrè, og på dette tidspunktet hadde jeg ingen andre jeg kunne stå med.


  Jeg var så irritert da vi spiste frokost for hijaben var så TRANG at jeg klarte ikke å svelge. Som dere ser måtte jeg holde den nede for å klare å spise. Den moste og fram dobbelthaka mi:-) Om jeg elsket kostymet mitt da :-):-)


  HAHAHA, jeg elsket denne scenen!!! Jentene snakket hele tiden om at guttene torturerte insektene ved å mose de i vasken osv. Jeg husker jeg tenkte WTF, det er insekter det er snakk om??? Tortur??! "Æ drept et dyr i går asss".


  💗💗💗 Andrè 💗💗💗   

  Som dere så på TV, hadde Soph og Morten et skuespill. Dette fikk jeg og høre om på hotellet, så jeg ante virkelig ikke hva de planla. Jeg fikk blant annet høre at Soph hadde lagt en plan med min partner om å stille seg bak han. Da jeg tok opp dette med Andrè sa han at han kun gjorde det for å "lure" henne for å sende henne rett ut. Jeg trodde ikke på det han sa, for han var en ærlig spiller, egentlig en litt for ærlig en spør du meg. Så det at han ville lure Soph trodde jeg ikke på fordi han var ikke den type spilleren. Ville han ha noen ut sa han det direkte til dem, og sa at de vertfall ikke sto trygt bak han.


  Her sitter vi å venter på et eller annet, det er myyye ventetid på PH. Jeg fant et kul effekt på kameraet på telefonen, så vi satt å lekte oss med det. Bildene ble litt kule da??


  På parseremonien følte jeg meg utrygg. Jeg var drittlei av at det var vi jentene som sto i fare, da vi hadde stått i fare TRE uker på rad. Ingen ante hvor Soph kom til å stille seg. Og siden hun hadde lagt en plan med Andrè å stå bak han var jeg redd for at hun ville komme bak han. Som dere vet så sendte hun seg selv hjem, noe jeg pustet lettet ut for. Jeg ville jo selvfølgelig helst være der selv.

  Til tross for at jeg var misfornøyd med kostymet mitt, fikk jeg motivasjon av det! Jeg skulle IKKE ryke og ha min siste uke i paradis som Sana. Det skal og sies at jeg ikke så så jævlig ut som jeg trodde da jeg fikk se det på TV. Faktisk så synes jeg selv at jeg var litt søt.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 29.04.2017, 19:30
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">2 kommentarer
 • Distré

 • Publisert: 29.04.2017, 14:04
 • Kategori: Blogg
 • Hei. Vi kom akkurat inn døren her hjemme. Jeg sitter i sofaen mens Mk nyter solen på terrassen vår. Vi har vært å handlet inn nødvendigheter til kvelden. Jeg prestrerte å si "oi, Bogstadveien hørtes kjent ut Mk!!" etter å ha handler her utallige ganger. For ikke å glemme at vi bor rett ved... Forrige helg klarte jeg å glemme hvor vi bodde, så taxisjåføren satte meg av på Frogner som er typ to kilometer unna leiligheten vår. Jeg henger virkelig ikke med.


  Tok noen ræva bilder, men det går bra siden jeg så helt jævlig ut. 


  Why so mad bro

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 29.04.2017, 14:04
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Svar på spørsmål

 • Publisert: 28.04.2017, 20:04
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Hei! Tidligere i dag hadde jeg spørsmålsrunde på Snapchat, henote94 heter jeg der, bare å legge meg til! Jeg fikk inn flere spørsmål enn forventet, så jeg deler opp spørsmålsrunden i kategorier slik at dere får litt bedre oversikt! Første kategori er: Paradise Hotel


  Er du og André sammen?
  Nei, vi er bare veldig gode venner. Han er som en storebror for meg, ironisk nok er jeg to år eldre.

  Henger du mye med André?
  Jeg har bodd i Trondheim helt fram til nå nylig, så jeg har ikke hengt så mye med de andre deltakerne som jeg skulle ønske. Men nå som jeg bor i Oslo vil det være mye mer henging framover 💗

  Hvordan er det å vær den deiligste jenta på PH?
  Først og fremst må jeg bare si tusen takk! Jeg synes ikke jeg er det, så merket ikke noe til det. 

  Ville du ha sex på hotellet?
  Alle hadde vel lyst, siden det er alkohol innblandet, vi sover sammen og vi blir tiltrukket av hverandre. Men jeg hadde bestemt meg på forhånd at uansett hva som skjedde skulle jeg ikke ha det, så vi får bare vente å se om jeg holder løftet mitt.

  Kjente du Carl fra før, fra sesong 8?
  Ja.


  Hvordan var det å se Carl Aksel igjen denne uken på Paradise?
  Det var hyggelig det, men ble litt irritert da han skulle snakke taktikk med alle dagen vi hadde dagsfylla. Som dere vet lever jeg for dagsfylla, så det at han skulle dra en etter en inn på et rom for å snakke taktikk likte jeg ikke, hehe.

  Fikk dere lov til å sove hvor lenge dere ville?
  Nei, hver morgen ble vi ringt og vekket. Husker en morsom hendelse der jeg ikke sto opp, så fikk jeg telefon da de sa: "Må vi virkelig slutte å servere deg alkohol i baren, eller klarer du å stå opp henote?" Haha, jeg spratt opp med engang og hørte etter. Synes de i produksjonen er morsomme, de finner dine "svake" punkt og "truer" deg med det, haha!

  Vet dere hvem som vant Paradise Hotel?
  Ikke alle, men de som var igjen til slutt vet det ja. 

  Hvordan meldte du deg på Paradise?
  Bestevenninnen min meldte meg på.


  Hvem av jentegjengene følte du at du passet best inn med av jentegjengen fra sesong 8 og 9?
  Her må jeg nesten si sesong 8. Dette er ikke noe vondt ment mot jentene i sesong 9, da jeg liker de og veldig godt! Men i fjor var jeg starter, og man blir automatisk mer knyttet av å dele alle forventningene og det som skjer på utsiden av hotellet. Vi hadde en hel reise foran oss, og ingen viste noe om spillet. Ikke at jeg fikk oppleve eventyret med de i fjor, men jeg var såpass lenge med de at vi knyttet sterke bånd. Jeg synes og jeg var mer lik jentene i fjor enn jentene i år.

  Hvem er din beste venninne av de på Paradise Hotel?
  Usikker på hvilken sesong du mener, men Synøve fra i fjor vertfall. Hun er en av mine bestevenninner i dag. Ellers er jeg veldig god venn med med flere av årets deltakere.

  Hvor drar man etter man har røket ut? Man kan jo ikke dra helt til Norge, da kan folk se du har røket ut? Og må du fly tilbake om du skal inn igjen?
  Ryker man ut fra Paradise Hotel får man som regel beskjed med engang om man får en ny sjanse eller skal rett hjem til Norge. I noen tilfeller blir du holdt igjen i noen dager, da de må "se" etter om det er noen muligheter for at du skal få komme inn igjen. Er du så heldig at du får komme inn igjen blir du holdt igjen i Mexico i et hotell i nærheten. Får du beskjed at du ikke får komme inn igjen blir du sendt på første fly hjem til Norge. Ingen kan se at du har røket ut, fordi ingen vet at du har vært i Mexico. Og over det til siste spørsmålet; i svært sjeldne situasjoner blir du flydd hjem til Norge og flydd tilbake til Mexico. Dette kan f.eks skje om du ryker i uke 2 og kommer tilbake i uke 10. Litt vel lenge å vente på utsiden i så mange dager alene, det er derfor bedre å fly fram og tilbake. 

  Hvordan er det å være på paradise hotel?
  Helt fantastisk! Du lever et liv i luksus med en fantastisk gjeng. De på hotellet gjør ALT for deg, det eneste du trenger å gjøre er å stå opp og stelle deg egentlig.

  Beste minne fra Paradise Hotel?
  Vikinguken! Denne kommer neste uke, og herregud hvor jeg elsket denne uken. Skikkelig rølpeuke med masse galskap.


  Var det tøft å sende Teele inn igjen på hotellet, siden alle ville ha hun ut siden hun var kjedelig?
  Absolutt ikke! Jeg brydde meg ikke om at alle de andre ville ha henne ut, siden jeg ville ikke det. Men det å sende noen ut var vanskelig.

  Hvorfor sendte du ut Isabell istedet for Teele?
  Teele var en som "alle" ville ha ut, og jeg ville ikke bruke en så stor makt på å sende ut noen som kom til å ryke uansett. Dessuten var Isabell bestevenn med Martine, så hadde jeg sendt Teele ut ville jeg løpt mellom to bestevennpar, noe alle burde skjønne ikke var det beste for meg.

  Hvordan kom du fram til at du skulle send ut Isabell?
  1. Hun var bestevenn med Martine
  2. Hun hadde lagt en plan om å spille med min partner.
  3. Hun var en trussel for meg.

  Hvorfor smacka du ikke ut hu der Tønsberg egentlig?
  Haha! Fordi jeg var god venn med Sofie, og vi hadde en plan om å stå sammen framover.


  Hvordan er det å se seg selv på TV, kjenner du deg selv igjen?
  Jeg synes det både er morsomt og kleint å se seg selv på TV. Jeg kjenner meg igjen, men jeg ser annerledes ut i ulike settinger enn hva jeg trodde. Vi får jo se oss fra alle slags mulige vinkler, så det er litt uvant, men også gøy.

  Når ble Paradise spilt inn?
  Januar-mars.

  Hvordan er det å komme hjem fra Paradise, får du mye oppmerksomhet?
  Det er rart å være hjemme. Det går ikke en dag uten at jeg tenker tilbake og savner Mexico. Selvfølgelig får jeg mye oppmerksomhet, men jeg synes det bare er gøy!

  Hvor gammel må du være for å være med på PH?
  20 år.

  Ble du venn med alle på hotellet?
  Ja, men det var selvfølgelig enkelte jeg irriterte meg over. 

  Var det vanskelig å holde det hemmelig ovenfor vennene dine at du skulle være med på Paradise?
  Nei. Jeg er verdens verste løgner, så jeg bestemte meg for å droppe å komme med en løgn om "Balistudier" or whatsoever. Jeg latet bare som jeg var hjemme jeg! Det var noen som hadde kontroll på mine sosiale medier og delte bilder/svarte folk osv.

  Meldte du deg på Paradise i år, eller ble du spurt om å være med?
  Jeg ble spurt. Har mottatt masse spørsmål om dette med at jeg var med i fjor osv, så tenkte å skrive et eget innlegg om det senere. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 28.04.2017, 20:04
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • Like før jeg sendte ut kleggen

 • Publisert: 28.04.2017, 13:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Etter gårsdagens episode vil jeg komme med noen ord. Jeg hadde makt, og det var kun opp til meg hvem som skulle ut av hotellet. Dette er nok den største makten du kan ha. Alle frykter deg og du blir dratt i alle retninger. Husker jeg var så sliten denne uken, ville bare at den skulle gå over og jeg synes det var trist at jeg måtte sende ut noen. Uansett hvem jeg valgte ville noen bli lei seg.


  Teele stakkar måtte gjennomgå med noen kommentarer fra min side, haha! Jeg forsto ikke hvorfor hun ikke lot meg være i fred, men nå i dag forstår jeg det veldig godt. Det å være utsatt gjør noe med deg, og det er ikke en god følelse å kjenne på. Jeg hadde lovt henne at hun sto trygt, men likevel stolte hun ikke helt på meg. Som jeg har nevnt tidligere kjenner ingen hverandre fra før (med unntak av Martine som fikk bestevenninna sendt inn) men uansett, vi kan ikke vite hvordan de andre deltakerne er. Teele visste ikke om jeg var en luring som ikke holdt ord, så det at hun ønsket flere bekreftelser fra meg forstår jeg! Jeg synes det er rart jeg ikke forsto det den dagen, for jeg hadde selv vært utsatt tidligere og da følte jeg det akkurat slik som hun gjorde den dagen.

  Hele veien så var planen at Petter skulle velge Isabell over Teele, så skulle jeg bytte inn Teele. Hennes skjebne lå i mine hender, og da MÅ man hun være 100% sikker på at jeg holder ord. Hadde jeg vært der i dag hadde jeg gitt henne bekreftelsen tusen ganger til, og ikke kalt henne en klegg. Teele er ei kjempefin jente som jeg nevnte på parseremonien, og jeg er veldig glad i henne! Jeg er glad vi fikk dele dette eventyret sammen og jeg tror vi vil få mange fine minner framover. Vi synes dette er komisk i dag, og tar oss ikke nær av ting som blir sagt på skjermen, slik som enkelte andre gjør. Hun bærer ingen NAG i dag.  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 28.04.2017, 13:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">5 kommentarer
 • Who are you to judge?

 • Publisert: 27.04.2017, 21:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Etter gårsdagens episode har jeg mottatt endel meldinger og lest litt av hvert på internett. Uttalelser som at jeg ikke burde ha stemmerett fordi jeg er dårlig i engelsk, at jeg er dum som et brød eller klassikeren lam fra halsen og opp. Jeg kjenner jeg blir irritert. Det er ikke sånn at jeg tar meg nær av slike kommentarer, tvert imot. Jeg er nysgjerrig på hva som går gjennom hodet til de som kommer med disse kommentarene. Jeg har ikke gjort noe dumt på Paradise Hotel enda, men likevel skal folk "ta" meg på helt ubetydelig ting. 

  Engelsk har alltid vært mitt svakeste punkt. Uansett hvor mye tid jeg la i dette faget endte jeg alltid opp med å få en 3'er, ikke at jeg fortjente noe bedre heller. Jeg var så dårlig at jeg turte ikke snakke engelsk foran klassen. Jeg endte opp med å ha alle engelskframføringene mine i en mindre gruppe med andre som hadde det samme problemet. Dette gjorde at vi automatisk fikk en karakter dårligere fordi vi hadde en "fordel".


  Som dere vet har jeg prestasjonsangst, og hadde nettopp vært gjennom den verste konkurransen og faktisk VUNNET den. Jeg trodde vi skulle få belønning for strevet ved å dra på en luksuriøs date, men glemte i et sekund at det er meg vi snakker om. Jeg har alltid uflaks. Så det at vi skulle framføre engelsk foran en skoleklasse måtte jeg bare le av, da det hele var komisk. Denne utflukten var for meg verre enn missekonkurransen og det sier litt.

  Jeg er nok ikke den første nordmannen med under middels engelskuttale. Det at noen mener det kvalifiserer til å ikke ha retten til å delta i valg skjønner jeg ikke. Det sier jo ingenting om hvor dum eller smart jeg er. Det er ikke alle som har et godt språkøre dessverre, jeg har alltid slitt med å lære meg språk. Jeg har hørt at man enten er god i språk og samfunnsrettede fag eller så er man mer god på matematikk og naturfag. Tro det eller ei, men sistnevnte er faktisk min sterkeste side.


  Igjen vil jeg minne om at det klippes mye i programmet. Jeg snakker også ofte før jeg tenker, så før jeg visste ordet av det kom "licking some ass" bare ut av munnen min. Jeg ba selvfølgelig tolken om å ikke oversette dette til meksikansk, så ungene ble skjermet for det stygge ordbruket mitt. Jeg synes selv det hele er litt komisk, og lo godt av dette da det kom på tv. Selv om det var pyton å stå foran skoleklassen, synes jeg egentlig det er gøy at folk håner engelsken min. Men jeg mener i alle fall at jeg skal ha like mye rett til å stemme i kommende stortingsvalg som alle andre :-) Det jeg egentlig vil fram til med dette innlegget er at man kan ikke være god i alt, og det er helt greit.

  Noen kan strikke
  Noen kan hekle
  Og noen vil alltid sitte på Facebook og være ekle.

  (Håper noen av dere likte, at Henote også kan dikte.)

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 27.04.2017, 21:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">6 kommentarer
 • Videoinnspilling

 • Publisert: 27.04.2017, 12:40
 • Kategori: Blogg
 • I går kveld dro jeg på besøk til Julie, det ble så sent at jeg endte opp med å sove her. Vi spilte faktisk inn en video til dere. Siden dette var spontant var det veldig vanskelig å komme på et tema, men jeg tror det ble underholdende nok. Vi har begynt på klippingen, så den er forhåpentlig ferdig i løpet av helgen. Dere får kose dere med noen snaps fra videoen mens dere venter!


  I'm a camel


  Noen som gleder seg?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 27.04.2017, 12:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Dårlig karma?

 • Publisert: 26.04.2017, 18:42
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Nå har jeg inntatt sofaen her hjemme og her blir jeg værende resten av kvelden. Jeg har vært så sliten i hele dag, forstår ikke hvorfor.. Jeg sitter å hører på "Det vakreste som fins" den sangen er så fiiin. Var veldig koselig å møte de andre deltakerne igjen​ 💗 Kunne dessverre ikke være så lenge med de siden jeg måtte hjem for å fikse et punktert dekk. Jeg kjørte til Cornelia i går for å hente tingene mine, og på veien har jeg klart å punktere dekket. Er det mulig?! Fikk så dårlig samvittighet siden det er bilen til Synøve... Tror virkelig jeg må slutte å kjøre bilen hennes, for sist gang jeg lånte den, mistet jeg førerkortet mitt, haha.. I tillegg har noen kjørt ned frontspeilet TO ganger. Og alt dette har skjedd på et år. Den bilen der må ha en karmasky hengende over seg as...


  Elsker disse bildene av oss!!!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 26.04.2017, 18:42
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Henge med bloggvennah

 • Publisert: 26.04.2017, 15:06
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå sitter jeg å venter på at egget mitt skal koke ferdig, sykt hvor lang tid det tar når man er sulten?! Teele kommer hit snart, for å se på leiligheten, før vi rusler ned til Andrea for å møte noen av de andre deltakerne. Har ikke møtt noen av de siden jeg flyttet hit. Dårlig prioritering fra min side, men har vært syk da! Gleder meg veldig til å catche opp med de andre, det er nesten en måned siden sist.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 26.04.2017, 15:06
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Mr & Miss Paradise

 • Publisert: 25.04.2017, 20:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • I kveld er det endelig klart for Mr & Miss Paradise-uke. Jeg vet det er flere av dere som har ventet lenge på denne uken. Jeg har ALLTID blitt superklein av dette selv som seer, og enda verre er det i år når jeg deltar selv. Jeg gruet meg like mye til denne uken i fjor som jeg gjorde i år. Siden jeg var "heldig" og slapp denne uken i fjor, måtte jeg selvfølgelig være med i år. Egentlig så ønsket jeg selv å ryke uken før, for så å komme inn uken etter, men man kan ikke alltid få det slik man vil her i verden, hehe. En ting dere ikke vet om meg er at jeg har tidenes prestasjonsangst. Dere aner virkelig ikke hvor ille den er, jeg har alltid slitt med å presentere skoleoppgaver, stå foran samlinger osv. Og det at JEG skulle framføre noe foran ALLE på hotellet inkludert tre dommere gjorde ikke saken noe bedre. Jeg prøvde å legge dette til side denne kvelden, og dere får bare følge med i kveld hvordan det går. Jeg har selv sett episoden og jeg må si det er noe av det KLEINESTE jeg har sett i hele mitt liv, men forhåpentlig kjempemorsomt for dere seere. Hva er vel mer morsomt enn å kose seg på andres bekostning?


  I år så utføres konkurransen parvis, noe jeg var utrolig glad for. Da kunne jeg støtte meg til partneren min, og det var ikke like ille å framføre. Selv om det ikke kommer så godt fram på TV, så hadde jeg og Andrè et kjempebra forhold inne på hotellet.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 25.04.2017, 20:53
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">8 kommentarer
 • Tacokveld

 • Publisert: 25.04.2017, 12:01
 • Kategori: Blogg
 • Hei. Jeg har alle tingene mine til Cornelia etter konserten på lørdag, inkludert Macbooken min. Jeg får ikke hentet den før i kveld, så jeg er tvungen til å blogge fra mobilen. Kom på at jeg ikke har delt bilder fra tacokvelden vi hadde på fredag. Som foresten var utrolig koselig. Etter vi hadde spist gikk vi en tur. Det er så fint her i Oslo på kvelden! Blir helt fascinert av å gå i gatene. Alt er så lyst og fint. Jeg setter mye mer pris på helgene enn før, tror det har noe med at Paradise ruller på TV'n. Stresser like mye hver dag, er alltid redd for hva som skal bli tatt med og ikke. Vanskelig å huske alt man har sagt og gjort også!

  Som dere vet er det kåring av Mr & Miss Paradise i kveld. Noe jeg gruer meg ENORMT til.. Vil bare boikotte alt... Tenkte å skrive et mer utfyllende innlegg om dette senere, om det er interessant for dere?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 25.04.2017, 12:01
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Jeg måtte ut av produksjonen

 • Publisert: 24.04.2017, 17:52
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Det virker som om innlegget jeg skrev om min første uke på Paradise falt i smak. Så jeg tenker å oppsummere paradiseukene mot slutten av hver uke. Jeg mangler fortsatt å skrive om påskeuken og skamuken, så jeg tar for meg disse ukene først.

  PÅSKEUKEN: Jeg ELSKET virkelig alle kostymene vi fikk utdelt. Jeg synes alle var så fine, og så kreative som vi er, fant vi på nye navn slik at vi kunne leve oss inn i karakterene. Jeg bestemte meg for å være stuepike Katja. Jeg synes også at produksjonen hadde gått all in denne uken, Bare se på bildet under hvor fint de hadde pyntet til innsjekk.


  Her satt vi pyntet og klar for innsjekk. Jeg håpet virkelig det skulle sjekke inn en gutt. Vi jentene hadde snakket om at det MÅTTE komme inn en gutt slik at jeg kunne bygge opp et nytt partnerskap med han. Jeg trivdes med Aleksander, men han var ikke en gutt jeg ville stå med. Jeg tenkte selv at jeg var et tredjevalg og at han kom til å velge Martine J og Martine L over meg om han kom i den situasjonen. Jeg sto kanskje trygt med han der og da, men jeg prøvde hele tiden å tenke framover da jeg var inne på hotellet. Jeg ble kjempeglad da André sjekket inn, han virket som en lættis type. Husker at han pekte ut meg som jenta som så mest bitch ut, haha!


  Ukens første fest! Jeg var så fornøyd med kostymet mitt. Helt siden jeg var typ 15-16 år har jeg alltid hatt en drøm om å kle meg ut som en fransk stuepike på Halloween, ikke spør hvorfor. Men plutselig ble jeg gammel og det var ikke akseptert å kle seg "dirty" på Halloween lengre. Men på PÆRRA så er alt lov, ikke sant? Synes selv jeg kledde kostymet mitt, hehe.
  Vi hadde det så morsomt på denne festen! Helt til den stygge klokken gikk av. Alle trodde seriøst det var varsel om at det var siste drink i baren. Det sier litt om hvor lite kontroll vi deltakerne har. Vi hadde jo fått beskjed om at ingen skulle hjem før dagen etter?? Som dere vet ble Aleksander drept og det ødela hele festen. Alle ble lei seg, jeg selv synes det var grusomt. Plutselig sto jeg der uten partner og jeg fikk så vondt av Aleksander som måtte sjekke ut på den måten. Vi måtte avslutte festen og gå å legge oss. Jeg knakk sammen på rommet da bildet til Aleks lå der med en X på. Jeg ville ikke sove alene og spurte produksjonen om å få sove hos Morten og Sofie, men dette fikk jeg ikke lov til. En deltakeransvarlig kom ned på rommet mitt fordi jeg ikke klarte å slutte å gråte, hun måtte ta meg med ut av hotellet slik at vi fikk snakket sammen. Produksjonen er der alltid for deg om det er noe, og grunnen til at de må ta oss ut av hotellet om vi trenger å snakke, er fordi dette må skje uten kamera til stede. (fordi de ikke er deltakere selv). Det er helt sykt hvor knyttet vi blir der inne og hvor dramatisk ting blir når man har litt alkohol innenbords. Hun jeg snakket med var verdens søteste og etter samtalen ble det mye lettere for meg å sove. De hentet og bilde til Aleks, slik at jeg slapp å ligge å se på det.  Dagen etter skulle Andrè peke ut morderen på hotellet. Grunde ble dessverre uskyldig dømt. Grunde og Aleks holdte hver sin forsvarstale (som ikke ble tatt med på TV) og utifra talene valgte André at Aleks skulle få en ny sjanse. Jeg ble sjeleglad for dette, det var så godt å se han igjen. Jeg fikk også veldig vondt av at Grunde måtte sjekke ut.. Det var ikke lenge siden han hadde kommet inn igjen, det var ikke fortjent i det hele tatt. Men dessverre så måtte en av de ryke..


