Dress like me

 • Skrevet: 17.08.2017
 • Klokken: 21:47
 • Kategori: Outfits

affiliatelenker

Nå kommer endelig "dress like me" igjen, denne gangen ble det veldig mye klær så derfor deler jeg opp innlegget i to! Resten av klærne kommer på søndag :D


Jakken har jeg i størrelse medium, men den er dessverre utsolgt. Du finner lignende HER, som forresten er kjempesøt og på salg!! Buksa mi har jeg i størrelse small, og du finner den HER


Det er veldig mange som har spurt meg om mine ripped jeans, og det forstår jeg godt! Hva er mer kult enn det? Jeg er helt forelsket i slike bukser, og jeg håper trenden fortsetter evig. Når jeg handler bukser kjøper jeg kun med hull i, eller så lager jeg det selv. Jeg har min i størrelse 26/34, så den ble litt lang til meg, derfor bretter jeg den bare opp. Du finner den HER, men jeg ser at det er få størrelser igjen så jeg har lett frem bukser som er like HERHER og HER


Yes, you can see my panties
Dette er favorittkjolen min for øyeblikket, og jeg kommer til å bruke dette antrekket på blant annet Findings. Du finner kjolen HER og capsen HER.

Nå danser jeg vel rumpa av meg på vors, men jeg håper virkelig du likte dette innlegget! Vi snakkes i morgen :-)

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💋 henote

Dagens outfit + ny bukse

 • Skrevet: 06.08.2017
 • Klokken: 22:59
 • Kategori: Outfits

affiliatelenker

Jeg lovte egentlig å dele alle de nye klærne mine med dere i dag, men jeg har vært ut og spist med Marte, Mk og Nathalie. Timene fløy avgårde, så jeg rakk ikke lyset, derfor ga jeg opp shooten da bildene ikke ble så bra.. Jeg kan likevel gi dere en liten "sneakpeak", og heller ta bedre bilder av alle plaggene senere og dele de med dere da!


Denne kjolen er så sykt chill, og veldig meg. Jeg elsker detaljene på ryggen, og komboen mellom hvitt og rødt er dødskult! Jeg har min i xs. Du finner den her HER. Jeg har også fått en greie for caps for tiden, noe jeg synes er rart fordi jeg følte at jeg ikke passet til det før fordi jeg har så rundt hode. Likevel har jeg begynt å elske det, og denne rødfargen er perfekt. Du finner capsen HER


Den kjente "jeg må drite"-posen min


Søta sover
Dette ble yndlingsbuksen min med en gang jeg tok den på, og jeg kommer til å bruke den masse fremover. Ikke er den bare stretchy og behagelig å ha på, (som er nødvendig for en som meg som aldri bruker bukse), men den gir deg også den fineste rumpa. Jeg har min i størrelse 26/32. Den ble litt lang i beina til meg, men jeg brettet den bare opp :-) Du finner buksa HER.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Jeg har gått ned tre buksestørrelser

 • Skrevet: 30.07.2017
 • Klokken: 20:03
 • Kategori: Outfits
Buksa mi finner du HER. Toppen min er kjempegammel, jeg tror jeg kjøpte den på Ebay. Du finner en body som har lik form HER, som også hadde utrolig fete detaljer! Ellers finner du en hvit crop top HER. Crop tops er noe jeg aldri blir lei av, jeg eier sikkert 30 stykk. (Adlinks)


Hårbåndet har jeg stjålet fra lillesøsteren min, så det vet jeg dessverre ikke hvor er fra..

Jeg har faktisk to av denne buksen, fordi den første jeg bestilte var altfor liten til meg. Jeg fikk den ikke over lårene en gang, så derfor bestilte jeg en ny, i tre størrelser større for å være sikker på at den passet. Da jeg skulle ut i går fant jeg ut at jeg ikke hadde noen bukser som var rene, bortsett fra den over her. Jeg prøvde den på, og den var ikke fin lengre, fordi den var altfor stor. Det var like før jeg ga opp hele denne byturen, men så kom jeg på at jeg hadde den gamle buksa. Jeg tenkte å prøve den mest for gøy, men jeg fikk den faktisk på meg! Det skal sies at den var litt trang over magen etter en heftig middag, men det er sjukt å tenke på at jeg ikke fikk den over lårene for to måneder siden!! Slike ting gir meg så mye motivasjon, og nå syns jeg at jeg fortjener litt smågodt, hihi.

Instagram HER ♦ Facebook HER ♦ Youtube HER ♦ Snapchat Henote94

💗 henote

Dress like me + rabattkode!!

 • Skrevet: 14.06.2017
 • Klokken: 21:10
 • Kategori: Outfits

Hei alle sammen! Det er utrolig mange av dere som har spurt meg hvor jeg kjøper klærne mine etter Paradise. I tillegg får jeg alltid spørsmål hvor jeg har kjøpt klær som jeg deler bilder av på Snapchat (Henote94). Jeg fortalte dere tidligere at jeg ville begynne med noe nytt her på bloggen (dress like me) og det var det utrolig mange som ønsket. Derfor tenkte jeg å ha min aller første her på bloggen i dag.
                                                                                                                                       affiliateslenker


Jeg er seriøst forelsket i denne jakken! Jeg er så glad i hvitt og denne er veldig chill samtidig som den er såå fin 💗 Jeg har min i størrelse small fordi jeg ville ha den litt lang og du finner den HER 
 


Denne toppen er veldig typisk meg! Jeg har ikke telling på hvor mange croptops jeg har, allikevel får jeg aldri nok. Jeg har adidas-toppen i størrelse XS og du finner den HER. Over til buksen, hvor fet er ikke den? Jeg har lenge ønsket meg en "boyfriend-jeans" og endelig så eier jeg en! Det aller beste med buksa er at den gir deg en fin rumpe selvom den ikke er "blodtight". Jeg var litt redd for at jeg skulle få bestemor-rumpe fordi jeg valgte å gå opp en del størrelser fordi jeg ville ha den "baggy". Jeg har min i størrelse 29/32 og du finner den HER.
 


Denne genseren er det så mange som har spurt meg hvor er fra og det skjønner jeg veldig godt! Den har verdens fineste peachfarge, i tillegg er den digg og ha på fordi den har et mjukt stoff innvendig. Jeg ville ha min litt oversized fordi jeg liker når jeg kan bruke en genser som et helt outfit med et par hvite sneakers til. Men dette er smak og behag! Jeg har min i størrelse medium og du finner den HER.

Så over til det beste med alt, jeg har selvfølgelig fikset en egen rabattkode til dere! Handler dere for over 500 kroner får dere hele 15% på kjøpet! Rabattkoden er HENRIETTEO15 og den varer til 23. juni. Happy shopping cuties 💗

💗 henote

Henriette Otervik
 • Heia! Jeg heter Henriette men jeg går under kallenavnet Henote. Jeg er ei 22 år gammel jente som kommer fra Trondheim men er bosatt i Oslo. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og en del om trening.
  Kontakt: henot.blogg@hotmail.com
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits