hits

Gutter som fucker med hodet ditt

 • Publisert: 30.06.2017, 22:31
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I løpet av mine 22 år vil jeg si at jeg har blitt nokså flink til å lese gutter. Både på grunn av egne erfaringer og venninners. Jeg får ofte spørsmål fra dere om jeg har noen tips til dere på den fronten. Jeg tenkte at det kunne vært gøy med et innlegg her på bloggen der jeg faktisk lager en liste over typiske trekk blant fuckboys.

  1. Tviholder på deg. Dere snakker sjeldent, men han passer alltid på å gi deg oppmerksomhet i form av å kommentere en mystory du legger ut, eller å sende deg en snap av og til. Dette gjør han ikke for at han er keen, han gjør det kun for å passe på at han alltid har deg. Jeg har enda ikke blitt klok på disse guttene, så jeg vet faktisk ikke hvorfor han føler på behovet for å tviholde på deg.

  2. Tar ofte kontakt etter fylla. Jeg håper virkelig alle skjønner hva en gutt er ute etter når han tar kontakt med deg etter en fuktig kveld på byen med gutta. Personlig så synes jeg dette er ekkelt. Gutter som kun drar ut for å få seg noe, og om de ikke finner seg noe på byen så må de desperat sende en snap til én eller flere jenter på snapchat for å få napp. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi sagt ja til dette, fordi det ville fått meg til å føle meg dritt. Jeg sier ikke at det er noe negativt med å si ja til dette, det er opp til hver enkelt og jenter kan også ønske det samme. Men om du vil noe mer, er dette absolutt ikke noe du burde si ja til!

  3. Sjalusi. Jeg har faktisk opplevd flere ganger at slike gutter blir sjalu, og det er så komisk. For det første, hvilken rett har de til å bli sjalu når de selv vet hva de holder på med? Dette er definisjonen på å være dobbeltmoralsk. Selv skal de gjerne møte flere jenter samtidig, men reagerer for eksempel på at du mottar en snap fra en annen gutt.  4. Plutselig care. I det ene sekundet kan han være søt som sukker før han plutselig ikke svarer deg på lenge. Eller så svarer han, men svarer slik at du får følelsen av at du har gjort noe galt. Ved å gjøre dette "ødelegger" han selvtilliten din, bit for bit. Jeg vet ikke om dette er en bevisst handling, men en sånn berg- og dalbane av oppmerksomhet fucker virkelig med hodet ditt.

  5. Bruker kun kallenavn. Jeg sier ikke at gutter ikke kan bruke kallenavn på oss jenter, fordi det synes jeg selv er veldig søtt, og dette er noe jeg liker. Men om han aldri har brukt ditt ekte navn, er det noe som skurrer. Bare tenk deg selv om du skulle snakket med 20 gutter samtidig, hvor vanskelig ville det ikke vært og holdt styr på alle disse navnene? Det er fort gjort og si feil, og da er man rimelig fucked. Husk at gutter som holder på slik vet akkurat hva de driver på med, og de er en mester i gamet sitt.

  6. Sier de rette tingene når det trengs. Hvis du avslutter og bryter kontakten fordi du er lei, vil han alltid komme krypende tilbake. Han sier gjerne de søteste tingene og forteller deg akkurat det du har lengtet så lenge etter å høre. Han viser plutselig at han er den gutten du har håpet han skulle bli en vakker dag. Dette varer dog ikke lenge, kun helt til han er sikker på at han har deg rundt lillefingeren igjen.

  Jeg håper dette kan være til hjelp til noen, og om du kjenner igjen gutten du "driver" på med i disse punktene burde du komme deg vekk fort som fy. Har du allerede fått følelser så skjønner jeg at det er vanskelig, men tro meg, du vil få det så mye bedre med deg selv om du kutter han ut. Hvorfor kaste bort så mye tid og energi på en gutt som vil ha flere enn kun deg? 

  I want them to die out, så gjerne del videre :-) 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 30.06.2017, 22:31
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">11 kommentarer
 • Dagens trening og mat

 • Publisert: 30.06.2017, 18:21
 • Kategori: Trening

 • Treningsklærne er gamle, men du finner lignende sportsbh HER og HER / Shorts, lignende HER og HER. Jeg har forresten bestilt sko fra Nike sine sider før og jeg fikk ikke toll, om dere skulle være bekymret for det :-)


  Dagens frokost; havregryn, mager vaniljekesam toppet med bringebær og blåbær.

  Som jeg nevnte tidligere skulle jeg ut å løpe. Jeg elsker å løpe i skogen, og det er virkelig noe jeg har savnet mens jeg bodde i Oslo. Jeg kjenner at jeg setter mye mer pris på å ha skogen så nært meg nå, i forhold til før jeg flyttet. Dere kjenner dere sikkert litt igjen, det er typisk oss mennesker å ta ting for gitt, noe som er veldig synd..


  Denne bakken passer perfekt til å utføre intervaller, men det ble ikke noe intervaller på meg i dag fordi det var umulig å stoppe opp uten å bli stormet ned av klegg, fluer og alt som følger med. Dum som jeg er tenkte jeg ikke over at det er i denne varmen det er den verste tiden for insekter. Det var seriøst en insektsverm på minst 100 stk etter meg, uten å overdrive! Jeg fikk panikk og måtte omtrent spurte hele løypa mi. Dere hadde likt synet om dere hadde sett meg i skogen i dag, jeg pustet og peste som en gammel dame med kols. Jeg måtte også svelge mitt eget spy flere ganger.. Usj, jeg vet.. Det ble i alle fall ny rekordtid i dag, selv om formen min ikke var klar for dette i det hele tatt. Sykt hva adrenalin kan få deg til å gjøre.


  Skoene mine produseres dessverre ikke lengre, men du finner lignende HER, HER og HER

  Da jeg kom hjem trente jeg rumpe i ca 30 minutter, og jeg er stiv allerede. Jeg husker faktisk ikke sist jeg trente rumpe, så det er kanskje ikke så rart. Jeg gleder meg i alle fall til jeg får strammet opp skinka, for nå er det like før den henger.


  Økta ble på i overkant én time, og det sier jeg meg veldig fornøyd med! Jeg klarer aldri å få i meg noe rett etter en kardioøkt og i dag var det ekstra ille. Men jeg passer alltid på å få i meg noe, så i dag ble det en proteinshake.


  Denne proteinshaken er sykt digg, den minner veldig om sjokolademilkshake, spesielt om du drikker den med melk! Etter trening drikker jeg den alltid med vann, men har jeg veldig søtsug en dag, blander jeg den med melk. Denne fikk jeg helt ut av det blå i gave fra jentene da jeg kom hjem fra Mexico. De var så stolte over meg fordi jeg hadde vært med så lenge, ååh de er så søte 💗 Jeg anbefaler virkelig denne, fordi den er både god på smak og inneholder lite kalorier. Du får kjøpt den HER.

  Nå har jeg nettopp kommet meg ned til Lindis og ligger for øyeblikket på platten hennes og taner. Jeg kjenner at sulten begynner å komme, så jeg får mase til meg grilling i dag også! Håper dere har hatt en fin dag, så snakkes vi senere i kveld babes. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 30.06.2017, 18:21
 • Kategori: Trening
 • #comments">3 kommentarer
 • Jeg skjønner ikke hvordan de andre får det til

 • Publisert: 30.06.2017, 12:10
 • Kategori: Blogg
 • Jeg tok meg selv i å være en idiot i et sekund. Jeg tenkte og dele et innlegg der jeg fortalte dere hva jeg hadde brukt morgenen min på. På bildene over har jeg blant annet børstet av hår på den søte katten min og vasket sminkekostene mine. Og nå ligger jeg liksom ute og soler meg med frokosten foran meg. Sannheten er at jeg ikke har gjort noe annet enn og ta på meg treningstøyet etter jeg sto opp. Ikke har jeg fått drukket kaffen min heller. Jeg finnes ikke effektiv om morgenen så sjansen for at jeg hadde gjort alt dette innen nå var veldig liten.

  Jeg ville komme med en oppdatering til dere før jeg la ut på en løpeøkt, men så kom jeg på at jeg hadde ikke noe spennende å fortelle om. Ikke det at det er så interessant med børsting av en katt og vasking av koster men.. Jeg skjønner ikke hvordan de andre bloggerne får til å ha så spennende blogger fylt med dager andre bare kan drømme om. Det er flere ganger jeg har følt på at jeg har et altfor kjedelig liv til å følge med på, og jeg sliter alltid med disse hverdagsinnleggene. Det er faktisk disse innleggene jeg bruker lengst tid på å skrive. Forteller jeg dere noe personlig eller en vanskelig historie ryker det fra tastaturet og jeg er ferdig på null komma niks. Det skal sies at disse innleggene er de jeg liker best og skrive, men jeg kan ikke ha en blogg med kun det som innhold. Det kan bli litt vel deprimerende, tror jeg.

  Nå skal jeg i alle fall få i meg litt kaffe og kanskje litt mat før jeg legger ut på en løpetur. Jeg gruer meg, jeg husker ikke sist jeg løp så jeg har en feeling på at formen er dårlig..

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 30.06.2017, 12:10
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Jeg holdt på å brenne av meg hånden

 • Publisert: 29.06.2017, 21:35
 • Kategori: Blogg
 • Bikinitoppen min er utsolgt men du finner lignende HER / Bikinitruse HER / Levisshorts HER (adlinks)

  Disse bildene ble tatt for ti minutter siden, hvor sykt er ikke det? Det har vært så fint vær i hele dag og jeg har solt meg masse. Okei ikke masse da, men mye til å være meg. For å være ærlig frister det mest å kjøre en tur til solstudio for å ta litt sol.. Jeg har jo lyst til å være supertan!  Det ble heldigvis grilling i dag også, eller ikke heldigvis for fyfaen jeg klarte å brenne meg. Marte kunne ikke være med i dag så noen andre måtte være grillsjef. Jeg og Lindis byttet litt på oppgaven siden Julie er livredd flammene og Mk er rett og slett for diva til å løfte en finger. Jeg tenkte at dette kunne da ikke være noe problem fordi det er da bare å slenge noe grillmat på grillen og vente. Jeg og Lindis er like fjern så vi glemte at vi hadde mat på grillen, så all maten ble svidd. Jeg vet ikke om dere tenkte over det, men det er en grunn til at jeg ikke deler noe av maten her på bloggen. Jeg gadd rett og slett ikke å ta bilde av noe som så så ekkelt ut.. Ikke bare klarte vi å svi maten men jeg klarte også å sette fyr på hånden min. Det som skjedde var at vi måtte holde ned hetta på gassbeholderen for å kunne tenne grillen. Dette skulle gå helt fint i følge mine venninner. Jeg var egentlig litt skeptisk, men tok likevel mot til meg og holdt hånda over gassen mens jeg trykte tennknappen for fullt. I det neste sekund kjenner jeg en intens brennende smerte på overflaten av hånden min. Jeg trakk hånden til meg med en gang. Jeg tror det som skjedde var at selve gassen tok fyr i lufta mellom gassbeholderen og undersiden av grillen. Ikke vet jeg, men jeg skal i alle fall ikke høre på vennene mine lenger. Så resten av dagen måtte jeg ise ned hånden, og det gjør fortsatt vondt. Vi får håpe at jeg ikke får noe brannsår. En ting er sikkert og det er at jeg ikke skal ha ansvaret for noe som helst ild framover. Som Julie sier: brent barn skyr grillen.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 29.06.2017, 21:35
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Er jeg og Andrea venner igjen?

 • Publisert: 29.06.2017, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • Det er så sykt fint vær i Trondheim for tiden, så nå sitter jeg faktisk ute i bikini og blogger! Hvor deilig er ikke det? Senere skal jeg til Lindis sammen med resten av jentene. Jeg tror vi skal grille i dag også, jeg håper i alle fall på det! Jeg har fortsatt ikke trent siden jeg kom hjem, noe jeg egentlig har lyst til. Problemet er bare at det er så fint vær og da vil jeg ikke bruke tiden min inne på et treningssenter. Kanskje jeg kan få dratt med jentene med på noen rumpeøvelser i finværet, vi får se.


  Over til noe helt annet; Etter at Andrea la ut en video av oss sammen på Instagram har det fosset inn meldinger om jeg er venner med Andrea igjen. Jeg tenkte egentlig ikke å uttale meg noe om det, men siden så mange lurer må jeg vel komme ut med det. JA, vi er fortsatt venner og NEI, vi har aldri vært uvenner. Jeg har aldri sagt et eneste vondt ord om Andrea, og kommer heller aldri til å gjøre det. Eller, tar hun fra meg vodkaflaska så skal hun få høre det;)

  Jeg vil beklage om dere har misforstått innleggene mine tidligere. Jeg vet jeg selv valgte å dele hvordan forholdet mellom oss PH-deltakerne var, men jeg snakket generelt. Dessuten er dette noe alle burde forstå. Vi er en stor gjeng og alle kan ikke være bestevenner, fordi vi er alle så forskjellige. Det var ikke alle jeg klikket med og sånn er det bare. TV3 tar med personligheter som ikke passer sammen for å lage drama. (Ikke at det var så mye drama på hotellet da, haha). På intervjuene får vi spørsmål om blant annet mennesker vi ikke takler, og da tar de selvfølgelig med disse. Nå er jeg ikke hundre prosent sikker på dette, da jeg ikke sitter i castingen. Men utifra mine to års erfaringer med PH tror jeg dette er tilfellet. Anyways, Andrea er ei jente jeg er veldig glad i og jeg synes hatet hun har fått er ufortjent. Jeg beundrer henne veldig, for tenk så sterk hun må være for å tåle all den dritten enkelte slenger fra seg. Det er ikke alle som klarer å få slengt så mye etter seg og fortsatt holde seg positiv. Applaus til den jenta!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Snapchat Henote94

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 29.06.2017, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Grilling + outfit

 • Publisert: 28.06.2017, 23:56
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har helt fantastiske venner som kom og hentet meg etter at jeg publiserte det forrige blogginnlegget. De "tvang" meg med på grilling og det er jeg kjempeglad for! Det er så deilig å få tankene over på noe annet, selv om jeg absolutt ikke ville ut døren tidligere i dag. That's what friends are for 💗


  Marte, Mk, Julie og meg
  Hvor digg så ikke burgeren min ut da? Dere kan gjette hvor stolt jeg var over å lage denne helt selv! Eller, Marte var grillsjef da, men jeg la den sammen og det er det som er det vanskeligste ;) Jeg prøvde forresten ut vegetarmat i dag og det var kjempegodt! Jeg har lenge kuttet ned på kjøtt, noe jeg mener alle burde. Det er bare tull at du trenger 500 gram i uka, ta heller litt hensyn til miljøet og ikke minst tenk på de stakkars dyrenes velferd! Du kan fint bygge muskler uten kjøtt, om det er det du bruker som unnskyldning. Jeg har ikke blitt vegetarianer, men jeg vil bare legge litt fokus på at vi ikke trenger så sabla mye kjøtt som vi tror.

  affiliateslenker  Søta


  Hvit topp utsolgt, men lignende HER (ønsker du croptop så kan du bare brette den opp, det har jeg gjort tusen ganger)
  Adidasjakke HER / Levisshorts HER / Nikesko HER / Bandana HER 

  Om du ikke eier en Levisshorts, er det noe du absolutt burde investere i. Det er ingen andre shortser som gir deg så fin rumpe som Levi's! Tro meg, jeg har prøvd de fleste merkene men jeg faller alltid tilbake til Levis. Jeg har min i størrelse W28, men den er så vidt passe (jeg er fortsatt på vei ned i vekt), men jeg fikk den absolutt ikke igjen etter litt for mye grillmat, hehe.


  Det er også sykt mange av dere som har spurt meg hvor jeg har kjøpt disse solbrillene, og det skjønner jeg fordi de er utrolig kule! Jeg har lett etter de i tyve minutter nå, men jeg finner dem dessverre ikke. Jeg fant noen som var ganske lik i formen HER, i tillegg hadde de de kuleste detaljene!!

  Akkurat nå ligger jeg i sofaen hjemme hos Mk og chiller med resten av jentene. Vi skal vel begynne å dra hjem snart fordi vi skal tidlig opp i morgen for å nyte det fine været. Vi fikk heller ikke jobbet noe med prosjektet i dag, så det må vi virkelig gjøre i morgen. Det er mye som mangler, og vi har tidspress på oss. I tillegg reiser noen av jentene bort på ferie i løpet av denne uken, så da må vi i hvert fall få det unnagjort før den tid kommer. God natt kjære lesere, vi snakkes i morgen!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 28.06.2017, 23:56
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Jeg er lei av å bli tråkket på

 • Publisert: 28.06.2017, 18:03
 • Kategori: Personlig
 • Dagen i dag startet helt fantastisk. Jeg satt et par timer ute i sola og bare nøt tilværelsen. Som jeg nevnte tidligere har jeg tilbragt ettermiddagen min med min kjære mormor, som alltid er like hyggelig. Vi har spist lunsj sammen og bare snakket om alt og ingenting. Veldig mye om den irriterende trafikken som suser forbi hvert tiende sekund, grunnet veiarbeid som har sperret de fleste veiene på Heimdal. Like diva begge to;) Som dere vet blir jeg fort lei av å sole meg, så jeg gikk inn etter en stund og åpnet Facebook.

  Nå sitter jeg i senga og trykker på tastaturet. Jeg vet ikke hva jeg skal si.. Det er faktisk mye jeg vil fortelle men jeg kan bare ikke, i hvert fall ikke nå. Jeg kjenner bare tårene presse på og jeg er så jævlig lei av akkurat dette. Det er som om jeg blir kastet flere måneder tilbake i tid og prøver for harde livet å krype opp fra fallet. Jeg er drittlei av denne følelsen og jeg vil så gjerne bli kvitt den en gang for alle. Jeg føler meg som verdens største idiot her jeg sitter og tørker tårer fra kinnet. Det gjør vondt å bry seg så mye om et annet menneske og virkelig prøve hver eneste dag. Det gjør vondt å kjenne på at den andre personen ikke kunne brydd seg mindre om meg, jeg er kun en brikke i deres syke tankegang. Jeg vil så gjerne komme meg vekk, langt vekk, men jeg sitter så jævlig fast..

  Det er ikke til å legge skjul på at jeg er en følsom person og at jeg ofte bryr meg for mye om andre personer. Jeg er også ganske naiv og ser som regel det beste i alle. Det tok ikke lang tid før du merket dette, derfor er det lett for deg å bruke hersketeknikker på meg for at du selv skal føle deg bedre. Du tråkker på meg akkurat når det passer deg, men du vokter selvfølgelig på at du har gjort det "bra" igjen når du ser at jeg tar til tårene. Da kommer du med idiotiske spørsmål og forslag til tåpelige samtaleemner kun for å sjekke om jeg er sur. Det ender som oftest i sinne fra min side og da er det min skyld, fordi jeg ikke tåler at du "snakker" til meg engang. Jeg kjenner det koker inni meg, for hvor dårlig selvinnsikt går det an å ha? Ditt beste argument er å legge skylda på meg, fordi det er alltid meg det er noe galt med, ikke sant? Det er i slike tilfeller jeg skulle ønske jeg var sterk nok til å bare gi faen og gå videre, men jeg er alt for glad i denne personen og det er kanskje det som sårer meg mest..

  Jeg vet ikke om dere skjønner så mye av det jeg skriver, men jeg trengte bare en plass å skrive fra meg på..

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  21 kommentarer
 • Publisert: 28.06.2017, 18:03
 • Kategori: Personlig
 • #comments">21 kommentarer
 • Gla i mæ sjæl si

 • Publisert: 28.06.2017, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere mens jeg venter på at Lindis skal våkne. Søta sendte oss snap i gruppesamtalen vår ved midnatt at hu drakk kaffe, hvem gjør det? Det er ikke rart hun ikke får sove før langt på natt da..


  Det ble plutselig slitsomt å pose. Det er trening å stramme magen assss.....


  Jeg er så glad for at jeg fikk tips om at dette funket mot mensensmerter, uken min har blitt reddet! Dere er så hjelpsomme og jeg setter enormt stor pris på hver og en av dere 💗

  Se så annerledes jeg ser ut her!! Kanskje det bare er jeg som legger merke til det, men det er i alle fall styggsiden min om du ikke forsto det. Ikke spør meg hvorfor jeg deler det. Jeg tenkte bare at dere har da sett meg med tidenes sår på overleppa + 11 kilo ekstra, så det kan da ikke skade;)

  Nå skal jeg til mormor en tur å spise frokost mens jeg venter på Lindis. Jeg er så heldig at mormor bor i samme hus som meg 💗 Hun bor selvfølgelig ikke med oss, men i en leilighet som hører til huset. Det ble kanskje litt vel mange bilder av meg selv i dag, men det får bare være.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 28.06.2017, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • What I crave right now

 • Publisert: 28.06.2017, 08:45
 • Kategori: Blogg


 • God morgen! Jeg har blitt helt hektet på "havrerundstykkene" mine som dere ser, de er gode!! I dag er det meldt helt latterlig fint vær i Trondheim, så planen er å ta meg en løpeøkt med litt rumpeøvelser etter økta. Senere skal jeg dra til Lindis for og jobbe videre med prosjektet jeg fortalte dere litt om. Bikinien skal på, så jeg deler sikkert litt bikinibilder med dere senere, so be prepared ;) Ellers har jeg brukt morgenen min på vindusshopping. Jeg vet dere elsker når jeg deler ting jeg synes er fint, så derfor tenkte jeg at dere kom til å bli glad av denne collagen:


  1. Gul genser HER / 2. Treningstights HER og treningstopp HER / 3. Rosa solbriller HER / 4. Svart jakke HER. (Adlinks)

  Jeg skal mest sannsynlig på en festival neste torsdag og jeg har så lyst på den gule genseren og de rosa brillene til jeg reiser. Ikke var det spesielt dyrt heller! Jeg tror faktisk jeg måå bestille de etter jeg har publisert dette innlegget. Jeg synes og jakken var utrolig fet, jeg elsker jakker det er noe "spesielt" med. Ååååh, dette blir vanskelig.. Likte du noen av plaggene?

  💗 henote
     Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 28.06.2017, 08:45
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Hvordan forbrenne 1300 kalorier

 • Publisert: 27.06.2017, 20:57
 • Kategori: Blogg

 • Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme hos Lindis og jeg er så utrolig sliten!! Etter et tips fra en supersøt leser om at Naproxen fungerer mot mensensmerter måtte jeg ta turen ned til Apoteket for å teste ut dette. TUSEN TAKK til deg som ga meg det tipset, det funket som bare det! Om du sliter med mensensmerter anbefaler jeg deg å kjøpe inn Naproxen, du får kjøpt det reseptfritt på apoteket.

  Da mensensmertene ga seg bestemte jeg meg for å gjøre ferdig kofferten. Siden jeg var så godt i gang begynte jeg å vaske kjellerleiligheten min også. Så i dag har jeg vasket og brettet klær, støvsugd, tørket støv, vasket gulv og badet mitt! Av en eller annen grunn bestemte jeg meg for å ha på meg pulsklokka under vaskingen, og jeg fikk sjokk da jeg sjekket hvor mye jeg hadde forbrent. 1300 kalorier (!!!), jeg var ikke klar over at vasking var så effektivt. Det skal sies at jeg holdt på i noen timer, men ikke mer enn tre. Vasking er undervurdert asss...

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 27.06.2017, 20:57
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • Clickbaits oppstår på grunn av hønsehjerner

 • Publisert: 27.06.2017, 18:51
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Er det noe jeg er lei av så er det dere som sender meg meldinger om at jeg driver på med clickbait. Vet dere egentlig hva clickbait er? Det er overskrifter som ikke henger sammen med innholdet. Jeg merker at det er et stort fokus på dette temaet og jeg forstår ikke hvorfor. Hvorfor kan ikke folk bare slutte å klikke seg inn på blogger som driver på med clickbaits? Jeg trodde helt ærlig at de som drev på med det kom til å miste leserne sine til slutt, fordi alle vet jo at de har clickbait hele tiden. Det er jo aldri slik at de faktisk gir dere det som står i overskriften, men likevel går dere fem på hver bidige gang. Store toppbloggere har drevet på med dette i flere år og de er fortsatt på toppen. Jeg skjønner faktisk ikke hvordan det er mulig, når det er så mange som irriterer seg over dette. Jeg mener ikke at de ikke fortjener plassen sin, men opp til flere ganger i uken har lesertallet deres fordoblet seg på grunn av clickoverskrifter. Så det fungerer tydeligvis.


