hits

Min nyttårskjole

 • Publisert: 31.12.2017, 21:52
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Fyfaeeeen, ryggen på kjolen min er for å DØ for. Jeg ELSKER DEN! 


  Kjolen min er dessverre utsolgt i denne fargen, men du finner helt lik i champagne HER, den er minst like fin ♥ I tillegg er den på salg, woop! OG jeg lover dere at den er MYE finere i virkeligheten!

  I år så droppet jeg å kjøpe meg en ny nyttårskjole. Jeg har så mange kjoler fra før og veldig mange som er beregnet for juletiden. Jeg kjøpte jo inn en haug med kjoler før jeg skulle være med på Paradise, så har jeg faktisk ikke brukt de siden jeg sto på parseremonien. Litt rart å tenke på at sist jeg brukte denne kjolen så var det da jeg stilte meg bak en som jeg ville ha som partner. Da jeg kjøpte kjolen passet den helt perfekt, men da jeg skulle bruke den i Mexico fikk jeg den så vidt på og jeg var helt sikker på at jeg kom til å sprekke hele kjolen ved å bevege meg. Nå er den faktisk hakket for stor til meg rundt magen, så det er veldig deilig å tenke på. Mexicokiloene er long gone og de skal fader meg ikke få komme tilbake!

  Nå skal jeg komme meg ut døra og ned til Julie en tur før vi drar videre på en annen fest :-) Jeg håper dere koser dere masse i kveld! Enn at 2017 er snart over? Jeg som fortsatt tror vi er i 2016, haha!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  14 kommentarer
 • Publisert: 31.12.2017, 21:52
 • Kategori: Blogg
 • #comments">14 kommentarer
 • Jula for tre år siden

 • Publisert: 31.12.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg

 • Her var det to dager siden jeg hadde gått ut av et forhold. Umulig å se ikke sant? Prøv å ha det i bakhodet hver gang du møter nye mennesker. Det er umulig å vite hva andre går gjennom ass.
   


  Jeg har helt glemt at jeg har masse gamle bilder lagret på macen min. Alle disse bildene er fra jula 2014, altså tre år siden! Her hadde jeg akkurat fylt 20 år (selv om det kanskje ikke ser sånn ut). Personlig så synes jeg ikke at jeg har forandret meg så mye, men litt! Så lenge jeg kan huske har jeg fått høre at jeg ser veldig ung ut, men jeg har egentlig aldri sett det selv - helt til jeg så disse bildene. Jeg kan ikke fatte at jeg var 20 år på disse bildene? Det ser ut som at jeg er maks 16 år, haha! Jeg håper jeg tenker likt om dagens bilder om tre år, men det tror jeg faktisk. Jeg må fortsatt vise leg hver gang jeg er på butikken for å kjøpe snus så :-)
   


  Jeg har kanskje forandret meg en del, men en ting er sikkert og det er at formen over her, den går igjen for å sie sånn'

  Så va synes du, har jeg forandret meg mye?

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 31.12.2017, 12:32
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Bort med julematen

 • Publisert: 30.12.2017, 20:38
 • Kategori: Trening
 • Affiliatelenke

  Jeg har akkurat kommet ut av dusjen og ligger nå i senga og venter på at middagen skal bli ferdig. Jeg har ikke ord for hvor digg det var å løpe igjen i dag. Jeg har faktisk ikke vært på trening siden julaften!! Det blir fort sånn i jula når man fester og spiser seg så stappmett at man ikke klarer å gå etterpå. Verste jeg vet er å trene når magen er full. Anyways, jeg slengte kun i meg litt eggerøre før jeg dro meg selv ned på trening. Jeg hadde veldig lite lyst der og da, men da jeg først kom meg på mølla var det ikke noe problem å fullføre.
   


  Genser XXL / Tights HER (den er på tilbud)

  Jeg ser at veldig mange av dere ønsker at jeg skal skrive mer om trening, men jeg gjør aldri noe spesielt. Personlig så får jeg hodepine av å lese om andres treningsøkter fordi det er så mye å sette seg inn i. Jeg har prøvd å fulgt andres intervalløkter for eksempel, men da ender det som regel opp med at jeg må stoppe masse fordi jeg har glemt hvor mye hastigheten skulle på, hvor mye stigning eller hvor langt hvert drag skulle være. Jeg liker å gjøre det enkelt slik at jeg slipper å følge med så mye på tallene på mølla. Om jeg skal nevne en intervall som jeg liker godt så er det 40 sekunder på og 20 sekunder av. Da har du bare hastigheten på så høyt som du orker og spurter i 40 sekunder før du hopper av mølla og står rolig i 20 sekunder, så hopper du på mølla gjen og spurter i 40 sekunder. Jeg liker å bestemme meg på forhånd hvor mange runder jeg skal gjennomføre, og har jeg mer og gi tar jeg noen ekstra. Blir det for tungt så skru heller ned hastigheten, det viktigste er tross alt at du fullfører :-) Husk å varm opp!

  Det er lenge siden jeg har kjørt intervallet ovenfor her. Nå i det siste har jeg kun hatt på ganske høy hastighet og løpt gjennom tre sanger før jeg har senket tempoet litt og tatt en liten pause, før jeg har gjort det samme igjen. Jeg vet at mange synes mølla er kjedelig, inkludert meg selv, men løper du deg gjennom x antall sanger så går tiden kjempefort og det er aldri noe problem å holde på i minst 40 minutter. Jeg har forresten alltid stigning på mølla, det er mer skånsomt for knærne så det anbefaler jeg alle å gjøre!
   


  Flere lurte også på hvilken solariumskrem jeg bruker og nå for tiden bruker jeg den over her. Jeg kjøpte den bare helt random fra solstudioet her på Heimdal. Den lukter veldig godt og gir masse fuktighet til huden. Jeg kan ikke si for sikkert at man blir brunere av den, men jeg liker den veldig godt. Er det noen solariumskremer som jeg mener gir deg dypere brunfarge så er det de med tingle effekt. De svir litt og man blir rød av den, men det forsvinner etter 20 minutter (om du ikke er solbrent da). Vær forsiktig hvert fall, det er sterke kremer!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 30.12.2017, 20:38
 • Kategori: Trening
 • #comments">6 kommentarer
 • Jeg har blitt tante

 • Publisert: 30.12.2017, 14:37
 • Kategori: Blogg

 • Heia ♥ Jeg håper alle har hatt en kjempefin jul hittils og at resten av feiringen blir like bra! Vi hadde juleselskap i går og jeg kom meg ikke i seng før rundt klokken 02. Vi er vel ikke den eneste familien som sitter opp litt ekstra nå i jula? Man blir veldig sliten av det, men man kan ikke legge skjul på at det er kjempekoselig :-) Vi spiste pinnekjøtt og det var SÅ digg. Som sagt så er jeg ikke så glad i julemat, men pinnekjøtt ass, det liker jeg bare mer og mer for hvert år. Til dessert ble det karamellpudding som søs hadde laget. Jeg var egentlig stappmett etter selskapet, men jeg endte selvfølgelig opp med å dra på butikken for å kjøpe enda mer dritt. Jeg er fortsatt mett etter gårsdagen og er egentlig veldig lei av sånn type mat.
   


  Vi har også fått et nytt familiemedlem!! Hils på søteste Elfie ♥ Hun er bare 9 uker gammel og det er en lundehund! Det er hunden til den eldste søsteren min, men jeg er altså tante til den søte klumpen her. Da søs fortalte meg at jeg skulle bli tante fikk jeg hjerte i halsen fordi jeg fryktet at hun ventet barn, men det var heldigvis ikke det da. Det er vel fortsatt noen år til, så jeg har god tid til å forberede meg på det.

  Nå har jeg nettopp skiftet til treningsklær og skal straks ut døra for å løpe av meg litt julemat!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 30.12.2017, 14:37
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Ukens spørsmål

 • Publisert: 29.12.2017, 18:06
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  Hva er du mest fornøyd med på kroppen din? Rumpa 😁

  Hvor gammel er du? Jeg er 23 år, så jeg begynner å dra på årene :(

  Hvilke blogger på topplisten leser du daglig? Ingen faktisk! Jeg leste blogger hele tiden før, men jeg falt ut av det etter at jeg kom hjem fra Mexico. Det var så mye å ta igjen at jeg ikke orket å bruke tiden min på det. Dessuten så har jeg ikke godt av å lese andre sine blogger fordi jeg sammenligner bloggen min med deres, og da tenker jeg automatisk at bloggen min er dårlig.. 

  Hadde du fått dårlig samvittighet av å kaste en død flue i søpla? Absolutt ikke. Jeg hater alt av insekter. 

  Hva er de tre kjedeligste husholdningsoppgavene du vet? Støvsuge, tørke støv og brette sammen klær.

  Hvis du plutselig hadde funnet en boxer i postkassa, hva hadde du gjort med den? Hahahaha jeg hadde hentet et par hansker og kastet den rett i søpla!

  Er den skinnbuksen din god å gå i/hvordan ser den ut på? Den er veldig god å ha på og jeg elsker passformen på den. Den skinner mye og man kan faktisk speile seg i den. Jeg digger den! Du kan kjøpe den HER.

  Er du overtroisk? Ja, det vil jeg si. Jeg tror på at det finnes mer mellom himmel og jord. Jeg liker å tro at vi ikke forsvinner helt når vi dør. Jeg tror hvert fall på gjenferd. 

  Tjener du penger på bloggen.. nok til å få endene til å møtes? Ja, det gjør jeg. Det er veldig forskjellig hva jeg tjener fra måned til måned, også er det mye penger jeg fortsatt ikke har tatt ut. Jeg tenker å bare la de stå frem til jeg trenger de en dag.

  Hva er dine tanker rundt "legende"-sesongen PH18? Og hvem håper du sjekker direkte inn? Jeg synes det er gøy og virkelig på tide at de stepper opp gamet. Jeg har blant annet ventet lenge på at pengepremien skal øke fordi 300.000 er ikke så mye penger ass. Jeg vil faktisk ikke svare på hvem jeg håper sjekker inn. Det blir bare dårlig stemning av det :-)

  Hvilke film/serie sjangere liker du best.. kan du gi oss dine topp 5? Jeg liker thrillere best, med en twist på slutten slik at du sitter igjen med en what the fuck feeling etterpå. Topp fem hmm, Gone girl, Shutter Island, The punisher (serien), Prison Break og Mystic river er de jeg kommer på nå i farta.

  Hvis verden gikk under om 12 timer.. hva ville du brukt tiden på? Omægæd, vanskelig spørsmål! Jeg tror jeg ville samlet hele gjengen og dratt til et eksotisk sted og bare tatt livet helt med ro med kanskje en drink i hånda. Så ville jeg sagt mye fint til hver og en av de og kost meg mest mulig.

  Har du hatt analsex? Hva er det;P

  Kan du legge ut hvordan du trener? Og tips til nybegynner om jogging, styrke og intervaller? Ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre. Jeg har allerede skrevet en del om trening som du finner under kategorien "Trening". Bare trykk deg inn HER så kommer du rett til det, men jeg kan selvfølgelig skrive mer om det!

  Hvorfor har du extensions når du passer så bra med kort hår? Åååh tusen takk fine deg ♥ Jeg synes selv at jeg er finest med langt hår så derfor bruker jeg extensions. 

  Har du funnet drømmeprinsen din? Nei, haha.

  Bruker du fortsatt snus? Ja, dessverre. Det er så lite sjarmerende..

  Har du kjæreste? Nei :-)

  Når hadde du sex for første gang? I 2009 tror jeg? Jeg var hvert fall 15 år.

  Når drakk du alkohol for første gang? Jeg var vel 14 om jeg ikke husker feil. Veldig tidlig med andre ord! Fyfy

  Bruker du clips eller tapeextensions? Jeg bruker clips! Jeg har vært veldig frem og tilbake om jeg skal sette på meg tape igjen. Jeg er så lei av å sette i clipsene, men igjen så hater jeg å ha extensions i når jeg trener. 

  Hvordan blir du så tan? Jeg gjør ikke noe spesielt og går ikke på noe betakaroten eller noe lignende. Jeg tar sol innimellom også bruker jeg solariumskrem.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 29.12.2017, 18:06
 • Kategori: Blogg
 • #comments">9 kommentarer
 • Sliten kriger

 • Publisert: 29.12.2017, 14:57
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Jakka mi finner du HER  Det er såå fint ute i dag så det passer veldig dårlig at jeg festet i går :(:( Jeg er så ubrukelig dagen derpå.. Det var veldig gøy i går da! Jeg koste meg masse hele kvelden og det ble en veldig sen natt så nå er jeg sliten ass. Jeg delte nettopp på Snapchat (henote94) at ukens spørsmål kommer på bloggen i dag, så om du lurer på noe er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet også ♥ Nå skal jeg komme meg i dusjen før jeg må få i meg noe mat.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  8 kommentarer
 • Publisert: 29.12.2017, 14:57
 • Kategori: Blogg
 • #comments">8 kommentarer
 • New in + rabattkode til dere

 • Publisert: 28.12.2017, 19:11
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker


  ENDELIG så eier jeg en slik jakke selv. Jeg er heelt forelsket i den nye babyen min og har allerede brukt den en del. Alt ved jakken er perfekt og den sitter så fint på. Den er også varm så man fryser ikke i hjel om man bruker den nå på vinteren. Du finner jakken HER
   


  Cropped gensere elsker jeg! Jeg kommer ikke til å bruke denne sammen med en blå jeans da, jeg bare hadde den på meg da jeg tok bildene. Jeg tenker å ha den sammen med en svart jeans eller et svart skjørt :-) Hvor fet er ikke teksten da? Cute but psyko, definisjonen på meg det ass. Du finner genseren HER. Den finnes også i andre kule farger som for eksempel oransje HER og gul HER. Eller så har du den i helt basic farger som svart HER og grå HER. Jeg kjenner at jeg angrer meg litt for at jeg ikke tok den i oransje, men jeg tenkte at jeg hadde så mye oransje fra før..
   


  Ååååh, jeg elsker disse bildene av meg og Tarzan hahha!


  Dette settet er veldig meg, og jeg har allerede brukt det opp. Nesten hvert fall. Det er kjempedigg å ha på også får man veldig bra rumpe i det ;-) Du finner det HER
   


  Morgenkåpe med tekst som passer meg perfekt! Den er kjempemyk å ha på også er den veldig varm som dere ser. Du finner den HER
   


  Tidenes kuleste jakke eller?! Jeg har giveaway på akkurat denne jakken så nå har du mulighet til å vinne den! Trykk deg inn HER for å delta i konkurransen. Ønsker du å kjøpe jakken kan den kjøpes HER.

  Madlady har sinnsykt mye kult og er virkelig en side jeg digger. Man får kjøpt mye som er utenom det vanlige så slipper man å være så basicbitch. Jeg har også fikset en rabattkode til dere! Skriv inn HENOTE15 så får du hele 15% avslag. Koden er gyldig helt frem til 31. desember og gjelder på alt unntatt salgsvarer :-) Happy shopping mine fine ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 28.12.2017, 19:11
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">9 kommentarer
 • De verste fyllabildene av meg #6

 • Publisert: 28.12.2017, 15:33
 • Kategori: Humor
 • Halla! I går så spurte jeg følgerne mine om de ville at jeg skulle sette sammen noen av de verste fyllevideoene av meg selv og dele de på Youtube-kanalen min. Det ser ut som at veldig mange ønsker det, så derfor brukte jeg natta på å se gjennom materiale. Jeg har mye sjuke greier som egentlig ikke egner seg ute på nett, men hva gjør jeg ikke for dere a? Jeg fant også en haug med flere bilder av meg selv, så dere kan få en smakebit på hva dere har i vente. Videoen kommer forresten neste onsdag. Jeg har begynt å dele videoer fast hver onsdag, så ønsker du å følge med kan du abonnere på kanalen min HER
   


  Hvordan jeg sjarmerer guttene i senk ;-)
   


  Dere vet når dere får et sterkt lys mot øynene deres når dere er kjempetrøtt? Vel, her er jeg verken kjempetrøtt eller har noe sterkt lys mot meg selv. Jeg er bare helt borte :-)
   


  Her prøver jeg litt for hardt på å være morsom, vil si at jeg feilet ganske hardt.
   


  Altså, den kvelden her er så krise da. Her var jeg på PH-turne og reiste rundt i Norge for å feste og man skal jo ikke ende opp SÅ full. Meningen er jo å være til stede for å feste med folk på utestedet. Jeg fikset ikke jobben med andre ord.
   


  På det første bildet prøver jeg å redde dagen derpå med å fortelle meg selv hva jeg sendte til en spesiell person. Jeg gjorde dette mye før fordi jeg glemmer alltid hva jeg har sendt og jeg hater å våkne opp med masse åpnet snaps fra meg.
   


  S_J_A_R_M_I_S
   


  Her har jeg blitt mørbanket på byen fordi jeg var en shitkid. Neidaaaaa. Tragikomisk det som skjedde, men jeg skulle bare sitte på skuldrene til exen min så klarte han å tryne fremover så jeg landet med ansiktet først, rett på grusen. Jeg så faktisk ikke ut da det skjedde og jeg har fortsatt arr på haka haha!