  Vi hadde påskefest i påskekyllingkostyme, noe jeg personlig digget. Dette var den første festen jeg virkelig slo meg løs. Her var det jo ingen som så hvem som var hvem da vi hadde på oss maskene. Vi fikk faktisk beskjed av produksjonen at hver gang de spilte musikk skulle vi ha på oss fullt kostyme, dekke håret og ha på maske siden det ville se kult ut på TV med fullt av påskekyllinger dansende rundt. Det viste seg at de "lurte" oss, siden Rebecca kom inn med påskekyllingkostyme på for å lete etter gullegget til Kevin. Vi lurte så mye på hvem denne påskekyllingen var, og forsto ingenting. Jeg trodde ikke det var Rebecca siden hun allerede hadde tapt i duellen med Soph, så jeg tenkte at hun umulig kunne få en sjanse til.


  Dagen derpå, med litt kosing nede ved poolen. Her er jeg tredje hjulet på vognen igjen </3


  My face when my littlesister use the same bikini as me.


  Soph og Morten var på utflukt, og gjengen kjedet seg litt. Så jeg kom med ideen om å sminke guttene. HERREGUD så bra det ble! Så mye bedre enn forventet.
  Jeg synes guttene tok seg veldig bra ut, så ut som en gjeng med dragqueens.

  Senere denne dagen fikk vi beskjed om at det ikke var onsdag lengre, men torsdag. Og vi skulle ha parsermoni denne kvelden. Husker alle andre syntes det var utrolig digg å bare bli ferdig med uka, mens jeg selv ble lei meg av det. Jeg trodde dette kom til å være min siste kveld inne på Paradise, så jeg ville veldig gjerne ha en ekstra dag. Ville ikke bare ha sju dager i paradis... Dette var første og siste gangen det ble slått sammen dager. Ellers har vi alltid fire dager i ukene.


  Som dere vet så fikk Martine L fredning av Kevin og stilte seg bak Aleksander. Så jeg og Martine J ble tvunget til å stå bak André sammen, noe jeg absolutt ikke ville. Jeg kom utrolig godt overens med Martine J, og hun var ikke en jente jeg ville ha ut av hotellet. André hadde selv sagt at han var i min allianse og ville stå med meg siden han sto mye tryggere med meg. Vi pratet mye denne dagen, selv om det ikke ble tatt med på TV. Likevel stresset jeg som en gal og gråt mye. Jeg var så paranoid og stolte ikke på det han sa, for magefølelsen min sa han var en luring som gjorde akkurat hva han selv ville. I tillegg hadde han vært partner med Martine hele uken, og jeg vet hvor fort knyttet man blir til hverandre. Han og Martine hadde naturligvis bedre kjemi enn vi hadde på det tidspunktet. Dessuten unngikk han blikkontakt med meg under hele parseremonien, og jeg følte at dette var slutten. Men mot alle odds valgte han meg, og jeg var sjeleglad.


  Her er vi offcam etter Parsemonien. Jeg overlevde uka og jeg kunne endelig slappe av!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 24.04.2017, 17:52
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">2 kommentarer
 • Hva vil du lese om?

 • Publisert: 24.04.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! I dag er bloggen min en uke gammel, woho 😅 Jeg synes selv jeg har vært flink til å oppdatere dere, men er det interessant det jeg skriver om? Jeg vil gjerne høre hva DU har lyst til å lese om! Hadde satt stor pris på om du hadde lagt igjen en kommentar på det.  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 24.04.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • 90's outfit

 • Publisert: 23.04.2017, 21:05
 • Kategori: Blogg
 • Hola chickas 💗 Håper det står fint til med dere. Jeg var så fornøyd med gårsdagens outfit. Glemte selvfølgelig å knipse bilder til dere. Men så flink blogger som jeg er tok jeg på meg de møkkete klærne i ettermiddag for å knipse et par speilselfies. Er ikke de beste bildene men som dere har sett på Instagram er det noe jeg er best på! Ønsker dere en fortsatt fin kveld.


  Badedrakten fikk jeg i julegave av Lindis, skjørtet og sokkene er Cornelia sitt.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 23.04.2017, 21:05
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Gårsdagen

 • Publisert: 23.04.2017, 14:12
 • Kategori: Blogg
 • Jeg koste meg så mye på 90s konserten i går. Elsker gamle sanger, og de hadde plukket ut de beste sangene. I dag har jeg nesten ikke stemme igjen, viser bare at jeg koste meg mye i går. Jeg var på konserten med søteste Cornelia og Magne.


  Formen er ikke på topp i dag, er veldig sliten og sulten!! Så nå skal jeg og Mk spise frokost. Har en liten pause fra diett i dag, siden jeg måå ha sjokomelk dagen derpå, det er obligatorisk!  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 23.04.2017, 14:12
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • We love the 90's

 • Publisert: 23.04.2017, 00:06
 • Kategori: Blogg
 • Hei. I kveld så bestemte jeg for å ha en rolig kveld i leiligheten. Det varte ikke lenge da Magne tilfeldig spurte meg om jeg ville joine 90s party. Selvfølglig ble jeg med på dette, og det var helt fantastisk. Jeg var utrolig fornøyd med outfiten min i går, har dere lyst til å se bilder av hva jeg hadde på? Plis si ja, hehe.


  Jeg tok med meg Jacob (bamsen min) slik at han fikk opplevd sin første konsert! Han ble tatt godt i mot på vorspiel noe jeg synes var gøøøy.  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 23.04.2017, 00:06
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Torsdagens episode, mobbing?

 • Publisert: 22.04.2017, 14:28
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Selv om jeg og André kun var på skjermen da vi klappet godnatt med beina i episoden på torsdag, vil jeg uttale meg om episoden. Etter episoden har det kommet mange reaksjoner fra seere. Jeg har vært inne på bloggen til alle involverte i "dramaet" og lest kommentarer der og på Instagram, og SERIØST folk må slappe av?! For det første har jeg sett flere uttalelser om at folk synes årets Paradise-sesong har lite drama og intriger. Men når vi "endelig" får drama klikker folk helt i vinkel? Flere er så ufine at jeg får vondt i sjela av å lese kommentarene de andre deltakerne får. Folk kan ikke kalle de mobbere når de SELV sitter å mobber deltakerne på blogger/Jodel/Instagram. Det at vi er offentlige personer gir det deg null rett til å spy ut de styggeste kommentarene.


  Jeg fikk selv vondt av Soph da jeg så episoden på lørdag, men det hadde jeg hatt hele uken. Dere så tidligere i uken at jeg snakket med Soph om dette, at hun kanskje ikke følte seg utenfor generelt, men spillmessig. Noe jeg forsto veldig godt, hun hadde tross alt mistet alle jentene sine der inne. Når vår allianse snakket taktikk kunne selvfølgelig ikke den andre alliansen sitte i samme rom, og da kan man fort føle seg utenfor. Det har jeg selv følt på mens jeg var der, men that's the GAME. Det er et sjukt spill, og det er mye tøffere enn hva du kan se for deg. Det handler aldri om at vi vil ha ut en person fordi vi misliker den, men fordi han/hun er en skummel spiller som vi ikke har kontroll på. Likevel er dette en hard påkjenning, følelsen av at alle vil ha deg ut av hotellet kan ikke være god å kjenne på. Det å bli dolket i ryggen av personer du stolte mest på er en grusom følelse, så jeg forstår godt at hun var lei seg i torsdagens episode. Personlig synes jeg flere av deltakerne gjorde noen dumme valg i løpet av uken, men det har vi alle gjort. Vi er alle bare mennesker, og det er menneskelig å gjøre feil. Det er ingen fasit på hvordan man skal tenke/spille inne på hotellet. Det viktigste er at man er seg selv og nyter tiden mens man er der, for man vet ALDRI når man ryker.  Jeg tar ingen parti her, jeg vil bare at folk skal ha i bakhodet at det er et spill. Det er så utrolig lite som skal til for at hele gruppen vil ha ut en person. Uttaler man seg feil eller reagerer "rart" på noe, blir folk paranoide og begynner å snakke. Om vi ser tilbake til påskeuken gikk det dessverre utover Grunde, siden folk hang seg opp i reaksjonen han hadde da Aleksander ble drept. Folk mente den var "fake" og derfor trodde alle han var morderen. Det viste seg at Grunde bare er en veldig følsom gutt, jeg fikk utrolig vondt av han da han knakk sammen på mordseremonien. Husk at vi ikke kjenner hverandre fra før, så det er veldig vanskelig å vite om folk er nærtagne, følsomme eller generelt hvordan man reagerer på ting. 


  Ser faen ikke ut på dette bildet, men Soph var så søt.

  Det jeg vil fram til med dette innlegget er ikke at det ikke er greit å reagere på ting som skjer på skjermen. Man har jo alltid en mening om serier man følger med på og det er bare naturlig med litt innlevelse. Jeg synes det er gøy at dere engasjerer dere, men det er IKKE greit at folk kommer med usaklige kommentarer som går på utseende osv. Alt jeg ber om er at folk begynner å tenke seg om før de publiserer. Tenk om DIN kommentar ødelegger selvtilliten til en person, vil du virkelig ha det på din kappe? Man vet aldri hva en annen person har gått gjennom i livet sitt. Så mitt tips til de som skriver dritt: VENT til du har hisset deg ned. Vi lærte alle en gang da vi var små å puste ut, telle til ti og deretter handle. Dette kan også være nyttig selv som voksen ;)

  Jeg avslutter her, så får jeg håpe folk kan begynne å være snille mot hverandre. Det er så lite som skal til.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 22.04.2017, 14:28
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer
 • I dag fikk jeg nok

 • Publisert: 21.04.2017, 19:53
 • Kategori: Blogg
 • Før vi gikk ut av døra i dag lurte Mk på om jeg virkelig skulle gå sånn. Hun mente at folk kom til å stoppe å spørre meg om russekort?! Jeg digger denne dressen jeg, men hver sin smak, haha. Uansett, mine første outfitbilder er tatt! Følte meg ubekvem da jeg tok disse bildene, for herregud som folk glaner med en gang man tar opp et kamera? Det var tre jenter som gikk fram og tilbake for å snu seg minst ti ganger, mens de pekte og lo. Før jeg viste ordet av det buste jeg ut "KA E DET?!". Haha, ble litt overrasket over meg selv. Jeg pleier aldri å si fra til folk om ting jeg synes er ekkelt. Men tror faktisk jeg har begynt å gi litt mer faen i det siste, og jeg må si at jeg liker det!


  Ja, altså jeg aner ikke hvordan man poser?? Jeg er dronningen av speilselfies, så det å pose for Mk i dag ble en utfordring. Ser ut som jeg skal sette meg ned for å drite. Jeg skal ha for forsøket! 


  "Russedressen" er fra Ebay, og skoene er fra Nike. Dette er yndlingsskoene mine, brukte de ofte inne på PH.

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 21.04.2017, 19:53
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Trives i hovedstaden

 • Publisert: 21.04.2017, 17:13
 • Kategori: Blogg
 • God helg alle søte. Håper det står fint til med dere. Jeg våknet av at solen skinte inn vinduet tidlig på morgenkvisten, noe som var digg. Deilig å nyte kaffekoppen på terrassen mens vi mottar snaps fra Trondheim, der det er kommet ti cm med snø. 


  Jeg og Mk dro ned til Karl Johan for å shoppe litt. Vi har bestemt oss for å unngå transport for å få mest mulig trim, og hittil har vi vært superflinke! Vi fikk kjøpt inn nødvendigheter til helgen og middag til i kveld. Jentene kommer hit på tacodate ​💗 Vi er faktisk fire i jentegjengen som bor i Oslo nå, og beste av alt er at vi bor kun to minutter unna hverandre.
  I tillegg kom Lindis på besøk fra Trondheim. Heldiggrisen skal på Karpe Diem i morgen, jeg vil og!! Så nå er vi nesten alle her i jentegjengen samlet i Oslo! Er det rart jeg trives i hovedstaden? 

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 21.04.2017, 17:13
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Verdens søteste venninne

 • Publisert: 20.04.2017, 20:46
 • Kategori: Blogg
 • I natt sov Synøve over i leiligheten. Hun måtte sove på sofaen stakkar, siden jeg har verdens minste seng, og har ikke fått fikset en ekstra. Noen som melder seg å komme på døra med en enkeltseng og bære den opp 5.etg??? hehe... Planen var egentlig å bli med Synøve på jobb for å spise frokost, men siden vi sto opp så sent ble det aldri slik at jeg kom etter. Elsker nemlig å sitte med kaffekoppen å tenke over livet i timesvis.


  Jeg fikk dårlig samvittighet for at jeg ditchet frokost, så jeg var verdens søteste å kom på jobben hennes med lunsj ​💗 Egg er livet.


  Ellers har jeg og Mk brukt kvelden på å trene rumpe. Aldri for syk til å ta litt squats;)
   


  Nå står Mk i dusjen og jeg lager middag til oss. Så i dag synes jeg dere skal si dere enige i at jeg er verdens søteste venninne ​💗 Speltlompepizza i dag også, men tanken som teller, ikke sant?

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 20.04.2017, 20:46
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Første uken min på Paradise Hotel

 • Publisert: 20.04.2017, 15:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg har endel bilder som ble tatt da vi var på Paradise Hotel. Tenkte kanskje dette var interessant for dere å se? Jeg vil også skrive litt om hvordan det var for meg og hva jeg tenkte da spillet foregikk, slik at dere får et større innblikk enn hva som blir tatt med på TV'n. Synes selv jeg har fått lite TV-tid, derfor føler jeg at dere kanskje ikke har fått et inntrykk av hvordan jeg er som person. Kanskje det kan hjelpe om jeg skriver litt om ukene. Det virker som om folk glemmer at 24 timer blir klippet ned til 42 minutter.


  Til dere som ikke har fått det med dere så var jeg med på Paradise Hotel i fjor i to minutter, så etter et år med venting var jeg veldig klar for å sjekke inn på hotellet. Introen min ble spilt inn i en sump, noe jeg synes var komisk, haha. 


  Noen selfies jeg knipset rett etter innsjekk. Her satt jeg å ventet alene i pool loungen med en deltakeransvarlig. Vi er alltid offcam etter innsjekk. De som sjekker inn må vente alene mens resten av gjengen får sitte sammen. Ganske kjedelig, men sånn er reglene.


  Noen bilder fra min første fest på Paradise Hotel. Jeg er utrolig glad for at jeg har de lagret! For å være ærlig husker jeg ikke at disse bildene ble tatt.. Jeg gikk på en liten smell den første festen og ble litt for full. Det er derfor jeg var så sykt giret på at alle skulle sleike hverandres nipler ​💗 Sannheten er at jeg egentlig er biseksuell skjønner dere. NEIDA, men jeg synes tydeligvis det var LÆTTIS :)
  Etter mye fram og tilbake valgte jeg selvfølgelig "Det hvite hus". Jeg hadde ikke vært inne på tanken om å velge "La familia" før Martine nevnte i appellen sin at de hadde en gutt til overs, og jeg selv manglet en partner. Men etter noen "fine" ord fra Morten ble valget lett, og jeg hadde hatt rett hele veien. Det lønte seg å følge magefølelsen.


  Her hadde Rebecca blitt ofret for at "La familia" skulle få meg inn i alliansen sin. Personlig så ville ikke jeg dette, husker jeg fikk veldig vondt av Rebecca. Jeg og Aleksander ble låst, og jeg var sjeleglad for at jeg var trygg ut uken.

  Det tok sin tid før jeg åpnet bloggen min igjen, så vet ikke om det er så interessant å lese om det som allerede har skjedd for et par uker siden. Har dere lyst til å se bilder og lese om påskeuken og Skam-uken som ruller på Tv'n? Setter pris på om dere kan gi meg tilbakemelding på det!

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 20.04.2017, 15:47
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">8 kommentarer
 • Chillern til exsamboeren min

 • Publisert: 19.04.2017, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • God kveld! Akkurat nå sitter jeg og ser på at Synøve rydder leiligheten sin. Fordelen med å være syk er at jeg slipper å hjelpe til, hehe. Veldig rart å være tilbake i denne leiligheten, siden her bodde jeg før jeg reiste til Mexico. Har så mange fine minner herifra ​💗


  Dagens middag, made by me


  Smarte meg som drikker kaffe kl. 22:00 på kvelden, må holde meg våken til PH vet dere ;)

  Ellers har jeg brukt dagen på å betale regninger og gjort unna endel kjipe ærend. Så nå er jeg meget klar for å innta sofaen og slappe av resten av kvelden!