  Bilde er lånt fra Google

  Det er som om alle har et hat rundt dette med clickbait, men hvorfor? Det er jo du som er hønsehjernen som går på det hver eneste gang. Det skal sies at jeg har gått på det selv, men etter å har blitt lurt rundt ti ganger, har jeg boikottet hele bloggen og ikke trykt meg inn etter det. Personlig synes jeg ikke at man skal lure til seg lesere, men på en annen side er det jo god business. De som driver på med dette, tjener fett på lettlurte sjeler. Grunnen til at jeg tar det opp, er at jeg synes det er irriterende at flere av dere mener jeg lurer leserne mine. Jeg mener selv at det ikke er tilfelle. Jeg synes jeg gir dere det jeg skriver i overskriftene. Det er ikke alltid like lett å komme på overskrifter, men jeg prøver så godt jeg kan. Hva mener dere? Blir dere skuffet når dere leser innleggene mine? 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 27.06.2017, 18:51
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">12 kommentarer
 • Smerte fra en annen verden

 • Publisert: 27.06.2017, 09:09
 • Kategori: Blogg

 • Heia! Håper deres dag har startet bedre enn min. Jeg ligger og blogger i fosterstilling på badegulvet. Jeg vet jeg er sær, men jeg har bare en greie med gulv altså, spesielt badegulvet. Her er det så varmt og jeg kan låse døren sånn at alle kan la meg være i fred. Nå kommer det mer klaging fra min side. Men jeg blogger i alle fall da, til tross for at det gjør fysisk vondt å trykke på tastaturet. Jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg, og jeg må bare le av hele situasjonen. Jeg ligger her som en våt katt som roper på mammaen sin for omsorg, jeg er tragisk, I know.

  Jeg har knasket Paracet siden klokken sju i morges, men smertene nekter å gi seg. Jeg har altså fått mensen, på riktig denne gangen. Jeg trodde jeg fikk den for noen dager siden men det var jo bare deilig blod som kom ut av urinrøret grunnet UVI. Mmmm, jeg håper ikke du sitter å spiser mens du leser dette. Mensen, mensen, mensen 💗 Til dere gutter som ikke takler å høre dette ordet, voks opp. You should love your girl everyday of the month ;) Uansett, jeg blir seriøst dårligere og dårligere for hver gang jeg får mensen. Det var da null stress å ha dette da jeg var 17 år, men nå er det et rent helvete. Hvorfor skal vi straffes for å bli eldre?? Ikke blir du bare dårligere og dårligere for hvert år av mensen men også av hangoveren?! Og folk lurer fortsatt hvorfor jeg er så redd for å bli eldre, vil du ha mer smerter enn nødvendig eller?! Nei, nå må jeg gi meg, jeg merker selv at jeg er en liten shitkid nå. Jeg takler smerter utrolig dårlig om du ikke forsto det.  Jeg brukte hele gårsdagen på å pakke ut kofferten min, sett bort i fra de to timene jeg Facetimet da.. Jeg er ikke riktig ferdig enda som dere ser. Dessuten må jeg brette sammen alle klærne mine + vaske resten som er igjen. Jeg har fått en litt irriterende ting etter mamma og det er at jeg alltid må vaske alt jeg har hatt med meg på tur. Det er jo egentlig ganske smart fordi du ofte kan ha med deg maur hjem etter en sydenreise, men jeg har da ikke vært på noe sydenreise nå? Alle klærne mine var også nyvasket før jeg pakket de ned i kofferten, sett bort i fra de illeluktende skoene da. Jeg som var helt sikker på at jeg ikke hadde noen tvangstanker, jeg tror jeg har tenkt for bra om meg selv på det punktet. For hvem er det som vasker nyvaskede klær frivillig?!

  Planen i dag var egentlig å komme meg på trening, men da må paraceten snart kicke inn! Om ikke må jeg avlyse alle mine planer og det er uaktuelt.. Kryss fingrene for meg da babes, så snakkes vi!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 27.06.2017, 09:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • Hva var det vi egentlig gjorde i går?

 • Publisert: 26.06.2017, 21:59
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har fått utrolig mange spørsmål fra dere etter jeg la ut noen snaps i går (Henote94). Jeg skjønner veldig godt at dere lurer fordi vi oppførte oss som noen små kids i går. Det skal sies at det var utrolig morsomt og det vi gjorde gikk over all forventning. Jeg trodde ikke at resultatet kom til å bli så bra. Vi lo alle da vi så gjennom videoene, haha!


  Fine Martemoor


  Lindis og meg som guttaboys


  Mk & Lindis  I over et år har jeg snakket med jentene om et utrolig viktig tema, og vi har lenge hatt lyst til å få dette fram i søkelyset. Vi har bare aldri tatt tak og gjort noe med det. Helt fram til i går, da bestemte vi oss for å faktisk begynne på prosjektet. Det vi gjorde i går var altså å spille inn hele videoen til prosjektet, og jeg gleder meg så sykt til det er ferdig! Jeg håper bare det blir like bra som vi ser for oss, haha. Det er fortsatt en del som mangler og i tillegg må vi redigere videoen, så jeg er usikker på hvor lenge dere må vente. Men i hvert fall ikke lengre enn én uke. Så nå jenter, nå har vi tidspress på oss! Er det noen som klarer å gjette hva vi har spilt inn? Det blir premie til den som gjetter rett.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 26.06.2017, 21:59
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • 10 innrømmelser om meg selv

 • Publisert: 26.06.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har fortsatt ikke startet på kofferten, jeg ligger heller i senga å blogger jeg. Jeg er en mester på å utsette ting!! Men jeg har lovt mamma å ta det i dag så da må jeg faktisk gjøre det, eller så må jeg gå sulten. Neida... Over til noe helt annet, jeg har sett det er flere som har "10 ting du ikke vet om meg" og jeg har selv hatt det. Jeg tenkte å skru på kreativiteten å kom på "10 innrømmelser om meg selv" i stedet! Jeg ble veldig fornøyd med den ideen, men det spørs jo om dere liker den da. Men her har du i alle fall noen litt kleine og personlige innrømmelser om meg selv; 

  1. Jeg har lagt igjen kommentarer på min egen blogg, haha lol.

  2. Jeg tetter doen opptil flere ganger i uken fordi jeg bruker latterlig mye dopapir.

  3. Jeg tør ikke å la meg selv bli forelsket, så jeg pusher alltid gutter vekk når det har gått for langt.

  4. Jeg drar sjelden til legen, selv om jeg er kjempedårlig. Grunnen til det er fordi jeg føler man blir sykere om du får en diagnose på papiret.

  5. Jeg er sykelig avhengig av snus, går jeg tom er jeg en forferdelig person.  6. Jeg har hatt så lav selvtillit at jeg ikke ville gå ut døra en gang, sykt hva en depresjon kan gjøre med deg.

  7. Jeg napper nesehårene mine, haha lol why am I writing this.

  8. Jeg har grått så mye over en gutt at jeg hovnet opp og lignet en elefant. Jeg fikk faktisk ikke opp ene øyet mitt dagen etter.

  9. Jeg tråkker aldri på kumlokk. Jeg får vondt i sjela av å se på at andre gjør det. Dette er noe vennene mine synes er utrolig morsomt, så det er ofte de prøver å dytte meg over et. Jeg reagerer alltid raskt så de får det aldri til;) Sannheten er at jeg begynner å rope og får panikk så de stopper, fordi de tørr ikke å pushe grensene mine. Det gjør de rett i for å si det sånn.

  10. Jeg tror på karma. Sånn helt serr. Oppfører du deg som en liten dritt vil karmaen komme å ta deg i løpet av livet ditt. Jeg har i alle fall fått igjen for mine fjortisår på VGS. Det skal sies at jeg er glad for det, fordi jeg har vokst utrolig mye som person og jeg vil si jeg er en bra person i dag. Det er selvfølgelig flere stormer jeg skulle vært foruten, men livet er forbanna hardt innimellom, det viktigste er bare å komme seg gjennom stormene og overleve.

  Jeg håper ikke dere ble skremt vekk av disse innrømmelsene, hehe I'm a little psykobitch.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 26.06.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">13 kommentarer
 • Det verste jeg vet

 • Publisert: 26.06.2017, 14:20
 • Kategori: Blogg
 • Jeg må si jeg hadde tidenes bloggdag i går, jeg hadde så mye på hjertet og tankene bare kom ned på papiret. Jeg skulle ønske jeg hadde like mye i dag fordi jeg kommer ikke på noe å blogge om. Kanskje jeg skal dele noen av innleggene jeg har lagret i arkivet.. Vi får se!


  Yes, I still have three eyelashes 

  Jeg har nettopp stått opp og slik ser jeg ut atm, ikke så veldig bloggvennlig men på min blogg er dette meget innafor! Jeg har fortsatt ikke spist men egentlig så er jeg ikke så sulten heller. Det er kanskje ikke så rart fordi jeg spiste sju pizzastykker, potetgull, kake og sjokolade til kvelds. Jeg hadde besøk av Mk, Marte og Lindis i går og siden Mk hadde bursdag tok hun med seg restene til oss jentene. Bursdag en dag i året si, det må da være lov. Haha, merker dere at jeg alltid kommer med unnskyldninger for hvorfor jeg spiser dritt? Dere kan se for dere hvor ille det er oppi hodet mitt, jeg må alltid ha en eller annen unnskyldning for å spise dritt. Hvor sykt er ikke det? Det skal sies at jeg lovte meg selv å være på diett for en stund siden, noe jeg absolutt ikke har klart selv om jeg valgte å dele det her på bloggen. Det er nesten litt flaut for dere må jo tro jeg ikke har selvkontroll, ikke at jeg har det heller men.. Nå som jeg er hjemme igjen og det ikke føles som jeg er på ferie lengre, skal jeg gi denne dietten en sjanse til! Planen er å komme meg på trening i nærmeste framtid også, kanskje i dag.


  Mamma har mast på meg siden jeg kom hjem at jeg må pakke ut av kofferten, så det må jeg faktisk gjøre i dag. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg hater å pakke ut. Det er det verste jeg vet og det er ikke tull en gang. Finnes det noe som er mer tiltak enn det egentlig? Jeg hater også å pakke, og jeg utsetter det alltid til siste liten. Det er flere ganger jeg har drukket alkohol kun for å pakke kofferten. Gøy der og da, men ikke langvarig glede da jeg glemmer det viktigste hver gang jeg er ut på en reise. Nå må jeg bare begynne å pakke ut, jeg kan oppdatere dere når jeg er ferdig :-) Noe spesielt dere ønsker å lese om?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 26.06.2017, 14:20
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 25.06.2017, 23:09
 • Kategori: Blogg
 • Jeg startet med "uken som gikk" forrige uke og det var mange av dere som likte det, derfor tenkte jeg å gjøre dette hver uke (vi kan i alle fall prøve på det). HERREGUD HVOR FORT TIDEN GÅR? Jeg føler jeg nettopp publiserte dette innlegget og jeg husker jeg sa til Mk at det var da null stress å ha et sånn innlegg hver uke, men nå når tiden går så ekstremt fort tenker jeg litt annerledes på det. Jeg føler rett og slett at dette innlegget blir gørrkjedelig fordi jeg har ikke har hatt en spennende uke, men jeg skal prøve;

  AKKURAT NÅ:
  Ligger jeg i fosterstilling i senga med smerter fra en annen verden. Jeg har heldigvis fått antibiotika så vi får håpe at det gir seg etterhvert. Jeg synes synd på meg selv og har på "Silver lining" av Jacob Banks på repeat.

  UKENS TANKE: At jeg skal tørre å publisere alt jeg vil på bloggen. Dere aner ikke hvor mange innlegg jeg har lagret i arkivet. Det er ikke det at jeg ikke tørr å publisere fordi jeg ikke vil blottlegge meg, men fordi jeg frykter hva enkelte vil si. Dette ble veldig rotete ser jeg, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få forklart det. Jeg er rett og slett redd for at noen skal bli sure på meg, ikke de som er anonyme seff men folk jeg kjenner. 


  UKENS OPPTUR: Det må være og endelig se jentene igjen, jeg har savnet de så mye og nå er vi endelig samlet igjen.


  UKENS NEDTUR: Jeg måtte reise fra favorittpersonen min i Oslo og jeg vet ikke om vi møtes igjen. Dette er noe jeg synes er skummelt, og ikke ha kontroll på hva tiden vil bringe. Men er det ment to be så løser det seg. Jeg må bare være tålmodig og vente å se. Det skal sies at savnet er enormt da....

  UKENS PERSON:
  Mormor 💗 Det var helt fantastisk å se henne igjen og jeg er så evig takknemlig for at jeg har henne i livet mitt. Det er ingen som er mer god og omsorgsfull, i tillegg er hun så lættis! Det er av henne jeg har fått selvironien min ;)

  UKENS ANTREKK:   Dere husker vel denne buksa? Jeg klipte hullene litt større, og jeg synes selv den ble mye fetere! Buksa finner du HER og toppen er utsolgt i hvit, men du finner lik i svart HER. (Adlinks)

  UKENS MAT:

  Gårsdagens "middag". Dette gikk over all forventning og det er så enkelt å lage. Bare pisk sammen et egg og 1 dl havregryn og stek det i stekepanna. Ha på favorittpålegget ditt så har du plutselig en kjempesunn og god lunsj!

  UKENS CRAVING: Pikk 💗 neida hahhahaha herregud, dagen derpå, tøffen;) SMÅGODT!! Jeg har spist så sjukt mye smågodt den siste tiden og det kjennes på kroppen. De siste ukene i Oslo fant vi ut at vi bodde rett ved Godteslottet, så det ble en del turer innom der før vi reiste hjem.

  UKENS FLAUSE: Hva er det jeg har gjort denne uken som er så flaut da. Det er nesten sånn at jeg vurdere å ta vekk denne fra "uken som gikk" fordi jeg kommer aldri på noe flaut som jeg har gjort. Som jeg nevnte sist blir jeg sjelden flau over ting, selv om kanskje andre hadde blitt det i samme situasjon. Det er derfor det er så vanskelig å komme på noe, for hva er flaut egentlig? De gangene jeg er bambi på glattisen eller kanskje når jeg feilsender tidenes styggeste bilde av meg selv? 

  UKENS FØLGER:
  Denne uken klarer jeg faktisk ikke å velge én fordi det var så mange som skrev verdens søteste kommentarer til meg da jeg vurderte å legge ned bloggen. Om du ønsker å lese tilbakemeldingene finner du de HER. Jeg ble helt målløs da jeg leste alle, og jeg vil bare takke dere alle sammen. Dere ga meg masse motivasjon til å fortsette og jeg elsker når dere tar dere tid til å skrive så fine tilbakemeldinger til meg.

  Sovnet dere under innlegget eller klarte jeg å oppfylle kravene? Jeg vet ikke om jeg kommer til å fortsette med dette fordi jeg har så ensformige uker, men liker dere det kan dere gi meg en like på innlegget!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 25.06.2017, 23:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">13 kommentarer
 • Leilighetstour

 • Publisert: 25.06.2017, 19:44
 • Kategori: Videoblogg
 • Hei alle sammen! Beklager for at det har tatt så lang tid før jeg publiserte denne videoen. Men som dere vet har jeg hatt problemer med Macen min. Jeg håper virkelig dere liker denne videoen!

  1YRgVTuEgsc


  Husk å abonnere på Youtube-kanalen min HER
   

  💗 henote

     Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 25.06.2017, 19:44
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Hooker 97'ere på byen

 • Publisert: 25.06.2017, 14:48
 • Kategori: Blogg


 • Verdens fineste jente har bursdag i dag! Gratulerer så masse med 23 årsdagen snuppa 💗 Enn at vi blir 23 år i år!! Det er så sykt, jeg føler meg så latterlig gammel, 23 år!! Jeg kommer faktisk ikke over det. Heldigvis har jeg ikke bursdag før i september så jeg har fortsatt noen måneder igjen med å være 21 år. Faen, jeg er jo ikke 21 men 22... Jeg som føler jeg er 17 år enda.. Wow, dette innlegget skulle jo ikke handle om meg. Jeg er så flink til å snakke om meg selv, men det skal jeg prøve å unngå...

  Du er en unik person Mk og jeg er så glad for at jeg ble med deg til Oslo, jeg har hatt the time of my life. Det skal sies at jeg har skjemtes innimellom når du har stått opp mot veggen og klinet med 97'ere, men what are friends for? Neida, jeg håper dere skjønner at dette er kødd, hadde det vært tilfellet hadde jeg aldri blogget om det fordi det er for kleint. Anyways alle burde ha en Mk i livet sitt. Hun byr på både humor og omsorg, og det finnes ikke et vondt ben i den jenta! Jeg synes alle burde gi henne litt oppmerksomhet i dag og følge henne, instaen hennes finner du HER. Hehe, jeg håper faktisk at dere gjør det 💗 GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN FINESTE, jeg er glad i deg!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 25.06.2017, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Jeg tisser blod

 • Publisert: 25.06.2017, 11:27
 • Kategori: Blogg

 • Hei alle sammen! I dag våknet jeg uten telefon og med tidenes smerter i underlivet (hahahahah så kleint ord). Jeg nevnte smått her på bloggen at jeg tror jeg har urinveisinfeksjon og det viser seg at jeg hadde rett. Hver gang jeg kjenner at det er på vei drikker jeg alltid flere liter med vann for å skylle det gjennom kroppen. Jeg drakk også to liter med tranebærjuice i går og fyfaen hvor dyrt det er, 1 liter koster 60 kroner!!!?? Uansett, det hjalp tydeligvis ikke for faenskapen er her fortsatt. Jeg har hatt veldig vondt i magen i dag og ikke forstått hvorfor. Da jeg gikk på do kom det blodklumper (ja, ekkelt I know) og jeg var helt sikker på at dette var mensen, men nei det kom fra urinrøret. Planen i dag var egentlig å pakke ut kofferten, men det kan jeg bare glemme for jeg må ta turen til legevakten. Nå er dere sikkert lei å høre om denne UVI'en men jeg lover dere at jeg skal bli kvitt den så jeg kan blogge om noe annet. I dag så kommer leilighets-touren, det gleder dere vel til? Siden jeg er uten telefon så får jeg ikke tvingt jentene til å legge igjen en kommentar, så derfor prøver vi noe nytt her på bloggen. Om du gleder deg til leilighets-touren så lik dette innlegget! Det er tiltak å legge igjen en kommentar, men å like et innlegg tar deg to sekunder så jeg håper det hjelper da ;) Tusen takk, dere er best og det mener jeg!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  19 kommentarer
 • Publisert: 25.06.2017, 11:27
 • Kategori: Blogg
 • #comments">19 kommentarer
 • Fashionably late

 • Publisert: 24.06.2017, 21:21
 • Kategori: Blogg
 • Hei kjære 💗 nå sitter jeg hjemme hos Mk og oppdaterer dere. Jentene sa jeg kunne chille og gjøre dette i morgen, men jeg lovte dere en til oppdatering! Mk er verdens søteste og har virkelig stelt i stand for oss gjestene. Vi får blant annet pizza, kake, godis og potetgull. Jeg må nok møte opp på byen med oppblåst mage likevel. Jeg kom forresten så seint at jeg ikke tørr å innrømme hvor sen jeg var på bloggen.

  I øyeblikket sitter jeg og padser i sofaen og prøver å ta meg sammen. Siden jeg kom så sent må jeg ta hilserunden helt edru, og det er noe jeg sliter med. Jeg føler meg smådum her jeg sitter for jeg vil ikke at de skal tro jeg er overlegen, det er bare ikke like lett hver gang. Om noen av dere som er på vorset leser dette, ikke tro jeg er bitch, jeg sliter bare litt med akkurat dette. Nå må jeg legge bort telefonen, vi snakkes i morgen!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 24.06.2017, 21:21
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Oppskrift på flat mage

 • Publisert: 24.06.2017, 17:17
 • Kategori: Blogg

 • Jeg synes det er rart at hårene på leggene mine ikke synes når de er over én centimeter lange, men zoomer du inn så får du sikkert øye på de.


  Husker dere at jeg nevnte at jeg trodde jeg hadde fått urinveisinfeksjon? Jeg har i alle fall prøvd å jobbe mot det ved å drikke flere liter med vann og hive innpå med tranebærjuice som forresten koster 60 kroner!!! Jeg har og tatt tranebærkapsler, så får vi håpe at jeg får skylt faenskapen gjennom kroppen.

  Klokken fløy avgårde i dag og plutselig kom jeg på at jeg måtte på polet. Vi var ikke på City Syd (et kjøpesenter i Trondheim) før 14.56, men vi rakk det heldigvis så nå kan jeg puste lettet ut. I smile when I get my alcohol u know;) Fra spøk til alvor, jeg trasket rundt i den verste outfitten du kan se for deg. Stor hettegenser, joggebukse i sikkert størrelse XXXL, ullsokker og uggs. Er det rart jeg er singel eller? Jeg sparer dere for outfitbilder og viser dere heller et antrekk jeg prøvde på Bikbok i dag;


  Jeg elsket virkelig dette skjørtet, men komboen sammen med toppen ble for "sekretær" om dere skjønner hva jeg mener. Det endte opp med at jeg ikke kjøpte skjørtet fordi jeg klarte ikke å koble hva jeg kunne kombinere det med. Penger spart, men skulle gjerne ha eid det skjørtet.

  Da jeg kom hjem var vi tom for knekkebrød, hvem blir tom for det liksom? Det er jo positivt for dere da, fordi da var jeg tvunget til å fikse noe annet sunt og raskt som jeg vet er etterspurt på denne bloggen. Jeg er så enkel i matveien at jeg bare pisket sammen et egg og 1 dl havregryn. Deretter stekte jeg de i stekepanna på begge sider.


  Dette ble resultatet og det ble faktisk kjempegodt! Mett blir du også ;-) Du blir heller ikke oppblåst av det, så magen holder seg flat hele kvelden. Det er det vel mange som vil ha?? I tillegg slipper du å gasse ned alle rundt deg på utestedet, et tips jeg hadde satt pris på om flere fulgte. Er så lei av å kjenne de råtne fyllafisene sveve rundt.

  Nå er det 45 minutter til jeg skal møte opp i bursdagen til Mk og jeg ligger på sofaen og blogger. Jeg mangler å dusje, sminke meg og finne outfit. Prioriteringer sa du? Nå må jeg klappe sammen Macen og komme meg i dusjen. Vi blogges i kveld, håper dere får en fin lørdagskveld!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 24.06.2017, 17:17
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Jeg har vært forbanna i hele dag

 • Publisert: 24.06.2017, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • Da vi dro nedover til Oslo hadde jeg en koffert og en bag, likevel hadde jeg plutselig 20 ekstra poser fylt med drit da vi pakket sammen sakene våre i leiligheten på lørdag. Jeg forstår virkelig ikke dette fordi jeg har da ikke shoppet så mye? Når jeg tenker meg om husker jeg ikke at jeg har shoppet. Det er da fysisk umulig at det plutselig ikke skal være plass til alt når jeg fikk plass for noen måneder siden? Sist jeg sjekket ble ikke plagg større desto lengre man eide de, men kanskje de har utvidet seg så mye fordi jeg har spist på meg noen kilo da;) Ikke vet jeg. Jeg brukte i alle fall nesten èn time på å få igjen kofferten og jeg var helt sikker på at jeg kom til å ha overvekt.

  Jeg startet altså dagen min slik;
  Etter mye klaging fra min side begynte vi på reisen hjem mot Trondheim. Første oppgave var å få alle koffertene ned trappeoppgangene og opp mot trikken. Trikken var selvfølgelig stappfull og det kom på barnevogner i hytt og pine så vi måtte flytte alle koffertene våre flere ganger og allerede da kjente jeg at jeg begynte å bli irritert. Jeg viker selvfølgelig for barnevogner, men jeg ble irritert av hele situasjonen. Jeg var forbanna på meg selv fordi jeg hadde med meg så mye unødvendig. I tillegg var det kø og trikksjåføren sugde. Vi sto bomfast i kø og da er det jo naturlig at han står stille, men neida han skulle hele tiden prøve å kjøre. Han fikk ikke rykket seg mer enn én meter før han BRÅbremset. Dere kan se for dere hvor mange ganger koffertene våre fløy avgårde og jeg kjente bare at det begynte å kooke innvendig. Hva er vitsen?? Du kommer da ikke fram noe fortere ved å holde på slik. Det var så ille at flere måtte sette seg ned fordi de fløy veggimellom. 


  Etter en turbulent trikktur var vi endelig på Oslo S og der måtte vi komme oss hele veien til flytoget. Vi reiste selvfølgelig midt i rushen og mennesker flytter seg faen ikke?? Jeg kjørte nesten ned fire stykk på veien fordi kofferten min ruller akkurat slik som den vil selv. Prøver jeg å rulle til høyre kan den finne på å rulle bakover, dere vet greia!! Jeg kjente bare at jeg ble så lei av mennesker og jeg ble mer irritert fordi hvorfor kunne vi ikke ha reist tidligere eller senere??? Etter mye fram og tilbake kom vi oss endelig på flytoget og jeg fikk slappet av litt. Jeg var blodsvett og snakket ikke med jentene de 10 første minuttene fordi jeg fortsatt var pissed. Da vi endelig kom fram til flyplassen veide vi koffertene og jeg hadde over åtte kilo i overvekt, dette ville vel ha blitt rundt 2000 kroner å betale, noe jeg mente var uaktuelt. Jeg bruker heller 2000 kroner på en ny doskål enn å kaste de ut vinduet på den måten. Det skal sies at de andre jentene hadde overvekt også, så vi bestemte oss for å ta toget i stedet. For å få det billigst mulig satte Mk seg på flyet og Julie og meg tok med oss bagasjen til toget. Vi var da to stykk med seks kolli tilsammen. 