  Add meg på Snapchat, Henote94 for flere fyllebilder 😁  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 28.12.2017, 15:33
 • Kategori: Humor
 • #comments">2 kommentarer
 • Giveaway - vinn en jakke eller en genser!

 • Publisert: 27.12.2017, 17:55
 • Kategori: Videoblogg
 • Nå har du muligheten til å vinne en jakke eller en genser! Så må jeg bare beklage lyset på videoen, det var dårlig vær dagen jeg spilte den inn så kvaliteten ble så som så. Håper dere liker giveawayen min 😁


  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 27.12.2017, 17:55
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Bytur uten telefon og bankkort

 • Publisert: 27.12.2017, 15:51
 • Kategori: Blogg

 • Takk til alle som la igjen en kommentar på hvilken farge jeg skulle ha på leppene, det ble rødt som dere ser 😁

  Hei dere ♥ Formen min er overraskende bra og det skyldes kanskje at jeg har fått i meg noe mat. Etter julebordet med jentene fikk jeg ikke spist før i 20-tiden så den dagen lå jeg i fosterstilling. Bildet over her er det eneste bildet jeg har fra i går, eller nå lyver jeg. Jeg hadde tatt noen selfies som ble lagt ut på mystory, men de ble rimelig fort slettet da jeg våknet i morges. Verste av alt er at fulle meg synes de var fine, men herregud for noen grusomme bilder haha. Elsker at over 7000 rakk å se de før jeg fikk slettet de 😩 Godt det var midt på natta slik at ikke hele Snapchatgjengen fikk det med seg!

  Kvelden i går var veldig gøy og jeg koste meg masse med den fine gjengen vi er. Vi startet hos Marte før vi tok turen til Downtown hvor vi hadde bord. Jeg elsker når vi har bord, da får vi alltid holdt oss så samlet! Det skjedde ikke så mye mer spennende annet enn at jeg mistet telefonen min med kortet mitt i. Jeg følte meg så sjukt hjelpesløs for herregud så avhengig man er av både telefon og penger når man er ute?? Hvordan skal man komme seg fra a til b om man ikke har penger, hahaha. Det viste seg at det er Julie som har telefonen min, så jeg har heldigvis ikke mistet den. Jeg viser dere gårsdagens antrekk når jeg har fått tilbake telefonen min!

  Det kommer foresten en giveaway på bloggen i dag, så følg med! Jeg tror dere kommer til å like det 😁

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 27.12.2017, 15:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Pink or red?

 • Publisert: 26.12.2017, 17:33
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere ♥ I dag skal jeg mest sannsynlig ut og jeg har allerede funnet frem antrekk for kvelden. Toppen på bildene er en del av det og det skal brukes sammen med et sølvskjørt. Toppen er forresten fra Bikbok. Sko er jeg fortsatt usikker på, men jeg tenkte kanskje et par svarte over knee boots, selv om jeg egentlig vet at jeg kommer til å ende opp med et par sneakers. Jeg bryr meg fint lite om hvilke sko jeg har på meg når jeg er ute, for hvem ser ned på føttene dine liksom?

  Det jeg derimot bryr meg om er hvordan jeg ser ut i ansiktet. Jeg testet derfor ut to helt forskjellige farger på leppene sammen med antrekket for å se hva som var finest. Egentlig så hadde jeg lyst til å bruke den rosa leppestiften fra YSL. Jeg følte meg så fin da jeg brukte den på julebordet med jentene sist helg, men jeg ser også at det er fint med rødt til toppen. Sååå, what to do?

  Dere får avgjøre, røde eller rosa lepper?

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  17 kommentarer
 • Publisert: 26.12.2017, 17:33
 • Kategori: Blogg
 • #comments">17 kommentarer
 • Her kan du følge min nye Facebookside

 • Publisert: 26.12.2017, 14:58
 • Kategori: Blogg
 • Heei og god morgen ♥ Egentlig alt for sent å ønske dere en god morgen, men jeg sto opp for ikke så alt for lenge siden. Jeg ble liggende å prate i telefonen til syv i morges så da droppet jeg å ha på vekking. Jeg måtte få nok søvn for i dag så skal jeg ut. Eller planen er å dra ut, men jeg ser fortsatt ut som dette;


  sååååå jeg vet ikke helt om det blir byen på meg. Vi får se om hevelsen går ned, om ikke må jeg nok stå over i dag også.. Det var veldig kjipt å ikke kunne være med i går så jeg håper virkelig at hevelsen blir bedre til kvelden.


  Hele familien er på skitur, som jeg valgte å stå over fordi jeg har aldri likt det. Da jeg var yngre måtte jeg alltid bli med på skitur hver søndag og jeg hatet det. Det er ikke det at jeg ikke liker naturen, men det er bare det å gå på ski som jeg ikke takler. For det første så er det dødskjedelig og for det andre så suger jeg på ski. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig med tanke på alle skituren jeg har vært på oppgjennom årene, men.

  Jeg har forresten endelig fått lagd meg en ny Facebookside etter at min forrige ble slettet da noen rapporterte Facebooken min. Jeg kommer til å dele alle blogginnleggene mine der og ha giveaways, så om du følger med på bloggen min kan du like den nye siden min HER. Om du ønsker å snakke med meg er det letteste plassen å få kontakt med meg. Snapchaten min er den vanskeligste fordi den er sjelden åpen. Jeg elsker å ha en dialog med dere, men så har vi de ekle som skal ødelegge med å sende dickpicks eller slenge med leppa. På en plattform som Snapchat er det veldig lett å gjøre og derfor har jeg den som regel stengt :-) Husk å lik den nye siden min, da blir jeg sååå glad ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 26.12.2017, 14:58
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Første juledag

 • Publisert: 25.12.2017, 18:54
 • Kategori: Blogg
 • Heihei dere ♥ Jeg har akkurat våknet fra en powernap og er rimelig kjørt. Det lukter mat i hele huset så det er vel middag snart. Jeg er dødssliten så det passer bra at øynene mine har hovnet opp for nå har jeg en unnskyldning til å ikke fikse meg eller å være med på bilder. Man skulle tro at jeg elsker å ta bilder med tanke på at jeg er blogger, men herregud så lei jeg ble av alt som skulle dokumenteres i går. Bilder av julematen, alle sammen ved bordet, barna foran treet, selvutløser med hele familien, barna med pakkene and so on.. Det tok aldri slutt!

  Jeg ser forresten at jeg har fått flere tilbakemeldinger fra dere og jeg tror også at det er en allergisk reaksjon jeg har fått. Jeg håper at det bare er diplineren min for den kan jeg bare bytte ut, men om det er vippelimet mitt så dør jeg. Sånn på ordentlig. Jeg kan sikkert bytte ut det også, men tenk om jeg er blitt allergisk mot absolutt alt av vippelim? Uff, jeg vil ikke tenke på det en gang..  Nei, nå føler jeg at jeg har ødelagt stemningen med all klagingen min, så her har dere et gladlaks bilde av meg! Håper alle sammen får en fin kveld og koser seg masse sammen med sine kjære ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 25.12.2017, 18:54
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Så sjukt stygg

 • Publisert: 25.12.2017, 15:08
 • Kategori: Blogg

 • ❤ Sminkefri med hovne øyelokk ❤

  Hevelsen over øyelokkene har blitt mye verre over natten. Jeg fikk faktisk ikke åpnet ene øyet da jeg sto opp og i tillegg gjør det såå vondt.. Det ble hakket bedre etter at jeg tok agurk og is på det, men det ser fortsatt helt jævlig ut. Jeg har ikke følt meg så stygg siden jeg kom hjem fra Mexico med 11 kilo ekstra og et munnsår til helvete. Elsker at så mange mennesker har sett meg så støgg. Derfor kan jeg lik så godt bare dele bildet over her med dere.

  Jeg føler meg så lite vel at jeg nekter å gå ut døra i dag. Planen var egentlig å feste, men det spørs helt på hevelsen. Akkurat nå ser det ikke lovende ut. Jeg vil ikke dra på treningssenteret en gang. Oog er det en plass jeg aldri bryr meg om hvordan jeg ser ut så er det på trening, og det sier litt.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 25.12.2017, 15:08
 • Kategori: Blogg
 • #comments">11 kommentarer
 • Min julaften

 • Publisert: 25.12.2017, 02:03
 • Kategori: Blogg

 • Poenget var liksom å vise frem øredobbene mine, om du ikke forsto det:P

  Jeg har ikke ord for hvor sliten jeg er akkurat nå, hvert ben i kroppen min verker. Hvordan folk klarer å dra ut i dag klarer jeg ikke å forstå. Dagen har gått ett siden jeg sto opp og vi ble ikke ferdig med julefeiringen før etter midnatt. De fleste var vel ferdig i 20-tiden, men vi startet ikke å spise middag før da. Humøret mitt har også vært opp og ned og jeg aner ikke hvorfor. I ene sekundet lo jeg før jeg plutselig kjente at det kokte inni meg. Jeg tror det bare var en blanding av at jeg var dødssulten fordi middagen ble utsatt + at jeg var kjempesliten allerede da vi satt oss til bords. Alt jeg vil nå er å bare sove og være uthvilt til i morgen. Kjolen min er forresten fra Bikbok og øredobbene vet jeg ikke fordi de er kjempegamle. Jeg har ikke brukt store øredobber på flere år fordi jeg voks litt fra det, men jeg ble helt forelsket i de igjen da jeg prøvde de til denne kjolen. Det gjorde virkelig hele antrekket! Man skal ikke se bort fra at jeg begynner å bruke slike øredobber igjen :-)

  Jeg skal straks finne senga og jeg håper at jeg ser litt bedre ut i morgen enn hva jeg gjør akkurat nå. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg ser ut som quasimodo fra Disney. Jeg aner ikke hva det er, men øyelokkene mine bestemte seg plutselig for å hovne opp og de blir bare verre og verre :( Nå har det gått så langt at det har gått utover synet mitt.. VÆR SÅ SNILL, ikke la meg våkne med gjenklistret øyner i morgen!!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 25.12.2017, 02:03
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Fra hårkrise til perfekt hår

 • Publisert: 24.12.2017, 15:48
 • Kategori: Håret mitt

 • For noen dager siden delte jeg hårkrisen over her med dere. Jeg skulle hjelpe søsteren min med å ta etterveksten. Hun hadde kjøpt farge i stede for bleking så da endte hun opp som en kylling. Vi prøvde å korrigere med blåshampoo, men det var kun resten av håret som trakk til seg blåshampooen. Vi har nå fikset opp i krisen og resultatet ble kjempebra! 


  Slik ser det ut nå og jeg er sjalu!! Jeg har allerede begynt å få ettervekst og ingenting er finere enn nybleket hår. Jeg skjemmes faktisk av å bla i bloggarkivet fordi jeg gikk rundt med tidenes ettervekst. Jeg brydde meg ikke noe særlig om det og tok den kun da jeg orket, og det var som regel da den hadde blitt fem cm. lang. Nå vil jeg ha nybleket hår hele tiden, men det skader veldig på håret så jeg tenker å vente litt til før jeg tar min egen igjen.

  Etter at hun endte opp med oransje og lilla hår tok vi kur i håret for å trekke ut mye av blåfargen. Deretter ventet vi en dag med å bleke etterveksten. Blekingen vi brukte er fra Depend (jeg har skrevet om den tidligere). Etter vi hadde bleket håret ventet vi en dag før jeg tok blåshampoo i håret hennes. Av en eller annen grunn trekker ikke helt nybleket hår til seg blåshampoo på samme måte som resten av håret. Derfor pensler jeg alltid blåshampooen kun i etterveksten og da helst i tørt hår. Shampooen fungerer enda bedre i tørt enn i vått hår. Det er selvfølgelig litt flekkete etter blåshampooen, men det blender seg ut med resten av håret så det vises egentlig ikke. Dessuten går shampooen ut etter hvert.

  Altså, bare se den syke forskjellen! Har du en hårkrise akkurat nå, så frykt ikke, alt kan fikses ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 24.12.2017, 15:48
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">0 kommentarer
 • Den store dagen

 • Publisert: 24.12.2017, 10:51
 • Kategori: Blogg

 • Jeg ble så glad da jeg våknet til synet av snø i dag 😁 Hvit jul gjør så mye med stemningen!

  Hei alle sammen 💜 Først og fremst GOD JUL! Jeg håper alle sammen koser seg masse i dag og at dere har det bra. Jeg vet at julen ikke er en koselig tid for alle, så jeg vil bare at dere skal vite at jeg tenker på dere. Jeg tar det aldri forgitt at jeg har så mange fine mennesker rundt meg, og jeg vet selv hvordan det er å ha en vond jul. Nå skal jeg ikke drepe stemningen her, så den historien får vi ta en annen gang. Jeg vil bare at dere skal vite at jeg setter stor pris på hver og en av dere og at dere er så fine alle sammen! Masse klemmer til dere 💜

  Nå ligger jeg i sola etter en hard treningsøkt. Jeg liker å unne meg ting etter jeg har fått til noe som jeg absolutt ikke trodde at jeg kom til å få til. Det er ofte at jeg tenker «i morgen skal jeg stå opp tidlig å trene», men så skjer det aldri. Jeg utsetter alltid ting så det at jeg er ferdigtrent før klokken 11 er sykt til å være meg. I går kom jeg meg ikke på trening før mot midnatt, så jeg er veldig fornøyd nå altså.

  Jeg begynner å få dårlig tid ser jeg, så jeg tror jeg må gå ut av solariumet og komme meg hjem haha! Jeg MÅ få med meg «Tre nøtter til askepott». Vi snakkes senere i dag mine fine.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 24.12.2017, 10:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • 20 spørsmål og svar

 • Publisert: 23.12.2017, 18:50
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker

  1. Har du et mellomnavn? Nei. Henriette Otervik AKA Henote, easy like that

  2. Hvilken tid på døgnet liker du mest? Jeg liker å ha døgnrytmen på plass, men igjen så elsker jeg å sitte opp til langt på natt. Det er da jeg skriver best og trives best i eget selskap. Umulig å føle seg alene på natta når man ikke kan være med noen uansett.

  3. Hvor liker du deg best? I armkroken til en gutt haha LOL teit, men sant

  4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Kler av meg alle klærne og flekker opp anlegget på fullt før jeg shaker rumpa. Naboene mine har fått sett litt av hvert oppgjennom årene for å si det sånn.

  5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Ja, litt for mange ganger dessverre. Men igjen så har jeg også sviktet mine venner og det er lov å gjøre feil :-)

  6. Hva er din formening om musikk? Love it. Jeg hører på musikk døgnet rundt og kan seriøst ikke leve uten.

  7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Nope. Om noen ikke liker meg eller det jeg gjør så er det helt greit, jeg kan ikke gjøre noe med det uansett. Er du sånn som bryr deg så anbefaler jeg deg å jobbe med det. Det er ingen andre enn deg selv som taper på det. Hva så om folk snakker om deg? Det kommer de til å gjøre uansett hva du gjør. Derfor er det så viktig å gjøre det du vil og bare gi litt faen rett og slett.

  8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Faen for et spørsmål. Jeg har ikke gjort noe sjuke greier, men jeg har blitt til en snill og omtenksom person som jeg vil si er bra fordi det er ikke mange som er det. Jeg mener at det viktigste er å være en bra person. Det spiller så lite rolle om du har tidenes karriere om du er en fitte :-)

  9. Hvor var ditt første kyss? I baksetet i en bil da jeg var 4-5 år haha.

  10. Hvor var din "første gang"? I en seng 😁

  11. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Sjarm!! Jeg blir og tiltrukket av gutter som er trent eller som ser litt badass ut. Søk opp whoiselijah på Instagram så skjønner du hva jeg mener. Jeg digger og gutter som er sikker på seg selv og som det er litt show rundt, om dere skjønner hva jeg mener. Pappagutter er det siste jeg synes er fint, da hadde jeg heller hooket en ape :)

  12. Er du deg selv mot andre? Ja, jeg prøver. I situasjoner hvor jeg ikke er meg selv er når jeg er utilpass i en stor folkemengde. For eksempel på vorspiel hvor jeg ikke kjenner så mange. Jeg er egentlig veldig sjenert, men det tar ikke lang tid før jeg blomstrer og driter meg ut. Neida, jeg er kul sjø

  13. Hva er det koseligste du vet om? Sitte foran peisen. No joke. Det er litt rart fordi jeg hater egentlig vinteren, men jeg elsker alt rundt den når det er fint. Jeg synes det er koselig å gå turer når snøen daler ned og det er knallblå himmel (så lenge det ikke er 20 minus). Det er også koselig å vandre i gatene når alt du har rundt deg er gatelys og julepynt ♥

  Hårbøyle HER /  Lignende genser HER / Lignende bukse HER

  14. Hva får deg til å sove? Svært lite egentlig. Jeg sovner alltid fortere om jeg sover med noen, spesielt da med en gutt. Sover jeg alene som jeg gjør 99% av tiden bruker jeg å ha på sovemusikk. Det hjelper noen netter, men jeg ligger som regel våken i noen timer før jeg sovner.

  15. Sang som får deg til å smile? Without you med Avicii. Kanskje litt sært, men den får meg til å tenke at jeg kan klare hva som helst 😁 Litt sånn, fuckyou I can do this.

  16. Liker du utseende ditt? Ja og nei. Noen ganger er jeg fornøyd mens andre ganger ikke. Jeg skulle gjerne ønske at jeg var litt mer babe og mystisk enn søt-bolle-ansikt om dere skjønner hva jeg mener. Det er vel derfor jeg kjører stoneface på de fleste bildene av meg selv også.

  18. Har du gjort noe som du angrer på? Det er vel meningen at jeg skal svare nei her siden man kan ikke angre på noe man har gjort fordi det har formet deg til den du er i dag. Men igjen, hva om man hadde gjort noe annerledes i fortiden også hadde ting vært bedre i dag? Jeg blir gal av å tenke på det egentlig, men både ja og nei.

  19. Hva er din favorittdrink? PM!! Aka Pepsi Max. Føler det er så basic bitch, men kanke no for det

  20. Hvor mange puter har du i senga? Egentlig to, men jeg måtte vaske puta i vaskemaskina etter å ha siklet snus på den. Det ble da det hull i den, så nå har jeg kun en.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 23.12.2017, 18:50
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • En hyggelig morgen

 • Publisert: 23.12.2017, 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Morgenkåpa mi finner du HER

  Da jeg sto opp hadde jeg en hyggelig morgen helt med meg selv. Jeg satt i morgenkåpa med en kaffekopp i hånda mens jeg hørte på julemusikk. Jeg fikk faktisk litt julestemning så det kan jeg ikke klage på. Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa og har omtrent bodd i den siden jeg fikk den i posten. Den er så god og jeg digger teksten på baksiden, veldig meg ♥ Jeg droppet å dra på polet i går og tenkte å dra nå, helt til jeg innså at det er lørdag så polet er stengt :))) Hvordan jeg skal få til å delta på alle festlighetene nå med kun en vinflaske vet jeg ikke, men det får jeg ta når den tid kommer.

  Etterhvert skal jeg på trening også vil jeg ta litt sol. Jeg har ikke tatt sol siden starten av desember, og det er viktig med litt tan i jula ♥ I kveld skal vi pynte juletreet og spise italiensk pizza. Det er siste dagen med vanlig mat på en god stund så det skal jeg virkelig nyte. Jeg blir alltid møkklei av julematen i løpet av jula, og jeg er heller ikke så glad i julemat. Heldig sånn sett, da slipper jeg å legge på meg så mye! Det er mer enn nok med all alkoholen, sjokoladen og riskremen for å si det sånn.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 23.12.2017, 15:44
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Mine juletradisjoner

 • Publisert: 22.12.2017, 20:53
 • Kategori: Blogg
 • Enn at det bare er to dager igjen til jul. Jeg har ikke julestemning og jeg frykter at jeg ikke vil få det heller. Det blir vanskeligere og vanskeligere å få det desto eldre jeg blir (ikke det at jeg har gjort så mye for å få stemningen i gang). De neste dagene er fylt med litt mer «juleting», så jeg håper at den kommer krypende da. Ingenting er bedre enn julestemning, det er jo nesten som en forelskelse ♥ Jeg tenkte uansett å dele mine juletradisjoner med dere;

  🎅 1-23.desember - gjør vi ikke noe annet enn å pynte til jul. Vi har blant annet lys rundt huset og det er såå fint! Jeg får også gavekalender av foreldrene mine. Veldig hyggelig å åpne en pakke hver dag :-)

  🎅 Lille julaften - samles hele familien for å pynte juletreet og det er obligatorisk oppmøte!! Vi setter faktisk ikke opp treet før den dagen. Vi lager også pepperkakehus og i fjor lagde vi sjokoladehus for første gang. Jeg vet ikke om det blir en tradisjon fremover, men jeg håper ikke det. Jeg spiste seriøst sjokolade hver dag fordi vi fikk lov til å spise av sjokoladehuset. Dere skjønner det at pepperkakehuset har vi aldri fått røre før over nyttår når det skal knuses, så da vi fikk grønt lys på sjokoladehuset spiste vi oss i hjel på sjokolade. Små barn, store gleder ♥ Vi spiser vanlig mat til middag og i morgen har jeg bestilt italiensk pizza, mmm.

  🎅 Julaften - våkner jeg av at julenissen har vært på besøk og hengt opp julestrømpa på døra mi. Vi søsknene samles i stua for å se «Tre nøtter til askepott» etterfulgt av «Reisen til julestjernen». Alle sitter i pysj og koser seg med julestrømpa. Mot lunsj har vi grøt med mandel (som jeg aldri får). Til middag har vi alltid ribbe og elgstek og til dessert er det riskrem.

  Etter middag er det klart for åpning av pakker. Tidligere har vi bare revet opp pakkene og blitt ferdig på 20 minutter, men nå når vi ungene er eldre så åpner vi en og en gave på tur. Da får vi sett hva alle får og kost oss masse sammen ♥ Etter det går som regel mamma og pappa til sengs, mens vi barna sitter våken og ser på «Ringenes herre». Vi fikk serien i julegave for mange år siden, så etter den gang har det blitt en tradisjon å se alle filmene hver jul. Nå som hobbit-filmene har kommet ut ser vi også de. Vi har med andre ord mer enn nok å se i løpet av jula. Det skal sies at vi aldri rekker å bli ferdig og hver kveld er det en av oss fire søsknene som sovner.
   

  🎅 1. og 2.juledag - Vi har alltid julefrokost på alle helligdagene med all tilbehør du kan tenke deg, skikkelig hotellfrokost! Kvelden blir brukt på julemiddag og det er ikke noe fast vi spiser. Det varierer fra år til år. Familieselskap er vi også i eller så har vi det selv hjemme hos oss. Det varierer fra år til år om hvilke dager der er selskap, men en eller annen gang i løpet av jula hvert fall. 2.juledag er også dagen jeg bruker å dra ut. Det er ikke alltid jeg gjør det siden jeg har en tendens til å få farang i juletiden. Det er flere år jeg har vært sengeliggende og ikke kunne gjort noe annet enn å henge over bøtta, usj.

  🎅 Romjula - gjør vi heller ikke noe spesielt. Det er jo nå butikkene åpnes igjen så vi bruker som regel å handle inn ekstra av det vi har gått tom for, bytte gaver eller dra på polet. Helligdagene har alltid vært "familietid" for oss, så det er først i romjula jeg møter opp med vennene mine. Jeg liker egentlig det veldig godt med jula. Jeg får alltid koblet skikkelig av og kost meg masse med familien min. Dessuten har alle søsknene mine flyttet ut, så det er utrolig deilig å ha de hjemme igjen ♥

  🎅 Nyttårsaften - her har vi ingen planer på dagtid. Vi barna ender som regel opp med å stå på badet med krølltanga og sminken helt frem til mamma sier det er mat for femte gang. Vi har alltid kalkun og waldorfsalat (omægæd, jeg måtte google det ordet). Til dessert har vi nydelig fruktsalat eller riskrem. Mot kvelden skiller jeg lag med familien for å møte venner for å feire nyttårsaften. Jeg aner ikke hvor vi skal være i år og jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal feire i Trondheim eller i Oslo..

  Resten av dagene blir egentlig brukt på mere julemat, dessert og ren hygge med familien. Vi ser også "Hjemme alene" filmene i jula, kun de to første fordi vi digger Kevin den originale. "Love actually" og "The holiday" er også faste filmer vi ser. Mormor bruker også å være mye med oss, men i år er hun i Sverige og feirer med den svenske familien min. Svenskene bruker også å komme i løpet av jula så det er veldig koselig. 

  Dette var vanskeligere enn hva jeg trodde haha! Jeg føler alle andre har faste tradisjoner som de følger til punkt og prikke, mens vår familie er fleksibel. Jeg trives med det da! Håper uansett at dere likte innlegget ❤

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 22.12.2017, 20:53
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Tidenes ekleste mareritt

 • Publisert: 22.12.2017, 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Adidas hoodie HER - jeg ELSKER den!

  I natt sov jeg ikke godt. Jeg sovnet ikke før i 4-tiden og jeg våknet gjentatte ganger. Jeg våknet av et mareritt og det var så grusomt. Hver gang man skal gjenfortelle et mareritt så hører man selv at det høres kjempeteit ut og man får liksom aldri forklart hvor skummelt det egentlig var. Uansett, jeg hadde mareritt om at jeg hadde tatt silikon og det var ikke sånn at jeg var til stede under operasjonen eller noe. Eneste jeg husker er at jeg plutselig sto der med opererte pupper og at jeg egentlig ikke så så mye forskjell på de. Jeg stresset med at jeg ikke hadde støttebh (?) så nå kom puppene mine til å henge. Jeg var også kjempelei meg for at jeg nå var operert og ikke kunne skryte av å være naturlig. I tillegg så mistet jeg bandasjen og alle rundt meg sa at det gikk helt fint. Jeg husker også at da jeg så på puppene mine hadde de to svære kutt midt under nippelen. Jeg kunne også se implantatene tyte ut. Jeg gråt så mye, mens alle rundt meg bare lo av meg og sa at jeg måtte chille. Neste sekund våkner jeg til av at jeg hyler og at tårene triller.. HAHA jeg ser at det høres lame ut, men jeg lover at det var ekkelt :( En ting er sikkert og det er at jeg tok den rette avgjørelsen da jeg bestemte meg for å ikke operere puppene mine for noen år siden. Jeg er SÅ glad for det ♥

  Ellers har jeg sminket meg for første gang på en uke. Før jeg åpnet bloggen var dette ikke uvanlig, da gikk jeg alltid uten sminke. Nå må jeg nesten sminke meg oftere for å se fresh ut for dere, hehe. Jeg har også vært en tur på City Syd og handlet siste rest av julegaver, HALLELUJAH! Nå sitter jeg på badegulvet og hører på musikk mens jeg prøver å finne ut hvilken overskrift jeg skal bruke. Det er like vanskelig hver gang. Jeg må også en tur på polet før jeg skal fjerne sminken og dra rumpa mi på trening. Hele denne uken har egentlig vært skikkelig dritt så jeg trenger litt endorfiner for å føle meg som en queen igjen ;-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 22.12.2017, 15:44
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Jeg vurderer å ha klessalg

 • Publisert: 21.12.2017, 22:09
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  T-skjorte HER

  Jeg har egentlig ikke så mye klær, føler jeg selv. Jeg har hvert fall ikke nok fordi jeg aldri har noe å ha på meg. Likevel har jeg mye som ikke blir brukt fordi jeg har gått lei av det eller glemt av plaggene. Slik som t-skjorten over her. Jeg har kun brukt den én gang og det var da jeg fikk den i sommer. Etter den gang ble den lagt i skuffen og glemt av.

  De siste månedene har jeg vært å levert flere svartsekker hos frelsesarmeen, men jeg har tydeligvis fortsatt mye som jeg ikke bruker. Jeg har allerede snakket en del om dette på Snapchat og spurt følgerne mine om de er interessert i et klessalg. Det virker som at det er veldig mange som er keen på det, så jeg tror mest sannsynlig at det blir det. Jeg tenker å ha det gjennom sosiale medier slik at alle får muligheten til å kjøpe og ikke bare de i Trondheim. Det blir i første omgang gjennom Snapchat, så er du keen så må du adde henote94 på Snapchat! Det er kanskje litt dum tid å ha det nå i jula siden alle er opptatt med sitt også er det viktig å nyte tiden sammen med familie og venner ♥ Jeg gir dere hvert fall en oppdatering på når det blir!


  Ellers har jeg gjort meg klar til jul ved å kjøpe inn slike unødvendigheter som dette. Eller det er feil å si at det er unødvendig, fordi ingenting er bedre enn å være nyshavet, men det er så sure penger! Jeg hater å bruke pengene mine på barberhøvvel, OB og såpe. Det er liksom ikke noe nytelse ved kjøpene og det blir tomt så fort. Haha OK


  Mmmm, det ble pizza til middag i dag og det var jævlig digg. Jeg endte seff opp med å spise mer enn to stykker, can't control my self hehe

  Lillesøsteren min har forresten kommet hjem fra England og blir hjemme hele juleferien!! Jeg har ikke sett hun på et halvt år, så det var veldig koselig å være med hun igjen. Jeg har allerede planlagt kinodate og cupcakes-laging. Vi har alltid hatt en greie med å se serier sammen mens vi hiver inn på med både cheez doodles, smågodt og sjokolade ♥ Gad, jeg har savnet henne!

  Jeg kom nylig hjem fra trening og skal snart hoppe i dusjen. Det ble nesten en time på mølla og for å si det mildt var det helt jævlig. Ikke det at jeg kjørte så hardt, men hver gang jeg spiser pizza eller taco så er det like før det kommer i retur. Det hjelper ikke en gang å vente i flere timer før jeg drar på trening :( Jeg kjenner fortsatt pizzasmaken i munnen og spyr nesten over tastaturet. Okei, det er ikke så ille, men nesten.

  Etter dusjen tenker jeg å se litt mer på en ny serie jeg har startet på. Jeg har sett ferdig The Punisher så jeg startet på en ny en i dag. Den virker også veldig bra, så jeg kan skrive om den senere når jeg har fått sett en del!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 21.12.2017, 22:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • What's on my iphone

 • Publisert: 21.12.2017, 15:01
 • Kategori: Blogg
 • Holaa 💛 Det var noen som etterlyste "what's on my iphone"-innlegg. Jeg har ikke så mye spennende på telefonen min, men noe er vel interessant å se. Bakgrunnsbildet mitt for eksempel. Bildet lå på Instagram tidligere, men noen følte seg tydeligvis provosert av det så de rapporterte det. Uffameg, I feel sorry for you guys.


  Her har vi da det som kommer opp når jeg åpner telefonen min. Her er alle appene jeg bruker mest, i rekkefølge. Oishare er en app som jeg bruker til kameraet mitt. Jeg fører alltid bildene over til telefonen for å redigere de, så laster jeg de opp gjennom blogg.no appen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å leve så lenge med min gamle Iphone med 16GB (!!!!). Nå har jeg heldigvis 256GB så jeg sliter aldri med lagringsplass lengre 😁 Resten av appene vet dere vel hva er, så jeg trenger kanskje ikke å si noe spesielt om de.

  Mappen som heter "bloggæn" inneholder alle redigeringsappene jeg bruker og jeg har flere favoritter.

  💎 Airbrush - denne har jeg skrevet om tidligere. Jeg bruker den til å leke meg med filter som passer til de forskjellige bildene jeg tar. Den har også mange andre redigeringsmuligheter som å smoothe ut huden, gjøre deg selv brunere og tynnere faktisk!

  💎 Facetune - denne bruker jeg alltid når jeg skal legge ut et bilde på Instagram. Det jeg bruker fast er "whiten" som da egentlig skal brukes på tennene, men jeg bruker det på bakgrunnen for å få den så hvit og lys som mulig slik at feeden blir on point, lol.

  💎 VSCO - bruker jeg også til Instagram og jeg bruker filteret S2 på alle bildene mine. S-filterne koster penger, men tror det bare er 10 kroner eller noe så det er virkelig noe jeg anbefaler alle å kjøpe. Filteret gjør bildene lyse og fine. Jeg bruker det også på bloggbildene mine 😁

  💎 Layout - det er en app for å lage collage. Det hender seg at jeg trenger å sette sammen to eller flere bilder, slik som til dette innlegget. Appen er ikke den beste siden det er sjelden at bildene "passer". I dette innlegget måtte jeg føre bildene over til macen for å lage collage fordi bildene ble for mye beskjært. Men når bildene passer er appen genial :-)

  💎 Snapseed og Afterlight - apper jeg svært sjelden bruker. Snapseed husker jeg ikke hva jeg har brukt til en gang, men afterlight har mange kule effekter man kan ta på bildene. Ønsker jeg å gjøre noe spesielt med bildene bruker jeg denne for å sette på kule lys.


  Så har vi side nummer to. Her ser det ut som at jeg er kongen av datingapper da, men jeg har lagt ved et bilde slik at dere får sett hvordan jeg er på Tinder haha. Det hender seg at jeg svarer, men så glemmer jeg det helt bort eller så sier gutten noe som jeg ikke gidder å svare på og da kommer som regel "desperaten" frem. Jeg hadde ikke bedre bilde enn dette å vise siden alle samtalene mine ble slettet da hele Facebooken min ble sperret. Men om jeg ikke svarer går det som regel i; "Hallo?.. Er du der? Ånei okei, du er en sånnen du ja. Herregud ikke tro du er bedre enn alle andre kun fordi du er blogger. Synd for deg fordi jeg er god i senga;))" Er du jente så skjønner du veldig godt hva jeg mener.

  Ellers har jeg begynt å spille "Hayday" igjen hahahah! Jeg husker at alle spilte det da jeg gikk på vgs og jeg var heeelt hekta. Ikke så hekta denne gangen da, men det er vel fordi at jeg kun er på level 18, så da er det ikke så mye å gjøre når man spiller. Som dere vet så elsker jeg "Frustrerte fruer" og da jeg fant dette spillet måtte jeg selvfølgelig laste ned spillet og teste det ut. Jeg har ikke spilt det på noen uker, men det funker som tidsfordriv. Big day lite bruker jeg relativt ofte siden jeg alltid teller ned til ting. 


  Dette er da hva jeg har i mine to første mapper. "No life" brukes seff til serietitting and so on. Eller egentlig så ser jeg aldri på serier gjennom telefonen, men appene er geniale om du skal reise med toget i 7 timer f.eks. "Shopping" inneholder da Ebay, Wish og Bikbok. Ebay-appen bruker jeg ofte. Jeg liker best å shoppe på Ebay gjennom telefonen fordi når jeg finner et plagg som jeg liker så kommer det opp "more like this" og da finner jeg selvfølgelig mer jeg liker ♥ Dessuten er den veldig lett å ha med å gjøre, både med betaling og varsling om at produkter er sendt. Wish bruker jeg egentlig ikke, jeg bare har appen siden så mange snakker om den, lol. Bikbok appen bruker jeg til å scanne "medlemskortet" mitt i kassa. Man skal visst få poeng for hver gang man handler - ikke det at jeg har lagt merke til at poengsummen min har økt da.


  Her er da min kjærlighet for kollektivtransport. Ruterappen blir hyppig brukt når jeg er på besøk hos Synøve og Camilla. De bor "der ingen kunne tru at noken kunne bo" skjønner dere 😝 Jeg har lagt igjen en formue i den appen og jeg er sjokkert over hvor dyrt det egentlig er med kollektivtransport. Neste mappe inneholder alt mulig. Blant annet oversikt over abonnementet mitt, brun og blid appen som da brukes til solarium og "Børst" som er en norsk app som er gøy å ha på vorspiel. Her finner du alt fra "jeg har aldri" til at du må lage orgasmelyder. Man fyller også inn navnene til de som er med i spillet og får beskjed om å gjøre forskjellige ting. Anbefales om du vil ha et litt kleint, men gøy vorspiel!

  Telefonen min pleier aldri å være så ryddig, men Marte tok grep å la ting i mapper for meg da vi var på Gran Canaria. Jeg vil ikke si at det har hjulpet så mye ettersom at jeg daglig bruker "søk" på Iphonen min. Hjernen min nekter å huske på hvor alt ligger, så da går det fortere å søke opp alle appene. Tror jeg.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 21.12.2017, 15:01
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Jelly bean challenge - spy eller fersken....

 • Publisert: 20.12.2017, 21:46
 • Kategori: Videoblogg
 • Det er onsdag som da betyr ny video ute på kanalen min wohoo! Beklager at den kom så sent denne gangen, men jeg hadde kameraet mitt hos ei venninne så jeg måtte hente det før jeg satt meg ned å klipte hele videoen. Det tok sin tid oooog nettet vårt bestemte seg selvfølgelig for å være tregt i dag. 

   
  Håper at dere liker videoen ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 20.12.2017, 21:46
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Hva jeg ønsker meg til jul

 • Publisert: 20.12.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker


  Jakke HER

  Jeg eier faktisk ganske mange jakker, men ikke vinterjakker. Jeg har en parkas og den rosa jeg kjøpte mest for lættis og en grå pelsjakke som jeg fikk i posten for litt siden. Den kommer på bloggen ganske snart ♥ Men altså, herligheten over her har jeg siklet etter lenge. Den er ikke så dyr heller så jeg kunne jo bare ha klikket den hjem, men jeg prøver å roe ned litt på shoppingen. Dessuten må jeg jo ha ting å ønske meg til jul 😁


  Bukse HER

  Jeg har lenge sett etter en slik hvit "dressbukse", men jeg har ikke funnet noe. Jeg så at Nelly hadde noen, så jeg får håpe at denne er fin i virkeligheten og ikke baggy og posete.


  Sminkespeil, men jeg aner ikke hvor man får kjøpt det så det får være opp til personen som kjøper det til meg heh. Krølltangen finner du HER. Jeg elsker å krølle håret, men jeg eier ikke en krølltang. Tidligere har jeg brukt rettetang for å lage krøller, men jeg synes det er såååå fint med store Hollywoodkrøller. Dessuten synes jeg denne var veldig praktisk på grunn av at den har en "klype" for å sette fast håret i.


  Kjole HER


  Kjole HER

  Jeg trenger vel egentlig ikke flere kjoler siden jeg har så mange, men jeg er så lei av alle kjolene mine og alle er på en måte "brukt opp". Jeg er sær og bruker sjelden kjoler fler enn en gang, lol :-) Når jeg kjøper kjoler kjøper jeg de kun til et spesielt event jeg skal på. Nå er det jo en del festligheter i julen så da kommer disse fine kjolene godt med hihi ♥


  Uggs HER

  Hallooo, hvor fine var ikke disse da?! Uggs er jo egentlig stygt, men man må jo ha det siden det er så kaldt! Dessuten er det veldig praktisk å ha fordi de er så lette å smette på seg. Jeg digget baksiden av skoene og fargen var superfin!


  Uggs HER / Boots HER

  Uggsene jeg hadde måtte jeg kaste etter å ha brukt de i maaange år. Perfekte sko for en slask som meg ♥♥♥ Ellers trenger jeg et par boots, jeg tror faktisk ikke jeg eier noen? Ganske sykt fordi hvem eier ikke slike sko? Jeg har bare aldri orket å investert i det fordi jeg pynter meg så sjelden. Det skal jeg bli flinkere på (som jeg har sagt utallige ganger)


  Ogsåå over til det jeg ønsker meg mest! Diva ring light ♥ Helt LATTERLIG pris på det, men det er noe jeg virkelig trenger. Jeg hadde blitt verdens mest lykkeligste jente om jeg hadde fått denne til jul.. Det er lov til å håpe da hihi ♥ Jeg har bare funnet en norsk nettside som selger det og link til denne finner du HER.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 20.12.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Hårkrise fra helvete

 • Publisert: 19.12.2017, 18:46
 • Kategori: Håret mitt

 • I går så nevnte jeg smått at håret til søsteren min hadde blitt oransje etter at vi tok etterveksten hennes. Det var ikke min feil (bare for å understreke det), men hun ville spare håret for unødvendig skade så hun kjøpte en mildere farge. Det er umulig å få platinahår av farging, det MÅ blekes, men vi prøvde likevel og resultatet kan vi vel for selv, hehe. Vi prøvde å ta blåshampoo i det (selv om jeg visste at det ikke ville fungere), og ja det var fortsatt like oransje etter 30 minutter med blåshampoo. Bildene over er et perfekt eksempel på at blåshampoo ikke fungerer på farget hår, hvert fall ikke på oransje hår. Det må være bleket for at de varme tonene skal bli trekt ut av håret for at det skal bli kaldt. Det endte da med at blåshampooen kun funket på håret som var bleket fra før, så det ble veldig lilla. Vi begge synes det er kult så det har ikke noe å si, men nå er planen å få etterveksten lik som resten av håret!


  Derfor har vi vært enda en tur på kjøpesenteret og kjøpt inn min favorittbleking som jeg vet at fungerer. Katrine (my sis) sitter nå og blander ut fargen så jeg må nesten klappe sammen macen og fullføre jobben!  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 19.12.2017, 18:46
 • Kategori: Håret mitt
 • #comments">3 kommentarer
 • Denne må du se

 • Publisert: 19.12.2017, 14:52
 • Kategori: Anbefalninger

 • My heart if I don't get my coffee

  Herreguuud, jeg har blitt helt oppslukt i en ny serie. Den har seriøst tatt over livet mitt!! Jeg så på serien helt til jeg sovnet i går og det første jeg gjorde da jeg sto opp var å gjenoppta det tapte. Ikke får jeg frem ordene mine heller. Jeg har brukt over en time på å skrive to setninger lol. Jeg tenkte bare å titte innom for å anbefale serien videre til dere. De fleste har vel en del tid til overs i jula (håper jeg) og da er det deilig å fylle dagene med noe bra å se på.

  Serien jeg snakker om er "The Punisher" og du finner den på Netflix. Den er knallhard og byr på mye blod, men den har også humor og triste scener. Den handler hovedsakelig om Frank Castle som alle tror er død. Etter at familien hans blir brutalt myrdet, bestemmer han seg for å ta loven i egne hender. Planen er å drepe alle som var involverte, men savnet etter familien blir ikke lettere å takle og Frank sliter med å leve når de er døde. En "overvåker", eller data-geek kalt Micro oppdager at Frank er i live, så han tar kontakt med han for å få hjelp til å hvitvaske seg selv mens Frank får en ny grunn til å starte et nytt hevntokt.

  Serien er kanskje ikke for deg som ser på Disney Channel, men om du tåler litt blod og vold så må du se den! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 19.12.2017, 14:52
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">2 kommentarer
 • Julegavehandel

 • Publisert: 19.12.2017, 00:01
 • Kategori: Blogg

 • Ja, jeg har gått rundt som et dass i hele dag og i går for så vidt.

  Formen er fortsatt ikke på topp, men jeg har likevel fått gjort en del i dag. Jeg startet dagen med å gå tur, før jeg ruslet ned på postkontoret og hentet to pakker. Husker dere at jeg var på utkikk etter en pelsjakke? Vel, jeg har funnet den perfekte jakken og viste den blant annet frem på Snapchat, Henote94 - legg meg gjerne til ♥ Den kommer også opp på bloggen om ikke lenge. Jeg har også mye annet fint å vise frem :-) Litt senere på dagen hadde jeg besøk og først da fikk jeg i meg noe mat. Jeg har fått cravings på knekkebrød med avokado og salt - det må dere teste ut, det er sååå digg. 

  Jeg har også farget håret til søsteren min, og det ble ikke vellykket for å si det sånn. Hele etterveksten hennes ble oransje. Det skal sies at jeg sa den kom til å bli det før vi startet da, fordi om man vil ha platinablondt hår er man nødt til å bleke det og ikke farge det. Hun valgte å ikke høre på meg, så hun måtte gå med lue da vi dro å handlet julegaver.


  Ooooog gjett hva?! Jeg fikk faktisk handlet hele tre julegaver 😁😁😁 Jeg har fortsatt mye igjen, men jeg har hvert fall startet før lillejulaften og det er en forbedring fra tidligere år. 


  Kjøpte selvfølgelig noe til meg selv også, heh. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe det eller ikke, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg kommer til å bruke det i løpet av jula, så da kommer det selvfølgelig opp på bloggen 😍 

  Nå skal jeg dusje IGJEN fordi søstersen har latt soveromsvinduet mitt stå åpent. Jeg sitter faktisk og er pottesur fordi jeg hakker tenner som en gammel mann på 90 år. Er det mulig å være så frossen?!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 19.12.2017, 00:01
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Sminken jeg bruker

 • Publisert: 18.12.2017, 16:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • Er det noe som har blitt etterlyst leenge så er det hvilken sminke jeg bruker. Jeg skulle ha delt det for lenge siden, men jeg har ikke fått meg selv til å ta bilder av alt før nå. Bedre sent enn aldri, eller hva :D


  Jeg starter alltid med en primer fra Estee Lauder. Jeg har brukt denne i flere år og jeg synes den matter ned huden bra og den gjør også slik at sminken setter seg fint. 


  Denne foundationen fikk jeg anbefalt fra en leser faktisk og den er også mattende. Jeg ELSKER den og føler at jeg får så fin hud av den når jeg tar den på. Den er relativt tynn i konsistensen, men jeg synes at den dekker bra. Den dekker både kviser og mørke ringer under øynene. Eneste jeg ikke liker med den er at det ikke er noe pumpe, så jeg må alltid helle brunkremen rett på huden. Det kommer alltid for mye ut, men det er noe jeg kan leve med siden den er så bra :-)


  Til baking bruker jeg bare babypulver haha, det funker fett!


  Deretter bruker jeg Bare Minerals sin pudderfoundation. Denne har jeg også brukt i mange år. Har jeg kun foundation på så føler jeg at jeg ser så "klissete" ut, men med en gang jeg tar på denne får jeg litt farge også blir jeg helt matt. 


  Jeg bruker sjokoladepudderet fra Too Faced til contour og jeg kommer vel neppe til å bytte ut denne. Jeg brukte tidligere pudderet fra bahama mama, men det synes jeg er veldig grått og man blir fort flekkete av det. Dette pudderet er fortsatt kaldt, men man ser aldri grå ut. Man får foresten ikke kjøpt det på norske nettsider lengre, så jeg bestilte min fra Ebay (ekte ofc)


  Nok et mattende produkt haha! MEN dette er latterlig bra og jeg har det alltid med meg om jeg skal være borte en hel dag. I løpet av dagen så begynner jeg alltid å skinne, men med denne herligheten i veska er det borte på null komma niks. Jeg påfører det kun i pannen og litt rundt nesen.


  Jeg avslutter så med settingspray og denne er fra Madlady. Jeg hadde aldri prøvd settingspray før jeg fikk denne i posten så jeg er ikke ekspert på settingspray. Den lukter litt vondt, men jeg føler at sminken holder lengre. Jeg vet ikke om det er placeboeffekt eller om det faktisk fungerer, men jeg liker å tro det!


  Så er det tid for bryn! Jeg starter alltid med en brynsgele fra Bitchn and brows og er veldig fornøyd med den. Det kommer mye produkt ut så man må skrape av før man tar det på bryna. Jeg bytter mellom å bruke dipbrowen fra Anastasia og øyenbrynspudderet fra Bitchn and brows. Man trenger absolutt ikke begge, så her er det bare å kjøpe det man liker best.


  Lipliner bytter jeg på hele tiden. Jeg bestiller alltid mine fra Ebay (haha dronningen av Ebay)


  Så er det klart for vipper. Jeg har brukt disse i flere måneder og elsker effekten de gir øynene mine. Man får veldig dådyr øyne av de. Du får kjøpt de HER. Ellers bruker jeg alltid pinsett til å sette på vippene med. Jeg vet ikke hvor min er fra, men man kan bruke hvilken som helst pinsett. Limet mitt er fra Duo og jeg elsker at det er med pensel. Det kommer ikke mye ut og limet tørker relativt fort. Jeg kjøpte min på Inglot, men jeg tror de har det på Kicks og Vita også :-)


  Mascaraen her har jeg brukt i alle år, men sist jeg kjøpte så klarte jeg å kjøpe waterproof. Jeg liker mye bedre den originale fordi denne er mye "hardere" og vanskeligere å fjerne. Skal du kjøpe ny mascara anbefaler jeg den originale :-)

  Så ja, dette er alt jeg bruker fast, men så har jeg noen kvelder jeg bruker øyenskygge eller noe på leppene.
  Jeg har eid mange øyenskygger oppgjennom årene, men jeg kastet alle fordi jeg brukte de aldri. Dette er det eneste jeg har brukt og jeg føler at dette palettet har alle fargene jeg trenger. Jeg har også en glitterøyenskygge som jeg bruker fast i juletiden, men den kan jeg skrive om senere. Jeg har ikke vært så flink til å bruke alle fargene og er veldig "vanemenneske", men jeg har blitt flinkere i det siste. Jeg fikk også et nytt palett i posten i dag som jeg gleder meg til å vise. Jeg har jo endelig fått øynene opp for varme toner og har blant annet forelsket meg i fargen rød ♥


  Denne leppestiften hadde jeg helt glemt bort, så jeg brukte den i helga. Det var favoritten min før, og jeg har sikkert kjøpt 10 av samme farge. Ikke lurt å ha med på byen med andre ord, haha. Jeg har den i fargen "Rouge Volupte 1"


  Slik ble da lørdagenslook som jeg viste dere tidligere i dag. Her ser dere blant annet leppestiften og øyenskyggen. Jeg har ikke så fancy sminke, men alt jeg nevnte over her har blitt mine faste produkter oppgjennom årene og jeg elsker alt :-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  9 kommentarer
 • Publisert: 18.12.2017, 16:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • #comments">9 kommentarer
 • Fosterstilling og spy

 • Publisert: 18.12.2017, 11:48
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere ♥ Jeg har nettopp stått opp og er egentlig ganske urven i kroppen. Jeg var kjempedårlig i hele går og var så vidt ut av huset. Maiken kom en tur til meg i 18-tiden noe jeg var såå glad for. Vi jentene hang alltid dagen derpå før, men det har vi tydeligvis sluttet med og det er grusomt for en person som meg som ikke klarer å være alene dagen derpå.. Senere plukket vi også opp Lindis og endte opp en tur på Mc Donalds. Utover natta ble jeg dårligere og dårligere, så det endte med at jeg spydde i dusjen. Jeg orket ikke å oppdatere bloggen i går fordi jeg lå i fosterstilling hele dagen (selvforkynt I know), men noen dager må jeg bare ha en pause fra alt.


  Fineste Maiken ♥

  Dette er de eneste bildene jeg har fra julebordet faktisk. Vi var først ut og spiste før vi dro til Mk og vorset før byen. Restaurantopplevelsen var ikke den beste fordi vi var uheldig og havnet ved en gjeng på sikkert 40 som hadde litt mye innabords. Jeg satt der egentlig bare og spiste maten min for jeg klarte ikke å høre hva noen snakket om. Nå skal det sies at jeg har dårlig hørsel også da, men resten av jentene hørte ikke noe særlig de heller. Nå tenker jeg å få meg opp fra senga og dusje. Gjør jeg noe annet enn å dusje egentlig? haha

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 18.12.2017, 11:48
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Dårlig tid

 • Publisert: 16.12.2017, 19:59
 • Kategori: Blogg
 • Den sovingen min endte opp med å bli på litt for mange timer så da jeg våknet opp hadde jeg kjempedårlig tid. Jeg rakk heldigvis å bli ferdig, men looken det har jeg ikke. Jeg er egentlig ikke så fornøyd med det jeg har på meg heller, men det får bare være. Uvant å gå så påkledd på byen bare ;pPpPP Anyways, jeg følte bare for å komme med en kjapp oppdatering før jeg legger bort bloggen for kvelden. Håper dere har en fin lørdagskveld 💜  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 16.12.2017, 19:59
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Tidenes rareste dag

 • Publisert: 16.12.2017, 14:38
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Disse er de eneste bildene jeg tok i går og det sier vel sitt. Jeg hadde tidenes rareste dag og hang virkelig ikke med. Det er vel sånn man blir når man ikke har fått sovet noe. Da klokken var 14 trodde jeg at klokken var 17 og var klar for å dra i familieselskap hos mormor. Jeg måtte da legge nye planer for å klare å holde meg våken, lol. Da vi hadde spist middag måtte jeg bare rusle hjemover fordi jeg var helt ferdig. Jeg satt meg ned og blogget og det eneste jeg rakk var å trykke på "publiser" før jeg sovnet fullt påkledd i 19-tiden. Jeg bråvåknet i 22-tiden og trodde det var neste morgen haha!! Først da fikk jeg delt innlegget gjennom sosiale medier før jeg satt meg ned å så på en ny serie. Jeg kan ikke uttale meg om den enda fordi før jeg viste ordet av det var det neste morgen. Jeg har med andre ord fått sovet en del :D Det er foresten så jævlig kaldt for tiden at jeg måtte dusje to ganger i går!!


  Genser XXL / Tights HER / Sko HER

  Dagen i dag startet jeg med julefrokost før jeg ruslet ned på treningssenteret. Jeg hadde ikke spist så mye så jeg kjørte kun intervaller. Hadde jeg trent styrke hadde jeg nok falt om haha. Deretter hentet jeg ut noen pakker på postkontoret før jeg hentet Julie. Da jeg kom hjem gjorde jeg kjedelige ting som å vaske klær og støvsuge. Jeg ligger nå nydusjet i senga og må sove litt kjenner jeg. Vi jentene skal ha julebord i kveld og jeg er keen på nach så da må jeg være helt uthvilt hihi ♥ Det er lenge til jeg skal ta nattoget igjen kjenner jeg, man blir jo helt fucked up av det.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 16.12.2017, 14:38
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Bildene som ikke kom på bloggen #3

 • Publisert: 15.12.2017, 19:25
 • Kategori: Humor

 • Et bevis på at jeg har hatt rett i å være sur på en ansatt hos Kicks. Hun skulle absolutt bestemme hvilken farge jeg måtte ha på foundationen min. Jeg kjøpte den for å ha den med meg på Gran Canaria, men tror dere jeg kunne bruke den da jeg var dobbelt så tan som jeg er nå? Jobber du i sminkebutikk - ikke hjelp meg om du ikke har peiling a. Personlig så liker jeg å velge farge selv, fordi det er da ingen andre enn meg som kjenner min hudtype og hva jeg liker. åååh, jeg hater når jeg lar meg selv bli presset opp mot veggen og bøyer meg etter hva andre mener jeg bør gjøre. Det hadde vært en annen sak om foundationen hadde vært billig, men det er en av de dyreste jeg eier. Sååå skal jeg da kaste foundationen eller miste brunfargen min?


  Tar du bilder i slikt lys må du ha selvironi ass. Herregud hvor mye nytt man oppdager når man blar gjennom bildene etterpå. 


  Hver gang jeg bruker kameraet mitt ender jeg alltid opp med slike bilder som over her. Sløv i blikket med en holdning som "koss bruke æ kameraet her igjen da". Jeg har hatt kameraet i flere måneder, men jeg har fortsatt ikke lært meg å bruke det :-))) Spotter dere foresten barten på nesetippen? Jeg endte opp med å studere meg selv i speilet da jeg oppdaget det og kan for sikkert si at jeg ikke har det. Alle vet vel at bilder lyver og ikke bare mot det positive, hehe


  Meg som prøver på sexy pose foran peisen;) Endte opp med å se ut som jeg har fått kjørt en lysestake opp i ræva


  Og med det ønsker jeg alle god helg ♥  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 15.12.2017, 19:25
 • Kategori: Humor
 • #comments">1 kommentarer
 • Bedre enn forventet

 • Publisert: 15.12.2017, 12:29
 • Kategori: Blogg

 • Jeg skjønner ikke hvorfor jeg viser frem dette dritt-headsetet en gang. Det er det verste kjøpet jeg har gjort noen gang. Bare å rop ut om du vil ha det haha

  Togturen i natt gikk bedre enn forventet faktisk. Eller, jeg sov ikke mer enn 45 minutter, men denne gangen fikk jeg både teppe, pute, ørepropper og sovemaske. Sist fikk jeg bare teppe og da kunne jeg virkelig ha trengt ørepropper på grunn av unger som satt å skrek rett bak meg. Det er egentlig ikke annet å fortelle enn at jeg og Julie fikk sete sammen, men endte opp med å flytte oss fra hverandre slik at vi fikk to hele seter for oss selv. Planen var egentlig å sove, men uansett hvor trøtt jeg var gikk det bare ikke. Jeg sovnet selvfølgelig til slutt og våknet brått da Julie kom å vekte meg for å si at vi var fremme.

  Jeg så foresten filmen «Shelter» som handlet om to uteliggere som forelsker seg. Begge har hatt en grusom fortid som man får frysninger av å høre om. Handlingen var så sterk at den fikk meg til å tenke over livet mitt. Jeg vet at livet suger litt for ofte, men vi burde være takknemlig for at vi i det hele tatt har tak over hodet. Man kan ikke forutse noe, derfor er det så viktig å nyte hver eneste dag ❤


  Jeg var hjemme rundt 7 i morges og siden da har jeg pakket ut og vært en tur på City Syd. Jeg har lagt masse planer i dag for å unngå og sovne. Det kommer til å bli en utfordring fordi jeg er så trøtt at det gjør vondt å holde øynene oppe. Jeg vil bare ikke fucke opp døgnrytmen min med å legge meg til å sove nå. Jeg skal i alle fall holde meg våken til tidligst 20, så får jeg heller stå opp før solen i morgen ☺ Nå må jeg fikse meg før jeg skal ut døren igjen, så vi snakkes senere i dag ❤

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 15.12.2017, 12:29
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Going home

 • Publisert: 14.12.2017, 22:04
 • Kategori: Blogg

 • Dette er da Julie, for dere som ikke husker hvordan hun ser ut. Vi er nå på vei ned til Oslo S og skal ta toget hjem til Trondheim som går i 23-tiden. Julie bestilte togbillett for en stund siden så da jeg skulle bestille kostet det ikke bare flesk, men det var også helt fullt i vognen hun sitter i. Vi har derfor sjekket seteplass i hele dag og fulgt med om det har vært noen seter ved siden av hverandre som har vært ledig. Dessverre så ser det ut til at det er ganske fullt og det hjelper vel lite at jeg deler på bloggen når jeg skal ta toget :( Hehe neida ;);)


  Her er da meg på kjøkkenet. Jeg prøvde å lage suppe som da endte opp med å se ut som hestesperm og det smakte ikke så godt heller etter alt for mye krydder. Jaja, slankende er det da hvert fall.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 14.12.2017, 22:04
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Ukens spørsmål

 • Publisert: 14.12.2017, 19:03
 • Kategori: Blogg
 • Hvordan var ditt første seriøse forhold? Lærerikt! Mye jeg gjorde da som jeg aldri kunne tenkt meg og gjort mot en gutt i dag, men det er også mye som jeg fant meg i da som jeg aldri kunne godtatt i dag.

  Har du noen gang lyst på kjæreste? Selvfølgelig, men igjen så tenker jeg at det er så himla dumt å bestemme seg for slikt på forhånd. Bestemmer du deg for at "NÅ skal jeg ha kjæreste" så vil du neppe finne noen som er bra for deg. Om man hele tiden er på leting etter det så vil man jo naturligvis kun gå inn i et forhold fordi man absolutt vil ha kjæreste. Det samme gjelder om man er fast bestemt for å være singel, da kan du faktisk miste muligheten for "drømmeforholdet". Haha, det ble litt surr det her, men poenget mitt er at jeg bare lever og tar en ting om gangen. Det skal sies at det frister mest å være singel akkurat nå, men kommer Leonardo Dicaprio på døra er jeg solgt ass.

  Beskriv drømmekjæresten? Han må være lættis - ingenting som er mer viktig enn humor i et forhold. Ellers kan jeg gjøre det lett og gjenta det jeg nevnte til kjæresten til venninnen min; "æ vil bare ha en gutt som behandle mæ like bra som du behandle hu æ".

  Liker du pikk? Nei ;pp

  Er du jomfru? Ja :-)

  Har du et crush? Ja, hvem har ikke det?

  Hvor ofte har du sex? Hele tiden. Jeg har det akkurat nå mens jeg skriver dette blogginnlegget. Neida, det er veldig sjelden faktisk. Jeg har alltid likt å holde meg til en gutt og det er evigheter siden jeg har hatt en gutt i livet mitt så da blir det naturligvis ikke noe sex heller 😁


  Stop that talk about sex please xD

  Beskriv deg selv? Følsom, drittunge, omtenksom, mye selvironi. En god blanding med andre ord. 

  Hvis du kunne valgt mellom å spis pizza til du dør eller trene til du dør, hvilken pizzatype ville du hatt? Jeg hadde lett valgt å trene til jeg dør. Pizza er digg, men ikke så digg.

  Er du flink til å lage mat? Absolutt ikke. Verdensmester på å koke egg da!

  Trives du best i Oslo eller Trondheim? Oslo ♥ 

  Om du satt fast i en heis i 24 timer hvilken person ville du hatt med deg og hvorfor? Synøve fordi hun er løsningsorientert og lættis å henge med.

  Hva ville du gjort om du plutselig vant 27 millioner? Jeg hadde donert mye til eldreomsorgen og satt av mye på sparing. Jeg hadde også investert i et hus i USA med en stor hage til apene mine ♥

  Hvilke hudprodukter og hvilke sminkeprodukter bruker du? Eneste hudproduktet jeg bruker er en fuktighetskrem til ansiktet. Jeg er veldig dårlig på å ta vare på huden min, men jeg føler at sminkefjerneren jeg bruker gjør mye av jobben. Jeg bruker "Balm-to-oil" fra Biotherm. Sminkeproduktene jeg bruker er en "Double wear" fra Estee Lauder, Bare Minerals foundation (den i pudderform), sjokoladepudderet fra Too Faced, "Anti Shine" fra Isadora, "Dipbrow pomade" fra Anastasia og random dipliner fra Ebay og vipper HER fra Ebay. 

  Hvilken skole gikk du på? Jeg gikk på Stabbursmoen skole og Heimdal videregående skole.

  Hvilken musikk liker du? Jeg digger Kygo, Avicii og Martin Garrix. Så er jeg er veldig glad i remix av kjente låter. Søk opp "Perfect - Mike Perry remix" så finner du den type musikk som jeg digger. Jeg er også glad i Eminem.

  Er du en person det er lett å bli kjent med? Ja, jeg tror det. 

  Hvem er du mest med på fritiden din? Av de som er litt "kjente"? Henger mye med Brad Pitt og Rihanna ass, men jeg er også en del med Kurt Nilsen.

  Hvordan er du på fest? Jeg er ganske rolig i starten, men etter noen drinker så er jeg i hundre. Jeg elsker å danse og løpe fra bar til bar på utestedet. Jeg kan også deeptalke i fylla (noe jeg hater) og det får jeg som regel angst for dagen etter. En gang deeptalket jeg med en i 40-årene fra Afrika på engelsk, yes I did. 

  Hva synes du om alle de kåte mennene som sender perverse meldinger til deg? Synes de er ekkel og livstapere. Jeg lurer på hvor det gikk galt? I oppveksten eller vennekretsen? Hvor har de lært at slik oppførsel er akseptabel? Det virker som at de ikke eier sosiale antenner, usj.

  Er leppene dine ekte? Nei 🤗

  Hvor foretrekker du å kjøpe klær? Junkyard, Ebay og Nelly!

  Hvor vil du aller helst bo? Hvor som helst i hele verden liksom​? En plass i USA. Kanskje L.A. Jeg har faktisk aldri vært i USA, jeg har kun mellomlandet i New York og ble veldig skuffet. Jeg hadde gledet meg til en mellomlanding på 6 timer fordi jeg trodde jeg landet på flyplassen de brukte i Hjemme alene filmen. Der tok jeg feil fordi alt jeg så var bare fly som sto parkert.

  Favorittserie? Frustrerte fruer - best ever.

  Tar du ofte sol? Njaa, det går veldig i perioder. Jeg kan gå flere måneder uten solarium, men så kan jeg ha en solperiode hvor jeg tar solarium hver uke. 

  Kunne du blitt med på et annet reality program? Ja, det er mye jeg kunne tenkt meg å vært med på, men jeg kan ikke fordi jeg er under kontrakt. Kanskje en gang i fremtiden.

  Hvem er forbildet ditt? Eva Longoria og mormor ♥

  Har du en "normal" jobb? Eller er det kun blogg? Bloggen ja 😁  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  17 kommentarer
 • Publisert: 14.12.2017, 19:03
 • Kategori: Blogg
 • #comments">17 kommentarer
 • Ser du forskjellen?

 • Publisert: 14.12.2017, 14:02
 • Kategori: Blogg

 • Til tross for at jeg er blogger er det veldig sjelden at jeg ordner meg, så når jeg først gjør det tar jeg en del bilder slik at jeg har litt materiale. Bildene blir selvfølgelig glemt av og når jeg finner de igjen aner jeg ikke hva jeg skal bruke de til. Julie har blant annet kommet med en tilbakemelding om at hun hater å lese andre sine blogger hvor de bare bruker helt random bilder som ikke har noe med sammenhengen å gjøre. Jeg vet om en annen blogger som alltid tar bilder til settingen, men det synes jeg er evig kleint asss. The struggle dere.

  Anyways, de bildene over her er veldig fine ikke sant? Jeg har tatt dem med min "rettside" AKA "finside", men det har dere vel hørt om. Bildet under er tatt med styggsiden min og for en forskjell det egentlig er.


  Hva er dette forno? Det er nesten sånn at jeg ser ut som et helt annet menneske haha! Det er mest sannsynlig noe man kun ser selv, men alt handler om å føle seg vel selv, eller hva.

  Jeg var tidlig opp i dag, men har brukt morgenen min på å høre på julesangen Julie lagde i natt. Julie er ei venninne som jeg bor til i Oslo atm. Om jeg får tillatelse fra Julie deler jeg sangen med dere senere i dag 😁 Nå skal vi en tur på Sats!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 14.12.2017, 14:02
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Masse nytt + rabattkode

 • Publisert: 13.12.2017, 19:37
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Jeg hadde fikset meg ferdig i 12-tiden og var da klar for å ha en shoot ute for å vise de nye klærne mine. Det hele endte opp med å bli en katastrofe fordi været ville ikke samarbeide med meg. Det har snødd i hele dag og min kjære Osloby har hatt en tykk tåkesky liggende over hele seg. Derfor måtte jeg bare ta bilder inne, men dere får jo sett klærne uansett så :-) Det ligger forresten en rabattkode nederst i innlegget ♥

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 presetAssa bare se på meg hvor fornøyd jeg er med den nye outfiten min da! Boyfriend jeans HER / Hoodie HER / Sko HER.


  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset


  Jeg digger hvert eneste plagg og sammen er det dritfett! Du finner genseren HER, buksa HER og skoene HER (det er de samme skoene som de over)

  Processed with VSCO with s2 preset

  Processed with VSCO with s2 preset
  Lue HER

  Jeg er som vanlig superfornøyd med absolutt alt og har allerede rukket å brukt det masse! Jeg digger klær som er litt utenom det vanlige, som ikke alle har. Kjøper jeg noe fra Bikbok for eksempel kan jeg bli lei av plagget før jeg har brukt det siden jeg ser det på alle andre. Handler du for over 500 kroner får du 15% rabatt ved å skrive inn HENRIETTEO15 (gjelder alt unntatt salgsvarer). Koden er gyldig frem til 31.desember så her kan du spare mye på julegaveshopping!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 13.12.2017, 19:37
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">6 kommentarer
 • VIDEO - Get to know me

 • Publisert: 13.12.2017, 15:33
 • Kategori: Videoblogg
 • Wohoo - ny video! Litt kleint, men det kommer seg ♥ Husk å kom med forslag på hva dere ønsker å se fremover :-)
   
   
  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94


  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 13.12.2017, 15:33
 • Kategori: Videoblogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Jeg savner hvert fall ikke jobben min

 • Publisert: 13.12.2017, 11:56
 • Kategori: Blogg

 • Bodyen min er fra Bikbok


  I dag våknet jeg i 9-tiden av at jeg trodde det var noen i leiligheten. Det viste seg bare at det er en barnehage under her og det får meg til å tenke på at jeg hvert fall ikke savner jobben min som barnehagetante. Jeg sto opp etter en time og hoppet rett i dusjen. Jeg har fått en vane å dusje hver eneste morgen, spesielt om vinteren. Nå sitter jeg med kaffekoppen og skal redigere ferdig videoen jeg spilte inn for noen dager siden. Det vil komme en video i uka fremover, hver eneste onsdag! wohooo - dette blir kleint heh  For noen uker siden satt jeg på meg akrylnegler og jeg har nå klart å miste den ene og fyf så stygt det er? Jeg hadde og glemt hvor jævlig det er å ha negler om vinteren. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan sette på seg slikt fast til vanlig, neglene fryser jo til døde under når det er så kaldt ute. Nå kicket kaffen inn så nå må jeg løpe på do! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 13.12.2017, 11:56
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Jeg HATER kollektivtransport

 • Publisert: 12.12.2017, 17:09
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Genser HER

  Hele denne dagen har egentlig vært skikkelig dritt, så hvordan jeg klarte å klistre på meg smilet over her vet jeg ikke. Jeg har akkurat kommet meg inn til Oslo og skal bo på Bislett de neste dagene. Turen hit var grusom fordi det var så mye forsinkelser og busser for trikk at jeg endte opp med å ta feil transport opptil flere ganger. Turen tar egentlig 30 minutter, men min endte opp på nesten to timer. Jeg bruker aldri kollektivtransport og det er ikke uten grunn! Det er så sabla mye mennesker overalt og folk pusher og river i deg. Også kommer jeg da, med koffert og sekk - for ikke å snakke om hvor lost jeg var. JEG SAVNER UBER!!

  Jeg har egentlig ikke tid til så mye akkurat nå, jeg må komme meg inn til Bogstadveien for å kjøpe noen nødvendigheter. Jeg må blant annet ha et nytt headset til trening. Vi snakkes!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 12.12.2017, 17:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Mirakelkur mot kviser

 • Publisert: 12.12.2017, 10:58
 • Kategori: Anbefalninger
 • Jeg har aldri slitt noe særlig med uren hud, men det hender seg at jeg får litt utbrudd. Det er sjelden jeg får kviser som er gule og som kan klemmes ut før de forsvinner. Jeg får alltid de verste type kvisene, de underjordiske. Jeg sikter til de som kjennes ut som verdens største kvise og som aldri kommer ut uansett hvor ofte du klemmer på de. Er du heldig så får du klemt ut litt vann, men de vil aldri poppe. Jeg vet at man aldri skal klemme på kviser, men jeg klarer ikke å legge fra meg den uvanen og jeg er hundre prosent sikker på at det er flere enn meg som er slik. Jeg har da en gladnyhet til dere som vil bli kvitt kviser! Det er da denne herligheten som jeg har tatt bilde av over her.

  Jeg har aldri hatt troen på slike "mirakelkurer" mot kviser, men da jeg snakket med mormor om dette sa hun at hun kunne kjøpe med noe som hun mente at funket fra Sverige. Mormor har alltid rett så jeg takket ja til dette og er så takknemlig for det i dag! Jeg har brukt den siden september og kunne ikke vært mer fornøyd! Man skal kun ta på litt produkt på en qtips før man tar det rett på kvisa, så flasken holder kjempelenge. Jeg gjør det alltid før jeg legger meg og dagen etter er ikke kvisen vondt lengre og har krympet mye! I Sverige får du kjøpt den på apoteket, men om ikke så kan du kjøpe den HER. Jeg har aldri bestilt fra den siden før, men utifra andre sine erfaringer så er den siden trygg å handle fra. Jeg tror de selger noe lignende på Bodyshop også.

  Produktet lukter veldig sterkt så unngå å ha det i nærheten av øynene. 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 12.12.2017, 10:58
 • Kategori: Anbefalninger
 • #comments">2 kommentarer
 • Hvorfor var jeg ikke på julebordet med Paradise gjengen?

 • Publisert: 11.12.2017, 17:02
 • Kategori: Blogg
 • "Henote du må seriøst lære deg å rydde før du tar bilder"
  Jeg bare; fuck det da, det har jeg ikke tid til.

  Jeg har fått 987 spørsmål om hvorfor jeg ikke var på julebordet til PH-gjengen. Sannheter er at jeg hater de alle og taklet ikke å være med de en hel kveld. Etter mye mas fra enkelte gikk jeg med på å møte de ute på byen. Vi møttes heldigvis ikke så jeg slapp å henge med de. Du sitter å gaper nå, ikke sant? Må nesten skuffe deg der og si at jeg kødder. Jeg var invitert i en bursdag og valgte å heller dra dit. Planen var egentlig å møte hele gjengen ute, men så langt kom vi aldri. Jeg møtte på noen da! Jeg skjønner at dere vil ha drama og lese om dårlig stemning, men det er dessverre ikke noe å fortelle. Jeg henger aldri med de så da er det vanskelig å ha drama også. Jeg skulle ønske det var drama da, for hva er vel mer gøy å lese om enn andre sitt drama? Bra for våres del at det ikke er drama, men utrolig kjedelig for dere! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 11.12.2017, 17:02
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 11.12.2017, 09:34
 • Kategori: Blogg
 • AKKURAT NÅ: Ligger jeg å hører på sovelista mi. Klokken er 0213 og jeg får ikke sove. Det der dagen derpå og jeg får seriøst aldri sove dagen derpå. Derfor sitter jeg opp for å dele dette til dere i morgen tidlig. 

  UKENS OPPTUR: Jeg har blitt frisk igjen og har fått løpt en del! Løpegleden er tilbake for fullt og jeg er så glad for tiden. Jeg er helt overbevist om at det er på grunn av treningen. Jeg gleder meg faktisk til å stå opp i morgen for å ta en morgenøkt.

  UKENS NEDTUR: At Synøve ikke kom inn på Nox på lørdag, LOL de kan seriøst suge pikken min. Sånn serr. De mente at hun brukte fakeleg og at det ikke var hun på leggen. Altså google her fucking name a, og slutt og tro du eier hele verden kun for at du har gått på et usselt lite kurs i noen uker. 

  UKENS ANTREKK:


  JAKKEN HER!! Jeg er såå sjalu på den og har så lyst på den selv :( Det er lenge siden jeg har sett noe så fint!!

  UKENS PERSON: Anders hehe. Gøy at han lot meg dele kjæresteinnlegget i går. Stakkar, han ble så klein!! 

  UKENS TANKE: Jeg vil dele mer humor på bloggen fordi jeg føler ikke at personligheten min skimter nok igjennom. Jeg har blogget i ganske mange måneder, men fortsatt ikke funnet "meg" om dere skjønner. Jeg synes for eksempel det er vanskelig å skrive hverdagsinnlegg fordi det er så klisje og det er så langt fra sånn jeg er. Jeg kan fort bruke flere timer på et slikt innlegg og jeg vet aldri hvordan jeg skal starte eller avslutte det. Derfor blir det ofte en brå avslutning, men det har dere vel sett. Jeg har også tenkt mye på Youtube-kanalen min og kommer til å jobbe mye mer med den fremover.

  UKENS MAT:
  Shoutout til Olivia. Lasagne med foccaciabrød, mmmm

  UKENS CRAVING: SØVN! Jeg har sovet så sinnsykt mye denne uka og jeg har vært trøtt konstant. Jeg får liksom aldri nok og jeg elsker å sove, det er såå digg ♥

  UKENS FLAUSE: Jeg var ute på lørdag og vi skulle gå fra uteplassen for å dra en annen plass og tror dere ikke at jeg klarer å tryne? Ikke bare litt nei, jeg faceplantet med bakken og trodde jeg brakk nesa. Selvfølgelig var det STAPPfullt ute, så alle fikk det med seg :-) Alle trodde vel at jeg var så drita at jeg ikke klarte å gå, men dikk du det med deg så ha i bakhodet at det var glatt og at jeg ikke var så full heh...

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 11.12.2017, 09:34
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • De verste fyllabildene av meg #5

 • Publisert: 10.12.2017, 13:54
 • Kategori: Humor
 • Da var det jaggu søndag igjen og på tide med noen nye flatterende bilder av meg.

  Historien bak dette bildet er egentlig jævlig lættis. Da jeg bodde i Oslo så skulle noen komme å besøke meg fra Trondheim og av en eller annen grunn hadde jeg fått for meg at personen var på Gardermoen da jeg var ute. Bildet er tatt natt til søndag og siden det ikke er flyvninger i Norge på natta så skjønner vel alle at jeg var helt ute.

  Dette er tatt på 17.mai og jeg aner ikke hvem sine briller jeg har på meg. Teksten er bare noe fulle Henote finner på fordi hun tror hun er jævlig lættis.

  Er jeg gravid eller hva er greia?

  Dette bildet er ikke så ille da, men jeg måtte nesten ta det med. Her er mannen fra kiosken vi bodde ved som jeg har nevnt tidligere på bloggen. Han er verdens søteste og jeg savner han hver dag!!

  Her ser jeg ut som en stappa julegris :)

  Så over til min favoritt;

  Dette er et skjermbilde av en video hvor jeg står og snakker om hvor dårlig venn Mc Donalds er fordi at de har stengt :-) And yes, jeg postet det på mystory.

  Husk å add meg på Snapchat, Henote94 heter jeg der 😁  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 10.12.2017, 13:54
 • Kategori: Humor
 • #comments">1 kommentarer
 • Jeg ser ut som trash

 • Publisert: 09.12.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • Jeg la meg alt for sent i går som da resulterte i at jeg har hatt en veldig slapp morgen. Jeg hadde en skikkelig kosekveld med Synøve i går. Vi lagde taco og spiste oss kvalm på cookies, heh. Vi endte opp med å se filmen 1922 som jeg ikke fulgte særlig med på. Den var så treg og hadde ikke så mye handling egentlig. Den hadde flere ekle scener da, så om du er keen på å se rotter som kommer ut av munnen til folk så kan du se den :-)

  Jeg har akkurat kommet ut av dusjen og må begynne å fikse meg. Jeg ser ut som trash her jeg sitter og det hjelper lite at øynene mine har hovnet opp. Jeg tror jeg har fått en reaksjon, men jeg skjønner ikke hva det kan være. Sminken jeg bruker har jeg brukt i laaang tid og aldri reagert, men kanskje jeg plutselig ble allergisk?.. Eller så kan det være at jeg har brukt løsvippene mine flere enn en gang. Jeg bruker som regel å kaste de etter å ha brukt de, men siden jeg har vært her så lenge har jeg ikke så mange par igjen og måtte da bruke de flere ganger. Jeg får bruke mitt siste par i dag så får vi håpe at det gir seg! Nei nå må jeg nesten begynne å fikse meg. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal ha på så jeg har det egentlig jævlig travelt!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 09.12.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Dette er jeg dårlig på

 • Publisert: 09.12.2017, 11:52
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker


  Caps HER / T-skjorte HER / Tights HER / Sko HER

  Svare på meldinger - det gjelder på alle plattformer. Jeg får alltid med meg meldingen jeg har mottatt, men svarer ikke før flere dager senere. De fleste gangene dropper jeg å svare fordi det nesten er flaut å komme så lenge i ettertid.

  Tindre - jeg er så sjelden på tinder da, og når jeg først bruker det blir det aldri en samtale. Jeg ødelegger alltid ved å si de teiteste tingene. Hvordan blir man kjent med nye liksom? halla, hva skjer? ;p

  Legge meg - jeg er en mester i å drøye. Før jeg vet ordet av det er klokken 2 og da er det allerede for sent å få døgnet på plass, tenker jeg. Det er egentlig enda en unnskyldning for å sitte enda lengre opp. Jeg har bare sånn lakenskrekk og hater å finne senga før jeg er så trøtt at jeg sovner med en gang.

  Være effektiv - jeg bruker alltid mye lengre tid på ting som må gjøres enn nødvendig. Jeg tror det er derfor ting blir tiltak også. Skal jeg rydde og vaske rommet bruker jeg fort fire timer.

  Huske på ting - det er faktisk sykt irriterende å ha hukommelsen til en gullfisk, både for meg og vennene mine. Jeg har for eksempel ikke snøring på hva vennene mine studerer, selv om de har fortalt det sikkert 100 ganger. De må også fortelle de samme historiene til meg fordi jeg aldri klarer å huske på det. Hver eneste gang er det som om det er første gangen jeg hører historien, men så har jeg hørt den minst 78 ganger før.

  Være presis - jeg kommer alltid for sent til avtaler, alltid. Jeg er helt elendig på å beregne tid og tror alltid at jeg rekker alt før jeg skal noe. Jeg har faktisk aldri kommet tidsnok til en avtale før 🙃

  Lade - jeg har alltid lite prosent på kamera, telefonen og macen. Flere ganger i uken opplever jeg at det er tomt for strøm på både iphone og mac!! Hvordan er det mulig?! Selv om jeg har 18% på telefonen når jeg legger meg orker jeg ikke å strekke meg etter laderen for å lade den, så jeg kan for det selv 🙂

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 09.12.2017, 11:52
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • Hva skal jeg spille inn?

 • Publisert: 08.12.2017, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker


  Toppen er Synøve sin / Bukse HER (jeg ELSKER den)

  Heia! Jeg har akkurat kommet meg inn til Oslo og sitter nå jobben til Synøve. Snille meg kom med mat og redbull som hun er en sucker for. Vi skal først spise før vi skal spille inn en video. To videoer på en dag, det er ikke verst! I følge Synøve er det helt jævlig det vi skal gjøre, så jeg gruer meg som faen!! Er det noen av dere som klarer å gjette hva vi skal spille inn? Hint; det er en challenge.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 08.12.2017, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Bakkeintervall

 • Publisert: 08.12.2017, 14:28
 • Kategori: Trening
 • Affiliatelenke

  Tenk at det er helg allerede! Jeg synes dagene går så sabla fort og jeg kan ikke skjønne at vi er i desember. I går hadde jeg en diskusjon med Camilla, hun mente at på søndag har jeg vært her i tre uker. Jeg sa at det kunne umulig stemme siden jeg trodde selv jeg kun hadde vært her i to uker. Vel, hun hadde rett! Jeg må vel ta turen til Trondheim snart. Jeg mangler tross alt åtte gaver å åpne i pakkekalenderen min.

  Innlegget her skulle egentlig ut mye tidligere, men jeg måtte rekke lyset så jeg prioriterte å filme i stedet. Jeg sto opp i 10-tiden og innen 15 minutter var jeg ut døren for å trene. Det er like rart hver gang jeg trener så tidlig, man glemmer på en måte at man har trent. Jeg har faktisk trent to ganger på en dag fordi jeg glemte helt at jeg allerede hadde trent, haha..


  Skoene mine finner du HER (verdens beste løpesko) 

  Jeg kjørte bakkeintervaller i dag, intervaller som jeg har et elsk-hat forhold til. Man blir fort ferdig med intervallet, men fyfaen så tungt det kan være. Jeg hadde egentlig planlagt å kjøre 10 runder, men melkesyra kom å tok meg innen femte runde så det ble bare 7 runder i dag.

  Bakkeintervall er noe alle kan gjøre og det er veldig effektiv trening! Man kommer fort opp i makspuls og intervallet er relativt kort (det spørs helt på bakken). Jeg liker å variere litt ved å løpe i korte, bratte bakker eller lange men slakkere bakker, slik som i dag. Husk og alltid varm opp! Jeg varmet opp med en løpetur på ca 20. minutter før jeg jogget rolig opp bakken to ganger. Drikk litt vann og gjør det klar for intervallet! Nå er det bare å gi alt og spurte opp bakken. Konsentrer deg om å holde kroppen så rak som mulig. Blir du for sliten så ikke stopp opp, senk heller tempoet. Bestem deg på forhånd at du SKAL klare å fullføre bakken. Gå langsomt ned bakken mellom hvert intervall. Få igjen pusten, men ikke ta for lang pause - da blir neste runde helt jævlig. REPEAT! Hvor mange runder du kjører er opp til deg, men alt er bedre enn ingenting! Og sist men ikke minst, KOS deg mens du holder på ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 08.12.2017, 14:28
 • Kategori: Trening
 • #comments">1 kommentarer
 • Hjelp! Er du god på design?

 • Publisert: 07.12.2017, 22:09
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker


  Caps HER / Kjole HER (den er på tilbud nå) / Lignende skjorte HER

  Heia 💛 Jeg ligger helt utslått på sofaen med Synøve og Camilla med en film i bakgrunnen. Jeg følger ikke særlig med, men jeg tror den er spennende ettersom at Camilla ligger helt klistret til skjermen. I dag har jeg vært på postkontoret, trent, laget middag, vasket klær og gått tur med prinsessa AKA Molly. Jeg skulle egentlig inn til Oslo for å filme, men det ble utsatt til i morgen i stedet. Jeg har også Facetimet med Henning som alltid er veldig koselig ♥ Missyou klumpen!

  Jeg ser forresten at skriften på bloggen min fucker seg helt opp når jeg deler den gjennom Snapchat og Instagram. Spesielt når jeg svarer på spørsmål, da blir den enten knøttliten eller kjempestor. Jeg aner ikke hvorfor det er sånn?! Når jeg går innom bloggen min gjennom telefonen er teksten helt vanlig. Jeg kunne egentlig ha tenkt meg design som er tilpasset telefon, men jeg kan så lite om HTML koder. Jeg prøvde å tukle med mobildesign tidligere, men da endte det bare opp med at jeg fucket det enda mer til.. Er det noen av dere som leser bloggen min som er god på design så tar jeg gjerne i mot hjelp 😇 Send meg en e-post; henot.blogg@hotmail.com eller kontakt meg på en av mine sosiale medier under her. På forhånd takk 💛💛💛

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  1 kommentarer
 • Publisert: 07.12.2017, 22:09
 • Kategori: Blogg
 • #comments">1 kommentarer
 • Ukens spørsmål

 • Publisert: 07.12.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • PERSONLIG

  Hvordan var barndommen din? Fin vil jeg si. Jeg vokste opp i et hjem fylt med kjærlighet og trygghet. Jeg har tre søsken og ene søsteren min er kun 18 måneder eldre enn meg så vi har hatt våre fighter oppgjennom årene. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har hatt søsken å vokse opp med, fordi det har formet meg til en omtenksom person i dag. Enebarn har en tendens til å være egoistiske, no offense altså haha!

  Hva er det verste du har opplevd? Denne hendelsen har jeg aldri snakket høyt om fordi det er et såpass sårt tema, men jeg kan si det at jeg ble ufrivillig kjørt til en by som ligger 1,5 time unna Trondheim. Jeg ble tatt med opp i en leilighet og fikk beskjed om å kle av meg for å legge meg. Heldigvis kicket overlevelsesinstinktet inn og jeg kom meg unna uten skade, men det preger meg fortsatt den dag i dag. 

  Hva drømmer du om å oppnå?​ Jeg hater egentlig å snakke om drømmer fordi folk er så dømmende og det er liksom mine innerste tanker som jeg ikke vil dele med mine nærmeste en gang. Hele livet har jeg alltid følt at folk har sett ned på meg og tenkt at jeg ikke får til noe. Jeg husker blant annet da jeg snakket høyt om hva jeg ville studere så fikk jeg høre av hver og en at det kom jeg aldri til å klare og at jeg burde heller prøve noe lettere. Etter den gang har jeg ikke snakket høyt om hva jeg vil studere eller hva jeg drømmer om. Jeg vil heller gjennomføre det og vise folk at jeg kan få til det jeg vil. 

  Hva er din største frykt i hverdagen? At noen av mine nærmeste skal dø uten forvarsel.. Jeg kan ikke gå sur ut døra eller krangle med noen fordi jeg frykter at det er siste gangen jeg ser de.

  Hva slags tanker har du om din fremtid? Alt jeg vil er å sitte på gamlehjemmet og se tilbake på livet mitt med et smil. Jeg håper at jeg oppnår det jeg ønsker og blir fornøyd hvor enn jeg slår meg til ro. 

  Hvordan feirer du jul? Jeg feirer den hjemme hos mamma og pappa med alle tre søsknene mine. Hvert tredje år feirer også mormor med oss og det er da jula er best ♥ Hun skal feire hos ene tanten min i Sverige i år da, så det blir tomt uten henne :( Hun feiret med oss i fjor, så det er hele to år til neste gang. Om jeg ikke husker feil har vi alltid ribbe på julaften og riskrem som dessert. Da vi var yngre maste vi alltid om når vi kunne åpne pakkene og da vi endelig fikk lov til å gjøre det rev vi de opp på to minutter. Dette har endret seg etter at vi har blitt eldre og nå åpner vi gavene på tur slik at vi får sett hva alle får.

  TRENING

  Har du noen tips til hvordan man skal slanke seg? Ja, ha i bakhodet at kosthold har 70% å si, mens trening kun har 30%. Det er selvfølgelig viktig å trene også, men man kan alltids starte med kostholdet. Jeg mener at det er mye motivasjon å hente ved å legge om kostholdet og se resultater. Da vil man mest sannsynlig crave mer resultater og bli motivert til trening. Trening er ofte noe folk ser på som et helvete, så her er det lurt å begynne forsiktig. Gå turer, tren i stua med enkle øvelser, kjør bakkeintervaller på 10 min - så kan du øke. For å gå ned i vekt må du forbrenne mer enn hva du spiser og da er det lurt å vite hva matvarer inneholder. Spis mer grønnsaker, det kan du spise så mye du vil av uten å legge på deg. Bytt ut brød med knekkebrød, juice med vann, smør med lettsmør/avokado, grandis med speltlompepizza, rømme med lettrømme/kesam.

  Kanskje litt overfladisk og lage unødvendig kroppspress med å slenge med at du skal trene vekk kaloriene du har spist? Husk aldersgruppen som leser og ser opp til deg, det kan fort misforståes med å ikke spise hvis man ikke trener?​ Om du skal være så hårsår på alt du leser på internett burde du ikke surfe. Man kan jo ikke skrive noe uten å få høre at man bidrar til kroppspress. Kroppspress er som regel noe man lager selv. Det er ingen andre enn deg selv som forteller deg hvordan du skal se ut. Selvfølgelig skal man spise, men det er ikke farlig å trene bort det ekstra kakestykket man hev i seg.

  Tips til sunne mattips? Kjøp deg speltlomper, det kan man lage mye av. Blant annet wrap eller pizza. Havregryn kan brukes til å lage havregrøt med toppinger som cottage cheese, bær, syltetøy, frukt, ja listen er lang. Finn det du liker. Du kan og vispe sammen havregryn og egg og steke det i panna og ta på favorittpålegget ditt. Noe jeg har fått dilla på er speltlomper med pastasaus/ketchup, mager salami og ost. Brett lompa i to og kjør den i mikroen. Ja, jeg er verdens enkleste person i matveien og gidder aldri å fikse noe 4-stjernes middag. 

  Hvor ofte trener du? Det er veldig varierende fra uke til uke, men jeg prøver å komme inn i en fin rutine med å trene 4-5 ganger i uken. Når jeg er mye ute og reiser blir det langt fra så mye trening, så da kompenserer jeg ved å holde kostholdet relativt sunt.

  PARADISE HOTEL

  Hvorfor var du ikke på PH-opplegget som resten av deltakerne? Jeg hadde bare ikke lyst. Jeg var veldig sliten så fest og fyll fristet lite. 

  Hva slags forhold har du til Martine Lunde i dag? Martine er en veldig søt jente som jeg hadde det gøy med inne på hotellet, men vi har dessverre ikke noe kontakt i dag.

  Hvordan var det å snakke engelsk foran alle de barna på PH? Helt jævlig haha. Det er den verste situasjonen du kan sette meg i og jeg husker at jeg ble så sur. Jeg hadde liksom vunnet miss paradise så skulle jeg straffes ved å snakke engelsk foran en skoleklasse. Hvor ble det av champagnen og luksusmiddagen?

  Hva savner jeg mest med PH? Savner egentlig ikke så mye annet enn varmen fra årets sesong, men er det noe jeg savner så er det tiden før jeg skulle være med på Paradise Hotel i 2016. Jeg savner hele prosessen fra da jeg var på intervju og alt jeg tenkte før jeg møtte de andre deltakerne. Forventningene mine, alt var så spennende. Jeg savner også tiden før vi sjekket inn på hotellet og hang sammen på utsiden i 10 dager. Det er så spesielt å møte andre mennesker i en slik setting. Vi kunne jo ikke fortelle noe om oss selv, så man dannet egne bilder i hodet om de andre deltakerne.

  Angrer du på noe du gjorde på PH? Ja, jeg angrer bittert for at jeg ikke spilte mer og kjørte mitt eget løp. Det er mye som fortsatt sitter igjen og jeg går og irriterer meg over at jeg så det beste i alle. Det er først når man kommer hjem man får sett hvordan folk egentlig er og jeg skjemmes over hvor naiv jeg var. Så til neste års deltakere, drit i alle andre og kjør HARDT!

  Hvem hadde du ligget med, drept og giftet deg med av Petter, Kevin og Aleksander? Drept Petter, ligget med Aleks, giftet meg med Kevin.

  Er jeg fortsatt venn med Grunde? Vi er ikke uvenner hvert fall, men jeg har ikke snakket med han på flere måneder faktisk!

  Hva er egentlig grunnen til at du ikke er så mye med de andre fra PH? Jeg hadde venner før PH som jeg elsker å være med og jeg føler ikke at jeg er en del av PH-gjengen. Er på en måte litt ferdig med hele greia. Fåtallet av årets deltakerne er min type mennesker også, så da vil jeg heller henge med venner som jeg har valgt ut selv. 

  Jeg måtte nesten dele opp runden i to deler så resten av spørsmålene kommer i løpet av neste uke! Håper dere likte svarene mine og at jeg fikk svart godt nok på spørsmålene deres :-).

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  4 kommentarer
 • Publisert: 07.12.2017, 16:45
 • Kategori: Blogg
 • #comments">4 kommentarer
 • Veldig lite meg

 • Publisert: 07.12.2017, 12:54
 • Kategori: Blogg
 • For noen dager siden prøvde jeg outfiten over her, men jeg kjøpte den ikke. Dumme meg tok heller masse bilder med den, så nå har jeg ikke gjort annet enn å sett på bildene siden jeg tok de. Dere har sikkert prøvd noe før og ikke kjøpt det, så har dere endt opp med å tenke på plagget i flere uker? Det blir hvert fall ikke bedre av å ha masse bilder av det, fordi nå tenker jeg ikke på annet. Grunnen til at jeg ikke kjøpte det var fordi det er veldig lite meg og jeg likte ikke buksesmekken foran. Men mest for at jeg fikk tidenes cameltoe i buksa:)))

  Nå skal jeg en tur på postkontoret for å hente ut en pakke med nye godbiter 😍 Jeg får ikke vist dere plaggene før været blir bra igjen. Det har vært overskyet og regnet i to dager nå og da er det umulig å få til fine bilder ute. Morgentreningen blir også utsatt fordi det frister så lite å løpe ute når været er så dritt. Jeg får håpe at det gir seg fordi jeg må få trent før klokken 18. Ukens spørsmål kommer senere i dag, så følg med ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 07.12.2017, 12:54
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • Dette har jeg klikket hjem

 • Publisert: 06.12.2017, 21:05
 • Kategori: Innkjøp
 • Affiliatelenker

  Jeg har brukt dagen på å sende ut faktura, svare og sortere mail, betale regninger, skrevet innlegg for i dag og svart på ukens spørsmål som kommer i morgen. I sekstiden var jeg møkklei så jeg bestilte meg hjem noen nye plagg som jeg har linket til under her. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg fant og tenker å style det slik som jeg har vist under her.


  Bukse HER / Genser HER / Lue HER


  Boyfriend jeans HER / Hoodie HER (den er på tilbud)


  Skinnbukse HER

  Alt dette er til meg unntatt skinnbuksa. Den bestilte jeg til ei venninne som har mast om å få låne min i en evighet nå. Som dere ser så er den MYE finere i virkeligheten enn hva den er på modellen og det er det jeg liker så godt med Junkyard! Ting er som regel like fint i virkeligheten eller så er det finere. Jeg har aldri handlet noe derfra og vært misfornøyd, som jeg ofte blir med for eksempel Nelly. Jeg viser dere plaggene på når jeg får de i posten ♥

  Som dere vet hadde jeg en drittkveld i går og det ble ikke noe av den treningen som jeg snakket om. Humøret er helt OK i dag. Det er nesten sånn at jeg er glad for at jeg har hatt så mye jobb hengende over meg slik at jeg ikke har hatt tid til å tenke. Det begynner å bli ganske sent nå, men jeg må nesten ta meg en løpetur. Jeg har allerede skiftet om til treningstøy og jeg har kun vært ute av leiligheten en gang i dag.. Vi får bare håpe at jeg ikke møter på noen skumle menn når jeg er ute og løper! 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 06.12.2017, 21:05
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">7 kommentarer
 • Verdens beste redigeringsapp

 • Publisert: 06.12.2017, 16:07
 • Kategori: Blogg
 • For noen uker siden kom jeg over en app som jeg elsker! Jeg leker meg alltid med den før jeg skal dele bilder på bloggen og jeg er helt forelsket i filterne som følger med. Under her har jeg lagt ved originalbildene og redigerte bilder med filterne jeg liker best. Jeg blir alltid overrasket over hvor mye et filter kan gjøre med et bilde, og man trenger faktisk ikke å redigere i hjel bildene for at de skal bli fine.


  På det første bildet har jeg brukt filteret "breezy". Jeg er veldig glad i kalde toner men dette ble kanskje litt vel mørkt for denne settingen. Det er kjempefint å bruke det om du har dagslyset rett mot deg og da gjerne med en litt mørk bakgrunn. På bilde nummer to har jeg brukt "NYC" som også er litt mørkt, dette passer og best til dagslys med mørk bakgrunn. 


  På bilde nummer tre har jeg brukt "glossy" som per dags dato er mitt favorittfilter. Det var dog ikke så fint på dette bildet fordi jeg endte opp med å bli litt gulaktig i huden og det liker jeg ikke. Men det jeg liker så godt med filteret er det falske sollyset som legges på. Har dere en selfie som er tatt mot dagslyset mååå dere prøve å legge på dette filteret, da kan jeg love at det er superfint ☀️ På bilde nummer fire har jeg brukt "viola" som også er et filter som jeg liker veldig godt. Jeg er egentlig ikke så glad i at bilder blir "fadet" men noen ganger er det superfint! Filteret minner meg om sukkerspinn og det er så sukkersøtt. Har du et søtt bilde av deg selv tror jeg du vil booste søtheten 10 hakk ved å legge på dette filteret 😍


  På bilde nummer fem har jeg brukt "fresh" og det også ganske fadet, men det popper frem øynene dine så himla mye at det er meget godkjent 💎 På det siste bildet har jeg brukt "iceland" som popper frem alt egentlig. Bare se på øynene, smilet og konturen av ansiktet mitt. Det er sykt hva kontraster kan gjøre.

  Jeg bruker å bytte mellom disse filterne ut fra hvordan bildene er i utgangspunktet. Noen ganger er favorittfilteret kjempefint på et bilde, men grusomt på et annet som er tatt i et helt annet lys.

  Jeg bruker alltid filterne på styrke 70% (det som er stilt inn automatisk) men her er det bare å leke seg frem 🤗 Så over til hva denne geniale appen heter; AirBrush oog det beste av alt - den er helt gratis. Appen har og alle funksjonene du kan tenke deg, så her kan du redigere bildene dine i hytt og pine. Du kan blant annet smoothe ut huden, gjøre tennene hvitere, fjerne kviser og til og med gjøre deg selv brunere. Dette er forresten ikke noe reklame, kun et tips fra meg til dere ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  5 kommentarer
 • Publisert: 06.12.2017, 16:07
 • Kategori: Blogg
 • #comments">5 kommentarer
 • En annerledes look

 • Publisert: 06.12.2017, 12:39
 • Kategori: Blogg
 • Sorry for de dårlige bildene over her, men jeg tok de med mobilen på do under daten min.

  Da jeg satt og sminket meg i går hadde jeg så god tid at jeg bestemte meg for å kjøre fullpakke med øyenskygge. Egentlig så ville jeg ha lagt en standard kald-brun skygge, men jeg fikk plutselig for meg å teste ut røde toner. Jeg henger alltid etter med trender og da dette slo an tenkte jeg at jeg aldri kom til å teste det ut. Som dere vet er jeg fan av kalde og ikke varme toner, så å frivillig ta på varme toner over øyelokket ville aldri falt meg inn. SÅ FEIL kan jeg ta da! Det endte opp med at jeg elsket det så mye at jeg skrev ned et øyenskyggepalett med masse rødfarger på ønskelista mi til jul 😁 Jeg vet at fargen ikke er så knæsjrød, men det er en start! Sant det ble fint? 😍

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 06.12.2017, 12:39
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Jeg er som en tikkende bombe

 • Publisert: 05.12.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • Jeg kom nettopp hjem fra byen og er egentlig jævlig sliten. Herregud så sliten man blir av å gå i butikker og prøve klær?! Jeg hater det like mye hver gang og spesielt på dager hvor jeg har på meg klær som det er stress å ta av og på. Det anbefales ikke å stå i et svett prøverom med en body, en tight bukse og sko som egentlig må taes på med skoskje eller skojern som dere sier her på østlandet. Når begynte jeg å pynte meg for å dra på shopping??? Jeg husker blant annet da vi var på klassetur i London. Alle andre pimpet seg opp mens jeg så ut som en uteligger på klassebildene.

  Planen var egentlig å løpe når jeg kom hjem, men så møtte jeg på noen som jeg ikke har sett på en god stund som gjorde til at jeg ble i skikkelig deppehumør. Jeg måtte virkelig kjempe med meg selv da jeg gikk innom butikken for å kjøpe kaffe tidligere. Jeg sto og vippet frem og tilbake om jeg skulle kjøpe meg en stor boks med Ben & Jerrys og grave meg ned, eller om jeg skulle ta meg sammen og springe det av meg. Jeg kjøpte ikke isen, men jeg ligger fortsatt på sofaen så jeg vet ikke om det blir så mye av den treningen. Det er ikke bare bare å være en følelsesladd person skal jeg si deg. Jeg er som en tikkende bombe og en bra dag kan gå til en dårlig dag på sekunder. Slik som i dag. Det startet med at jeg hadde en kjempefin dag, før den siste timen ble helt jævlig for å si det mildt. Jeg har gått rundt med klump i magen helt siden hendelsen og jeg blir dårlig bare av å tenke på det.

  Jeg får bare fylle kvelden med jobb. Jeg kjørte nettopp i gang ukens spørsmål på Snapchat, men du kan også stille meg spørsmål i kommentarfeltet ♥ Svarene kommer på torsdag :-)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  12 kommentarer
 • Publisert: 05.12.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • #comments">12 kommentarer
 • I dag føler jeg meg fin

 • Publisert: 05.12.2017, 16:33
 • Kategori: Blogg
 • Jakka er Synøve sin / Topp Bikbok / Bukse Madlady

  Hei mine fine 💜 håper alt står fint til med dere i dag. I dette øyeblikk sitter jeg på Olivia og venter på maten min. Jeg er en tur i Bogstadveien for å handle litt og se etter julegaver. Jeg vet jeg ikke kommer til å kjøpe gaver før lillejulaften som jeg gjør hvert eneste år, men jeg prøver i alle fall 🤶 Jeg ville egentlig bare komme med en oppdatering å vise dere hva jeg har på meg i dag. Jeg føler meg såå fin og det er takket være denne jakken. Veldig synd at det er en stund siden Synøve kjøpte den, så jeg vet ikke om den er å få tak i lengre 😞 Ellers gleder jeg meg til å fjerne sminken og brenne bort kaloriene jeg skal hive i meg snart. Vi snakkes senere!

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  7 kommentarer
 • Publisert: 05.12.2017, 16:33
 • Kategori: Blogg
 • #comments">7 kommentarer
 • En upublisert outfit

 • Publisert: 05.12.2017, 12:48
 • Kategori: Outfit
 • Jeg har brukt morgenen min på å bla gjennom bildene på macen min og jeg kom over noen bilder som jeg ikke har publisert enda. Bildene under tok jeg sent i august, men det føles ut som en evighet siden. Jeg savner å gå i lettkledde klær uten å fryse ihjel!! Tenk at vi har over tre måneder igjen med å hakke tenner da :-(

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Dette bildet ville vel de fleste bloggere spart til "bildene som ALDRI kom på bloggen" med typ en tekst som "UFF, dette MÅ være det styggeste bilder everrrrr, se hvor sløv jeg er i ansiktet da K.R.I.S.E"


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Skinnjakke H&M / Topp Cubus / Skjørt Bikbok / Sko Bianco

  Litt dårlig kvalitet på noen av disse bildene, men outfiten er så fiiin ♥ Hva synes du? 

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  11 kommentarer
 • Publisert: 05.12.2017, 12:48
 • Kategori: Outfit
 • #comments">11 kommentarer
 • Mine favoritter akkurat nå

 • Publisert: 04.12.2017, 19:58
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenker 

  Jeg henger som vanlig etter og har ikke fått med meg at vår kjæreste Nelly har julekalender med syke tilbud hver eneste dag frem til julaften. I dag er det hele 20% avslag på alt fra NLY Brands. Du kommer direkte til salget HER.


  Rosa genser HER / Kjolegenser HER / Genser med åpen rygg HER ​

  Svart jakke HER / Rosa jakke HER (SÅ FIN) / Cozy Zip hoodie HER

  Dritfet topp HER / Boyfriend jeans HER / Blomstertopp HER

  Mønstret kjole HER / Grønn velurkjole HER / Kjole med sexy kløft HER

  Mønstret svart kjole HER / Grønn kjole HER / Rød kjole HER (den har fine glitterdetaljer på seg)

  Tilbudet varer kun ut dagen, så her må dere være raske! Happy shopping mine fine ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 04.12.2017, 19:58
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Edruhelg er undervurdert

 • Publisert: 04.12.2017, 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Vi bestemte oss for å ha edruhelg i helgen, så da måtte vi fylle dagene med noe gøy! På lørdag fikk vi en smakebit på jula. Vi bygde blant annet pepperkakehus og lagde pepperkaker. Det ble mest en lættis greie ut av det fremfor noe fancy shit. Klærne jeg har på er fra Bikbok!


  Jeg og Mailinda fikk jobben med å bygge og pynte pepperkakehuset. Vi pyntet hver vår side, og min side ble selvfølgelig finest. Klarer dere å gjette hvilken side som er min? 😏

  Hele pepperkakehuset var ødelagt da vi åpnet pakken, så vi måtte ikke bare lime sammen huset, men også alle bitene som var knust. Jeg fant ut at jeg var veldig god på det, så jeg har faktisk et talent 😝 TIPS; bruk heller smørbukk til å lime sammen huset med. Det er mye lettere å jobbe med fremfor sukker og det smaker ikke vondt når huset skal spises 😁
   

  Vi hadde verken kjevle eller 6 sjokoladeplater til å lage sjokoladehus, men det stoppet ikke oss. Vinflasker ble brukt som kjevler og Synøve og Anders lagde tidenes kuleste utedo med nasty bæsj i doen haha. Sykt bra jobba! Penisen Mailinda lagde ble aldri gjennomstekt, så den endte bare opp som en stor hevet kakedeig-penis (?). Vet ikke helt hva jeg skal kalle det jeg. Jeg koste meg masse på lørdag, så takk til kosegruppa ♥ Gleder meg til neste samling og jeg er spent på hva neste tema blir! Vi har begynt med å ha tema hver gang vi møtes, noe jeg synes er gøy. Sist var det pysjfest :D

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  2 kommentarer
 • Publisert: 04.12.2017, 15:45
 • Kategori: Blogg
 • #comments">2 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 04.12.2017, 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke

  AKKURAT NÅ:
  Venter jeg på at Camilla skal komme hjem slik at jeg får dratt på butikken. Jeg har ikke nøkkel til å komme meg inn i blokka så jeg må nesten vente. Jeg håper hun kommer snart fordi jeg har vært uten snus siden jeg sto opp og det er like før jeg går på veggen her.

  UKENS OPPTUR: Jeg har tatt etterveksten min og fått verdens fineste farge på håret. Det er bare synd at toning ikke varer evig og at håret vil bli gult til slutt. Jeg nyter hvert fall hver sekund jeg har med denne hårfargen og føler meg faktisk fin selv om jeg ikke har i extensions. Det trodde jeg aldri at jeg kom til å si! Mailinda har forresten nettopp laget seg en Intagramkonto der hun deler bilder av jobben hun har gjort, du finner den HER. (Hun er kjempeflink!!)

  UKENS NEDTUR: Jeg har vært syk så og si hele uken. Det er så jævlig å være pokketett med vann eller snørr da, rennende ut av nesa konstant. Jeg lå mye inne og fikk ikke gjort så mye fordi jeg var så sliten. Kun en treningsøkt ble unnagjort i løpet av hele uken, så jeg er veldig klar for en treningsuke!

  UKENS ANTREKK:
  Jeg har ikke gått i så mye annet enn morgenkåpe og pysj på grunn av formen, men denne jakka er blitt en favoritt. Mange av dere har også etterlyst den siden den har vært utsolgt så nå kan jeg endelig meddele at de har fått den inn igjen! Du finner den HER. Buksa har jeg lånt av Synøve og den er flere år gammel så den finner dere dessverre ikke lengre.

  UKENS PERSON: Er det teit å si Mailinda fordi hun fikset håret mitt?

  UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye på at jeg føler at jeg går glipp av så mye i livet ved å bo i Norge. Jeg skulle virkelig ønske at jeg var født i USA og kunne gå på collage. Jeg føler at lille Norge gjør så lite ut av ting om man sammenligner det med for eksempel USA. Tenk hvor mye de gjør ut av Halloween og jul for eksempel? Jeg kan ikke se filmer fra USA uten å bli grønn av misunnelse. Jeg har så lyst til å være med på en ekte collagefest og et skikkelig poolparty. Seff er det ikke slik som man ser på film, men jeg er sikker på at det er jævlig kult!

  UKENS MAT:

  Wok & Go. Jeg får vann i munnen av å se på dette bildet. Det er SÅ godt og jeg håper at jeg aldri blir lei. Det har blitt til en vane at jeg kjøper meg det hver eneste gang jeg er i Oslo. Kan ikke noen åpne Wok & Go i Trondheim plis?!

  UKENS CRAVING: VARME! Jeg som er så kald fra før av har fryst i hjel hele uka. Formen ble verre og verre for hver dag som gikk fordi jeg frøys sånn. Jeg har dusjet, skrudd på varmeovn, tatt på ullsokker, drukket kaffe og pakket meg under dyna uten nytte. Det var like før jeg bestilte meg enveisbillett til Granca på torsdag, men jeg kom meg over det.

  UKENS FLAUSE: Som jeg har sagt tidligere så blir jeg veldig sjelden flau over ting, men jeg kan jo fortelle om noe som skjedde i går som andre bruker å bli flau over. På lørdag dro vi på besøk hos noen kompiser og da vi kom skulle de bære ned en kommode ned en trapp som var ute. Trappetrinnene var som en skøytebane så jeg tok opp telefonen for å filme før de skulle gå ned fordi jeg skjønte at de kom til å tryne ned trappa. Det endte med at de slapp kommoden ned i stedet for å gå ned selv, så det ble ikke noe show for min del. Såååå skulle vi hjem i dag og gjett hvem som trynet som faen ned trappa da?:):):) Ikke bare litt heller nei, jeg rushet nedover og jeg smalt både ryggen, rumpa og albuen i trappetrinnene. Karma is a bitch eller hur

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 04.12.2017, 13:04
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • Winter wonderland i Oslo

 • Publisert: 03.12.2017, 15:20
 • Kategori: Blogg
 • Jakke HER (adlink)

  Hils på Frank, han er min sugerdaddy. Fra spøk til alvor - jeg møtte han i julegata og han ville være med på bilde 🤗💜

  I går hadde jeg en skikkelig kosedag fylt med ting man gjør i jula. Jeg og Mailinda startet lørdagen med å komme oss inn til Oslo og da hadde det allerede rukket å bli mørkt. Det gjorde ikke så mye for vår del, men for bildene sin del så ble det litt dumt. Julegata som er i Oslo er SÅ fin og jeg koste meg så mye. Eneste som er litt dumt er at det alltid er så mange mennesker der. Ikke den lureste dagen å dra på en lørdag, men jeg var her masse i fjor også og da var det mye folk uansett tid på døgnet.

  Vi tok blant annet pariserhjulet og jeg trodde det kom til å bli kjedelig etter en stund. Jeg har alltid sett for meg at pariserhjul stopper ved hver vogn for å bytte på de som satt på og at det gikk relativt sakte. Der tok jeg feil for å si det sånn, og vi fikk hele tre runder på knapt 10 minutter. Jeg oppdaget også at jeg hadde høydeskrekk. Jeg var skikkelig pyse og fryktet for at vogna vi satt i kom til å falle ned. Den gjorde heldigvis ikke det da 🤶 Ellers var det veldig fint å se ned på alle menneskene og de fine lysene. Anbefaler alle å ta hjulet om dere er i nærheten, det koster bare 70kroner 🤗

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  6 kommentarer
 • Publisert: 03.12.2017, 15:20
 • Kategori: Blogg
 • #comments">6 kommentarer
 • Yay or nay?

 • Publisert: 02.12.2017, 17:20
 • Kategori: Innkjøp

 • Håret mitt ser faen ikke ut på disse bildene. Jeg har feilet som faen på blåshampoo så det er kjempeflekkete. Jeg har heller ikke børstet gjennom det på disse bildene, så det ser liiiitt bedre ut nå enn her. Shit, nå ble det mye faen her


  Say hello to my new baby ♥ Jeg kjøpte denne jakka i går, men egentlig mest for lættis. Det blir veldig "barbie" og kanskje litt trashy mot det platinablonde håret mitt, men jeg tenkte å bruke den på afterski i påska. Og ja den er varm, så varm at jeg ikke trenger å bruke noe under ;-) Anyways, synes dere at jeg kan bruke den til hverdags og ikke kun for lættis? Let me know oooog god helg ♥

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  15 kommentarer
 • Publisert: 02.12.2017, 17:20
 • Kategori: Innkjøp
 • #comments">15 kommentarer
 • Hemmeligheten som gjør deg penere

 • Publisert: 02.12.2017, 12:28
 • Kategori: Blogg
 • Affiliatelenke


  Hoodie HER (få igjen!!!)

  Disse bildene tok jeg ved midnatt i går og se hvor bra de ble. Jeg prøvde ut ring light (?) for første gang og jeg fikk sjokk da jeg så bildene. Ikke bare ble de fine, men de fikk også den sykeste kvaliteten. Nå skjønner jeg veldig godt hvorfor folk bruker dette 24/7, man blir jo 10 ganger penere? Alt kommer mye bedre frem og det ser ut som jeg har de sykeste øynene og investert i et hollywoodsmil. 
   


  "Se ned i telefonen-pose" I'm so bizzy vett


  Bildet over her er det første jeg tok og det tok jeg mest på kødd, men det endte jo opp med at jeg så ut som en modell (nesten). Sett bort fra cp-øyet mitt og håret som ser ut som hestehår atm.


  Jeg hadde en skikkelig kosekveld med Synøve i går. Vi var først en tur på senteret og shoppet før vi kjøpte oss Wok & Go som jeg har cravet såå lenge. Det er SÅÅÅ godt! Vi tente også lys og så på en julefilm ♥ Julestemningen har fortsatt ikke kommet, men jeg håper at jeg får det i løpet av de kommende dagene. Beste jeg vet er julestemning, jeg blir så glad av det! Jeg må bare stresse ned litt og ikke tenke så mye over det fordi da får jeg det hvert fall ikke.

  Nå må jeg få på meg trynet før jeg skal ut døra. Jeg viser dere det jeg kjøpte i går senere i dag. Puss puss

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 02.12.2017, 12:28
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer
 • Prinsessa på tur

 • Publisert: 01.12.2017, 17:46
 • Kategori: Blogg

 • Haha jeg måtte bare ta bilde av disse trompetene, jeg skjønner ikke helt hva som er greia med de. Jeg skjønner heller ikke hvordan jeg aldri kan ha lagt merke til de tidligere når jeg har vært her så mange ganger. Jeg bodde til og med i dette området for ett år siden. Enten så er jeg jævlig fjern eller så er det nytt kunstverk i byen. La oss håpe på sistnevnte.
   


  Jeg prøvde å ta med meg prinsessa på løpetur i dag, uten hell selvfølgelig. Det endte opp med å bli en lang gåtur istedenfor, eller hvert fall for min del. Denne frøkna måtte bæres store deler av turen fordi hun satt seg ned og nektet å gå. Jeg er ikke så god med hunder siden jeg aldri har eid eller gått noe spesielt turer med de før, så jeg ville ikke presse hun heller. Det hadde ikke så mye å si for min del da hun ikke kan veie mer enn 1 kilo.  Vi kom nettopp inn døren i leiligheten, altså meg og princess Molly. Hun har fått mat og jeg må hive meg i dusjen hvert øyeblikk før jeg fryser ihjel. Smarte meg tok kun på en treningstights og treningsgenser fordi jeg trodde vi skulle løpe, ikke gå i sneglefart. Synøve kommer også hjem snart og det gleder jeg meg masse til (hun har med mat♥)

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  0 kommentarer
 • Publisert: 01.12.2017, 17:46
 • Kategori: Blogg
 • #comments">0 kommentarer
 • En kamp hver morgen

 • Publisert: 01.12.2017, 12:04
 • Kategori: Blogg
 • God morgen dere ♥ Endelig er jeg oppe før det er mørkt ute. Jeg kom meg opp fra senga 10.30 så jeg har allerede drukket kaffe og tatt en herlig dusj. Formen er fortsatt dårlig, men jeg tenker å trosse den å komme meg ut på en løpetur. Jeg kan hvert fall ikke sitte inne når det er så fint vær ute. Jeg brukte forresten 40 minutter på å ta bildene over. Kameraet mitt er ikke spesielt tungt men det er for tungt for at jeg kan ta bilder med en hånd. Jeg kan ikke holde i noe som veier over 50 gram uten at hånden min begynner å skjelve. Det er en kamp hver morgen når jeg skal drikke kaffe, men det er noe jeg har lært meg å leve med. Nå må jeg nesten skifte om å komme meg ut døra før været bestemmer seg for å endre seg.

  Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94  Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Henote94
  3 kommentarer
 • Publisert: 01.12.2017, 12:04
 • Kategori: Blogg
 • #comments">3 kommentarer