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 19.04.2017, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • God morgen

 • Publisert: 19.04.2017, 12:17
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Først vil jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått på bloggen. Synes alle er så søte ​💗 I dag våknet jeg grytidlig av at jeg kaldsvettet, måtte bare innse at jeg har blitt syk. Burde vel dra en tur på legevakten for jeg mistenker at jeg har fått feber pga betennelsen i armen min som forresten har blitt enda verre.. Synd det er så tiltak å dra dit, så kommer garantert ikke til å gjøre det :-) Ellers har jeg ikke fått i meg noe annet enn kaffe i dag. Det er ingenting som frister og tanken på mat får gårsdagens middag til å komme i retur.

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset
  Brukte morgenen på å rydde ut av kofferten, KLAPP på skuldra!! Jeg synes slike ting er tiltak og kan godt bo i kofferten min i tre måneder. Koffertene mine fra Mexico brukte jeg flere uker på å rydde ut av :) Hvorfor er jeg så lat?!

  Processed with VSCO with hb2 preset
  Det tok meg kun to dager å rydde ut av kofferten. Forandring fryder, kanskje jeg har vokst fra meg latskapen?  Processed with VSCO with hb2 preset
  Netflix &.... Elsker denne genseren!!

  Jeg har ikke lagt noe planer for resten av dagen, burde vel kanskje bare være hjemme og pleie formen. Men så rastløs som jeg er for tiden får vi se hva jeg finner på.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 19.04.2017, 12:17
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Hvem kler hijaben best?

 • Publisert: 18.04.2017, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle søte ♥ Nå ligger jeg langflat på sofaen med Mk (Mari-Kristine) og Synøve. Vi har nettopp spist kyllingwok og sett dagens episode! Synes selv jeg virket så jævlig sur, men håper og tror jeg hadde en "Sana" akt. Jeg selv suger til å etterligne andre, så istede for å være direkte og lættis som Sana, synes jeg selv at jeg ble framstilt litt sur på Tvn i dag. Ellers synes Synøve det er så morsomt med at akkurat jeg ble utpekt til å være Sana. Derfor har hun kost seg i hele kveld med å lage diverse memes av meg og legendariske Sana.
  Så kjære lesere, hvem kledde hijaben best? 

  ​💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 18.04.2017, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Dagen i dag

 • Publisert: 18.04.2017, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • Hei! I dag har jeg og Mari-Kristine (hun jeg bor med) vært på handletur og kjøpt diverse ting vi manglet til leiligheten. Vi prøvde oss på å kjøre bil i Oslo, noe som var en utfordring. Forstår meg virkelig ikke på kjørereglene her i Oslo?? Flere veier hadde ikke markerte kjørefelt og vi måtte kjøre omveier pga enveiskjørte gater. Kjørte selvfølgelig masse feil også, men dette tror jeg kommer seg! Om ikke så bor vi veldig sentralt så vi trenger egentlig ikke bil.

  Processed with VSCO with hb2 preset
  Første frokost i den nye leiligheten vår ​💗 tørt knekkebrød med kyllingfilet ​💗 Vi bor foresten i verdens fineste leilighet på Majorstuen. Eneste minuset er at den ligger i 5 etg. (!!!) uten heis.

  "itj nå som e bedre enn gratis trening" - Mari-Kristine


  Her ser dere søta jeg bor med

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset
  Såå fornøyd med det nye speilet mitt. Elsker å sitte på bakken når jeg sminker meg, så dette passet meg midt i blinken.

  Processed with VSCO with hb2 preset
  Ellers har jeg sovet veldig dårlig i natt pga den feite venstrearma mi. Jeg aner ikke hva jeg har gjort. Jeg tror jeg har fått en betennelse siden den er varm og hoven. Det er jævlig vondt og jeg får ikke fungert i hverdagen. Er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre??

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 18.04.2017, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Om meg

 • Publisert: 17.04.2017, 22:17
 • Kategori: Blogg
 • Heia! Mitt navn er Henriette Otervik, men alle kaller meg "Henote". Grunnen er så enkel at vi fikk Fronter i 7.klasse og da begynte alle å kalle meg det. Hvorfor henot.blogg.no? Jo, jeg sitter å irriterer meg over det samme. Det er en person som har tatt MITT navn og laget seg en blogg for å dele ETT innlegg... Wtf, who are u. Neida, ikke ta alt jeg skriver så seriøst. Er ikke så irriterende, bare litt.  Jeg er ei 22 år gammel jente som er oppvokst på Heimdal som ligger i Trondheim, og der bor jeg enda. Jeg er ei glad jente med mye selvironi. Er over gjennomsnittet opptatt av utseende og trening. Guttegal og elsker oppmerksomhet.

  Jeg har hatt mine stormer, så jeg vil si at jeg er en ganske sterk person i dag. Jeg er sikker på meg selv, og hvem jeg er. Jeg er IKKE den typiske bloggeren som vi allerede har for mange av her i Norge. Her er det ingen pynting på sannheten, og jeg skriver for det meste alt rett fra rævva. Jeg vil også si at bloggen min byr på mye humor, så ta ting med en klype salt! Om du ønsker å komme i kontakt med meg kan du sende meg en e-post: henot.blogg@hotmail.com  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  20 kommentarer
 • Publisert: 17.04.2017, 22:17
 • Kategori: Blogg
 • #comments">20 kommentarer
 • Im back

 • Publisert: 17.04.2017, 17:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Etter flere forespørsler fra mine søte følgere har jeg bestemt meg for å åpne bloggen min igjen. Forrige gang la jeg ikke ned så mye innsats i bloggingen, men denne gangen går jeg all in! Dette er virkelig noe jeg har lyst til å holde på med, så håper jeg dere vil følge meg ​💗

  Fant nettopp ut at kameraet mitt er ødelagt, så jeg må få fikset nytt i morgen.. Bedre bilder kommer! Vær tålmodig med meg.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 17.04.2017, 17:02
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer