Gårsdagens outfit

  • 30.09.2017 - 15:41

affiliatelenker


Genser HER / Skjørtet mitt er utsolgt men du finner lignende HER og HER

Assa hallo, hvor fet er ikke denne genseren? Fargen er så fin og jeg DIGGER at den er cropped, i tillegg har den en tekst som alle jenter burde ha banket inn i hodet sitt for lenge siden;) Hva synes du om outfiten? ♥

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Nytt fra Junkyard + rabattkode til dere!!

  • 15.09.2017 - 21:25

affiliatelenker

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Junkyard, og jeg har aldri vært så fornøyd med alt jeg bestilte. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg er forelsket i hvert eneste ting. Det ble veldig mye fra Adidas denne gangen, men de har så sykt mye kult som er veldig meg. Rabattkoden ligger nederst i innlegget til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Adidas hoodie HER / Adidas bukse/tights HER - Jeg er helt forelsket i dette settet, og har omtrent bodd i det siden jeg fikk det i posten. Jeg er veldig glad i klær som er chill men også fine nok til å bruke utenfor huset. Selv om det var ganske kaldt i dag varmet hoodien mer enn nok da jeg vandret i byen. Jeg har hoodien i størrelse 34. Buksen er stretchy og den gjør rumpa di fin. Den er litt tykkere enn en tights, og jeg merker nesten ikke at jeg har den på. I tillegg får du veldig fine former i den :-) Jeg har min i xs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke HER (det er supersalg på den!!) Jeg elsker fargen på jakken og at man har mulighet til å gjøre den om litt. Du kan enten velge å gå med den slik som den er, eller så kan du brette opp armene slik at du får frem det oransje. Jeg synes automatisk at jakken ble med røff da jeg gjorde det! Jeg har min i størrelse M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Adidas sko HER - Jeg eier kun ett par hvite sneakers, så det var virkelig på tide med ett par nye som jeg kan ha å veksle mellom. Disse likte jeg veldig godt da de minner mer om treningssko enn harde sneakers. Man ser automatisk mer sporty ut med slike sko, enn vanlig sneakers. Yes, I'm a Adidasbitch. Hvem elsker vel ikke Adidas?! PS; Jeg bruker som regel 36 men kan også bruke 35 i sko, men disse var veldig store til å være 36 (de har dessverre ikke noe mindre). Derfor anbefaler jeg deg å gå ned en skostørrelse :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sekk HER (den er på halvpris) - Denne sekken er seriøst det kuleste jeg eier, og jeg har vist den stolt frem til alle vennene mine siden jeg fikk den. Da jeg kom over den på Junkyard ble jeg kjempeglad, fordi jeg digget den med en gang. Men jeg skal love dere at den var MYE fetere i virkeligheten, og jeg fikk så mange komplimenter på den da jeg gikk med den i byen i dag!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Caps HER (den er på halvpris) - Jeg har fått en greie for caps for tiden, og det kommer vel neppe til å gi seg. Personlig så synes jeg det er dritfett, og det gjør virkelig noe med hele antrekket. Fargen og stoffet var litt vanskelig å få frem på bilder på grunn av lyset, men fargen på capsen er "chrome rosa". Jeg elsker alt som har chrome (skinnende) i seg, og jeg håper aldri det går av mote!!

Jeg har også fikset rabattkode til dere. Handler du for over 500 kroner får du 15% rabatt ved å oppgi koden HENOT15
Det gjelder dessverre ikke salgsvarer eller limited edition, men den er gyldig helt frem til 30.september! Happy shopping quties ♥

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Yesterday's outfit

  • 07.09.2017 - 21:20

affiliatelinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Caps HER / Jakke HER / Kjole HER / Skjorte HER / Sko Bianco (kjolen og skjorten er på salg)


 

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Dress like me + rabattkode!!

  • 03.09.2017 - 21:44

affiliatelenker

God søndag dere ♥ Det er veldig mange av dere som har etterlyst klærne jeg delte på Snapchat (Henote94) for en liten uke siden. Jeg beklager for at det har tatt sånn tid, men nå har jeg endelig fått satt sammen innlegget til dere. Jeg er utrolig fornøyd med det jeg mottok i posten, og jeg ble enda mer fornøyd med outfittene jeg satte sammen. Håper dere liker innlegget.


Kjole HER, jeg har min i XS. Skoene er veldig høye, men på grunn av platå er det ikke noe problem å gå i de! Veldig behagelig, til tross for at de er så høye. De er dessverre utsolgt i denne nydelige burgunder fargen, men du finner de i blant annet i svart HER, eller beige HER. Jeg har de i både svart og beige også, og de er like fine i virkeligheten ♥


Hvor fet er ikke denne jakken? Jeg elsker den!! Alle eier en skinnjakke, men få eier en som det er noe spesielt ved, derfor digger jeg denne ekstra mye. Du finner den HER. Jeg har min i størrelse 36. OBS, rabattkode nederst i innlegget!!


Jeg var litt bekymret for at buksen kom til å flate ut rumpen min, men som dere ser, gjorde den heldigvis ikke det :-)


Om dere ikke har forstått det enda, har jeg fått en greie for ripped jeans. Jeg synes det er så jævlig kult, og jeg håper aldri at den trenden dør ut. Jeg har bestilt meg hullete strømpebukser, som jeg også tenker å style buksen med senere, noe jeg tror blir sykt fett! Jeg har buksa i XS og du finner den HER, skoene mine finner du HER (de er veldig behagelig på).


Denne t-skjorten har verdens nydeligste rosafarge. Jeg har fått sååå mange komplimenter på denne, og det forstår jeg veldig godt. Jeg har min i størrelse S, da den er veldig liten i størrelsen. Du finner den HER.

Jeg har også fikset en rabattkode til dere! Fyll inn "HENRIETTESEPT" i kassen, og du vil få 15% avslag på hele kjøpet ditt! Det gjelder ikke salgsvarer eller kosmetikk fra Jeffree Star og Violet Voss. Koden er gyldig til 10. september! Madlady var veldig hjelpsom da jeg skulle bestille, og fortalte meg blant annet at denne t-skjorten var liten i størrelsen så jeg burde gå opp en størrelse. Det er bare å sende de mail og spørre om ting dere lurer på. Pakken min kom også veldig fort!

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

Dress like me

  • 17.08.2017 - 21:47

affiliatelenker

Nå kommer endelig "dress like me" igjen, denne gangen ble det veldig mye klær så derfor deler jeg opp innlegget i to! Resten av klærne kommer på søndag :D


Jakken har jeg i størrelse medium, men den er dessverre utsolgt. Du finner lignende HER, som forresten er kjempesøt og på salg!! Buksa mi har jeg i størrelse small, og du finner den HER


Det er veldig mange som har spurt meg om mine ripped jeans, og det forstår jeg godt! Hva er mer kult enn det? Jeg er helt forelsket i slike bukser, og jeg håper trenden fortsetter evig. Når jeg handler bukser kjøper jeg kun med hull i, eller så lager jeg det selv. Jeg har min i størrelse 26/34, så den ble litt lang til meg, derfor bretter jeg den bare opp. Du finner den HER, men jeg ser at det er få størrelser igjen så jeg har lett frem bukser som er like HERHER og HER


Yes, you can see my panties
Dette er favorittkjolen min for øyeblikket, og jeg kommer til å bruke dette antrekket på blant annet Findings. Du finner kjolen HER og capsen HER.

Nå danser jeg vel rumpa av meg på vors, men jeg håper virkelig du likte dette innlegget! Vi snakkes i morgen :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💋 henote

Dagens outfit + ny bukse

  • 06.08.2017 - 22:59

affiliatelenker

Jeg lovte egentlig å dele alle de nye klærne mine med dere i dag, men jeg har vært ut og spist med Marte, Mk og Nathalie. Timene fløy avgårde, så jeg rakk ikke lyset, derfor ga jeg opp shooten da bildene ikke ble så bra.. Jeg kan likevel gi dere en liten "sneakpeak", og heller ta bedre bilder av alle plaggene senere og dele de med dere da!


Denne kjolen er så sykt chill, og veldig meg. Jeg elsker detaljene på ryggen, og komboen mellom hvitt og rødt er dødskult! Jeg har min i xs. Du finner den her HER. Jeg har også fått en greie for caps for tiden, noe jeg synes er rart fordi jeg følte at jeg ikke passet til det før fordi jeg har så rundt hode. Likevel har jeg begynt å elske det, og denne rødfargen er perfekt. Du finner capsen HER


Den kjente "jeg må drite"-posen min


Søta sover
Dette ble yndlingsbuksen min med en gang jeg tok den på, og jeg kommer til å bruke den masse fremover. Ikke er den bare stretchy og behagelig å ha på, (som er nødvendig for en som meg som aldri bruker bukse), men den gir deg også den fineste rumpa. Jeg har min i størrelse 26/32. Den ble litt lang i beina til meg, men jeg brettet den bare opp :-) Du finner buksa HER.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Dress like me + rabattkode!!

  • 14.06.2017 - 21:10

Hei alle sammen! Det er utrolig mange av dere som har spurt meg hvor jeg kjøper klærne mine etter Paradise. I tillegg får jeg alltid spørsmål hvor jeg har kjøpt klær som jeg deler bilder av på Snapchat (Henote94). Jeg fortalte dere tidligere at jeg ville begynne med noe nytt her på bloggen (dress like me) og det var det utrolig mange som ønsket. Derfor tenkte jeg å ha min aller første her på bloggen i dag.
                                                                                                                                       affiliateslenker


Jeg er seriøst forelsket i denne jakken! Jeg er så glad i hvitt og denne er veldig chill samtidig som den er såå fin 💗 Jeg har min i størrelse small fordi jeg ville ha den litt lang og du finner den HER 
 


Denne toppen er veldig typisk meg! Jeg har ikke telling på hvor mange croptops jeg har, allikevel får jeg aldri nok. Jeg har adidas-toppen i størrelse XS og du finner den HER. Over til buksen, hvor fet er ikke den? Jeg har lenge ønsket meg en "boyfriend-jeans" og endelig så eier jeg en! Det aller beste med buksa er at den gir deg en fin rumpe selvom den ikke er "blodtight". Jeg var litt redd for at jeg skulle få bestemor-rumpe fordi jeg valgte å gå opp en del størrelser fordi jeg ville ha den "baggy". Jeg har min i størrelse 29/32 og du finner den HER.
 


Denne genseren er det så mange som har spurt meg hvor er fra og det skjønner jeg veldig godt! Den har verdens fineste peachfarge, i tillegg er den digg og ha på fordi den har et mjukt stoff innvendig. Jeg ville ha min litt oversized fordi jeg liker når jeg kan bruke en genser som et helt outfit med et par hvite sneakers til. Men dette er smak og behag! Jeg har min i størrelse medium og du finner den HER.

Så over til det beste med alt, jeg har selvfølgelig fikset en egen rabattkode til dere! Handler dere for over 500 kroner får dere hele 15% på kjøpet! Rabattkoden er HENRIETTEO15 og den varer til 23. juni. Happy shopping cuties 💗

💗 henote

Henriette Otervik

Heia! Jeg heter Henriette men går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som bor i Trondheim. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening. Bloggen min er langt fra den typiske, og jeg vil si at jeg byr på mye humor og en ufiltrert hverdag!

Kontakt meg

henot.blogg@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits