hits

Gravid?

 • Publisert: 31.05.2017, 10:58
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! Jeg har vært våken siden 08, noe som er ganske sykt da jeg ikke sovnet før 05. Jeg hadde livestream etter gårsdagens episode, også bestemte jeg meg for å begynne å redigere videoen. Det var veldig korttenkt da jeg ble sittende i flere timer uten å tenke over klokka...

  Planen var egentlig å trene før den overfladiske dagen min startet, men så dukket det opp endel ting jeg måtte gjøre først så jeg rakk det ikke. Derfor må jeg få presset inn en økt mellom slagene, men det skal gå fint! Jeg skal snart dra for å bleke tennene, deretter sette på vippeextensions også skal jeg ta spraytan. I tillegg skal jeg møte noen av paradise-jentene for å dra på førpremieren av filmen Baywatch. Jeg tenkte ikke over at jeg ikke kan dusje rett etter spraytanen, så jeg må møte opp som en bæsjklatt :-)
  Ellers har tante rød kommet på besøk, og jeg har knasket paracet til frokost. De siste dagene har jeg gått å klagd på at jeg har hatt så store pupper, og jeg har virkelig ikke forstått hvorfor. Er jeg gravid, har jeg lagt på meg?! Jeg bruker alltid å få store pupper når jeg har uka mi (eneste fordelen) men jeg var bombesikker på at det kunne ikke være mensen for den hadde jeg jo typ i går?? Haha... Det sier litt om hvor fort tiden går, og det er skummelt :( Jeg som føler meg så gammel allerede.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 31.05.2017, 10:58
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • Video på vei

 • Publisert: 30.05.2017, 18:57
 • Kategori: Blogg
 • Hei. Jeg har ikke uttalt meg noe på bloggen om det som har hendt på Paradise Hotel de siste dagene. For å være ærlig har jeg gruet meg endel til de episodene av programmet. Jeg husker at jeg var utrolig sliten på dette tidspunktet, og det hjalp ikke å bli dolket i ryggen av så og si alle mine nærmeste. Jeg klarte virkelig ikke å ta meg sammen, så jeg tok ofte til tårene. Jeg vet det er utrolig mange av dere som har mye ubesvart fra min side, så det er derfor jeg kjørte i gang spørsmålsrunde på Snapchat. Jeg bruker som oftest Snapchat til å ha en direkte dialog med dere, noe som er utrolig hyggelig! Om du ønsker å snakke med meg har du størst sjanse om du adder meg på Snapchat, da jeg ofte har åpen snap! Jeg heter Henote94 på Snapchat.

  Jeg har en gladnyhet til dere! Jeg har spilt inn en video der jeg snakker om diverse som har hendt på hotellet de siste dagene. Jeg svarer på blant annet hvorfor jeg ikke fikk mulighet til sitteplass, hva jeg tenkte da Kevin dolket meg i ryggen, og da min egen partner valgte noen andre over meg. Den ble veldig personlig fordi jeg snakker mye om mine følelser jeg hadde på dette tidspunktet. Men jeg har lyst til å ha en ganske personlig blogg, og jeg liker å snakke om ting jeg har på hjertet.


  Jeg er så glad og evig takknemlig for at dere støtter meg og faktisk skjønner hvor tøft jeg hadde det på dette tidspunktet. Det er ikke så lett å være med på Paradise Hotel som det virker som. Det er selvfølgelig kjempe gøy å være med, men til tider kan det være en hard påkjenning.

  Behind the scenes..  Jeg hadde egentlig planlagt å redigere videoen ferdig i dag og dele den i kveld. Men jeg må være litt realistisk her.. Jeg er kjempesulten, så jeg må faktisk få i meg noe mat nå. I tillegg har jeg lovt å være med Mk på en styrkeøkt i kveld! Jeg gleder meg til å få pumpet opp rumpa.

  Dere kan abonnere på Youtube-kanalen min HER så får dere beskjed med en gang den er lastet opp! Håper dere gleder dere.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  19 kommentarer
 • Publisert: 30.05.2017, 18:57
 • Kategori: Blogg
 • #comments">19 kommentarer
 • Stresset

 • Publisert: 30.05.2017, 10:09
 • Kategori: Blogg


 • God morgen dere 💗 I skrivende øyeblikk nyter jeg frokosten min med Riverdale rullende på TV-skjermen i bakgrunnen. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om serien. Den fanget meg de første episodene, før den gradvis dabbet mer og mer av. Men jeg har tvangstanker på at jeg alltid må se ferdig seriene jeg starter på. Dette er noe jeg hater ved meg selv, bare se for dere hvor mange timer jeg sløser bort da?? Heldigvis glemmer jeg enkelte serier, så da slipper jeg å bruke tiden min på de :-) HAHA OK. Noen som har serietips til meg, annet enn pærra?

  Ellers stresser jeg med finalefesten som er på torsdag. Tror dere ikke jeg har alle høyhælene mine i Trondheim? Jeg skulle jo tross alt bare bo her i to måneder, så hvorfor skulle jeg ta med meg noe som jeg aldri bruker. Jeg tenkte ikke så langt at jeg måtte ha et par til finalefesten.. MK mener jeg bare burde kjøpe et par nye, men jeg kjenner at jeg ikke orker å bruke penger på noe jeg allerede har mer enn nok av. Visste dere foresten at jeg ikke eide et eneste par høye sko før Paradise deltakelsen min i fjor? Nei, selvfølgelig ikke, hvorfor skulle dere det. Men skal jeg virkelig gidde å bruke 500 kroner på noe jeg aldri bruker??? Jeg som kjøpte meg FEM par sko til fjorårets sesong. Det endte jo selvfølgelig med at de sto å støvet ned i skapet helt fram til årets sesong. Blæh, jeg hater å bruke penger på unødvendig greier. Kan eventuelt møte opp barbeint da :)  Nå skal jeg klappe igjen Maccen og se ferdig de 17 minuttene som er igjen av episoden. Etter det skal jeg dra den feite rumpa mi opp fra sofaen, deretter ut døra, ned de 300 trappetrinnene (ja, jeg har telt) og inn til parken. OM DU IKKE SKJØNTE DET SÅ SKAL JEG PÅ LØPETUR.

  Tror jeg har drukket for mange kopper med kaffe..

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 30.05.2017, 10:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • Dette trente og spiste jeg i dag

 • Publisert: 29.05.2017, 19:51
 • Kategori: Trening
 • I dag tenkte jeg at dere kunne bli med meg på trening! Det er så mange av dere som har etterspurt treningsinnlegg og hva jeg spiser i forbindelse med trening. Derfor tenkte jeg å prøve meg på det i dag, så må dere gi meg tilbakemelding på om det er noe dere liker. Jeg startet dagen med kaffe og havregrynsgrøt. Kjøleskapet er ganske tomt etter helga, derfor ble det ikke noe fancy grøt i dag.


  Jeg koker havregrøten min på vann, og tilsetter litt søtning. Jeg er ikke så nøye på hva jeg spiser før en kardioøkt, da jeg ikke bruker like mye energi som ved en tung styrkeøkt. Når jeg skal trene styrke spiser jeg alltid litt ekstra, og da må jeg ALLTID ha masse karbohydrater. Spiser jeg kun proteinrik mat før en styrkeøkt ender det alltid opp med at jeg blir sulten før jeg har kommet meg halvveis gjennom programmet. Men dette er noe dere må finne ut av selv.
  Jeg startet med å varme opp ved å løpe noen runder i Slottsparken. Deretter fant jeg en fin bakke der jeg kunne utføre bakkeintervaller. Det er egentlig ikke noe program å følge her, det er bare å finne deg en bakke og løpe opp så mange ganger du orker. Slik type intervall elsker jeg, da det går fort over og du kommer fort opp i makspuls.
  Jeg løp i to forskjellige bakker i hver sin ende av en haug, annenhver gang. Den ene bakken er mye kortere og brattere, mens den andre er lengre og slakkere. Slik får jeg litt variasjon i det. Til sammen ble det 20 bakkeløp, med ett eller to minutt pause i mellom. I pausene passer jeg på å småjogge slik at pulsen ikke faller, for da blir det bare enda tyngre å starte intervallene. Det er mitt beste tips når det gjelder intervalltrening, hold pulsen oppe. Jeg avslutter alltid økta med å tøye ut i minst ti minutter.
  Etter trening er det viktig å få i seg rikelig med næring, både fra karbohydrater og proteiner. Som regel lager jeg noe lett som knekkebrød med egg eller lompepizza. Kan legge ut oppskrift på min versjon av lompepizza om det er av interesse! Jeg er ganske kjedelig i matveien. Når jeg først blir hektet på noe spiser jeg kun det i to uker, til jeg finner min neste craving. I tillegg synes jeg det er kjedelig å stå på kjøkkenet, så det er derfor det ble egg i dag. Jeg elsker når plommen er bløt. Slik er jeg med alt egentlig, elsker mat jeg kan slurpe i meg.

  Etter en styrkeøkt spiser jeg mer mat, men alltid etter kardio er jeg ikke særlig sulten. Det er derfor jeg spiser så "lite". Jeg fyller heller på med mer mat etter et par timer. Jeg er òg veldig småspist av meg.


  Det ble noen kalorier i dag og gitt! Jeg trente òg rumpe da jeg var ferdig med intervallene. Om dere ikke har forstått det enda, så er jeg veldig glad i å trene rumpe. Men jeg kjenner at jeg begynner å bli ganske lei av de fleste rumpeøvelsene jeg utfører, så jeg må sette meg ned en gang til uken for å finne nye og morsomme øvelser som jeg selv liker.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 29.05.2017, 19:51
 • Kategori: Trening
 • #comments">5 kommentarer
 • Triste mennesker som leter etter feil

 • Publisert: 29.05.2017, 15:26
 • Kategori: Blogg
 • Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er innom Jodel og leser hva som blir skrevet om oss deltakere. Jeg er overveldet over alt det fine som blir skrevet om meg, jeg blir veldig rørt. Det overrasker meg at folk tar seg tid til å skrive positive ting om andre mennesker uten å få noe igjen for det. Jodel er jo anonymt, så det sier så mye om dem som mennesker! JEG ELSKER SLIKE MENNESKER 💗 Gode rett gjennom.

  Men så har vi de som skal lete etter feil som ikke eksisterer da. Slik som denne jodelen:

  Jeg tar meg aldri nær av negative kommentarer om meg selv, jeg ser ikke helt vitsen i å bry seg om hva andre mener om deg. Men jeg skal ærlig innrømme at denne Jodelen fikk meg til å tenke. Har jeg virkelig forandret meg så mye at folk fikk "sjokk" av å se meg i år? Men da jeg så bildene som ble delt på Jodelen måtte jeg le.


  Dette mener de er fra PH 2016. Men det stemmer ikke. Dette er fra introen min i år, og det er så komisk at flere trodde på det? Det var flere som kommenterte at dette var fra i år, men disse ble slettet etterhvert.


  Begge disse bildene er fra Paradise Hotel 2017. Den største forskjellen er vel at det første bildet er tatt i dagslys og at jeg smiler. Det siste bildet er tatt rett før min siste parseremoni i mørket der jeg ikke smiler. Jeg ser ikke noe enorm forskjell annet enn at jeg er mer rund i ansiktet på siste bildet. Det er kanskje ikke så rart da det skiller 11 kilo (ja, jeg la på meg så mye) mellom disse bildene. I tillegg har jeg en del flass i ansiktet, fordi jeg ble så solbrent at jeg fikk sår.


  Jeg klarte ikke å dy meg, så jeg måtte faktisk svare på denne jodelen. Om dere ikke forsto det, så er den jodelen som er merket med et hjerte fra meg. Det endte med at jeg ble downvota, og kommentaren min forsvinner snart om jeg får flere downvotes :-( Så trist å miste karma av å si sannheten..LOL

  Om noen fortsatt ikke tror meg kan dere se introen min fra i år HER.


  Dette bildet er tatt for noen dager siden, så slik ser jeg ut i dag. Som om jeg må bevise dere noe, LOL. Mexico-kiloene er nesten borte og jeg føler meg mye bedre om dagen. Jeg vet ikke hvorfor jeg tar meg tid til å skrive om dette, men jeg kjente bare at jeg fikk lyst til å svare. Jeg synes det hele er ganske latterlig, det viser bare at enkelte kun er ute etter å lete etter feil på andre mennesker. Du kan jo vurdere en annen hobby som å samle på frimerker eller titte på fugler.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  20 kommentarer
 • Publisert: 29.05.2017, 15:26
 • Kategori: Blogg
 • #comments">20 kommentarer
 • Min første video

 • Publisert: 28.05.2017, 19:58
 • Kategori: Videoblogg
 • Det er utrolig mange av dere som etterlyser videoer. Jeg har allerede laget èn, mest på tull egentlig, men synes den ble ganske morsom! Jeg legger ved videoen i dette innlegget så dere får sett den. Jeg spurte dere på Snapchat hva dere ville ha video av, og jeg fikk gode innspill. Jeg heter forresten: Henote94 der, så det er bare å adde meg :-) Jeg har skrevet ned alle forslagene dere har kommet med, men dere kan fortsatt komme med flere. Bare legg igjen en kommentar her på hvilke videoer du ønsker!

  Husk å abonner på kanalen min HER


  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 28.05.2017, 19:58
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Fra skrekknatt til påtvunget smil

 • Publisert: 27.05.2017, 20:59
 • Kategori: Blogg
 • Som dere vet startet denne dagen veldig dårlig, og jeg var egentlig ganske lei meg da jeg våknet. Jeg haater å sove bort dagen, men under disse omstendighetene ble det slik. Jeg bestemte meg for å ta meg sammen og begynte å sminke meg.


  Det er sjeldent jeg smiler på bilder, men i dag tvang jeg fram et smil for å lure hjernen til å tro at jeg er happy, lol.


  Jeg har vært med Julie i hele dag og vi har kost oss masse i parken. Sett bortifra at hun absolutt skulle campe ved siden av en fugleflokk. Jeg haaater virkelig fugler. Jeg tror faktisk måker er min største fobi. Jeg vet ikke hvorfor men jeg er livredd for at de skal angripe meg. Jeg ser for meg det verste scenariet hvor de styrter ned mot meg med de ekle klørne sine og klorer seg fast i hodebunnen min.. Jeg er sær.

  Akkurat nå sitter jeg å koser meg med denne karb-bomben. Jeg kunne aldri levd på lavkarbo, jeg forstår virkelig ikke hvordan andre klarer det. Jeg er altfor glad i banan, havregryn og knekkebrød til å kutte det ut. Karbohydrater er jo også veldig viktig nå som jeg trener en del. Jeg har blitt tvunget til å flytte meg inn fordi naboen ropte "hallo" over skilleveggen nå nettopp. Jeg har null interesse av å snakke med dem igjen etter gårsdagen. Kan de ikke bare gi meg privatliv?

  Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og ha koselig besøk her. Blir ikke noen bytur på denne frøkna, nei! Litt godt med hvit helg óg for en gangs skyld, selv om det er gøy å drikke i dette været. Hører stygge rykter om tordenvær og regn i morgen, så nå er det vel en stund til vi ser sola igjen. Jaja, jeg er vokst opp i Trondheim hvor været skifter fra snøstorm til varm sommer på samme dag, så det går fint. Nei, nå må jeg klappe igjen macen og være litt med besøket mitt! Ønsker dere alle en nydelig lørdag kveld, så blogges vi senere!

  Hva skal dere i kveld da puser?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 27.05.2017, 20:59
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Verste natta på lenge

 • Publisert: 27.05.2017, 17:06
 • Kategori: Blogg
 • Planene i dag var egentlig å stå opp tidlig. Jeg hadde mye jeg skulle rekke før klokka 12.00. Blant annet å kjøpe inn nødvendigheter, trene og ordne meg før en kompis skulle komme med frokost. De planene gikk rett i vasken for å si det sånn, da jeg ikke våknet før 14.00. Jeg var helt svett da jeg våknet, med en puls på sikkert 180. Hele denne dagen er ødelagt pga en veldig uhyggelig hendelse i går kveld. Jeg vet ikke hvor lurt det er av meg å skrive om dette på bloggen, da de som gjorde dette mot meg mest sannsynlig følger med på bloggen min. Men det får bare være, det er ikke jeg som har gjort noe galt i denne situasjonen.

  Hvor skal jeg begynne.. I går fikk jeg besøk av Julie og Synøve. Vi satt ute på terrassen vår og nøt det herlige været. Jeg hørte at naboen spilte musikk og det hørtes ut som de hadde vorspiel. Jeg bøyde meg over terrassen for å se hvem de var, og det var flere svenske gutter. De virket veldig hyggelige og de inviterte oss over. Jeg synes slike ting er gøy, og elsker å bli kjent med nye mennesker så jeg kom over til de. Jeg tror jeg var der i kanskje èn time til sammen, før de måtte dra videre fordi de skulle ned til byen. Vi hadde andre planer så vi ble ikke med.


  Jeg hadde besøk fram til ca. 01.00 i går kveld. Men så sendte jeg de hjem fordi jeg skulle sove, noe jeg aldri skulle ha gjort. Jeg kom meg ikke i seng fordi jeg kom på mye jeg måtte gjøre, så klokken fløy avgårde. Rundt klokken 02.00 hørte jeg et voldsomt bråk fra naboen. Jeg forsto fort at guttene vi hadde møtt tidligere på dagen hadde kommet hjem fra byen. Jeg tenkte ikke noe mer over det. Jeg satt og trykket på telefonen før jeg plutselig så at han ene gutten hadde klatret over til min terrasse. Jeg gikk ut for å høre hva han holdt på med, og han sa at han hadde lyst til å se hvordan leiligheten vår så ut. Dette var en av guttene jeg hadde snakket mest med tidligere på dagen, så jeg tenkte ikke noe over det egentlig. Jeg sa det var okei, og begynte å vise han rundt. Etter roomtouren sa jeg at jeg skulle sove og at han måtte dra tilbake. Det var da han begynte å bli direkte ekkel. Han spurte om vi kunne sitte i stuen sammen for å prate, og jeg takket nei flere ganger siden jeg skulle sove og fordi jeg ikke hadde lyst selvfølgelig. Så lurte han på om han kunne få sove med meg, og det takket jeg selvfølgelig også nei til. Han begynte å bli innpåsliten, så jeg måtte nesten fysisk dytte han ut av leiligheten. Han ga seg og forsvant til slutt.

  Det tok ikke mer enn fem minutter før han sto på min veranda igjen, og i denne omgangen hadde han tatt med seg kompisen sin. Kompisen spurte og om å få sove med meg siden han andre ikke fikk lov. Jeg sa NEI, og ba de klatre tilbake. Da begynte de å be meg innrømme hvem av de jeg var keen på. Jeg bare hva faen? Er det virkelig ikke mulig å være hyggelig mot andre uten at de får et inntrykk av at jeg er keen på de? Jeg sa jeg ikke var keen på noen, og at jeg holder meg unna gutter fortiden. De tok hintet og klatret tilbake. Jeg begynte allerede da å kjenne på redselen. Hvorfor var de så ekle, hadde jeg virkelig gitt noe inntrykk for at jeg var interessert i noe mer? Hva skal jeg gjøre, hvorfor i helvete er jeg alene i slike situasjoner? Hvorfor skjer dette den helgen jeg er hjemme alene? Det verste av alt er at det ikke går an å låse verandadøren pga brannsikkerhet. Dette har ikke vært noe problem tidligere. Men han som eier leiligheten ved siden av har lånt ut leiligheten til guttene for helgen, så de har ingenting å tape på å holde på slik, fordi de ikke hører til i dette borettslaget.

  Etter en stund slukket jeg lysene og satte meg på bakken slik at jeg kunne følge med om de kom over. Jeg passet også på at jeg var like ved ytterdøren slik at jeg kunne løpe ut om jeg måtte det. Jeg kjente hjertet pumpe, og jeg følte meg fortapt i denne situasjonen. Jeg husker jeg tenkte at i denne situasjonen hadde det vært så godt å hatt en kjæreste som har kunnet kommet for å redde meg, haha dramatisk much? Han kom tilbake og denne gangen hadde han kledd av seg alle klærne utenom bokseren. Jeg fikk sjokk, hva var det de planla å gjøre mot meg nå? Han sa at han hadde glemt jakken sin etter jeg hadde vist han rundt i leiligheten. Jeg gikk inn for å hente den og ga den til han. Han ba om unnskyldning og sa at han ikke skulle forstyrre meg mer. Det endte med at jeg tok nøkkelen fra badet og låste meg inn på rommet. Jeg sov utrolig dårlig i natt, da jeg hele tiden våknet med følelsen av at noen var inne i leiligheten min. Det er vel derfor jeg sov til 14.00 og var veldig sliten da jeg våknet. 


  Nå i dag tenker jeg litt annerledes på det. Jeg tenker at de var veldig fulle og kanskje ikke skjønte hvor mye de skremte meg. Jeg sier ikke at dette er OK, for det er det absolutt ikke. Det er min terrasse og min leilighet, de hadde ingen rett til å klatre over og forstyrre mitt privatliv. Jeg tror heller ikke de ville gjort meg noe, men man vet aldri ikke sant? Jeg kjenner ikke de guttene, så jeg vet ikke hvilke intensjoner de hadde. 

  Det er godt mulig dere synes jeg overdriver situasjonen litt, men jeg har opplevd en hendelse tidligere som gjør at jeg lett blir paranoid og tenker det verste når slike ting oppstår. Nå skriver jeg om mine tanker og hvordan jeg opplevde det, og jeg synes dette var en ekkel opplevelse.

  Nå skal jeg prøve å legge dette bak meg og nyte resten av dagen. Treningen får jeg droppe og heller nyte sola mens den forsatt er oppe. En ting er sikkert, og det er at jeg skal ha overnattingsbesøk i natt, orker ikke en natt til med dette..

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 27.05.2017, 17:06
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • De lengste minuttene

 • Publisert: 26.05.2017, 17:17
 • Kategori: Blogg
 • Da var det plutselig helg igjen og herregud hvor fort tiden går! Jeg kom akkurat inn døra etter en intervalløkt i Slottsparken. Det er så godt å være i god flyt igjen, trening er det beste jeg vet om 💗 Jeg vet jeg skrev her på bloggen at jeg skulle holde meg unna usunne ting, men det er så jævlig vanskelig noen ganger, spesielt på hangoverdager. Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg har kost meg litt her og der, men det får bare gå. Jeg kan ikke hate meg selv for at jeg ikke klarer alt her i livet, heh. Jeg prøver ihvertfall og det er det viktigste.


  Husker dere at jeg klaget på at jeg savnet naturen i Trondheim? Det er faktisk ikke så ille i Oslo allikevel. Jeg har funnet meg flere plasser jeg kan løpe. Det eneste som suger er at det er folk overalt, og da er det ikke like lett å koble av slik som jeg gjør hjemme. Men det er bedre enn å løpe i sentrum da :-)


  Meg når jeg blir klein av å ha photoshoot, hehe.

  Jeg sitter å venter på at egget mitt skal bli ferdigkokt, og jeg er DRITsulten. Jeg er så sulten at kvalmen kommer krypende. Jeg kødder ikke, de lengste minuttene er å vente på at egg skal koke ferdig når man nesten dør av sult. I tillegg har jeg det egentlig sykt travelt. Jeg må rekke å dusje, spise og sminke meg på èn time!! Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg sitter her å prioriterer å blogge?? Dere er verdens fineste og jeg håper dere får en fantastisk dag!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 26.05.2017, 17:17
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • I miss you

 • Publisert: 26.05.2017, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå sitter jeg ute i sola og nyter været. Jeg har bladd gjennom noen av de 5000000 bildene jeg har lagret på Macen, og jeg måtte bare dele disse bildene av meg og samboeren Mk 💗

  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  Se så søte vi var i 2014 daa

  SAMSUNG CAMERA PICTURES

  SAMSUNG CAMERA PICTURES

  SAMSUNG CAMERA PICTURES


  Mk reiste hjem til Trondheim i går og jeg merker savnet allerede. Vi har ikke vært borte fra hverandre siden vi flyttet til Oslo, og jeg merker hvor avhengig jeg er av den jenta nå. Det er ensomt og trist å være i leiligheten alene. Hun kommer ikke hjem før søndag, og det er superlenge til... Hvordan skal jeg overleve denne helga :( Mk, du vet jeg savner deg mye når jeg frivillig hører på Pongdance, haha

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 26.05.2017, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Dolket i ryggen

 • Publisert: 25.05.2017, 23:22
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så gårsdagens episode, det var som om noen av følelsene fra den uka kom rett tilbake til meg. Jeg husker det så utrolig godt, og hvor sliten jeg var. For ja, det er slitsomt å være på Paradise Hotel, spesielt de siste ukene når spillet nærmer seg slutten. Dere kan si hva dere vil, men dere kan ikke forestille dere hvordan det er uten å faktisk ha vært der. Spillet går deg til hodet, og du dolker folk i ryggen i hytt og pine. Dette er absolutt ikke noe jeg er vant til, jeg er ikke vant til å bli skuffet av venner rundt meg. Jeg ante faktisk ikke at jeg var så følsom før jeg ble med på Paradise Hotel, så noe lærte jeg mens jeg var der. Jeg har hele veien visst at jeg er en følelsesladet person, men ikke sååå følsom.

  Jeg irriterer meg faktisk litt over klippingen til TV3, fordi det kommer ikke fram at Martine og Andrea var mine nærmeste inne på hotellet. Det er vel derfor flere av dere mener jeg knuste kula til Isabelle for å hevne meg på Martine slik at Andrea fikk beskyttelse, som Martine fryktet. Men det er absolutt ikke saken. Andrea var min BFF inne på hotellet, og jeg unnet henne beskyttelse. Samme som at jeg unnet Martine beskyttelse, det er derfor jeg ikke forsto noe da hun faktisk knuste kula mi.

  Grunde var egentlig kjempesmart da han knuste kula til Martine, for i teorien skulle Martine ha knust kula til Andrea siden de var "fiender". Deretter hadde Andrea knust kula til Isabelle, mens jeg hadde endt opp med beskyttelse. Hadde Grunde knust kula til Isabelle, som flere av dere mente var det lureste, hadde det vært 50/50 om hun hadde knust min eller Andrea sin. Og vi var jo egentlig 100% sikker på at Martine skulle knuse kula til Andrea. Lite visste vi at hun faktisk var demonen, haha..


  Jeg var kjempelei meg etter pandoras siden Martine nettopp hadde dolket meg i ryggen, og det er menneskelig å vise følelser. Jeg skjønner meg virkelig ikke på dere som mener jeg er for svak til å være med på Paradise, for det er jeg absolutt ikke. Hadde jeg vært det, hadde jeg aldri kommet meg til Mexico, for det er en laang prosess du må gjennom for å komme med. Det er en reaksjon jeg hadde, og alle reagerer forskjellig. Dere har jo sett reaksjonene til de andre deltakerne når de har blitt skuffet over valg inne på hotellet, noen blir sinte, andre ler mens noen blir lei seg. Vi er alle mennesker, og vi reagerer på forskjellige måter. Nå føler jeg at jeg sitter her å forklarer meg på hvorfor jeg gråt, og det synes jeg absolutt ikke at jeg trenger å gjøre. Jeg er fullt klar over at det er et spill, men det må være lov å ha reaksjoner. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 25.05.2017, 23:22
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">9 kommentarer
 • Hvordan ble jeg tatt av demonen?

 • Publisert: 25.05.2017, 13:41
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Da er endelig demonen avslørt og jeg kom meg heldigvis tilbake på hotellet. Etter gårsdagens episode har jeg mottatt mange spørsmål om hvordan jeg ble tatt av demonen. Hvorfor sto jeg egentlig og dusjet alene etter at jeg hadde vært mest på det ang alle forhåndsreglene vi burde ta. Dette er klipt og limt, og det at jeg dusjer alene er et gammelt klipp. Tror dere pingla her turte å dusje alene denne uken eller? :-))) Det som skurrer litt er at jeg egentlig tror jeg skulle bli tatt om natta slik som Teele, men så hadde Grundepusen bygd en felle foran døra slik at jeg ikke ble tatt hihi 💗 Som dere så i episoden våknet vi av den grusomme alarmen, men alle var der fortsatt. Dette spekulerte vi mye på. Det pga at hver gang vi hadde hørt alarmen tidligere så hadde alltid noen forsvunnet. Så jeg er egentlig overbevist på at fella funket, også tror jeg det har en innvirkning at jeg var litt for full, hehe. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å beskytte meg mot demonen senere på dagen da, som dere så.


  Hahaha, jeg lo så sykt da jeg fikk lese min egen plakat. "Hun har kanskje på seg truse"

  Husker vi funderte på hvordan vi ble tatt av demonen. Var det fordi vi gikk alene, var uforsiktige eller var på feil sted til feil tid? Det mest ironiske var jo at jeg snakket masse med Martine om dette. Jeg begynte å tenke på at vi kunne bli tatt på sync. Sync er der vi deltakerne blir intervjuet for å snakke om ting som har hendt i løpet av dagen osv. Vi tenkte at det kunne jo ikke være slik, for vi kunne jo ikke være redde for å gå ned på sync. Likevel planla jeg og Martine at om vi fikk beskjed på sync at vi var nestemann ut, skulle vi prikke hverandre på låret tre ganger. Ironien i det hele var jo at Martine var demonen og hun visste jeg var neste offer. Damn for et spill.


  Så ja, hvordan tok demonen meg? Forsvant jeg av en magisk kraft eller ble jeg bortført av en alien? Jo, nå skal fortelle dere det søte små. Jeg ble tatt på sync, og selvom jeg hadde kjent på meg hele uken at jeg kom til å bli bortført var jeg ikke forberedt på dette i det hele tatt. Jeg satt bare i et helt vanlig intervju, så plutselig sier han som intervjuer meg: "Men henote, jeg har et brev til deg jeg". Da skjønte jeg det, nå er jeg tatt og Paradise er over for meg. Etter brevet ble lest opp, fikk jeg beskjed om at jeg måtte gå ut av hotellet med engang uten å møte de andre deltakerne. Jeg fikk så vondt på vegne av Grunde, siden han hadde virkelig gjort en innsats for at jeg ikke skulle bli tatt, slik som dere så i episoden. I tillegg følte jeg at jeg aldri fikk se de andre deltakerne igjen. Jeg ante virkelig ikke hva som ventet meg da jeg kom fram til det ekle Parallell univers. Heldigvis gikk det bra for min del og jeg fikk komme tilbake til hotellet 💗 Nå gjenstår det å se, klarer jeg å overleve årets siste parseremonien? 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 25.05.2017, 13:41
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">6 kommentarer
 • Livet er herlig

 • Publisert: 24.05.2017, 21:19
 • Kategori: Blogg

 • I dag så har jeg hatt besøk og vi har solt oss masse på terrassen vår! Det er så fantastisk deilig at sommeren endelig er her.


  Da Mk var ferdig med sine ærend bestemte vi oss for å dra på en shoppingrunde i Karl Johan.


  Ser ut som jeg har tidenes bulkerygg, men pyttpytt.

  Dagens antrekk er chill som vanlig. Jeg er ikke jenta som slenger på meg pelsjakke og høye hæler. Jeg kan forsåvidt ikke å gå i høye hæler, noe jeg er fullstendig klar over selv. Så dere trenger virkelig ikke å poengtere det.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 24.05.2017, 21:19
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • When bae makes u dinner

 • Publisert: 23.05.2017, 20:27
 • Kategori: Blogg
 • Siden jeg flyttet til Oslo kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger jeg har laget meg middag. Jeg er ingen middagsperson, jeg craver det sjeldent. I tillegg synes jeg det er så tiltak å lage meg middag. Det er så mye lettere å bare koke opp f.eks egg. Da slipper jeg og vaske og rydde opp etter meg, hehe.. Lenge leve latskapen!


  Jeg ligger stappmett på sofaen atm, og skal ikke bevege meg èn meter til i dag. Jeg setter enormt stor pris på når noen gjør dette for meg! Jeg fikk quesedilla til middag og det smakte helt himmelsk. Sunt og godt :-) Åååh, jeg er så glad nå!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 23.05.2017, 20:27
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Intervallhelvete

 • Publisert: 22.05.2017, 18:25
 • Kategori: Blogg
 • God mandag alle sammen! håper virkelig dere har en bedre mandag enn hva jeg har. Jeg er faktisk helt ødelagt i kroppen etter en helg med altformye alkohol... Jeg spyr av tanken av alkohol og jeg har bestemt meg for å ha edruhelg neste helg. Det skal bli jævlig digg.