  Etter mye sleping med koffertene kom vi oss endelig på toget og jeg tenkte at vi endelig kunne slappe av. Der tok jeg kraftig feil fordi vi hadde gått på feil "del" av toget. Jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare dette fordi jeg har aldri opplevd lignende og jeg har tatt en del tog. Men jeg kan prøve mitt beste; toget var delt i to, og vi kom oss ikke inn i vår del uten å gå av toget for så å gå inn igjen. Det vi måtte gjøre da var å vente til første stopp, bære ALLE koffertene ut igjen for så og gå på toget på nytt. Etter enda en svett handling var jeg så klar for å slappe av på toget. Men neida, vi hadde gått på feil vogn og havnet fremst i toget, og vi hadde sitteplasser bakerst i toget. Vi måtte da gå tre runder for å få med oss alt. Dette irriterte meg ekstremt fordi de har så trange ganger på toget og mennesker er så nysgjerrige! Hvor spennende er det å stirre i hjel to jenter som kommer med kofferter bærende gjennom gangene. Dere kan heller tilby oss hjelp neste gang 💗

  Vi fikk mye hjelp av billlettmannen på toget, han fikset til og med VIP-lounge til oss. Her satt vi alene og det var helt magisk å få litt fri fra alle disse menneskene.

  Det tok ikke lang tid før jeg ble glad igjen, LOL  When u try to not cry while u looking at the expensive meny

  What u expect;

  Reality;

  Assa, denne kostet 80 spenn, hallo? Den var både tørr og seig :(

  Det er lite som jeg blir forbanna over men jeg takler seriøst ikke reising, spesielt ikke når man har med seg for mye bagasje som man må slepe etter seg. Ikke ta alt jeg skriver så blodseriøst heller! Nå er jeg hjemme i senga mi på Heimdal og det føles fantastisk 💗

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 24.06.2017, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">15 kommentarer
 • Jeg følger ikke Soph på Instagram

 • Publisert: 23.06.2017, 20:12
 • Kategori: Blogg
 • Halla! In the moment sitter jeg på toget med Julie. Hun er i sin egen verden og tar hundre selfies av seg selv, mens jeg kjeder meg. Jeg tenkte jeg kunne bruke denne tiden på å blogge litt, er ikke det fett? Jeg har ikke mye å blogge om da det eneste jeg ser er trær og et hus om jeg er heldig. Derfor tenkte jeg å ta opp noe så teit som hvem jeg følger på Instagram. Etter "bloggkrigen" er det flere av følgerne mine som har hengt seg så sykt opp i hvem jeg følger på Instagram og at det må være dårlig stemning mellom meg og de jeg ikke følger. Det er der dere tar helt feil, vet dere ikke hvem jeg er eller?


  Det sier seg selv at jeg er for V.I.P til å følge enkelte på Instagram, det er jo en grunn til at jeg ikke følger flere enn 60 stk. Er du èn av de burde du serr være stolt asss, fordi da er det noe spesielt ved deg.


  Hahaha, det er absolutt ikke noe dårlig stemning mellom meg og Soph, jeg digger den jenta! Det er vel bare det at vi har glemt å følge hverandre, verre enn det er det faktisk ikke. Grunnen min er egentlig at jeg ikke orker å følge henne fordi hun er brunette, men siden jenta er smart as fuck sendte hun meg DM og da ble jeg tvunget til å følge henne :(...

  Jeg tror jeg har fått i meg for mye sukker, det er som jeg er høy her jeg sitter. Jeg sitter å ler for meg selv og gleder meg til Julie skal lese innlegget mitt etterpå. Jeg tåler faktisk ikke sukker jeg, men jeg tror det også kan skyldes at jeg er litt småforelsket for tiden. Jeg klarer bare ikke å slutte å smile!!!!! OKEI VI BLOGGES, kyss og klem en rusa henote.  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  19 kommentarer
 • Publisert: 23.06.2017, 20:12
 • Kategori: Blogg
 • #comments">19 kommentarer
 • Jeg skjemmes over meg selv

 • Publisert: 23.06.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg

 • Haha, altså lyset i leiligheten til Julie var ikke så bloggvennlig..

  Jeg vet ikke om jeg vil nevne hva jeg gjorde i går på bloggen jeg.. Jeg skjemmes rett og slett over meg selv. Vi var altså ute i går og jeg synes vi har vært litt vel mye ute mens vi har bodd her i Oslo. Forrige torsdag bestemte vi oss for å ha den siste torsdagsfylla. Lørdag skulle egentlig være vår siste fest her i Oslo, men vi måtte selvfølgelig ut en snartur i går også. Tro det eller ei, men jeg fester egentlig veldig sjeldent. Jeg vet det er vanskelig å tro, med tanke på PH og hvordan vi har holdt på her i Oslo. Men dere skal vite at jeg for eksempel hadde en lang pause fra alkohol i sommer. Jeg var ute på 17. mai, men etter det var jeg ikke ute før en gang i september, hvor sykt er ikke det? Jeg kjenner at jeg savner formen jeg var i da, fordi jeg var i mitt livs beste form fysisk. Jeg tenker også at det er litt dumt å savne det fordi jeg har hatt det mye mer gøy her i Oslo enn jeg hadde på den tiden. Jeg skal også ut i morgen, og det er litt flaut å innrømme. Mk skal feire bursdagen sin så jeg må jo nesten være med på det, da. I tillegg husker jeg ikke sist jeg festet i Trondheim så det blir gøy å teste ut det igjen! Hvor er det folka drar nå da? Sist jeg festet var vi vel på Studio 26 og det prøvde jeg å foreslå til resten av jentene men da lo de bare av meg. Det er tydeligvis en plass der alle 97'erne samler seg, og det var ikke jentene så keen på da de er så latterlig voksne av seg;)

  Dagens outfit - sorry for så dårlig kvalitet på noen av bildene, Julie suger rett og slett som fotograf.


  Bukse HER // Toppen er utsolgt i hvit men du finner samme i svart HER. Jeg fant en annen hvit som var ganske lik, bare mye finere og den finner du HER. (adlinks)


  Jeg møtte de søteste jentene i køen som fikk den til å gå fortere, selv om vi til slutt boikottet hele Mabou og dro på Horgans da.


  Slik ser vi ut atm, like trash begge to 💗

  Nå holder vi på og pakker sammen siste rest før vi må komme oss avgårde til Oslo S. Turen går hjem mot Trondheim i dag, noe som er utrolig trist. Vi har allerede bestemt oss for å dra til Oslo flere ganger i løpet av sommerferien fordi vi er langt fra ferdig med dette fantastiske eventyret. Det skal sies at det blir koselig å komme hjem, jeg har ikke sett jentene på evigheter så det gleder jeg meg kjempemasse til!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 23.06.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Du som tror du er så jævla god, jeg ser rett gjennom deg

 • Publisert: 22.06.2017, 17:35
 • Kategori: Blogg
 • Er det noe jeg har irritert meg noe sykt over den siste tiden så er det mennesker som er så forbanna opptatte av å framstå så jævla perfekt hele tiden. Det er én ting å framstille livet ditt som perfekt, som jeg heller ikke er noe fan av. Men det å snakke så fint om seg selv og hele tiden poengtere hvor bra mennesker de er, når de som kjenner dem vet at dette overhodet ikke er sant, er så irriterende å sitte på sidelinjen og observere. Du vet de som uttaler seg om at de aldri i sin villeste fantasi kunne funnet på å hengt ut noen på nett, mobbet noen eller snakket stygt om andre? Men så viser det seg at det er akkurat dette de gjør. Jeg får alltid dårlige vibes når noen uttaler seg om dette, for hvorfor har du så sterkt behov for å snakke om at du ikke er sånn? De som faktisk er gode viser jo dette ved handling, i stedet for å hele tiden skulle bedyre alle om at de er feilfrie.

  Det jeg er mest lei av er at andre biter på og at det tar en god stund før de faktisk merker dette selv. Jeg kan forstå dette for vi mennesker er generelt snille og godtroende, det er bare synd at manipulerende mennesker utnytter dette. Jeg forstår ikke hvorfor noen orker å bruke så my energi på å overbevise alle andre om hvor bra de er. Det er da bare å ta deg sammen og gjøre noe med den personligheten din. Tenk all den tiden og energien du bruker på å streve etter bekreftelse her og der, tro meg, det er mye lettere å få det om du oppfører deg.

  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  Yes da, jeg kjører på med TB fra 2016 fordi jeg skal spare dere for knuste skjermer.

  Nå er planen å dusje fordi jeg lukter så jævlig at Julie sitter i andre siden av rommet og fortsatt klager på lukta. Vi kan blogges senere i kveld! Jeg håper dere er glad for beslutningen min om at jeg ikke velger å gi opp denne bloggen, hehe, plis give me some love i kommentarfeltet (a)

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 22.06.2017, 17:35
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • HJELP!! Hva faen er dette?!

 • Publisert: 22.06.2017, 14:58
 • Kategori: Blogg
 • Assa, det er kanskje litt ekkelt at jeg deler dette med dere.. Men dere er så flinke med alt mulig og har alltid et svar til meg når det er noe jeg trenger hjelp til. Helt siden jeg kom hjem fra Mexico har jeg hatt prikker på huden. Jeg trodde først det var et utslett jeg hadde tatt med meg hjem fordi det forsvant ganske fort etter jeg kom hjem. Da brunfargen min forsvant begynte jeg med selvbruning igjen og da kom utslettet tilbake. Da var jeg sikker på at det måtte være selvbruningen siden jeg hadde prøvd en ny type. Dum som jeg er fortsatte jeg å bruke selvbruningen hver gang jeg skulle ut fordi jeg er avhengig av å være tan. Utslettet kom ikke før dagen etter byturen, og det ble verre og verre for hver dag som gikk. Jeg klødde som en gal og Mk har slengt ut flere ganger "faen a henote, har du loppa eller?!!?". Jeg forklarte at det må jo være selvbruningen så jeg bestemte meg for å slutte med den. Det var da jeg begynte med spraytan, og det gikk bra de første dagene så da trodde jeg problemet var løst. Der tok jeg veldig feil fordi det kom rimelig fort tilbake igjen. En dag klikket det for meg fordi jeg var så lei av å klø meg til blods og aldri få sove om nettene, så jeg skrubbet av meg hver eneste flekk og bestemte jeg for å begynne å ta sol igjen. Dette gikk også bra den første uken, men nå har det altså kommet tilbake igjen.
  Det var litt vanskelig å få tatt bilder av utslettet men som dere kan se er det små "nupper" men også røde prikker.. På det siste bildet kan du se at det nesten ser ut som en kvise, noe jeg har trodd opptil flere ganger da det har vært gule prikker jeg har hatt. Utslettet forandrer seg og hele tiden, noen ganger er det helt borte mens andre ganger har det klikket helt og det ser ut som jeg har fått svartedøden. Jeg har og mistenkt at det kan være varmeutslett fordi jeg klør alltid noe ekstremt i dusjen (jeg dusjer alltid med 100 grader++++) og jeg klør meg alltid ihjel mellom beina etter å ha hatt en varm Mac på fanget i flere timer. Plis si at det er flere enn meg som har hatt dette? Jeg er så redd for at jeg har pådratt meg en allergi mot solarium.. Tenk om jeg aldri kan være tan igjen, det er faktisk krise..

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  35 kommentarer
 • Publisert: 22.06.2017, 14:58
 • Kategori: Blogg
 • #comments">35 kommentarer
 • I look like shit

 • Publisert: 22.06.2017, 07:42
 • Kategori: Blogg
 • God morgen babes! Akkurat nå ligger jeg i sengen og piller på verdens største kvise på ryggen, dere aner ikke hvor vond den er men den vil da for faen ikke poppe. Jeg har knipset et bilde av den, men jeg fant ut at det kanskje ikke var så lurt å publisere det her på bloggen. Jeg har vel cockblocket meg nok fra før av, jeg trenger virkelig ikke å miste de få leserne jeg har igjen. Anyways; hva i huleste gjør jeg våken nå? Jo, det skal jeg fortelle dere men vær forberedt på klaging fra min side. Jeg har våknet flere ganger i løpet av natten og ikke forstått hvorfor jeg har så vondt overalt. Jeg måtte og stå opp for å dusje for å få varmen i meg. Det er lenge siden jeg har hakket så mye tenner. Jeg har vært våken siden klokken fire og er fortsatt ikke trøtt, selv om jeg kun har sovet to timer. Jeg oppdaget og for en halvtime siden at jeg har fått mensen, jeg som nettopp hadde den?! Eller er det bare tiden som flyver av gårde.. I tillegg er jeg 99 prosent sikker på at jeg har fått urinveisinfeksjon. Er det rart jentene kaller meg ulykkesfugl? Jeg som var helt sikker på at jeg var en snill jente, men tydeligvis ikke når denne karmaen kommer og biter meg i rumpa 24/7.


  Jeg kom over en Jodel da Paradise gikk på Tv'n om at jeg ikke så ut uten sminke. Dette vil jeg ikke si meg enig i, bare se på denne skjønnheten da dere. Plis si jeg er søt, mamma mener jeg er finest naturlig:-)))))

  Jeg må nesten takke dere for alle de fine kommentarene dere la igjen i det forrige blogginnlegget mitt. Jeg visste ikke at det var så mange som likte bloggen min og det er godt å få tilbakemelding på at man gjør noe rett. Jeg ser det er mange av dere som liker skrivemåten min og det er jeg veldig glad for at dere gir meg tilbakemelding på. Jeg har innimellom tenkt at det kanskje kan bli litt barnslig til tider, eller at dere ikke tar humoren min, men der ser jeg at jeg har tatt feil. Jeg liker virkelig å få tilbakemeldinger fra dere, jeg skjønner at det kan være tiltak å legge igjen en kommentar men dere må vite at jeg blir utrolig glad når dere tar dere tid til det. Jeg fikk faktisk masse motivasjon til å fortsette på grunn av alt dere skrev til meg, alt blir mye lettere når jeg ser at dere er fornøyde med bloggen. Jeg synes det er så koselig at dere legger igjen kommentarer til meg, jeg elsker å ha en dialog med dere. I tillegg er det godt å få bekreftet at noen faktisk leser denne bloggen, selv om jeg ser det på lesertallet mitt da, men dere skjønner hva jeg mener. Og dere vet når jeg innimellom spør dere hva dere skal i dag, eller hvordan det går med dere, da får jeg aldri noe svar :( Dette synes jeg er kleeeeint, fordi det ser ut som jeg blogger til veggen. Hver gang jeg gjør dette tvinger jeg jentene til å legge igjen en kommentar for at ingen skal se på meg som en taper, så da vet dere det:) Kanskje jeg har misforstått litt dette med blogging, jeg har bare sett at flere andre bloggere gjør det, så jeg trodde det var vanlig. Men kanskje det er litt ut, jeg burde finne på noe mer kreativt kanskje. Hmmm, hvor lang penis har du? Det kan jeg begynne å spørre om fordi det er det veldig mange som forteller meg på Snapchat (Henote94) all day, every day. 
   

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 22.06.2017, 07:42
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Jeg føler for å bare gi opp...

 • Publisert: 21.06.2017, 16:52
 • Kategori: Blogg
 • Beklager for en så sen oppdatering men jeg har rett og slett vurdert å bare drite i hele denne bloggen. Jeg har en skikkelig drittdag i dag, og jeg føler at jeg klager så ofte om mine dårlige dager. Jeg føler heller ikke at det er noen som bryr seg noe særlig om denne bloggen. Det hadde vel ikke gjort noen andre enn meg om jeg bare hadde slettet hele greia. Det er sikkert mange av dere som synes jeg er teit nå, fordi jeg kun har blogget i tre måneder. Men jeg har liksom ikke bestemt meg helt for hva jeg vil og da ender det opp så halvveis om dere skjønner hva jeg mener. Jeg føler selv at bloggen min suger, spesielt den siste tiden og da er det ikke så gøy å blogge når jeg føler at jeg ikke får prestert så godt som jeg vil. Jeg er bare tom og jeg vil virkelig ikke ødelegge en så fin dag for dere andre. Det er fint vær ute og jeg ligger inne i senga og depper. Jeg vet ikke hva jeg depper over en gang, kanskje følelsen av at jeg føler alle andre rundt meg får til ting mens jeg aldri lykkes i noe. Dessuten har jeg fått tilbakemeldinger fra enkelte som sier at jeg klager så mye på bloggen og først så tenkte jeg bare okei, slutt å les den om det plager deg da? Det er jo min blogg, og det er opp til meg hva jeg velger å publisere. Men plutselig slo tanken meg, kanskje det er sant, at ingen egentlig liker denne bloggen. Jeg liker den hvert fall ikke akkurat nå, men jeg vil så gjerne gjøre den mye bedre. Jeg vet ikke hva som må til.. SÅNN, IM DONE.

  I går var jeg på Olivia. Først og fremst, hvorfor har vi ikke Olivia i Trondheim? Maten de serverer der er så gjennomført! Alt smakte himmelsk og jeg elsket atmosfæren som var der. Vi kjøpte en flaske vin, som endte med en til og plutselig var jeg på en sportsbar og drakk vodka/redbull. Jeg var altså full på en tirsdag, det sier vel litt om hvor fucked up jeg er. Neida, det er ikke så ille. Det er bare noe med sommeren altså, det er så koselig å sitte ute og nyte litt alkohol.


  Jeg craver så sykt foccaciabrød med aioli i dag.. 


  Formen i dag er ikke mye å skryte av men jeg har fått unnagjort alt jeg skal gjøre. Sett bort i fra å betale regninger, det skyver jeg alltid til siste liten fordi det er så kjedelig og ikke minst tiltak. Resten av dagen har jeg ikke store planer annet enn å spise. Unnskyld for all klagingen i dette innlegget, jeg følte bare for å få det ut... Takk for at dere holder ut med meg, dere er best!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  21 kommentarer
 • Publisert: 21.06.2017, 16:52
 • Kategori: Blogg
 • #comments">21 kommentarer
 • Vi eier ikke skam

 • Publisert: 20.06.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Herregud for et vær det har vært i dag! Vi har kost oss masse i parken med høy musikk og kjekke boys ;-) Vi eier ikke skam så vi spilte av "Sommer på Heimdal" på full guffe i St. Hanshaugparken. Men det var faktisk noen som satt og røyket weed, så noen andre toppet kransekaka på harry.


  Fin holdning på meg;)


  Stop it Mk

  Jeg har faktisk akkurat våknet, jeg sovnet med en gang vi kom hjem. Flere enn meg som blir helt utslitt av sola? Jeg ender alltid opp med å bli mer sliten av en soltime enn en treningsøkt på to timer.. Nå hører jeg at magen rumler så jeg må fikse meg noe mat snart. Spørsmålet er bare om jeg skal ta turen til Bislett kebab eller lage meg noe sunt. Bislett kebab er bare 20 meter unna, så dette blir vanskelig.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 20.06.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Ikke snakk til meg

 • Publisert: 20.06.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • Vi la oss ikke før rundt klokken to i går, så dere kan se for dere hvor syykt trøtt jeg er akkurat nå. Mk sa før vi la oss at vi skulle dra til parken før klokken 11, det skjedde ikke for å si det sånn. Lenge leve optimisten. Vi stod opp for en halvtime siden og jeg har ikke utvekslet et eneste ord med jentene fordi jeg unngår de. Jeg fungerer seriøst ikke før jeg har fått drukket kaffen min. De som kjenner meg vet dette, så de snakker ikke til meg før jeg har fått min daglig dose av koffein. Men enkelte kan oppfatte meg som sur selv om det er ikke tilfellet. Alle må bare forstå at de burde unngå å si noe til meg før de ser at jeg har fått kaffen min. Shut up, and let me be :-)

  Jeg har forresten fått flere spørsmål om jeg kan dele frokost, lunsj og middags-tips til dere, noe jeg synes er et godt forslag. Problemet er bare at jeg er så enkel i matveien, jeg spiser så og si alltid det samme. Jeg spiser veldig sjeldent middag fordi jeg er rett og slett ingen middagsperson. Det skal sies at jeg synes det er utrolig kjedelig å stå og lage mat også da, det er vel derfor eggkokingen går igjen, haha! Dette ble altså dagens frokost; egg, knekkebrød, smør og salt - easy, just the way I like it.

  Nå maser Mk noe voldsomt så nå må jeg avslutte her. Vi kan blogges fra parken!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 20.06.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Jeg klarte ikke å dy meg

 • Publisert: 19.06.2017, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • Halla! I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å være i sentrum med Mk for å shoppe litt. Vi møtte også Rebecka, så nå sitter vi alle fire i sofaen til Julie. Dagen startet helt fantastisk med steiksol, og optimisten Mk stakk alene for å sole seg i parken. Men siden da har det jo piplet ned fra himmelen. God, why are you pissing all over us?


  Som dere ser sitter jeg og redigerer videoen til dere, jeg er ganske sikker på at den er klar til i morgen, så stay tuned.


  "Julie, stekk av"


  Yes, I have tree eyelashes.

  Vi dro på Godteslottet selv om jeg hadde bestemt meg for å være sunn framover, men jeg er ikke helt i form så da vil jeg faktisk unne meg noe godt. Unnskyldninger på unnskyldninger vet dere, evig ond sirkel dette her. Her tenkte jeg egentlig å stoppe innlegget, men Julie klikker på meg. Hun mener at jeg noen ganger bare avslutter innleggene mine brått, og at det kan bli litt kort innimellom. Men jeg vil liksom ikke at det skal bli klisjé heller... "Hallo fra en svett frøken Otervik. Oslo, i dag er du fin. Jobber knallhardt for å holde på brunfargen, flaks solen reflekterte i vannpyttene i trikkeskinnene i denne vakre byen, itj nå blåmandag på mæ nei! Goood mandag videre". Det føles bare ikke helt meg? Men ok, jeg kan møte Julie på midten og prøve å fylle inn litt mer, men ikke forvent noe klissklass tomprat fra denne frøkna. Vi blogges!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 19.06.2017, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Tidenes gladnyhet!!

 • Publisert: 19.06.2017, 11:40
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har ikke blåmandag i dag for å si det sånn og det er kun takket være dere!! Jeg har hørt på alle tips jeg har fått av dere, også har jeg latt macen min stå urørt siden jeg ødela den. Men for en halvtime siden bestemte jeg meg for å skru den på og den funker!!! Jeg er så glad nå, jeg begynte nesten å gråte da bebien min skrudde seg på 💗 Det ser ut som alt er slik det skal også, så får vi bare håpe at den holder seg slik.


  Nå som jeg har Mac igjen tenkte jeg og redigere leilighets-touren til dere. Jeg vet det er veldig etterspurt, så jeg lover dere at den kommer snart. Beklager for ventingen, men det måtte bare bli sånn da jeg ikke hadde tilgang på iMovie før nå. Tusen takk for at dere er så tålmodig med meg!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 19.06.2017, 11:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 18.06.2017, 23:05
 • Kategori: Blogg
 • AKKURAT NÅ:
  Jeg ligger i sofaen med Julie og Mk, vi hører på "Passport Home" - Deepend Remix. Jeg elsker den sangen, den er veldig meg og veldig feel good!

  UKENS TANKE:
  Jeg er en veldig dumsnill person og dette er jeg drita lei av at enkelte utnytter. Jeg skjønner ikke at folk har samvittighet til det, men enkelte har tydeligvis ikke noen sperrer. Jeg vet at jeg må bli flinkere til å si nei men det har alltid vært vanskelig for meg. Det skal sies at jeg har blitt flinkere, men jeg kan ofte gi etter. I tillegg er jeg så naiv og tenker det beste om alle, men så viser det seg at de kun utnytter meg :-(

  UKENS OPPTUR:
  Det må være Skaugum i går med de fine jentene mine. Det var så utrolig gøy og vi hadde gledet oss til å dra dit siden forrige lørdag. Jeg hater virkelig at vi ikke fant denne plassen før forrige lørdag, jeg synes det er så bra der!! Jeg vet hvert fall hvor jeg skal når jeg kommer tilbake til Oslo.

  UKENS NEDTUR:
  Det må definitivt være at vi flyttet ut fra drømmeleiligheten og at vi flytter fra Oslo. Jeg synes det er så trist at vi er ferdig med dette eventyret og jeg har virkelig ikke lyst til å dra hjem.

  UKENS PERSON:
  Julie fordi hun gir oss tak over hodet. Tusen takk Julie, du skal få et par doruller i gave.

  UKENS ANTREKK: 
  Adlinks  Jeg er så forelsket i disse klærne, bare se hvor fine og chille de er. Dette er veldig meg.
  T-skjorte
  HER // Jakke HER // Bukse HER


  Ooog denne hoodien, den har jeg bodd i siden jeg fikk den. Den er så utrolig god å ha på, men kanskje på tide å vaske den nå.
  Du finner den
  HER.

  UKENS MAT:
  Kokt egg, jeg spiser seriøst ikke noe annet.


  UKENS CRAVING:
   Pizza! Jeg har cravet det hver gang vi har hatt hangover og det var på både fredag og i dag da, hehe.


  UKENS FLAUSE:
  Da jeg spurte Mk og Julie om hjelp så sier Julie "du drit dæ no ut hele tia" og det er faktisk så sant! Problemet er bare at jeg ikke kommer på noe nå.. Dessuten er det lite jeg synes er flaut men som Mk skjemmes over at jeg gjør. Kan blant annet nevne at jeg gikk til butikken i bare hoodien og trusa og strekte meg etter noe så rumpa mi vistes for alle kundene på Kiwi. Jeg lo bare av det, men Mk ble så rød at jeg trodde hodet hennes skulle sprenges.

  UKENS FØLGER:  Det må være denne jenta som kaller seg selv for "j18". Dere aner virkelig ikke hvor denne kommentaren rørte meg. Jeg måtte lese den høyt til både Mk og Julie. Noe så fantastisk at jeg har fått en jente til å droppe pushup-bh'en (ikke at det er noe galt i å bruke det) men at jeg faktisk kanskje har hjulpet henne med å bli mer komfortabel med den kroppen hun har, er fantastisk! Håper flere kan være mer fornøyd med det de har fra naturens side, i stedet for å føle behov for å fylle alle kroppsdelene med silikon. Det er girl power det! Tusen takk for en så fin kommentar søte du, jeg håper også jeg får møtt deg en gang 💗

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 18.06.2017, 23:05
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • Trakassert av en jævla pervo

 • Publisert: 18.06.2017, 20:51
 • Kategori: Blogg
 • Jeg kom på at jeg fortsatt ikke har blogget noe om gårsdagen. Det var en utrolig morsom kveld på byen og jeg møtte så mange søte mennesker ute. Blant annet to jenter som leser bloggen min, som kun dro til Skaugum fordi jeg hadde skrevet at jeg skulle dit! Jeg ble litt rørt jeg, de var så søte! I tillegg kjente de igjen Mk, haha de spurte "det er du som er MK sant?" Tror Mk selv syntes det var stas! Det jeg har gjort i dag er egentlig å ligge i sengen nesten hele dagen før Julie og Mk tvang meg med ut en tur for å nyte det fine været. Jeg hater virkelig å gjøre ting dagen derpå, Og jeg vil i alle fall ikke være utendørs. Alt er så tiltak. Det skal sies at jeg ikke angret meg da vi først kom oss ut, det var faktisk helt nydelig å være ute i dag. (Ja, julie du hadde rett, som alltid.)


  Vi har ikke gjort annet enn å spise i dag. Pizza til frokost, etterfulgt av en tur på BK og Maccern (!!), haha er det mulig.. Magen buler ut for å si det sånn, og det er like før jeg gulper opp hele mølja igjen.


  Fine Julie 💗

  Over til overskriften. Vi satte oss ned i en park på toppen av Bogstadveien for å nyte en is i sola. Lite visste vi at dette var egentlig narkisenes tilholdssted. Det tok ikke lang tid før det kom en ekkel gammel mann bort til oss. Det første han sier til Mk er "ta en ordentlig slikk nå, sånn at jeg får se hvordan du slikker". Han ga seg ikke og stirret også på puppene våre. Han kommenterte også at vi hadde vel slikket på større ting enn den isen vi spiste på. Det ekleste av alt var at det begynte å bule ut av buksa hans. Det som er litt komisk med dette er at vi er så forskjellige på å håndtere slike ting. Jeg ble musestille fordi jeg blir redd av sånn (dette skyldes at en narkoman har slått meg i magen før), Mk er bare hyggelig tilbake mens Julie stilte seg med hendene på hoftene og sa "no syns æ du bare kan gå æ". Han ville ikke høre etter så vi måtte bare ta med oss tingene våre og gå fra åstedet. Jeg reagerer kraftig når slike ting skjer. Selv om jeg vet at mannen er helt forstyrret og mest sannsynlig høy, er det likevel ubehagelig. Men det er vel bare sånne ting man må regne med når man bor i storbyen. Skjer ikke sånt på Heimdal for å si det sånn!

  Puh, jeg måtte bare få ut frustrasjonen min. Senere i kveld kommer forresten et veldig etterspurt innlegg, så følg med på bloggen i kveld da, snuppiser! Nå skal vi prøve å chille, selv om det er umulig med de fulle magene våre. Dere aner faktisk ikke hvor vanskelig det var å skrive dette innlegget da jeg har måttet svelge spyet hvert femte minutt.


  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 18.06.2017, 20:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Hva vil dere lese om?

 • Publisert: 18.06.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • Heia! Jeg føler at jeg startet hvert eneste innlegg slik, men det er så koselig 💗 Det er som jeg kjenner dere alle sammen og at jeg skriver med venner. I dag er jeg veldig sliten, det er ikke lenge siden jeg sto opp. Som jeg nevnte dro vi på Skaugum i går og det var utrolig gøy! Trist å tenke på at dette var siste lørdagen vår her i Oslo, jeg er så lite klar for å reise hjem..

  Dette er så standard søndag;


  No filter needed

  Jeg klarer aldri å være sunn dagen derpå, og det irriterer meg. Spesielt når vi har vært så mye ute mens vi har bodd i Oslo. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem og det er å trene regelmessig og komme tilbake i form! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i dag, men det blir vel bare chilling med jentene. Kanskje en tur på Godteslottet også, hehe... Jeg er litt tom for ideer å blogge om i dag også. Kanskje dere har noen tips, hva vil dere lese om? :-)

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 18.06.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Hvordan er forholdet ditt til Kevin og Grunde i dag?

 • Publisert: 17.06.2017, 17:56
 • Kategori: Blogg
 • Her kommer del to av spørsmålsrunden, som omhandler Paradise Hotel.

  Beste og verste med å være inne på Paradise Hotel? Jeg synes det er så vanskelig å fortelle hva som er det beste fordi nesten alt er så bra! Luksushotell i Mexico med den beste servicen fra både betjeningen og crewet. Alle festene med mennesker som er der av samme grunn som deg, chilling ved poolen og ikke minst spillet. Det er veldig spennende selv om det kan være tøft til tider. Det verste må nok være all ventingen, fordi det kan bli langdrygt til tider og man blir sliten av det. Noen av reglene synes jeg heller ikke noe om, som at vi aldri kan kose med hverandre off-cam og vi er alltid off-cam etter en seremoni. Hender det noe tøft på en parseremoni så kan du ikke få trøst eller snakke om det som nettopp skjedde med de andre deltakerne før du er on-cam igjen. Dette var til tider veldig tøft, men vi hadde heldigvis søte deltakeransvarlige som gledelig stilte opp med en skulder å gråte på.

  Er du og Martine Lunde fortsatt venner? Jeg møter henne sjelden, men det er ikke fordi det er dårlig stemning mellom oss. Så ja, vi er fortsatt venner :-)


  Er du venn med Isabelle? Ja, Isabelle er en utrolig søt jente som jeg har det gøy med når jeg først ser henne!

  Hvordan var det den uken du fikk så mange kniver i ryggen? Jeg tenker på da Martine var demonen, Kevin valgte Andrea over deg og til slutt da Grunde valgte å ta med Sofie tilbake i stedet for deg? :-( Jeg heiet virkelig på deg søta!! Tusen takk kjære, søte du! Da demonuken rullet på tv'n var det mange som lurte på dette, så jeg bestemte meg for å lage en video fordi jeg synes det ofte er lettere å forklare meg muntlig. Det blir litt langt å forklare alt på nytt gjennom tekst, men om du vil kan du se videoen HER så får du svar på alt du lurer på 💗

  Var det vanskelig å komme med på PH? Nei, det vil jeg ikke si. Eller nå lyver jeg kanskje litt. Det siste intervjuet mitt gikk veldig dårlig fordi jeg har prestasjonsangst. På denne tiden hadde jeg halvveis bestemt meg for at dette var noe jeg hadde lyst til å være med på så da ble det automatisk litt press på å prestere bra. Da går det som regel ikke bra, vet dere! Jeg tenkte at jeg kanskje kom til å komme med, men da ville jeg nok komme sist inn i spillet haha. Intervjuet mitt gikk mye bedre enn forventet, så bra at jeg endte opp med å bli starterjente. I tillegg fikk jeg tilbakemelding fra hun som var min deltakeransvarlig at intervjuet hadde gått kjempebra. Det er som regel bare du selv som legger merke til at noe går sykt dårlig fordi vi er vår egen største kritiker.  Har du kontakt med PH-deltakerene fra sesongen 8? Ja. Ikke alle, men Synøve er en av de nærmeste venninnene mine i dag. Ellers ser jeg Mayo og Henning av og til. Jeg snakker også litt med Imme og Nina.

  Hvem har du minst kontakt med fra ph? Alle som kom inn og røk før jeg sjekket inn. Det er flere av starterguttene jeg ikke har utvekslet et eneste ord med. 

  Hvorfor ble du med i PH? Jeg var lei av livet hjemme og jeg er veldig eventyrlysten av meg. Jeg hadde lenge misunnet de som var med på PH og i flere år har jeg sagt at jeg hadde lett vært med på PH om det ikke ble filmet, men det er vel noe alle ønsker? En dag fikk jeg en telefon fra Mastiff og det viste seg at ei venninne hadde meldt meg på. Jeg møtte opp på intervjuene mest for gøy egentlig, men det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for at dette var noe jeg ville. Jeg var selvfølgelig litt i tvil med tanke på at dette skulle vises for hele Norge, men helt ærlig, hvor farlig kan det egentlig være? Mennesker driter seg ut daglig og det tar ikke lang tid før en ny skandale dukker opp i media og de gamle er glemt.

  Hvem var du betatt av inne på PH? Ingen faktisk, jeg hadde en hjemme som hadde den plassen 💗


  Hvilken gutt og jente har du mest kontakt med fra både PH sesong 8 og 9? Fra sesong 8 er det vel Synøve og Henning, og fra sesong 9 er det Andrea og Andrè, kanskje.

  Hei! Jeg lurer på om dere PH-deltakere får vite hva som blir vist på TV før det blir sendt? Eller får dere for første gang vite hva som skjer i episodene samtidig som oss seere? Heia! Dette spørsmålet likte jeg og jeg skjønner veldig godt at du lurer. Jeg husker selv at jeg hadde en million spørsmål om PH før jeg ble med og jeg tenkte faktisk at jeg kom til å snakke med andre om hvordan det egentlig er bak kulissene. Problemet er bare at etterhvert ble det som en helt vanlig hverdag for meg, så jeg tar det som en selvfølge at alle vet hva jeg snakker om når jeg snakker generelt om PH. Da jeg kom hjem snakket jeg masse med vennene mine og nevnte blant annet "ja, da æ va på tur den ene dagen skreik æ" og de satt der som et spørsmålstegn. De skjønte ikke hva jeg mente og lurte på om jeg var på utflukt?? Haha, tur betyr altså "green room". Tilbake til spørsmålet, nei, vi får som regel ikke vite hva som blir vist på TV. Det hender seg at vi kan få episoden tilsendt før den sendes på TV om det er noe vi gruer oss til. Det var flere fester jeg gruet meg til fordi jeg ikke husket alle samtalene, haha. Natten på Solo med Grunde for eksempel, da jeg sa "æ kanj itj lev uten dæ sjø", den episoden gruet jeg meg noe voldsomt til og jeg måtte snakke med Grunde om hvor ille det var. Det viste seg at det var langt fra så ille som jeg trodde, men slik er det alltid når man har fylleangst, man forventer det aller verste.

  Trente du inne på ph? Haha det var meget sjeldent ja! Jeg er veldig sånn at når jeg først er på ferie så tar jeg ferie da.. (quote fra i fjor om du ikke forsto det).
  Hvordan er forholdet ditt til Kevin og Grunde i dag? Det er bra! Jeg snakker ikke så ofte med dem, men når vi først møtes er det kjempehyggelig. Jeg blir alltid like glad hver gang jeg ser dem jeg :-) De er fantastiske gutter begge to!

  Hei, lurer på om du og Grunde har kontakt i dag?☺️ Dere var så utrulig søte sammen! Heiet på dere. Hei! Tusen takk søte du. Ja, ikke sant vi var søte? Jeg elsket virkelig å se oss to sammen på skjermen, jeg lo mye av alt vi "kranglet" om. Grunde er soleklart den beste partneren jeg kunne fått inne på hotellet, men vi har ikke så mye kontakt i dag. Ikke misforstå, det er bra stemning mellom oss, altså!

  Hvorfor var egentlig ikke Ida med i juryen? Hun røyk jo seinere enn noen av de andre som fikk være med i den. Morten S også? Dette lurer jeg også på! Jeg var helt sikker på at de to kom til å være med i juryen, spesielt Ida. Jeg tror det er mye bak innspillingen som vi deltakerne ikke vet, vi har jo aldri styring på noe som skjer inne på hotellet! Soph var jo plutselig i juryen, og det hadde ingen forventet. De kan virkelig det med å "fucke" med hodet vårt altså!

  Jeg ser nå at jeg har svart veldig utfyllende noen plasser, men jeg har så mye på hjertet så slik måtte det bli i dag! Håper dere likte svarene og at det ikke ble altfor langt å lese.. Ønsker dere en fantastisk lørdag, babes!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 17.06.2017, 17:56
 • Kategori: Blogg
 • #comments">15 kommentarer
 • De siste selfiene

 • Publisert: 17.06.2017, 10:33
 • Kategori: Blogg

 • Jeg ser ikke slik ut i dag for å si det sånn.. T-skjorten min finner du HER. (adlink)

  God helg dere! Jeg knipset de siste selfiene på onsdag, og jeg kjenner at jeg angrer meg for at jeg ikke fikset meg oftere. Bare se hvor fine disse bildene er da? Leiligheten gjør selfietakingen til en lek fordi alle bildene blir brukbare, sett bort i fra de gangene jeg poser som jeg nettopp har sett hufsa da. Bittert å tenke på at jeg ikke utnyttet dette mer fordi jeg har allerede delt alle bildene jeg har sett på Instagram og bloggen. Jeg lurer på hvordan jeg skal holde disse plattformene gående nå.

  Dagen i dag er litt bedre enn i går kveld. Jeg er fortsatt trist for at vi kun har noen timer igjen i leiligheten vår, men det går vel over, håper jeg. Selv om vi vasket i 400 timer i går mangler vi fortsatt mye, blant annet å støvsuge og vaske alle gulv. Vi må og vaske kjøleskap, do, dusj and so on. Jeg sa til Mk i går at når vi er ferdig med dette kommer jeg aldri til å vaske så nøye igjen. Den gleden forsvant rimelig fort fordi hun minte meg på at dette må man faktisk gjøre hver gang man flytter ut. Da vet jeg for sikkert at jeg aldri kommer til å flytte ut igjen, må jeg det investerer jeg i flyttevask for det er faktisk ikke verdt å ødelegge de fine neglene mine for dette ;-) Jeg vet det har vært mye snakking om flytting og vasking, men nå lover jeg at jeg er ferdig med å klage, hvert fall om vasking! Vi leverer nøklene kl. 15, deretter skal vi til Julie for å dusje og tane. Senere i dag kommer svarene på siste del av spørsmålsrunden! Første del som handlet om livet mitt finner du HER og har du fortsatt noen spørsmål angående Paradise Hotel kan du stille de HER.

  💗 henote
     Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 17.06.2017, 10:33
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Kjærlighetssorg

 • Publisert: 16.06.2017, 22:05
 • Kategori: Blogg
 • Det er først nå som jeg fikk satt meg ned at jeg kjenner hvor trist jeg egentlig er. Det har faktisk ikke gått opp for meg at vi flytter ut av leiligheten vår i morgen. Jeg er så evig takknemlig for at jeg ble med Mk nedover til Oslo for å bo her i to måneder. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg har kost meg, jeg har virkelig hatt the time of my life her nede. Vi har delt så utrolig mange fine minner sammen i leiligheten med flere legendariske nach, chilling og latter. Det har ikke vært noe dårlig stemning mellom oss, sett bort i fra den gangen hun gjemte vodkaflaska mi på nach. Disse to månedene har gått ekstremt fort, selv om det føles som en evighet siden vi kom hit. Vi bor i verdens fineste leilighet med perfekt beliggenhet, så dere må virkelig glede dere til leilighets-touren. Jeg lover at den kommer snart. 


  Ja, jeg er klar over den grusomme etterveksten min...

  Det er i slike øyeblikk jeg er evig takknemlig for at jeg har bloggen fordi nå kan jeg bla i arkivet når som helst å se på alle de fine minnene vi har skapt sammen mens vi har vært her. Jeg er helt knust over at vi må forlate leiligheten, dere aner ikke hvor glad jeg har blitt i den. Den føltes som hjemme med en gang vi flyttet inn. Heldigvis er vi ikke ferdig i Oslo riktig enda, fordi vi klarer rett og slett ikke å sette oss på flyet i morgen. Derfor har vi spurt Julie om vi kan få bo hos henne i en uke til. Oslo we are so not done with you yet, sees på Skaugum på lørdag!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 16.06.2017, 22:05
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • En grusom kombinasjon

 • Publisert: 16.06.2017, 16:43
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen! Det var like før jeg ønsket dere en god søndag, men så kom jeg på at det var fredag. Jeg henger virkelig ikke med, men det er vel ikke noe nytt. Dagen i dag har blitt brukt til å vaske, vel sett bort i fra de gangene jeg har hengt over doskåla. Jeg anbefaler ingen å dra ut dagen før dere skal vaske dere ut av leiligheten! Det har vært helt grusomt og vi er ikke halvveis en gang. Jeg har virkelig lært meg en lekse. Som søsteren min sa en gang i tiden "du må drit dæ ut for å lær". Jeg kunne ikke vært mer enig!


  Burde ha byttet ut kluten med en tannkost, Askepott ;)


  FINESTE!!


  Det går bra med dietten som dere ser.

  Nå skal vi ta oss en fortjent pause fra vaskingen for å dra og kjøpe pizza og smågodt. Vi har fortsatt ikke spist i dag så det er ikke rart vi er dårlig.. Jeg håper formen kommer seg og at vi får gjort unna denne jobben, om ikke leier jeg seriøst inn et vasketeam.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 16.06.2017, 16:43
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • WALK OF SHAME

 • Publisert: 16.06.2017, 10:22
 • Kategori: Blogg
 • Halla! Det er ikke lenge siden jeg våknet og det skyldes at jeg var ute i går. Formen er bedre enn forventet, men jeg vet at når ettermiddagen kommer så vil jeg være sengeliggende og synes synd på meg selv. Jeg er som et lite barn med omgangssyken som roper etter mamma og vil ha trøst, okei så ille er det ikke da.. Det positive i det hele er at jeg våknet uten fylleangst og det er så digg!


  Fineste jentami 💗 Kjolen min er fra Ebay.

  Dette er noen av bildene jeg tok gjennom Snapchatten min i går (Henote94). Jeg er skikkelig mystory-hore når jeg er ute, alt skal legges ut. Det er ikke rart jeg sliter med fylleangst dagen derpå for å si det sånn.

  Akkurat nå er jeg på besøk og jeg må gå ned Bogstadveien i kjole!! Hvor walk of shame er ikke det? Det er allerede mange ute å går så jeg kjenner at jeg gruer meg. Jeg må gå straks også fordi vi skal vaske oss ut av leiligheten i dag. Det er bare meg og Mk som finner på å dra på byen dagen før vi skal ha rundvask hjemme. Jeg kjenner spyet krypende allerede.. Noen som melder seg frivillig til å hjelpe oss???

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 16.06.2017, 10:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Våt i trusa

 • Publisert: 15.06.2017, 21:10
 • Kategori: Blogg

 • I dag har det vært helt fantastisk vær i Oslo, men likevel dro jeg og tok solarium. Dette er så standard meg.. Jeg tar heller solarium i 20 minutter enn å sole meg ute i tre timer. Dette tror jeg skyldes at jeg har solt meg for mye opp gjennom, så jeg er rett og slett lei. Før kunne jeg ligge opptil flere timer i strekk men nå blir jeg lei etter 20 minutter i solsteiken. Dette er ikke bra, jeg burde soleklart utnytte det fine været i stedet for å se på det som tiltak og velge den lette løsningen.

  Nå når vi først er inne på været her i Oslo;


  For noen dager siden dro jeg, Mk og Kine til Grünerløkka for å dra i parken. Det var strålende sol og herlig temperatur ute så vi var selvsagt lettkledde hele gjengen. Før vi visste ordet av det begynte det å pøse ned fra himmelen. Nå mener jeg ikke bare litt pøsregn, det regnet seriøst dråper med en omkrets på ti cm. Vi måtte bare le av hele situasjonen og det hele endte opp med å bli et lættis minne. Normale mennesker hadde vel tatt trikken eller flyktet under tak, men vi derimot begynte å hoppe i dammene og legge oss i vannet, haha! Dette er faktisk et av mine favorittminner fra Oslo, hele scenarioet minnet meg om en romantisk film. Det eneste jeg manglet var en gutt å dele opplevelsen med.

  Like barn leker best


  Dere aner ikke hvor gjennombløte vi ble. Hele gjengen begynte selvfølgelig å hakke tenner på vei hjem, men vi klarte ikke å ta oss sammen så vi måtte plaske i ALLE dammene vi fant, haha! Jeg tror jeg brygger på en kraftig urinveisinfeksjon og det skyldes at vi er 12 år i hodet, men vi må seriøst aldri la barnet vårt inni oss dø ut. Det er så viktig å være barnslige i blant og jeg lover dere at det er utrolig gøy og bare gi litt faen og slippe seg løs. Er du typen til å gjøre dette?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 15.06.2017, 21:10
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • PR-stunt?

 • Publisert: 15.06.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har sett flere uttalelser på sosiale medier, både på Facebook og Jodel om at dere mistenker at det som har kommet fram fra enkelte av oss PH-deltakere er et PR-stunt. Jeg forstår at flere mistenker dette da det er en ganske vanlig ting PH-deltakere bruker å gjøre. Programmet sendes ikke lenger på TV og det er ganske spesielt at dette kommer fram i lyset først nå. Dette kan vel halvveis skyldes meg, fordi jeg ikke delte hvordan stemningen mellom oss deltakere var, før for en uke siden. Etter at jeg valgte å dele det, slengte flere av de andre deltakerne seg på. Jeg må bare si at helt siden programmet gikk på TV har jeg mottatt spørsmål daglig fra dere om hvem jeg er med, hvem jeg kom best overens med og hvordan stemningen mellom oss deltakerne er. Jeg trodde helt ærlig det kom til å gi seg etter at programmet tok slutt, men jeg ser at det fortsatt er folk som lurer på dette, selv om jeg har delt det på bloggen. Jeg uttalte meg ikke om det på bloggen før jeg bestemte meg for å fortelle hvordan dette var fra min side, fordi det siste jeg ville var å lyve for dere.  Jeg vil understreke at det ikke er et PR-stunt, i hvert fall ikke fra min side. Jeg vet det er typisk PH-deltakere å gjøre alt for å tviholde på famen sin, men for min del handlet det om å være ærlig med dere. Dessuten har jeg aldri brydd meg noe om "famen". Jeg var ikke med på Paradise Hotel for den grunn, men på grunn av opplevelsen. Så vidt jeg vet er det ingen av årets deltakere som har fyrt opp noe PR-stunt. Jeg vil også understreke at det ikke var for å få klikk på bloggen. Hadde det vært tilfellet så hadde jeg delt mye mer juicy med dere, som for eksempel hvem jeg hadde sex med på PH. (NEIDA, that's a lie) Jeg tror dere kjenner meg såpass til å forstå at det ikke var et PR-stunt, eller så håper jeg dere velger å tro på meg etter dette innlegget. 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 15.06.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">15 kommentarer
 • Denne er til dere

 • Publisert: 15.06.2017, 12:40
 • Kategori: Blogg
 • God morgen mine søte venner 💗  Har dere hatt en fin start på dagen? Det har i alle fall jeg, og det er bare på grunn av dere. Først og fremst så må jeg bare si tusen takk for all hjelp jeg fikk til macen min. Jeg har prøvd noen av tipsene dere ga meg og jeg håper virkelig noen av de funker! Jeg kjenner at jeg savner babyen min jeg..


  T-skjorte HER (ad). Jeg har brukt morgenen min på å lese gjennom kommentarer fra dere og jeg må bare takke dere! Dere er en fantastisk gjeng som jeg setter så enormt stor pris på. Jeg føler at jeg ikke får takket dere nok. Jeg håper dere vet hvor mye dere betyr for meg og jeg vil gjerne gi noe tilbake men jeg vet ikke hva.. Jeg har i hvert fall svart på mange av kommentarene dere har lagt igjen, så om du har letet etter et svar så kan det være at jeg har svart deg nå. Okei dette var ikke ment så "cocky" som det ser ut som, men jeg har hatt et par tøffe dager så jeg har lagt unna bloggen litt.. Uansett TUSEN MILLIONER TAKK, JEG ER GLAD I DERE 💗


  Over til dagens frokost; Rema1000-sushi og Pepsi Max. Risen var litt tørr men ellers var det digg. Jeg prøvde sommerversjonen og jeg må si at sushi med mangosaus smakte himmelsk. Nå henger jeg sikkert litt etter men om du ikke har prøvd det burde du teste det ut!


  Jeg spiser selvfølgelig sushien min med sushipinner. Om du ikke gjør det burde du absolutt ikke spise sushi.


  NÆÆÆT. Jeg har aldri klart å spise med sushipinner og jeg måtte stage bildene som jeg tok over her for å få det til. I tillegg så mistet jeg sushibiten i fanget, så nå har jeg mangosaus på trusa mi. Jaja, jeg lukter iallfall godt til byturen i kveld. PS; etter et googlesøk fant jeg ut at det ikke heter sushipinner men spisepinner.

  Reklame​


  Jeg tenkte at noen av dere kom til å kommentere de fine neglene mine, eller jeg håpte i hvert fall det.. Jeg er helt forelsket, og jeg klarer ikke å slutte og se på dem!! Jeg er som en plagsom nyforlovet jente som konstant ser på den feite ringen sin på ringefingeren. Linni som satte på meg neglene er utrolig dyktig og ikke minst morsom! Jeg elsker å pimpe meg opp hos mennesker som slår av en prat, da går tiden fort og det føles som om du er på besøk hos en venninne. Hun setter også på vippeextensions :-) Oppgi rabattkoden "Henote" så får du 10% avslag! Den funker på vippeextensions og negler. Ønsker du å komme i kontakt med henne så finner du hjemmesiden hennes HER eller så kan du skrive direkte til henne på Instagram HER. Hun holder til i Oslo og Hammerfest.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 15.06.2017, 12:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">15 kommentarer
 • Dress like me + rabattkode!!

 • Publisert: 14.06.2017, 21:10
 • Kategori: Innkjøp
 • Hei alle sammen! Det er utrolig mange av dere som har spurt meg hvor jeg kjøper klærne mine etter Paradise. I tillegg får jeg alltid spørsmål hvor jeg har kjøpt klær som jeg deler bilder av på Snapchat (Henote94). Jeg fortalte dere tidligere at jeg ville begynne med noe nytt her på bloggen (dress like me) og det var det utrolig mange som ønsket. Derfor tenkte jeg å ha min aller første her på bloggen i dag.
                                                                                                                                         affiliateslenker


  Jeg er seriøst forelsket i denne jakken! Jeg er så glad i hvitt og denne er veldig chill samtidig som den er såå fin 💗 Jeg har min i størrelse small fordi jeg ville ha den litt lang og du finner den HER 
   


  Denne toppen er veldig typisk meg! Jeg har ikke telling på hvor mange croptops jeg har, allikevel får jeg aldri nok. Jeg har adidas-toppen i størrelse XS og du finner den HER. Over til buksen, hvor fet er ikke den? Jeg har lenge ønsket meg en "boyfriend-jeans" og endelig så eier jeg en! Det aller beste med buksa er at den gir deg en fin rumpe selvom den ikke er "blodtight". Jeg var litt redd for at jeg skulle få bestemor-rumpe fordi jeg valgte å gå opp en del størrelser fordi jeg ville ha den "baggy". Jeg har min i størrelse 29/32 og du finner den HER.
   


  Denne genseren er det så mange som har spurt meg hvor er fra og det skjønner jeg veldig godt! Den har verdens fineste peachfarge, i tillegg er den digg og ha på fordi den har et mjukt stoff innvendig. Jeg ville ha min litt oversized fordi jeg liker når jeg kan bruke en genser som et helt outfit med et par hvite sneakers til. Men dette er smak og behag! Jeg har min i størrelse medium og du finner den HER.

  Så over til det beste med alt, jeg har selvfølgelig fikset en egen rabattkode til dere! Handler dere for over 500 kroner får dere hele 15% på kjøpet! Rabattkoden er HENRIETTEO15 og den varer til 23. juni. Happy shopping cuties 💗

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 14.06.2017, 21:10
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">15 kommentarer
 • Jeg startet bloggkrig

 • Publisert: 14.06.2017, 15:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg er vel ikke den eneste som har fått med meg dramaet inne på Paradise-bloggene de siste dagene. Da jeg delte innlegget om at forholdet vårt ikke var så bra som alle skal ha det til har jeg fått mye respons og dere er alle veldig søte. Jeg trodde jeg kom til å få hat, men det ser ut som dere liker at jeg er ærlig med dere og det vil jeg gjerne fortsette med. Jeg har aldri vært den som pynter på sannheten så da jeg så at alle de andre deltakerne gjorde det, gikk jeg og irriterte meg over det. Hvorfor skal det være så vanskelig å være ærlig og si ting rett ut som de er? Jeg har ikke kommet med konkrete eksempler på ting som har hendt fordi jeg har ikke noe spesielt jeg vil ta opp, ikke foreløpig i hvert fall. Men jeg ser det er andre som har tatt opp enkeltepisoder noe jeg synes er greit. Når det har hendt diverse inne på hotellet kan det ha bli framstilt på feil måte opptil flere ganger og da synes jeg man skal få lov til å fortelle sin side av saken. Det er også naturlig at dette fortsetter på utsiden av hotellet da det fortsatt er en stor elefant i rommet. I tillegg deler man tanker og meninger på bloggen sin, jeg gjør iallefall det. Dette er mitt fristed og jeg elsker virkelig å få skrevet ned det jeg har på hjertet, som til tider kan være mye.


  Jeg synes det er fint at ting kommer fram i lyset og at dere skjønner at ting ikke alltid er som de ser ut. Fasade, fasade, det er noe jeg generelt har irritert meg over i flere år. Du vet de som deler det perfekte livet sitt på sosiale medier når du faktisk vet at denne personen er langt fra så lykkelig som han/hun framstiller det på nett. Jeg skjønner virkelig ikke hva som er vitsen ved å pynte så sykt på ting. Det er ingen som har et perfekt liv og det må virkelig alle skjønne snart. Til og med kardashian-familien sliter og er ikke så perfekte som det kanskje virker. Bare prøv å ha det i bakhodet neste gang du misunner noen på Instagram. Nå falt jeg litt utenfor her.. Poenget mitt er at du skal få lov til å bryte ut av fasaden som de andre deltakerne har bygd opp for å forsvare din sak. Om du oppriktig føler at følgerskaren din har fått feil inntrykk av deg skal man selvfølgelig få lov til å dele sine tanker og meninger rundt dette. Det er vel ingen som har lyst til å ha ufortjent hat hengende over seg. Jeg synes det er tøft av enkelte deltakere å stå fram med hvordan det har vært for dem og det er noe alle burde respektere. Det er ikke bare bare å blotte seg slik på nett med så mange lesere, så prøv å ha det i bakhodet før du eventuelt legger igjen en slem kommentar. Foreløpig har jeg ikke sett noe jeg har reagert på, så lenge ingen driver med uthenging av enkeltpersoner eller oppfordrer leserne sine til å hate på de andre deltakerne er dette helt innafor. Dette er min mening da.


  Jeg vil avslutte dette innlegget med å si at intensjonen min med blogginnlegget jeg delte HER var aldri å starte en bloggkrig. Det er ikke min feil at de andre deltakerne ikke turte å si noe før jeg valgte og fortelle dere sannheten. Jeg har fått flere tilbakemeldinger om at det var bra jeg sto fram med sannheten men for min del var dette en selvfølge fordi jeg er ikke typen til å leve etter en fasade. Da har jeg aldri orket å hatt denne bloggen, fordi jeg ønsker en blogg som viser meg.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  28 kommentarer
 • Publisert: 14.06.2017, 15:45
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">28 kommentarer
 • Frokost i trusa

 • Publisert: 14.06.2017, 10:14
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! I dette øyeblikk sitter jeg ved kjøkkenbordet og drikker kaffen min. Jeg hadde egentlig planer om å trene i dag men jeg våknet potte tett... Jeg må vente å se utover dagen om det løsner seg litt, gjør det ikke det har jeg nødt til å stå over treningen. Jeg skal i alle fall ta solarium i løpet av dagen for å få litt farge på denne bleke kroppen. Nå er det en stund siden jeg har delt bilder av meg selv i undertøy, så derfor får dere kose dere med disse.


  Jeg må snart gå ut døren fordi jeg har negletime kl. 11, noe jeg gleder meg veldig til! Bare se på disse grusomme neglene... Okei de er ikke så ille her, men uten neglelakk ser de helt for jævlige ut.. Jeg måtte faktisk sende en advarsel til negledama.. Vi blogges senere i dag søtiser! 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 14.06.2017, 10:14
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunden del en

 • Publisert: 13.06.2017, 21:22
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Jeg valgte å svare på spørsmålene skriftlig denne gangen, da Macen min enda ligger til tørk. Jeg får derfor ikke redigert noe video for øyeblikket. I tillegg kom det veldig mange spørsmål, så jeg måtte dele spørsmålsrunden opp i to deler. Første del handler om livet mitt, og neste del vil hovedsakelig handle om Paradise Hotel. Del to kommer i løpet av uken, så dere kan fortsatt stille meg spørsmål om Paradise Hotel HER

  PRIVAT

  Når mista du jomfrudommen din? Hva syns du om folk som mister den når de er 12/13 år? 
  Jeg mistet jomfrudommen min da jeg var 16 år til en gutt som jeg var stormforelsket i. Jeg var absolutt ikke klar for sex på den tiden og han knuste hjertet mitt. Jeg brukte hele åtte måneder på å komme meg over han. Barn ned i 12/13 årsalderen synes jeg ikke burde ha sex, det er en grunn til at den seksuelle lavalder i Norge er 16 år. Jeg mener at man er utrolig sårbar i denne alderen og har man mulighet til å vente så synes jeg man burde det. Jeg unner ingen å få hjertet sitt knust på samme måte som jeg gjorde da jeg var så ung.

  Har du hatt anoteksi eller noen annen form spisevegring? 
  Ja, dessverre så har jeg slitt med maten i enkelte perioder. Innimellom har jeg slitt med å få ned mat fordi livet ikke alltid har vært like lett.

  Hva er fremtidsplanene dine?
  Jeg velger å ha dette spørsmålet under kategorien privat fordi jeg mener det er privat. Men som vanlig velger jeg å være ærlige med dere her på bloggen og per dags dato så har jeg ikke peiling på hva jeg vil gjøre. Jeg sitter midt oppi det hele og hele livet mitt er et rot for tiden.  Hva ser du etter i en mann, og hvilke menn tiltrekkes du av utseendetmessig?
  Standard henote-gutt er egentlig en høy, tan og trent gutt med brunt hår, tattoveringer og glimt i øyet. Men det er ikke ofte jeg ender opp med "det jeg går etter". Personlighet og måten han behandler meg på har alt å si. Jeg ser etter en som passer på meg, får meg til å føle meg spesiell og som viser meg at det er kun meg han vil ha.

  Hvordan ble du frisk fra depresjonen og angsten uten å gå til psykolog?​
  Jeg måtte tvinge meg selv til å ta meg sammen, dra meg opp fra senga selv om det gjorde fysisk vondt i hele kroppen. I tillegg måtte jeg bekjempe angsten ved å pushe meg selv til å utføre handlinger jeg absolutt ikke turte. Dette kunne være alt fra å ta bussen til og gå i sentrum alene. Små handlinger i hverdagen som ikke er et problem for friske var store utfordringer for meg og jeg måtte starte i det små for å lære kroppen min at det var ikke skummelt. Jeg kan skrive et eget og mer utfyllende innlegg om dette senere da jeg vet det er utrolig mange som sliter i dag.

  Er du fornøyd med puppene dine?
  For å være ærlig så tenker jeg ikke så mye over de. Jeg er fornøyd slik som jeg er og kommer ikke til å ta noe operasjon. 

  Er du opptatt av dyretesting og dyrplageri?
  Jeg vet ikke om jeg burde uttale meg om dette på bloggen for det er så lett å være dobbeltmoralsk innenfor dette feltet. Jeg synes det er grusomt at vi bruker dyr til testing av produkter og jeg kunne aldri i min villeste fantasi ha støttet SeaWorld eller en dyrepark. Men igjen så eier jeg en Woolrich-jakke.. Jeg har heller ikke satt meg inn i hvilke sminkemerker som tester på dyr, noe jeg virkelig burde. Men jeg kjøper for eksempel aldri øyevipper som er laget av mink.

  Har du kj?
  Dette spørsmålet gjentar seg og jeg skjønner ikke hva det står for, haha! Er det kjæreste du mener? Da er svaret nei i så fall.   BOFORHOLD


  Hva gjorde at du flyttet til Oslo?
  Jeg flyttet spontant fordi Mk spurte meg om jeg hadde lyst til å bo i Oslo i to måneder. Jeg kjedet meg i Trondheim og hadde lyst til å gjøre noe nytt så derfor ble jeg med.

  Hvor skal du flytte?:(
  Jeg skal flytte tilbake til Trondheim, eller jeg vet ikke. Jeg har faktisk ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre og det er noe som påvirker hverdagen min...

  Hvordan er forholdet ditt til Trondheim, nå som du bor i Oslo? Har du like god kontakt med venner og familie osv.
  Jeg har fortsatt like bra forhold til alle mine kjære hjemme i Trondheim og jeg må si at jeg savner jentene mine noe enormt til tider. Vi snakker hver dag på shit-crew-gruppa vår og det er utrolig hyggelig 💗

  KLÆR OG SMINKE

  Kan du lage innkjøpsvideoer eller lage flere innlegg om klær? Kan du ha bikinicollections (du hadde så mange fine på ph)
  Hei! Så absolutt. Det er utrolig mange som spør meg hvor jeg har kjøpt alle bikiniene mine så jeg skal prøve å få til et eget innlegg der jeg viser dere diverse nettsider som selger fine bikinier.


  Hva bruker du på leppene på bildet i innlegget?
  Det er en matte lipstick som er fra merket "Dose" i fargen "Sand".

  Hvor kjøpte du den fine rosa genseren som du lå ut et bilde på snap med?
  Ja, det er utrolig mange som har lurt på hvor den er fra og det skjønner jeg for den er såå fin. Jeg skal linke til den på bloggen senere jeg må bare ta noen fine bilder med den først.

  Går du alltid uten bukse?
  Når jeg er hjemme så gjør jeg det, jeg hater virkelig å bruke bukse.

                                                                                                         affiliateslenker
  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  Hvor er den hvite toppen fra?
  Det er mange år siden jeg kjøpte den på Nelly, men du finner lignende HER

  Hvor er det den brune/lilla leppestiften fra, den du pleier å bruke? Den er kjempefin!!​
  Tusen takk! Den er fra Nyx.

  Hei Henote! Jeg elsker alt med deg! Jeg er en kjempe stor fan!😍
  Jeg lurte på om du har noen brae klesbutikker å anbefale, æ har snart bursdag og må ønske meg noe bra! Tenkte siden du har så fin klesstil så kunne du hjelpe! Ilu❤️

  Heia søte du. Først og fremst tusen takk for så fin tilbakemelding. Jeg har noen favoritt nettsider jeg shopper mye på ja. Misselfridge HER, Naked HER og sist men ikke minst Nelly HER.


  Hvor er den rød body fra?:)
  Den er fra H&M men jeg tror ikke den er til salgs lengre.. Jeg prøvde å lete på nett etter en lignende men fant bare en med lange armer, men den var utrolig fin da! Du finner den HER.

  GENERELT

  Hva slags type vippeextentions og lengde har du?
  Volumvipper i 16 mm lengde tror jeg. 

  Hvilken årsmodell er du?
  94!

  Hvor høy er du?
  1.62 cm tror jeg!


  Hvordan er den naturlige hårfargen din?
  Veldig usikker da det er lenge siden jeg har hatt min naturlige farge. Men jeg tror jeg har kommunegrått-ish.

  Har du søkt Politihøgskolen? I så fall hvor? :-D
  Nei, jeg har ikke gjort det da jeg har vært i Mexico begge årene når søknadsfristen har vært. Jeg er og usikker på om det er noe jeg vil søke på.

  Hva er yndlingsfargen din?
  💗 Rosa 💗

  Hva gjør deg glad?
  Mestringsfølelse, perfekte sommerdager med venner og fantastiske mennesker som sier så hyggelige ting til meg.

  TRENING

  Hvorfor er du så feit?
  Vet ikke.

  Hva er du mest fornøyd med på kroppen din?
  Jeg tror det må bli magen min atm da jeg har latt rumpa mi forfalle en del..


  Hva trente du og hvor lang tid tok det før du fikk den rumpa du har nå?
  Jeg trente mye tung styrke på treningssenter men og mye i et skianlegg vi har i Trondheim. Der jeg blant annet hoppet mye i tribunene og kjørte forskjellige rumpeøvelser.

  Hva trener du og hvor ofte?
  For tiden løper jeg mest, men jeg har og hatt perioder hvor jeg kun har drevet på med styrketrening. Jeg liker best å kombinere de to. Jeg skal ikke sitte her og skryte på meg så veldig mye trening her i Oslo, men jeg har trent alt fra 0-5 ganger i uken.

  Hva spiser du i løpet av en dag?
  Det går veldig mye i egg haha! Men jeg er og glad i sushi, havregrynsgrøt og lompepizza.

  BLOGGEN

  Kommer det flere videoblogger i fremtiden?
  Ja, jeg synes det er utrolig gøy å spille inn videoer. Problemet er bare at jeg sølte vann over macen min i dag og det er på den jeg har redigert de tidligere videoene mine. Akkurat nå tar jeg i mot råd fra Google og lar macen min være i fred en ukes tid før jeg tørr å skru den på igjen. Du kan abonnere på youtube-kanalen min mens du venter på flere videoer HER


  Kan du ha housetour?
  Ja, jeg har lovet dere dette lenge så det skal jeg få fikset!

  Sliter du ofte med å finne ut hva du skal blogge om? Hvor får du inspo fra?
  Jeg er såpass ny i dette med blogging så jeg har utrolig mye å blogge om enda. Det jeg sliter med noen dager er å få ordene ned på papiret. I tillegg er det enkelte dager hvor jeg ikke gjør så mye og da kan jeg fort føle at bloggen min er uinteressant. Har du noe du savner på bloggen min så gjerne gi meg tilbakemelding på det!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  18 kommentarer
 • Publisert: 13.06.2017, 21:22
 • Kategori: Blogg
 • #comments">18 kommentarer
 • I slike tilfeller hater jeg å være en offentlig person

 • Publisert: 13.06.2017, 17:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hei alle sammen! Beklager for sen oppdatering i dag. Jeg har bare vært hjemme en liten tur siden i går kveld. Jeg håper alt står bra til med dere.
  Dagen min i dag er ikke mye å skryte av da jeg har hatt ekstremt uflaks og de siste dagene har vært litt kjipe for å være ærlig. Det første jeg gjorde i dag var å bytte skjerm og batteri på Iphonen min som var knust. Dette ble ikke billig for å si det sånn. I tillegg er det ikke mer enn to måneder siden sist jeg byttet skjerm.

  Da jeg var hjemom en snartur klarte jeg faen meg å søle hele vannflaska mi over Macen. Det er 13.000 ut vinduet det.. Jeg aner heller ikke hvordan jeg skal få til å blogge framover når jeg og Mk flytter fra hverandre. Kanskje dere vet om noen tips til hva man kan gjøre med vannskader? Jeg tørket av den med en gang, og har også prøvd å tørke den med hårføner, men den funker fortsatt ikke. Jeg googlet hva man kan gjøre, og jeg ser det er flere som skriver at man må la Macen stå avslått i minst en uke. Jeg hadde allerede prøvd å skru den på to ganger da jeg leste dette, så jeg har en feeling på at jeg har ødelagt den..
  Over til poenget, jeg var innom helsestasjonen i dag. Jeg kjente at jeg ble veldig klein over at så mange kjente meg igjen, og enkelte tok fram mobilen for å ta snikbilder, noe jeg ikke synes er greit. I hvert fall ikke på en helsestasjon. I tillegg ser jeg det har blitt postet om det på Jodel, haha lol. Det er lite jeg blir flau over, men i dag må jeg innrømme at jeg ble det. Problemet er bare at de skulle visst hvorfor jeg var der. Det er ikke slik at jeg har hatt sex med tjue forskjellige gutter og er tvunget til å sjekke meg. Men noe så trist som at jeg hadde en greie med en gutt så fikk jeg vite at han også hadde holdt på med flere. Dette var både vondt og ekkelt for meg å finne ut av, da jeg følte meg lei meg men også skitten på samme tid. Jeg sier ikke at det er galt i å ha sex med mange, det er opp til hver enkelt hva man vil gjøre her i livet. Men det er ikke noe jeg liker å gjøre. I tillegg vil jeg nevne at det er utrolig viktig å sjekke seg, selv om du har hatt sex med èn eller ti uten kondom.
  Søta blir klein, haha...


  Jeg var altså å leverte inn en klamydiaprøve som sikkert mange synes er kleint at jeg velger å skrive om. Jeg skal ærlig innrømme at jeg følte meg veldig liten da vi gikk inn på helsestasjonen. Men etter jeg kom hjem tenkte jeg at dette burde ikke være så kleint som alle skal ha det til. Jeg synes det er fantastisk at vi har helsestasjoner som tilbyr gratis testing til alle under 25 år. Alle burde bli flinkere til å sjekke seg!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  21 kommentarer
 • Publisert: 13.06.2017, 17:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">21 kommentarer
 • Hva er alt dramaet mellom oss deltakerne?

 • Publisert: 12.06.2017, 13:17
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Etter gårsdagens innlegg har jeg fått en del tilbakemeldinger fra dere. Det virker som alle er veldig nysgjerrige på hva alt dramaet mellom oss deltakerne er, og det forstår jeg veldig godt. Det er ingenting som er mer spennende enn å lese om andre sitt drama, og jeg skulle gjerne delt dramaet med dere. Problemet er bare at det er ikke mitt drama, så det blir litt dumt om jeg skal sitte her å uttale meg om det på bloggen. Det er i slike tilfeller jeg merker at jeg er noen år eldre enn de andre deltakere. I tillegg har jeg vokst fra dramaqueen-fasen så jeg prøver å unngå det selvom enkelte prøver å dra meg med inn i det. Hadde dette skjedd for seks år siden hadde jeg nok vært midtpunktet i alt, men jeg er rett og slett for gammel for dette. Nå legger vi denne ballen død fordi det er ikke mer å snakke om. Jeg kan heller dele mitt drama på bloggen framover. Jeg er blant annet sur på Mk fordi hun nektet å kjøpe kebab til meg i natt, så vi prater ikke sammen i dag. Det er bra vi er ferdig med samboerskapet snart.


  Petter er sur fordi han ikke fikk mer enn en sutt på puppen min... NEIDA

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 12.06.2017, 13:17
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">14 kommentarer
 • Nei, det er ikke så bra stemning mellom oss deltakerne

 • Publisert: 11.06.2017, 20:03
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg forstår ikke helt hvorfor, men av en eller annen grunn er dere veldig nysgjerrige på hvorfor jeg ikke henger så mye med de andre deltakerne. Er det dårlig stemning? Det er egentlig ingen spesiell grunn til det annet enn at jeg hadde venner før PH som jeg elsker å henge med. I tillegg er det ikke alle jeg er så fan av i årets sesong, man kan ikke komme overens med alle. Når jeg først skal henge med noen av PH-deltakerne er det ofte at flere skal være med og det er ikke alle jeg klaffer like godt med. Da er det ofte jeg ser på det som tiltak fordi jeg må ta på meg en maske. Jeg er veldig sosial av meg og liker å være med andre, men de jeg elsker mest å henge med er de jeg bare kan slappe av med. Du vet de vennene du bare kan sette deg ned å drite foran og chille i sofaen med hver deres telefon uten at det blir klein stemning.