  Selvom jeg var helt utslitt tvingte jeg meg selv til å kjøre intervaller i Frognerparken. Det var helt grusomt, men så digg nå som jeg er ferdig! Jeg får besøk i kveld, så planen er egentlig bare å chille.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 22.05.2017, 18:25
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • 10 ting dere ikke vet om meg

 • Publisert: 21.05.2017, 14:28
 • Kategori: Blogg
 •                                                                                                             Bildet tatt av @ganeshfoto

  1. Jeg dusjer hele tiden. Dette var jeg ikke klar over at jeg gjorde før jeg flyttet sammen med Mk, og hun poengterte det. Jeg dusjer minst to ganger daglig. Egentlig en litt sær ting? Men jeg fryser så lett, så jeg må f.eks alltid dusje når jeg står opp for å få varmen i meg.

  2. Jeg er en frossen person. Jeg fryser hele tiden, og er alltid kald på hendene og føttene. Det er dritplagsomt siden jeg går rundt å skjelver hele tiden, og det gjør vondt å fryse.

  3. Jeg har aldri hatt hull i tennene. Noe som egentlig er ganske sykt? Jeg har aldri vært noe særlig flink til å ta vare på tennene mine, og jeg spiser mye sukker.

  4. Jeg har vært forelsket èn gang. Jeg var hodestups forelsket i en gutt da jeg var 16 år. Sykt klisje egentlig, det var helt likt som du ser på film. Jeg klarte ikke spise eller sove. Alt jeg gjorde var å tenke på han 24/7, haha.

  5. Jeg pusher alltid gutter unna. Jeg elsker å ha en greie med en gutt, jeg synes det er utrolig koselig. Men med engang det begynner å bli litt seriøst får jeg noia og trekker meg tilbake. Jeg hater egentlig at jeg gjør dette, men jeg klarer bare ikke å slippe en gutt helt inn på meg. Jeg tror jeg gjør dette fordi jeg er redd for å være så "naken" for en annen person. Jeg har fått hjertet mitt knust èn gang, og den ene gangen holdt i massevis. Jeg er redd for å oppleve det igjen.  6. Jeg klarer ikke å være alene dagen derpå. Ikke et sekund engang. Så om jeg må på do i løpet av dagen har jeg alltid døren åpen og fører en samtale med de jeg er med. Jeg bare hater dagen derpå så mye, og i løpet av dagen er jeg alltid lei meg. Det er aldri noen spesiell grunn til det egentlig, det bare er slik. Jeg hater det, men sånn har det bare blitt. Ulempen med alkohol.

  7. Jeg røyker egentlig ikke. Inne på hotellet røyker jeg som en skorstein, men egentlig så røyker jeg ikke. Jeg gikk tom for snus og måtte ha nikotinen min.

  8. Jeg har hatt tanoreksia. I 2012 var jeg så avhengig av å være brun at jeg tok sol både før og etter skolen. Jeg var blåsvart, og likevel synes jeg selv at jeg ikke var brun. Jeg pakket og i meg alt mulig for å oppnå brunfarge. Jeg hadde det ikke bra på denne tiden, og da er det fort gjort at man skal ha "kontroll" på noe annet i livet, så alt jeg brydde meg om var å være brun. Trist, men sant.

  9. Jeg bruker nesten aldri BH. Jeg har sluttet å bruke BH, og det er ikke noen spesiell grunn til det egentlig. Synes bare det er digg og gå uten, og jeg synes nesten alt er finere uten BH. Enkelte plagg er fine med BH da, slik som kjolen jeg har på meg på bildet over her.

  10. Jeg er korttenkt. Jeg tenker aldri over konsekvenser av ting jeg gjør, noe som egentlig er veldig negativt. Jeg tok f.eks overdose av p-piller før jeg skulle på sydenreise med jentene fordi jeg ville ha store pupper, HALLO?! Det endte selvfølgelig opp med at jeg spydde hele natta og var utrolig dårlig. Flaks for meg at jeg hadde muntlig eksamen dagen etter. Til tross for spy i håret neilet jeg en 4+.

  Det ble litt personlig dette, men håper dere likte innlegget. Gjerne gi meg tilbakemeldinger.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 21.05.2017, 14:28
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Det er faen ikke greit

 • Publisert: 19.05.2017, 14:21
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Fyyfaen så ufine mennesker kan være. Jeg blir sjokkert av å se kommentarer som skrives på Instagramkontoer, blogger og ikke minst Jodel. Jeg blir oppriktig lei meg av å lese all dritten dere skriver om oss deltakere. Er det noen som virkelig får kjørt seg så er det Andrea. Flere av de på Jodel skriver at hun driver på med mobbing, og det er så DRØYT å komme med? Vet dere hva mobbing egentlig er? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det er mobbing det enkelte skriver på Jodel, og det er faen ikke greit. Jeg synes det er grusomt at denne appen i det hele tatt finnes, jeg fatter ikke at anonyme drittunger skal få lov til å buse ut med de styggeste kommentarene de vil om andre personer. Det eneste de oppnår med dette er å såre et annet menneske.

  Dere må virkelig skjønne at det er et spill. Vi blir satt opp mot hverandre, og noen MÅ alltid sjekke ut. Alle seere har èn eller flere favoritter, og innimellom ryker denne personen. Det gir deg absolutt NULL rett til å skrive stygge kommentarer til personen som sendte han/henne ut. Jeg forstår meg virkelig ikke på dere. I flere uker har dere klaget på at årets sesong er kjedelig, men når det "endelig" skjer noe så er ikke det heller bra nok? Hva er det dere vil ha?!


  Andrea er et av de fineste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Det finnes ikke et eneste vondt ben i jenta, og jeg er utrolig glad i henne. Jeg gikk bak ryggen hennes og var med på å sende ut bestevenninna hennes inne på hotellet, allikevel FORSTO hun valget mitt. I tillegg sa hun til meg at hun aldri kom til å bruke dette imot meg. Dette var og er noe jeg virkelig setter stor pris på hos et annet menneske. Mennesker som klarer å se situasjoner fra flere sider. Det er det veldig få som gjør, men Andrea er en av de som faktisk klarer dette.

  Nå kommer jeg sikkert til å få mye hat i kommentarfeltet, men det får bare være. Noen kamper er utrolig viktig å ta, og jeg mener denne er det. Nettmobbing må ta slutt en dag, og folk må tenke seg om to ganger før de skriver dritt om et annet menneske. Dere må ha i bakhodet at det sitter et annet menneske på andre siden av skjermen, og det er så lite som skal til for å være snille mot hverandre.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  17 kommentarer
 • Publisert: 19.05.2017, 14:21
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">17 kommentarer
 • Fantastisk feiring

 • Publisert: 18.05.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg

 • I går startet vi dagen hjemme hos noen venninner av Kine, og den første champagneflasken ble poppet kl. 10!


  Vi endte opp på Nox, og fyfader for en stemning det var der. Jeg har vondt i kjeven fordi jeg har smilt så mye, haha. Jeg møtte utrolig mange av dere der og jeg vil bare si at jeg setter enormt stor pris på dere. Alle er så sykt hyggelige og kommer med så mange fine tilbakemeldinger. 


  Dette bildet ble knipset klokken 06.34. Jeg festet i altfor mange timer i går og det kjennes på kroppen i dag. Jeg er helt ødelagt. Jeg spyr av tanken på alkohol, men jeg skal allerede ut på lørdag fordi jeg må i bursdag.. Men men, det blir koselig 💗 Til tross for en kjip start på dagen, da alle planene mine ble avlyst hadde jeg en helt fantastisk dag. Jeg angrer ikke et sekund på valget mitt om å feire her i Oslo. Håper dere hadde en like fin dag som meg. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 18.05.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • En annerledes 17.mai

 • Publisert: 17.05.2017, 10:34
 • Kategori: Blogg
 • Dette innlegget kommer til å være veldig negativt, så det vil jeg beklage på forhånd.. Men jeg må bare få det ut en plass, har ikke lyst til å dra med meg den negative stemningen ut på verdens fineste dag..

  Først og fremst så har alltid planen vært å dra hjem til Trondheim for å feire denne flotte dagen med alle mine kjære. Jeg har gledet meg i flere uker til å møte alle igjen. Men de siste dagene har alle planene skjært seg. En venninne skal feire med kjæresten, en annen har eksamen dagen etter og den siste har blitt invitert å feire med klassen. I tillegg har det vært mye styr rundt denne champangefrokosten. Jeg har selvfølgelig flere å feire med men det blir liksom ikke det samme når hele jentegjengen ikke er sammen, slik som vi er hvert år.. I tillegg skal hussleie betales 17.mai og det er dyrt å reise fram og tilbake.. Så ja, det beste i år er å feire her i Oslo.


  Jeg er egentlig veldig lei meg fordi bunaden min ligger i Trondheim, og dette er seriøst det fineste plagget jeg eier... Bunaden får man bare brukt èn gang i året, om man ikke er heldig å bli invitert i en konfirmasjon eller lignende. Jeg er så forelsket i det plagget, og jeg føler meg så fin når jeg har den på. Dette blir faktisk det første året jeg ikke bruker bunaden min, og det skjærer virkelig i hjertet mitt.

  I tillegg er det meldt fantastisk vær i Trondheim, mens her i Oslo er det meldt regn og kuldegrader. Okei, kanskje ikke kuldegrader, men kaldt nok til at jeg kommer til å fryse av meg kjønnsleppene.

  Så alt i alt er jeg lei meg fordi jeg ikke feirer 17.mai i byen jeg alltid har feiret i, ikke får brukt bunaden, det dårlige været og at jeg ikke får feiret med verdens fineste gjeng.


  Men Mk og Kine er tvungen til å feire her i Oslo pga jobb dagen etter, så jeg har heldigvis noen av trondheimspiene mine her 💗 I tillegg er Rebecca her, så jeg får feiret med noen jeg kjenner ihvertfall.

  Mk er verdens søteste som har fikset en kjole som passer denne dagen utrolig godt, så jeg føler meg litt fin ihvertfall. Kan vise dere bilder av den senere, må være litt sosial nå.

  Det som er bra er jo at jeg ikke har høye forhåpninger til 17.mai i år, så da kan det bare bli bedre enn forventningene! Håper dere får en fantastisk dag og feirer med alle dere er glad i.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 17.05.2017, 10:34
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Innspilling med Andrea

 • Publisert: 16.05.2017, 13:35
 • Kategori: Blogg
 •                                                                                                             Bilder tatt av @ganeshfoto
  Søta kommer med ideer


  Gutta som står bak filmingen er @philmfilm


  I går var jeg på et møte med Andrea og vi spilte inn en film! Hun som sto bak det hele var engelsk, noe jeg ikke var så happy for. Dere vet engelsken min ;-) Men det var overraskende morsomt! Til tross for sju grader her i Oslo stilte jeg opp i kjole av alle ting. Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte med. Det ble selvfølgelig jævlig kaldt og jeg gikk rundt og skalv som en gammel dame. I tillegg snøvlet jeg så ordene gikk i surr flere ganger. Det endte med at Andrea måtte ta noen linjer for meg, haha! Klarer dere å gjette hva vi spilte inn?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 16.05.2017, 13:35
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Intervju

 • Publisert: 15.05.2017, 16:14
 • Kategori: Blogg

 • Nå har jeg akkurat kommet hjem fra intervju med VG panelet! Jeg svarte på endel spørsmål angående Paradise Hotel, og spørsmål dere har sendt inn. Jeg gleder meg til intervjuet kommer ut, og det burde dere og gjøre! Jeg kommer selvfølgelig til å dele det her på bloggen når det kommer ut.
   


  Dagens outfit. Veldig lite spennende men sykt chill å ha på :-)


  Nå skal jeg lage meg mat, som vanlig! Dere som følger meg på Snapchat kommenterer at jeg er så sulten hele tiden og det har dere helt rett i, hehe. Etter jeg har spist skal jeg på trening. Har en følelse på at det er STAPPfullt på senteret, men håper ikke det.... Jaja, så lite interessant. Snakkes!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 15.05.2017, 16:14
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Svar på spørsmål

 • Publisert: 14.05.2017, 22:21
 • Kategori: Blogg
 • Hva er din drøm?
  Jeg har ikke en spesifikk drøm jeg jobber mot. Det jeg drømmer om er bare å være lykkelig og ikke ha så mange bekymringer. Jeg vil reise og oppleve, møte fantastiske mennesker og bare nyte livet rett og slett.

  Hvilken selvbruning bruker du?
  St. Moritz sin.  Hei, den rosa hettegenserne som ser usannsynlig digg it, hvor er den fra? Hvilket merke er det?
  Dette får jeg spørsmål om overalt, haha! Rart siden det er bare en helt vanlig rosa hettegenser men den er iallefall fra Ebay. Og nei jeg har dessverre ikke link.. Men prøv å søk "pink hoodie" eller lignende, så finner du den sikkert :-)

  Hvor kjøper du fleste klærne?
  Denne går igjen hele tiden, derfor jeg svarer på den flere ganger! Men Motelrocks, Ebay og Nelly for det meste :-)

  Hvem er ditt forbilde?
  Mormor 💗

  Hvordan får du hårfargen til og vare lenger?
  Jeg vet ikke helt hva du mener annet enn at hårfargen min holder seg blondt? Jeg har bleket det permanent, som gjør til at fargen holder seg. Men du må selvfølgelig ta etterveksten ganske ofte da. Jeg har skrevet et mer utfyllende innlegg om håret mitt HER

  Hvordan får du så langt hår?
  Jeg har extensions.  Hva trener du?
  Jeg trener mye forskjellig, men styrke og kondisjon for det meste. Jeg får spørsmål av dere om treningen min daglig, så jeg tenker å dele litt mer om det her på bloggen.


  Jeg hadde en periode hvor jeg løpte mye i trappene i et skianlegg vi har i Trondheim. Jeg brukte og tribunene til å kjøre diverse øvelser til ben, men mest rumpe ofc. Jeg kjenner jeg savner Granåsen og formen jeg var i her!! Jeg tror jeg må ta meg en tur til Holmenkollen her i Oslo for å få den tilbake ;-)

  Hvorfor meldte du deg på Paradise?
  Det var bestevenninna mi som meldte meg på, jeg så på det som en utfordring og deltok hehe.

  Hvorfor meldte du deg på Ph igjen?
  Jeg gjorde ikke det, fikk muligheten til å være med igjen om jeg ville.

  Ville du ha meldt deg på Ph til neste år igjen?
  Jaja seff, det må jo bli en tradisjon.


  Hvilken uke var den morsomste?
  VIKINGUKA!!! DAMN, jeg har ikke ord for hvor mye jeg savner denne uken.

  Hva synes du om Andrea og Sofie i dag?
  Jeg liker de jeg, har ikke noe vondt å si om de. 

  Hva synes du om Ida?
  Ida er en utrolig søt jente som virkelig byr på seg selv, noe jeg digger!!

  Hvorfor var du med på å sende ut noen fra din egen allianse?
  Fordi det var det beste for meg.

  Hva synes du innerst inne om at Teele vant President tittelen?
  Jeg digget det! Endelig kunne noen andre styre litt inne på hotellet. Det var gøy å se hvor stresset enkelte ble.  Hvorfor løy du til Sofie og Andrea?
  Jeg valgte å lyve fordi planen skulle gå i boks. Jeg husker jeg angret meg da jeg løy fordi da var jeg tvungen til å lyve hele veien, noe jeg ikke er så fan av haha. Men man må endre litt personlighet inne på Paradise for å komme langt. Jeg har skrevet et mer utfyllende innlegg om hvorfor jeg gikk imot min egen allianse HER

  Hvem spilte du egentlig sammen med?
  Egentlig alle føler jeg, haha.

  Kan du ta egne valg, eller må du påvirkes av andre?
  Jeg tar alltid egne valg, har du ikke sett det?

  Hvorfor henger du så lite med Andrea, Teele, Sofie, Grunde, Petter og Martine osv nå som du først bor i Oslo?
  Fordi alle er uvenner. Neida, det skyldes at alle er opptatt med sitt men vi henger så ofte vi kan :-)

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 14.05.2017, 22:21
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Jomfruturen

 • Publisert: 13.05.2017, 17:23
 • Kategori: Blogg
 • Hei. Ser det er mange av dere som har lagt igjen spørsmål da jeg ba dere grille meg med spørsmål. Egentlig så skulle dere sende de inn spørsmål til 110 Paradise, fordi de skulle gjøre et intervju med meg. Men siden flere av dere har misforstått tenkte jeg å svare på spørsmålene her på bloggen. Svarene kommer senere i kveld, så følg med.

  På torsdag var jeg ute med Rebecca og Mk, vi var på Qadis hvor Andrè jobber. Det var veldig bra stemning der!!

  Etter noen timer på Qadis bestemte vi oss for å dra å rulle med russen. Jeg har aldri rullet før, det er ikke lov med buss i Trondheim skjønner dere... Det var SÅ morsomt, herregud for en stemning det er på bussene!! 


  Og plutselig ble vi 18 år igjen, hehe.. 
  Vi var ikke hjemme før 07, haha.. Det er leeenge siden jeg har vært så sliten, men gøy var det!! Merker veldig godt at vi ikke er 18 år lengre, forstår virkelig ikke hvordan russen klarer å gjøre dette hver dag i flere uker?? Haha... Eller jeg husker jo selv hvor lett det var å feste hver dag tre uker i strekk da jeg var russ. Ikke det at vi holdt på til 08 om morgenen da.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 13.05.2017, 17:23
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Hvorfor avslørte jeg planen vår til "fienden"?

 • Publisert: 12.05.2017, 17:59
 • Kategori: Paradise Hotel


 • Som dere har fått med dere har jeg spilt ganske mye denne uken, og jeg har fått mye ros for hvordan jeg har spilt. Men etter onsdagens episode har jeg fått endel spørsmål om hvorfor jeg halvveis avslørte planen til "fienden". Noen har reagert i sinne og mente at jeg ødela hele planen, mens andre synes synd på meg pga måten Sofie og Andrea behandlet meg på. Jeg vil derfor komme med min side av saken. For det første så hadde vi hatt dagsfylla og jeg var veldig full. Det er så vidt at jeg husker denne samtalen med Sofie og Andrea. Jeg skal ikke legge skyld på fylla, men det gjorde det ikke lettere å lyge til de da jeg var veldig påvirket. Hele denne uken hadde jeg hatt dårlig samvittighet fordi jeg "sviktet" min egen allianse, så det at de spilte på samvittigheten min gjorde det hele veldig vanskelig. Jeg er fullstendig klar over at det var idiotisk å fortelle dem om planen, og jeg hadde utrolig dårlig samvittighet etterpå. Hele denne uken var veldig tøff for meg fordi jeg sviktet alliansen min samtidig som jeg også sviktet den andre alliansen ved å fortelle litt av planen. Jeg husker jeg hatet at de gikk rundt og grillet alle for å finne ut hvem som hadde stemt på Teele som president, det er en grunn til at det var anonymt valg. Det kom til å bli kaos inne på hotellet om det kom fram hvem som hadde stemt hvem. Men som dere så i torsdagens episode kom det fram, så spørsmålet er; kommer det til å bli fullstendig kaos inne på hotellet? Tiden vil vise.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 12.05.2017, 17:59
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">1 kommentarer
 • Grill meg med spørsmål

 • Publisert: 11.05.2017, 17:48
 • Kategori: Blogg
 • Hei. Jeg skal på besøk hos 110 Paradise i kveld. Jeg kommer til å svare på spørsmål fra dere, så nå har du mulighet til å grille meg skikkelig! Er det noen tilbakemeldinger eller spørsmål du har til meg? Send de inn HER

  Svarene kommer ut i neste episode av 110 Paradise, så det er bare å glede seg. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 11.05.2017, 17:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Hvorfor gikk jeg imot min egen allianse?

 • Publisert: 10.05.2017, 14:32
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Først og fremst må jeg bare takke alle fine tilbakemeldinger jeg har fått fra dere. Jeg digger at dere er så engasjert i spillet! Det er tydeligvis flere enn meg som er lei av at Sofie styrer hotellet, så det passet midt i blinken å begynne å spille denne uken.

  Planen til min allianse var å sende ut Martine, mens den andre alliansen ville ha ut Sofie. Som dere ser på TV var det ikke vanskelig å overtale meg til å stemme på Teele som president for å få ut Sofie. Selvom jeg var i samme allianse som Sofie følte jeg ikke at de inkluderte meg noe særlig i taktikkprat. Jeg hadde lenge følt på at jeg ble holdt litt i bakgrunnen og jeg var lei av at andre skulle fortelle meg hva jeg skulle gjøre.

  Grunnen til at jeg valgte å gå imot min egen allianse var at Martine var en av mine nærmeste inne på hotellet. Da jeg fikk høre at de ville sende henne ut, måtte jeg tenke meg om. Hvorfor skulle jeg gjøre de den tjenesten å sende ut noen som aldri kom til å røre meg? Jeg satte óg Martine og Sofie opp mot hverandre, og spurte meg selv hvem jeg helst ville ha på hotellet. Da var svaret enkelt. Jeg forsikret meg flere ganger om at Andrea ikke sto i fare, da hun også var en av mine nærmeste. ​I tillegg kom både Andrea og Martine før meg hos Sofie, så å kjøre ut Sofie ble rett og slett det beste valget for meg denne uken. Spørsmålet er bare om jeg har guts nok til å stemme på Teele om det kommer ut for resten av gjengen.... Tiden vil vise i kveld.


  Teele for President, say yeah

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  16 kommentarer
 • Publisert: 10.05.2017, 14:32
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">16 kommentarer
 • Alt om hårfargen min

 • Publisert: 09.05.2017, 21:12
 • Kategori: Håret mitt
 • affiliateslenker


  Jeg får daglig spørsmål om hva jeg har gjort for å få den hårfargen jeg har nå. Hvilke produkter jeg bruker og hva som må til for å få hvitt hår. Siden det er såpass mange som lurer tenkte jeg å dele det her på bloggen. Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på håret mitt 💗 Jeg er veldig glad i det selv og jeg elsker fargen jeg har.


  ​Det jeg har gjort er rett og slett å bleke hele håret. Dette kan du enten gjøre hjemme eller hos frisøren. Det er opp til hva lommeboken din tillater. Det er selvfølgelig lurest å gjøre det hos frisør med tanke på at de er eksperter innenfor faget. De vil mest sannsynlig ikke brenne av deg håret, som fort kan skje om du bleker det hjemme. Men har du ikke penger til det er det fullt mulig å bleke håret selv, noe jeg har gjort utallige ganger selv.  Da jeg startet å bleke håret mitt var det ingen som fortalte meg at det ikke er mulig å bleke håret hvitt. Håret vil alltid ende opp i en varm tone, (gult/oransj), uansett hvor mange ganger du bleker det. Tro meg, ikke prøv å blek det hvitt, du ender bare opp med å brenne av deg håret! Så hvordan får jeg håret hvitt?

  💗 SILVERSHAMPOO 💗
  Oppgjennom årene har jeg prøvd utallige silvershampoo's. De fleste har gjort jobben sin med å gjøre håret kaldt, men mange har også gjort håret mitt flekkete. Jeg har endt opp med tivolistriper i håret. En gang ble det så ille at jeg bare måtte avlyse turen på byen, haha. Det så virkelig ikke ut. Men den historien kan vi ta en annen gang. Silvershampooen jeg sverger til og som jeg har brukt i flere år er den fra ID. Håret mitt får alltid en jevn farge av denne. Hvilken farge du vil at håret skal ende opp med varierer fra hvor bleket håret ditt er og hvor lenge du har shampooen i. Det er ikke krise om du sitter for lenge med shampooen i, fordi håret ender aldri opp med å bli KNALLblått - men det kan få blått skjær. Noe jeg personlig digger. Elsker at jeg kan bytte mellom hvitt/blåttish hår.


   Silvershampooen jeg bruker kan kjøpes HER

  💗 SILVER HÅRKUR 💗
  Silvershampoo sliter litt på håret, så jeg liker ikke å bruke den hver gang jeg dusjer. Da kan håret bli veldig tørt. Det er derfor jeg bytter mellom shampooen fra ID og en hårkur fra Revlon NutriColor. Jeg liker denne hårkuren utrolig godt, da den gjør håret mitt kaldt samtidig som håret blir mykt.

  Hårkuren jeg bruker kan kjøpes HER

  Håper dere likte dette innlegget, og at jeg fikk svart dere på spørsmålene! Jeg bruker flere produkter til håret for å styrke det osv, men det er vel hovedsakelig fargen min dere er interessert i. Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om hvilke andre produkter jeg bruker om dere vil :-)  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 09.05.2017, 21:12
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">10 kommentarer
 • Gonna get in shape

 • Publisert: 09.05.2017, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå blogger jeg fra mobilen, vet ikke helt om det er innenfor men i dag måtte det bli slik! Jeg er på vei for å møte noen, før jeg må dra direkte på et møte. Jeg er ikke hjemme før 17-tiden så da tenkte jeg dette var bedre enn ingen oppdatering.  Ellers har jeg prøvd å presse på meg Levis shortsen min i dag;


  Et par eller ti kilo til før jeg får igjen denne ja!

  Det er ingen hemmelighet at jeg la på meg som faen da jeg var i Mexico. Til tross for dårlig innsats har jeg mistet noen kilo. Men det at jeg virkelig trodde at Levis shortsen min ville passe må jeg bare le av. Det er lov å håpe da, optimisten lenge leve..

  Etter møtet skal jeg trene. Vet det er mange av dere som har etterspurt treningsinnlegg, men jeg har ikke meldt meg inn i noe treningssenter her i Oslo, klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gjøre det heller. Nå fortiden løper jeg kun ute og avslutter økta med diverse rumpeøvelser. Kan selvfølgelig blogge om det, men er det interessant?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 09.05.2017, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Fantastisk helg

 • Publisert: 08.05.2017, 15:25
 • Kategori: Blogg


 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Var en tur innom biblioteket som dere ser :-)  Denne helga har bestått av utallige restaurantbesøk, mer mat og bobler i glasset - det kjennes på kroppen i dag for å si det sånn. Jeg har kost meg utrolig mye og denne helgen har ikke vært annet enn helt perfekt. Nå er mandagen her og jeg er klar for ny uke. Etter Mexico har jeg ikke vært så flink på treningsfronten og mye dritmat har gått ned. Jeg har bestemt meg flere ganger at nok er nok, men så går jeg på en ny smell og spiser drit. Derfor tenkte jeg å dele det her på bloggen at fra og med i dag er jeg på diett. Jeg vet det ikke er like "lett" å bryte dietten nå som jeg deler det på bloggen. Jeg skal holde meg unna søtsaker og junk med unntak av 17.mai fram til jeg er BACK in shape. Ønsk meg lykke til!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 08.05.2017, 15:25
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Magisk kveld

 • Publisert: 07.05.2017, 20:05
 • Kategori: Blogg
 • Jeg og Mk kom akkurat inn døren. Vi har nettopp fulgt jentene ned til Oslo S. Det er så trist at de ikke er her lengre... Jeg føler de nettopp kom. Tiden flyver i godt lag og det er så jævlig synd... Jeg ser de heldigvis om 10 dager, jeg skal hjem for å feire 17.mai. Men det er ikke det samme som å være her i Oslo med de. Det er så mye mer å gjøre her, og vi har virkelig kost oss i helgen. Jeg har tatt endel bilder som jeg tenkte å dele med dere i morgen.

  I går dro vi ut, og vi endte opp på utestedet Nox. Ingen av oss har vært der før, og jeg må si at vi ble litt skuffet over plassen. Synes de spilte så dårlig musikk og det var faktisk ikke så mange ute. Håper det er bedre neste gang! Selvom Nox ikke var så bra som vi håpet på, så hadde vi det uansett dødsgøy sammen. Vi var ikke hjemme før morgenkvisten, så det er ikke rart at Mk ligger å dupper på sofaen ved siden av meg.

  Det gjør vondt i hjertet å se på disse bildene, savner jentene allerede jeg...


  mmmmm, selvbruningshånden<3
  Fineste Mk


  Surtrus og søtmus

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 07.05.2017, 20:05
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Trondheimsbesøk

 • Publisert: 06.05.2017, 14:39
 • Kategori: Blogg
 • I helga så har jeg og Mk besøk av Marte og Maiken. Det er ikke mange ukene siden vi flyttet, men har savnet jentene så masse, så det var utrolig koselig å se de igjen 💗 Akkurat nå sitter vi på Lekter'n og koser oss med noe godt i glasset. Det ble plutselig sommer over natta, så det passet perfekt med besøk i helga.


  I går hygget vi oss i parken med jordbær og prosenter. Vi nyter hvert sekund i steiksola, noe jeg synes alle burde gjøre.


  Fineste jentene mine 💗

  Vi har to soverom men jeg har bare enkeltseng på rommet mitt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å sovet i en seng på knapt 90cm, men som dere ser fikk vi løst problemet i går!


  Vi fikk så mye blikk etter oss da vi gikk rundt og drasset på denne rammemadrassen opp gjennom Parkveien. Det er tydeligvis et sjeldent syn her på Bislett, haha!


  Husker dere at jeg fortalte dere at vi bor i toppleilighet, uten heis??? Dere kan se for dere strevet vi måtte gjennom for å få opp madrassen. Men til syvende og sist fikk vi den plassert på rommet mitt og vi sovnet som de prinsessene vi er.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 06.05.2017, 14:39
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Fuck deg, overlegne bitch

 • Publisert: 05.05.2017, 16:29
 • Kategori: Tanker og meninger
 •                                                                                                                   Innlegget ble skrevet i går.

  Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin kveld! Jeg sitter alene i leiligheten atm og er egentlig jævlig irritert. Jeg har åpen Snapchat innimellom, heter forresten Henote94 der, om dere ønsker å legge meg til. Over til poenget; hver gang jeg har åpen snap får jeg slengt alt mulig etter meg. "Du er stygg, du har grått hår (no shit), du har små pupper". Jeg unngår å svare. Det tikker inn flere snaps; "du må faen ikke tro du er bedre enn alle andre selv om du har vært med på PH", "du er overlegen for at du ikke svarer". Men hva faen forventer du at jeg skal svare da? "Takk for at du synes jeg er stygg, ha en fin dag 💗" ?????


  Jeg kjenner jeg blir irritert av disse snappene. Det er du som i utgangspunktet starter en samtale med å rakke ned på meg, så er det JEG som er overlegen fordi jeg ikke svarer? Den siste uken har jeg mottatt så mange at jeg har vurdert å aldri åpne snappen min igjen fordi jeg blir så provosert. Jeg har nok med å motta disse meldingene på Instagram, Facebook, ja egentlig på alle mine sosiale medier.


  Først vil jeg bare si til dere som leser dette at jeg svarer på så og si alt jeg mottar. Jeg bruker mye tid på dette i og med at det er ganske mange tilbakemeldinger. Dessuten er jeg ikke så fan av sosiale medier, så jeg prøver å legge bort mobilen i løpet av dagen. Dette gjør at det samler seg opp ganske mye når jeg åpner den igjen, og da er det ikke alltid jeg rekker å se alt dere skriver til meg. Det hender seg òg dessverre at jeg åpner meldinger fra dere og så oppstår det noe som gjør at jeg glemmer å svare. Dette er virkelig ikke noe jeg gjør med vilje. Jeg tar det alltid til meg når jeg får tilbakemeldinger om at dere er lei dere for at jeg ikke svarer. Jeg beklager for dette. Jeg ønsker virkelig å svare alle sammen og fortelle hvor mye jeg faktisk setter pris på dere.


  Å ikke svare på drittslenging er derimot ikke noe jeg ønsker å beklage meg for. Jeg skal komme med flere eksempler, slik at dere kan forstå hvordan dette er fra min side. Helt siden jeg var med på PH i fjor har jeg mottatt ufortjent dritt fra enkelte. Nå har jeg ikke skrevet ned ting som har blitt sagt, men siden dette er en klassiker som kommer i hytt og pine kan jeg bruke det jeg har mottatt de siste dagene.

  Her om dagen var det en gutt som skrev til meg på Snapchat. Han var nyinnflyttet i Oslo og ønsket at jeg skulle vise han rundt. Jeg svarte at jeg nettopp hadde flyttet hit selv og at jeg ikke var orientert på hvor ting var. Han fortsatte samtalen og spurte om jeg kunne vise han hvor polet var. I og med at jeg hadde lagt ut festvideoer, så måtte jeg jo vite hvor polet var. Selvfølgelig vet jeg hvor polet er, men det vet alle om de bruker Google Maps (nei, jeg er ikke sponset, bare avhengig, haha). Jeg svarte høflig at det fantes pol over alt, og at han kunne bruke Google Maps for å finne fram. Etter dette tikket det en lang melding inn, der han blant annet sa; "Det er så typisk dere PH-deltakere, dere tror dere er såå mye bedre enn alle andre. Her ber jeg deg om hjelp og du vil ikke hjelpe meg engang, herregud så overlegen du er". Jeg kjente jeg ble forbanna, så ufortjent å få slengt det i trynet når jeg faktisk hadde svart han. La meg stille samme spørsmål tilbake. Hadde du møtt en fremmed for å vise han rundt i Oslo? Hadde du brukt lørdagen din på å vise han hvor polet er? Jeg visste ikke hvem denne gutten var, hvordan han så ut eller hvilke intensjoner han hadde. Da jeg var liten lærte mamma meg at jeg aldri skulle møte fremmede, noe jeg synes er en fin leveregel. Jeg sier ikke at han ville meg noe vondt, men man vet aldri. Dessuten er jeg ikke Superman, jeg har ikke tid til å hjelpe folk hit og dit. Jeg er ikke overlegen av den grunn.


  Også personer jeg aldri har hatt en dialog med har bust ut at vi PH-deltakerer er så overlegne bitches og tror vi er bedre enn alle andre. Jeg vet jeg ikke burde, men enkelte ganger svarer jeg for å spørre hvor de har det fra. Gutten jeg konfronterte i går fortalte meg at han hadde gått forbi meg og smilt til meg. Jeg hadde øynene mine ned i mobilen og ikke smilt tilbake. Er det derfor jeg er overlegen? Har du kanskje tenkt på at jeg var opptatt med å se på mobilen og kunne umulig ha sett at du smilte til meg? Jeg, som alle andre mennesker går med hodet ned i mobilen. Det er ikke slik at jeg går med hodet hevet for å lete etter mennesker som smiler til meg. Hadde jeg gjort det ville det sett dumt ut.

  "Jeg gikk forbi deg og smilte, du så på meg men jeg fikk ikke et smil tilbake, overlegne bitch". Jeg er kanskje ikke en fremmed for deg, men du er det for meg. Det er svært sjeldent at fremmede smiler til meg, så når de gjør det blir jeg paff og glemmer fort å smile tilbake. Det gjør meg ikke overlegen, det gjør meg norsk. Vet du ikke hvordan kulturen i Norge er? Vi lever i et land hvor vi reiser oss forsiktig opp fra setet på bussen for å håpe at sidemannen skjønner at du skal av på neste stopp. Her er det ikke noe utveksling av ord, noe jeg mener det burde være. Ikke at jeg gjør dette selv, men nå mistet jeg litt fokus her... Poenget mitt er bare at dere må gi meg en sjanse, ikke bare slenge til meg at jeg er overlegen fordi jeg har vært med på PH. Det kan hende noen av de andre deltakerne er overlegne, ikke vet jeg, men ikke skjær alle over èn kam.

  Jeg føler meg absolutt ikke bedre enn noen andre her i verden, og det vil jeg at dere skal ha klart.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  22 kommentarer
 • Publisert: 05.05.2017, 16:29
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">22 kommentarer
 • Ensom kveld

 • Publisert: 04.05.2017, 16:05
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har egentlig ikke hatt en så veldig innholdsrik dag, så jeg føler egentlig ikke for å blogge. Men jeg vet at dere liker disse hverdagsinnleggene, så jeg får prøve mitt beste. 
  Jeg startet morgenen min med en kaffekopp i hånda og Netflix på skjermen. Jeg rakk å se èn episode av Prison Break før jeg måtte løpe avgårde til et møte. Jeg hater virkelig å stresse om morgenen, derfor prioriterte jeg kaffe og sofaen framfor å fikse meg. Jeg endte opp med å se ut som et fugleskremsel, men jeg tror møtet gikk bra likevel.

  Det har vært utrolig fint vær i dag, noe det forsåvidt fortsatt er. Så da jeg kom hjem slengte jeg på meg bikinien og satte meg ute. Jeg tror faktisk jeg fikk litt farge i dag, noe jeg sårt trenger.  Etter noen late timer i solen ble jeg rastløs og bestemte meg for å dra på en løpetur. Kondisen min er ikke helt på topp enda, men den kommer seg. I dag er første dagen siden jeg flyttet at jeg kjente på savnet etter Trondheim. Jeg savner å løpe i skogen, gå fjellturer og bare nyte naturen. Her hvor vi bor er det kun byliv. Jeg liker det, men jeg liker best å løpe i skogen jeg. Det finnes sikkert fine løpeområder her i Oslo og, jeg har vel bare ikke funnet de. Ikke det at jeg har lett så hardt heller.


  Det ble og noen rumpeøvelser da jeg kom hjem. Dette er en av favorittene mine; donkeykicks.  Nå må jeg løpe IGJEN, for å rekke å møte MK på Meny. Vi må gjøre unna helgehandelen, og hun må innom polet. Hun skal ut på byen i kveld, så jeg må være alene i kveld... Håper det står fint til med dere!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 04.05.2017, 16:05
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Kan noen hjelpe meg?

 • Publisert: 03.05.2017, 20:24
 • Kategori: Blogg
 • Hei. Jeg har fått fikset meg speilrefleks, yeeei. Det er egentlig flere dager siden, men jeg har ikke brukt kameraet fordi jeg ikke kan noe om det.. Jeg har prøvd å leke meg med det, men alle bildene ender opp med å bli så mørke.. Jeg fant ut at innstillingen "Auto" var best å bruke, men jeg får ikke til å skru av blitzen? Det eneste som fungerte var å holde ned blitzen med fingrene, haha!

  Jeg ønsker virkelig å lære meg hvordan innstillinger jeg skal ha på for å få best mulig kvalitet på bildene. Så kjære, søte lesere, kan dere hjelpe meg? 
  Dere kan nå meg på Facebook: Henriette Otervik, Instagram: Henote, Snapchat: Henote94 eller legge igjen en kommentar her på bloggen. Bare gi meg tilbakemelding der dere synes det er lettest å forklare. Tusen takk på forhånd, setter stor pris på det 💗 

  Kameraet jeg bruker er Nikon D3000.
  Nå må jeg sminke meg ferdig, før jeg rusler ned til Andrea og Sofie. Okei, rusle var litt å ta i, da det er over èn kilometer å gå.. Nesten hele jentegjengen fra Paradise skal møtes, noe jeg gleder meg kjempemye til.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 03.05.2017, 20:24
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Vi vant!!

 • Publisert: 03.05.2017, 15:54
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg har lenge lovt dere å skrive om Mr & Miss Paradise-uken, så det tenkte jeg å gjøre nå. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen gruet jeg meg kjempemasse til denne uken. Jeg er virkelig ikke en sceneperson, jeg har alltid slitt med prestasjonsangst. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det var JEG som skulle gå av med seieren som Miss Paradise, jeg turte ikke håpe engang. Men fyyyfaen, jeg endte opp med å vinne hele shiten, og jeg er så STOLT av meg selv. La oss ta dag for dag:

  Mandag:

  Ved frokosten så det ut som jeg virkelig ikke brydde meg om hvilken uke det var, men tro meg, jeg gråt innvendig. Jeg husker jeg tenkte "stakkars de som sjekker inn denne uken, de må enten være sykt uheldig eller ha et sykt talent".


  Klar for innsjekk. Jeg håpet selvfølgelig på gutt, noe som kom også. Men da vi fikk høre at vi skulle konkurrere parvis (noe jeg ble sjeleglad for) skjønte jeg det ville komme inn en partner til Morten S. Isabelle kom rundt hjørnet og Martine knakk sammen av glede. Jeg ble så glad på Martine sine vegne, hun hadde snakket så mye om Isabelle til oss jentene så jeg følte jeg allerede kjente henne. De var utrolig søte sammen, og jeg kjente jeg ble sjalu. Jeg skulle gjerne hatt bestevenninna mi inne på hotellet 💗


  Søte smilehullet mitt på den ene rumpeballen 💗 Vi ble låst inn på hvert vår rom i ca. en time for å sette sammen et nummer. Her var det veldig viktig at vi begge gjorde det bra, om ikke dro vi med oss partneren i fallet og mistet sjansen til å vinne.


  Søta setter i gang. Det første jeg tenkte da vi fikk oppgaven var "hva faen skal jeg si om Trondheim?". Husker at jeg ble sur for at jeg ikke fikk Heimdal, HEHE... Men etter 15 minutter kom ordene til meg, og jeg skrev ned alt på et ark. Talen min var ferdig og jeg la inn noen moves. Som dere så på skjermen bestemte jeg meg for å spille på dirtyhumor.

  Det var duket for FEST:

  Alle var så fine på denne festen!! Fikk til og med André til å pynte seg, og det var ikke en lett kamp. På festen stresset flere av de andre deltakerne med at de ikke var ferdige med talen sin, og at de skulle bruke festen på den. I fylla er man mer kreativ vet dere, så dette var jo egentlig et bra forslag. Jeg som var ferdig med talen min ble stresset av dette, jeg trodde alle skulle lage de sykeste showene og at mitt kom til å suge. Jeg husker jeg tok Andrea til side og framførte min for å få en tilbakemelding, og hun sa faktisk "Herregud Henote, du kommer til å vinne!!!". Jeg bare "NEI ANDREA, ikke jingse det.."

  SELVE DAGEN:

  Da jeg så de tre dommerstolene var jeg bombesikker på at Lord Audun var den siste dommeren som skulle dukke opp. Carl og Celester hadde vi møtt tidligere på dagen så de visste vi skulle være dommere. Jeg fikk sjokk da jeg så at den siste dommeren var Kathrine Sørland. Det var tross alt en missekonkurranse og nummeret mitt passet ikke inn. Da jeg lagde talen min tenkte jeg ikke så mye over det, jeg tenkte bare at jaja det er en missekonkurranse, men det er tross alt Paradise Hotel, og tidligere har de spilt på SEX. Da jeg sto der fikk jeg helt panikk, og begynte å lage en ny tale om Trondheim i hodet mitt.


  Men etter noen minutter sa Kathrine at alt var lov i denne konkurransen, jeg smilte og sa "Takk Gud" og bestemte meg for å beholde talen min og bare kjøre på.


  Vi kom oss videre til runde nummer to, noe jeg var sjeleglad for. Husker jeg sa til André at jeg gjorde masse feil og at jeg kom til å ødelegge for oss.. Han var såå søt og sa "Henote, det går bra, vi kom oss videre til runde nummer to, vær stolt over det!". Over all forventning kom vi videre til SISTE runde og det sto mellom meg og André, og Morten og Sofie.


  Det viste seg at Andrea hadde rett, og vi VANT!! Vi bestemte oss forresten for å gi pengene vi vant til Kreftforeningen og hjemløse.


  💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗


  "Æ ska legg mæ som den prinsessa æ e"

  UTFLUKT:
  Jeg har skrevet et eget innlegg om stygge tilbakemeldinger jeg har fått etter episoden som du kan lese om HER.


  Her sto vi og diskuterte i sikkert en time. Vi ble aldri enige i om det var jente- eller guttegruppa vi skulle sette i fare. Vi endte opp med guttene, og André var fast bestemt på å sende ut Morten eller Aleksander.


  Jeg var helt knust.. Følsom pie da vet dere. Det er tøft å velge det som er best spillemessig framfor trivsel. Jeg visste at det sto mellom Morten og Aleksander, og jeg ville heller ha Aleksander på hotellet enn Morten. Men siden planen var å stå med Kevin var jeg nødt til å kjempe for Morten. Om Morten røk måtte Sofie stå med Kevin, og da ble jeg stående med André, noe jeg ikke ville. Etter at vi vant konkurransen fant jeg ut at vi ikke passet som partnere, og det må være lov. Han ville spille beintøft, noe jeg mente ikke var lurt i og med at vi var relativt nye begge to. Jeg tenkte at om vi gjorde det, ville vi bli de første som kom til å ryke neste gang noen hadde makt.

  Rett før Pandoras hadde André plutselig endret mening og fortalte meg at han ville sende ut Morten S framfor Morten eller Aleksander. Jeg forsto ikke hvor dette kom fra, da vi aldri hadde vært inne på denne tanken engang. Det viste seg at Morten hadde snakket med André og overbevist han. Jeg ble lettet, men da vi fikk høre at guttene skulle på Pandoras alene ble jeg usikker igjen. Man endrer mening så sykt fort inne på hotellet. 

  Her sitter vi jentene å venter på at guttene skal komme opp fra Pandoras og fortelle hvilken gutt som må sjekke ut umiddelbart. 


  André valgte å sende ut Morten S, noe jeg var glad for. Jeg fikk veldig vondt av han, jeg er vel den som kan uttale meg om at jeg VET hvordan det føles med tanke på fjorårets sesong. Han hadde bare vært her i tre dager, og vi hadde bare hatt én fest. I tillegg var vi innlåst på hvert vår rom store deler av tiden, fordi vi måtte øve til konkurransen. I en vanlig Paradiseuke bruker vi mye mer tid på å bli kjent med deltakerne, men når det sto såpass mye på spill brukte alle tiden sin på å øve. Veldig trist, men slik er spillet.

  PARSEREMONI:

  Alt i alt synes jeg denne uken var morsom men også veldig tøff. Jeg ble dratt i alle retninger og presset hit og dit for hva som var best for gruppen å bruke makten på. Som dere så på TV´n ville veldig mange ha ut Teele. Jeg ville ikke bruke en så stor makt på noen som kom til å ryke først uansett. Dessuten hadde jeg et bestevenn-problem inne på hotellet. Hadde Teele røket ut ville jeg løpt som en kylling mellom to bestevenn-par, og det var UAKTUELT for min del. Jeg var aldri inne på tanken på å sende ut Sofie eller Andrea, fordi jeg hadde en plan om å spille med de. Det sto mellom Isabelle og Martine, og jeg personlig ville ikke sende ut Martine. Det kommer ikke så godt fram på skjermen, men Martine var en av mine bestevenner inne på hotellet. Jeg gikk rundt med klump i magen hele denne dagen fordi jeg visste jeg skulle sende ut bestevenninna hennes. Isabelle var en trussel fordi hun blant annet sa til meg at "alle vil ha meg her, sender du meg ut vil du ryke neste uke", hun var bestevenninna til Martine fra utsiden OG hun og André hadde lagt en plan om å stå sammen. Det var derfor jeg sendte henne ut.

  Og til dere som har sendt meg meldinger om at det var slemt av meg å sende ut Isabelle siden hun ikke fikk en sjanse engang; JO hun fikk det. Hun hadde mulighet til å VINNE Mr & Miss Paradise. Men som hun selv sa på TV´n, så ga hun faen og gadd ikke å øve engang.

  Dette ble et laaangt innlegg, men hadde så mye å si om denne uken. Hadde tross alt vunnet og en stor makt, og da går det naturligvis mye tanker gjennom hodet mitt. Håper dere likte det!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 03.05.2017, 15:54
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">13 kommentarer
 • Forbanna

 • Publisert: 02.05.2017, 21:59
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Beklager for så sen oppdatering i dag, men jeg har en good unnskyldning. Jeg og Mk gikk ut døren i dag rundt 17 og vi skulle egentlig bare gå en liten tur. Den lille turen endte opp med å bli på tre (!!!) timer. Vi prøvde å være smarte ved å gå masse snarveier, men det viste seg at vi gikk i sirkel i TO timer, haha. Vet ikke om jeg burde nevne at vi brukte Google maps... Hvordan er det mulig?!


  Den siste timen var jeg en person du ikke vil være rundt. Jeg hadde vonde sko på, så jeg endte opp med å få gnagsår etter en time. Mk fikk høre det for å si det sånn. I tillegg var jeg kjempesulten, og herreguud hvor sur jeg blir da, det er nesten komisk. Jeg prøvde å ta meg sammen, men det gikk bare ikke.


  Det hele endte med at vi måtte sette oss ned på Sumo for å spise, hehe.... Food is lyf💗


  Lets try something different


  Vil si jeg har poseringen på plass nå;-)

  Plis si det er flere enn meg som blir forbanna når de er sulten?!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 02.05.2017, 21:59
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • Jeg er forelsket

 • Publisert: 02.05.2017, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • Solen steker inn vinduene i leiligheten, jeg hører barn leke ute og jeg ser folk koser seg på café. Imens sitter jeg inne og depper.


  Jeg var så dum i går at jeg satte på Titanic. Hver gang jeg ser den filmen blir jeg så emosjonell. Funfact: jeg ser den alltid hver hangoverdag. Uansett, jeg er så forelsket i 90's Leonardo. Så forelsket at det gjør vondt, lol. Jeg er helt knust av tanken på at jeg ikke kan få 90's Leo. Ikke at jeg kan få han i dag heller... Eller, det er lov å håpe, ikke sant?


  HVEM ER IKKE FORELSKET I DET HER?!?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 02.05.2017, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Frognerparken

 • Publisert: 01.05.2017, 23:28
 • Kategori: Blogg
 • Hei søte 💗 Tidligere i dag gikk jeg og Mk oss en lang tur, vi var blant annet i Frognerparken. Det har vært så digg vær i dag!! Første dag siden Mexico jeg ikke har vært kald. Vi var så sykt turister i dag at vi måtte bruke Google maps for å finne fram (noe vi forsåvidt må bruke hele tiden)...

  Sååå over til posing fra min side......


  Om den dobbelthaken skal bort da;-)


  Ut mot havet


  Hahahaha, krysser fingrene for at dette kommer seg med tiden:-):-)

  Nå er jeg på besøk hos noen som jeg ikke kan fortelle dere om. Hvorfor nevner jeg det da? Jo, fordi jeg er en dritt.
  Takk for meg.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 01.05.2017, 23:28
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Svar på spørsmål

 • Publisert: 01.05.2017, 18:09
 • Kategori: Blogg
 • Hva er din favoritt sang atm?
  Vanskelig!! Men tror det må bli "Scared to be lonely". Hver gang jeg setter den på blir jeg dratt tilbake til Mexico, jeg blir så rørt av den sangen. 

  Favorittartist?
  Grunde, haha.


  Hvordan vil du beskrive jentegjengen din i Trondheim?
  Vi er en fantastisk gjeng. For det første har vi det sykt morsomt sammen, ingen jeg ler mer med enn når jeg er med de. For det andre er vi der for hverandre hele tiden, og vi er de minst dømmende personene. Mye selvironi, latter på hverandres bekostning og lojalitet i denne gjengen. Herregud hvor jeg elsker jentegjengen min 💗

  Kroppen din er så fin! Ser du trener, så kunne du laget et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag og hva/hvordan du trener?
  Så utrolig hyggelig! Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg senere om trening og kosthold.

  Får du mye hat? Og hvordan takler du det? Har du noen tips for de som får mye hat? 
  Ikke mye hat, men har fått litt. Jeg har ikke andre tips enn å bare gi faen. Prøv å tenk at det er de som legger igjen hat det er noe galt med, ikke deg selv. Også må du bare tenke at de som legger igjen hatkommentarer faktisk bryr seg så mye om deg at de tar seg tid til det. Jeg lever etter "uansett hva du gjør her i verden vil det alltid være noen som har noe å si om deg." Det er derfor det er så viktig å gjøre akkurat hva DU vil, og ikke alle andre. Det er ditt liv, og liker ikke folk det du gjør så har det ingen betydning så lenge du er fornøyd selv.  

  Bor du med noen? Hvor bor du?
  Bor med Mk, på Majorstuen. Eller tror vi bor nærmere Bislett egentlig, er ikke så godt kjent haha!


  Fineste sambo

  Hvorfor flyttet du til Oslo?
  Det var veldig spontant. Mk skulle i praksis i Oslo i sju uker, så spurte hun meg om jeg ville være med. Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt, så derfor ble jeg med.

  Netflix serier?
  Prison Break!!! Ellers liker jeg The 100s og Krigens unge hjerter. Men tror sistnevnte er fjernet fra Netflix... 

  Går det an å møte deg en plass?
  Ja, alt er mulig vet du.

  Hvor på Heimdal bor du?
  Jeg bor ikke på Heimdal lengre, men bodde på rettsia. 


  Hvor kjøper du klærne dine fra?
  Nelly, motelrocks og Ebay mest faktisk.

  Favoritt klesmerke?
  Hmmm, vanskelig. Kanskje Adidas. 

  Hvem er den mest inspirerende personen du vet om?
  Mormor 💗 og Eva Longoria.

  Hvor er den fineste plassen du har vært?
  Har reist mye oppgjennom årene, men må faktisk si Lillehammer. Check it out, Norge er ikke skapt for å sitte på ræva. 


  Har du kjæreste?
  Nei.

  Har du hatt sex før?
  Nei.

  Hvor mange ganger har du fått spørsmål om sex?
  Utallige, får hver eneste dag. 

  Hva er favorittretten din?
  Quesadilla tror jeg. 

  Synes du det er litt plagsomt når folk sender deg kjempe mange snappa når de ikke er vennene dine?
  Nei, jeg synes det bare er koselig! Setter enormt stor pris på dere alle 💗

  Når har du bursdag?
  29. september.

  Hvor gammel var du da du først ble forelsket?
  15 år.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 01.05.2017, 18:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Ph reunion

 • Publisert: 01.05.2017, 11:50
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg har helt glemt å blogge om fredagskvelden jeg! Jeg hadde besøk av Synøve (fra fjorårets sesong), Andrea og Teele. Vi spiste taco og catchet opp. Vi hadde og Livestream på Andrea og Teele sin Instagram. Jeg mååå bare gi dere en tilbakemelding på hvor søte dere er! Jeg setter virkelig stor pris på at dere tar dere tid til å følge med på livet vårt, og alle de søte kommentarer dere kommer med rører hjertet mitt. Minner meg nok en gang på hvor fantastisk vi mennesker kan være mot hverandre 💗
  Ja, jeg kan faktisk smile på bilder som dere hele tiden kommenterer;-)


  Søta sjæl


  Nussemunn bare for å provosere dere som ikke liker det ;-)


  Neste gang vi møtes tenker vi å kjøre livestream på min Instagram, da jeg aldri har hatt det før. Vet det var flere som var lei seg siden de ikke fikk det med seg, så neste gang skal vi gi dere beskjed i god tid før, slik at de fleste får det med seg.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 01.05.2017, 11:50
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">4 kommentarer