  Jeg har trykt meg inn på noen av paradise-bloggene og lest at det er såå god stemning osv. Dette vil jeg ikke si meg enig i da det har vært en del drama i gjengen. I tillegg er ikke alle så gode venner som de skal ha det til og det irriterer meg at alle skal late som hele tiden. Jeg skjønner ikke problemet med å bare være ærlig og si at vi ikke er like gode venner alle sammen og det er helt greit. Det sier seg nesten selv at det er sånn fordi vi er en stor gruppe med forskjellige personligheter så alle kan selvfølgelig ikke være bestevenner. Hele gjengen er og veldig delt opp og folk henger mye i gjenger. Ikke misforstå meg, jeg synes det er koselig å se alle igjen men det er mer chill å henge med de jeg ble mest close med.

  Nå er det sikkert noen fra PH som blir sure på meg fordi jeg velger å dele dette på bloggen, men det får bare være. Jeg er lei av å late som.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  23 kommentarer
 • Publisert: 11.06.2017, 20:03
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">23 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 11.06.2017, 16:33
 • Kategori: Blogg

 • Siden vi var ute i går har jeg ikke noe å blogge om i dag da planen er å ikke gjøre noe annet enn å ligge på sofaen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde, jeg har jo heller ikke hatt det på bloggen her på bloggen. 

  Spør meg om hva som helst, jeg er sikker på at jeg svarer på alt! 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  54 kommentarer
 • Publisert: 11.06.2017, 16:33
 • Kategori: Blogg
 • #comments">54 kommentarer
 • På byen uten bukse

 • Publisert: 11.06.2017, 13:06
 • Kategori: Blogg
 • I går dro vi ut, dette er faktisk nest siste helga vår i Oslo :-( Jeg koste meg så mye i går 💗 Nå er planen å dra å kjøpe pizza! Jeg er så sulten selvom jeg slukte alt jeg fant i kjøleskapet i går. Når jeg raper så kjenner jeg pølsesmaken enda, usj.... Hva skal dere i dag da?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 11.06.2017, 13:06
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Dette er veldig meg

 • Publisert: 10.06.2017, 20:39
 • Kategori: Blogg

 • I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å hente en pakke i posten, og jeg er så fornøyd med klærne jeg fikk! Det er veldig mange av dere som spør meg hvor jeg kjøper klærne mine, og det forstår jeg veldig godt da jeg digger stilen min! Eller er det kanskje ikke lov til å si det om sin egen stil? Det sier seg jo nesten selv at man gjør det, eller så hadde man aldri gått med de klærne haha.. Jeg tenkte å starte noe nytt her på bloggen som jeg tenkte å kalle "dress like me". Hvor jeg tar bilder av klærne mine og legger ved direktelinker slik at dere får kjøpt de samme klærne om dere ønsker. Høres ikke det bra ut? :-) Jeg gleder meg hvertfall til å vise fram skattene jeg fikk i dag. Jeg må bare vente på å få tilsendt buksa på nytt da den ikke satt så fint på meg. Okei nå lyver jeg, jeg fikk den faktisk ikke over den feite rumpa mi en gang, men nå har jeg bestilt meg en ny og gått opp tre størrelser bare for å være sikker.

  Mens dere venter har jeg plukket ut mine favoritter for øyeblikket:
                                                                                                                                         affiliateslenker

  1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

  Hvor nydelig er ikke disse plaggene? Jeg har lyst på alt men må jeg plukke ut en favoritt må det bli nummer en 💗


                                                                  💗 BIKINILOVE 💗​

  1. Overdel HER og truse HER / 2. Overdel HER og truse HER / 3. HER

  Jeg er så utrolig svak for badetøy... Hver eneste gang jeg skal shoppe så ender jeg alltid opp med å kjøpe meg bikinier og jeg trenger virkelig ikke flere nå.. Nummer en har jeg i både rød og knæsjrosa, men jeg falt pladask for denne fargen, se så nydelig 💗 PS, trusa gir det den fineste rumpa på grunn av sømmen bak. Nummer to har en av mine favorittfarger i tillegg så var bikinien litt utenom det vanlige. Personlig så liker jeg å ha plagg som ikke alle har. Må jeg plukke ut en favoritt er det nødt til å bli nummer tre. En badedrakt med glitter, helt perfekt om du spør meg. Denne kan du bruke på poolparty eller som en body under et fint skjørt eller en bukse, så har du plutselig et smashing antrekk til en fuktig kveld ute på byen!

  Likte dere noe av plaggene?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 10.06.2017, 20:39
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • En av de verste tingene jeg har opplevd

 • Publisert: 10.06.2017, 15:48
 • Kategori: Blogg
 • Er det noe dere elsker så er det når jeg har storytime her på bloggen. Jeg kjenner ingen som har mer uflaks enn meg og jeg driter meg ut daglig, så jeg har utallige historier på lager. I dag tenkte jeg å dele en av de mest sure minnene jeg har. Dagen jeg mistet førerkortet...


  På denne tiden bodde jeg hos Synøve og hun var i Bergen da dette skjedde. Jeg fikk en melding fra henne der hun sa at hun ikke hadde skiftet om til vinterdekk på bilen. Dette var dagen det var ulovlig å kjøre med sommerdekk fordi det var uforsiktig. Da tenkte jeg å fikse dette fordi det var tross alt jeg som brukte bilen. Jeg kan absolutt ikke og bytte dekk så jeg la ut en mystory på Snapchat der jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg. En som jobbet på et verksted tok kontakt og sa at jeg kunne kjøre til verkstedet så kunne han fikse det. Jeg tok opp Google maps og sjekket hvor langt unna det var og det tok meg kun ti minutter å kjøre. Siden turen var så kort så tenkte jeg at dette måtte jo gå bra. Jeg hentet vinterdekkene, pakket de inn i bilen og tok med meg ei venninne før jeg kjørte av gårde.

  Da vi var to minutter unna verkstedet sa jeg til venninna mi at "det er så jævlig typisk at vi blir stoppet nå så mister jeg lappen". Noe jeg aldri skulle ha sagt og jeg skulle i hvert fall ha banket tre ganger i bordet (ja, jeg er overtroisk av meg). Sekunder etter at jeg sa dette kom blålysene og jeg ble stoppet :-)


  Uansett hva jeg sa så var det en lost case. Politiet tok fra meg lappen på stedet og de sa blant annet at jeg kom til å få dette på rullebladet mitt og en heftig bot i posten. Jeg reagerte kraftig på at jeg skulle få det på rullebladet for hva hadde dette med rullebladet mitt å gjøre? I tillegg stresset jeg som en gal fordi jeg visste at jeg skulle til Mexico snart. Jeg skulle mellomlande i USA og da trenger man gyldig ESTA. Jeg fryktet at jeg ikke ville få dette godkjent fordi man ikke kommer inn i USA med noe på rullebladet. Heldigvis fikk jeg det ikke på rullebladet og som dere vet kom jeg meg til Mexico.


  Dette er en av de verste helgene jeg har hatt på flere år. Jeg som alltid har vært så flink i trafikken. Jeg er alltid den som kjører etter fartsgrensa og folk irriterer seg litt når de sitter på til meg fordi jeg aldri kan kjøre litt over. I tillegg har jeg aldri fått en eneste parkeringsbot. Jeg må bare le av det hele i dag, hvordan er det mulig å ha så uflaks?

  Ellers måtte jeg fikse alt selv da politiet rotet noe enormt med papirarbeidet. Jeg fikk aldri tak i saksbehandleren min. Dette skjedde i oktober/november og jeg fikk ikke tak i de som hadde saken min før i april. Det viste seg at saksbehandleren min hadde byttet arbeidsplass så hver gang jeg ringte til kontoret hans tok han aldri telefonen. Da de tok fra meg lappen sa de heller ikke noe om hvor lenge jeg måtte være uten førerkort eller hvor høy bota ble.

  Jeg har nettopp fått boten i posten og den ble på 5000 !!! kroner og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal få betalt den. I slike perioder skulle jeg ønske at det var jeg som vant Paradise Hotel. Men jeg har fått igjen førerkortet så jeg ser noe positivt i det negative.
   

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 10.06.2017, 15:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Solariumshore

 • Publisert: 10.06.2017, 13:52
 • Kategori: Blogg

 • Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å være brun, kanskje i meste laget om du spør mannen i gata. Personlig synes jeg det er kjempefint med en dyp brunfarge. Jeg er med andre ord ikke så redd for å overdrive hehe. I går tok jeg sol for første gang på sju måneder og det er ekstemt lenge til å være meg. Jeg bruker egentlig å være omsetningen til de forskjellige solariumskjedene du finner rundt om kring i landet. Neida, så ille er det ikke, håper jeg.

  De siste månedene har jeg kun brukt selvbruning og spraytan, noe jeg har vært veldig fornøyd med. Problemet er bare når fargen begynner å falme for da ender man opp flekkete og er tvunget til å skrubbe seg tanen, noe jeg begynner å bli lei av. Derfor har jeg bestemt meg for å begynne å ta litt mer solarium framover. Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide at jeg får bygd opp litt naturlig farge.


  Ellers sto jeg nettopp opp og jeg er så trøtt at det er like før jeg detter om over tastaturet, så beklager om det er en del skrivefeil i dette innlegget! I tillegg har jeg pilket på tre kviser i ansiktet så jeg blør i alle retninger, usj. Planen i dag vet jeg ikke helt hva er enda, jeg kjenner at jeg har lyst til å trene og ta litt mer sol kanskje.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 10.06.2017, 13:52
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Jeg så ingen glede i livet

 • Publisert: 09.06.2017, 21:15
 • Kategori: Personlig
 • På youtube-kanalen min har jeg fem videoer, der kun fire er offentlig. Den siste er en video jeg valgte å dele for litt over et år siden. Da jeg delte den fikk jeg mange tilbakemeldinger fra kjente og ukjente. Det var flere som mente det var utrolig tøft av meg å dele videoen. Etter et par måneder bestemte jeg meg likevel for å slette den. Jeg er usikker på hvorfor jeg gjorde det, men jeg tror jeg rett og slett ikke var klar for å være så åpen når jeg sto midt oppi det hele.

  Etter at jeg delte videoen skrev jeg et blogginnlegg som jeg også slettet. Jeg kom over det i notatene på macen i går kveld og jeg må si at jeg fikk vondt av meg selv. Jeg vet ikke om det er innafor å innrømme det engang. Det jeg følte på den tiden er så fjernt og jeg hadde nesten glemt det. Jeg må ærlig innrømme at jeg felte en tåre også. Det var som om jeg så det hele utenfra og fikk vondt av denne personen, jeg glemte nesten i et sekund at det faktisk var meg.

  SAMSUNG CAMERA PICTURES

  Jeg får daglig spørsmål fra dere om jeg har tips til de som sliter med depresjon, angst og andre psykiske problemer. Flere av dere tror at jeg aldri har slitt fordi det ikke virker sånn i dag, men der tar dere veldig feil. Jeg har vært så langt nede at jeg ikke så noen glede i livet. For et år siden hadde jeg det så tungt at jeg var likegyldig til alt. Det verste er når du slutter å føle noe i det hele tatt. Når du kommer til det punktet at du ikke smiler eller ler lengre, men heller ikke får til å gråte. Jeg var som en dukke uten mimikk i ansiktet, jeg hadde ingenting å gi. Jeg var utslitt. Flere vonde ting skjedde tett på hverandre og jeg følte virkelig at ingenting gikk min vei. Jeg ga fullstendig opp. Nå som jeg ser tilbake på det, er det mye lettere å snakke om. Derfor tenkte jeg å dele et utdrag fra blogginnlegget slik at dere får et lite innblikk i hvordan jeg hadde det.

  "For å være ærlig så er jeg sjalu. Jeg er sjalu for at jeg ikke kan legge meg under kniven for å fikse de knuste bitene. Jeg er sjalu for at jeg ikke kan skjære bort tankene som dreper meg bit for bit hver dag. Jeg er sjalu for at jeg ikke kan operere bort angsten min. Jeg er sjalu for at jeg ikke kan fylle inn lykke. Jeg skulle bare ønske det fantes en quick fix for det psykiske og. Om det bare fantes en maskin som kunne skanne bort alle de vonde tankene...

  Ikke misforstå meg, jeg vet at man kan gå til psykolog og få hjelp. Reise seg opp og komme seg på bena igjen. Man kan gå til psykolog og til slutt, kanskje, kanskje klare å akseptere hvordan man har det. Men veien mot å bli bedre er lang, den er så jævlig lang. Den er så lang at man er redd man ikke kommer til å overleve, den er så lang at man begynner å bli likegyldig til om man overlever eller ikke."

  SAMSUNG CAMERA PICTURES

  Det er flere av dere som har spurt meg hvor jeg får selvtilliten min fra. Jeg skjønner det godt fordi jeg fremstår som en veldig selvsikker person i dag. Jeg snakker ikke om den type selvtillit at du tror du er verdens peneste, men den behøver jeg virkelig ikke heller. Jeg mener den der du har det bra med deg selv, gir blanke i hva andre mener. Jeg tror noe som har hjulpet meg opp, er at jeg har en god dose selvironi. Jeg tror sistnevnte er grunnen til at jeg er så sikker på meg selv. Jeg tar meg selv lite høytidelig og jeg mobber meg selv relativt ofte. Nå mener jeg ikke at du må gjøre deg selv til latter for å kunne ha det bra innvendig, men å kunne le av en negativ situasjon eller skjeiv kommentar er utrolig viktig. Dette er en av de beste egenskapene jeg har (i følge vennene mine).

  SAMSUNG CAMERA PICTURES
  Crying on the inside

  Det folk ikke vet er at jeg har også vært veldig usikker på meg selv. Jeg har slitt mye med angst og vært utrolig deprimert. Det er sykt hvor fort jeg gikk fra å ha det bra til at alt plutselig gikk til helvete. Jeg har hatt så mye angst at det å bare gå ut døra var en umulig oppgave for meg. Jeg er heldigvis frisk i dag men det er så klart enkelte ting som fortsatt sitter igjen i meg. Så til dere som har det slik i dag vil jeg bare si at jeg føler så uendelig mye med dere, jeg vet så jævlig godt hvordan det er å være langt nede. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg velger å dele dette med dere, men da jeg i går kom over innlegget ble jeg minnet på hvor vondt jeg hadde det. Det er for få som velger å snakke om det og det tror jeg er grunnen til at man kan føle seg så alene med tankene sine. Det viktigste er likevel å aldri gi opp. Jeg mener det når jeg sier at ting kan alltid ordne seg. Det føles kanskje ikke slik, men det er sant.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  20 kommentarer
 • Publisert: 09.06.2017, 21:15
 • Kategori: Personlig
 • #comments">20 kommentarer
 • Sminkevideo

 • Publisert: 09.06.2017, 16:13
 • Kategori: Videoblogg
 • Da har jeg endelig fått redigert ferdig videoen til dere der jeg viser dere min hverdagssminke. Jeg ble tvungen til å slette hele videoen og laste den opp på nytt fordi jeg måtte bytte sang slik at alle fikk sett den. Kom gjerne med tilbakemeldinger og ønsker til min neste video i kommentarfeltet.
   

   
  Husk å abonner på Youtube-kanalen min HER

  💗 henote


  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  25 kommentarer
 • Publisert: 09.06.2017, 16:13
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">25 kommentarer
 • Mine beste serietips

 • Publisert: 09.06.2017, 11:48
 • Kategori: Blogg


 • Jeg elsker serier der de har med hunks, bare se på denne kjekkasen under her da:


  💗 THE 100 💗
  Dette er faktisk Netflix sin serie så den finner dere naturligvis på Netflix. Jeg har bladd forbi serien flere ganger uten å gi den en sjanse fordi jeg trodde den inneholdt mye science fiction som jeg ikke er så fan av. Etter et tips fra ei venninne bestemte jeg meg for å se den og det er jeg utrolig glad for. Jeg ble så hektet at jeg så ferdig sesong 1 på to dager men jeg var heldigvis syk da jeg startet å se serien. Poenget mitt er at du burde ha god tid når du først skal se den fordi det er umulig å stoppe etter èn episode. Serien handler hovedsakelig om at jorden har gått under og alle som overlevde dette for 97 år siden bor sammen på en romstasjon med helt syke leveregler. Romstasjonen er døende så de er nødt til å sende noen ned til jorden for å se om den er beboelig etter så mange år uten kontakt. De bestemmer seg for å sende ned ett hundre kriminelle ungdommer. De overlever turen og nede på jorden skjer det mye som jeg ikke kan nevne her for da avslører jeg serien. Det jeg liker så godt med denne serien er at den starter rett på. Du må ikke komme deg gjennom 50 episoder før spenningen starter, den starter allerede etter ti minutter (om jeg ikke husker feil).

  Sesong 1 og 2 ligger på Netflix men ønsker du å se de siste sesongene kan du se de gratis HER.

  ________________________________________________________________________________

  💗 PRISON BREAK 💗
  Om du fortsatt ikke har fått med deg denne serien må du få ræva i gir å sette den på asap. Dette er serien alle har snakket om i flere år og jeg skjønner godt hvorfor. Jeg må ha sett serien sikkert ti ganger og jeg er fortsatt ikke lei. I tillegg foregår det så mye i serien at det er ikke noe problem å se den flere ganger da du ikke har sjans til å huske på alt som har hendt. Dette er virkelig en serie du må følge med på når du først skal se den. Det er så fascinerende å se på hovedpersonen Michael Scofield (Wentworth Miller). Han er nemlig et geni som alltid ligger tjue steg foran deg. Vi seerne forstår ingenting av planene hans før vi får en forklaring på dem. Det er så fett å kunne bli dratt med så mye i en serie! Jeg har og crushet på han flere år. Da jeg var 16 år søkte jeg opp klipp av han på Youtube og da jeg kom over DENNE begynte jeg faktisk å gråte. Jeg var så forelsket at det gjorde vondt og det skjærte virkelig i hjerterota da jeg fant ut at han var homo. Det skal sies at jeg har kommet meg over han i dag da, selvom han fortsatt er digg å se på.

  Over til serien; Lincoln Burrows som er broren til Michael blir fengslet for et drap som han selv hevder at han er uskyldig for. Michael gjør virkelig alt for de han bryr seg om så han utfører et ran slik at han blir fengslet. Planen hans er å bryte broren ut fra fengselet før tiden er omme, han har nemlig en dødsdom over seg. Serien er fylt med spenning fra start til slutt og det dukker stadig opp problemer på veien. Den har og mange fete karakterer med som jeg elsker å se på! Blant annet en som kaller seg for T-Bag, han er en grusom person men samtidig en klovn. Jeg ler så mye av kommentarene han spyr ut i hytt og pine og serien hadde ikke vært noe uten han.

  Prison Break har fem sesonger og kan sees på både Netflix og Viaplay. Den siste sesongen er helt ny og kan kun sees på Viaplay.

  ________________________________________________________________________________


  Og sist men ikke minst, min absolutt favorittserie gjennom tidene;  Litt på kanten humor, noe jeg elsker. Jeg ler så mye hver gang jeg ser denne serien.  💗 DESPERATE HOUSEWIVES 💗
  Også kjent som "Frustrerte fruer". Dere aner virkelig ikke hvor mye denne serien har hjulpet meg i livet. Det er litt sykt at en serie kan hjelpe deg gjennom tøffe tider, men denne kan virkelig det. Hver gang jeg skrur den på tar det ikke mer enn ti minutter før jeg er helt inn i deres verden og glemmer min egen. Det er så jævlig deilig å kunne koble fra alt og bare drømme seg vekk. Flere av dere spør meg støtt og stadig hvem mitt forbilde er og det er blant annet Eva Longoria som spiller Gabrielle Solis i denne serien. Måten hun er på og lever seg inn i rollen er helt fascinerende å følge med på og jeg ender opp like forelsket i henne hver gang. Jeg har crushet på dama siden jeg var ti år og kommer nok til å gjøre det resten av livet.

  Om du er gutt vet jeg at du sitter og ruller med øynene mens du leser dette og tenker at denne serien er en typisk jenteserie. Det er der du tar feil fordi den passer seriøst for alle. Jeg bruker faktisk å tvinge guttene jeg har en greie med å se serien og det ender alltid opp med at de elsker den. Èn av de kjøpte faktisk alle sesongene selv fordi han digget det. Jeg har òg mange kompiser som har sett det utallige ganger så det er absolutt ikke noe jenteserie. Den byr på virkelig alt; utroskap, kjærlighet, vennskap, mord, familietragedier, sjalusi og selvfølgelig masse drama!

  Serien handler hovedsakelig om livet til fire husmødre som bor i Wisteria Lane. Det høres ganske kjedelig ut men de tar oss med gjennom alle problemene sine, alt fra normale småting til store mysterier som involverer mennene, vennene og naboene deres. De fire husmødrene er bestevenner men likevel veldig forskjellige. Jeg synes og de er utrolig pene på hver sin måte og jeg elsker måten serien er bygd opp på. Alt henger sammen og det er ikke et eneste sekund som er kjedelig. Har dere ikke sett serien før må dere virkelig se den, jeg lover at dere ikke kommer til å angre!

  Desperate Housewives har hele åtte sesonger selvom jeg skulle ønske det fantes flere. Du finner ikke serien på noen strømmetjenester, hvertfall ikke som jeg vet om men dere kan se det gratis HER.

  ________________________________________________________________________________

  Dette ble et litt utenom det vanlige. Jeg opprettet til og med en ny kategori her på bloggen som ble "Anbefalinger". Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt tips her og der innimellom om det er til interesse da. Gjerne lik innlegget om du likte dette, så vet jeg om jeg skal fortsette med det eller ikke :-)

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 09.06.2017, 11:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Dette har jeg brukt hele natten på

 • Publisert: 09.06.2017, 05:15
 • Kategori: Blogg


 • Jeg måtte nesten knipse noen glansbilder fra videoen jeg prøver å redigere for dere. Jeg har seriøst brukt fire timer på redigeringen og ikke var jeg klar over hvor mange timer det hadde gått før det tikket inn en melding på telefonen. Jeg fikk bakoversveis da jeg så at klokken var fem på natten. Jeg trodde virkelig ikke den var mer enn to.. Jeg må nesten finne senga nå, så kan jeg redigere den ferdig i morgen. Dere kan abonnere på Youtube-kanalen min HER mens dere venter så får dere beskjed før jeg poster den her på bloggen :-) Vi snakkes i morgen!
   

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 09.06.2017, 05:15
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Gladnyhet til dere!!

 • Publisert: 08.06.2017, 21:50
 • Kategori: Blogg • Gjett hvem som tenker på smågodt igjen da.. Det er som om jeg er avhengig? Hvorfor er det så digg.. Som jeg fortalte dere i går dro fotografen min aka Mk på yolotrip til Stavanger. Jeg våknet i åtte-tiden av at hun kom hjem så dere kan tippe hvor dårlig formen hennes har vært i dag. Stakkars liten som har sluknet i senga. Tidligere i kveld kom Kine på besøk og vi ble med Mk til Dominos for å kjøpe pizza før vi avsluttet gåturen innom Godteslottet. Jeg skulle være flink så jeg droppet å kjøpe meg godteri, noe jeg angrer bittert på nå.  Behind the scenes
  Ellers har jeg en gladnyhet til dere og det er at jeg har spilt inn sminkevideo i dag! Det er veldig mange av dere som har etterspurt det så jeg håper dere gleder dere. Jeg har allerede redigert ferdig halve videoen så jeg kommer nok til å poste den i løpet av morgendagen. Resten av kvelden vil jeg bruke på å se en film om jeg finner en som jeg har lyst til å se da. Oppgjennom årene har jeg sett mye film og jeg føler at de siste ukene har det ikke kommet ut noe som har vært interessant nok.. Jeg orker ikke bruke to timer av livet mitt på en B-film. Kanskje noen av dere har filmtips til meg? 

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 08.06.2017, 21:50
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Hvor mye tjener jeg på bloggen?

 • Publisert: 08.06.2017, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • Jeg får stadig spørsmål fra dere som følger meg på sosiale medier om hva jeg egentlig tjener på bloggen. Jeg skjønner godt at dere lurer og jeg ser faktisk ikke på dette som frekt. Det er kanskje fordi jeg selv har lurt på hva toppbloggerne egentlig tjener (ikke at jeg er toppblogger da). Jeg tror grunnen til at folk er så nysgjerrige er fordi det er et yrke som ikke er like vanlig som det å jobbe i kassa på Rema 1000. Lønnen ved vanlige jobber er jo bare et kjapt google-søk unna så de fleste har fått med seg hva rørleggere, sykepleiere, leger og advokater tjener. Jeg lurer selv på hva instastjernene med hundre tusen følgere. Jeg har en viss peiling, men jeg er helt sikker på at det er mye mer enn man ser for seg.

  Over til spørsmålet, hvor mye tjener jeg egentlig på bloggen? Per dags dato tjener jeg faktisk ingenting på å blogge.   Så hvorfor blogger jeg? 

  Det er rett og slett fordi jeg elsker å blogge. Jeg ser det er utrolig mange som uttaler seg om hvorfor paradisejentene blogger og jeg skjønner at de spekulerer. For min del så startet jeg først og fremst å blogge fordi jeg elsker å skrive og jeg har mye på hjertet. I tillegg så har mange av seerne reagert sterkt på enkelte hendelser som foregikk inne på hotellet. Derfor synes jeg det var greit å ha en plass jeg kunne uttrykke meg på. Da får dere et innblikk i hvordan det var for oss på innsiden. Det er litt skummelt at så mange mennesker skal se på et program og dømme deg ut fra det. Jeg har vært heldig da, jeg har jo ikke fått så mange hatmeldinger. Jeg er likevel glad jeg hadde bloggen da et par episoder rullet på TV'n.

  Ellers liker jeg å spille inn videoer, ta bilder og levere det dere vil se. Jeg har hatt lyst til å blogge i flere år og jeg startet faktisk opp en blogg i fjor, men den slettet jeg etter et par måneder. Jeg har alltid hatt en sperre som sier at jeg ikke burde blogge fordi det ikke er akseptert blant enkelte, men de siste årene har jeg vokst mye som person og lært meg å gi faen når det trengs. Jeg trives med å vise dere hverdagen min, så hvorfor skal jeg la andres meninger stoppe meg? Jeg vil fortsette å uttrykke meg via bloggen og la personligheten min skinne gjennom. Jeg kommer til å fortsette med å være personlig, da bloggen føles som et fristed hvor jeg kan ytre meninger og dele hverdagen med dere.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  17 kommentarer
 • Publisert: 08.06.2017, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • #comments">17 kommentarer
 • Henote i undertøy

 • Publisert: 08.06.2017, 08:27
 • Kategori: Blogg
 • Halla! Jeg har fått tilbakemeldinger på at bildene mine er litt ensidige, ganske mange er av meg i undertøy og jeg kunne faktisk ikke vært mer enig. Jeg har tenkt tanken selv og jeg lover at jeg skal begynne å variere bildene framover. Jeg tar til meg alle tilbakemeldingene jeg får fordi jeg vil så veldig gjerne levere det dere vil ha. Grunnen til at jeg ofte er i undertøy er rett og slett at jeg er lat, jeg går alltid i truse og en overdel når jeg er hjemme. Jeg hater å bruke bukse, så da vet dere det. Jeg skal skjerpe meg!

  Problemet i dag er at fotografen min stakk fra meg i går på yolo-tur til Stavanger. Jeg vet faktisk ikke når hun kommer tilbake fordi hun er full og svarer ikke på meldingene mine. Jeg må kanskje legge til at jeg har tidsinnstilt dette innlegget slik at dere ikke tror hun er full klokken åtte om morgenen. Fader altså, jeg som ville skryte av at jeg kom meg opp tidlig i dag.


  Nei, jeg hadde faktisk ikke tid til å se inn i kameraet da disse bildene ble tatt, busy woman da vett ;)
  Jeg har alltid slitt med dårlig døgnrytme, men hvor komisk er det ikke at disse bildene ble knipset 04.33, 17. januar 2015? Ikke vet jeg hvorfor jeg var så sykt pimpa midt på natta heller. Jeg må virkelig ta meg sammen ass.. Hvordan skal det gå når jeg skal stifte familie og sånn lissom

  Julie (hun dere digger) har kjeftet på meg et par ganger fordi hun mener jeg må ta meg sammen og knipse flere bilder av maten min. Hun sier at matbilder er noe alle elsker å se på, noe jeg for så vidt er enig i. Problemet er bare at hver gang jeg skal ta bilde av maten min ser den bare ekkel ut :-( Bare se på bildene under her da...  Egentlig var planen å tipse dere om noe random jeg prøvde i går. Jeg prøvde nemlig mango i tacoen. Vi var tom for grønnsaker skjønner dere, og veien til butikken var for lang. Det var faktisk overraskende digg, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder å nevne det her på bloggen da ingen av dere kommer til å prøve det ut på grunn av de grusomme bildene.
   
  Ellers sitter jeg på do atm og jeg irriterer meg over at vi går tom for dasspapir hele tiden. Jeg gjør ikke annet enn å plukke opp tomme doruller. Enten så bruker vi insane mye dopapir eller så er det romvesen her om natta og bruker doen vår. Jeg tror det er sistnevnte.

  Over til noe litt mer seriøst; jeg har endelig fått laget meg Facebookside hvor jeg skal dele alle mine blogginnlegg med mer. Ønsker dere å følge meg videre eller komme i kontakt med meg hadde jeg satt enormt stor pris på om dere kunne likt siden min HER

  Jeg ser at lesertallet mitt har gått ned, så jeg vurderer faktisk å bytte bloggnavnet mitt til mammatilenape.blogg.no. Hva synes dere om det?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 08.06.2017, 08:27
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • Slutt å dra rasismekortet hele tiden!!

 • Publisert: 07.06.2017, 21:50
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hei alle sammen! Jeg håper det står fint til med dere i kveld. Jeg skal ut å løpe etter at jeg har publisert dette innlegget. Jeg har cravet smågodt så sykt de siste dagene og jeg har faktisk spist det tre dager på rad nå. Det var tydeligvis ikke nok for cravingen kom i dag også, men nå er det stopp! Derfor har jeg handlet inn en del frukt til kvelden som jeg skal kose meg med etter løpeøkta. Jeg har seriøst utsatt treningen i hele dag og for å være ærlig frister sofaen mest, men jeg skal gjennomføre det!

  Ellers vil jeg få ut noe som faktisk irriterte meg veldig her om dagen. Jeg har hatt livesending ganske ofte i det siste og en kjempesøt jente på livesendingen min addet meg på Snapchat (Henote94) der vi fortsatte samtalen. Hun ville veldig gjerne møte meg. Vi prøvde å planlegge dette i flere dager, og vi fant heldigvis en dag som passet til slutt. Jeg har valgt å sensurere jentene fordi de er ikke offentlige personer som meg og jeg vil ikke at alle skal ha muligheten til å finne ut hvem de er.


  De kom selvfølgelig akkurat da jeg stod i dusjen, så jeg måtte gå og møte de ufresh med vått hår og uten sko. Men herregud hvor søte de var og dette må være et av mine favorittminner som jeg har med dere!

  Da jeg delte bildet på Snapchat tikket det inn flere slike meldinger:

  Den første meldingen var ikke så drøy som denne så jeg tenkte at det måtte være kødd. Men etter hvert hengte faktisk flere av følgerne mine seg opp i dette. Det er ikke første gang jeg observerer at noen drar rasismekortet for ingen grunn og jeg kjenner at jeg blir provosert. Men kanskje det er det de vil? Jeg skjønner ikke hvorfor man ellers skal dra inn rasisme her. Dersom ordet blir brukt i slike sammenhenger vil folk til slutt ikke ta det seriøst. Jeg ser ingen rasisme i dette bildet og jeg fatter virkelig ikke hva som får andre mennesker til å si noe sånn. Hvordan kan noen kalle meg rasist på grunn av at jeg ikke holder rundt hun mot høyre? Det var overhode ikke meningen og det sårer faktisk at noen drar den konklusjonen. Jeg håper de fleste av dere er skarpe nok til å skjønne det.  Jeg er på ingen måte rasist og jeg liker virkelig ikke at folk skal slenge med "jævla rasist"-kortet i hytt og pine fordi det er faen ikke greit. Hvordan tror du det får andre mennesker til å føle seg når du misbruker et så sterkt ord? Rasisme er grusomt og slike holdninger er alvorlig. Det er et sårt tema for mange og det forstår jeg veldig godt. Det har bidratt til så mye vondt og jeg grøsser meg ved tanken om hvordan verden vi lever i. Jeg mener at alle er like mye verdt og de som mener noe annet kan klikke seg ut av bloggen min.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  16 kommentarer
 • Publisert: 07.06.2017, 21:50
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">16 kommentarer
 • Hva skjedde egentlig i fjor?

 • Publisert: 07.06.2017, 17:26
 • Kategori: Paradise Hotel
 • Jeg får daglig spørsmål fra dere om det som skjedde i fjor da jeg var med på Paradise Hotel 2016. Til dere som ikke har fått det med dere var jeg èn av de seks starter-jentene i 2016. Vi hadde hverken sett hotellet eller guttene før vi fikk beskjed om at det skulle bli gjort et valg. Èn av oss fikk ikke lov til å sjekke inn på luksushotellet og selvfølgelig ble det meg. Jeg skjønte med en gang at jeg ikke kom til å bli valgt fordi jeg hadde seriøst hatt et drittår, der ingenting gikk min vei. Jeg overdriver ikke når jeg sier at hele 2015 var som en stor nedtur for meg. Jeg hadde ingen tro på at dette kom til å gå bra da alt annet hadde gått rett vest. Det viste seg dessverre at jeg hadde rett og jeg måtte bare dra hjem, hvor tragikomisk er ikke det?
  Da jeg røk ut begynte jeg å gråte. Jeg var så lei meg for at jeg ikke fikk oppleve eventyret med den fine gjengen vi var. I tillegg var jeg ikke forberedt på at noe så sykt kunne skje, ikke på Paradise Hotel en gang. Ingen kan vel bli flydd ned til Mexico å spille inn så mye for kun to minutter på TV-skjermen? Rett etter valget fikk jeg beskjed om at jeg skulle på synk for et intervju. Jeg måtte virkelig ta meg sammen for og ikke gråte fordi jeg visste hvordan det ville ta seg ut på TV. Jeg har selv ledd av de som gråter etter å ha vært der i to dager, så hvordan ville det ta seg ut om jeg strigråt etter kun to minutter? Det var så lite jeg visste bak kulissene som jeg lærte ved å være med på dette. Blant annet at det tar tid å lage TV. Tro det eller ei men de to minuttene på TV-skjermen tok egentlig flere timer å spille inn.

  Etter intervjuet mitt ble jeg møtt av verdens søteste deltakeransvarlig som kjørte meg til et motell i nærheten. Dette er seriøst den verste plassen jeg har bodd på i hele mitt liv, det var så grusomt kjedelig. Motellet hadde hverken mat eller mennesker. Jeg fikk selvfølgelig penger til å kjøpe meg mat, men det å dra på restaurant alene gjør at du føler deg mer ensom enn du allerede er. Det var helt grusomt fordi jeg gikk så brått fra å være med masse mennesker til å plutselig være helt alene. Jeg husker at disse dagene var utrolig tunge for meg fordi jeg visste ikke hva som skulle skje. Nei, jeg fikk ikke tilbake telefonen min, så jeg hadde heller ikke mulighet til å snakke med de hjemme.

  Da jeg sjekket ut fikk jeg beskjed om at de ikke visste om jeg skulle få en ny sjanse eller ikke. De måtte vente å se på flere utfall i løpet av spillet og om det "passet" at jeg kom tilbake. Dere kan faktisk ikke se for dere hvor grusomt det var å være på utsiden og ikke vite noe som venter deg. Slik som jeg har forstått det er dette noe de aldri kommer til å gjøre igjen. Jeg gikk rundt med et håp om at jeg skulle få lov til å komme inn igjen, samtidig som jeg forventet at jeg kom til å få beskjed om at jeg måtte hjem. Dagene gikk utrolig tregt da det ikke var en sjel som bodde i landsbyen og det var ingenting å finne på. Jeg prøvde å sove bort dagene men det var umulig da det ofte satt arbeidere utenfor vinduet mitt og gaulet noe på meksikansk hvert tiende minutt. Etter åtte langdryge dager fikk jeg beskjeden om at jeg ikke fikk komme tilbake. Jeg var selvfølgelig helt knust og måtte bare le av hele situasjonen. Jeg som liksom skulle være med på Paradise Hotel 2016, så ender det opp med at jeg må snu i døra og sette snuta mi hjemover.


  Her ble jeg bedt om å pose som "I'm the boss". Ser dere ironien i det eller?

  Etter åtte dager alene fikk jeg besøk av en annen deltaker og vi skulle reise hjem sammen. Dette var jeg veldig glad for, fordi jeg er ikke den beste å sette på flyet alene hjem fra Mexico. Vi var der i to-tre dager før vi ble kjørt til flyplassen. Alt i alt fikk jeg nesten en måned i Mexico men jeg vil absolutt ikke se på det som en ferie da jeg kjedet meg til døde mesteparten av tiden. Da jeg kom hjem følte jeg meg veldig alene oppi det hele fordi ingen forsto hva jeg nettopp hadde gått gjennom. Jeg visste ikke om noen av de andre jentene hadde røket ut, og jeg hadde ikke sjans til å ta kontakt med de da jeg ikke visste hele navnet deres. Før vi sjekker inn har vi en del regler å forholde oss til som og ikke fortelle etternavnet vårt. Sykt å være så knyttet til hverandre uten å vite hele navnet deres, ikke sant? 

  Jeg fikk også beskjed om at jeg kanskje skulle bli flydd nedover til Mexico igjen for å sjekke inn senere i sesongen. Dette hadde jeg ikke noe tro på at kom til å skje. I midten av februar fikk jeg telefon om at det ikke gikk likevel, som jeg fryktet. Etter et par dager ringte de meg igjen og sa at de veldig gjerne ville ha meg med neste år. Dette var noe jeg absolutt ikke hadde lyst til. Jeg gruet meg til at årets sesong kom på TV, der jeg rett og slett dreit meg loddrett ut. Det var hvertfall det jeg så for meg kom til å skje, men det endte jo opp med kraftige reaksjoner fra seerne, alle syntes dette var utrolig dårlig gjort og ikke bra TV i det hele tatt. Jeg fikk også mange søte meldinger fra folk som satt og ventet på at jeg skulle komme inn igjen.


  Det seerne også ikke vet er at vi jentene reiste nedover til Mexico sammen og var der i ti dager før vi sjekket inn. Med en gang vi ankom Mexico måtte vi levere fra oss telefonen vår og isolere oss fra verden og alle der hjemme. Vi visste ikke hva som ventet oss, så naturligvis var hver dag utrolig spennende. Vi var tvunget til å lene oss på hverandre. Dersom jeg fikk hjemlengsel eller om det var noe som plaget meg var det kun de jeg kunne snakke med. I tillegg delte vi rom sammen hvor vi åpnet oss for hverandre. Det var en veldig rar men samtidig fin opplevelse. Ingen av oss kjente hverandre fra før, selv om det føltes som vi hadde kjent hverandre hele livet da vi klikket så godt som en gjeng.

  Jeg hadde det utrolig gøy med jentene på utsiden og det var mye vi gjorde sammen før vi sjekket inn. Vi var mest off cam og bare slappet av ved bassenget, spiste ute og dro på sightseeing. Vi hadde også dager hvor vi spilte inn diverse innslag til programmet. Den ene dagen spilte vi inn litt av introen til selve sesongen der vi kjørte en kul jeep med yolo-flagget. Det var ingen av oss som ville stå og holde i det fordi vi syntes det var så fjortis, Synøve stakkar måtte gi etter, haha! En annen fin dag var da vi spilte inn introene våre, der vi blant annet skulle vise fram talentet vårt. Jeg som absolutt ikke har et talent endte opp med å leke med badedyr i bassenget :):) Jeg husker hvor spente hele gjengen var på hva som ventet oss og vi hadde så mange forventninger til årets sesong. Alt dette resulterte i at vi ble utrolig knyttet til hverandre, og på de ti dagene ble jeg utrolig glad i dem alle mann 💗


  Da jeg hadde fått Paradise litt på avstand bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å være med igjen. Jeg hadde rett og slett ikke hadde fått den opplevelsen jeg ville. Jeg visste ikke hvordan ting foregikk på hotellet, hva vi gjorde offcam, hvordan festene var eller hvordan spillet fungerte. I tillegg hadde jeg "Paradise Hotel-stempelet" over meg allerede, ikke at det er negativt da. Men når jeg først er stemplet som PH-deltaker burde jeg få oppleve eventyret.


  Funfact; Da vi tok disse bildene hadde jeg allerede sjekket ut. Vi sjekket inn på en mandag og da jeg røk fikk jeg beskjed om at jeg skulle tilbake til hotellet på onsdag for å være med på pressedagen. Hele denne dagen var vi off cam så ingenting ble tatt med på TV, den ble kun brukt til å snakke med presse og ta bilder til sesongen. Vi fikk selvfølgelig ikke lov til å snakke noe om spillet så jeg visste ikke hva som hadde foregått de to siste dagene.


  Dette bildet er fra premierefesten, som jeg faktisk vurderte å ikke møte opp på. Jeg følte rett og slett at jeg ikke hadde noe med denne sesongen å gjøre, så jeg så ikke helt vitsen i å komme. Men etter overtalelse fra både Synøve og Mayoo dro jeg, og det er jeg glad for. Det var veldig hyggelig å møte alle sammen igjen, spesielt jentene som jeg hadde knyttet så sterke bånd med.

  Noe positivt jeg fikk ut av denne sesongen var ei venninne for livet, nemlig Synøve. Hun er en av mine nærmeste i dag og jeg er så glad jeg møtte henne i Mexico. Hadde jeg ikke vært med i fjor hadde jeg aldri møtt henne og det er sykt å tenke på! Vi bodde faktisk sammen før jeg dro til Mexico i år. Jeg synes også hun burde fått muligheten til å være med et år til sammen med meg. Det hadde vært bra TV det!

  Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 07.06.2017, 17:26
 • Kategori: Paradise Hotel
 • #comments">11 kommentarer
 • Forbanna på meg selv

 • Publisert: 07.06.2017, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • Mk kom nettopp hjem fra jobb og hun måtte vekke meg igjen fordi jeg ikke hadde stått opp. Jeg ba henne vekke meg før hun dro på jobb som var i ellevetiden og det hadde hun tydeligvis gjort men jeg husker det ikke. Jeg er verdens største zombie om morgenen og jeg kan seriøst sove gjennom et jordskjelv uten å overdrive. Jeg satt våken til fire i natt for å fikse på designet på bloggen. Det er fortsatt ikke ferdig, jeg mangler blant annet meny under headeren. Men jeg er foreløpig veldig fornøyd med egen innsats. Hva synes dere om det nye designet mitt? :-)  Jeg hadde egentlig mange planer til bloggen i dag som å ta headerbilder, sminkevideo, leilighetstour og outfitbilder. Planen var egentlig å stå opp tidlig men den gikk jo i dass :-) Men jeg hører det høljer ned så jeg har egentlig ikke så dårlig samvittighet for at sto opp så sent. Hør på meg som prøver å komme med unnskyldninger da.. Jeg er egentlig forbanna på meg selv, men jeg skal prøve å få gjort unna noen av planene til bloggen!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 07.06.2017, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Hvorfor skal du pirke på alt?

 • Publisert: 06.06.2017, 22:15
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Uansett hva jeg skriver om her på bloggen kommer det alltid til å være noen der ute som vil pirke på meg. Etter jeg delte innlegget om hva som irriterer meg ved andre PH-deltakere (HER) så har jeg fått noen tilbakemeldinger som ikke henger på greip fra enkelte både på Snapchat (Henote94) og i kommentarfeltet. Det folk reagerer på er det siste punktet, "Dårlig forbilde".  "Jeg digger deg, MEN den videoen av deg på Beauty house hvor du tar brownshape. Vil du ikke si det er litt det samme som å legge ut en video når man tar fillers etc.? :)" Tusen takk for at du digger meg men hvordan kan du sitte her og si at å nappe bryn er det samme som å ta fillers? Det å promotere en browshape er ikke dårlig "forbilde" for barn ned i 10-års alderen. Jeg vil faktisk tørre å påstå at jeg har rett når jeg sier at å filme titalls sprøytestikk i leppa er mye verre promotering enn napping av bryn. Denne personen fortsatte diskusjonen i kommentarfeltet mitt der hun påsto at dette var like ille fordi det hadde samme budskap som endring av utseende?! Det er vesentlig stor forskjell på å nappe hår som allerede finnes på kroppen og å injisere fremmed væske.

  "Hele trynet ditt er fullt av fillers og botox så du burde virkelig se deg selv i speilet og slutte å hakke på andre. Du er ikke noe bedre selv." For det første, hva vet du om jeg har fillers/botox eller ikke? For det andre, det er absolutt ikke det jeg skriver om her. Jeg skrev at jeg irriterer meg over de som promoterer fillers ved å legge ut videoer på Snapchat der de fyller på leppene eller pannen eller hva det enn må være. Jeg snakker om de som fronter dette som om det er "piece of cake". Om jeg har fillers eller ikke er irrelevant. Dersom du faktisk leser hva jeg skriver før du klager på meg, sparer du både meg og deg for tid. Jeg har heller ikke hakket på andre, jeg har delt hva mine meninger er om promotering av slike inngrep.

  Jeg sier ikke at jeg er perfekt og aldri har feil, for det er jeg fullstendig klar over at jeg har. Men når jeg får slike tilbakemeldinger må jeg nesten bare le. Dette er tydeligvis mennesker som desperat leter etter feil ved andre for å "ta" de på ting. Når du først skal ta meg på noe burde du i det minste være saklig og få med deg helheten i teksten. Ikke plukk ut enkelte ord her og der for å ta ting ut av sammenheng.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 06.06.2017, 22:15
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">9 kommentarer
 • Cleaning lady til tjeneste

 • Publisert: 06.06.2017, 18:37
 • Kategori: Blogg
 • Som dere vet startet morgenen min ganske dårlig. Jeg bestemte for å ta meg sammen og hvertfall få vasket og ryddet leiligheten før Mk kom hjem. Jeg rakk selvfølgelig ikke å bli ferdig, jeg rakk ikke en gang å starte før hun plutselig sto i døren. Men nå har vi begge bidratt og jeg må si at det føles helt fantastisk! Ingenting slår lukten av en nyvasket leilighet. Jeg hadde forresten besøk i helgen og besøket hadde med seg mat som han tydeligvis la igjen. Vi forsto virkelig ikke hva den grusomme lukten var før vi oppdaget en matboks med muggen mat i. Yuk, det var like før vi begge kastet opp da vi åpnet boksen. Det sier litt om hvor bomba leiligheten var før vi fikk tatt tak. 

  Bildet under viser ikke hvor ille det så ut fordi jeg vil rett og slett skjerme dere for hvor grisete jeg kan være av meg, haha..  Nå som det er så rent og pent her skal jeg faktisk spille inn en video der jeg viser dere leiligheten vår. Jeg får ikke gjort det før i morgen fordi det er ganske sent nå, så dagslyset forsvinner straks. Men jeg lover dere å spille inn i morgen!


  Ellers vil jeg bare påpeke at jeg har verdens beste samboer som kom hjem med en liten bygave til meg i dag! Se på denne søte bodyen da 💗 Jeg begynte nesten å gråte da hun tok den fram. Jeg blir så rørt når andre mennesker gjør slike ting for meg. Det er viktig å sette pris på de små tingene. Det står "Paradise" på den om du ikke ser det :-)

  Hva er deres planer i dag da?

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 06.06.2017, 18:37
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Jeg føler meg mislykket

 • Publisert: 06.06.2017, 12:36
 • Kategori: Blogg


 • God morgen søte lesere! Jeg sto ikke opp før nå jeg.. Det ble en veldig sen kveld i går og jeg har ødelagt døgnrytmen min nok en gang. Jeg sliter med lakenskrekk fordi jeg virkelig hater å legge meg. Husker dere at jeg fortalte dere at jeg skulle rydde og vaske leiligheten? Jeg har fortsatt ikke gjort det, selvom jeg har snakket om det i flere dager. Jeg kom meg heller ikke på trening i går fordi jeg rett og slett ikke fikk meg ut døra.. Jeg vet ikke hva som skjer fortiden, jeg får bare ikke til noe. Jeg føler heller ikke at noe går min vei. Jeg har heller ikke peiling på hva jeg skal gjøre når vi er ferdig med denne leiligheten 17.juni. Jeg har faktisk ikke orden på livet mitt og det sliter på psyken om jeg skal være ærlig. Nei, denne dagen er en skikkelig drittdag og jeg vil virkelig ikke sitte her å lyve på bloggen om at alt er fryd og gammen når det er stikk motsatt. Jeg vet selv at jeg bare må ta tak i det, men det er ikke alltid like lett og det er mye på privaten som går rett vest. Jeg sitter midt opp i det hele så jeg har ikke lyst til å uttale meg om det på bloggen, hvertfall ikke før ting har roet seg litt ned. Jeg håper dere har forståelse for det og at dere har det bra.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 06.06.2017, 12:36
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Overraskelsen var...

 • Publisert: 06.06.2017, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • God kveld kjære! Det er en stund siden jeg kom inn døren men jeg hadde nettopp livestream, og det er såå koselig 💗 Dere er virkelig helt fantastiske og jeg elsker å ha en direkte dialog med dere. Jeg sitter å gomler på nesquic(?)-frokostblanding atm, uten melk, haha hva er galt med meg...

  Som jeg fortalte dere tidligere i kveld så skulle jeg på noe hemmelig, og det var...

  Bursdagsfeiring av fineste Cornelia som endelig ble 20 år!! Gratulerer så masse igjen med dagen søteste 💗 Håper kvelden din ble like perfekt som det du er!


  Vi spiste på en indisk restaurant som hadde utrolig god mat! Lille India tror jeg restauranten het. Dere burde sjekke den ut om dere er keen på den type mat en gang :-)


  Jeg ser ut som tidenes fjomp men det får bare være. God natt!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 06.06.2017, 01:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Hemmelighetsfull

 • Publisert: 05.06.2017, 20:02
 • Kategori: Blogg
 • Halla' In the moment går jeg bak et par dansker i Karl Johan som irriterer meg noe voldsomt. Jeg har det ganske travelt og jeg har seriøst aldri gått bak noen som går så sinnsykt tregt!! Haha, lunta er ganske kort da det er lenge siden jeg har spist... Jeg er på vei til noe som jeg ikke kan fortelle om enda, da hun/han ikke vet noe om hva som skal foregå. Jeg gleder meg til å se reaksjonen!


  Jeg har faktisk lånt bort extensionsene mine til i morgen, så jeg er tvungen til å møte opp uten hår på hodet. Okei, så ille er det ikke da, jeg vil bare påpeke hvor god venninne jeg er...


  Ser nå at jeg har glemt å barbere armhulene mine, men hva kan jeg gjøre med det nå?

  Jeg gleder meg til å dele bildene fra kvelden så håper jeg virkelig hun/han blir glad!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 05.06.2017, 20:02
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Jeg irriterer meg over PH-deltakere som..

 • Publisert: 05.06.2017, 16:49
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 1. Tror de er bedre enn andre. Jeg blir flau over de deltakerne som virkelig tror de er bedre enn andre mennesker. Jeg hater å assosieres med PH, når disse skal representere oss deltakere. Du vet de deltakerne som tror de kan komme inn på hvert utested med VIP bare fordi de har vært med på PH, de deltakerne som deler mystorys med "ååh stakkars dere som må stå i kø, mens jeg slipper inn fordi jeg er VIP". Magen vrenges når jeg ser dette, og jeg blir irritert over at andre tror jeg holder på slik. Altså hvem tror du at du er? Brad Pitt?

  2. Henger ut de andre deltakerne. Jeg har fulgt noen av Paradise-deltakerne på sosiale medier tidligere, og jeg synes enkelte rett og slett er ekle mot de andre deltakerne. Jeg tror grunnen til at de gjør dette er for å booste "famen" sin, og jeg vet selvfølgelig at mye av det er for PR. Da er det vel ok, siden da er begge partene med på det. Det er vel mest dere som følger med på dette som det går utover, da dere blir lurt av fake "drama". Men de gangene det er ekte så blir jeg irritert og lei meg. Det er helt OK om du ikke liker en av de andre deltakerne, alle kan ikke komme like godt overens. Men det å bruke den store følgerskaren din på å hetse et annet menneske er ikke greit. Jeg husker da vi var i Mexico og jeg prøvde å si fra til gjengen hvor utrolig viktig det var at vi løftet hverandre opp og ikke dro hverandre ned da vi kom hjem. Det er ingen hemmelighet at PH-deltakere blir hatet på, og hver òg en av oss kom til å få kritikk fra seerne. I mine øyne er det viktig at vi da står samlet om det. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om de negative kommentarene jeg har lest om meg selv rundt omkring, men jeg vet at enkelte er veldig nærtagen i for eksempel årets sesong.

  3. Skryt. Dette er noe jeg hater generelt, men jeg mener spesielt det PH-skrytet som oppstår i løpet av sesongen. Det er flere ganger jeg bare må knyte nevene for å unngå å rope "Hva vil du frem til med dette?". Jeg hater å sitte og observere noe som er åpenbart rent skryt. Nå mener jeg ikke sånn: "jeg er i finaleuken" eller "jeg er en sterk spiller" Det er ikke skryt på en ekkel måte. Men skryt som hvor mye man tjener på hver enkelt sponsoravtale, hvor mange som prøver seg på byen eller påpeker hvor kjent de begynner å bli. Det føler jeg er kun for å hevde deg selv og det blir veldig tydelig for de som hører på deg.  4. Er for god for ting. Deltakere som ikke kan være med på ting fordi de mener det er for dårlig PR. De som ditcher gamle venner fordi de er ikke kule nok lengre for dem. Jeg kunne aldri i min villeste fantasi finne på å droppe vennene mine, jeg er altfor glad i de og de har hjulpet meg gjennom så mye i livet. Så dette må virkelig være noen dårlige venner, eller så må det være noe galt med deg?

  5. Selvopptatt. Argh, jeg blir irritert bare av å skrive dette. Det er selvfølgelig ikke bare Paradise-deltakere som gjør dette, men siden jeg skal skrive om hva som irriterer meg ved deltakere så blir dette nevnt her. Meg, meg og atter meg. Jeg vet ikke om jeg skal utdype dette jeg? Det er flere av deltakerne jeg har møtt for første gang, som kun har snakket om seg selv og sitt hele kvelden. Hvor mange tilbud de har fått, hvor travelt de har det, hvor mange som prøver å skrive diverse kontrakter med dem når jeg faktisk vet at de ikke er så fryktelig travle som de skal ha det til. Jeg har mitt og du har ditt, det er ingen som bryr seg om hvilke fester du er invitert på. Det er bare du som taper ansikt ved å holde på sånn :-)

  6. Dårlig forbilde. Nå er det sikkert en del som føler seg truffet, men det må være lov til å ha forskjellige meninger her i verden. Jeg liker virkelig ikke de som promoterer inngrep som injeksjoner i leppene eller botox i pannen. Det er én ting å innrømme at man har fillers, men det å faktisk legge ut video av at du tar fillers på Snapchat der barn ned i 10-årsalderen følger deg, er faktisk ikke greit. Unge og lett påvirkelige mennesker har ikke godt av å se deg smile til kamera mens du får noe injisert i ansiktet. Det blir så feil å gi inntrykk av at fillers og botox bare er "piece of cake" og noe alle gjør. Det er helt ok å ta fillers, det mener jeg er opp til hver enkelt, men å dele det på den måten er usmakelig om du spør meg.

  Dette var ikke ment som noe stikk mot enkeltpersoner, det er bare noe jeg har irritert meg over i flere år. I tillegg får jeg daglig tilbakemeldinger fra følgere mine at jeg er sikkert sånn som dette fordi jeg er PH-deltaker. Selvom jeg er PH-deltaker er jeg absolutt ikke sånn og dere må slutte å skjære alle over èn kam.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  26 kommentarer
 • Publisert: 05.06.2017, 16:49
 • Kategori: Tanker og meninger
 • #comments">26 kommentarer
 • Det fineste jeg noen gang har sett

 • Publisert: 05.06.2017, 10:10
 • Kategori: Blogg
 • God morgen fine lesere. Jeg må bare takke dere for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen etter innlegget jeg la ut i går. Jeg blir helt målløs av alt dere sier til meg, dere er helt fantastiske 💗 Jeg håper dere nyter denne fridagen og unner dere noe godt. Jeg startet morgenen min med kaffe og vindusshopping. Hver eneste dag får jeg spørsmål hvor jeg handler klær, hva min inspirasjon er osv. Derfor tenkte jeg å dele det jeg har lagt i mine favoritter hos Nelly i dag. Jeg har seriøst lyst til å klikke hjem alt, men jeg har brukt for mye penger de siste dagene så jeg må faktisk begrense meg :-( Håper dere har bedre økonomi enn meg og kan unne dere noen av disse skattene.
                                                                                                                                         affiliateslenker

  1. HER En helt enkel svart kjole som er så stram at vi med små pupper vil klare å få presset fram en kløft, hihi. 2. HER Bare se på denne ryggen da dere. Herregud, jeg er så svak for dyp utringing i ryggen, det er så classy og fint. 3. HER


  4. HER 5. HER Hvor nydelig var ikke den fargen? 6. HER Jeg elsker virkelig denne kjolen og stoffet! Stoffet er tynt og popper fram rumpa. Trust me, I know the secrets.

  💗 Glitter and glam 💗

  7. HER 8. HER Denne kjolen sjekket jeg ut av Paradise Hotel med faktisk, bare i en annen farge da. 9. HER Det kan være noen synes denne kjolen er litt spesiell, men jeg digget den med en gang jeg så den. Jeg elsker virkelig kjoler som skiller seg ut, og denne står høyt på ønskelista mi atm!

  Og sist men ikke minst....

  10. HER Dette er seriøst den fineste kjolen jeg har sett i hele mitt liv. Den er og sviindyr da.. MEN DENNE SKAL BLI MIN EN DAG. Jeg skal ut å pante alle tomflaskene vi har i leiligheten og legge av de pengene til kjolen her, for jeg MÅ faktisk ha den.


  11. Overdel HER og truse HER. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn er jeg så svak for badetøy. Alle andre har veske/sko-dilla mens jeg har badetøy-dilla. Jeg eier sikkert 30 bikinier og sju badedrakter, uten å overdrive. 12. HER Denne falt jeg pladask for da jeg så den. Det som er genialt med badedrakter er at man også kan bruke de som body og voilà du har plutselig to forskjellige plagg. 13. HER Det er så sykt fint med hvitt badetøy når man er tan.

  Nå skal jeg klappe sammen maccen og komme meg ut døren. Planen i dag er å rydde og vaske leiligheten slik at jeg får spilt inn videoen av leiligheten min som jeg har lovet dere lenge. Ellers må jeg trene da det behøves sårt etter denne helga med altfor mye drittspising og alkohol. Jeg kjenner det på hele kroppen min at jeg må få renset den for all gift og dritt, men jeg skal ikke sitte her å klage da jeg har kost meg masse, så det var soleklart verdt det. Håper dere likte innlegget her! Jeg brukte nesten to timer på det, haha...

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 05.06.2017, 10:10
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Vlog - Trening i Holmenkollen

 • Publisert: 04.06.2017, 23:01
 • Kategori: Videoblogg
 • På onsdag var jeg og Mk i Holmenkollen og trente. Som jeg har skrevet om tidligere har jeg savnet Granåsen som er et skianlegg i Trondheim, så det var helt fantastisk å trene i et skianlegg igjen. Det endte selvfølgelig opp med at vi ble turister etter økta da vi ikke har vært der før. Vi tok blant annet turen innom suvenirbutikken og skisimulatoren, som jeg selvfølgelig har filmet til dere! Håper virkelig dere liker videoen fordi jeg har brukt hele kvelden på å redigere den.


  Husk å abonner på YouTube-kanalen min HER.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 04.06.2017, 23:01
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Unnskyld

 • Publisert: 04.06.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • Det har tikket inn ganske mange kommentarer etter gårsdagens innlegg. Jeg tenkte ikke noe spesielt over det da jeg skrev innlegget i går. Men jeg ser det er mange som reagerer på overskriften jeg hadde, og etter at jeg leste kommentarene forstår jeg det utrolig godt. Dette er grunnen til at jeg endret overskriften, fordi jeg vil virkelig ikke såre dere som leser bloggen min. Det er veldig mange av dere som har misforstått innlegget mitt, og det er fort gjort når man leser en tekst. Vi er alle forskjellige, og da er det naturlig å tolke det forskjellig også. Først og fremst vil jeg si unnskyld, det var virkelig ikke meningen at flere av dere skulle føle dere truffet. Det var korttenkt av meg å bruke ordet spiseforstyrrelse. Jeg er fullt klar over at alvorlige spiseforstyrrelser ødelegger liv, jeg har selv slitt med mat i perioder og vet hvor mye det kan tære på psyken.  Overspising er også en spiseforstyrrelse, tro det eller ei. Bruk google om du ikke tror meg. Jeg tuller ofte med dette til vennene mine og sier jeg har en spiseforstyrrelse fordi jeg aldri klarer å stoppe. For dere virker det kanskje komisk, men det er ikke alltid like lett. Det er en grunn til at jeg la på meg 11 kilo da jeg var i Mexico. Det handlet ikke om at jeg var sulten, jeg bare spiste og spiste fordi det var så digg mat og jeg måtte bare ha mer og mer. I tillegg kom all alkoholen da, og mye godteri. Men ingen av de andre jentene la på seg så mye!! Da jeg kom hjem var det enda vanskeligere, for da ville jeg ha alt jeg hadde savnet da jeg var i Mexico. Så det gikk et par måneder før jeg fikk snudd alt igjen og kommet meg tilbake i form. Jeg er fortsatt ikke der jeg vil være enda noe dere er flinke til å påpeke ved å legge igjen kommentarer som "wow, sykt tøft av deg å tørre å posere med kroppen der!". Jeg mener selv at jeg er nokså slank for tiden, men når dere legger igjen slike kommentarer til meg kjenner jeg at jeg blir misfornøyd igjen. Det er en evig ond sirkel dette, og vi må seriøst slutte å hakke på hverandres kropper. Jeg er så forbanna lei. 

  Jeg håper dere kan tilgi glippen min, som sagt er det siste jeg vil å såre noen av dere. Jeg unner ingen å slite med spiseforstyrrelser, det er en forferdelig sykdom. Jeg er heldigvis frisk i dag og har heldigvis ikke en alvorlig spiseforstyrrelse. Men som alle andre jenter har jeg dager hvor jeg hater kroppen min og hater meg selv for all dritten jeg pakker i meg. Det er så unødvendig å ta fullstendig av.

  💗 henote
     Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  21 kommentarer
 • Publisert: 04.06.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • #comments">21 kommentarer
 • Lider av overspising

 • Publisert: 03.06.2017, 22:42
 • Kategori: Blogg • Tidligere i kveld la jeg ut en del videoer på Snapchat (Henote94) der jeg klaget på at jeg ikke fikk handlet smågodt fordi alt var stengt. Tror dere ikke jeg har verdens søteste følgere som tipser meg om at Godteslottet var åpen til 22.00 da!! Jeg ble overlykkelig, herregud dette er grunnen til at jeg elsker dere 💗 + mye mer selvfølgelig.


  Akkurat nå er jeg hjemme hos denne baben. Vi sitter å ser på Champions League, og vi heier selvfølgelig på Real Madrid, go Ronaldo! Nei nå skal jeg være ærlig med dere, jeg måtte få hjelp fra Julie til å skrive Champions League først skrev jeg championsleage, men det var nesten da! Jeg har aldri vært en fotballjente, og jeg synes faktisk det er gørre kjedelig å følge med på. Det er veldig synd fordi alle elsker fotball, og jentene skal seriøst ALLTID se fotballkamp når vi henger på søndager. Jeg hater det, men så lenge jeg får vært med jentene er jeg fornøyd.  Før kampen var vi å handlet inn kebab, smågodt og potetgull. Jeg har spist altfor mye og jeg er så kvalm at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Men tror dere jeg stopper å spise?? Selvfølgelig ikke. Jeg venter bare til kvalmen gir seg litt før jeg bekker innpå med mer smågodt. HVORFOR KLARER JEG IKKE Å STOPPE? Because I'm sick. Jeg føler faktisk at jeg har et problem når det kommer til de dagene jeg for eksempel tillater meg selv å skjeie ut. Jeg kan finne på å gå ut og kjøpe noe tre ganger på én kveld, både mat, godteri og bakevarer. Det er som om noe i hodet mitt sier at om jeg skal skjeie ut, da skal jeg kose meg ordentlig og. Det ender som regel med en stykk oppblåst og kvalm Henote på sofaen som så vidt får dratt seg til senga. Og jeg får sjelden sove med det første. Jeg lover meg også og aldri gjøre dette mot meg selv igjen, og før jeg vet ordet av det er jeg i samme situasjon dagen etter. Det høres kanskje komisk ut, men noen ganger skulle jeg ønske jeg var en av de som greier å stoppe etter noen biter sjokolade og en håndfull potetgull..

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  25 kommentarer
 • Publisert: 03.06.2017, 22:42
 • Kategori: Blogg
 • #comments">25 kommentarer
 • Rumpeoperasjon

 • Publisert: 03.06.2017, 18:36
 • Kategori: Trening
 • Hei dere! I skrivende stund sitter jeg og koser meg med melkesjokolade og gomp 💗 Jeg har tenkt på smågodt i flere dager og bestemte meg for å unne meg det i dag. Mk skal ut så jeg blir alene i kveld, da må jeg nesten ha litt søtt til deppekvelden min. Jeg var gira på Yummi Heaven, så vi gikk helt ned til sentrum for å handle smågodt, men så var det stengt!! Vi forsto ingenting da vi så at resten av butikkene også var stengt. Etter en god stund kom det en kjempesøt jente bort til oss og forklarte oss at det var helligdag i dag. Vi måtte bare le av hele situasjonen, da vi hadde stått der som to idioter og ikke forstått noe. Det skal sies at det sto minst 20 mennesker rundt oss som var like blank som oss. Heldigvis er yndlingskiosken vår på hjørnet åpen, så jeg fikk handlet litt godis.

  Over til noe helt annet; Av en eller annen grunn får jeg daglig spørsmål om jeg har implantater i rumpa. Jeg synes dette er rart, for har det virkelig blitt så normalt? Svaret er nei, jeg har ikke implantater i rumpa. Jeg kommer heller aldri til å ta det, fordi jeg mener man burde jobbe for å få en fin rumpe, ikke kjøpe deg det fordi du er lat. Jeg hører det er flere som sier de ikke har sjans til å få trent rumpa stor, men da har du faktisk ikke prøvd hardt nok. Jeg har selv hatt flat rumpe, men jeg gjorde noe med det. Jeg begynte å trene styrke og fokuserte mye på rumpa. Etter en stund begynte den å vokse gradvis og jeg fikk bedre kontakt med rumpa under øktene. Det tar tid å bygge en rumpe, men jeg lover dere det er så verdt det når resultatene kommer. Du blir bare mer og mer motivert til å fortsette og du får verdens beste mestringsfølelse. Det er helt fantastisk hva trening kan gjøre med kroppen din!


  Det skiller ca. et år mellom disse bildene. Jeg vet jeg ikke poserer helt likt, men dette var de to bildene i arkivet som var mest lik. Det er uansett en enorm forskjell. Kan jeg, så kan du!


  Jeg har dessverre ikke noe bilde av rumpa mi i dag rett bak, så dere får nøye dere med dette.  Jeg synes det er trist at det har blitt så normalt å operere rumpa si. For mange år siden uttalte en kjent person seg om at hun skulle ha implantater i rumpa da hun ble gammel nok. Jeg husker jeg lo høyt av det. Jeg tenkte at dette måtte være kødd fordi hvordan i huleste skulle hun få til å sitte med rumpa full av silikon? Lite visste jeg at dette skulle bli trendy i 2016. Nei vi lever i en syk verden og jeg forstår meg virkelig ikke på de som pakker fremmedlegemer i kroppen sin. Jeg vil få fram til alle dere der ute som vurderer implantater at det er fullt mulig å trene seg til en flott rumpe. For det første er det gratis, for det andre vil du bli så stolt over deg selv og sist men ikke minst så unngår du å få tidenes bleierumpe :-) Sorry altså, men en operert rumpe minner meg om en bæsjebleie.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  13 kommentarer
 • Publisert: 03.06.2017, 18:36
 • Kategori: Trening
 • #comments">13 kommentarer
 • Finalefest og tinderdate

 • Publisert: 03.06.2017, 14:17
 • Kategori: Blogg • Fineste Synøve 💗 Vi har ikke et eneste bra bilde sammen og hver gang vi er ute prøver vi å ta et instabilde sammen. Vi er alltid i formen når vi kommer på at vi MÅ ta et bilde sammen, så resultatet blir alltid slik som på bildene over. Vi ender opp med å se bitch ut med rumpa så presset ut at vi våkner med ryggskader dagen etter.


  Squadgoals?

  Jeg tok faktisk ingen bilder i løpet av kvelden for jeg var mer opptatt av å kose meg. Vi startet hjemme hos Andrea og Sofie, der vi var nesten alle paradise-jentene. Jeg klarte selvfølgelig å komme altfor sent fordi jeg kan seriøst ikke å beregne tid. Det var utrolig koselig å se alle sammen igjen og kvelden var gøy! Tenk at paradiseeventyret er over.. Det er veldig trist synes jeg, jeg som føler at jeg nettopp reiste ned til Mexico.

  Ellers hadde vi faktisk tinderdate i går, og det gikk over all forventning! De kom med taco og fikset middag til oss. Dere vet hvor mye jeg setter pris på at noen lager middag til meg, så dere kan bare se for dere hvor fornøyd jeg var. Vi kom oss ikke i seng før sent i går fordi det var så koselig. Så Sander og Morten om dere leser dette, takk for i går!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 03.06.2017, 14:17
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Nippelslip på TV

 • Publisert: 02.06.2017, 22:01
 • Kategori: Blogg
 • Om du ikke orker å se hele, kan du spole fram til ca. 44 minutter, for da kommer jeg og nippelen min :D :D :D Enn at jeg faktisk klarte å vise fram nippelen i går, må bare le av det egentlig. Jeg som har vært så flink og skjult puppene mine for TVn i to måneder klarer ikke å holde de skjult på et intervju som varer i fem minutter. Enjoy!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 02.06.2017, 22:01
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Møtte opp i badedrakt på kino

 • Publisert: 02.06.2017, 18:29
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Husker dere at jeg fortalte dere at jeg var på førpremieren av Baywatch? Noe jeg ikke fortalte dere var at jeg møtte opp i badedrakt! Haha, hvor ofte har man mulighet til å møte opp i badedrakt liksom? Hva synes dere om badedrakten? Jeg elsker den! Det er en av mange skatter fra Triana sin kolleksjon. Jeg skal høre med de andre paradisejentene om de kan sende meg bildene fra premieren, så kan jeg dele de her på bloggen :-) Grunnen til at jeg er så brun er fordi jeg har vært å tatt spraytan hos søteste Jessica på Salongoslo. Jeg ville bli ekstremt brun, fordi jeg liker ikke at ting ser naturlig ut, haha! Men Jessica fikser akkurat den fargen du vil ha, og hun er utrolig dyktig.

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  10 kommentarer
 • Publisert: 02.06.2017, 18:29
 • Kategori: Blogg
 • #comments">10 kommentarer
 • Dolket i ryggen - video

 • Publisert: 01.06.2017, 19:58
 • Kategori: Videoblogg
 • Hei alle sammen 💗 Da har jeg endelig fått redigert ferdig videoen jeg spilte inn for noen dager siden. 

  Før dere trykker på play vil jeg understreke at jeg ikke er sur på noen i dag, og jeg var forsåvidt ikke det da dette foregikk. Jeg skjønner at dere har vært nysgjerrige og hatt mange spørsmål. I videoen har jeg svart på de fleste spørsmålene dere har stilt meg. Jeg svarer på blant annet hvorfor jeg ikke fikk mulighet til sitteplass, hva jeg tenkte da Kevin valgte Andrea og sist men ikke minst det korttenkte valget til Grunde. 
     Husk å abonner på kanalen min HER

  Håper dere likte videoen og fikk svar på det dere lurte på!

  💗 henote


  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 01.06.2017, 19:58
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Et helvete

 • Publisert: 01.06.2017, 15:09
 • Kategori: Blogg
 • I dag ble jeg vekt kl 10 av Mk fordi jeg hadde lovet henne å bli med til Holmenkollen i dag for å trene. Det var helt grusomt å stå opp fordi jeg la meg altfor sent i går. Gårsdagen var forresten kjempehyggelig! Jeg koste meg masse på førpremieren av Baywatch, og det er så koselig å være med de andre deltakerne 💗

  Etter litt mas fra Mk tvingte jeg meg opp fra sengen. Treningen ble et par timer utsatt, men vi kom oss avgårde og det er det viktigste.


  Vi nøyt solen før helvete startet..


  I tribunene ble det en del runder med løping, hoppesquats og utfall.


  Vi avsluttet økta med trappeløp! Dette er seriøst så grusomt at jeg tror jeg skal dø hver gang. Men bonusen er at du sitter igjen med verdens beste følelse når du er ferdig! KLAPP PÅ SKULDRA


  Det var helt fantastisk å sitte her å nyte utsikten og det nydelige været. Helt til....


  Disse duene dukket opp.... Jeg HATER fugler :( men av en eller annen grunn virker det som de liker meg, for de kommer mot meg hele tiden og flakser meg i ansiktet :(


  Vi var óg kjempe turister og tok ski-simulatoren. Jeg var egentlig ikke så gira, men Mk var som en 12 åring første gang på Tusenfryd, så jeg måtte nesten bare bli med. Stakkars, hun ble så redd så jeg måtte holde henne i hånda hele turen.

  Ellers bestemte jeg meg for å vlogge i dag! Jeg vet ikke om det ble brukbart, men vi får se :-) Nå er vi på vei hjem, og skal innom Oslo City for noen ærend. Håper dere har en fin dag!

  💗 henote  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 01.06.2017, 15:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer